Bygpris.dk

Vinkelboremaskine

Makita VINKELBOREMASKINE 18V
1.410 kr.
Læs mere
Bosch VINKELBOREMASKINE GWB 10 RE
2.680 kr.
Læs mere
Milwaukee Vinkelboremaskine M18 FRADH-0
4.428 kr.
Læs mere
Makita VINKELBOREMASKINE 2X18V
4.145 kr.
Læs mere
Makita Vinkelboremaskine 10mm
2.660 kr.
Læs mere
Milwaukee Vinkelbore-/Skruemaskine C12 RAD-202B
1.900 kr.
Læs mere
Makita Akku vinkelboremaskine 14,4V BDA341RFE
3.999 kr.
Læs mere
Milwaukee vinkelboremaskine C12 RAD-0 M12 Kompakt
980 kr.
Læs mere
Makita Vinkelboremaskine 18V
1.410 kr.
Læs mere
Bosch akku vinkelboremaskine GWB 12V-10 Professional SOLO
885 kr.
Læs mere
Proxxon Langhals vinkelboremaskine LWB/E
850 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Af den grund skal man kende butikkens handelsbetingelser.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer nu og her eller bare gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du overveje at transportere materialerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt muligt hos de kendte byggecentre.
For mange er byggeri forbundet med stribevis af spørgsmål. Dermed kan du overveje at shoppe hos et online byggecenter, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring vinkelboremaskine.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort varesortiment, imens øvrige fokuserer på en specifik varetype. Du bør tænke på om det er essentielt for dig at have mange produkter at vælge fra, udover blot vinkelboremaskine.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige vinkelboremaskine fra netbutik til netbutik. Enkelte tilbyder de bedste priser, og andre har fokus på faglig sparring. Du skal bestemme hvad der betyder mest for dig.
Det er absolut ekstremt relevant at se, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder har butikker i hele landet, og af den grund har flertallet valget om at købe online og fragte varerne personligt. Takket være dette kan man blive fri for fragtomkostningen, og endda hente produkterne lige nu.
De udbredte byggemarkeder udbyder varer fra talrige producenter, og hermed kan du bestille fra et bredt sortiment af vinkelboremaskine online.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede webshops har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på disse varer. Ergo formår de at yde en høj grad af begavet sparring fra ansatte som er specialister i lige præcis vinkelboremaskine.
Majoriteten af webshops i små nicher er små familiefirmaer, som tit drives i Danmark, måske sågar lokalt nær dig. Dem understøtter du ved at bestille vinkelboremaskine online på deres webshop.
Hovedparten af nichebutikker på internettet producerer selv de varer som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online får du ekstra gode tilbud.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

vinkelboremaskine silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af flere end 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag omkring 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

vinkelboremaskine jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

vinkelboremaskine bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

vinkelboremaskine harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af over 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Derfor må du med jævne mellemrum undersøge vejrprognosen i forbindelse med arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme går i gang med at vælte ned bedst som du arbejder hårdt på dit ellers velplanlagte projekt.
2Forud for at du indleder dit byggeprojekt kan det være meget fundamentalt at sikre sig, at projektet er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være gældende retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
3Du må ikke undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning herunder sikkerhedssko som skåner dig overfor potentielle uheld. Det er smart at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, specielt når du ikke har hjælp fra en fagperson.
4Typisk vil det vise sig af stor betydning at lave en budgetoversigt for arbejdet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det er rationelt at nedfærdige hver eneste udgift, og så notere omkostningen ved hver enkelt.
5Der ligger stribevis af instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube giver enormt meget konstruktiv oplysning, navnligt forudsat at du leder på engelsk.
6Du vil under ingen omstændigheder gå ned på udstyr. I mange tilfælde vil det være klogt at have det klar til brug før du tager fat på arbejdet. Derudover er det vigtigt at tage højde for de medfølgende omkostninger i det økonomiske overblik.
7Det vil vise sig værdifuldt at have de presserende bygningsmaterialer parat i god tid før du igangsætter dit arbejde. Du har god gavn af at sammenfatte en hurtig indkøbsseddel som samler det du skal bruge, og efterfølgende gennemløbe hver enkelt ting, så du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
8Måske burde du overveje hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt burde fremskaffe professionel hjælp til delelementer af byggeprocessen. Når du indhenter professionel hjælp vil det normalt anbefales at notere tilbud fra forskellige selskaber.
9Det er muligt at søge støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes når projektet gør en forskel for miljøet. Af få støtte betinger at byggeprojektet har en positiv effekt på naturen.
10Forberedelse vil være metoden til et uproblematisk forløb med projektet. Du bør overveje at nedskrive en strømlinet køreplan, der fortæller hvilke gøremål du vil lave på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du nedskriver din agenda.
11Det kan være nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt ved store byggeopgaver. Krævende byggerier gør krav på flere mennesker. Dertil vil det blive mere produktivt og mere interessant at være flere om det.
12Der præsenterer sig typisk overraskende bump på vejen ved krævende byggeprojekter, og som følge heraf er det værdifuldt at man afsætter en god portion tid i kalenderen, som er vigtigt for at man føler sig selvsikker på at nå i mål med projektet.
De bedst vurderede byggekæder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er meget overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket jo er ekstremt flot. Ratingen grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er virkelig flot. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er absolut betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er hamrende betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og bare 8 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken fragtmetode skal du vælge?

Temmelig mange webbutikker i Danmark udlover til alt held en række forskellige billige metoder til levering til vinkelboremaskine. Det mest populære er lige nu at få leveret til en pakkeshop, så du selv kan hente dine produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er altså vældig praktisk, samt typisk ligeledes den mindst kostelige leveringsudgave.

Du kan omvendt beslutte dig for at vælge at få udbragt til din adresse eller til dit arbejde. Fragtformen er af og til en tak mindre billig, men desuden særdeles simpel ift. vinkelboremaskine online. Den billigste løsning til levering er unægtelig at hente varerne selv, men dette nødvendiggør at du har bopæl nærved online virksomhedens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på vinkelboremaskine er jo ret så essentiel om vi absolut skal bruge varen inden for kort tid, og med det formål er det forholdsvis aktuelt at du studerer den anslåede leveringsdato på vinkelboremaskine. Flere internet forretninger – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – garanterer billig 1 dags levering på de fleste produkter online, men som trods alt nødvendiggør at bestillingen køres igennem tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få bestillingen ekspederet før logistikmedarbejderne tager hjem.

Nogle e-handler i Danmark garanterer fragt uden betaling på vinkelboremaskine online, men tit stiller det krav om at der erhverves for en bestemt pris. Som alternativ skulle man foretrække den billigste leveringsudgave, der i de fleste tilfælde vil blive at få kørt dine varer til et afhentningssted.

Adskillige byggemarkeder tilbyder click-and-collect hvor man bestiller billig vinkelboremaskine derhjemme og afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Bauhaus. Byggemarkederne foreslår bl.a. klik-og-hent på vinkelboremaskine i disse byer:

Ølstykke, Viborg, Køge, Lyngby, Aalborg, Gentofte, Herning, Taastrup, Nørresundby, Højbjerg, Varde, Nærum, Birkerød, Virum, Ishøj, Kokkedal, Haslev, Slagelse, Hedehusene, Vejle, Kalundborg, Hørsholm, Haderslev, Brøndby, Vanløse, Holbæk, Brabrand, Jyllinge, Odense, Lystrup, Ikast, Struer, Roskilde, Horsens, Brønderslev, Randers, Hvidovre, Herlev, Dragør, Hillerød, Vordingborg, Stenløse, Skive, Frederikshavn, Thisted, Glostrup, Greve, Grenaa, Nakskov, Helsingør, Middelfart, Hjørring, Korsør, Odder, Rudersdal, Albertslund, Hedensted, Risskov, Fredericia, Solrød Strand, Næstved, Aabenraa, Hobro, Valby, Brønshøj, Rønne, Tårnby, Esbjerg, Frederikssund, Holstebro, Vallensbæk, Charlottenlund, Søborg, Gladsaxe, Svendborg, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Nyborg, Værløse, Tilst, Silkeborg, Aarhus, Ballerup, Allerød, Ringsted, København, Skanderborg, Farum, Frederiksberg, Åbyhøj, Sønderborg, Lillerød, Kolding, og Rødovre, .

Afhentning for vinkelboremaskine er muligt i alle områder af landet: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland), Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Midtsjælland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når der ses på statistikkerne bliver det markant, at internetbrugere mange gange søger eksempelvis vinkelboremaskine online og køb vinkelboremaskine. Foruden dette ser man ofte internet shoppere kigge efter eksempelvis billig vinkelboremaskine, vinkelboremaskine tilbud og vinkelboremaskine priser, plus de velkendte byggekæder som Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

Rabat på vinkelboremaskine

Det er temmelig gnidningsløst for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser på billige vinkelboremaskine online hos flere internet butikker i Danmark, og med det motiv har flertallet af e-shops fundet det nødvendigt at trykke priserne på vinkelboremaskine betragteligt, og ydermere byde på portofri fragt.

Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig profitabelt at analysere nogle enkelte internet webshops efter udsalg og tilbud på vinkelboremaskine online forud for at du køber, så man er sikret at antage den mindst kostelige pris. Kig ikke kun hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Bygma, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg.

Du bør alligevel huske på, at i tilfælde af at en e-handler forhandler billige vinkelboremaskine online til en pris som er overordentlig billig, så kan det mange gange være en indikation på en svindel internet webshop. Køb med betalingskort er heldigvis omfattet af en ordning, hvilket sikrer dig som kunde overfor bedrageriske internet shops.

Vi foreslår generelt shopping med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du benytte en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, ifald du har til hensigt at afbetale prisen på vinkelboremaskine over tid. Dette tilbydes ofte ved specialiserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som fx Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

Når man kigger i data står det tydeligt, at netshoppere mange gange leder efter fx vinkelboremaskine online og vinkelboremaskine tilbud. Vi ser desuden mange gange online shoppere søge efter for eksempel vinkelboremaskine priser, billig vinkelboremaskine samt køb vinkelboremaskine.

Se nærmere på tidligere brugeres ratings

Trustpilot giver dig regulære passende muligheder for at efterse forskellige nuværende køberes bedømmelser og på grund af dette anbefaler vi, at du gennemgår webshoppens anmeldelser inden du færdiggør din shopping med billige vinkelboremaskine online.

Facebook genererer ydermere en del udmærkede genveje til at få indsigt i online firmaets popularitet. Desuden er der en del online varehuse i Danmark hvor man kan nedfælde en omtale af virksomhedens service, som desuden må benyttes til at afveje hvor glade kunderne er.

Før folk køber billige vinkelboremaskine online på en webshop kan de uden tvivl løbe igennem e-butikkens handelsvilkår, det er dog ofte ikke særlig morsomt, især på de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Et alternativ kunne være at bemærke hvorvidt e-shoppen er e-mærke godkendt, eftersom det generelt er en tryghed om at internet selskabet forsvarer de danske love, foruden at netshoppen en gang i mellem efterses af eksperter der er meget fortrolige reglementet på området.

Det er en rigtig god anledning til støtte, når du møder problemer i processen med dit indkøb af vinkelboremaskine. Desuden er det fornuftigt at kunden er påpasselig med de primære forhold der har indvirkning på bestillingen af vinkelboremaskine online, eksempelvis den returpolitik online forhandleren tilsikrer.

På grund af dette er det samtidig essesentielt, at man stadig beholder ens købsbekræftelse, så man når som helst vil kunne vidne om købet af vinkelboremaskine, uanset om man har handlet ved Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen eller Bauhaus.

Niels B gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Kirsten C gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

Morten F gav 5 stjerner

Det virker bare.

Kirsten Kristensen gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

9 gode råd til indkøb via nettet
1Den billigste leveringsmåde kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, hvilket kræver at du har bopæl tæt på online butikkens adresse. Den type af levering kan vise sig at være særdeles bestemmende forudsat du behøver vinkelboremaskine om kort tid. Alternativt så lover nogle enkelte internet shops gratis levering, men ofte kræves det at der bestilles for en konkret sum.
2Det er i dag i høj grad smart for os alle at prissammenligne online på billige vinkelboremaskine hos forskellige butikker på nettet, og derved præsterer en hel del online shops portofri fragt. Det kan dog imidlertid vise sig indbringende at granske flere e-forretninger efter rabat og tilbud inden du gennemfører din handel, så man er skudsikker på at opnå den bedste pris.
3Trustpilot fremskaffer fuldstændig strålende løsninger til at se nøjere på en lang række forhenværende brugeres meninger og på grund af dette kan det være til hjælp, at du iagttager netshoppens anmeldelser inden du køber billige vinkelboremaskine online. Facebook fører til ligeledes visse nyttige chancer for at få indblik i internet firmaets kundetilfredshed.
4Flere e-firmaer giver heldigvis diverse billige leveringsudgaver til vinkelboremaskine. En favorit er i vore dage afhentningssteder, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte produkter når du har tid. Leveringsmetoden er altså ekstremt fleksibel, og endda ligeledes den mindst kostelige type af levering.
5Generelt anbefaler vi shopping med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfattet af et lovbud, som værner dig som kunde imod falske butikker på nettet. Som alternativ burde du overveje en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, når du vil godtgøre omkostningerne over et længere tidsrum.
6Visse online webshops frembyder gratis levering på vinkelboremaskine, men i mange tilfælde kræver det at du køber for et fastslået beløb. Derudover skal man overveje den mindst kostelige form for levering, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig i regelen også temmelig overkommelig. Den mest billige fragtform er unægtelig at hente pakken selv.
7Inden nogen handler billige vinkelboremaskine på en e-forhandler burde de ideelt set gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens vilkår, dog er det i mange tilfælde et omfattende projekt. Tillige er det at foretrække at man er påpasselig med de mest vedkommende betingelser der kan have betydning for bestillingen af billige vinkelboremaskine online, fx hvilken ombytningsrettighed online forhandleren kører med.
8Vi foreslår generelt at undersøge hvorvidt online firmaet er e-mærket medlem, grundet at det almindeligvis er et billede på at internet firmaet tilslutter sig de danske love, tillige med at e-forhandleren hyppigt overværes af jurister der kender vilkårene på området. Inden folk handler billige vinkelboremaskine på en internet handler behøver de for at være sikker gennemlæse virksomhedens forretningsaftale.
9Fragttiden er naturligvis særligt afgørende forudsat man behøver dine nye varer om få sekunder, og i det øjemed er det nemlig fornuftigt at man studerer den anslåede leveringstid for vinkelboremaskine. Masser af forretninger på nettet annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på en hel del produkter, hvilket dog står og falder med at du bestiller tidligere end et givent klokkeslæt.