Bygpris.dk

Vertikalskærer med motor

Vertikalskærer 31 cm 1.200 W - GC-ES 1231/1
699 kr.
Læs mere
Bosch AVR 1100 Vertikalskærer - 060088A100
1.406 kr.
Læs mere
Makita VERTIKALSKÆRER 32CM
935 kr.
Læs mere
Makita Vertikalskærer 36 cm
1.515 kr.
Læs mere
Vertikalskærer 31 cm 1.200 W - GC-ES 1231/1
699 kr.
Læs mere
Bosch AVR 1100 Vertikalskærer - 060088A100
1.406 kr.
Læs mere
Elektrisk vertikalskærer AL-KO 32.5 VE Basic Care Classic
899 kr.
Læs mere
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460TG
3.749 kr.
Læs mere
Gardena Elektrisk Vertikalskærer Evc 1000 - 04068-20
1.629 kr.
Læs mere
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460B
4.199 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super vigtigt at undersøge, om den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
For mange er byggeri lig med stribevis af spørgsmål. Af den grund kan du med fordel handle hos en netbutik, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af vertikalskærer med motor.
Flere byggekæder præsterer et bredt sortiment af varer, og andre er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du bør tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, foruden bare vertikalskærer med motor.
Du bør kende de handelsbetingelser der gælder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Du bør derfor tjekke firmaets regler.
Der er forskel på salgspriserne på billige vertikalskærer med motor fra byggekæde til byggekæde. En del fokuserer på gode tilbud, og andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du bør bestemme hvad der for dig betyder mest.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot ønsker at slippe for fragten, så kan du overveje at fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er specielt et alternativ i de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder finder du i hele landet, og derfor har mange tilbuddet om at handle online og køre materialerne personligt. Af den grund har man valget om at spare leveringsomkostningen, og ovenikøbet få fat i varerne lige nu.
De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte firmaer, som kan medvirke til øget tryghed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De velkendte byggemarkeder sælger produkter fra talrige nichebutikker, og så kan du shoppe fra et stort udvalg af vertikalskærer med motor online.

Nichewebshop

Forskellige webshops i små nicher producerer selv produkterne som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online bør du få en billigere pris.
Alverdens webshops som sælger få produkter er iværksættervirksomheder, som tit drives i Danmark, muligvis tilmed lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe når du køber vertikalskærer med motor online på deres side.
Mange niche netbutikker har meget ekspertise i de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse varer. På grund af det er det forventeligt at du får ekstremt indsigtsfuld service fra ansatte der er specialister i netop vertikalskærer med motor.
De 10 største byggemarkeder

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i deres 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af over 100 medarbejdere i selskabets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

vertikalskærer med motor harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 kollegaer i de 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af flere end 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

vertikalskærer med motor bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 ansatte i deres 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

vertikalskærer med motor jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

vertikalskærer med motor silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 kollegaer i kædens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du må ikke på noget tidspunkt se bort fra dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis sikkerhedssko som sikrer dig imod hændelige risici. Det er uundværligt med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, især hvis du ikke køber eksperthjælp.
2For opgaver udendørs kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. På grund af dette bør du regelmæssigt lægge mærke til udsigten ift. vejret i forbindelse med starten på projektet, så du undgår at det uden du havde set det komme begynder at regne når du lige er i fuld gang med dit komplekse projekt.
3I mange tilfælde vil det være vigtigt at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeri, så du har et overblik over økonomien. Det må være sundt at gennemgå hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan nedfælde billige priser på dem enkeltvis.
4Man må på ingen måde undvære værktøj. Typisk kan det være fundamentalt at du har grejet parat når du igangsætter byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at tage højde for de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
5Du bør regne på om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at hente professionel hjælp til færdiggørelsen af det. Ifald du køber assistance fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at hente tilbud fra diverse firmaer.
6Det er anbefalelsesværdigt at spørge om hjælp til ens byggeprojekt, i særdeleshed når det er vigtige byggerier. Omfangsrige byggerier bør udføres af flere mennesker. Samtidig må det være bedre og sjovere når man ikke er alene om det.
7Det er af stor betydning at du har de fornødne materialer handlet ind i god tid før du går til værks med arbejdet. Du vil med fordel kunne nedskrive en simpel indkøbsseddel hvorpå der noteres alt hvad der skal bruges, og bagefter tjekke oversigten, så du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
8Godt forarbejde vedbliver at være kilden til at lykkes med din byggeproces. Du kunne overveje at have en struktureret plan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du udarbejder oversigten.
9Der kommer altid utidige problemer når det kommer til store projekter, og af den grund viser det sig betydningsfuldt at der afsættes tilstrækkelig tid i tidsplanen, med formålet om at man er ubekymret om at man når det til siden.
10Der ligger en hel række vejledninger og videoer online som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube tilbyder ekstremt meget konstruktiv information, især såfremt du kigger i hele verden.
11Det er muligt at hente et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man forudsat at renoveringen er klimavenligt. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at projektet gør en positiv forskel for miljøet.
12Før du påbegynder byggeprojektet kan det blive aldeles fornuftigt at du sikrer dig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig en række retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
De højest ratede byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som altså er enormt imponerende. Vurderingen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er virkelig godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er temmelig beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er enormt overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk imponerende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 ratings, hvor hele 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er bedst?

Temmelig mange byggeforretninger giver nu om dage et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til vertikalskærer med motor. En der er meget anvendt er i øjeblikket afhentningssteder, hvor det er muligt at hente din nyindkøbte vare præcis når det passer dig. Muligheden er nemlig ret problemfri, samt endda derudover den billigste type af levering.

Du kunne lige så vel vælge at få pakken sendt hjem til dig privat eller til hvor du arbejder. Leveringsformen er gennemsnitligt en sjat mindre billig, men ligeledes ualmindeligt hensigtsmæssig ved køb af vertikalskærer med motor online. Den billigste mulighed for fragt er uden tvivl at hente pakken selv, som desværre nødvendiggør at du lever lige ved online virksomhedens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på vertikalskærer med motor er selvfølgelig meget vigtig når du har brug for varerne om et øjeblik, og med det formål er det uden tvivl vigtigt at vi tjekker den anslåede leveringstid for vertikalskærer med motor. En del e-butikker i Danmark – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – garanterer billig 1 dags fragt på en række produkter online, men vær obs på at det står og falder med at ordren indsendes forinden et bestemt tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få varerne sendt afsted inden de logistikansatte har fyraften.

Flere internet handler garanterer fragt uden betaling på vertikalskærer med motor online, men i mange tilfælde er det under betingelse af at der erhverves for et fastslået beløb. Som alternativ skal man snuppe den billigste leveringsløsning, der ofte vil være at få dem til at køre pakken til et udleveringssted.

Temmelig mange netshops udlover klik-og-hent hvor du køber billig vertikalskærer med motor online men selv henter i butikken. For eksempel Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark og Davidsen. Byggecentrene tilbyder fx click-and-collect på vertikalskærer med motor i følgende områder:

Aalborg, Aabenraa, Glostrup, Kokkedal, Middelfart, Frederiksberg, Vanløse, Brøndby, Frederiksværk, Vejle, Nærum, Korsør, Viborg, Nykøbing Falster, Albertslund, Vallensbæk, Roskilde, Struer, Esbjerg, Lystrup, Kalundborg, Hjørring, Holbæk, Hobro, Valby, Gentofte, Dragør, Hørsholm, Ballerup, Grenaa, Odder, Aarhus, Virum, Thisted, Stenløse, Nyborg, Herlev, Ishøj, Odense, Tilst, Fredericia, Søborg, Greve, Skanderborg, Hedehusene, Ringsted, Haslev, Birkerød, Varde, Køge, Helsingør, Farum, Skive, Kolding, Brønderslev, Hillerød, Åbyhøj, Højbjerg, Rudersdal, Brabrand, Svendborg, Charlottenlund, København, Hedensted, Haderslev, Vordingborg, Frederikssund, Slagelse, Værløse, Jyllinge, Solrød Strand, Taastrup, Allerød, Herning, Rønne, Hvidovre, Ølstykke, Rødovre, Risskov, Lyngby, Næstved, Nakskov, Tårnby, Sønderborg, Frederikshavn, Lillerød, Holstebro, Nørresundby, Horsens, Randers, Gladsaxe, Ikast, Brønshøj, og Silkeborg, .

Click-and-collect ift. vertikalskærer med motor er muligt i de fleste dele af landet: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Lolland, Østsjælland).

Ved kig i data fremstår det markant, at netshoppere typisk kigger efter bl.a. vertikalskærer med motor online og vertikalskærer med motor priser. Derudover ser vi mange gange folk søge efter bl.a. billig vertikalskærer med motor, vertikalskærer med motor tilbud samt køb vertikalskærer med motor, foruden de store byggecentre som Bygma, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

Gode tilbud på vertikalskærer med motor

Det har vist sig at være særdeles smart for forbrugerne at søge sig frem til priser på billige vertikalskærer med motor online fra forskellige internet outlets, og følgelig har de fleste online virksomheder fundet det uundgåeligt at nedsætte salgspriserne på vertikalskærer med motor markant, og endda frembyde fragt uden gebyr.

Dog kan det til hver en tid vise sig lønnende at sammenholde flere internet firmaer efter billige priser på vertikalskærer med motor online forud for at du gennemfører dit køb, så man er garanteret at indhente den laveste pris. Se ikke blot hos de kendte byggecentre som Stark, 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og Davidsen.

Man må blot ikke undervurdere, at hvis en webbutik afsætter billige vertikalskærer med motor online til en salgspris som kan ses som grænseløst letkøbt, bør det i nogle tilfælde være et signal om en bedragerisk butik. Køb med kort er på den anden side omfavnet af en anordning, der dækker køber imod uægte online firmaer.

Generelt foreslår vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du vælge en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du agter at godtgøre beløbet til vertikalskærer med motor i flere bidder. Det foreslåes typisk hos specialiserede webshops, men ikke de kendte byggemarkeder som fx Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Jem og Fix.

Ses der på tallene bliver det tydeligt, at mennesker mange gange søger for eksempel køb vertikalskærer med motor og vertikalskærer med motor priser. Derudover ser vi ofte online shoppere lede efter for eksempel vertikalskærer med motor online, vertikalskærer med motor tilbud og billig vertikalskærer med motor.

Gennemsøg tidligere kunders oplevelser

Trustpilot giver dig de facto værdifulde genveje til at efterforske en stor gruppe øvrige kunders ratings og på grund af dette er det smart, at du ser nærmere på internet firmaets kritik inden du handler billige vertikalskærer med motor online.

Facebook præsterer derudover en række pæne metoder til at få indsigt i internet shoppens kundetilfredshed. Tilmed ses faktisk online shops i Danmark hvor kunder kan forfatte en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket desuden bør benyttes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Forinden nogen bestiller billige vertikalskærer med motor online på en internet webshop bør man reelt gennemlæse webshoppens forretningsvilkår, men det er i reglen en tidskrævende opgave, især med de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma og 10-4.

En anden mulighed kunne måske være at tjekke om e-forretningen er e-mærke tilsluttet, hvilket ofte er et fingerpeg om at internet forretningen retter sig efter dansk lovgivning, tillige med at virksomheden fra tid til anden vurderes af specialister som er inde i reglementet på området.

Dette er en god chance for en håndsrækning, såfremt du får besvær som følge af din ordre på vertikalskærer med motor. Yderligere tilrådes det at kunden er på vagt for de væsentligste reglementer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af vertikalskærer med motor online, som for eksempel den byttepolitik online shoppen kører med.

På grund af dette er det ydermere relevant, at man stadig gemmer sin ordrekvittering, således man til enhver tid vil kunne eftervise bestillingen af vertikalskærer med motor, uafhængig af om man har handlet hos Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan eller Davidsen.

Rasmus H gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Tina Jensen gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Birthe P gav 5 stjerner

God webshop

Maria E gav 5 stjerner

god service

9 tips til online shopping
1Enkelte e-handler i Danmark lover fri fragt på vertikalskærer med motor, men ofte afkræver det at man aftager for et præcist beløb. Ellers kan man udse dig den mest betalelige leveringsmåde, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre pakken til et udleveringssted. Fragttypen viser sig af og til samtidig ret enkel. Den prisbilligste leveringsmetode vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken.
2Forud for at nogen køber billige vertikalskærer med motor på en webbutik kunne de principielt gennemlæse butikkens forretningsvilkår, det er dog gerne ikke specielt ophidsende. Endvidere anbefales det at køber er omhyggelig omkring de fundamentale bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige vertikalskærer med motor online, f.eks. den ombytningsrettighed internet butikken anvender.
3Generelt tilråder vi at efterse hvorvidt e-shoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det skulle være et billede på at online forhandleren opretholder de gældende danske regler, samt at e-shoppen lejlighedsvis evalueres af fagmænd som kender vedtægterne på området. Før folk handler billige vertikalskærer med motor på en webshop bør man ideelt set gennemgå forhandlerens vilkår.
4Trustpilot indebærer ultra strålende chancer for at kigge på en lang række tidligere brugeres tanker og af den grund er det at foretrække, at du besigtiger e-handlens ratings forinden du bestiller billige vertikalskærer med motor online. Facebook fremskaffer tilsvarende en række fine chancer for at få et kig ind i internet virksomhedens pålidelighed.
5Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en forordning, hvilket bistår dig som kunde overfor bedrageriske internet butikker. Alternativt kunne du drage nytte af en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, forudsat du vil klare pengene senere.
6Det er jo efterhånden super smertefrit for folk at finde information om priser online på billige vertikalskærer med motor på diverse internet firmaer i Danmark, og til gengæld garanterer de fleste outlets på nettet levering uden betaling. Det kan dog stadigvæk vise sig lukrativt at eftergå enkelte internet varehuse i Danmark efter tilbud forinden du gennemfører din bestilling, således at du ikke er i tvivl om at få den mest betalelige pris.
7Flere online shops foreslår i øjeblikket et stort udvalg af billige metoder til levering til vertikalskærer med motor. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan hente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er nemlig meget fleksibel, og endda endda den mindst kostelige mulighed for levering.
8Den mest letkøbte leveringsmanér kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, men dette står og falder med at du har bopæl lige ved internet webshoppens tilholdssted. Den leveringsmodel er meget udslagsgivende såfremt vi har behov for vertikalskærer med motor øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer nogle få online virksomheder gebyrfri levering, men i de fleste tilfælde forudsætter det at der aftages for et fastslået beløb.
9Leveringsdygtigheden er naturligvis virkelig vital om vi behøver pakken inden for få dage, så herved er det rimelig afgørende at vi finder den estimerede leveringsdato ved vertikalskærer med motor. En række e-forhandlere yder billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter, men som imidlertid påkræver at ordren gennemføres tidligere end et fastslået tidspunkt.