Bygpris.dk

Værktøjskuffert

Teng Tools værktøjskuffert TC-SC (Trolley kuffert uden værktøj)
1.698 kr.
Læs mere
Teng Tools værktøjskuffert TC3 (uden værktøj)
310 kr.
Læs mere
Værktøjskuffert ABS plast BUDGET 442x314x200
1.122 kr.
Læs mere
Værktøjskuffert RUN 485x350x195, Volume: 36L
2.498 kr.
Læs mere
Aluminiums kuffert sort 420 mm x 300 mm x 125 mm Kreator
218 kr.
Læs mere
Aluminiums kuffert sølv 433 mm x 313 mm x 163 mm Kreator
326 kr.
Læs mere
Aluminiums kuffert sølv 420x300x125 mm Kreator
218 kr.
Læs mere
Værktøjskuffert 3 PACKOUT 562x410x167mm Milwaukee
1.265 kr.
Læs mere
Aluminiums kuffert - sort 460x330x160mm Varo PRM10102B
300 kr.
Læs mere
Værktøjskuffert 2 PACKOUT 562x410x286mm Milwaukee
1.625 kr.
Læs mere
Aluminiums kuffert - sort 425x305x125mm Varo PRM10101B
194 kr.
Læs mere
Alukasser på trolley med hjul Varo PRM10113T
891 kr.
Læs mere
Værktøjskuffert i alu 460x330x155mm Kreator KRT640102S
312 kr.
Læs mere
Aluminiums kuffert - blå 460x330x160 mm Varo PRM10102BL
244 kr.
Læs mere
Aluminiums kuffert sort 460 mm x 330 mm x 155 mm Kreator
311 kr.
Læs mere
Værktøjskuffert med ruminddeling 40,5x30,5x12,5 cm ProBuilder
199 kr.
Læs mere
Aluminiums kuffert sort 320 mm x 230 mm x 160 mm Kreator
161 kr.
Læs mere
Aluminiums kuffert - sølv 425x305x125mm Varo PRM10101S
194 kr.
Læs mere
Aluminiums kuffert sølv 320 mm x 230 mm x 160 mm Kreator
161 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er et byggeprojekt ens betydende med massevis af spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at bestille ved en webshop, hvor du tilbydes rådgivning til valg af værktøjskuffert.
Det er helt klart meget vigtigt at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du kigge andetsteds.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige værktøjskuffert fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har gode tilbud, imens øvrige har fokus på service. Du bør vide hvad du vil prioritere.
Flere byggecentre udbyder et bredt vareudvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik type af vare. Du kan vide om det er essentielt for dig at du har mange grupper af varer at vælge fra, udover bare værktøjskuffert.
Når du har brug for varerne hurtigst muligt eller blot ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kunne du overveje at køre varerne personligt. Det er navnligt et alternativ i de kendte byggemarkeder.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder når du handler online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør man tjekke firmaets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre er tilgængelige i de større byer, og af den grund har man chancen for at bestille online og hente varerne på eget initiativ. På grund af det har du valget om at undgå fragtomkostningen, samt sågar få varerne hurtigere.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte butikker, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når man handler online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De store byggekæder udbyder produkter fra alle mulige producenter, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af værktøjskuffert online.

Nichewebshop

Hovedparten af online nichebutikker er opstartsfirmaer, som tit har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Dem understøtter du idet du køber værktøjskuffert online på deres hjemmeside.
Diverse niche netbutikker har et indgående kendskab til deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Af den grund bør du få mere erfaren hjælp fra folk med ekspertviden i lige præcis værktøjskuffert.
Diverse nichebutikker producerer selv varerne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online er det muligt at få en bedre pris.
Danmarks største byggecentre

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 personer i forretningens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

værktøjskuffert jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 kollegaer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

værktøjskuffert bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af over 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

værktøjskuffert harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 mennesker i firmaets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

værktøjskuffert silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Måske du burde tage til overvejelse om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør tilkøbe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af det. Hvis du ønsker assistance fra en professionel kan du spare penge ved at at modtage priser fra forskellige selskaber.
2Forinden du indleder dit byggeprojekt kan det blive temmelig afgørende at have styr på, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde en række regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Der ligger vældig mange vejledninger og videoer via nettet som kan inspirere dig. Især YouTube faciliterer enormt meget brugbar info, særligt hvis du benytter engelske ord i din søgning.
4Der præsenterer sig typisk uforudsigelige problematikker ved svære byggeprojekter, og af den grund er det af stor betydning at man har afsat nok tid i køreplanen, som gør at man kan føle sig overbevist om at kunne få det færdiggjort.
5Det er afgørende at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeri, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være en fordel at notere hver enkelt udgift, hvorefter man kunne indsamle den billigste pris på dem alle sammen.
6Det kan være til god gavn at få hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt såfremt det er omfattende arbejdsopgaver. Omfattende opgaver gør krav på flere mennesker. Derudover viser det sig hurtigere og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
7Du vil ikke undvære arbejdsredskaber. Ofte kan det være fundamentalt at have grejet ved hånden forinden du begynder på byggeriet. Du må heller ikke glemme at påregne de her udgifter i regnskabet for byggeriet.
8Forberedelse vedbliver at være metoden til succes med projektet. Du må liste en effektiv tidsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være skarp når du laver oversigten.
9Det er væsentligt at du har de relevante bygningsmaterialer parat inden du tager fat på arbejdet. Du kunne nedskrive en enkel note som indeholder alt hvad du skal bruge, og som det næste gennemgå listen, med det formål at du er overbevist om at alt er klar.
10Ved byggeprojekter udendørs har vejret en betydningsfuld rolle. Af den årsag kan du med jævne mellemrum tage notits af vejrmeldingerne i perioden for projektets begyndelse, så du undgår at det uanmeldt begynder at regne bedst som du arbejder hårdt på det komplicerede byggeprojekt.
11Du har mulighed for at hente et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet forudsat at byggeriet er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte beroer altså på at byggeprojektet har en positiv indvirkning på miljøet.
12Du skal aldrig nogensinde se bort fra din sikkerhed, så husk beklædning herunder arbejdssko som beskytter dig mod mulige uheld. Det er smart at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke køber professionel hjælp.
De højest bedømte byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt flot. Bedømmelsen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ret så betryggende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er utrolig overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er fantastisk flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er absolut flot. Scoren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken løsning til levering er smartest?

Størstedelen af online firmaer frembyder i dag et bredt udvalg af billige fragtløsninger til værktøjskuffert. Den mest anvendte er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter dine produkter lige når det passer dig. Løsningen er jo yderst fleksibel, og i mange tilfælde endda den billigste form for fragt.

Du kan endvidere udse dig at få det leveret hjem til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Denne bliver gennemsnitligt lidt mindre billig, men endvidere vældig smertefri for værktøjskuffert online. Den mest prisbevidste leveringsudgave kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, men den mulighed betinges af at du lever tæt på e-forhandlerens byggecenter, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på værktøjskuffert er naturligvis ultra afgørende om du har brug for din ordre inden for få dage, så af den grund er det jo afgørende at vi studerer den anslåede leveringstid ved værktøjskuffert. Masser af online shops – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – tilbyder billig 1 dags levering på en hel del varenumre online, men husk at det er regnet ud fra at handlen gemmenføres tidligere end et givent klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få ordren sendt afsted inden de pakkeansatte får fri.

En række online webshops præsterer levering uden betaling på værktøjskuffert online, men tit er det påkrævet at du handler for en fastsat pris. Derudover kunne du gribe den mest betalelige type af levering, der gerne vil være at få dem til at køre bestillingen til en pakkeshop.

En række netbutikker foreslår klik-og-hent hvor man handler billig værktøjskuffert på nettet og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Bygma, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg. Byggekæderne frembyder fx afhentning af værktøjskuffert i følgende områder:

Skanderborg, Haderslev, Åbyhøj, Virum, Hedehusene, Brabrand, Struer, Lillerød, Ikast, Holstebro, Lystrup, Værløse, Fredericia, Odense, Aalborg, Hvidovre, Sønderborg, Vejle, Højbjerg, Varde, Nyborg, Risskov, Herlev, Vanløse, Nærum, Hørsholm, Helsingør, Aarhus, Køge, Frederikshavn, Odder, Holbæk, Roskilde, Ølstykke, Taastrup, Frederiksværk, Viborg, Dragør, Næstved, Rudersdal, Gladsaxe, Horsens, Ringsted, Rødovre, Aabenraa, Esbjerg, Farum, Frederiksberg, Brøndby, Tårnby, Middelfart, Greve, Korsør, Kolding, Stenløse, Lyngby, Nakskov, Nørresundby, Gentofte, Grenaa, Silkeborg, Vallensbæk, Tilst, Thisted, Hedensted, Charlottenlund, Hobro, Vordingborg, Haslev, Svendborg, Allerød, Skive, Frederikssund, Brønshøj, Albertslund, Ishøj, Rønne, Hjørring, Kalundborg, Brønderslev, Kokkedal, Birkerød, Solrød Strand, Valby, Hillerød, Jyllinge, København, Glostrup, Herning, Ballerup, Slagelse, Randers, Søborg, og Nykøbing Falster, .

Afhentning ift. værktøjskuffert er en mulighed i alle regioner af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Sjælland (Amager, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland).

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det tydeligt, at mennesker tit efterspørger for eksempel køb værktøjskuffert og værktøjskuffert priser. Vi ser derudover typisk netshoppere søge efter blandt andet værktøjskuffert tilbud, billig værktøjskuffert samt værktøjskuffert online, plus de kendte byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark, 10-4 og Jem og Fix.

Få den bedste pris på værktøjskuffert

Det er jo særligt problemfrit for almindelige dødelige at kigge efter tilbud på billige værktøjskuffert online hos diverse internet outlets, og altså har flertallet af internet handler i Danmark været tvunget til at trykke prisen på værktøjskuffert drastisk, og endda yde gratis fragt.

Det kan dog til hver en tid være lønnende at sammenholde indtil flere netshops efter tilbud og rabatter på værktøjskuffert online forinden du gennemfører din handel, sådan at du er tryg ved at skaffe sig den mest betalelige pris. Se ikke bare på de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Bygma.

Du skal ikke desto mindre huske på, at ifald en netshop forhandler billige værktøjskuffert online for en salgspris der er usædvanlig billig, kunne det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en uoprigtig online virksomhed. Kortbestillinger er trods alt omfattet af en regel, hvilket værner dig imod falske internet handler.

Vi foreslår generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du anvende en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at afbetale pengene til værktøjskuffert over en længere periode. Dette tilbydes som regel hos nichefokuserede webshops, men sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

Ses der på tallene er det klart, at online shoppere jævnligt efterspørger fx køb værktøjskuffert og billig værktøjskuffert. Derudover ser vi tit netshoppere kigge efter bl.a. værktøjskuffert priser, værktøjskuffert online og værktøjskuffert tilbud.

Analyser tidligere kunders ratings

Trustpilot tilbyder evigt gunstige chancer for at besigtige en lang række tidligere køberes erfaringer og på grund af dette er det fornuftigt, at du sonderer internet virksomhedens ratings inden du bestiller billige værktøjskuffert online.

Facebook resulterer i ligeledes i højeste grad belejlige løsninger til at få indtryk af internet shoppens popularitet. Foruden det er der faktisk e-firmaer hvor folk kan udforme en kritik af virksomhedens service, som også må drages fordel af til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk bestiller billige værktøjskuffert online på en webshop behøver man i princippet gennemlæse dens handelsaftale, dog er det naturligvis ikke særlig interessant, især ved de store byggemarkeder som 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Alternativet kan være at undersøge hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærket, eftersom det typisk er en forsikring om at online firmaet tilslutter sig de opstillede regler, og at internet webshoppen af og til kigges til af fagfolk der har den nødvendige knowhow om reglementet på området.

Derudover giver det dig genvej til støtte, for så vidt du møder problemer i forbindelse med dit køb af værktøjskuffert. Tilsvarende tilrådes det at køber er klar over de mest vedkommende betingelser i forbindelse med bestillingen af værktøjskuffert online, som for eksempel den returpolitik shoppen tilbyder.

I relation til det er det på samme måde afgørende, at man stadigvæk opbevarer ens ordrekvittering, således man altid vil kunne eftervise sin bestilling af værktøjskuffert, hvad end man køber hos Stark, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller XL-Byg.

Louise C gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Lone gav 4 stjerner

Alt ok

Anders Thomsen gav 5 stjerner

Fremragende service

Maria Rasmussen gav 4 stjerner

Super hurtig levering

9 tips til når du køber online
1Forud for at folk handler billige værktøjskuffert på en internet shop burde de ideelt set tage stilling til shoppens handelsvilkår, dog er det normalt ikke super interessant. I øvrigt rekommanderer vi at man er obs på de primære forhold der indvirker på handlen med billige værktøjskuffert online, fx den ombytningspolitik e-butikken kører med.
2Trustpilot yder flere relevante muligheder for at eftergå en længere række forhenværende kunders bedømmelser og på grund af dette slår vi et slag for, at du verificerer internet selskabets kritik inden du shopper billige værktøjskuffert online. Facebook frembyder lige så vel temmelig hensigtsmæssige metoder til at få indtryk af online firmaets popularitet.
3Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfattet af et lovbud, hvilket sikrer køberen overfor uoprigtige internet forretninger. Som en anden løsning bør du anvende en afdragsordning fra fx ViaBill, forudsat du foretrækker at afbetale betalingen senere.
4Vi tilråder generelt at kigge om netshoppen er godkendt af e-mærket, grundet at det typisk er et fingerpeg om at e-handlen accepterer gældende dansk lovgivning, og at online shoppen en gang i mellem revurderes af eksperter der har indsigt i de gældende bestemmelser. Forud for at folk bestiller billige værktøjskuffert i en butik på nettet burde man uden tvivl tyde netshoppens forretningsvilkår.
5Det har vist sig at være ultra nemt for folk at analysere priser online på billige værktøjskuffert hos diverse outlets på nettet, og af den grund yder langt de fleste internet webshops gratis fragt. Det kan dog til hver en tid blive indbringende at analysere nogle forskellige e-forretninger efter tilbud før du placerer ordren, sådan at du er sikker på at modtage den skarpeste pris.
6En hel del online varehuse sikrer portofri fragt på værktøjskuffert, men undertiden påkræves det at du shopper for en bestemt pris. Ellers skal man udvælge den mest prisbevidste leveringsløsning, hvilket tit er at få fragtmanden til at bringe din ordre til en pakkeshop. Fragttypen viser sig tit desuden særligt ukompliceret. Den mindst kostelige leveringsmetode vil dog altid være at hente produkterne selv.
7Den mest letkøbte leveringsmulighed vil altid være selv at hente varerne, men det stiller krav om at du fysisk befinder dig med kort afstand til online webshoppens arbejdslager. Den leveringsversion er selvfølgelig særligt relevant ifald vi behøver værktøjskuffert lige om lidt. Alternativt så frembyder indtil flere forretninger på nettet billig levering, men i reglen gælder det kun hvis du handler for et præcist beløb.
8Antal dages levering er ultra relevant såfremt du står og skal bruge din ordre øjeblikkeligt, så med det formål er det helt passende at man studerer den estimerede leveringstid for værktøjskuffert. En række e-firmaer i Danmark stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på mange varer, men vær opmærksom på at det kræver at orden realiseres inden et givent tidspunkt.
9Mange webshops i Danmark tildeler nu til dags et bredt udvalg af billige løsninger til levering til værktøjskuffert. En af de mest moderne er i dag at afsende til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine varer den dag der passer dig. Fragttypen er altså ret hensigtsmæssig, samt tit tillige den prisbilligste slags levering.