Bygpris.dk

Vinduesgreb

Vinduesgreb - Aluminium
44 kr.
Læs mere
Vinduesgreb 3-Kode - Venstre nr. 2
449 kr.
Læs mere
Vinduesgreb 3-Kode - Univ. H&V nr. 3
349 kr.
Læs mere
Vinduesgreb 3-Kode - Venstre nr.1
399 kr.
Læs mere
Vinduesgreb 3-Kode - Højre nr. 2
449 kr.
Læs mere
Vinduesgreb 3-Kode - Højre nr. 1
399 kr.
Læs mere
Jasa Vinduesgreb V med kodelås. Manuel - 20065
399 kr.
Læs mere
Home-it Vinduesgreb 3-Kode - Univ. H&V nr. 3
349 kr.
Læs mere
Jasa Vinduesgreb med 6 stift cyl. Højre - 20037
409 kr.
Læs mere
Jasa Vinduesgreb H med kodelås. Manuel - 20067
399 kr.
Læs mere
Jasa Vinduesgreb med 6 stift cyl. Venstre - 20036
409 kr.
Læs mere
Home-it Vinduesgreb 3-Kode - Venstre nr. 2
449 kr.
Læs mere
Home It Vindues Greb 3-kode, Venstre
399 kr.
Læs mere
Home-it Vinduesgreb 3-Kode - Højre
399 kr.
Læs mere
Home-it Vinduesgreb 3-Kode - Venstre
399 kr.
Læs mere
Home-it Vinduesgreb 3-Kode - Højre nr. 2
449 kr.
Læs mere
Home It Vindues Greb 3-kode, Højre
399 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at undgå fragtgebyret, så kunne du med fordel køre varerne på eget initiativ. Det er navnligt et alternativ hos de kendte byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Derfor bør du tjekke byggeshoppens regningslinjer.
Du kan finde forskelle i priserne på billige vinduesgreb fra netbutik til netbutik. Enkelte satser på billige priser, og andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du skal beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
For mange er byggeprojekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Af den grund bør du overveje at shoppe hos et online byggemarked, som kan tilbyde rådgivning og sparring omkring vinduesgreb.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort sortiment af varer, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik varetype. Du kan vide om det er afgørende for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, foruden blot vinduesgreb.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at se, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder tilbyder produkter fra flere producenter, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af vinduesgreb online.
De store byggemarkeder er populære og landskendte firmaer, hvilket bidrager til øget sikkerhed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De velkendte byggekæder findes overalt i landet, og herigennem har mange valget om at købe online og fragte produkterne personligt. På grund af det har du valget om at slippe for fragtomkostningen, samt samtidig hente produkterne med det samme.

Nichewebshop

Flertallet af små butikker er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse understøtter du ved at handle vinduesgreb online hos dem.
En masse små butikker har meget ekspertise i de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Herved formår de at yde endnu mere begavet rådgivning fra medarbejdere med specialistviden i netop vinduesgreb.
En masse niche webshops står selv for produktion af de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online vil du få ekstra gode tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark
vinduesgreb harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

vinduesgreb jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

vinduesgreb bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i forretningens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

vinduesgreb silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af mere end 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det bliver værdifuldt at have de nødvendige bygningsmaterialer tilgængelige inden du begynder byggeprocessen. Du har god gavn af at forfatte en enkel huskeliste hvor der bør fremgå det du skal bruge, og så gennemgå hver eneste ting, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er klar.
2Forinden du optager dit byggeprojekt er det ultra essentielt at have styr på, at dit projekt ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig mange retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
3Du finder mange instruktioner og videoer online som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube giver en masse almennyttig info, navnligt såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
4Det er muligt at indhente offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det bliver givet når byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at byggeriet har positiv betydning for naturen.
5Du bør aldrig mangle grej. Jævnligt kan det være klogt at have grejet til rådighed akkurat som du indleder arbejdet. Det er desuden fordelagtigt at inkludere de medfølgende udgifter i økonomien.
6Forberedelse viser sig som vejen til at lykkes med byggeprocessen. Du kunne overveje at udarbejde en velovervejet handlingsplan, som viser hvilke gøremål der laves hvornår, med en dertilhørende nummerorden. Husk at være konkret når du laver agendaen.
7Der viser sig uden tvivl utidige vanskeligheder når det gælder krævende opgaver, og følgelig kan det vise sig vigtigt at man afsætter en god portion plads i tidsplanen, som gør at man kan være ubekymret om at komme i mål.
8For udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en fundamental rolle. På grund af dette bør du tit tage et kig på femdøgnsprognosen i perioden for projektets start, så du undgår at det uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger netop som du er ved at færdiggøre dit vigtige byggeprojekt.
9Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal sikre dig assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af arbejdet. Hvis du anskaffer assistance fra en fagperson kunne det være en god idé at modtage prisoverslag fra forskellige håndværkere.
10Du bør unden ingen omstændigheder negligere dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj bl.a. sko og hjelm som beskyttelse overfor potentielle risici. Det er essentielt med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, hovedsageligt såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
11Det kan være til god gavn at søge assistance til byggeprojektet, specielt når der er tale om store arbejdsopgaver. Enkelte projekter bør udføres af flere end en enkelt person. Endvidere vil det være mere produktivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
12I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at have en budgetoversigt for renoveringen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan blive forstandigt at nedfærdige hver eneste udgift, og herefter finde frem til omkostningen ved dem én efter én.
De bedst vurderede byggecentre
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er ualmindeligt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % giver bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er rigtig betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet toprating, og kun 8 % giver den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er enormt flot. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som klart er yderst imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som altså er temmelig imponerende. Scoren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken fragttype er bedst?

Masser af online forhandlere foreslår heldigvis alverdens billige former for fragt til vinduesgreb. En af de mest moderne er nu om stunder pakkeshops, som giver dig mulighed for at hente din nyindkøbte vare når det passer dig. Leveringsmetoden er altså vældig smart, samt oftest derudover den billigste leveringsmanér.

Du burde endvidere planlægge at vælge at få leveret hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Fragttypen viser sig uheldigvis en tak mindre billig, men omvendt ualmindeligt uproblematisk ved køb af vinduesgreb online. Den billigste løsning til levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, som dog kræver at du er lige ved internet forhandlerens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på vinduesgreb er jo rigtig betydningsfuld om du har brug for dine nye varer straks, og med det formål er det særdeles passende at vi dobbelttjekker den anslåede leveringstid for vinduesgreb. En del byggemarkeder – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig 1 dags fragt på adskillige produkter online, som dog er underforstået at ordren aflægges inden et fastslået tidspunkt, så de garanteret kan nå at få dit nye produkt afsted forud for at pakkepersonalet har fyraften.

Flere internet selskaber lover fragt uden gebyr på vinduesgreb online, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at du handler for en bestemt sum. Som alternativ kunne du tage den mest letkøbte fragtløsning, hvilket mange gange er at få dem til at levere varerne til et afhentningssted.

Adskillige kæder udlover klik-og-hent hvor du bestiller billig vinduesgreb online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix. Byggecentrene tilbyder bl.a. klik-og-hent på vinduesgreb i disse områder:

Frederikshavn, Skive, Helsingør, Værløse, Søborg, Esbjerg, Solrød Strand, Haslev, Randers, Sønderborg, Lystrup, Birkerød, Frederiksværk, Ishøj, Svendborg, Skanderborg, Odense, Hedehusene, Viborg, Brønshøj, Lillerød, Hobro, Vanløse, Hvidovre, Ikast, Haderslev, Lyngby, Holbæk, Vejle, Tårnby, Fredericia, Åbyhøj, Rødovre, Tilst, Brøndby, Næstved, Brabrand, Hjørring, Middelfart, Struer, Hillerød, Slagelse, Ølstykke, Odder, Nørresundby, Vordingborg, Frederiksberg, Roskilde, Nærum, Gladsaxe, Dragør, Ringsted, Albertslund, Aalborg, Silkeborg, Nykøbing Falster, Aabenraa, København, Horsens, Jyllinge, Brønderslev, Grenaa, Nakskov, Køge, Nyborg, Greve, Kalundborg, Ballerup, Glostrup, Holstebro, Herlev, Varde, Kolding, Gentofte, Rudersdal, Rønne, Risskov, Thisted, Aarhus, Højbjerg, Herning, Hørsholm, Charlottenlund, Valby, Hedensted, Vallensbæk, Frederikssund, Stenløse, Taastrup, Korsør, Allerød, Virum, Farum, og Kokkedal, .

Click-and-collect ift. vinduesgreb er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Amager, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når man ser på statistikkerne er det tydeligt, at online shoppere jævnligt søger efter fx vinduesgreb online og vinduesgreb tilbud. Derudover oplever vi tit internet shoppere efterspørge blandt andet vinduesgreb priser, billig vinduesgreb og køb vinduesgreb, plus de store byggekæder som Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

Rabat på vinduesgreb

Det er yderst let gængeligt for købere at finde information om priser på billige vinduesgreb online hos flere forhandlere på nettet, og altså har langt de fleste outlets på nettet været tvunget til at stampe priserne på vinduesgreb kolossalt, og i øvrigt præstere fragt uden beregning.

Dog kan det imidlertid være profitabelt at granske nogle enkelte e-firmaer efter rabatter og tilbud på vinduesgreb online før du gennemfører din bestilling, så du er skudsikker på at få den laveste pris. Se ikke bare på de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og XL-Byg.

Du bør imidlertid ikke overse, at hvis en internet butik annoncerer billige vinduesgreb online til salg for en udsalgspris som er ufattelig fordelagtig, kunne det for det meste være et signal om en fup butik. Køb med betalingskort er heldigvis omfavnet af en regel, hvilket forsvarer køber imod uægte e-firmaer.

Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kan du overveje en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, for så vidt du higer efter at afdrage regningen på vinduesgreb over tid. Dette tilbydes normalt i niche netbutikker, men dog sjældent de kendte byggekæder som fx XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

Når vi ser på tendenserne er det klart, at online shoppere ofte kigger efter blandt andet vinduesgreb tilbud og køb vinduesgreb. Derudover ser vi jævnligt folk kigge efter for eksempel billig vinduesgreb, vinduesgreb online og vinduesgreb priser.

Tjek tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot giver dig adskillige strålende chancer for at tolke en lang række tidligere forbrugeres ratings og herved er det smart, at du betragter internet forhandlerens vurderinger forinden du køber billige vinduesgreb online.

Facebook byder på tillige faktisk gavnlige genveje til at få indblik i internet selskabets kundetilfredshed. Foruden det ser vi nogle e-forretninger hvor man kan formulere en vurdering af deres køb, som lige så vel bør anvendes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk køber billige vinduesgreb online hos en internet virksomhed burde man de facto tyde netshoppens handelsvilkår, det er dog mange gange ikke særlig spændende, i særdeleshed hos de velkendte byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4, XL-Byg og Davidsen.

En nemmere løsning kunne måske være at finde ud af om netshoppen er e-mærke godkendt, da det generelt er et kendetegn for at webbutikken følger de officielle regler, foruden at netshoppen en gang i mellem tilses af eksperter der mestrer de gældende regler.

Det er en rigtig god lejlighed til at blive assisteret, ifald du får udfordringer i processen med dit køb af vinduesgreb. Yderligere tilråder vi at du er påpasselig med de mest relevante bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med købet af vinduesgreb online, som eksempelvis den returrettighed shoppen benytter.

I den sammenhæng er det ydermere afgørende, at man altid gemmer sin kvitteringsmail, således man i fremtiden vil kunne bevidne bestillingen af vinduesgreb, uanset om man har bestilt ved Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan eller Davidsen.

Mads gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Morten Pedersen gav 4 stjerner

Helt i orden.

Erik gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Ole G gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

9 tips til online shopping
1Trustpilot leverer faktisk anstændige genveje til at iagttage forskellige eksisterende forbrugeres kritik og på grund af dette anbefales det, at du tager et kig på netbutikkens vurderinger før du handler billige vinduesgreb online. Facebook fremskaffer tillige super strålende muligheder for at få kendskab til internet virksomhedens kundefokus.
2Den mest betalelige metode til levering vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, hvilket forudsætter at du har bopæl i nærheden af internet firmaets hjemsted. Den leveringsmulighed er jo ultra central forudsat man har brug for vinduesgreb fluks. Alternativt så præsterer nogle få webshops levering uden beregning, men ofte er det kun gældende hvis du bestiller for et fastsat beløb.
3Det er jo vældig smart for almindelige mennesker at kigge efter tilbud online på billige vinduesgreb på tværs af internet forhandlere i Danmark, og til tak lover langt de fleste e-forretninger fragt uden beregning. Det kan til hver en tid blive gunstigt at prøve en række online virksomheder efter udsalg og tilbud forud for at du shopper, så man er tryg ved at få fat i den mest betalelige pris.
4En del internet webshops giver nu til dags et hav af forskellige billige leveringsmåder til vinduesgreb. En af de populære er lige nu at få sendt til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din nyindkøbte vare når du har lyst. Muligheden er nemlig særdeles bekvem, samt endda tillige den billigste mulighed for levering.
5Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en lov, som garanterer dig imod fup online outlets. Alternativt kunne du bruge en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du har i sinde at honorere regningen over tid.
6Leveringstiden kan vise sig at være særdeles vital forudsat man behøver dine nye varer om kort tid, og derfor er det naturligvis centralt at vi checker det forventede leveringstidspunkt på vinduesgreb. Størstedelen af online shops byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens varer, som imidlertid afhænger af at der bestilles forinden et givent klokkeslæt.
7Inden folk shopper billige vinduesgreb hos en forhandler på nettet kan de egentlig gennemløbe butikkens forretningsbetingelser, det er dog uden tvivl ikke særlig spændende. Derudover kan det anbefales at man er omhyggelig omkring de mest relevante forhold der kan have betydning for bestillingen af billige vinduesgreb online, som fx den byttepolitik online forhandleren garanterer.
8En hel del shops på nettet frembyder gratis fragt på vinduesgreb, men i reglen under forudsætning af at der bestilles for en fastsat pris. Derudover skal du gribe den prisbilligste mulighed for levering, som i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe pakken til et afhentningssted. Leveringsmetoden bliver af og til desuden rigtig praktisk. Den mindst kostelige leveringsmetode vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
9Vi anbefaler generelt at granske om online forretningen er e-mærke godkendt, grundet at det længe har været et fingerpeg om at webbutikken tilslutter sig de officielle regler, samt at internet shoppen en gang i mellem gennemses af sagkyndige der mestrer vilkårene på området. Inden nogen køber billige vinduesgreb på en online webshop kan de i princippet kigge på netshoppens regler.