Bygpris.dk

Vendeplatte

Festool Vendeplatter tilbehør HW-WP 30x5,5x1,1 (4x)
410 kr.
Læs mere
Festool Vendeplatter Wepla Set D 16 2+2
350 kr.
Læs mere
Festool Vendeplatte HW-WP R2 D28 KL12,7OFK
575 kr.
Læs mere
Festool Vendeplatter HW-WP 12x12x1,5 (4x)
310 kr.
Læs mere
Festool Vendeplatte for fræser HW-WP 20x12x1,5 (4x)
310 kr.
Læs mere
Festool Vendeplatte HW-WP R1,5 D28 KL12,7OFK
575 kr.
Læs mere
Festool Vendeplatte HW-WP R3 D28 KL12,7OFK
575 kr.
Læs mere
Festool Vendeplatter tilbehør HW-WP 7,6x12x1,5 (4x)
335 kr.
Læs mere
Festool Vendeplatter HW-WP 30x12x1,5 (4x)
500 kr.
Læs mere
Festool Vendeplatter Wepla Set D 24 2+2
360 kr.
Læs mere
Festool Vendeplatte HW-WP R1 D28 KL12,7OFK
575 kr.
Læs mere
Festool Vendeplatter tilbehør HW-WP 20x4,1x1,1 (4x)
370 kr.
Læs mere
Festool Vendeplatter tilbehør HW-WP 25x5,5x1,1 (4x)
390 kr.
Læs mere
Festool Vendeplatter Wepla Set D 20 2+2
385 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige vendeplatte fra netbutik til netbutik. Nogle vil have de bedste priser, hvorimod nogle giver faglig sparring. Du må tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Flere byggekæder præsterer et bredt varesortiment, og nogle er specialiserede i en enkelt varetype. Du bør tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare vendeplatte.
For en del er et byggeprojekt lig med en verden af spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at handle hos en webshop, hvor du kan modtage råd og vejledning til valg af vendeplatte.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at se, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du finde et andet.
Såfremt du skal have byggematerialerne hurtigt eller bare vil undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere varerne personligt. Det er navnligt et alternativ i de kendte byggekæder.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Du bør derfor kende netbutikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder tilbyder produkter fra mange producenter, og pga. det kan du handle fra et bredt udvalg af vendeplatte online.
De velkendte byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og som følge af det har man chancen for at handle online og hente varerne på egen hånd. Af den grund har man chancen for at undvære leveringsomkostningen, samt sågar få fat i produkterne hurtigere.
De store byggecentre er folkekære og anerkendte firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker på internettet har en stor passion for deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre varer. Altså kan du forvente ekstra brugbar service fra folk der er eksperter i lige præcis vendeplatte.
De fleste små butikker er producenter af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en bedre pris.
Forskellige nichebutikker er små firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte idet du handler vendeplatte online fra deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder
vendeplatte silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 mennesker i firmaets 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 kollegaer i deres 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag cirka 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

vendeplatte jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix satser på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

vendeplatte bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

vendeplatte harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du skal unden ingen omstændigheder glemme dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som beskyttelse imod potentielle risici. Det er klogt at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke har assistance fra en professionel.
2Der præsenterer sig altid uforudsete problemstillinger når det handler om store byggeprojekter, og som følge heraf vurderes det essentielt at man afsætter god nok tid i planen, som bidrager til at man kan være tryg ved at man når det til siden.
3I visse tilfælde kan man få offentligt tilskud til ombygninger. Det tilbydes forudsat at ombygningen er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at byggeriet har en positiv indvirkning på klimaet.
4Man vil aldrig gå ned på værktøj. Typisk vil det vise sig erstatteligt at du har værktøjet til disposition inden du indleder byggeriet. Det er desuden godt at indregne disse omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
5Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan købe hjælp fra en professionel til afslutningen af det. Forudsat at du benytter professionel hjælp er det lukrativt at få tilbud fra flere virksomheder.
6Det kan være nyttigt at spørge om hjælp til ens byggeprojekt, ikke mindst såfremt det er omfangsrige byggerier. Omfangsrige projekter stiller krav om flere end en enkelt person. Desuden vil det vise sig bedre og sjovere når der er flere der bidrager.
7Der ligger mange hjælpeartikler og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube giver dig adgang til ekstremt meget almennyttig viden, navnligt hvis man bruger engelske søgeord.
8Ved udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Således må du jævnligt holde øje med vejrberetningerne i tiden op til dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at stå ned i stænger når du lige vil i gang med dit svære projekt.
9Forberedelse bliver nøglen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du anbefales at sammensætte en velovervejet handlingsplan, som beskriver hvilke opgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, inklusiv en rækkefølge. Husk at være skarp idet du sammensætter køreplanen.
10Det er fundamentalt at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeri, så du har en økonomisk ramme. Det må være behjælpeligt at notere alle udgiftsposter, og herefter finde frem til eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
11Potentielt kan det vise sig værdifuldt at have de presserende byggematerialer til rådighed før du igangsætter byggeprocessen. Du får god gavn af at lave en overskuelig indkøbsliste som samler alt det der bliver brug for, og derefter granske oversigten, så du er tryg ved at du har husket det hele.
12Før du går i gang med byggeprocessen kan det blive usandsynligt fundamentalt at sikre sig, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl kan der gælde forskellige regler for, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
De bedst anmeldte byggecentre
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er temmelig overlegent. Ratingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er meget betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er fantastisk godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ret så betryggende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er fantastisk imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % giver bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragttype er bedst?

Temmelig mange internet forhandlere frembyder nu om dage en række forskellige billige leveringsudgaver til vendeplatte. En der er meget almindelig er nu om stunder afhentningssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din nyindkøbte vare når det passer dig. Leveringsmetoden er jo ret smertefri, og ofte endvidere den prisbilligste mulighed for levering.

Du bør endvidere tænke over at få ordren leveret til din lejlighed eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringstypen er i regelen lidt mere omkostningsfuld, men også rigtig uproblematisk med vendeplatte online. Den mest billige leveringsmåde er utvivlsomt at du selv henter pakken, men den mulighed nødvendiggør at du er i kort afstand af online forretningens butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på vendeplatte er selvfølgelig ret væsentlig ifald man har behov for produkterne om et øjeblik, og derfor er det utvivlsomt meningsfuldt at vi dobbelttjekker den estimerede leveringsdato ved vendeplatte. En stor portion online butikker – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – annoncerer billig levering på næste hverdag på de fleste af deres produkter online, men vær vagtsom da det står og falder med at bestillingen køres igennem forud for et angivent klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få ordren afsendt forinden de pakkeansatte har fri.

Indtil flere online shops præsterer portofri levering på vendeplatte online, men undertiden kun såfremt der indkøbes for en bestemt pris. Som alternativ bør du vælge den mest letkøbte leveringsmanér, som typisk er at få bragt din bestilling til et udleveringssted.

Flere byggemarkedskæder tildeler click-and-collect hvor du handler billig vendeplatte derhjemme og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Bygma. Byggekæderne udlover fx klik-og-hent på vendeplatte i følgende byer:

Farum, Ishøj, Højbjerg, Rødovre, Dragør, Odder, Struer, Brøndby, Grenaa, Frederiksværk, Haderslev, Albertslund, Taastrup, Herning, Lyngby, Hobro, Rudersdal, Greve, Værløse, Frederiksberg, Aarhus, Hillerød, Næstved, Kalundborg, Rønne, Ringsted, Skanderborg, Vallensbæk, Varde, Åbyhøj, Esbjerg, Birkerød, Frederikshavn, Gladsaxe, Holstebro, Risskov, Glostrup, Randers, Brabrand, Nærum, Svendborg, Brønshøj, Hedehusene, Solrød Strand, Sønderborg, Stenløse, Frederikssund, Søborg, Skive, Helsingør, Vanløse, Nørresundby, Aalborg, Aabenraa, Køge, Middelfart, Nykøbing Falster, Holbæk, Tilst, Hvidovre, Brønderslev, Vordingborg, Haslev, Gentofte, Hørsholm, Vejle, Silkeborg, Ølstykke, Hjørring, Allerød, Tårnby, Herlev, Charlottenlund, Ballerup, Kokkedal, Fredericia, Jyllinge, København, Lystrup, Nakskov, Horsens, Valby, Hedensted, Thisted, Virum, Lillerød, Roskilde, Odense, Korsør, Slagelse, Ikast, Viborg, Kolding, og Nyborg, .

Afhentning for vendeplatte er en mulighed i alle områder af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Lolland), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn).

Når vi kigger i søgedata står det klart, at internet shoppere ofte kigger efter eksempelvis vendeplatte priser og billig vendeplatte. Foruden dette ser man som regel internet shoppere lede efter eksempelvis køb vendeplatte, vendeplatte tilbud og vendeplatte online, foruden de kendte byggecentre som Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Jem og Fix.

Priser på vendeplatte

Det er rigtig problemfrit for alle at analysere tilbud på billige vendeplatte online hos diverse netbutikker, og til gengæld har en hel del firmaer på nettet været presset til at at reducere salgspriserne på vendeplatte eftertrykkeligt, og derudover yde levering uden beregning.

Trods dette kan det immervæk være profitabelt at udforske indtil flere e-butikker efter tilbud og udsalg på vendeplatte online forinden du shopper, sådan at man er sikret at få fat i den bedste pris. Se ikke bare på de gængse byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Bauhaus.

Du må ikke desto mindre være obs på, at hvis en forhandler på nettet reklamerer billige vendeplatte online på tilbud til en salgspris der kan virke grænseløst favorabel, bør det for det meste være et bevis på en fup internet virksomhed. Køb med gængse betalingskort er trods alt omfattet af en lov, der garanterer køberen overfor uoprigtige internet butikker.

Vi anbefaler generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at betale betalingen af vendeplatte over en periode. Dette tilbydes normalt i nicheforhandlere, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og Stark.

Når vi ser på søgedata fremstår det klart, at netshoppere typisk søger fx køb vendeplatte og vendeplatte tilbud. Foruden dette ser vi som regel folk søge efter fx billig vendeplatte, vendeplatte priser samt vendeplatte online.

Analyser tidligere kunders betragtninger

Trustpilot fører til super værdifulde genveje til at gennemstøve ret mange aktuelle kunders evalueringer og derfor kan det anbefales, at du udforsker internet webshoppens anmeldelser forinden du handler billige vendeplatte online.

Facebook indebærer lignende ret så strålende genveje til at få et kig ind i internet firmaets kundefokus. Tilmed ses faktisk online virksomheder hvor man kan forfatte en evaluering af deres køb, hvilket ligeledes må benyttes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Før nogen køber billige vendeplatte online hos en netshop behøver de i princippet betragte netshoppens handelsvilkår, dog er det typisk ikke super interessant, særligt på de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og 10-4.

Et alternativ kunne måske være at kontrollere om internet firmaet er tilsluttet e-mærket, da det skulle være en antydning af at online butikken efterfølger dansk lovgivning, foruden at online firmaet løbende gennemses af fagmænd der behersker reglerne på området.

Dette er desuden en god mulighed for en hjælpende hånd, hvis du får udfordringer ved dit køb af vendeplatte. Tillige foreslår vi at man er påpasselig med de elementære bestemmelser der er gældende for bestillingen af vendeplatte online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet forhandleren har.

I den relation er det i øvrigt afgørende, at man til enhver tid sikrer sin kvittering, så man senere vil kunne bevise bestillingen af vendeplatte, hvad end man handler hos 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus eller Silvan.

Kim gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Jesper K gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Jan F gav 5 stjerner

Nemt køb

Søren gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

9 tips til online indkøb
1Inden nogen shopper billige vendeplatte på en webshop burde de principielt gøre sig bekendt med indholdet af shoppens regler, det er dog typisk ikke videre interessant. Tilsvarende er det smart at du er på vagt for de fundamentale forhold der influerer på shopping af billige vendeplatte online, som for eksempel hvilken returrettighed internet webshoppen kører med.
2Det er i dag ultra let gængeligt for os alle at sammenligne priser online på billige vendeplatte fra diverse firmaer på nettet, og følgelig præsterer massevis af internet webshops gebyrfri levering. Til gengæld kan det stadigvæk vise sig gunstigt at eftergå nogle online varehuse efter tilbud og udsalg forinden du shopper, så man er på den sikre side med at antage den billigste pris.
3Vi anbefaler generelt handler med kort eller MobilePay. Handler med kort er dækket ind under Indsigelsesordningen, der sikrer os overfor uærlige online forhandlere. Som et alternativ kunne du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, når du gerne vil klare pengene ude i fremtiden.
4Mange webbutikker i Danmark giver i vore dage et bredt udvalg af billige leveringsmidler til vendeplatte. En der er meget almindelig er nu om dage pakkeshops, og så afhenter du blot varerne præcis når det passer dig. Leveringsformen er jo ultra overkommelig, samt desuden også den billigste fragtmetode.
5Den mest betalelige leveringstype kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, hvilket forudsætter at du har bopæl i kort afstand af online firmaets lager. Den fragtløsning kan være usædvanlig udslagsgivende såfremt vi behøver vendeplatte om et øjeblik. Alternativt så frembyder en række internet selskaber fragt uden omkostninger, men for det meste afkræver det at der bestilles for et bestemt beløb.
6Generelt går vi ind for at kontrollere om online virksomheden er medlem af e-mærket, grundet at det længe har været en angivelse af at e-butikken imødekommer de opstillede regler, og at webbutikken hyppigt efterses af fagmænd der er meget bekendte med lovgivningen. Forinden nogen bestiller billige vendeplatte på en e-forretning bør man reelt gennemløbe shoppens handelsbetingelser.
7Nogle online selskaber frembyder levering uden omkostninger på vendeplatte, men for det meste er det så nødvendigt at man bestiller for et fastslået beløb. Desuden skulle man overveje den prisbilligste slags levering, hvilket tit vil være at få fragtmanden til at levere dine varer til en pakkeshop. Løsningen viser sig godt nok tillige ekstremt ukompliceret. Den mindst kostelige type af levering kan ikke benægtes at være at hente pakken selv.
8Trustpilot leverer stort set passelige løsninger til at vurdere en stor gruppe andre brugeres erfaringer og på grund af dette er det prisværdigt, at du tjekker e-firmaets omtaler forinden du køber billige vendeplatte online. Facebook frembyder ydermere nogle uafhængige metoder til at få indtryk af internet selskabets pålidelighed.
9Leveringsdygtigheden er jo rigtig afgørende i tilfælde af at vi mangler din ordre øjeblikkeligt, og af den grund er det ret passende at vi besigtiger den estimerede leveringstid på vendeplatte. Størstedelen af online forhandlere yder billig 1 dags levering på deres primære varenumre, men vær på vagt da det forudsætter at ordren aflægges før et fastsat tidspunkt.