Kompost pristjek [2020] » Spar op til 41 % [Se priser]

Kompost

Er du på udkig efter kompost?
 Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 1000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1000 liter for kun 1.095 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1000 liter kompost inkl. levering

Webshop Link Vurdering Pris
HaveHandel.dk
1.095 kr.
Bauhaus.dk
1.149 kr.
HaveGlad.dk
1.179 kr.
Bigbag.dk
1.179 kr.
GodJord.dk
1.179 kr.
Wals.dk
1.221 kr.
GrusDirekte.dk
1.475 kr.
Plantetorvet.dk
1.554 kr.
BygMax.dk
1.857 kr.

Har du tør eller hård jord i haven, kan du bruge kompost til jordforbedringen. Det naturlige forbedringsmateriale tilfører næringsstoffer til jorden, så du giver din afgrøder bedre og mere stabile vækstbetingelser.

Både blomster, grønsager og planter trives mest optimalt i en sund jord, der er rig på luft og næring. Det er nemt at skabe jordforbedringer i haven, der blot kræver den rette mængde kompost og arbejdsindsats med at vende det sammen med jorden.

Udnyt de mange fordele ved kompost

Kompost er en naturressource, som skabes af affald fra planter og føde, og som er et næringsrigt og betydningsfuldt materiale, der har mange miljøvenlige egenskaber. Når du bruger naturressourcer i haven, skaber du de mest sunde jord- og vækstforhold, som dine afgrøder får de bedste trivselsbetingelser med.

Det er ikke kun din egen have, du nærer og plejer, når du bruger naturressourcen. Du skåner også vores miljø og bidrager til et bedre klima.

Fremfor at købe kunstgødning, der er et forarbejdet og specialudviklet produkt, stimulerer du naturens egen cyklus, når du anvender kompost til jordforbedring.

I mange tilfælde kan du også spare penge, når du anvender naturmaterialet i stedet for de forarbejdede gødningsprodukter.

Der er mange fordele ved at bruge det organiske naturmateriale i haven:

Kompostering består af organisk affald, der er et perfekt produkt for dig, som ønsker at reducere eller helt undgå brugen af kemikalier fra kunstgødninger i haven.

Sådan fungerer naturproduktet

Betegnelse ”kompost” dækker over nedbrudt, organisk materiale, der er en naturlig proces, som sker hele tiden og hele året rundt i naturen.

Nedbrydelsen sker ved at orme, insekter og larver spiser de nedfaldne blade, knækkede grene og overmodne frugter og ud af den anden ende skabes det materiale, som vi mennesker anvender til jordforbedringer.

Det er unikt og særdeles næringsrigt slutprodukt, som har samme egenskaber som gødning.

Til forskel fra kunstgødning findes der ingen kunstige, skadelige eller unaturlige stoffer i kompost.

Mens nogle mennesker har deres egne kværne eller beholdere derhjemme, som de laver deres eget organiske gødningsmateriale med, kan du også købe materialet i færdig udgave.

Det har stor betydning for mange bolig- og haveejere, at de har mulighed for at vælge den naturgødningsvariant, som matcher deres haveprojekter og formål.

Hvorfor vælge færdig kompost?

Der er både anvendelsesmæssige og tidsmæssige fordele ved at købe dit organiske naturmateriale til jordforbedring i færdig udgave på nettet.

Det er en tidskrævende proces selv at danne kompost derhjemme, og det kræver, at du både sætter dig ind i materialer og de komponenter, som har betydning for, at nedbrydningsprocessen foregår optimalt.

Det kræver viden om både luft, ilt og passende fugtighed, så du kan sikre dig, at nedbrydningen foregår naturligt og hensigtsmæssigt. Affaldet må hverken være for tørt eller for fugtigt.

Køkkenaffald er typisk meget vådt, og det vil bremse eller sænke nedbrydningsprocessen. Det samme vil være tilfældet, hvis det primært er det tørre haveaffald, du kommer i din beholder.

Foruden viden om nedbrydningsprocessen kræver det også, at du har en tilpas stor mængde af både det tørre haveaffald og det fugtige, organiske køkkenaffald, som du kan bruge til processen. Det er langt fra alle boligejere, der har tilstrækkelig med organisk materiale, og for dem har det stor betydning at kunne købe færdig kompost.

Det kan være en langsommelig proces at få sat gang i din egen kompostering derhjemme. Du skal være i besiddelse af orme, som er egnede til formålet med at nedbryde de organiske materialer, så du sikrer dig den bedste proces.

Med andre ord kan du spare på tid, energi og kræfter, når du køber færdig kompost. De findes i forskellige udgaver og mængder, så du kan få det helt rette produkt til dine haveprojekter.

Hvor kan jeg bruge min kompost?

Det er langt fra kun i haven, at det organiske forbedringsmateriale har anvendelsesmuligheder. Det kan bruges i mindre omfang i potter og til opblanding med barkflis, hvis du vil reducere afstrømningen af regn.

Herunder får du overblik over de forskellige anvendelsesmuligheder.

Når du vil skabe en bedre jord i din have, skal du blande det organiske materiale op med den eksisterende jord. Læg et lag på mellem 2,5-7,5cm og vend det sammen med jorden.

Du kan blande dit naturmateriale med pottemuld, jord og sand, så du giver dine planter de bedste vækst- og trivselsbetingelser

Du kan blande det organiske materiale op med barkflis og anvende dette blandingsmateriale under store træer, ved blomster, buske og andre afgrøder. Materialet køler jorden i varmt vejr, og det reducerer forekomsten af ukrudt.

Du kan bruge dit organiske materiale til at lave gødningsvæske, som dine planter vil elske. Kom dit naturmateriale i en jutesæk, og sænk den ned i en tønde med vand. Det organiske materiale vil afgive sine næringsrige stoffer til vandet, som du kan bruge til at gøde og frugte dine blomster med.

Dette vandingsmateriale kaldes ”kompost-te”.

Derfor skal du vælge varmebehandlet kompost

Varmebehandlet kompost er det mest populære produkt, som haveejere bruger til jordforbedring. Materialet giver din jord plantenæringsstoffer og giver det struktur, så det er nemmere for dig at arbejde med, når du planter og sår nye afgrøder.

Har du gamle bede, der trænger til nyt liv, er det varmebehandlede naturmateriale et ideelt produkt for dig at anvende. Det egner sig til gammel jord, som blandt andet findes i højbede, drivhuse, langs hækken og blandt blomsterne.

Du kan bestille dit naturprodukt i big bags, så du kan give hele din have et boost af næring. Den store fordel ved at bruge det varmebehandlede naturprodukt er dets effekt på dine afgrøder.

Det organiske, nedbrudte materiale har den unikke egenskab, at materialet frigiver dets næringsstoffer over lang tid og i naturlig takt med dine planters reelle behov. Dette skaber enestående trivselsvilkår for din afgrøder, da du giver dem de bedste betingelser for at gro og vokse i henhold til deres natur.

Det er en god idé at lægge et lag på 5cm af den naturlige gødning ud på din jord og blande det sammen med jorden. Denne mængde vil foruden de jordforbedrende egenskaber også have ukrudtshæmmende effekt.

Hvad er biokompost?

I takt med at flere og flere bolig- og haveejere får øjnene op for de mange anvendelsesmæssige og miljømæssige fordele der findes ved at bruge organisk materiale til jordforbedringer, bliver der udviklet nye materialer.

Biokompost er en betegnelse for en videreudvikling af det klassiske, organiske naturprodukt, og det svarer til champignonmuld. Det er en sammensætning af varmebehandlet kompost og naturgødning.

Bio-udgaven har samme egenskaber og anvendelsesmuligheder som det klassiske naturprodukt. Du kan købe materialet i big bags på op til 1000kg.

Materialet kan være det rette for dig, som går ind for 100% bæredygtighed og vil undgå helt at bruge kunstige produkter til havevedligeholdelsen og husholdningen.

Hvor meget kompost skal jeg bruge?

Før du går i gang med din bestilling af det organiske materiale til jordforbedring, skal du forholde dig til, hvor mange kilo du har brug for. Der er forskel på haver.

Mens nogle har en stor have med mange bede, har andre mindre bede. Du skal købe materiale i forhold til dit havebehov og dit forventede anvendelsesomfang.

Som tommelfingerregel kan du gå ud fra, at der skal bruges 12-16kg/10m2. Denne udregning kan du bruge som pejlemærke, når du skal bestille din naturgødning.

Køb og bestilling

På nettet finder du de bedste forhandler og de bedste produkter af havematerialer. Det har stor betydning, at du giver dig selv mulighed for at sammenligne forskellige byggemarkeder og havecentre, som sælger det organiske gødningsmateriale.

Når du kan sammenholde forskellige forhandlere og produkter, får du de bedste chancer for at finde det helt rette produkt til den ønskede pris.

Kompost sælges i mange mængder og produktpakninger. De mindste produktudgaver er i plastposer med et indhold på cirka 50L. Til de store haver er der brug for en stor mængde naturgødning. I denne forbindelse kan du bestille dit naturmateriale i bigbags på op til 500L og 1000L.

Mange forhandlere tilbyder gratis fragt, når du bestiller de store big bags på 1000L.

Gode råd når du bruger kompost i haven

Men er kompost overhovedet det rette valg? Her finder du vores pristjek på andre typer af jord…

 • Champost jordforbedring
 • Græsplænegødning
 • Gødning
 • Harpet muldjord
 • Havegødning
 • Hortensia gødning
 • Højbedsmuld
 • Jordforbedring
 • Kompost
 • Muldjord
 • Plantegødning
 • Plantejord
 • Plantemuld
 • Planteskolejord
 • Plantesække
 • Plænedress
 • Pottemuld
 • Rhododendron gødning
 • Rhododendron jord
 • Rhododendron spagnum
 • Rosengødning
 • Rosenjord
 • Spagnum
 • Surbundsjord
 • Topdressing
 • Kompost fra shops på nettet

  Trustpilot yder i højeste grad nyttige genveje til at beskue mange andre konsumenters erfaringer med køb af kompost og på grund af dette anbefaler vi, at du efterforsker internet shoppens anmeldelser forud for at du bestiller kompost på nettet.

  Facebook medfører på samme måde uden sammenligning sikre genveje til at få indtryk af internet selskabets troværdighed. Desuden møder vi en del online butikker hvor folk kan udfærdige en vurdering af ordreforløbet, som ligeledes burde anvendes til at fornemme kundernes tilfredshed ved bestilling af kompost.

  Forinden man bestiller kompost online

  Inden folk køber kompost hos en internet shop kan de faktisk se på webshoppens forretningsvilkår, men det er mange gange et omfattende projekt.

  En anden valgmulighed er at se nærmere på om e-shoppen er e-mærke godkendt, da det længe har været et tegn på at online virksomheden retter sig efter de danske regler, foruden at forretningen rutinemæssigt kigges til af fagfolk der kender til de gældende regulativer for salg af kompost online.

  Dette er en god genvej til en hjælpende hånd, såfremt du oplever dilemmaer med dit køb. For øvrigt rekommanderer vi at du er påpasselig med de mest vitale forhold der kan spille ind i forbindelse med bestillingen.

  Forsendelse af kompost

  En række internet handler yder nu til dags et hav af forskellige former for levering. Den mest prisbevidste fragtmulighed er unægtelig at du selv står for afhentning af komposten, hvilket beroer på at du befinder dig i kort afstand af internet forretningens arbejdslager.

  Leveringshastigheden er ultra central forudsat du har behov for komposten fluks, og i det øjemed er det rimelig fornuftigt at man dobbelttjekker den forventede leveringstid ved kompost – som imidlertid betinges af at bestillingen køres igennem forinden et fastslået tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få produktet ordnet forinden personalet har fri.

  En række forretninger på nettet frembyder gratis levering af kompost, men undertiden er det betinget af at der købes for en fastsat sum.

  Mest stillede spørgsmål med hensyn til kompost:

 • Hvordan bruges kompost?
 • Hvad bruger man kompost til?
 • Hvad må ikke komme i kompost?
 • Kompost hvad?
 • Hvad er kompost godt for?
 • Hvordan starte kompost?
 • Hvornår bruger man kompost?
 • Kompost hvad er?
 • Hvor lang tid tager det at lave kompost?
 • Hvordan lage kompost?
 • Hvordan laver man en god kompost?
 • Hvad er kompost?
 • Hvad indeholder kompost?
 • Hvad betyder kompost?
 • Hvad består kompost af?
 • Hvordan laver man kompost?
 • Kompost hvad må komme i?
 • Hvor meget kompost?
 • Kompost hvor lang tid?
 • Hvad bruges kompost til?
 • Hvornår lægges kompost?
 • Hvornår lægger man kompost?
 • Hvad hedder kompost på engelsk?
 • Kompost hvordan?
 • Kompost hvad er det?
 • Kompost hvor hurtigt?
 • Kompost hvornår?
 • Hvad er kompost affald?
 • Hvordan starter man en kompost?
 • Hvordan få god kompost?
 • Tilbudene der findes på denne side er udvalgt automatisk af hjemmesidens robot. Den har hurtigt gennemsøgt tusindvis af tilbud med det formål at finde dem der har den tætteste relation til kompost, og som den af den grund regner sig frem til matcher dit behov bedst.

  Foruden din søgetekst har algoritmen derudover indregnet formuleringer, som den ser at øvrige brugere sandsynligvis benytter i forbindelse med det, eksempelvis kompost pris eller bedste kompost foruden søgefraser som billig kompost og kompost afhentning.

  Den viden bruger algoritmen som yderligere inspiration til at liste de mest relaterede produkter. Data viser også at øvrige søgende eksempelvis søger efter billig kompost, billig kompost samt kompost hent selv. Den viden har algoritmen yderligere brugt til, at søge sig forbi et utal af produkter.

  I øvrigt kan det i data ses, at søgningerne kompost online, kompost online og kompost hent selv er ekstremt anvendte, og af den grund er de også taget med af robotten nøjagtig som søgningerne kompost hent selv, kompost leveret og kompost hent selv. Vores håb er naturligvis at du er tilfreds med de præsenterede varer, idet at nogle af disse vækkede din interesse.

  Kompost erhverves via fremstående byggemarkeder, som fx Stark.dk, Silvan.dk, Bauhaus.dk, DavidsenShop.dk, 10-4.dk, XL-Byg.dk, JemogFix.dk og Bygma.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles kompost til…

  Syddanmark: Esbjerg, Grindsted, Nyborg, Ribe, Børkop, Kerteminde, Vejen, Odense, Nordborg, Fredericia, Assens, Kolding, Varde, Otterup, Middelfart, Faaborg, Rødekro, Vojens, Ringe, Haderslev, Sønderborg, Svendborg, Aabenraa, Billund, Munkebo, Bramming, Tønder

  Sjælland: Nakskov, Nykøbing Falster, Nykøbing Sjælland, Næstved, Tune, Solrød Strand, Maribo, Greve, Køge, Vordingborg, Fensmark, Haslev, Sorø, Skælskør, Slagelse, Herfølge, Korsør, Kalundborg, Ringsted, Holbæk, Jyllinge

  Hovedstaden: Høje Taastrup, Frederiksværk, Glostrup, Birkerød, Rudersdal, Lyngby, Frederiksberg, Brøndby, Hellerup, Hillerød, Holte, Måløv, Espergærde, Rønne, Dragør, Tårnby, Ballerup, Lillerød, Rødovre, Gilleleje, Hørsholm, Hellebæk, Værløse, Ishøj, Søborg, Vallensbæk, Herlev, Fredensborg, Hundested, København, Virum, Slangerup, Dyssegård, Charlottenlund, Helsinge, Ølstykke, Kokkedal, Smørumnedre, Valby, Stenløse, Farum, Nivå, Helsingør, Nærum, Albertslund, Humlebæk, Allerød, Taastrup, Gladsaxe, Frederikssund, Roskilde, Gentofte, Hvidovre, Vanløse, Hedehusene, Snekkersten, Brønshøj

  Midtjylland: Skjern, Grenaa, Viborg, Løgten, Struer, Hadsten, Galten, Højbjerg, Skødstrup, Hinnerup, Brabrand, Herning, Skive, Bjerringbro, Horsens, Aarhus, Ikast, Risskov, Silkeborg, Vejle, Randers, Ry, Holstebro, Mårslet, Hornslet, Åbyhøj, Løsning, Hammel, Egå, Ringkøbing, Ebeltoft, Brande, Skanderborg, Malling, Beder, Odder, Kjellerup, Hasselager, Hørning, Lystrup, Lemvig, Tilst, Hedensted

  Nordjylland: Brønderslev, Frederikshavn, Aabybro, Aars, Thisted, Hjørring, Støvring, Aalborg, Hirtshals, Svenstrup, Hobro, Nykøbing Mors, Skagen, Nibe, Nørresundby, Sæby, Hadsund

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kompost er 1095 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Stjerneklar service!” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Hjemmesiden er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi har et fast samarbejde med en masse online virksomheder og publicerer firmaernes produkter, og får honorar i tilfælde af at vores besøgende foretager en bestilling.

  Anvisninger vedrørende tilbud og e-handler opretholdes nu og da, men vi tager forbehold for reguleringer der eventuelt er udført siden seneste opdatering af websitets data.