Bygpris.dk

Viking Plænelufter

Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Læs mere
Plænelufter 1800 watt - 360 mm
1.494 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Læs mere
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Læs mere
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Læs mere
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør du kende butikkens regler.
Det er helt klart super relevant at se, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du finde et andet.
Der er variationer i salgspriserne på billige Viking plænelufter hos de forskellige online byggecentre. Nogle tilbyder lave priser, og øvrige tilbyder faglig rådgivning. Du må tænke igennem hvad du vil prioritere.
Flere byggecentre præsterer et stort sortiment af produkter, imens nogle fokuserer på en bestemt varetype. Du skal overveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i mellem, foruden blot Viking plænelufter.
Såfremt du skal have dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil undvære fragten, så kunne du overveje at køre materialerne på egen hånd. Det er særligt et alternativ i de kendte byggekæder.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med alverdens spørgsmål. Derved kan du have fordel af at købe fra en online byggeshop, som giver hjælp og vejledning omkring Viking plænelufter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er tilgængelige nær dig, og derfor har mange chancen for at købe online og køre varerne på egen hånd. Af den grund har du chancen for at blive fri for fragtgebyret, samt ovenikøbet skaffe varerne med det samme.
De store byggekæder er populære og landskendte virksomheder, som kan give ubekymrethed til dig der shopper online. Det vil nogle se en fordel i.
De velkendte byggemarkeder samler varer fra diverse leverandører, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et stort udvalg af Viking plænelufter online.

Nichewebshop

Forskellige små butikker er specialister i deres produkter, da de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund er det forventeligt at du får en høj grad af erfaren service fra personale som er specialister i lige præcis Viking plænelufter.
De fleste små butikker er producenter af varerne som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
De fleste nichebutikker er opstartsfirmaer, der oftest drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse støtter du ved at handle Viking plænelufter online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af cirka 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Viking plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Viking plænelufter bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i de 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag over 500 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Viking plænelufter silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Viking plænelufter jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 personer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1For opgaver udenfor har eventuelt regnvejr en stor rolle. Af den årsag skal du ofte tage et kig på udsigten ift. vejret i den tid der er op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke med et brag går i gang med at vælte ned netop som du er startet på det ellers velplanlagte byggeprojekt.
2Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsete udfordringer når det kommer til omfangsrige byggeprojekter, og af den grund vil det være væsentligt at man har afsat tilstrækkelig plads i arbejdsplanen, som gør at man kan være ubekymret om at man når det til siden.
3Forinden du går i gang med byggeprocessen er det rimeligt vigtigt at være sikker på, at dit projekt ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der gælde forskellige retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
4Du finder alle mulige former for instruktioner og videoer på internettet hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube tilbyder betydelige mængder gavnlig viden, i særlig grad såfremt du benytter den engelske version.
5Man må nødig stå uden det nødvendige udstyr. Ofte vil det vise sig fordelagtigt at du har det parat inden du iværksætter dit byggeprojekt. Husk også at indkalkulere de her udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
6Du bør ikke på noget tidspunkt forsømme din sikkerhed, så husk beklædning som eksempelvis arbejdssko som skåner dig imod mulige ulykker. Det er fornuftigt med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, specielt hvis du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
7Godt forarbejde viser sig som nøglen til succes med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at lave en strømlinet plan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende rækkefølge. Vær konkret idet du laver din agenda.
8Det kan vise sig vigtigt at have samtlige materialer til disposition forinden du går i gang med byggeriet. Du kan med fordel sammensætte en hurtig huskeliste som indeholder alt du får brug for, og som det næste granske hvert eneste punkt, hvormed du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.
9Det kan give mening at tænke over hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere skal tilkøbe eksperthjælp til områder af arbejdet. Hvis du køber hjælp fra en ekspert kan det være fordelagtigt at tage imod prisoverslag fra en håndfuld selskaber.
10Nogle gange kan man forsøge at få offentligt tilskud til ombygninger. Det tilbydes hvis byggeprojektet hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte betinges altså af at ombygningen har positiv betydning for miljøet.
11Typisk vil det vise sig vigtigt at have lavet et udgiftsbudget for optimeringen, så du har styr på omkostningerne. Det kan blive en fordel at notere samtlige omkostninger, og dernæst undersøge udgiften ved dem én og én.
12Det er en god idé at få assistance til byggearbejdet, ikke mindst ved store arbejdsopgaver. Omfattende projekter gør krav på flere mennesker. Endvidere bør det blive mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
De mest folkekære byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er utrolig overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er absolut godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket klart er enormt imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ret så beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver toprating, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er enormt godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

De fleste internet firmaer udlover efterhånden et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til Viking plænelufter. Det mest populære er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Metoden er altså yderst simpel, og ofte tillige den billigste mulighed for fragt.

Du kunne lige så vel beslutte dig for at vælge at få sendt til din bolig eller til dit arbejdes adresse. Denne bliver sædvanligvis en tak mere pebret, men derudover super nem ved køb af Viking plænelufter online. Den mest letkøbte løsning til levering er utvivlsomt at hente produkterne selv, som desværre nødvendiggør at du befinder dig i kort afstand af online virksomhedens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på Viking plænelufter er ekstremt relevant såfremt vi har brug for varerne straks, og derfor er det selvfølgelig relevant at man undersøger den forventede leveringstid for Viking plænelufter. De fleste e-butikker i Danmark – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – giver løfte om billig dag-til-dag fragt på mange af deres produkter online, der dog står og falder med at bestillingen indsendes før et fastslået klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få bestillingen betjent forinden de lageransatte har fri.

Nogle få forretninger på nettet byder på levering uden gebyr på Viking plænelufter online, men ofte er det under forudsætning af at man indkøber for et fastslået beløb. I øvrigt skulle man tage den billigste leveringstype, der mange gange vil blive at få leveret din bestilling til en pakkeshop.

Størstedelen af webbutikker udlover afhentning hvor du handler billig Viking plænelufter på nettet og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen. Byggekæderne foreslår blandt andet click-and-collect på Viking plænelufter i følgende byer:

Rønne, Brabrand, Hobro, Frederiksværk, Hjørring, Holbæk, Viborg, Tilst, Silkeborg, Skive, Odense, Risskov, Næstved, Hillerød, Nykøbing Falster, Køge, Herning, Højbjerg, Virum, Brøndby, Farum, Rødovre, Nakskov, Helsingør, Vejle, Thisted, Middelfart, Lystrup, Roskilde, Aarhus, Vordingborg, Ringsted, Frederikshavn, Kokkedal, Kalundborg, Birkerød, Haderslev, Vallensbæk, Odder, Randers, Aalborg, Hørsholm, Hvidovre, Lyngby, Rudersdal, Værløse, Fredericia, Charlottenlund, Allerød, Gentofte, Søborg, Ikast, Kolding, Valby, Taastrup, Frederikssund, Esbjerg, Glostrup, København, Ishøj, Solrød Strand, Greve, Jyllinge, Stenløse, Holstebro, Varde, Struer, Lillerød, Hedehusene, Herlev, Åbyhøj, Frederiksberg, Aabenraa, Nyborg, Ølstykke, Nørresundby, Brønderslev, Horsens, Sønderborg, Ballerup, Brønshøj, Slagelse, Haslev, Gladsaxe, Grenaa, Vanløse, Dragør, Albertslund, Skanderborg, Tårnby, Svendborg, Hedensted, Korsør, og Nærum, .

Klik-og-hent ift. Viking plænelufter er en mulighed i de fleste områder af landet: Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland), Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Ses der på tallene er det klart, at mennesker jævnligt søger blandt andet køb Viking plænelufter og Viking plænelufter tilbud. Derudover oplever man jævnligt mennesker søge for eksempel Viking plænelufter online, billig Viking plænelufter samt Viking plænelufter priser, foruden de velkendte byggekæder som Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen.

Den bedste pris på Viking plænelufter

Det er i dag ret hensigtsmæssigt for almindelige mennesker at lave prissammenligning på billige Viking plænelufter online i blandt forskellige internet selskaber, og følgelig har en hel del e-shops ikke kunne slippe for at trykke prisniveauet på Viking plænelufter betydeligt, og endda yde billig fragt.

Det kan dog immervæk vise sig smart at inspicere enkelte outlets på nettet efter tilbud og rabatter på Viking plænelufter online før du shopper, så du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de store byggemarkeder som Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg og Jem og Fix.

Man bør bare være omhyggelig med, at hvis en webbutik udbyder billige Viking plænelufter online til en pris som kan virke enormt letkøbt, bør det undertiden være et symbol på en svindel online butik. Betalinger med kort er dog omfavnet af en bestemmelse, der værner en overfor uægte internet webshops.

Generelt tilråder vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du anvende en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at betale pengene til Viking plænelufter senere. Dette fås typisk ved online nichebutikker, men ikke de velkendte byggekæder som fx 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg.

Når man kigger i tendenserne står det tydeligt, at internetbrugere mange gange søger for eksempel Viking plænelufter online og køb Viking plænelufter. Man ser desuden tit netshoppere lede efter bl.a. Viking plænelufter tilbud, billig Viking plænelufter samt Viking plænelufter priser.

Undersøg andre menneskers anmeldelser

Trustpilot tilbyder super værdifulde genveje til at tolke en stor gruppe øvrige konsumenters synspunkter og herved er det fornuftigt, at du verificerer webbutikkens kritik forinden du placerer din ordre på billige Viking plænelufter online.

Facebook fører til også uden sammenligning gode chancer for at få indsigt i internet virksomhedens troværdighed. Tilmed ses en række online firmaer hvor man kan frembringe en evaluering af købsoplevelsen, hvilket tillige burde bruges til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen handler billige Viking plænelufter online på en netbutik kan man egentlig gennemløbe forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog i mange tilfælde ikke særlig interessant, i særdeleshed ved de velkendte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Et nemt alternativ kunne være at bemærke om online firmaet er medlem af e-mærke ordningen, siden det længe har været en påvisning af at internet forhandleren overholder de danske love, og at e-forhandleren hyppigt evalueres af fagfolk som kender de gældende vilkår.

Desuden får du anledning til bistand, ifald du oplever vanskeligheder i processen med din bestilling af Viking plænelufter. Foruden dette stiller vi forslag om at man er oppe på mærkerne omkring de fundamentale vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med købet af Viking plænelufter online, for eksempel den ombytningsret webbutikken tilsikrer.

I relation til det er det tilmed relevant, at man permanent beholder sin faktura, så man fremadrettet vil kunne bekræfte sit køb af Viking plænelufter, hvad end man har handlet fra Stark, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma eller Davidsen.

Søren Christiansen gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Henrik Christensen gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Birthe S gav 5 stjerner

Hurtig

Hanne Petersen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

9 gode råd til online shopping
1Nogle få internet butikker præsterer gratis fragt på Viking plænelufter, men tit er det så nødvendigt at der handles for et bestemt beløb. Desuden bør du overveje den billigste leveringsmulighed, der tit vil være at få bragt dine produkter til et afhentningssted. Leveringsformen bliver ofte desuden virkelig bekvem. Den mindst kostelige leveringsløsning vil dog altid være at hente pakken selv.
2Forinden folk køber billige Viking plænelufter på en internet shop kan man utvivlsomt gennemgå shoppens betingelser, det er dog gerne ikke særlig morsomt. Herudover anbefales det at køberen er på vagt for de elementære reglementer der spiller ind i forbindelse med handlen med billige Viking plænelufter online, for eksempel hvilken ombytningspolitik virksomheden tilsikrer.
3Adskillige forhandlere på nettet udlover i øjeblikket et bredt udvalg af billige muligheder for levering til Viking plænelufter. En af de mest moderne er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter bestillingen når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er jo virkelig let gængelig, samt tit også den mest letkøbte leveringsversion.
4Leveringshastigheden er jo særligt afgørende forudsat du mangler dine nye varer om et øjeblik, så i det øjemed er det skam væsentligt at vi ser nærmere på den anslåede leveringstid for Viking plænelufter. En lang række outlets på nettet giver billig levering på næstkommende hverdag på deres primære produkter, men vær obs på at det er forudsat at handlen laves forud for et nøjagtigt tidspunkt.
5Generelt slår vi et slag for at se hvorvidt online webshoppen er støttet af e-mærket, eftersom det generelt er et bevis på at online firmaet anerkender de danske regler, foruden at forretningen ofte besøges af eksperter som kender bestemmelserne på området. Før folk handler billige Viking plænelufter i en forretning på nettet burde de på en vis måde have øje for virksomhedens betingelser.
6Det er rigtig nemt for forbrugerne at prissammenligne online på billige Viking plænelufter på tværs af e-firmaer, og altså yder masser af e-butikker fragt uden gebyr. Men det kan ikke desto mindre være tiden værd at efterse nogle enkelte internet handler efter udsalg og tilbud før du gennemfører din bestilling, så du er velinformeret til at få fat i den skarpeste pris.
7Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller MobilePay. Shopping med kort er omsluttet af en orden, som begunstiger køberen imod snydagtige internet varehuse. Som et alternativ kunne du drage fordel af en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, såfremt du efterspørger at afdrage omkostningerne i flere bidder.
8Den mest letkøbte form for levering vil altid vise sig at være at du selv henter ordren, som desværre kræver at du har bopæl nær netbutikkens tilholdssted. Den form for fragt er ret så afgørende når vi har brug for Viking plænelufter om kort tid. Alternativt så lover nogle få webshops fragt uden gebyr, men i mange tilfælde stiller det krav om at du aftager for en fastsat pris.
9Trustpilot forærer dig ret så belejlige chancer for at fortolke diverse aktuelle kunders betragtninger og herved er det at foretrække, at du efterforsker e-butikkens kritik inden du shopper billige Viking plænelufter online. Facebook fremskaffer på samme måde i højeste grad nyttige muligheder for at få indtryk af internet forretningens pålidelighed.