Bygpris.dk

Vinkelpensel

Vinkelpensel go lång 35mm
192 kr.
Læs mere
Vinkelpensel go lång 50mm
204 kr.
Læs mere
Vinkelpensel ind lång 70mm
188 kr.
Læs mere
Vinkelpensel perfe 70mm 123070
610 kr.
Læs mere
Vinkelpensel kort pro 50mm
495 kr.
Læs mere
Vinkelpensel kort 25mm 122025
270 kr.
Læs mere
Vinkelpensel lång pro 70mm
417 kr.
Læs mere
Vinkelpensel perfe 35mm 123035
470 kr.
Læs mere
Vinkelpensel basic lång 70mm
231 kr.
Læs mere
Vinkelpensel lång go 50mm
283 kr.
Læs mere
Vinkelpensel elite lång 50mm
288 kr.
Læs mere
Vinkelpensel platinum lån 70mm
504 kr.
Læs mere
Vinkelpensel kort pro 35mm
363 kr.
Læs mere
Vinkelpensel kort 50mm 122050
379 kr.
Læs mere
Vinkelpensel kort platinu 35mm
498 kr.
Læs mere
Vinkelpensel elite lång 70mm
389 kr.
Læs mere
Vinkelpensel platinum lån 50mm
362 kr.
Læs mere
Vinkelpensel kort 35mm 122035
318 kr.
Læs mere
Vinkelpensel perfe 25mm 123025
410 kr.
Læs mere
Vinkelpensel kort platinu 50mm
610 kr.
Læs mere
Vinkelpensel lång pro 50mm
533 kr.
Læs mere
Vinkelpensel basic lång 50mm
330 kr.
Læs mere
Vinkelpensel kort pro 25mm
289 kr.
Læs mere
Vinkelpensel elite lång 35mm
267 kr.
Læs mere
Vinkelpensel perfe 50mm 123050
700 kr.
Læs mere
Basic Lang Vinkelpensel 70mm
50 kr.
Læs mere
Basic Lang Vinkelpensel 50mm
40 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder fremviser et enormt varesortiment, og nogle er specialiserede i en specifik type af vare. Du bør afveje om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot vinkelpensel.
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Af den grund skal man tjekke byggeshoppens betingelser.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derved kan du overveje at handle hos et online byggemarked, hvor du kan få tips og tricks til valg af vinkelpensel.
Såfremt du skal bruge varerne nu og her eller blot ønsker at undvære fragten, så kunne du med fordel hente varerne personligt. Dette er først og fremmest muligt ved de store byggekæder.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige vinkelpensel fra byggekæde til byggekæde. Nogle har gode tilbud, og øvrige tilbyder en høj grad af service. Du skal overveje hvad du vil prioritere.
Det er helt klart meget relevant at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke må du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte butikker, hvilket kan give øget sikkerhed når du shopper online. Det vil nogle se som en fordel.
De gængse byggemarkeder udbyder varer fra flere nicheshops, og så kan du handle fra et bredt sortiment af vinkelpensel online.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og som følge af det har man chancen for at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. Derigennem kan du overveje at blive fri for fragtomkostningen, samt samtidig få varerne nu og her.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops i små nicher er opstartsfirmaer, der tit har danske ejere, gerne endda fra dit lokalområde. Disse hjælper du når du handler vinkelpensel online hos dem.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker producerer selv produkterne der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online kan du få skarpere priser.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, da de kun sælger disse produkter. Altså kan du modtage mere nyttig vejledning fra nogle med specialistviden i lige præcis vinkelpensel.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

vinkelpensel harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af over 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

vinkelpensel bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 kollegaer i selskabets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

vinkelpensel jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag over 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

vinkelpensel silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få en vigtig rolle. Derfor må du jævnligt undersøge femdøgnsprognosen når du nærmer dig projektets begyndelse, så det ikke ud af det blå går i gang med at piske ned i samme sekund som du vil påbegynde det avancerede projekt.
2Planlægning er metoden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du kunne overveje at nedskrive en effektiv strategi, der beskriver hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, og derudover en prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp når du sammensætter din køreplan.
3Forinden du påbegynder byggeprocessen kan det være usandsynligt værdifuldt at man sikrer sig, at projektet er lovligt. Alt efter hvordan du bor kan der være gældende love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
4Det er en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst når det kommer til større byggerier. Krævende byggeprojekter stiller krav om flere personer. Endvidere må det være mere produktivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
5Du skal på ingen måde gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis hjelm og sko der beskytter dig imod potentielle uheld. Det er uundværligt at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke får eksperthjælp.
6Typisk vil det være betydningsfuldt at udfærdige et regnskab for arbejdet, så du har styr på den økonomiske del. Det kan vise sig at være fordelagtigt at notere samtlige poster, hvorefter man bør søge sig frem til ens udgift ved dem én og én.
7Du vil for alt i verden ikke fattes værktøj. Jævnligt kan det vise sig vigtigt at have grejet disponibelt idet du indleder dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at inkludere disse udgifter i dit økonomiske overblik.
8Du kan finde mange forskellige artikler og videoer via nettet som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube giver dig adgang til utrolig meget almennyttig information, specielt hvis du benytter engelske søgeord.
9Du kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet såfremt byggeprojektet hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud er altså afhængig af at renoveringen har en positiv betydning for klimaet.
10Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsigelige problematikker i forbindelse med store opgaver, og altså vil det vise sig betydningsfuldt at der er afsat god nok tid i kalenderen, med det formål at man kan være overbevist om at kunne få det færdiggjort.
11Måske du burde regne på hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du i stedet for bør skaffe assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af arbejdet. Ifald du tager imod professionel hjælp vil det typisk være en god idé at tage imod tilbud fra forskellige leverandører.
12Det kan blive meningsfuldt at have de påkrævede bygningsmaterialer til disposition før du indleder håndværket. Du får god gavn af at udarbejde en enkel huskeliste som indeholder det du får brug for, og bagefter eftergå hvert enkelt punkt, med det formål at du bliver sikker på at du har husket alt.
De mest populære byggemarkeder
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig overlegent. Evalueringen grundlægges af 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og kun 4 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er kolossalt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt betryggende. Karakteren grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er fantastisk imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er usædvanligt imponerende. Vurderingen er baseret på 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

En stor portion online forretninger frembyder i vore dage et stort udvalg af billige fragtmuligheder til vinkelpensel. Den mest populære er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan afhente dine varer når du har tid. Fragtformen er jo i høj grad simpel, samt desuden desuden den mest letkøbte leveringsmetode.

Du burde også prøve at få ordren sendt til dit hus eller til dit arbejde. Den bliver desværre en kende mere omkostningsfuld, men tillige meget problemfri ved køb af vinkelpensel online. Den mest billige mulighed for levering er uden tvivl at hente ordren selv, men dette betinges af at du lever i kort afstand af internet forhandlerens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på vinkelpensel kan i nogle tilfælde være super relevant ifald man skal bruge varerne straks, så herved er det relativt fornuftigt at du efterser den anslåede leveringsdato ved vinkelpensel. En stor portion internet butikker – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på en række produkter online, hvilket afhænger af at handlen gemmenføres før et nøjagtigt tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få pakken afsendt forinden logistikpersonalet har fri.

Nogle enkelte online forretninger tilbyder gratis levering på vinkelpensel online, men ofte kræver det at der indkøbes for et konkret beløb. I øvrigt kunne man snuppe den mindst kostelige fragttype, der mange gange vil være at få fragtmanden til at bringe produkterne til et afhentningssted.

Masser af webshops frembyder klik-og-hent hvor du køber billig vinkelpensel hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Fx Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus og Jem og Fix. Byggekæderne frembyder for eksempel afhentning af vinkelpensel i disse byer:

Frederiksberg, Valby, Nykøbing Falster, Hedehusene, Lystrup, Korsør, Tårnby, Hillerød, Varde, Vallensbæk, Grenaa, Hedensted, Frederiksværk, Ringsted, Ballerup, Farum, Lillerød, Ølstykke, Holbæk, Frederikssund, Hjørring, Herlev, Nærum, Vordingborg, Rønne, Horsens, Helsingør, Herning, Glostrup, Brønshøj, Svendborg, Sønderborg, Gentofte, Nakskov, Ishøj, Skive, Roskilde, Værløse, Kalundborg, Brabrand, Brønderslev, Odense, Søborg, Holstebro, Haslev, Jyllinge, Albertslund, Stenløse, Dragør, Odder, Thisted, Nørresundby, Skanderborg, Hørsholm, Aarhus, Hvidovre, Vanløse, Randers, Kokkedal, Virum, Gladsaxe, Risskov, Brøndby, Struer, Lyngby, Greve, Esbjerg, Aabenraa, Højbjerg, Middelfart, Kolding, Birkerød, Tilst, Haderslev, København, Ikast, Næstved, Rødovre, Køge, Allerød, Fredericia, Charlottenlund, Taastrup, Viborg, Nyborg, Rudersdal, Silkeborg, Vejle, Åbyhøj, Aalborg, Slagelse, Solrød Strand, Hobro, og Frederikshavn, .

Afhentning af vinkelpensel er en mulighed i de fleste områder af landet: Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark), Sjælland (Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn).

Når vi kigger i data står det markant, at internet shoppere mange gange søger efter eksempelvis vinkelpensel priser og køb vinkelpensel. Man ser desuden mange gange online shoppere efterspørge fx vinkelpensel online, billig vinkelpensel samt vinkelpensel tilbud, plus de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

Den bedste pris på vinkelpensel

Det er rigtig uproblematisk for forbrugerne at søge sig frem til priser på billige vinkelpensel online fra forskellige internet shops, og så har adskillige webshops ikke kunne lade være med at tvinge prisen på vinkelpensel drastisk, og ydermere love billig fragt.

Men det kan trods alt være lønnende at sammenholde en række e-shops efter rabatter og tilbud på vinkelpensel online forud for at du handler, således at man er sikker på at få den mest betalelige pris. Se ikke blot på de kendte byggecentre som Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Du bør lige meget hvad være omhyggelig med, at i tilfælde af at en online webshop sælger billige vinkelpensel online for en salgspris der kan virke hamrende billig, kan det ofte være et tegn på en uoprigtig internet forhandler. Køb med kort er dog en del af en bestemmelse, hvilket redder en overfor uoprigtige e-shops.

Vi anbefaler kortbetalinger eller MobilePay. Som et alternativ kan du benytte en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at godtgøre regningen på vinkelpensel over en længere periode. Det tilbydes ofte i nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de store byggekæder som for eksempel Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4 og Harald Nyborg.

Ved kig i tallene står det markant, at online shoppere ofte søger for eksempel vinkelpensel online og vinkelpensel tilbud. Foruden dette ser vi tit netshoppere kigge efter bl.a. vinkelpensel priser, billig vinkelpensel samt køb vinkelpensel.

Tjek tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot giver dig adskillige passelige genveje til at læse ganske mange aktuelle konsumenters synspunkter og derved går vi ind for, at du ser nærmere på e-forhandlerens anmeldelser forud for at du handler billige vinkelpensel online.

Facebook fører til lignende uden sammenligning solide muligheder for at få en idé om webbutikkens pålidelighed. I øvrigt er der mange online varehuse i Danmark hvor man kan forfatte en anmeldelse af virksomhedens service, som også kan tages i brug til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk shopper billige vinkelpensel online i en internet butik burde man når alt kommer til alt have øje for e-butikkens handelsaftale, det er dog mange gange ikke specielt ophidsende, særligt med de kendte byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan.

Et alternativ kan være at kontrollere hvorvidt internet forhandleren er e-mærke godkendt, siden det kan være et sympol på at e-firmaet opererer i overensstemmelse med de danske love, foruden at e-butikken tit vurderes af fagmænd som har meget erfaring med de gældende regulativer.

Derudover tilbydes du mulighed for støtte, for så vidt du skulle få besvær i forbindelse med dit indkøb af vinkelpensel. Herudover er det prisværdigt at kunden er hensynstagende til de primære reglementer der gør sig gældende i forbindelse med købet af vinkelpensel online, som for eksempel den bytteret internet butikken anvender.

I relation til det er det i øvrigt relevant, at man til enhver tid bibeholder sin faktura e-mail, så man når som helst vil kunne dokumentere bestillingen af vinkelpensel, uagtet om man har købt ved XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, Silvan eller 10-4.

Jørgen gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Ole C gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

Erik gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Poul D gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

9 gode råd til online shopping
1Nogle få internet firmaer yder levering uden gebyr på vinkelpensel, men for det meste kun såfremt du aftager for et præcist beløb. I øvrigt burde du beslutte sig for den mest betalelige leveringsmodel, der tit vil være at få kørt varerne til en pakkeshop. Leveringstypen bliver typisk endvidere vældig problemfri. Den prisbilligste fragttype vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
2Inden folk køber billige vinkelpensel på en e-handler bør man på en vis måde overveje netbutikkens forretningsaftale, dog er det uden tvivl ikke videre spændende. Tillige er det prisværdigt at man er sat ind i de mest essentielle vedtægter der gælder for købet af billige vinkelpensel online, fx hvilken ombytningspolitik internet virksomheden kører med.
3Vi foreslår generelt at granske hvorvidt online virksomheden er medlem af e-mærket, hvilket almindeligvis er et sympol på at internet shoppen opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, udover at internet virksomheden rutinemæssigt undersøges af jurister som har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår. Forud for at nogen bestiller billige vinkelpensel på en e-handler kan de i virkeligheden få overblik over virksomhedens handelsbetingelser.
4Fragtperioden kan vise sig at være vældig afgørende hvis du står og skal bruge din ordre om få sekunder, og derfor er det selvsagt aktuelt at du undersøger det anslåede leveringstidspunkt for vinkelpensel. En række forretninger på nettet byder på billig 1 hverdags levering på flere produkter, men som trods alt er betinget af at ordren laves før et aftalt klokkeslæt.
5Trustpilot resulterer i i højeste grad hensigtsmæssige muligheder for at efterforske en lang række andre køberes synspunkter og herved støtter vi, at du sonderer webshoppens omtaler før du handler billige vinkelpensel online. Facebook tilbyder dig endvidere de facto værdifulde chancer for at få en idé om internet shoppens kundefokus.
6Generelt foreslår vi kortbetalinger eller MobilePay. Køb med kort er omsluttet af en vedtægt, der bistår kunden imod snydagtige internet forretninger. Som et alternativ burde du anvende en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, når du ser en fordel i at afdrage regningen over en længere periode.
7Det er jo efterhånden i høj grad overkommeligt for os alle at sammenligne priser online på billige vinkelpensel hos diverse online outlets, og altså lover massevis af online selskaber billig levering. Det kan dog til hver en tid vise sig fordelagtigt at efterprøve nogle forskellige internet firmaer efter tilbud og udsalg forud for at du færdiggør din shopping, så man er på den sikre side med at modtage den billigste pris.
8Den billigste mulighed for fragt er dog at hente produkterne selv, som desværre beroer på at du har bopæl nærved internet selskabets bopæl. Den fragtløsning kan vise sig at være ekstremt vigtig forudsat man absolut skal bruge vinkelpensel om et øjeblik. Alternativt så yder nogle enkelte netbutikker levering uden gebyr, men typisk kræver det at du bestiller for en bestemt sum.
9Flere e-shops udlover i øjeblikket diverse billige fragtformer til vinkelpensel. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, hvor du så selv henter din pakke når der er tid til det. Leveringsformen er altså meget let gængelig, samt desuden også den billigste leveringsmetode.