Bygpris.dk

Varmepistol på gas

Holzmann Varmepistol HLP2000
713 kr.
Læs mere
Milwaukee Varmepistol M18 BHG-502C
2.590 kr.
Læs mere
Varmluftspistol 2000 watt
380 kr.
Læs mere
Varmluftspistol 2000 watt
563 kr.
Læs mere
Varmepistol 2.000 W - TH-HA 2000/1
199 kr.
Læs mere
Varmepistol 2.000 W - TE-HA 2000 E
399 kr.
Læs mere
Varmepistol 2000 watt
474 kr.
Læs mere
Varmluftspistol Ferax BHG-1800
417 kr.
Læs mere
Varmluftspistol 1600 watt
211 kr.
Læs mere
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
398 kr.
Læs mere
Steinel varmepistol HL1620S 1600W
349 kr.
Læs mere
Steinel varmepistol HG2120E 2200W
599 kr.
Læs mere
Steinel varmepistol HL1920E 2000W
599 kr.
Læs mere
Steinel varmepistol HL2020E 2200W
799 kr.
Læs mere
Varmluftpistol 2000W MAX
140 kr.
Læs mere
Varmepistol 2000 watt PowerPlus POWX1020
480 kr.
Læs mere
Ryobi Ehg2000 Varmepistol 2000w
350 kr.
Læs mere
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
371 kr.
Læs mere
Varmluftpistol 2000 watt ProBuilder 43501
199 kr.
Læs mere
Ryobi R18hg-0 Akku Varmepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
800 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre fremviser et stort vareudvalg, og andre fokuserer på en specifik varegruppe. Du bør tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varetyper at vælge fra, foruden blot varmepistol på gas.
Du skal være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Af den grund skal man kende firmaets regler.
For de fleste er byggeri forbundet med en stor portion spørgsmål. Af den grund kan du med fordel købe fra et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af varmepistol på gas.
Hvis du har brug for byggematerialerne hurtigst muligt eller blot ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre materialerne selv. Det er i særdeleshed muligt ved de gængse byggemarkeder.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige varmepistol på gas fra byggemarked til byggemarked. Nogle giver de bedste tilbud, hvorimod andre tilbyder faglig rådgivning. Du bør gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at se, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder har butikker i nærheden af dig selv, og i kraft af det har de fleste chancen for at købe online og køre byggematerialerne personligt. Af den grund har du mulighed for at slippe for fragtgebyret, og samtidig hente produkterne med det samme.
De store byggemarkeder er etablerede og bekendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De kendte byggekæder køber varer fra alverdens leverandører, og derigennem kan du shoppe fra et bredt sortiment af varmepistol på gas online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker står selv for produktion af de varer der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online bør du få lavere priser.
De fleste nichebutikker er eksperter i deres produkter, da de udelukkende sælger disse produkter. Pga. dette kan du modtage en høj grad af erfaren hjælp fra ansatte der er specialister i netop varmepistol på gas.
Størstedelen af online nichebutikker er mindre firmaer, som tit er dansk ejede, givetvis sågar fra dit lokalområde. Dem støtter du når du handler varmepistol på gas online fra deres webshop.
De største byggekæder i Danmark
varmepistol på gas silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

varmepistol på gas harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

varmepistol på gas jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag flere end 100 personer i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

varmepistol på gas bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan vise sig nyttigt at få hjælp til dele af projektet, i særdeleshed såfremt det er større byggeprojekter. Omfattende projekter behøver mere end en person. Dertil bliver det mere produktivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
2Planlægning vil altid være nøglen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du skal have en gennemarbejdet arbejdsplan, der dikterer hvilke opgaver du vil udføre hvornår, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret når du nedskriver din plan.
3Ofte vil det være vigtigt at udarbejde et udgiftsbudget for projektet, så man har et økonomisk overblik. Det kan være økonomisk at notere hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne indsamle prisen på dem én og én.
4Det viser sig essentielt at du har de presserende bygningsmaterialer disponible forud for at du går i gang med arbejdet. Du kan nedskrive en enkel note som indeholder det du har brug for, og som det næste tjekke hvert eneste punkt, med øje for at du kan føle dig tryg ved at alt er som det skal være.
5Du skal aldrig stå uden det nødvendige udstyr. Det kan vise sig at være essentielt at du har grejet tilgængeligt før du begynder på byggeprojektet. Det er derudover godt at indkalkulere de her omkostninger i det økonomiske overblik.
6Husk at reflektere over om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere burde sikre dig hjælp fra en fagmand til områder af projektet. Såfremt du køber hjælp fra en fagperson kan det være en god idé at tage imod tilbud fra en håndfuld firmaer.
7Der viser sig jævnligt pludselige udfordringer ved krævende opgaver, og altså kan det vise sig vigtigt at der afsættes rimelig plads i handlingsplanen, således at man kan føle sig overbevist om at man får det færdiggjort.
8Længe før du iværksætter byggeprocessen er det vildt fornuftigt med et tilsagn om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
9For opgaver udenfor har vejret stor betydning. Af den grund skal du hyppigt tage notits af meldingerne om vejret i de dage der er op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme går i gang med at regne absolut lige når du vil påbegynde dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
10I nogle tilfælde kan man spørge om økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det kan man få når byggeriet er klimavenligt. Bidraget forudsætter med andre ord at renoveringen påvirker naturen.
11Du bør ikke på noget tidspunkt forsømme din sikkerhed, så glem ej påklædning som eksempelvis sikkerhedssko som hjælper dig overfor potentielle ulykker. Det er fornuftigt at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, specielt ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
12Du kan finde et stort udvalg af instruktioner og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube tilbyder dig meget almennyttig information, især hvis man benytter engelske søgeord.
De mest vellidte byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ultra godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er fantastisk betryggende. Evalueringen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er hamrende beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som jo er ret så betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % har givet toprating, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er fantastisk betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor hele 86 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken type af levering skal du vælge?

En stor portion internet foretagender udlover på nuværende tidspunkt en række forskellige billige løsninger til levering til varmepistol på gas. En af dem der er mest anvendt er for nærværende afhentningssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine produkter når der er mulighed for det. Leveringsformen er nemlig usædvanlig gnidningsløs, samt tit derudover den billigste løsning til levering.

Du kunne ydermere foretrække at få produkterne sendt til din lejlighed eller hus eller til når du er på job. Fragtformen er af og til en lille smule mere bekostelig, men tillige i høj grad praktisk med varmepistol på gas online. Den mest letkøbte løsning til levering vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv, som desværre afhænger af at du lever med kort afstand til e-handlens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på varmepistol på gas er jo ret bestemmende ifald vi behøver dine nye produkter om kort tid, og derfor er det i sandhed aktuelt at vi efterser den estimerede leveringsdato på varmepistol på gas. Størstedelen af byggeforretninger – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – yder billig levering på næste hverdag på masser af produkter online, som imidlertid er forudsat at ordren placeres inden et givent klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få produkterne sendt afsted inden logistikpersonalet har fyraften.

En hel del webbutikker yder fragt uden gebyr på varmepistol på gas online, men undertiden er det forudsat at man aftager for en præcis sum. Desuden kunne man beslutte sig for den mest billige type af levering, hvilket gerne vil blive at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et afhentningssted.

Temmelig mange kæder tilbyder afhentning hvor du handler billig varmepistol på gas online men afhenter i byggecenteret. Fx 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark og Bauhaus. Byggekæderne foreslår eksempelvis afhentning af varmepistol på gas i disse områder:

Stenløse, Hedehusene, København, Åbyhøj, Kolding, Rudersdal, Roskilde, Hillerød, Lyngby, Tårnby, Grenaa, Skive, Valby, Nørresundby, Haderslev, Thisted, Herning, Ølstykke, Søborg, Hørsholm, Birkerød, Silkeborg, Brønderslev, Charlottenlund, Hjørring, Dragør, Risskov, Odense, Ballerup, Herlev, Køge, Hedensted, Helsingør, Næstved, Varde, Randers, Frederiksberg, Struer, Frederiksværk, Odder, Holstebro, Hvidovre, Fredericia, Ishøj, Ringsted, Ikast, Virum, Farum, Holbæk, Tilst, Hobro, Kokkedal, Allerød, Albertslund, Svendborg, Sønderborg, Esbjerg, Horsens, Rødovre, Vordingborg, Vejle, Brøndby, Nykøbing Falster, Aabenraa, Rønne, Korsør, Lystrup, Nyborg, Aarhus, Vanløse, Nakskov, Skanderborg, Brønshøj, Lillerød, Middelfart, Nærum, Højbjerg, Frederikshavn, Taastrup, Viborg, Værløse, Jyllinge, Vallensbæk, Greve, Aalborg, Kalundborg, Gladsaxe, Haslev, Slagelse, Brabrand, Frederikssund, Gentofte, Solrød Strand, og Glostrup, .

Klik-og-hent af varmepistol på gas er muligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Sydsjælland, Falster, Amager, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland).

Når man ser på tendenserne fremstår det markant, at internetbrugere typisk kigger efter blandt andet varmepistol på gas online og billig varmepistol på gas. Foruden dette oplever vi ofte netshoppere lede efter blandt andet varmepistol på gas priser, varmepistol på gas tilbud og køb varmepistol på gas, plus de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark og Silvan.

Rabat på varmepistol på gas

Det er jo efterhånden meget enkelt for folk at sammenligne tilbud på billige varmepistol på gas online fra flere netshops, og af den grund har flertallet af internet foretagender set sig nødsaget til at stampe priserne på varmepistol på gas helt i bund, og endda byde på gratis levering.

Trods dette kan det til hver en tid vise sig rentabelt at sammenligne nogle få internet varehuse i Danmark efter tilbud på varmepistol på gas online inden du køber, så man er usvigeligt sikker på at opnå den mest billige pris. Kig ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Davidsen.

Du skal alligevel være opmærksom på, at i tilfælde af at en netshop udlover billige varmepistol på gas online på tilbud til en udsalgspris der anses for uendeligt billig, bør det mange gange være en indikator for en svindel e-butik. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre omfattet af et regelsæt, som passer på en imod uærlige e-shops.

Generelt slår vi et slag for kortkøb eller MobilePay. Alternativt bør du benytte en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at honorere regningen på varmepistol på gas i flere bidder. Dette fås som regel i specialiserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som fx Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Silvan.

Når der ses på statistikkerne står det klart, at internet shoppere ofte efterspørger for eksempel varmepistol på gas tilbud og køb varmepistol på gas. Man ser desuden typisk netshoppere efterspørge fx varmepistol på gas priser, billig varmepistol på gas samt varmepistol på gas online.

Læs folks anmeldelser

Trustpilot forærer dig stort set ønskværdige genveje til at gøre dig bekendt med en lang række aktuelle konsumenters bedømmelser og derfor støtter vi, at du gennemgår online forhandlerens ratings forud for at du færdiggør din shopping med billige varmepistol på gas online.

Facebook medfører ydermere i højeste grad solide metoder til at få indsigt i internet firmaets troværdighed. I øvrigt ses endda internet varehuse som giver folk mulighed for at nedfælde en omtale af ordreforløbet, som tillige bør benyttes til afvejning af hvor glade kunderne er.

Inden nogen shopper billige varmepistol på gas online i en internet butik bør de altid tage stilling til butikkens forretningsvilkår, men det er almindeligvis ikke særlig spændende, specielt ved de udbredte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

En anden løsning kan derfor være at bemærke hvorvidt internet shoppen er godkendt af e-mærket, som længe har været et signal om at online forretningen opfylder de danske regler, tillige med at butikken ofte gennemses af fagfolk som forstår lovgivningen.

Det er en rigtig god mulighed for bistand, for så vidt du oplever problemer i forbindelse med dit indkøb af varmepistol på gas. For øvrigt er det en hjælp at du er på vagt for de fundamentale vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med købet af varmepistol på gas online, for eksempel den returpolitik webbutikken tilsikrer.

I den relation er det tilmed relevant, at man altid opbevarer ens faktura, så man når som helst kan påvise købet af varmepistol på gas, uagtet om man handler hos XL-Byg, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark eller Davidsen.

Mads P gav 5 stjerner

Fremragende service.

Mette gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Peter Jensen gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Jens Larsen gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 gode råd til online indkøb
1Antal dages levering er virkelig aktuel forudsat man skal bruge din pakke øjeblikkeligt, og i det øjemed er det selvsagt aktuelt at man undersøger den forventede leveringsdato for varmepistol på gas. Flere internet handler yder billig levering på næste hverdag på en masse produkter, men vær påpasselig da det påkræver at handlen laves forinden et fastslået tidspunkt.
2Temmelig mange online firmaer giver nu til dags en hel del forskellige billige fragttyper til varmepistol på gas. En af de mest anvendte er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er jo ualmindeligt smart, samt mange gange ydermere den billigste leveringsmulighed.
3Forud for at folk shopper billige varmepistol på gas hos en internet handler burde de i princippet gennemgå netbutikkens forretningsaftale, men det er normalt ikke specielt ophidsende. I øvrigt anbefales det at kunden er hensynstagende til de mest relevante forhold der kan influere på bestillingen af billige varmepistol på gas online, f.eks. den ombytningsret netshoppen anvender.
4Trustpilot bringer dig de facto passelige genveje til at analysere en stor portion øvrige konsumenters omtaler og derved er det fornuftigt, at du evaluerer internet shoppens bedømmelser inden du køber billige varmepistol på gas online. Facebook byder på tillige ret udmærkede løsninger til at få kendskab til e-butikkens kundefokus.
5Vi anbefaler generelt at finde ud af hvorvidt internet shoppen er e-mærke tilsluttet, da det kan være et sympol på at e-handlen anerkender den officielle danske lovgivning, udover at online shoppen af og til revurderes af sagkyndige som mestrer de gældende bestemmelser. Før folk handler billige varmepistol på gas på en forhandler på nettet behøver man på en vis måde få overblik over netbutikkens forretningsvilkår.
6Den prisbilligste leveringsmodel vil altid vise sig at være at du selv henter pakken, men den løsning er betinget af at du er med kort afstand til e-firmaets adresse. Den fragtmetode kan være ekstremt bestemmende om du står og skal bruge varmepistol på gas nu og her. Alternativt så garanterer visse online selskaber levering uden omkostninger, men ofte er det forbeholdt når man køber for en fastsat sum.
7Det er jo efterhånden yderst overkommeligt for alle at sammenligne tilbud online på billige varmepistol på gas i blandt flere online varehuse, og altså tilbyder de fleste internet handler i Danmark portofri levering. Det kan trods alt vise sig tiden værd at efterprøve nogle forskellige e-forretninger efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din bestilling, så du er sikret at få den skarpeste pris.
8En række butikker på nettet lover levering uden omkostninger på varmepistol på gas, men tit påkræves det at der handles for en fastsat pris. Desuden skal du vælge den mindst kostelige leveringsmulighed, hvilket tit vil være at få bragt din bestilling til et udleveringssted. Fragtformen viser sig gerne tillige virkelig uproblematisk. Den mest letkøbte leveringsmulighed er uden tvivl selv at hente ordren.
9Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er en del af en bestemmelse, som hjælper køberen imod svindlende internet handler. Alternativt kan du vælge et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at klare omkostningerne over en periode.