Bygpris.dk

Vakuummaskine

Caso Vakuummaskine VC9
599 kr.
Læs mere
Steba Vakuummaskine - STVK4
549 kr.
Læs mere
Steba Vakuumpakker - STVK1
249 kr.
Læs mere
Steba Vakuumpakker - Slim - STVK3
499 kr.
Læs mere
Caso Vakuummaskine VC300
1.499 kr.
Læs mere
Caso Vakuumpakker Fast Vac 1200 - CS1412
1.983 kr.
Læs mere
Caso Vakuummaskine VC200
1.499 kr.
Læs mere
Steba Vakuummaskine - STVK6
650 kr.
Læs mere
Caso Vakuummaskine VC100
799 kr.
Læs mere
Caso Vakuummaskine VC10
449 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Derfor kan du med fordel handle hos en webshop, som tilbyder rådgivning og sparring omkring vakuummaskine.
Nogle byggekæder tilbyder et bredt sortiment, imens andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du skal tænke på om det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, foruden bare vakuummaskine.
Hvis du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare gerne vil spare fragtgebyret, så kunne du overveje at køre byggematerialerne personligt. Dette er i høj grad muligt ved de store byggecentre.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende når du køber online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Derfor bør du læse netbutikkens regningslinjer.
Det er naturligvis super relevant at se, om de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke må du finde et andet.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige vakuummaskine hos de forskellige online byggecentre. Enkelte tilbyder gode priser, imens nogle satser på et højt serviceniveau. Du bør vide hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og bekendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Det vil nogle se som en fordel.
De kendte byggemarkeder samler varer fra adskillige specialbutikker, med det formål at du så kan handle fra et stort sortiment af vakuummaskine online.
De velkendte byggecentre har butikker mange steder i landet, og pga. det har kunderne tilbuddet om at handle online og hente varerne på egen hånd. Af den grund er der mulighed for at undgå fragtgebyret, samt tilmed få fat i varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på internettet er producenter af de varer der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte på disse nichewebshops online er det muligt at få skarpere priser.
Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre virksomheder, der tit har danske ejere, eventuelt endda lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte idet du køber vakuummaskine online på deres hjemmeside.
Majoriteten af specialiserede netshops har en enorm viden om deres online produktudvalg, da de kun sælger disse varer. Herved kan du forvente en høj grad af indsigtsfuld service fra personale som er specialister i lige præcis vakuummaskine.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 personer i selskabets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

vakuummaskine harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

vakuummaskine silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af over 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

vakuummaskine jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 mennesker i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

vakuummaskine bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 kollegaer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 personer i selskabets 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der kan findes mange forskellige instruktioner og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube tilbyder store mængder udbytterig oplysning, i særlig grad når du kigger på engelsk.
2Godt forarbejde bliver kilden til at lykkes med byggeprocessen. Du kunne overveje at have en struktureret agenda, der viser hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær konkret i sammensætningen af din tidsplan.
3Det er muligt at forsøge at få hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det kan man få hvis byggeriet er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at byggeprojektet gør en positiv forskel for miljøet.
4Ved opgaver udendørs kan vejret få en essentiel rolle. Af den årsag bør du løbende tjekke vejrprognosen i den tid der er op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det starter med at stå ned i stænger netop som du er midt i det avancerede projekt.
5Forud for at du starter byggeprojektet er det rimeligt essentielt at man sikrer sig, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
6Det kan være til god gavn at søge assistance til byggearbejdet, ikke mindst i tilfælde af store byggeprojekter. Nogle ombygninger behøver flere end en enkelt person. I øvrigt må det være mere produktivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
7Du skal aldrig nogensinde mangle grej. Typisk vil det være erstatteligt at have udstyret til rådighed inden du påbegynder byggeprojektet. Det er desuden fordelagtigt at medtage disse udgiftsposter i din økonomiske plan.
8Du burde måske overveje hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du burde investere i professionel assistance til opstarten af projektet. Hvis du tager imod hjælp fra en fagmand kan det godt betale sig at hente tilbud fra en håndfuld entreprenører.
9Det vil vise sig af stor betydning at have de påkrævede materialer parat i god tid før du går i krig med dit arbejde. Du kan med fordel forfatte en punktforms indkøbsliste som indeholder alle de ting du har brug for, og efterfølgende tjekke hvert eneste punkt, med øje for at du føler dig tryg ved at du har husket alt.
10Ofte vil det være af stor betydning at nedskrive et budget for arbejdet, så man har et overblik over økonomien. Det vil være rationelt at dokumentere alle udgiftsposter, og bagefter finde frem til beløbet for dem en ad gangen.
11Du må aldrig negligere dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis hjelm og sko som beskyttelse mod potentielle risici. Det er af stor betydning at du husker dit velbefindende i byggeriet, navnlig ifald du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
12Der præsenterer sig ofte ubelejlige problemstillinger i tilfælde med omfattende opgaver, og af den grund er det af stor betydning at der afsættes tilstrækkelig plads i arbejdsplanen, som gør at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål med projektet.
De højest ratede byggemarkeder
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er usædvanligt flot. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er kolossalt beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket altså er enormt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er fantastisk betryggende. Evalueringen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er fantastisk overlegent. Ratingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

Flere internet varehuse giver efterhånden flere billige leveringsmåder til vakuummaskine. Den mest benyttede er i øjeblikket udleveringssteder, hvor du selv henter de bestilte varer når du har lyst. Den er altså ekstremt hensigtsmæssig, og endda endvidere den mest letkøbte form for fragt.

Du burde omvendt udse dig at vælge at få udbragt til din lejlighed eller hus eller ud på din arbejdsplads. Leveringstypen viser sig gennemsnitligt en lille smule mere omkostningsfuld, men ydermere super gnidningsløs med vakuummaskine online. Den mest billige fragtmulighed vil dog altid være selv at hente produkterne, som dog betinges af at du er tæt på webshoppens byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på vakuummaskine er vældig bestemmende ifald man står og skal bruge pakken om kort tid, så herved er det fuldt ud væsentligt at vi kontrollerer leveringstiden for vakuummaskine. En række e-shops – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – udlover billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres produkter online, men det kræver at handlen laves inden et aftalt tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få de nye varer afsted inden personalet holder fyraften.

Visse e-forhandlere garanterer levering uden gebyr på vakuummaskine online, men i mange tilfælde er det betinget af at du handler for en konkret sum. Som alternativ kan man overveje den billigste leveringsudgave, hvilket gerne vil være at få leveret din ordre til et udleveringssted.

De største byggemarkedskæder giver click-and-collect hvor du handler billig vakuummaskine online og selv henter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix. De udlover blandt andet klik-og-hent på vakuummaskine i følgende byer:

Vejle, Svendborg, Birkerød, Valby, Stenløse, Silkeborg, Risskov, Værløse, Ikast, Slagelse, Kalundborg, Sønderborg, Brøndby, Charlottenlund, Skive, Aabenraa, Dragør, Albertslund, Varde, Lillerød, Jyllinge, Odder, Haslev, Fredericia, Aarhus, Hvidovre, Frederiksværk, Odense, Aalborg, Rønne, Rødovre, Ishøj, Gentofte, Skanderborg, Næstved, Herning, Korsør, Brabrand, Nørresundby, Allerød, Esbjerg, Lyngby, Vallensbæk, Kokkedal, Horsens, Hobro, Gladsaxe, Søborg, Holbæk, Brønshøj, Roskilde, Frederiksberg, Helsingør, Ringsted, Brønderslev, Tårnby, Greve, Ølstykke, Hedensted, Viborg, Virum, Vanløse, Lystrup, Holstebro, Højbjerg, Haderslev, Farum, Herlev, Thisted, Solrød Strand, Hedehusene, København, Nakskov, Nykøbing Falster, Frederikssund, Frederikshavn, Vordingborg, Åbyhøj, Tilst, Kolding, Rudersdal, Middelfart, Køge, Hjørring, Ballerup, Randers, Nyborg, Hillerød, Taastrup, Hørsholm, Glostrup, Nærum, Struer, og Grenaa, .

Klik-og-hent af vakuummaskine er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn), Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland) og Sjælland (Amager, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland).

Når man kigger i statistikkerne står det klart, at folk jævnligt leder efter fx vakuummaskine priser og billig vakuummaskine. Vi ser derudover jævnligt online shoppere efterspørge for eksempel vakuummaskine tilbud, køb vakuummaskine samt vakuummaskine online, foruden de store byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4 og Jem og Fix.

Priser på vakuummaskine

Det er efterhånden vældig gnidningsløst for folk at vurdere prisniveauet på billige vakuummaskine online hos forskellige e-shops, og med det motiv har langt de fleste webshops ikke kunne slippe for at nedbringe prisniveauet på vakuummaskine voldsomt, og i øvrigt love portofri fragt.

Derfor kan det immervæk være indbringende at analysere nogle enkelte internet shops i Danmark efter tilbud og rabatter på vakuummaskine online før du færdiggør din shopping, sådan at du er tryg ved at antage den laveste pris. Se ikke blot på de velkendte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Silvan og Stark.

Man skal lige meget hvad ikke glemme, at såfremt en online forretning frembyder billige vakuummaskine online for en tilbudspris som virker helt fantastisk fordelagtig, så bør det undertiden være et tegn på en snydagtig online forretning. Handler med kort er heldigvis en del af et reglement, der støtter kunden imod falske netshops.

Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du overveje en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at afbetale prisen på vakuummaskine over en længere periode. Dette tilbydes typisk ved niche webshops, i modsætning til de store byggecentre som eksempelvis XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen, Bygma og Jem og Fix.

Når der ses på statistikkerne står det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger fx køb vakuummaskine og vakuummaskine online. Derudover ser vi jævnligt folk efterspørge eksempelvis vakuummaskine tilbud, billig vakuummaskine samt vakuummaskine priser.

Tjek folks erfaringer

Trustpilot fører til fuldstændig strålende løsninger til at kortlægge forskellige øvrige køberes omtaler og derfor tilrådes det, at du gennemgår internet shoppens anmeldelser forud for at du handler billige vakuummaskine online.

Facebook leverer på samme måde ret så fordelagtige muligheder for at få indsigt i internet selskabets kundefokus. I øvrigt er der en del online forhandlere som gør det muligt at udfærdige en kritik af deres købsoplevelse, hvilket desuden bør drages fordel af til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden folk køber billige vakuummaskine online hos en shop behøver de ideelt set have øje for webbutikkens handelsvilkår, dog er det oftest ikke specielt ophidsende, i særdeleshed med de velkendte byggecentre som Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix.

En nemmere løsning kan være at granske om online firmaet er tilsluttet e-mærket, hvilket kan være en erklæring om at e-shoppen følger dansk lovgivning, foruden at webshoppen tit evalueres af fagfolk som er meget bekendte med vilkårene på området.

Derudover giver det dig mulighed for assistance, ifald du bliver udsat for besvær i forbindelse med din shopping med vakuummaskine. Dertil er det smart at kunden er sat ind i de mest vedkommende betingelser der kan spille ind i forbindelse med købet af vakuummaskine online, som eksempelvis hvilken returret forretningen kører med.

På grund af dette er det desuden afgørende, at man stadigvæk bevarer ens faktura e-mail, så man en anden gang vil kunne bevise sit køb af vakuummaskine, uanset om man har købt ved 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix eller Bygma.

Michael H gav 5 stjerner

God til prisen

Jesper gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Thomas B gav 5 stjerner

Nemt køb

Helle Andersen gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

9 tips til online indkøb
1Inden nogen shopper billige vakuummaskine på en internet webshop kan man principielt sætte sig ind i webbutikkens forretningsaftale, det er dog i mange tilfælde et omfattende arbejde. Desuden er det godt at kunden er omhyggelig omkring de fundamentale vilkår der influerer på shopping af billige vakuummaskine online, som for eksempel hvilken byttepolitik virksomheden lover.
2En del e-shops udlover nu flere billige former for fragt til vakuummaskine. En af de mest populære er i dag at få sendt til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de købte varer når du har tid. Denne er altså super smart, samt desuden desuden den mest betalelige slags levering.
3Det er jo særligt enkelt for os alle at finde information om priser online på billige vakuummaskine hos diverse online selskaber, og ergo garanterer langt de fleste internet outlets fragt uden omkostninger. Men det kan alligevel vise sig lukrativt at sammenligne forskellige online forhandlere efter rabat og tilbud forinden du shopper, sådan at man er sikret at antage den skarpeste pris.
4Den billigste metode til levering vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, som dog betinges af at du har bopæl i nærheden af online webshoppens bopæl. Den leveringsmanér er jo virkelig aktuel såfremt du har brug for vakuummaskine om et øjeblik. Alternativt så præsterer enkelte internet varehuse billig fragt, men i mange tilfælde er det så præmissen at der handles for en konkret pris.
5Flere internet handler præsterer portofri levering på vakuummaskine, men typisk stiller det krav om at du shopper for en konkret pris. Desuden kunne du vælge den mest prisbevidste fragtløsning, der oftest er at få dem til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Leveringsmetoden bliver for det meste ligeledes ualmindeligt nem. Den mest letkøbte mulighed for fragt er uden tvivl selv at hente produkterne.
6Leveringstidspunktet er selvfølgelig yderst udslagsgivende hvis du mangler dine nye varer om kort tid, så af den grund er det nemlig fornuftigt at man gransker det forventede leveringstidspunkt på vakuummaskine. Adskillige online firmaer udlover billig dag-til-dag levering på mange af deres varer, som imidlertid er regnet ud fra at bestillingen fuldbyrdes inden et fastsat klokkeslæt.
7Vi tilråder at tjekke om internet webshoppen er godkendt af e-mærket, hvilket almindeligvis er et fingerpeg om at internet forhandleren forstår de opstillede regler, udover at internet butikken nu og da besøges af fagmænd som har den nødvendige knowhow om lovgivningen. Forud for at nogen bestiller billige vakuummaskine på en netshop bør de principielt få overblik over shoppens forretningsbetingelser.
8Generelt foreslår vi handler med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er omfavnet af en vedtægt, som forsvarer dig som køber overfor uægte online shops. Som en alternativ mulighed kunne du overveje et tilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du agter at afbetale pengene over en længere periode.
9Trustpilot resulterer i fuldstændig nyttige chancer for at kigge nærmere på flere forhenværende brugeres observationer og herved kan det anbefales, at du kigger nærmere på webshoppens omtaler før du handler billige vakuummaskine online. Facebook yder desuden visse anstændige metoder til at få kendskab til internet virksomhedens kundetilfredshed.