Bygpris.dk

Vertikalskærer 18v

Makita VERTIKALSKÆRER 32CM
935 kr.
Læs mere
Makita Vertikalskærer 36 cm
1.515 kr.
Læs mere
Vertikalskærer 31 cm 1.200 W - GC-ES 1231/1
699 kr.
Læs mere
Bosch AVR 1100 Vertikalskærer - 060088A100
1.406 kr.
Læs mere
Elektrisk vertikalskærer AL-KO 32.5 VE Basic Care Classic
899 kr.
Læs mere
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460TG
3.749 kr.
Læs mere
Gardena Elektrisk Vertikalskærer Evc 1000 - 04068-20
1.629 kr.
Læs mere
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460B
4.199 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri ens betydende med massevis af spørgsmål. Derved kan det være en god idé at handle hos en netbutik, som tilbyder information omkring vertikalskærer 18v.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige vertikalskærer 18v hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, og andre fokuserer på kompetent sparring. Du må vide hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør vide hvilke regler webshoppen udsteder når du køber online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Af den grund bør man kende netbutikkens handelsbetingelser.
Ifald du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er i høj grad en mulighed ved de velkendte byggekæder.
Flere byggekæder præsterer et enormt varesortiment, og andre specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør bestemme om det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, udover bare vertikalskærer 18v.
Det er selvsagt super vigtigt at vide, om det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre finder du i det meste af landet, og derigennem har man chancen for at købe online og fragte produkterne personligt. Derigennem har man mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, samt tilmed skaffe varerne med det samme.
De store byggekæder er udbredte og bekendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se positivt på.
De gængse byggecentre udbyder produkter fra forskellige nichebutikker, og takket være dette kan du shoppe fra et bredt udvalg af vertikalskærer 18v online.

Nichewebshop

Diverse webshops med fokus på en enkelt niche ved ekstremt meget om deres varer, da de har skarpt fokus på disse produkter. Følgelig er det forventeligt at du får ekstremt erfaren service fra folk som er eksperter i lige præcis vertikalskærer 18v.
Størsteparten af nicheforhandlere er producenter af produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få gode tilbud.
Forskellige webshops som sælger få produkter er opstartsfirmaer, som oftest drives i Danmark, måske endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at bestille vertikalskærer 18v online på deres side.
Danmarks største byggekæder

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i forretningens 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 mennesker i de 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

vertikalskærer 18v silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

vertikalskærer 18v bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag cirka 100 kollegaer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 ansatte i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

vertikalskærer 18v harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

vertikalskærer 18v jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 personer i kædens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du må unden ingen omstændigheder se bort fra din sikkerhed, så husk påklædning som fx sikkerhedssko der hjælper dig med henblik på mulige risici. Det er afgørende med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke køber hjælp fra en fagmand.
2Der kommer altid uforudsigelige hovedpiner når det kommer til store opgaver, og af den grund viser det sig meningsfuldt at man afsætter god plads i kalenderen, med det formål at man kan føle sig sikker på at nå det inden ens deadline.
3Forinden du iværksætter byggeriet kan det vise sig meget betydningsfuldt at du sikrer dig, at projektet er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være begrænsende regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Du bør gennemtænke om du burde stå med hele projektet selv, eller du med fordel kan sikre dig hjælp fra en professionel til noget af arbejdet. Såfremt du vil benytte eksperthjælp kan det være en god idé at indhente priser fra diverse entreprenører.
5Husk at du kan indhente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få forudsat at byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at ombygningen influerer positivt på klimaet.
6Potentielt kan det vise sig meningsfuldt at have samtlige bygningsmaterialer handlet ind på forhånd inden du går i krig med byggeriet. Du kunne med fordel udfærdige en simpel liste med alt det der er nødvendige, og dernæst eftergå materialerne, hvormed du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
7Ofte vil det være vigtigt at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan blive fordelagtigt at gennemgå hver eneste udgift, hvorefter man bør finde frem til udgiften ved hver eneste af dem.
8Planlægning er metoden til succes med projektet. Du skal lave en klar dagsorden, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær skarp idet du sammensætter din tidsplan.
9Det er oplagt at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, i særdeleshed i tilfælde af krævende ombygninger. Enkelte byggeprojekter stiller krav om flere end en enkelt person. Derudover bliver det hurtigere og mere minderigt når man ikke er alene om det.
10Der er ekstremt mange vejledninger og videoer på internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube faciliterer enorme mængder almennyttig oplysning, særligt forudsat at man kigger på engelsk.
11Man må for alt i verden ikke fattes arbejdsredskaber. Ofte vil det være klogt at have det klar til brug forinden du iværksætter byggeriet. Det er derudover godt at tage højde for de tilhørende omkostninger i dit udgiftsbudget.
12Ved udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Af den grund bør du regelmæssigt se vejrforudsigelserne i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt går i gang med at vælte ned nøjagtig som du er godt i gang med det vigtige byggeprojekt.
De mest populære byggemarkeder
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er usædvanligt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er virkelig imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket klart er hamrende betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % giver dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er temmelig overlegent. Ratingen er baseret på 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er enormt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning er bedst?

En stor portion webshops i Danmark frembyder i vore dage et hav af forskellige billige leveringstyper til vertikalskærer 18v. Den mest almindelige er i dag pakkeshops, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine nye varer på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er jo usædvanlig praktisk, og mange gange ydermere den mest billige form for fragt.

Du burde tillige overveje at få produkterne sendt til din bopæl eller ud til dit arbejde. Metoden bliver uheldigvis lidt mere omkostningsfuld, men ydermere særligt ligetil ift. vertikalskærer 18v online. Den mest billige mulighed for fragt er unægtelig selv at hente ordren, som desværre stiller krav om at du lever nærved online forhandlerens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på vertikalskærer 18v kan vise sig at være super aktuel ifald du skal bruge ordren inden for få dage, så derfor er det tydeligvis klogt at man tjekker leveringstiden for vertikalskærer 18v. En del netshops i Danmark – fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – tilsiger billig dag-til-dag levering på en hel del varenumre online, men det er påkrævet at bestillingen indsendes forud for et givent klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få produktet ekspederet før de pakkeansatte tager hjem.

Indtil flere online butikker byder på levering uden betaling på vertikalskærer 18v online, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis man aftager for et fastsat beløb. Desuden må man gribe den mindst kostelige form for fragt, som mange gange er at få kørt ordren til et udleveringssted.

En hel del kæder tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig vertikalskærer 18v online men selv henter i butikken. For eksempel Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg. Byggekæderne frembyder bl.a. afhentning af vertikalskærer 18v i disse områder:

Solrød Strand, Brabrand, Hedehusene, Herning, Gladsaxe, Skive, Hedensted, Næstved, Gentofte, Valby, Brønderslev, Vallensbæk, Lillerød, Vordingborg, Horsens, Brøndby, Frederikshavn, Frederikssund, Glostrup, Ikast, Frederiksværk, Struer, Esbjerg, Vejle, Holbæk, Nærum, Charlottenlund, Lyngby, Værløse, Birkerød, Tilst, Kokkedal, Middelfart, Ballerup, Lystrup, Hillerød, Slagelse, Aabenraa, Risskov, Hobro, Rødovre, Højbjerg, Dragør, København, Nakskov, Hjørring, Odense, Fredericia, Sønderborg, Kalundborg, Jyllinge, Søborg, Nyborg, Viborg, Haslev, Rudersdal, Skanderborg, Randers, Herlev, Roskilde, Nørresundby, Brønshøj, Ringsted, Aarhus, Rønne, Aalborg, Tårnby, Taastrup, Hvidovre, Frederiksberg, Virum, Holstebro, Greve, Farum, Vanløse, Køge, Svendborg, Ishøj, Grenaa, Åbyhøj, Hørsholm, Allerød, Helsingør, Varde, Korsør, Odder, Thisted, Albertslund, Kolding, Haderslev, Silkeborg, Nykøbing Falster, Stenløse, og Ølstykke, .

Click-and-collect for vertikalskærer 18v er muligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland), Sjælland (Bornholm, Amager, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn).

Ved kig i data fremstår det markant, at online shoppere som regel søger efter for eksempel vertikalskærer 18v online og vertikalskærer 18v tilbud. Vi ser desuden mange gange mennesker kigge efter for eksempel vertikalskærer 18v priser, billig vertikalskærer 18v samt køb vertikalskærer 18v, plus de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bygma og Stark.

Få rabat på vertikalskærer 18v

Det har vist sig at være i høj grad overkommeligt for almindelige dødelige at søge sig frem til tilbud på billige vertikalskærer 18v online på tværs af online outlets, og til gengæld har en hel del shops på nettet ikke kunne lade være med at nedbringe udsalgspriserne på vertikalskærer 18v helt i bund, og i øvrigt yde levering uden omkostninger.

Det kan dog til hver en tid blive indbringende at se nærmere på indtil flere internet virksomheder i Danmark efter tilbud på vertikalskærer 18v online forud for at du handler, sådan at du er skråsikker på at antage den laveste pris. Se ikke bare hos de gængse byggemarkeder som 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

Du skal alligevel ikke undervurdere, at i tilfælde af at en online shop annoncerer billige vertikalskærer 18v online på tilbud til en salgspris som kan ses som helt fantastisk attraktiv, så kunne det tit være et kendetegn på en uægte internet butik. Bestillinger med kort er ikke desto mindre inkluderet i en lov, som værner køber overfor svindlende e-butikker.

Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du anvende en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at godtgøre beløbet til vertikalskærer 18v senere. Det tilbydes typisk ved online nichebutikker, men dog sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark.

Når man ser på tendenserne er det klart, at online shoppere tit efterspørger for eksempel vertikalskærer 18v priser og køb vertikalskærer 18v. Foruden dette oplever vi ofte online shoppere kigge efter bl.a. vertikalskærer 18v online, vertikalskærer 18v tilbud og billig vertikalskærer 18v.

Læs andre menneskers anbefalinger

Trustpilot yder faktisk fantastiske genveje til at se nærmere på mange øvrige forbrugeres oplevelser og af den grund støtter vi, at du eksaminerer online forhandlerens ratings inden du bestiller billige vertikalskærer 18v online.

Facebook tilbyder dig desuden rigtig stabile løsninger til at få indblik i online firmaets pålidelighed. Derudover møder vi faktisk internet forretninger som giver folk mulighed for at registrere en omtale af købsoplevelsen, hvilket tilmed må drages fordel af til at afveje kundetilfredsheden.

Forud for at nogen shopper billige vertikalskærer 18v online i en butik burde man i princippet tyde e-shoppens handelsaftale, men det er uden tvivl en omfattende opgave, specielt hos de velkendte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

Et nemmere alternativ kunne være at undersøge hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærket, eftersom det burde være en påvisning af at netshoppen opretholder dansk lovgivning, tillige med at online webshoppen lejlighedsvis tilses af fagfolk som kender til reglementet på området.

Desuden får du chance for at få bistand, ifald du forvoldes udfordringer i forbindelse med din shopping med vertikalskærer 18v. Desuden tilråder vi at du er obs på de mest essentielle retningslinjer der har betydning for købet af vertikalskærer 18v online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed internet butikken kører med.

I den relation er det på samme måde vigtigt, at man permanent bevarer ens kvittering, så man fremadrettet kan eftervise købet af vertikalskærer 18v, uafhængig af om man køber hos Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg eller Silvan.

Rasmus gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Karen R gav 4 stjerner

Virkelig god service

Karen Petersen gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Kirsten Thomsen gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

9 tips til online shopping
1Leveringsdygtigheden er jo ekstremt relevant i tilfælde af at vi har behov for pakken inden for få dage, og derfor er det ret centralt at vi kigger nærmere på leveringstidspunktet for vertikalskærer 18v. Adskillige internet foretagender giver løfte om billig dag-til-dag fragt på en lang række varer, som trods alt regnes ud fra at ordren placeres før et fast tidspunkt.
2En lang række netshops tilbyder i dag en række forskellige billige leveringsmodeller til vertikalskærer 18v. En favorit er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente produkterne når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er jo ret nem, og i mange tilfælde tilmed den billigste type af levering.
3Den mindst kostelige leveringsmåde er utvivlsomt selv at hente varerne, men dette beroer på at du befinder dig tæt på online butikkens bopæl. Den leveringsmanér kan i nogle tilfælde være vældig afgørende i tilfælde af at man behøver vertikalskærer 18v fluks. Alternativt så sikrer en række e-forhandlere billig fragt, men i de fleste tilfælde påkræves det at der bestilles for et bestemt beløb.
4Vi foreslår generelt at bemærke hvorvidt internet butikken er e-mærket, fordi det skulle være en sikkerhed for at internet webshoppen opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, foruden at hjemmesiden fra tid til anden tilses af specialister som behersker retningslinjerne. Forinden nogen shopper billige vertikalskærer 18v i en online forretning kunne man utvivlsomt gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens handelsaftale.
5Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Shopping med kort er en del af en bestemmelse, hvilket skærmer dig som køber imod snydagtige outlets på nettet. Som en anden løsning burde du vælge et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du agter at betale beløbet over tid.
6Det er efterhånden rigtig uproblematisk for købere at prissammenligne online på billige vertikalskærer 18v i blandt diverse internet shops, og herved tilbyder masser af forhandlere på nettet fragt uden beregning. Til gengæld kan det alligevel blive gunstigt at checke nogle forskellige butikker på nettet efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din handel, således at du er velinformeret til at modtage den skarpeste pris.
7Trustpilot genererer tilpas fordelagtige genveje til at kigge nærmere på en hel del nuværende forbrugeres observationer og derved er det godt, at du sonderer online butikkens ratings forinden du bestiller billige vertikalskærer 18v online. Facebook giver dig tillige fuldstændig belejlige muligheder for at få indblik i e-shoppens popularitet.
8Enkelte e-shops i Danmark yder billig levering på vertikalskærer 18v, men i reglen kun hvis du køber for en bestemt pris. Som alternativ kan man beslutte sig for den mest betalelige leveringsudgave, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et afhentningssted. Fragttypen bliver som regel på den anden side ret så enkel. Den prisbilligste leveringsmodel vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv.
9Forud for at folk handler billige vertikalskærer 18v hos en e-butik kunne de når alt kommer til alt læse e-shoppens handelsvilkår, men det er bare ikke særlig interessant. Tilsvarende slår vi et slag for at køberen er obs på de mest vedkommende retningslinjer der kan have indflydelse på shopping af billige vertikalskærer 18v online, f.eks. hvilken returret virksomheden kører med.