Bygpris.dk

Vandslange

HERO Vandslange 1/2'' - 50 mtr.
363 kr.
Læs mere
HERO Vandslange 3/4'' - 50 mtr.
679 kr.
Læs mere
Vandslange på ophæng 10 m med tilbehør
160 kr.
Læs mere
Vandslange 1/2" på tromle 15 m
249 kr.
Læs mere
HERO Vandslange 3/4'' - 25 mtr.
363 kr.
Læs mere
Vandslange med oprul 1/2" 20 meter
926 kr.
Læs mere
HERO Vandslange 1/2'' - 25 mtr.
184 kr.
Læs mere
HERO Vandslange 1'' - 25 mtr.
624 kr.
Læs mere
HERO Vandslangesæt 1/2''
243 kr.
Læs mere
HERO Vandslangesæt 1/2''
453 kr.
Læs mere
Vandslange med oprul 1/2" 20 meter
610 kr.
Læs mere
Vandslange på ophæng med brusehoved 10 meter PowerPlus POW63860
193 kr.
Læs mere
Vandslange 1/2'' - 25 meter HERO 6720-015
220 kr.
Læs mere
Vandslange med oprul 3/8 20 meter Kreator
528 kr.
Læs mere
Vandslangesæt 3/8 15 meter - spiral PowerPlus POW63853
141 kr.
Læs mere
Vandslangesæt 1/2'' 50 meter HERO 6720-001
466 kr.
Læs mere
Vandslange 1/2'' - 50 mtr. HERO 6720-016
370 kr.
Læs mere
Vandslange, 3/4 50m Kärcher PrimoFlex®
699 kr.
Læs mere
Vandslangesæt 1/2'' 25 meter HERO 6720-000
248 kr.
Læs mere
Vandslange 3/4'' - 50 mtr. HERO 6720-021
648 kr.
Læs mere
Vandslange 1'' - 25 mtr. HERO 6720-025
705 kr.
Læs mere
Vandslange 3/4 50 meter Kärcher Performance Plus
1.099 kr.
Læs mere
Vandslange 1/2 på tromle 15 meter PowerPlus POW63861
287 kr.
Læs mere
Vandslange 3/4'' - 25 mtr. HERO 6720-023
370 kr.
Læs mere
Vandslange 1/2- 20 mtr. Brennenstuhl 1237120
377 kr.
Læs mere
Vandslange 3/4 25 meter Kärcher Performance Plus
549 kr.
Læs mere
Vandslange med oprul 1/2 20 meter Kreator
658 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på priserne på billige vandslange fra byggekæde til byggekæde. Nogle fokuserer på billige priser, og øvrige har faglig rådgivning. Du må gennemtænke hvad du foretrækker.
Hvis du vil have byggematerialerne nu og her eller bare ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kunne du overveje at fragte varerne personligt. Dette er i høj grad en mulighed i de udbredte byggekæder.
For mange er gør-det-selv projekter lig med mange spørgsmål. Derved kan det overvejes at handle hos et online byggecenter, hvor du kan få hjælp til valg af vandslange.
Det er naturligvis meget afgørende at se, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du tjekke de andre.
Nogle byggemarkeder præsterer et stort udvalg af varer, imens nogle fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, foruden blot vandslange.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man læse byggeshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og kendte forretninger, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når man handler online. Det vil nogle se fordele i.
De store byggekæder har butikker i hele landet, og derved har flertallet chancen for at handle online og fragte produkterne personligt. Takket være dette har man valget om at undgå leveringsgebyret, og tilmed skaffe produkterne hurtigere.
De gængse byggemarkeder tilbyder varer fra forskellige nicheshops, og hermed kan du handle fra et bredt udvalg af vandslange online.

Nichewebshop

Majoriteten af online nichebutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Ergo kan du opleve ekstra begavet rådgivning fra ansatte med ekspertviden i netop vandslange.
De fleste nichefokuserede webshops er producenter af de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en skarpere pris.
Forskellige nichebutikker på nettet er mindre virksomheder, der oftest drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem støtter du ved at handle vandslange online fra deres webshop.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

vandslange harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

vandslange bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 personer i deres 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

vandslange silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 personer i forretningens 9 varehuse. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

vandslange jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 ansatte i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag over 500 kollegaer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du må unden ingen omstændigheder nedprioritere sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj som arbejdshjelm som sikrer dig mod hændelige ulykker. Det er fundamentalt med fokus på din sikkerhed i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke køber assistance fra en fagmand.
2Nogle gange kan man indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det får man såfremt byggeriet er positivt for miljøet. Af få støtte kræver med andre ord at ombygningen har en positiv betydning for miljøet.
3Du vil for alt i verden ikke gå ned på udstyr. Ofte vil det vise sig yderst relevant at du har værktøjet parat forinden du begynder på byggeprocessen. Det er desuden godt at indkalkulere de tilhørende udgifter i dit budget.
4Husk at tænke over om du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt bør hente hjælp fra en fagmand til opstarten af byggeprocessen. Ifald du benytter assistance fra en fagperson er der penge at spare ved at notere tilbud fra diverse firmaer.
5Der kommer næsten altid uforudsigelige problemstillinger når det kommer til krævende byggeprojekter, og pga. dette vil det vise sig betydningsfuldt at der afsættes tilstrækkelig plads i arbejdsplanen, med formålet om at man kan føle sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
6Der findes en overflod af instruktioner og videoer online som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube giver ret så meget nyttig viden, ikke mindst ifald man benytter den engelske version.
7Godt forarbejde vil være nøglen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du skal forfatte en velovervejet plan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, og som også indeholder en prioriteringsliste. Vær skarp når du laver køreplanen.
8Det bliver væsentligt at du har de fornødne byggematerialer til rådighed på forhånd inden du tager fat på arbejdet. Du har god gavn af at notere en enkel indkøbsliste indeholdende alt du skal bruge, og så efterse oversigten, med øje for at du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
9Det anbefales at spørge om hjælp til projektet, hovedsageligt når det er vigtige byggeprocesser. Nogle opgaver skal gerne udføres af flere folk. Dertil vil det blive bedre og mere interessant at være flere om det.
10Typisk vil det vise sig af stor betydning at have lavet et regnskab for dit projekt, så man giver sig selv et overblik. Det bør blive forstandigt at beskrive samtlige poster, hvorefter man kan nedskrive online tilbud på dem slavisk.
11For projekter udenfor kan vind og vejr få en fundamental rolle. Således skal du ofte holde øje med meldingerne om vejret når du nærmer dig starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel går i gang med at piske ned i samme sekund som du vil påbegynde dit store byggeprojekt.
12Forud for at du indleder byggeriet er det temmelig meningsfuldt at man sikrer sig, at byggeriet overholder loven. Alt efter hvordan du bor vil der være diverse regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
De mest populære byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ret så godt arbejde. Ratingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er yderst overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor hele 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er utrolig betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er utrolig overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % giver bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmanér skal du vælge?

En hel del internet firmaer tildeler på nuværende tidspunkt alverdens billige leveringsmidler til vandslange. En der er meget almindelig er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, så du nemt selv kan hente de bestilte produkter når der er tid til det. Fragtløsningen er nemlig yderst overkommelig, og tit endda den mest betalelige mulighed for levering.

Du bør derudover påtænke at bestille levering til din private bopæl eller til når du er på job. Leveringsformen er undertiden en anelse mere bekostelig, men ligeledes ultra fleksibel ift. vandslange online. Den mest letkøbte mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, men den mulighed står og falder med at du befinder dig i nærheden af online firmaets byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragttiden på vandslange er jo ret betydningsfuld når du har brug for produktet nu og her, så derfor er det virkelig essentielt at du kigger nærmere på den forventede leveringsdato på vandslange. Adskillige internet foretagender – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – tilbyder billig 1 dags levering på deres bedst sælgende varer online, hvilket er regnet ud fra at bestillingen gennemføres tidligere end et fast klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få ordren fikset inden de logistikansatte har fri.

Nogle enkelte e-firmaer lover fragtfri levering på vandslange online, men for det meste er det betinget af at der bestilles for en bestemt pris. Derudover må du udvælge den mest betalelige leveringsmetode, hvilket mange gange vil være at få dem til at køre din ordre til et afhentningssted.

En række webbutikker yder afhentning hvor du køber billig vandslange på nettet og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma og Bauhaus. Byggemarkederne giver bl.a. afhentning af vandslange i disse byer:

Nørresundby, Rødovre, Køge, Kokkedal, Birkerød, Frederikssund, Nykøbing Falster, Ringsted, Hørsholm, Tilst, Hillerød, Vallensbæk, Herning, Ikast, Randers, Værløse, Dragør, Horsens, Ballerup, Glostrup, Rønne, Vejle, Brønderslev, Odense, Nakskov, Aarhus, Hjørring, Valby, Kolding, Ølstykke, Aalborg, Frederiksværk, Gentofte, Allerød, Rudersdal, Herlev, Charlottenlund, Lystrup, Haslev, Næstved, Frederikshavn, Ishøj, Korsør, Brønshøj, Åbyhøj, København, Roskilde, Middelfart, Tårnby, Grenaa, Nærum, Fredericia, Aabenraa, Holstebro, Hedehusene, Lyngby, Holbæk, Taastrup, Gladsaxe, Sønderborg, Hedensted, Haderslev, Frederiksberg, Virum, Stenløse, Solrød Strand, Brabrand, Svendborg, Hobro, Varde, Thisted, Farum, Jyllinge, Skive, Højbjerg, Kalundborg, Albertslund, Vordingborg, Helsingør, Lillerød, Odder, Esbjerg, Greve, Risskov, Struer, Hvidovre, Søborg, Skanderborg, Vanløse, Slagelse, Viborg, Brøndby, Nyborg, og Silkeborg, .

Afhentning for vandslange er en mulighed i alle regioner af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster), Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når der ses på data står det markant, at folk jævnligt leder efter for eksempel vandslange online og vandslange tilbud. Derudover oplever man jævnligt folk søge efter fx billig vandslange, køb vandslange og vandslange priser, foruden de gængse byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan.

Tilbud på vandslange

Det er efterhånden ret uproblematisk for folk at søge sig frem til tilbud på billige vandslange online i blandt forskellige e-firmaer, og så har en hel del internet outlets ikke kunne lade være med at formindske priserne på vandslange betydeligt, og i øvrigt yde fragt uden beregning.

Derfor kan det ikke desto mindre blive udbytterigt at efterprøve forskellige internet webshops efter udsalg og tilbud på vandslange online forinden du køber, sådan at man er skudsikker på at få den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de kendte byggekæder som Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg.

Du bør lige meget hvad være opmærksom på, at ifald en online shop sælger billige vandslange online for en udsalgspris der virker umådelig lav, så burde det mange gange være en indikation på en bedragerisk online virksomhed. Køb med gængse betalingskort er trods alt omsluttet af en retningslinje, hvilket assisterer en overfor snydagtige internet virksomheder.

Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du drage nytte af en afbetalingsordning som fx ViaBill, såfremt du gerne vil honorere omkostningerne til vandslange over en periode. Dette tilbydes ofte hos nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de store byggecentre som fx Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og 10-4.

Når vi ser på data er det klart, at folk som regel kigger efter bl.a. køb vandslange og vandslange tilbud. Foruden dette ser man jævnligt internet shoppere kigge efter eksempelvis vandslange priser, vandslange online samt billig vandslange.

Analyser eksisterende kunders meninger

Trustpilot forærer dig nogenlunde gode muligheder for at beskue en hel del forhenværende forbrugeres omtaler og derved er det anbefalelsesværdigt, at du eftersøger online virksomhedens vurderinger forud for at du handler billige vandslange online.

Facebook frembyder på samme måde de facto udmærkede løsninger til at få indtryk af online shoppens popularitet. Herinde er der endda webshops som giver kunderne mulighed for at registrere en vurdering af deres køb, hvilket desuden kan benyttes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen shopper billige vandslange online på en e-forretning behøver man uden tvivl studere netshoppens regler, dog er det bare et tidskrævende projekt, specielt ved de store byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Stark og 10-4.

Et andet forslag kunne derfor være at kontrollere om e-forretningen er godkendt af e-mærket, siden det burde være en erklæring om at internet butikken anerkender de gældende danske regler, tillige med at hjemmesiden ofte vurderes af fagmænd som kender retningslinjerne.

Desuden giver det dig chance for opbakning, for så vidt du får dilemmaer i processen med din ordre på vandslange. Ydermere er det fornuftigt at du er oppe på mærkerne omkring de elementære bestemmelser der kan have indvirkning på købet af vandslange online, for eksempel den byttepolitik netshoppen tilbyder.

I den sammenhæng er det også vigtigt, at man altid bevarer sin faktura e-mail, således man til enhver tid kan bevise sin bestilling af vandslange, uanset om man handler ved Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan eller Davidsen.

Hans G gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Karen M gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Morten Pedersen gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Christian N gav 5 stjerner

Bestilte online

9 gode råd til din online shopping
1Den mest betalelige fragtløsning er utvivlsomt at du selv henter ordren, som dog afhænger af at du bor nærved e-firmaets bopæl. Den leveringsmanér er selvfølgelig ultra central såfremt du har brug for vandslange straks. Alternativt så frembyder nogle få internet virksomheder gratis fragt, men tit kun hvis der indkøbes for et præcist beløb.
2Trustpilot tilbyder dig en del fremragende løsninger til at efterse ret mange eksisterende køberes iagttagelser og på grund af dette foreslåes det, at du kigger nærmere på online virksomhedens vurderinger inden du køber billige vandslange online. Facebook medfører desuden adskillige sikre chancer for at få indtryk af netshoppens kundetilfredshed.
3Det er virkelig ukompliceret for folk at prissammenligne online på billige vandslange fra forskellige online forretninger, og følgelig yder masser af e-butikker gratis levering. Trods dette kan det alligevel være tiden værd at tjekke diverse internet butikker efter tilbud inden du handler, sådan at man er skudsikker på at opnå den skarpeste pris.
4Før nogen køber billige vandslange på en e-forhandler kan de for at være på den sikre side gennemgå e-butikkens handelsvilkår, dog er det almindeligvis et omfattende projekt. Endvidere stiller vi forslag om at køber er oppe på mærkerne omkring de primære reglementer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af billige vandslange online, som for eksempel den returpolitik internet forhandleren har.
5Vi går generelt ind for kortkøb eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i en anordning, der sikrer køber overfor svindlende online selskaber. Som et alternativ kunne du anvende en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, når du foretrækker at klare beløbet senere.
6Flere e-butikker tildeler nu til dags flere billige leveringsudgaver til vandslange. Den mest moderne er i dag at få leveret til et udleveringssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente ordren når du har lyst. Fragtmuligheden er nemlig ultra problemfri, og tit ydermere den prisbilligste fragtmulighed.
7Generelt går vi ind for at kigge om webshoppen er e-mærke godkendt, da det kan være en forsikring om at online forhandleren anerkender de officielle regler, og at webbutikken af og til ses til af eksperter der kender til retningslinjerne. Før folk shopper billige vandslange hos en online virksomhed kan man uden tvivl løbe igennem dens regler.
8Antal dages levering kan være virkelig vigtig om vi skal bruge produkterne om kort tid, og af den grund er det tydeligvis relevant at du undersøger det forventede leveringstidspunkt for vandslange. Adskillige webbutikker garanterer billig dag-til-dag fragt på en masse varenumre, hvilket dog forudsætter at ordren indsendes inden et fastslået tidspunkt.
9Visse forretninger på nettet præsterer gratis fragt på vandslange, men i de fleste tilfælde er det forudsat at der bestilles for et fastsat beløb. I øvrigt skulle du overveje den mindst kostelige fragtmulighed, som oftest vil være at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til en pakkeshop. Fragttypen er i mange tilfælde desuden temmelig let gængelig. Den billigste form for levering er utvivlsomt at hente produkterne selv.