Bygpris.dk

Vax Tæpperenser

Børstehoved til Puzzi 10/2 Adv. Kärcher PW 30/1 til 10/2
6.895 kr.
Læs mere
Tæpperenser professionel Fantom PROMIDI 250CP
3.744 kr.
Læs mere
Tæpperenser Kärcher SE 5.100
2.195 kr.
Læs mere
Tæpperenser Kärcher PUZZI 30/4 E
27.999 kr.
Læs mere
Tæpperenser Kärcher BRS 43/500 C
21.995 kr.
Læs mere
Tæpperenser Kärcher SE 4002
1.795 kr.
Læs mere
Powerbørste, 300 mm Kärcher PW20
9.995 kr.
Læs mere
Kärcher Tæpperenser Se 5.100
2.099 kr.
Læs mere
Kärcher Tæpperenser Puzzi 8/1 C
4.995 kr.
Læs mere
Tæpperenser Kärcher SE 4001
1.495 kr.
Læs mere
Sæbe til tæppe/tekstilrens Dry & ex, 1/80 Liter Kärcher RM 767/1
186 kr.
Læs mere
Tæpperenser Kärcher Puzzi 8/1 C
3.995 kr.
Læs mere
Tæpperenser Kärcher Puzzi 30/4
16.995 kr.
Læs mere
Tæpperenser Kärcher PUZZI 10/1
5.395 kr.
Læs mere
Tæpperenser Kärcher Puzzi 10/2 Adv
10.125 kr.
Læs mere
Tæpperenser Kärcher BRC 30/15 C
23.688 kr.
Læs mere
Tæpperenser Kärcher BRC 45/45 C
59.624 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at bestille ved et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af Vax tæpperenser.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man tjekke butikkens handelsbetingelser.
Flere byggekæder fremviser et enormt sortiment af varer, imens øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du bør tænke igennem om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, udover bare Vax tæpperenser.
Når du har brug for byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at undgå fragten, så kan du tænke over at køre produkterne selv. Det er i særdeleshed en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
Der kan være forskel på priserne på billige Vax tæpperenser hos de forskellige online byggecentre. Nogle satser på gode priser, hvorimod andre fokuserer på service. Du skal tænke på hvad der for dig betyder mest.
Det er absolut super relevant at vide, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede forretninger, som bidrager til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og på grund af det har du valget om at købe online og transportere produkterne personligt. Som følge af det kan du vælge at blive fri for fragtgebyret, og samtidig hente varerne på kortere tid.
De velkendte byggekæder samler varer fra flere nichebutikker, så du kan handle fra et stort udvalg af Vax tæpperenser online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som sælger få produkter står selv for produktion af varerne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online får du bedre priser.
De fleste nicheforhandlere har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse produkter. Altså bør du forvente en høj grad af kompetent hjælp fra nogle som er specialister i lige præcis Vax tæpperenser.
Majoriteten af små butikker er små virksomheder, der oftest har danske ejere, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du køber Vax tæpperenser online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark
Vax tæpperenser bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag over 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Vax tæpperenser silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag omtrent 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Vax tæpperenser harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Vax tæpperenser jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 personer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1For opgaver udendørs har vejret stor betydning. Af den grund bør du løbende se femdøgnsprognosen i forbindelse med projektets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at regne netop som du vil påbegynde dit komplicerede projekt.
2Du må ikke på noget tidspunkt negligere sikkerheden, så glem ej beskyttelse inklusiv hjelm og sko der skåner dig imod hændelige ulykker. Det er vigtigt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, i særdeleshed såfremt du ikke investerer i eksperthjælp.
3Du må aldrig stå uden det nødvendige udstyr. I mange tilfælde vil det være fundamentalt at du har udstyret til disposition akkurat som du går løs med dit byggeprojekt. Det er i øvrigt fordelagtigt at tage højde for de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
4Du har adgang til alle mulige former for guides og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube tilbyder dig enorme mængder udbytterig oplysning, specielt ifald du benytter engelske søgeord.
5Du kunne overveje hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere bør skaffe eksperthjælp til noget af det. Hvis du indhenter professionel assistance vil det typisk være en god idé at indhente tilbud fra diverse leverandører.
6Det kan vise sig at være godt at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, især såfremt det er væsentlige byggeprojekter. Omfangsrige ting stiller krav om mere end en person. Derudover må det være hurtigere og sjovere at lave arbejdet med andre.
7I mange tilfælde vil det være vigtigt at lave et budget for ombygningen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det må være behjælpeligt at tage noter til hver eneste udgift, og bagefter notere ens købspris for dem enkeltvis.
8I god tid inden at du optager dit byggeprojekt kan det blive ret afgørende at være sikker på, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig diverse love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
9Der viser sig næsten altid uforudsigelige problemer når det gælder store byggeprojekter, og altså kan det være afgørende at man afsætter rigeligt med plads i planen, som er vigtigt for at man er afslappet omkring at man får det færdiggjort.
10Potentielt kan det blive væsentligt at du har samtlige bygningsmaterialer disponible inden du kaster dig over arbejdet. Du har fordel af at sammenfatte en hurtig indkøbsseddel hvor der bør fremgå alt du skal bruge, og så efterse hver eneste ting, med øje for at du bliver sikker på at du har husket det hele.
11Husk at du kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det ydes i tilfælde hvor ombygningen gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af støtte er altså afhængig af at projektet har positiv betydning for klimaet.
12Planlægning bliver metoden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du anbefales at lave en gennemarbejdet plan, som viser hvilke opgaver der skal udføres på hvilke dage, og derudover en prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret idet du nedskriver handlingsplanen.
De højest bedømte byggemarkeder
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er meget betryggende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor hele 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er utrolig beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er enormt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er temmelig betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er ualmindeligt flot. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal du vælge?

En stor portion online shops udlover efterhånden et hav af forskellige billige fragtløsninger til Vax tæpperenser. Det mest populære er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din bestilling når det passer dig. Fragtformen er altså særdeles simpel, samt endda desuden den billigste leveringsmulighed.

Du kan også foretrække at vælge udbringning til din adresse eller til adressen hvor du arbejder. Denne viser sig uheldigvis lidt mere pebret, men desuden særdeles fremkommelig med Vax tæpperenser online. Den prisbilligste fragtmetode kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, hvilket beroer på at du har bopæl med kort afstand til e-firmaets butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på Vax tæpperenser er selvfølgelig ekstremt betydningsfuld såfremt man har brug for din pakke lige om lidt, og derfor er det rimelig centralt at du checker den estimerede leveringstid ved Vax tæpperenser. En del byggeforretninger – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilsiger billig levering på næste hverdag på de fleste varer online, men det står og falder med at bestillingen anbringes forud for et konkret tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få produkterne pakket før medarbejderne drager hjemad.

Nogle e-firmaer byder på fragt uden beregning på Vax tæpperenser online, men for det meste er det betinget af at der købes for et konkret beløb. Alternativt må man beslutte sig for den mindst kostelige leveringsmetode, hvilket typisk er at få leveret varerne til et udleveringssted.

De store netbutikker udlover klik-og-hent hvor du køber billig Vax tæpperenser hjemmefra men afhenter i butikken. For eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix og Bygma. Byggemarkederne foreslår fx click-and-collect på Vax tæpperenser i disse byer:

Odder, Brønderslev, Horsens, Kalundborg, Aabenraa, Struer, Grenaa, Vanløse, København, Charlottenlund, Allerød, Rønne, Hedehusene, Slagelse, Brønshøj, Silkeborg, Frederiksværk, Dragør, Jyllinge, Rødovre, Vallensbæk, Værløse, Ringsted, Risskov, Vordingborg, Herning, Valby, Korsør, Svendborg, Thisted, Tilst, Ikast, Vejle, Herlev, Hvidovre, Lystrup, Virum, Lyngby, Birkerød, Brabrand, Middelfart, Viborg, Skanderborg, Solrød Strand, Taastrup, Sønderborg, Aalborg, Hjørring, Varde, Holstebro, Tårnby, Ølstykke, Hillerød, Aarhus, Nykøbing Falster, Nørresundby, Randers, Kokkedal, Holbæk, Nærum, Nakskov, Ballerup, Roskilde, Greve, Farum, Stenløse, Søborg, Rudersdal, Albertslund, Fredericia, Nyborg, Brøndby, Esbjerg, Kolding, Helsingør, Gladsaxe, Lillerød, Åbyhøj, Gentofte, Højbjerg, Glostrup, Hobro, Næstved, Frederikssund, Haslev, Frederikshavn, Frederiksberg, Hedensted, Skive, Hørsholm, Køge, Ishøj, Haderslev, og Odense, .

Afhentning for Vax tæpperenser er en mulighed i alle områder af Danmark: Jylland (Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark), Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Lolland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Ses der på søgedata bliver det klart, at online shoppere mange gange søger eksempelvis billig Vax tæpperenser og Vax tæpperenser online. Vi ser derudover ofte netshoppere søge bl.a. køb Vax tæpperenser, Vax tæpperenser priser og Vax tæpperenser tilbud, foruden de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma.

Tilbud på Vax tæpperenser

Det er jo i høj grad let for enhver at finde de bedste priser på billige Vax tæpperenser online på flere e-butikker, og med det motiv har en hel del internet shops været nødt til at mindske salgspriserne på Vax tæpperenser helt i bund, og derudover frembyde fragt uden omkostninger.

Derfor kan det immervæk blive lønsomt at kontrollere flere netbutikker efter billige priser på Vax tæpperenser online forinden du køber, sådan at man er på den sikre side med at opnå den mest billige pris. Se ikke blot hos de velkendte byggekæder som Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og 10-4.

Man må dog være så påvagt, at ifald en online webshop sælger billige Vax tæpperenser online for en pris der er usædvanlig billig, bør det mange gange være et faresignal om en uærlig e-butik. Shopping med kort er i hvert fald indbefattet af en lovbestemmelse, der beskytter os overfor uægte online firmaer.

Vi anbefaler generelt køb med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du bruge en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, ifald du vil klare beløbet til Vax tæpperenser senere. Det foreslåes ofte ved nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som fx 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan og Bauhaus.

Ved indkig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk tit søger efter blandt andet billig Vax tæpperenser og Vax tæpperenser tilbud. Man ser derudover typisk internet shoppere kigge efter bl.a. Vax tæpperenser online, Vax tæpperenser priser og køb Vax tæpperenser.

Læs tidligere køberes anmeldelser

Trustpilot leverer en række fornemme genveje til at efterse forskellige andre køberes tanker og herved støtter vi, at du eksaminerer online butikkens ratings før du køber billige Vax tæpperenser online.

Facebook yder derudover ultra uafhængige løsninger til at få kendskab til e-butikkens pålidelighed. Herinde møder vi en række online webshops hvor kunder kan afgive en omtale af virksomhedens service, som ydermere må drages fordel af til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen bestiller billige Vax tæpperenser online hos en netshop bør de på en vis måde tyde shoppens forretningsvilkår, men det er tit en tidskrævende opgave, i særdeleshed på de gængse byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Stark.

En anden løsning kunne derfor være at kigge om netbutikken er e-mærket medlem, som længe har været et fingerpeg om at online shoppen accepterer gældende dansk lovgivning, udover at e-forretningen af og til besøges af specialister der har megen viden om retningslinjerne.

Desuden får du genvej til opbakning, hvis du udsættes for besvær i forbindelse med dit indkøb af Vax tæpperenser. Dertil er det godt at køber er omhyggelig omkring de fundamentale bestemmelser der gælder for købet af Vax tæpperenser online, for eksempel hvilken returpolitik internet selskabet kører med.

Her er det i øvrigt afgørende, at man permanent sikrer ens kvitteringsmail, så man senere kan bevise sin bestilling af Vax tæpperenser, uafhængig af om man bestiller fra Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen eller Jem og Fix.

Jette Sørensen gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Karen P gav 4 stjerner

Hurtig levering

Charlotte Pedersen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Søren C gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

9 tips til online indkøb
1Vi tilråder generelt at granske om online forretningen er e-mærke godkendt, fordi det skulle være en angivelse af at online webshoppen forsvarer dansk lovgivning, tillige med at virksomheden hyppigt undersøges af jurister der har megen viden om reglementet på området. Før folk køber billige Vax tæpperenser i en online forretning behøver de sådan set kigge på webbutikkens betingelser.
2De fleste firmaer på nettet giver nu til dags flere billige leveringsmetoder til Vax tæpperenser. Den mest benyttede er i dag at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv afhenter de nyindkøbte produkter når du har lyst. Fragtformen er nemlig vældig simpel, samt ofte ligeledes den billigste leveringsmåde.
3Den billigste form for fragt er uden tvivl selv at hente ordren, som dog forudsætter at du er tæt på internet shoppens bopæl. Den mulighed for levering er naturligvis temmelig vigtig ifald vi har brug for Vax tæpperenser om få sekunder. Alternativt så præsterer nogle enkelte netbutikker fragt uden omkostninger, men i reglen kun hvis der shoppes for et fastsat beløb.
4Enkelte internet webshops præsterer fragt uden betaling på Vax tæpperenser, men typisk er det så præmissen at der erhverves for et fastslået beløb. Desuden kunne man vælge den billigste leveringsmetode, som gerne vil være at få fragtmanden til at bringe varerne til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver for det meste endvidere ualmindeligt enkel. Den mindst kostelige leveringsmanér er dog at hente varerne selv.
5Trustpilot genererer ultra fordelagtige genveje til at tolke en længere række andre konsumenters anmeldelser og på grund af dette stiller vi forslag om, at du efterforsker e-butikkens kritik før du shopper billige Vax tæpperenser online. Facebook tilbyder dig tilsvarende fuldkommen relevante genveje til at få indblik i e-handlens kundetilfredshed.
6Det er ekstremt nemt for forbrugerne at finde information om priser online på billige Vax tæpperenser fra flere internet forhandlere i Danmark, og derfor yder adskillige internet forretninger i Danmark levering uden beregning. Men det kan alligevel vise sig indbringende at undersøge en række shops på nettet efter tilbud forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du ikke er i tvivl om at få fat i den billigste pris.
7Forud for at folk køber billige Vax tæpperenser i en butik på nettet kan de når alt kommer til alt læse deres handelsvilkår, dog er det gerne ikke særlig interessant. Tillige anbefales det at køberen er omhyggelig omkring de mest basale betingelser der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige Vax tæpperenser online, eksempelvis hvilken returrettighed shoppen benytter.
8Fragtperioden er virkelig aktuel ifald vi har behov for dine nye varer øjeblikkeligt, så med det formål er det relativt meningsfuldt at man efterser leveringstiden på Vax tæpperenser. En hel del e-forhandlere giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varenumre, som trods alt er regnet ud fra at ordren placeres tidligere end et bestemt tidspunkt.
9Vi tilråder handler med kort eller MobilePay. Handler med kort er omfavnet af Indsigelsesordningen, som passer på dig som køber overfor uægte online selskaber. Alternativt kan du udnytte en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at afbetale beløbet over en længere periode.