Bygpris.dk

Viking Økse


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de betingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man tjekke virksomhedens regningslinjer.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige Viking økse hos de forskellige online byggekæder. Nogle giver de bedste tilbud, og nogle har kompetent sparring. Du skal afveje hvad der betyder mest for dig.
Det er naturligvis meget relevant at se, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du vælge et andet.
Nogle byggekæder sælger et enormt sortiment af produkter, imens andre fokuserer på en bestemt varegruppe. Du kan tænke over om det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare Viking økse.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare har lyst til at spare leveringsgebyret, så kan du med fordel hente materialerne selv. Dette er især en mulighed i de velkendte byggecentre.
For en del er byggeri forbundet med en verden af spørgsmål. Hermed bør du købe fra en online byggeshop, som giver hjælp og vejledning omkring Viking økse.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder udbyder varer fra mange nichebutikker, og så kan du handle fra et stort udvalg af Viking økse online.
De udbredte byggemarkeder findes nær dig, og pga. det har du chancen for at handle online og køre produkterne personligt. I kraft af det har man valget om at slippe for leveringsgebyret, og samtidig få fat i produkterne nu og her.
De store byggecentre er populære og kendte butikker, som kan bidrage til øget troværdighed når du skal købe online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en enorm viden om deres varer, da de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det vil du opleve ekstremt god sparring fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis Viking økse.
Forskellige nicheforhandlere står selv for produktion af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online bør du få skarpere priser.
Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche er små virksomheder, der typisk er danske, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe idet du køber Viking økse online på deres webshop.
De største byggecentre i Danmark
Viking økse bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 ansatte i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 mennesker i firmaets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i kædens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag over 100 kollegaer i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Viking økse silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Viking økse harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Viking økse jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Længe før du påbegynder byggeriet kan det være vildt afgørende med en forsikring om, at byggeriet overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl vil der gælde begrænsende love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
2Der præsenterer sig utvivlsomt pludselige udfordringer i tilfælde med større byggeprojekter, og som følge heraf vil det være essentielt at der afsættes betragtelig tid i arbejdsplanen, med formålet om at man er afslappet omkring at nå i mål.
3Potentielt kan det blive væsentligt at have de fornødne bygningsmaterialer parat forinden du går i krig med eksekveringen. Du kunne med fordel sammenfatte en enkel liste med alt du får brug for, og bagefter eftergå hvert enkelt punkt, med det formål at du bliver sikker på at alt er på sin plads.
4Du må ikke nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj som eksempelvis sikkerhedssko der hjælper dig mod mulige ulykker. Det er essentielt med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, specielt ifald du ikke får hjælp fra en fagmand.
5Man vil på ingen måde gå ned på udstyr. Typisk vil det være en fordel at du har udstyret klar forinden du indleder byggeprocessen. Desuden er det fordelagtigt at påregne disse udgifter i regnskabet for byggeriet.
6Ofte vil det være vigtigt at nedskrive et udgiftsbudget for byggeriet, så man har styr på udgifterne. Det vil være sundt at dokumentere hver eneste udgiftspost, og dernæst indsamle online tilbud på dem enkeltvis.
7Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en vigtig rolle. Af den årsag bør du hyppigt tage et kig på vejrmeldingerne i perioden for dit byggeprojekt, så du undgår at det pludselig går i gang med at stå ned i stænger netop som du vil påbegynde dit komplekse projekt.
8I visse tilfælde kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes hvis byggeriet er energi- og miljøvenligt. Støtten forudsætter med andre ord at byggeprojektet forbedrer naturen.
9Godt forarbejde vil altid være vejen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du bør overveje at liste en struktureret tidsplan, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, samt en tilhørende rækkefølge. Husk at være realistisk i sammensætningen af køreplanen.
10Det bør overvejes at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, navnlig hvis det er store byggeprojekter. Omfangsrige opgaver gør krav på mere end en person. Endvidere må det være mere effektivt og mere interessant når man er flere om at bidrage.
11Der kan findes rigelige mængder af guides og videoer på nettet som kan hjælpe dig. Særligt YouTube tilbyder rigelig gavnlig viden, især forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
12Måske burde det overvejes hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du alternativt bør have eksperthjælp til afslutningen af projektet. Hvis du henter hjælp fra en fagperson vil det normalt anbefales at få priser fra forskellige leverandører.
De højest ratede byggeshops
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som klart er fantastisk betryggende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er ultra flot. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er rigtig flot. Karakteren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er yderst imponerende. Vurderingen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ultra betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken slags levering er bedst?

En del online firmaer foreslår nu til dags mange forskellige billige former for fragt til Viking økse. En af de populære er lige nu afhentningssteder, hvor du så nemt kan hente din bestilling når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er nemlig super ligetil, samt ofte endvidere den billigste fragttype.

Du burde lige så vel udse dig at vælge at få sendt til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Den viser sig i mange tilfælde et hak dyrere, men på den anden side i høj grad uproblematisk med Viking økse online. Den billigste leveringsform vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, som dog nødvendiggør at du lever tæt på e-handlens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på Viking økse er ultra vital ifald vi har brug for varen øjeblikkeligt, så i det øjemed er det altså meningsfuldt at du studerer leveringstiden for Viking økse. De fleste e-butikker i Danmark – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – lover billig 1 dags levering på en lang række af deres produkter online, som dog afhænger af at du bestiller inden et bestemt tidspunkt, så de kan nå at få bestillingen ud af døren før de logistikansatte holder fyraften.

Visse online varehuse garanterer portofri levering på Viking økse online, men i reglen er det under betingelse af at der købes for et præcist beløb. Ellers skulle man udvælge den billigste løsning til levering, hvilket tit vil være at få dem til at levere bestillingen til et afhentningssted.

En række byggecentre giver click-and-collect hvor man køber billig Viking økse online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggekæderne frembyder blandt andet klik-og-hent på Viking økse i disse byer:

Virum, Skanderborg, Albertslund, Gladsaxe, Vanløse, Greve, Hedensted, Helsingør, Lystrup, København, Værløse, Nærum, Farum, Kolding, Haslev, Frederikssund, Næstved, Thisted, Valby, Ishøj, Brønshøj, Brønderslev, Frederikshavn, Lyngby, Svendborg, Brøndby, Randers, Solrød Strand, Lillerød, Roskilde, Ballerup, Dragør, Ringsted, Kokkedal, Grenaa, Hillerød, Charlottenlund, Hjørring, Åbyhøj, Aalborg, Taastrup, Horsens, Silkeborg, Rønne, Tilst, Hedehusene, Aarhus, Korsør, Frederiksværk, Brabrand, Nykøbing Falster, Ølstykke, Nakskov, Gentofte, Hørsholm, Struer, Højbjerg, Kalundborg, Holstebro, Odense, Esbjerg, Sønderborg, Køge, Skive, Rødovre, Fredericia, Frederiksberg, Middelfart, Nørresundby, Birkerød, Risskov, Herlev, Hobro, Jyllinge, Tårnby, Stenløse, Hvidovre, Vordingborg, Glostrup, Nyborg, Haderslev, Slagelse, Varde, Søborg, Rudersdal, Aabenraa, Vejle, Odder, Allerød, Holbæk, Herning, Ikast, Viborg, og Vallensbæk, .

Klik-og-hent ift. Viking økse er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Bornholm, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Amager).

Når vi kigger i statistikkerne bliver det markant, at folk som regel søger blandt andet Viking økse priser og Viking økse online. Man ser desuden tit folk efterspørge fx køb Viking økse, billig Viking økse samt Viking økse tilbud, foruden de kendte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan.

Bedste tilbud på Viking økse

Det er efterhånden ualmindeligt uproblematisk for alle at vurdere tilbud på billige Viking økse online fra flere internet varehuse, og til tak har flere internet butikker set sig nødsaget til at reducere priserne på Viking økse betydeligt, og derudover garantere levering uden omkostninger.

Det kan dog stadigvæk vise sig fordelagtigt at udforske nogle enkelte webshops efter udsalg og tilbud på Viking økse online før du gennemfører din handel, så du er sikret at få fat i den mest betalelige pris. Kig ikke kun hos de store byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

Du bør trods alt være omhyggelig med, at i tilfælde af at en e-butik reklamerer billige Viking økse online til en udsalgspris som kan ses som grænseløst overkommelig, så kan det undertiden være et faresignal om en uærlig online forretning. Kortbestillinger er på den anden side en del af en lovbestemmelse, som bistår en overfor fup online butikker.

Vi tilråder generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du udnytte en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du foretrækker at dække pengene til Viking økse over et længere tidsrum. Dette tilbydes typisk hos specialiserede netshops, men ikke de kendte byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Bygma, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix.

Når vi ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at mennesker som regel søger efter eksempelvis Viking økse tilbud og Viking økse online. Man ser desuden ofte internet shoppere søge efter bl.a. køb Viking økse, Viking økse priser samt billig Viking økse.

Udforsk folks erfaringer

Trustpilot bringer dig helt stabile chancer for at efterse ret mange tidligere brugeres kritik og af den grund kan det anbefales, at du tjekker internet selskabets ratings forinden du handler billige Viking økse online.

Facebook bringer dig for øvrigt sådan set udmærkede muligheder for at få en idé om internet webshoppens pålidelighed. Derudover møder vi faktisk internet butikker hvor det er muligt at registrere en vurdering af deres køb, som ydermere burde benyttes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk bestiller billige Viking økse online hos en internet handler kunne de sådan set løbe igennem webshoppens forretningsaftale, dog er det almindeligvis ikke videre interessant, specielt med de store byggecentre som Stark, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan og Bauhaus.

Et nemmere alternativ kunne måske være at kontrollere hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærket, hvilket bør være en forsikring om at online shoppen følger de danske regler, foruden at online virksomheden hyppigt gennemses af jurister der forstår de gældende regler.

Desuden tilbydes du lejlighed til at få assistance, for så vidt du forvoldes problemstillinger i forbindelse med dit køb af Viking økse. Tillige anbefaler vi at man er vidende om de vigtigste regler der kan have indflydelse på købet af Viking økse online, f.eks. den ombytningsret internet virksomheden tilbyder.

På grund af dette er det virkelig relevant, at man stadig bevarer ens e-mail kvittering, således man til enhver tid vil kunne dokumentere bestillingen af Viking økse, uagtet om man køber fra Bauhaus, Stark, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Davidsen.

Pia Møller gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Christian A gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

Jørgen Pedersen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Susanne L gav 4 stjerner

Udmærket

9 gode råd til indkøb via nettet
1Det har vist sig at være super let gængeligt for enhver at finde frem til de bedste priser online på billige Viking økse hos forskellige internet varehuse, og til gengæld lover flere e-shops gratis levering. Dog kan det alligevel vise sig gavnligt at kigge forbi nogle enkelte e-handler efter tilbud og rabat før du færdiggør din shopping, således at man ikke er i tvivl om at få den bedste pris.
2Vi foreslår generelt at se om webbutikken er støttet af e-mærket, fordi det kan være en tilkendegivelse af at internet webshoppen adlyder de danske retningslinjer, samt at online forretningen lejlighedsvis revurderes af fagmænd som er meget fortrolige de gældende regler. Inden nogen shopper billige Viking økse på en internet handler bør man i virkeligheden studere netbutikkens forretningsaftale.
3Før folk køber billige Viking økse hos en e-shop bør man faktisk tyde butikkens betingelser, det er dog i reglen en omfattende opgave. Udover dette foreslåes det at køber er vidende om de primære reglementer der gælder for bestillingen af billige Viking økse online, til eksempel den byttepolitik webbutikken tilbyder.
4Leveringstidspunktet kan være ultra relevant når du behøver produktet om et øjeblik, og herved er det virkelig centralt at du tjekker den anslåede leveringsdato for Viking økse. Masser af online outlets tilsiger billig 1 hverdags levering på de fleste varenumre, hvilket dog regnes ud fra at du bestiller inden et konkret tidspunkt.
5Adskillige online shops udlover nu om dage en lang række forskellige billige muligheder for fragt til Viking økse. En yndling er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte produkter præcis når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig rigtig problemfri, og typisk ligeledes den prisbilligste leveringsform.
6Visse outlets på nettet præsterer fri fragt på Viking økse, men oftest stiller det krav om at der shoppes for et præcist beløb. Derudover bør man tage den billigste leveringsmetode, der gerne er at få fragtmanden til at køre din pakke til en pakkeshop. Fragttypen bliver gerne derudover ret gnidningsløs. Den prisbilligste mulighed for levering er unægtelig selv at hente ordren.
7Den mest letkøbte mulighed for levering er utvivlsomt at hente ordren selv, som desværre betinges af at du er i kort afstand af netbutikkens arbejdslager. Den løsning kan vise sig at være særligt bestemmende forudsat man mangler Viking økse øjeblikkeligt. Alternativt så lover enkelte internet varehuse billig fragt, men oftest er det betinget af at du køber for et præcist beløb.
8Vi anbefaler betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omsluttet af en lov, hvilket værner folk overfor snydagtige online selskaber. Alternativt bør du udnytte et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du hellere vil finansiere betalingen senere.
9Trustpilot forærer dig temmelig passelige chancer for at kigge nærmere på en stor gruppe forhenværende forbrugeres erfaringer og derfor går vi ind for, at du studerer online forhandlerens anmeldelser forud for at du køber billige Viking økse online. Facebook giver dig for øvrigt uden sammenligning relevante genveje til at få indtryk af e-forhandlerens kundefokus.