Bygpris.dk

Worx Varmepistol

Holzmann Varmepistol HLP2000
713 kr.
Læs mere
Milwaukee Varmepistol M18 BHG-502C
2.590 kr.
Læs mere
Varmluftspistol 2000 watt
380 kr.
Læs mere
Varmluftspistol 2000 watt
563 kr.
Læs mere
Varmepistol 2.000 W - TH-HA 2000/1
199 kr.
Læs mere
Varmepistol 2.000 W - TE-HA 2000 E
399 kr.
Læs mere
Varmepistol 2000 watt
474 kr.
Læs mere
Varmluftspistol Ferax BHG-1800
417 kr.
Læs mere
Varmluftspistol 1600 watt
211 kr.
Læs mere
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
398 kr.
Læs mere
Steinel varmepistol HL1620S 1600W
349 kr.
Læs mere
Steinel varmepistol HG2120E 2200W
599 kr.
Læs mere
Steinel varmepistol HL1920E 2000W
599 kr.
Læs mere
Steinel varmepistol HL2020E 2200W
799 kr.
Læs mere
Varmluftpistol 2000W MAX
140 kr.
Læs mere
Varmepistol 2000 watt PowerPlus POWX1020
480 kr.
Læs mere
Ryobi Ehg2000 Varmepistol 2000w
350 kr.
Læs mere
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
371 kr.
Læs mere
Varmluftpistol 2000 watt ProBuilder 43501
199 kr.
Læs mere
Ryobi R18hg-0 Akku Varmepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
800 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre har et bredt vareudvalg, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du skal overveje hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden blot Worx varmepistol.
Ifald du har brug for produkterne nu og her eller bare gerne vil undgå fragtgebyret, så kunne du med fordel hente materialerne personligt. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de store byggecentre.
Der er variationer i salgspriserne på billige Worx varmepistol hos de forskellige online byggekæder. Nogle tilbyder gode tilbud, imens øvrige giver et højt serviceniveau. Du må vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Derfor skal man læse firmaets handelsbetingelser.
Det er selvsagt meget vigtigt at tjekke, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at finde et andet.
For en del er et byggeprojekt lig med talrige spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne købe fra en netbutik, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring Worx varmepistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder finder du overalt i landet, og af den grund har du valget om at bestille online og hente varerne på egen hånd. Derigennem er det muligt at spare leveringsomkostningen, samt samtidig få fat i varerne straks.
De velkendte byggecentre køber varer fra alle mulige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort sortiment af Worx varmepistol online.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når man stopper online. Dette vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, gerne sågar lokalt fra dit område. Dem støtter du ved at købe Worx varmepistol online på deres webshop.
Majoriteten af nicheforhandlere står selv for produktion af de varer der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online kan du muligvis få billigere priser.
Mange online nichebutikker har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, da de udelukkende sælger disse varer. Ergo kan du modtage super indsigtsfuld vejledning fra nogle som er eksperter i lige præcis Worx varmepistol.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Worx varmepistol harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Worx varmepistol bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 ansatte i deres 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Worx varmepistol silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Worx varmepistol jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag flere end 500 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Inden du iværksætter dit byggeprojekt kan det være rimeligt fornuftigt at sikre sig, at det du vil lave ikke er ulovligt. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig en række retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
2Der præsenterer sig typisk uforudsete problemstillinger i tilfælde med krævende byggeprojekter, og herved viser det sig væsentligt at der er afsat god plads i køreplanen, som er vigtigt for at man er tryg ved at man når det til siden.
3Du skal for alt i verden ikke negligere dit velbefindende, så glem ej beklædning såsom fod- og hovedbeklædning som hjælp imod eventuelle risici. Det er smart at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke får assistance fra en fagmand.
4Man kan spørge om offentlig støtte til byggeprojekter. Det fås i tilfælde hvor projektet er energi- og miljøvenligt. At få tilskud beroer altså på at byggeriet har en positiv indvirkning på klimaet.
5Det bør overvejes at søge hjælp til byggearbejdet, navnlig såfremt det er vigtige byggeprocesser. Omfattende opgaver skal gerne udføres af mere end en person. Samtidig vil det være mere effektivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
6Potentielt kan det blive værdifuldt at have de fornødne bygningsmaterialer klar til brug på forhånd inden du starter din byggeproces. Du kan notere en punktforms liste hvor der bør fremgå det der er nødvendige, og dernæst eftergå hvert enkelt punkt, hvormed du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
7Typisk vil det være vigtigt at have en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive økonomisk at nedskrive alle udgifter, og efterfølgende kortlægge ens omkostning ved hver enkelt.
8Der ligger en hel række hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube faciliterer vældig meget udbytterig information, i særlig grad når man søger på engelsk.
9Måske du burde vurdere om du selv kan lave helt projektet, eller du hellere burde tilkøbe hjælp fra en professionel til områder af byggeprocessen. Ifald du sikrer dig assistance fra en fagperson kunne det godt betale sig at hente tilbud fra forskellige foretagender.
10For projekter udendørs har vind og vejr en afgørende rolle. Af den årsag skal du jævnligt kigge på vejrvarslen i forbindelse med dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke mod forventning går i gang med at regne når du lige er gået i gang med dit komplicerede byggeprojekt.
11Godt forarbejde vedbliver at være vejen til at komme i mål med projektet. Du er nødt til at have en effektiv køreplan, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, og en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være konkret når du udarbejder tidsplanen.
12Man bør nødig mangle grej. Ofte kan det vise sig en fordel at du har værktøjet til rådighed akkurat som du indleder byggeriet. Det er derudover en fordel at inkludere de her udgifter i byggeriets regnskab.
De højest ratede byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er absolut overlegent. Ratingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er absolut overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er utrolig overlegent. Ratingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er rigtig betryggende. Scoren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor hele 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform skal jeg vælge?

En række online forhandlere yder nu et bredt udvalg af billige muligheder for levering til Worx varmepistol. En der er meget anvendt er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente bestillingen præcis når det passer dig. Løsningen er jo ultra gnidningsløs, samt i mange tilfælde også den mest prisbevidste leveringsmanér.

Du bør ligeledes påtænke at få produkterne leveret hjem til din privatadresse eller ud på din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig sædvanligvis en sjat mere bekostelig, men lige så vel rigtig enkel ift. Worx varmepistol online. Den prisbilligste slags levering kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, som desværre stiller krav om at du er tæt på e-forhandlerens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på Worx varmepistol er jo ultra bestemmende om man skal bruge produktet med det samme, så herved er det rimelig relevant at vi kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt ved Worx varmepistol. De fleste internet shops – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – garanterer billig levering på næste hverdag på mange af butikkens produkter online, men vær på vagt da det kræver at bestillingen placeres forud for et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få produkterne afsted forud for at lagerpersonalet har fyraften.

Indtil flere shops på nettet byder på fragt uden gebyr på Worx varmepistol online, men typisk kun hvis der shoppes for en bestemt pris. I øvrigt bør man foretrække den prisbilligste metode til levering, som ofte er at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

De fleste netbutikker foreslår klik-og-hent hvor du køber billig Worx varmepistol online men selv henter i butikken. Fx Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus. Byggekæderne giver for eksempel click-and-collect på Worx varmepistol i følgende områder:

Solrød Strand, Brabrand, Lyngby, Frederikshavn, Hobro, Haslev, Aarhus, Vallensbæk, Gladsaxe, Højbjerg, Odder, Skanderborg, Ikast, Vanløse, Frederiksberg, Åbyhøj, Aabenraa, Kalundborg, Odense, Ringsted, Nykøbing Falster, Lillerød, Charlottenlund, Brønshøj, Hvidovre, Silkeborg, Aalborg, Kolding, Tårnby, Valby, Hjørring, Svendborg, Rønne, Ballerup, Ishøj, Holbæk, Virum, Køge, Birkerød, Farum, Nærum, Allerød, Horsens, Nyborg, København, Jyllinge, Gentofte, Korsør, Nørresundby, Risskov, Lystrup, Slagelse, Kokkedal, Herlev, Vordingborg, Næstved, Glostrup, Greve, Albertslund, Rødovre, Helsingør, Dragør, Rudersdal, Brøndby, Værløse, Randers, Sønderborg, Grenaa, Hedensted, Hillerød, Middelfart, Nakskov, Struer, Frederiksværk, Holstebro, Taastrup, Søborg, Haderslev, Ølstykke, Frederikssund, Thisted, Esbjerg, Hørsholm, Roskilde, Varde, Tilst, Fredericia, Stenløse, Viborg, Vejle, Skive, Brønderslev, Herning, og Hedehusene, .

Afhentning af Worx varmepistol er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland), Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Lolland, Østsjælland, Falster) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn).

Når man ser på søgedata står det tydeligt, at folk som regel leder efter blandt andet Worx varmepistol priser og billig Worx varmepistol. Foruden dette ser vi ofte mennesker lede efter eksempelvis Worx varmepistol tilbud, Worx varmepistol online samt køb Worx varmepistol, foruden de velkendte byggekæder som 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

Rabat på Worx varmepistol

Det har vist sig at være usædvanlig bekvemt for almindelige dødelige at søge information om priser på billige Worx varmepistol online på diverse e-handler, og til tak har adskillige internet selskaber i Danmark fundet det uundgåeligt at nedbringe priserne på Worx varmepistol markant, og ovenikøbet tilbyde gratis fragt.

Det kan dog imidlertid være gavnligt at kontrollere enkelte internet butikker efter udsalg og tilbud på Worx varmepistol online forinden du køber, sådan at man er skudsikker på at få fat i den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de store byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

Man må ikke desto mindre være omhyggelig med, at når en butik på nettet reklamerer billige Worx varmepistol online til salg for en pris som virker usædvanlig billig, bør det tit være et signal om en uægte webbutik. Køb med betalingskort er trods alt inkluderet i en regel, som forsvarer dig imod svindlende online virksomheder.

Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du vælge en løsning fra eksempelvis ViaBill, når du tilstræber at afdrage prisen på Worx varmepistol af flere omgange. Dette foreslåes typisk i nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

Når vi kigger i søgedata står det tydeligt, at internetbrugere som regel søger for eksempel Worx varmepistol tilbud og Worx varmepistol priser. Vi ser derudover som regel mennesker efterspørge for eksempel Worx varmepistol online, køb Worx varmepistol samt billig Worx varmepistol.

Gennemsøg eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot frembringer rigtig hæderlige chancer for at eksaminere en stor portion nuværende forbrugeres opfattelser og på grund af dette tilrådes det, at du gennemsøger e-shoppens ratings forinden du handler billige Worx varmepistol online.

Facebook præsterer tillige faktisk ærlige løsninger til at få kendskab til webbutikkens popularitet. Tilmed er der en række e-handler hvor det er muligt at sammensætte en bedømmelse af købsoplevelsen, som tilmed kan anvendes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk shopper billige Worx varmepistol online hos en internet butik bør man til hver en tid se på webbutikkens handelsaftale, men det er i reglen et omfattende projekt, i særdeleshed hos de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen og Stark.

Et alternativ kunne derfor være at granske om netbutikken er støttet af e-mærket, som ofte er et fingerpeg om at e-forhandleren anerkender dansk lovgivning, foruden at internet forhandleren af og til besøges af specialister der er meget bekendte med reglementet på området.

Dette er en god mulighed for bistand, ifald du oplever vanskeligheder i forbindelse med din handel med Worx varmepistol. Foruden dette slår vi et slag for at køber er påpasselig med de mest essentielle bestemmelser der har indflydelse på bestillingen af Worx varmepistol online, fx hvilken byttepolitik netshoppen garanterer.

I den sammenhæng er det samtidig afgørende, at man stadigvæk gemmer ens faktura, så man i fremtiden vil kunne bekræfte sin bestilling af Worx varmepistol, uafhængig af om man køber ved Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg eller Jem og Fix.

Hans gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Anders C gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Pia gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Inger A gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 gode råd til online shopping
1Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfavnet af en anordning, der passer på os imod svindlende internet webshops. Alternativt bør du overveje et tilbud fra f.eks. ViaBill, forudsat du agter at afdrage omkostningerne senere.
2Størstedelen af online forhandlere frembyder i øjeblikket diverse forskellige billige leveringsmetoder til Worx varmepistol. Den mest almindelige er nu til dags at afsende til en pakkeshop, og så henter du bare varerne på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er altså i høj grad praktisk, og oftest desuden den mest prisbevidste leveringsmulighed.
3Visse e-handler i Danmark lover gebyrfri levering på Worx varmepistol, men i de fleste tilfælde er det forudsat at du handler for et fastsat beløb. Desuden skal du tage den prisbilligste fragttype, som oftest er at få fragtfirmaet til at levere pakken til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver af og til også særdeles enkel. Den billigste metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
4Antal dages levering kan i nogle tilfælde være ret betydningsfuld forudsat du behøver produkterne omgående, og herved er det altså fornuftigt at du checker det forventede leveringstidspunkt på Worx varmepistol. Masser af netbutikker frembyder billig 1 dags fragt på mange af shoppens varer, som stiller krav om at ordren køres igennem før et angivent klokkeslæt.
5Den mest letkøbte fragtmulighed vil altid vise sig at være at du selv henter pakken, men den løsning står og falder med at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet forhandlerens lager. Den metode til levering er meget relevant om vi skal bruge Worx varmepistol inden for få dage. Alternativt så garanterer en række internet foretagender fragt uden beregning, men ofte kræves det at du indkøber for en bestemt sum.
6Vi anbefaler at se nærmere på om online forretningen er e-mærke tilsluttet, grundet at det generelt er en forsikring om at e-shoppen opfylder de gældende danske regler, og at virksomheden nu og da overværes af jurister som har indsigt i de gældende regulativer. Forud for at nogen bestiller billige Worx varmepistol hos en online shop burde de for at være sikker studere webshoppens forretningsaftale.
7Trustpilot medfører tilpas belejlige chancer for at besigtige mange tidligere kunders oplevelser og af den grund anbefales det, at du verificerer e-butikkens kritik forud for at du bestiller billige Worx varmepistol online. Facebook tilbyder endvidere nogle strålende muligheder for at få kendskab til internet shoppens troværdighed.
8Forinden folk shopper billige Worx varmepistol på en netshop behøver de utvivlsomt have øje for virksomhedens regler, men det er for det meste et tidskrævende arbejde. Endvidere anbefaler vi at køber er klar over de grundlæggende regler der kan have betydning for bestillingen af billige Worx varmepistol online, som for eksempel den returrettighed online forhandleren bruger.
9Det er efterhånden virkelig fleksibelt for forbrugerne at analysere priser online på billige Worx varmepistol hos forskellige online forretninger, og altså garanterer en lang række online selskaber gratis fragt. Men det kan alligevel vise sig profitabelt at prøve nogle få forhandlere på nettet efter tilbud forinden du bestiller, så man er skudsikker på at indhente den laveste pris.