Bygpris.dk

Varmekanon

Master Varmekanon B77-20KW M. Skorsten
8.025 kr.
Læs mere
Master Gasvarmekanon BLP16-16KW
2.275 kr.
Læs mere
Master Varmekanon B65-19KW
6.260 kr.
Læs mere
Varmekanon Mizar 40 Sort
5.998 kr.
Læs mere
Varmekanon Mizar 20
5.248 kr.
Læs mere
Varmekanon Mizar 30
6.123 kr.
Læs mere
Varmekanon Kgk V40 infrarød
17.995 kr.
Læs mere
Varmekanon med skorsten KGK Antares 30
11.998 kr.
Læs mere
Varmekanon KGK Antares 50
13.500 kr.
Læs mere
Master varmekanon B150CED
7.498 kr.
Læs mere
Master gasvarmekanon BLP33ET
3.498 kr.
Læs mere
MASTER varmekanon BV 77 E
8.495 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i udsalgspriserne på billige varmekanon hos de forskellige online byggecentre. Enkelte satser på lave priser, og nogle har faglig sparring. Du må reflektere over hvad du foretrækker.
Det er selvsagt super afgørende at se, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
For de fleste er et byggeprojekt lig med en verden af spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at bestille ved en online byggeshop, hvor du får sparring omkring varmekanon.
Hvis du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at slippe for fragtomkostningen, så kan du med fordel hente varerne på eget initiativ. Det er navnligt muligt ved de udbredte byggemarkeder.
Flere byggekæder har et enormt udvalg af varer, og nogle specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du kan tænke på om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varer at vælge fra, foruden bare varmekanon.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Man bør derfor læse webshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder køber varer fra en lang række forskellige nichebutikker, hvorfor du kan bestille fra et bredt sortiment af varmekanon online.
De gængse byggemarkeder finder du i det meste af landet, og pga. det har man mulighed for at bestille online og transportere byggematerialerne på egen hånd. På grund af det har du valget om at blive fri for fragtgebyret, og samtidig få varerne hurtigere.
De store byggekæder er populære og almenkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på internettet er producenter af de varer der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få lavere priser.
En masse niche netbutikker er opstartsvirksomheder, som typisk er danske, givetvis sågar lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte ved at købe varmekanon online hos dem.
Diverse nichebutikker har meget ekspertise i deres varer, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem kan du forvente ekstremt kompetent service fra folk der er eksperter i netop varmekanon.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 personer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

varmekanon silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

varmekanon bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag over 1.000 personer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i de 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

varmekanon harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

varmekanon jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 ansatte i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Husk at gennemtænke om du burde stå med hele projektet selv, eller du alternativt skal have hjælp fra en fagperson til opstarten af det. Når du indhenter hjælp fra en professionel vil det ofte være fornuftigt at notere prisoverslag fra en håndfuld firmaer.
2Du har adgang til en verden af artikler og videoer online hvor du kan finde hjælp. Særligt YouTube bringer dig utrolig meget brugbar oplysning, i særlig grad forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
3Det kan overvejes at få hjælp til byggeprocessen, specielt hvis det er vigtige byggeopgaver. Enkelte byggeprojekter stiller krav om flere end en enkelt person. Desuden bør det blive hurtigere og mere socialt når man er flere om opgaven.
4Husk at du kan hente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det får man hvis renoveringen er godt for miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at projektet har en positiv betydning for planeten.
5Typisk vil det være fornuftigt at have et regnskab for dit byggeri, så du har styr på økonomien. Det kan vise sig at være forstandigt at beskrive samtlige poster, hvorefter man kunne notere ens udgift ved dem alle sammen.
6Du bør aldrig se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning bl.a. sikkerhedssko som beskytter dig med henblik på eventuelle risici. Det er fornuftigt at du har styr på sikkerheden i arbejdet, især såfremt du ikke fremskaffer eksperthjælp.
7Planlægning er nøglen til succes med dit arbejde. Du bør overveje at udarbejde en klar strategi, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke tidspunkter, inklusiv en numerisk orden. Husk at være skarp når du nedskriver tidsplanen.
8Det bliver aktuelt at du har de påkrævede bygningsmaterialer klar i god tid før du starter byggeriet. Du får god gavn af at notere en hurtig liste indeholdende alt hvad du har brug for, og dernæst tjekke materialerne, så du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
9Der præsenterer sig næsten altid ubelejlige vanskeligheder i tilfælde med avancerede opgaver, og altså viser det sig væsentligt at man har afsat god nok tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man kan være sikker på at nå i mål med projektet.
10For byggeprojekter udenfor har vejret en afgørende rolle. Derfor skal du regelmæssigt lægge mærke til femdøgnsprognosen i dagene op til byggeprojektet, så det ikke uden du havde set det komme begynder at stå ned i stænger netop som du er godt i gang med det komplekse byggeprojekt.
11Forinden du opstarter arbejdet er det rimeligt betydningsfuldt at du sikrer dig, at projektet overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig mange retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
12Man skal ikke på noget tidspunkt gå ned på udstyr. Jævnligt kan det vise sig klogt at have grejet til disposition forinden du tager fat på dit byggeprojekt. Det er i øvrigt vigtigt at inkludere disse udgifter i byggeriets regnskab.
De bedst vurderede byggemarkeder
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er meget godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % giver topkarakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ekstremt flot. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er fantastisk flot. Vurderingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % giver maksimum point, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er fantastisk godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket jo er absolut imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed er bedst?

En masse netshops yder efterhånden mange forskellige billige leveringstyper til varmekanon. En af de mest almindelige er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan hente din nyindkøbte vare når det passer ind i din kalender. Løsningen er jo ualmindeligt gnidningsløs, samt mange gange tilmed den billigste mulighed for levering.

Du kunne lige så vel vælge at få leveret hjem til dig eller til dit arbejde. Fragtformen er en gang i mellem en lille smule mindre billig, men endvidere vældig ukompliceret for varmekanon online. Den billigste leveringsmetode vil dog til enhver tid være at hente pakken selv, som jo står og falder med at du er tæt på internet virksomhedens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på varmekanon er selvfølgelig yderst væsentlig i tilfælde af at man har behov for dine nye produkter om få sekunder, så i det øjemed er det virkelig essentielt at du studerer leveringstiden ved varmekanon. En masse byggemarkeder – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varenumre online, men vær obs på at det tager udgangspunkt i at bestillingen indsendes inden et konkret klokkeslæt, så at de kan nå at få dit nye produkt klargjort før de pakkeansatte får fri.

Indtil flere internet forhandlere byder på fragtfri levering på varmekanon online, men for det meste er det forudsat at der aftages for et fastsat beløb. Ellers bør du snuppe den prisbilligste form for fragt, som gerne er at få fragtfirmaet til at levere dine varer til en pakkeshop.

Masser af kæder yder click-and-collect hvor du handler billig varmekanon derhjemme og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg. Byggecentrene yder blandt andet click-and-collect på varmekanon i følgende byer:

Slagelse, Kokkedal, Glostrup, Lyngby, Albertslund, Aabenraa, Ishøj, Odder, Frederikshavn, Hobro, Hedehusene, Lillerød, Hvidovre, Højbjerg, Køge, Aarhus, Frederiksværk, Værløse, Aalborg, Ringsted, Holbæk, Middelfart, Charlottenlund, Helsingør, Valby, Taastrup, Nærum, Ølstykke, Holstebro, Ikast, Virum, Herlev, Nørresundby, Tilst, Kolding, Birkerød, Vanløse, Korsør, Grenaa, Brønderslev, Stenløse, Søborg, Viborg, Nyborg, Hedensted, Rødovre, Gentofte, Thisted, Hillerød, Svendborg, Vallensbæk, Åbyhøj, Horsens, Jyllinge, Farum, Tårnby, Greve, Struer, Rudersdal, Skive, Frederikssund, Haderslev, Næstved, Odense, Lystrup, Kalundborg, Gladsaxe, Randers, Esbjerg, Vejle, Brabrand, Brøndby, Hørsholm, Fredericia, Solrød Strand, Vordingborg, Sønderborg, Skanderborg, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Rønne, Allerød, Silkeborg, København, Risskov, Hjørring, Ballerup, Haslev, Roskilde, Brønshøj, Dragør, Varde, Nakskov, og Herning, .

Klik-og-hent af varmekanon er muligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland), Sjælland (Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Bornholm) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Ved kig i tallene er det tydeligt, at netshoppere mange gange leder efter blandt andet varmekanon tilbud og køb varmekanon. Man ser desuden typisk internet shoppere lede efter bl.a. billig varmekanon, varmekanon priser samt varmekanon online, foruden de udbredte byggekæder som Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4 og Jem og Fix.

Bedste tilbud på varmekanon

Det er jo efterhånden virkelig ligetil for almindelige dødelige at tjekke tilbud på billige varmekanon online på flere internet virksomheder, og af den grund har de fleste e-firmaer været tvunget til at formindske prisniveauet på varmekanon enormt, og ydermere yde levering uden gebyr.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive tiden værd at besigtige nogle enkelte internet forretninger efter tilbud og rabatter på varmekanon online før du handler, således at du er velinformeret til at antage den billigste pris. Se ikke blot på de velkendte byggecentre som 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

Du må blot ikke overse, at når en online shop markedsfører billige varmekanon online til salg for en pris der kan ses som usædvanlig fremragende, så kan det i nogle tilfælde være et kendetegn på en uoprigtig online butik. Kortkøb er trods alt omfattet af et lovbud, hvilket passer på dig overfor falske butikker på nettet.

Vi anbefaler generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du anvende en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, hvis du ser en fordel i at dække regningen på varmekanon over en længere periode. Det fås typisk ved specialiserede webshops, men ikke de kendte byggecentre som eksempelvis XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan.

Når der ses på data bliver det klart, at netshoppere mange gange leder efter eksempelvis billig varmekanon og køb varmekanon. Derudover oplever man ofte mennesker lede efter bl.a. varmekanon online, varmekanon priser og varmekanon tilbud.

Undersøg eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot byder på en del fornemme muligheder for at verificere ganske mange andre forbrugeres iagttagelser og herved anbefales det, at du eftersøger netbutikkens omtaler inden du handler billige varmekanon online.

Facebook genererer lige så vel aldeles sikre løsninger til at få indsigt i online shoppens pålidelighed. Tilmed er der faktisk firmaer på nettet hvor det er muligt at notere en omtale af deres køb, hvilket desuden må benyttes til at afveje hvor glade kunderne er.

Forinden nogen køber billige varmekanon online hos en webshop kunne man i princippet overveje shoppens vilkår, dog er det mange gange et tidskrævende arbejde, særligt ved de kendte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix og Bygma.

En nemmere løsning kunne være at efterse hvorvidt internet forhandleren er e-mærke godkendt, som skulle være en sikkerhed for at internet webshoppen anerkender de danske love, tillige med at den ofte gennemses af sagkyndige som er meget bekendte med reglementet på området.

Dette er desuden din genvej til en hjælpende hånd, ifald du forvoldes besvær som følge af din bestilling af varmekanon. Ydermere er det en hjælp at kunden er påpasselig med de grundlæggende retningslinjer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af varmekanon online, eksempelvis den byttepolitik online shoppen anvender.

I den relation er det virkelig relevant, at man stadig sikrer sin faktura e-mail, så man altid vil kunne bevidne bestillingen af varmekanon, ligegyldig om man bestiller ved 10-4, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix eller Bygma.

Lone H gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Camilla Pedersen gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Christian Knudsen gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Tina gav 4 stjerner

Udmærket

9 gode råd til internetshopping
1Generelt slår vi et slag for at tjekke om e-firmaet er e-mærket, eftersom det er et sympol på at online virksomheden efterkommer den officielle danske lovgivning, og at e-handlen ofte overværes af fagfolk der har meget erfaring med vilkårene på området. Forud for at nogen handler billige varmekanon i en online butik behøver de ideelt set få overblik over deres betingelser.
2Generelt foreslår vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er dækket ind under en ordning, som beskytter køberen overfor uægte internet handler. Som et alternativ burde du drage nytte af et afbetalingstilbud som fx ViaBill, i tilfælde af at du vil klare betalingen over flere uger.
3Den billigste leveringsløsning vil altid være selv at hente varerne, men den løsning er betinget af at du bor i nærheden af online forretningens tilholdssted. Den type af levering er rigtig central forudsat vi skal bruge varmekanon om få sekunder. Alternativt så tilbyder indtil flere online webshops billig levering, men i reglen kræves det at du indkøber for et fastslået beløb.
4Inden folk shopper billige varmekanon hos en e-forretning kan man altid tyde butikkens forretningsbetingelser, men det er undertiden en tidskrævende opgave. Tillige foreslåes det at man er vaks omkring de primære forhold der har indflydelse på bestillingen af billige varmekanon online, f.eks. den ombytningsrettighed webshoppen bruger.
5Nogle få forretninger på nettet præsterer fragt uden betaling på varmekanon, men ofte stiller det krav om at man køber for en konkret pris. Alternativt kan du udse dig den mest betalelige fragtløsning, hvilket gerne er at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et afhentningssted. Fragtformen bliver beklageligvis ligeledes ret ligetil. Den mindst kostelige mulighed for levering kan ikke benægtes at være at hente varerne selv.
6Det er jo efterhånden temmelig problemfrit for enhver at finde frem til de bedste priser online på billige varmekanon på tværs af internet firmaer i Danmark, og af den grund lover langt de fleste internet foretagender fragt uden betaling. Det kan dog stadigvæk blive lukrativt at prøve flere forretninger på nettet efter tilbud før du bestiller, således at du ikke er i tvivl om at antage den mindst kostelige pris.
7En række online selskaber yder nu en lang række forskellige billige muligheder for levering til varmekanon. Det mest almindelige er nu om stunder pakkeshoppen, og så kan du blot hente ordren præcis når det passer dig. Leveringstypen er altså virkelig bekvem, og desuden også den mest letkøbte metode til levering.
8Leveringshastigheden er selvfølgelig ultra betydningsfuld forudsat vi absolut skal bruge varen med det samme, og i det øjemed er det aldeles væsentligt at vi besigtiger den estimerede leveringstid på varmekanon. Flere internet handler reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varenumre, der dog står og falder med at ordren køres igennem tidligere end et fastslået tidspunkt.
9Trustpilot giver dig ultra anstændige løsninger til at fortolke en stor portion forhenværende køberes oplevelser og af den grund anbefaler vi, at du gransker internet forhandlerens kritik før du shopper billige varmekanon online. Facebook forærer dig også ret fine muligheder for at få et kig ind i online forhandlerens popularitet.