Bygpris.dk

Kompost pristjek

Det er ikke nemt at finde frem til, hvor på nettet man kan købe kompost billigst. For det første er der rigtig mange webshops der sælger det, og for det andet er det tit forskellige mængder man får for pengene.

Vi satte os dog for at finde den laveste pris, og det har vi gjort ved at notere mængder og priser fra en lang række webshops. Efter vi havde gjort det, så var det nemt for os at regne ud, hvor vi kunne få den laveste literpris.

Vi kom frem til at 0,53 kr. lige nu er den laveste literpris man kan få, og det er ved at købe 3.000 liter for 1.595 kr. Faktisk er det hele 33 % billigere end den højeste literpris. Spørgsmålet er så bare, om det er 3.000 liter du skal bruge?

Laveste literpris for kompost inkl. fragt*
WebshopMængdePrisLiterpris ↓Link
3.000 liter1.595 kr.0,53 kr./literKøb
1.000 liter995 kr.0,99 kr./literKøb
1.000 liter1.045 kr.1,04 kr./literKøb
1.000 liter1.308 kr.1,30 kr./literKøb
1.000 liter1.349 kr.1,34 kr./literKøb
1.000 liter1.375 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.375 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.375 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.378 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.378 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.378 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.500 kr.1,50 kr./literKøb
1.000 liter1.500 kr.1,50 kr./literKøb
900 liter1.549 kr.1,72 kr./literKøb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus

Har du tør eller hård jord i haven, kan du bruge kompost til jordforbedringen. Det naturlige forbedringsmateriale tilfører næringsstoffer til jorden, så du giver din afgrøder bedre og mere stabile vækstbetingelser.

Både blomster, grønsager og planter trives mest optimalt i en sund jord, der er rig på luft og næring. Det er nemt at skabe jordforbedringer i haven, der blot kræver den rette mængde kompost og arbejdsindsats med at vende det sammen med jorden.

Udnyt de mange fordele ved kompost

Kompost er en naturressource, som skabes af affald fra planter og føde, og som er et næringsrigt og betydningsfuldt materiale, der har mange miljøvenlige egenskaber. Når du bruger naturressourcer i haven, skaber du de mest sunde jord- og vækstforhold, som dine afgrøder får de bedste trivselsbetingelser med.

Det er ikke kun din egen have, du nærer og plejer, når du bruger naturressourcen. Du skåner også vores miljø og bidrager til et bedre klima.

Fremfor at købe kunstgødning, der er et forarbejdet og specialudviklet produkt, stimulerer du naturens egen cyklus, når du anvender kompost til jordforbedring.

I mange tilfælde kan du også spare penge, når du anvender naturmaterialet i stedet for de forarbejdede gødningsprodukter.

Der er mange fordele ved at bruge det organiske naturmateriale i haven:

Kompostering består af organisk affald, der er et perfekt produkt for dig, som ønsker at reducere eller helt undgå brugen af kemikalier fra kunstgødninger i haven.

Sådan fungerer naturproduktet

Betegnelse ”kompost” dækker over nedbrudt, organisk materiale, der er en naturlig proces, som sker hele tiden og hele året rundt i naturen.

Nedbrydelsen sker ved at orme, insekter og larver spiser de nedfaldne blade, knækkede grene og overmodne frugter og ud af den anden ende skabes det materiale, som vi mennesker anvender til jordforbedringer.

Det er unikt og særdeles næringsrigt slutprodukt, som har samme egenskaber som gødning.

Til forskel fra kunstgødning findes der ingen kunstige, skadelige eller unaturlige stoffer i kompost.

Mens nogle mennesker har deres egne kværne eller beholdere derhjemme, som de laver deres eget organiske gødningsmateriale med, kan du også købe materialet i færdig udgave.

Det har stor betydning for mange bolig- og haveejere, at de har mulighed for at vælge den naturgødningsvariant, som matcher deres haveprojekter og formål.

Hvorfor vælge færdig kompost?

Der er både anvendelsesmæssige og tidsmæssige fordele ved at købe dit organiske naturmateriale til jordforbedring i færdig udgave på nettet.

Det er en tidskrævende proces selv at danne kompost derhjemme, og det kræver, at du både sætter dig ind i materialer og de komponenter, som har betydning for, at nedbrydningsprocessen foregår optimalt.

Det kræver viden om både luft, ilt og passende fugtighed, så du kan sikre dig, at nedbrydningen foregår naturligt og hensigtsmæssigt. Affaldet må hverken være for tørt eller for fugtigt.

Køkkenaffald er typisk meget vådt, og det vil bremse eller sænke nedbrydningsprocessen. Det samme vil være tilfældet, hvis det primært er det tørre haveaffald, du kommer i din beholder.

Foruden viden om nedbrydningsprocessen kræver det også, at du har en tilpas stor mængde af både det tørre haveaffald og det fugtige, organiske køkkenaffald, som du kan bruge til processen. Det er langt fra alle boligejere, der har tilstrækkelig med organisk materiale, og for dem har det stor betydning at kunne købe færdig kompost.

Det kan være en langsommelig proces at få sat gang i din egen kompostering derhjemme. Du skal være i besiddelse af orme, som er egnede til formålet med at nedbryde de organiske materialer, så du sikrer dig den bedste proces.

Med andre ord kan du spare på tid, energi og kræfter, når du køber færdig kompost. De findes i forskellige udgaver og mængder, så du kan få det helt rette produkt til dine haveprojekter.

Hvor kan jeg bruge min kompost?

Det er langt fra kun i haven, at det organiske forbedringsmateriale har anvendelsesmuligheder. Det kan bruges i mindre omfang i potter og til opblanding med barkflis, hvis du vil reducere afstrømningen af regn.

Herunder får du overblik over de forskellige anvendelsesmuligheder.

Når du vil skabe en bedre jord i din have, skal du blande det organiske materiale op med den eksisterende jord. Læg et lag på mellem 2,5-7,5cm og vend det sammen med jorden.

Du kan blande dit naturmateriale med pottemuld, jord og sand, så du giver dine planter de bedste vækst- og trivselsbetingelser

Du kan blande det organiske materiale op med barkflis og anvende dette blandingsmateriale under store træer, ved blomster, buske og andre afgrøder. Materialet køler jorden i varmt vejr, og det reducerer forekomsten af ukrudt.

Du kan bruge dit organiske materiale til at lave gødningsvæske, som dine planter vil elske. Kom dit naturmateriale i en jutesæk, og sænk den ned i en tønde med vand. Det organiske materiale vil afgive sine næringsrige stoffer til vandet, som du kan bruge til at gøde og frugte dine blomster med.

Dette vandingsmateriale kaldes ”kompost-te”.

Derfor skal du vælge varmebehandlet kompost

Varmebehandlet kompost er det mest populære produkt, som haveejere bruger til jordforbedring. Materialet giver din jord plantenæringsstoffer og giver det struktur, så det er nemmere for dig at arbejde med, når du planter og sår nye afgrøder.

Har du gamle bede, der trænger til nyt liv, er det varmebehandlede naturmateriale et ideelt produkt for dig at anvende. Det egner sig til gammel jord, som blandt andet findes i højbede, drivhuse, langs hækken og blandt blomsterne.

Du kan bestille dit naturprodukt i big bags, så du kan give hele din have et boost af næring. Den store fordel ved at bruge det varmebehandlede naturprodukt er dets effekt på dine afgrøder.

Det organiske, nedbrudte materiale har den unikke egenskab, at materialet frigiver dets næringsstoffer over lang tid og i naturlig takt med dine planters reelle behov. Dette skaber enestående trivselsvilkår for din afgrøder, da du giver dem de bedste betingelser for at gro og vokse i henhold til deres natur.

Det er en god idé at lægge et lag på 5cm af den naturlige gødning ud på din jord og blande det sammen med jorden. Denne mængde vil foruden de jordforbedrende egenskaber også have ukrudtshæmmende effekt.

Hvad er biokompost?

I takt med at flere og flere bolig- og haveejere får øjnene op for de mange anvendelsesmæssige og miljømæssige fordele der findes ved at bruge organisk materiale til jordforbedringer, bliver der udviklet nye materialer.

Biokompost er en betegnelse for en videreudvikling af det klassiske, organiske naturprodukt, og det svarer til champignonmuld. Det er en sammensætning af varmebehandlet kompost og naturgødning.

Bio-udgaven har samme egenskaber og anvendelsesmuligheder som det klassiske naturprodukt. Du kan købe materialet i big bags på op til 1000kg.

Materialet kan være det rette for dig, som går ind for 100% bæredygtighed og vil undgå helt at bruge kunstige produkter til havevedligeholdelsen og husholdningen.

Hvor meget kompost skal jeg bruge?

Før du går i gang med din bestilling af det organiske materiale til jordforbedring, skal du forholde dig til, hvor mange kilo du har brug for. Der er forskel på haver.

Mens nogle har en stor have med mange bede, har andre mindre bede. Du skal købe materiale i forhold til dit havebehov og dit forventede anvendelsesomfang.

Som tommelfingerregel kan du gå ud fra, at der skal bruges 12-16kg/10m2. Denne udregning kan du bruge som pejlemærke, når du skal bestille din naturgødning.

Køb og bestilling

På nettet finder du de bedste forhandler og de bedste produkter af havematerialer. Det har stor betydning, at du giver dig selv mulighed for at sammenligne forskellige byggemarkeder og havecentre, som sælger det organiske gødningsmateriale.

Når du kan sammenholde forskellige forhandlere og produkter, får du de bedste chancer for at finde det helt rette produkt til den ønskede pris.

Kompost sælges i mange mængder og produktpakninger. De mindste produktudgaver er i plastposer med et indhold på cirka 50L. Til de store haver er der brug for en stor mængde naturgødning. I denne forbindelse kan du bestille dit naturmateriale i bigbags på op til 500L og 1000L.

Mange forhandlere tilbyder gratis fragt, når du bestiller de store big bags på 1000L.

Gode råd når du bruger kompost i haven

Anvendelse: til haven til æbletræ til køkkenhave til ligusterhæk til hæk til græsplænen til roser til bede til rhododendron til højbede til landbrug

Mængder: 2000 liter 3000 liter 300 liter 50 liter 200 liter 500 liter 80 liter 1 m3 400 liter 1000 liter

Levering: løst leveret trailer i sække i løs vægt afhentning hent selv vognlæs i poser i bigbag

Brands: Pindstrup Champost Danmuld GreenBio Park

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Af den grund bør du overveje at handle hos et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring kompost.
Du vil finde ulighed i prisen på billige kompost fra webshop til webshop. Enkelte giver de bedste priser, og andre giver kompetent rådgivning. Du må overveje hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt vareudvalg, og øvrige har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du skal vide om det er vigtigt for dig at du har mange grupper af varer at vælge fra, foruden blot kompost.
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man undersøge byggemarkedets handelsbetingelser.
Ifald du har brug for dine byggematerialer med det samme eller blot har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte produkterne på egen hånd. Det er navnligt muligt ved de kendte byggemarkeder.
Det er absolut super vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og landskendte forretninger, som kan give øget tryghed når du skal handle online. Det kan du se som en fordel.
De store byggecentre samler varer fra en lang række forskellige nichebutikker, og hermed kan du shoppe fra et stort udvalg af kompost online.
De kendte byggekæder findes i nærheden af dig selv, og dermed har flertallet tilbuddet om at bestille online og køre materialerne på eget initiativ. Herigennem har du mulighed for at spare fragten, og samtidig have produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Mange webshops som sælger få produkter har et indgående kendskab til det produktsortiment de har online, idet de kun sælger disse varer. Således formår de at yde super kompetent hjælp fra mennesker med specialistviden i lige præcis kompost.
Mange niche webshops er mindre virksomheder, der oftest er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Disse kan du støtte når du handler kompost online på deres webshop.
Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de varer som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få billigere priser.
Danmarks største byggekæder

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

kompost harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af over 1.000 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

kompost jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 ansatte i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 personer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

kompost silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 kollegaer i deres 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag flere end 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

kompost bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Måske det viser sig vigtigt at du har de relevante byggematerialer handlet ind i god tid før du starter dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne nedskrive en enkel indkøbsseddel med alt det du skal bruge, og dernæst gennemgå hver enkelt ting, således at du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
2Du finder en verden af instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube supporterer dig med enormt meget anvendelig info, i særlig grad forudsat at man bruger engelske søgeord.
3Du bør unden ingen omstændigheder glemme din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse inklusiv sko og hjelm som sikring med henblik på mulige skader. Det er uundværligt at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
4Ofte vil det vise sig fundamentalt at have et regnskab for dit projekt, så man giver sig selv et overblik. Det kan vise sig at være en god idé at nedfærdige samtlige poster, hvorefter man bør kortlægge beløbet for hver eneste af dem.
5Planlægning vedbliver at være kilden til at komme i mål med byggeriet. Du anbefales at forfatte en velovervejet tidsplan, som viser hvilke opgaver du vil lave på hvilken dag, samt derudover en prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk når du nedskriver køreplanen.
6Husk at regne på om du selv vil klare hele projektet, eller du alternativt skal købe hjælp fra en professionel til noget af byggeprocessen. Forudsat at du henter hjælp fra en professionel anbefales det at notere forslag fra flere håndværkere.
7Man bør aldrig nogensinde mangle værktøj. I mange tilfælde vil det være fornuftigt at du har grejet ved hånden akkurat som du tager fat på byggeprojektet. Husk også at tillægge de tilhørende omkostninger i din økonomiske plan.
8Inden du optager arbejdet er det usandsynligt vigtigt at man sikrer sig, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
9I nogle tilfælde kan man hente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det fås i tilfælde hvor projektet bidrager positivt til miljøet. At få tilskud forudsætter dermed at byggeriet gør en positiv forskel for klimaet.
10Ved udendørs opgaver har vejret en afgørende rolle. Således kan du løbende tjekke femdøgnsprognosen i dagene op til byggeriets start, så du undgår at det uden du havde regnet med det starter med at vælte ned absolut lige når du er ved at færdiggøre dit krævende projekt.
11Der viser sig stort set altid uventede vanskeligheder i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og som følge heraf kan det være betydningsfuldt at man har afsat god tid i tidsplanen, med det formål at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
12Det er en god idé at søge assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt hvis det er omfangsrige byggeopgaver. Krævende opgaver kræver flere personer. Ydermere vil det blive mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
De mest populære byggekæder
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er kolossalt overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er hamrende overlegent. Karakteren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og alene 2 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er meget beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og alene 2 % giver den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som altså er meget beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % giver bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ret så betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor hele 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

Normale spørgsmål med hensyn til kompost

 • Kompost hvor lang tid?
 • Hvor lang tid tager det at lave kompost?
 • Hvad betyder kompost?
 • Kompost hvornår?
 • Hvordan laver man kompost?
 • Hvad bruger man kompost til?
 • Kompost hvordan?
 • Hvordan bruges kompost?
 • Hvordan laver man en god kompost?
 • Hvad består kompost af?
 • Kompost hvad må komme i?
 • Hvordan starte kompost?
 • Kompost hvor hurtigt?
 • Hvad er kompost godt for?
 • Hvor meget kompost?
 • Hvornår lægger man kompost?
 • Hvad indeholder kompost?
 • Hvad er kompost?
 • Hvad må ikke komme i kompost?
 • Hvornår bruger man kompost?
 • Hvordan starter man en kompost?
 • Hvilken fragtløsning skal du vælge?

  En lang række e-shops tilbyder nu om stunder en række forskellige billige fragttyper til kompost. En af de mest moderne er for nærværende at afsende til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente dine nye varer på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er altså ultra nem, samt oftest tillige den billigste leveringsversion.

  Du kunne også tænke over at vælge levering til hvor du bor eller til når du er på job. Løsningen bliver beklageligvis en lille smule dyrere, men desuden ret så let gængelig for kompost online. Den mest letkøbte mulighed for fragt kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, men dette er betinget af at du bor i nærheden af internet firmaets byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringstiden på kompost kan vise sig at være rigtig væsentlig hvis du skal bruge produkterne fluks, og i det øjemed er det faktisk meningsfuldt at man kontrollerer leveringstidspunktet ved kompost. Masser af e-forhandlere – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varer online, men som trods alt stiller krav om at bestillingen anbringes før et nøjagtigt klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få produkterne klar før de logistikansatte tager hjem.

  Nogle få e-handler i Danmark garanterer gebyrfri levering på kompost online, men i de fleste tilfælde kræves det at du handler for en bestemt pris. Alternativt kunne man udse dig den mindst kostelige leveringsmåde, som oftest er at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et udleveringssted.

  De store netshops tilbyder klik-og-hent hvor man køber billig kompost på nettet og afhenter i byggecenteret. For eksempel Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4 og Davidsen. De frembyder bl.a. afhentning af kompost i disse områder:

  Sønderborg, Farum, Hedehusene, Aarhus, Charlottenlund, Varde, Glostrup, Haderslev, Horsens, Nyborg, Struer, Thisted, Kalundborg, Kokkedal, Lillerød, Valby, Søborg, Brøndby, Holstebro, Gladsaxe, Middelfart, Kolding, Tilst, Solrød Strand, Taastrup, Ringsted, Aabenraa, Albertslund, Brønshøj, Korsør, Grenaa, Nærum, Ishøj, Rødovre, Odder, Vordingborg, Silkeborg, Svendborg, Helsingør, Tårnby, Ølstykke, Birkerød, Næstved, Fredericia, Esbjerg, Åbyhøj, Værløse, Ballerup, Nykøbing Falster, Brønderslev, Skanderborg, Hedensted, Ikast, Rønne, Viborg, Herning, Hvidovre, Haslev, Greve, Højbjerg, Herlev, Slagelse, Lystrup, Roskilde, Frederiksværk, Odense, Hørsholm, Frederiksberg, Dragør, Vallensbæk, Køge, Hillerød, Skive, Gentofte, Hjørring, Lyngby, Nørresundby, Hobro, Randers, Holbæk, Rudersdal, Risskov, København, Vanløse, Brabrand, Jyllinge, Aalborg, Frederikshavn, Vejle, Nakskov, Allerød, Stenløse, Frederikssund, og Virum, .

  Afhentning for kompost er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn).

  Når vi ser på tendenserne fremstår det klart, at internetbrugere som regel kigger efter eksempelvis kompost online og kompost tilbud. Derudover oplever man tit mennesker kigge efter eksempelvis billig kompost, køb kompost samt kompost priser, foruden de udbredte byggekæder som Silvan, 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

  Bedste tilbud på kompost

  Det er i dag i høj grad let gængeligt for almindelige mennesker at søge information om priser på billige kompost online hos forskellige internet virksomheder, og for det har massevis af butikker på nettet fundet det uundgåeligt at trykke prisen på kompost betydeligt, og ovenikøbet garantere fragtfri levering.

  Men det kan trods alt være udbytterigt at inspicere visse e-forretninger efter billige priser på kompost online før du shopper, således at du er garanteret at modtage den mest billige pris. Se ikke blot på de velkendte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg.

  Man må lige meget hvad være opmærksom på, at ifald en e-forretning afsætter billige kompost online til en udsalgspris som anses for enormt billig, så kan det for det meste være et karakteristika der viser en uoprigtig e-butik. Shopping med kort er på den anden side omfavnet af et regulativ, der forsvarer dig som køber imod snydagtige internet webshops.

  Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du bruge en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, hvis du agter at godtgøre pengene til kompost over en længere periode. Det fås som regel hos specialiserede netbutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som fx Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg.

  Ses der på statistikkerne fremstår det tydeligt, at internetbrugere jævnligt efterspørger blandt andet billig kompost og køb kompost. Foruden dette ser vi mange gange netshoppere efterspørge eksempelvis kompost priser, kompost online og kompost tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg kompost er 1045 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Stjerneklar service!” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til køkkenhave til æbletræ til haven til roser til rhododendron til græsplænen til hæk til højbede til landbrug til bede til ligusterhæk

  Mængder: 80 liter 1000 liter 500 liter 2000 liter 200 liter 3000 liter 400 liter 50 liter 300 liter 1 m3

  Levering: i bigbag afhentning i sække i løs vægt trailer i poser vognlæs løst leveret hent selv

  Brands: Pindstrup Park Danmuld GreenBio Champost

  Gennemsøg andre menneskers evalueringer

  Trustpilot genererer temmelig gode løsninger til at tolke en længere række aktuelle forbrugeres opfattelser og på grund af dette er det prisværdigt, at du gransker internet firmaets vurderinger forinden du handler billige kompost online.

  Facebook medfører tilsvarende relativt fine metoder til at få kendskab til online virksomhedens pålidelighed. Desuden ses endda outlets på nettet som tilbyder kunderne at meddele en omtale af deres købsoplevelse, som ydermere burde bruges til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

  Før nogen shopper billige kompost online i en internet webshop kunne de i og for sig gennemgå shoppens handelsaftale, dog er det uden tvivl ikke videre spændende, specielt på de velkendte byggekæder som Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Davidsen.

  En anden valgmulighed kan være at tjekke hvorvidt e-butikken er verificeret af e-mærket, hvilket typisk er en angivelse af at webshoppen efterfølger gældende dansk lovgivning, tillige med at e-butikken regelmæssigt kigges til af fagmænd som kender til de gældende vilkår.

  Desuden tilbydes du anledning til en hjælpende hånd, hvis du oplever besvær ved din shopping med kompost. Ligeledes er det prisværdigt at køberen er på vagt for de mest aktuelle forhold der kan have indflydelse på bestillingen af kompost online, som for eksempel den returneringsret online virksomheden lover.

  På grund af dette er det ydermere afgørende, at man permanent bibeholder ens købsbekræftelse, så man til enhver tid kan bevise sit køb af kompost, uafhængig af om man handler fra Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bygma eller XL-Byg.

  Pia gav 5 stjerner

  God service og hurtig levering

  Søren Mortensen gav 4 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Else G gav 5 stjerner

  Varen kommer præcis som ønsket

  Anne A gav 4 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  Kompost fra shops på nettet

  Trustpilot yder i højeste grad nyttige genveje til at beskue mange andre konsumenters erfaringer med køb af kompost og på grund af dette anbefaler vi, at du efterforsker internet shoppens anmeldelser forud for at du bestiller kompost på nettet.

  Facebook medfører på samme måde uden sammenligning sikre genveje til at få indtryk af internet selskabets troværdighed. Desuden møder vi en del online butikker hvor folk kan udfærdige en vurdering af ordreforløbet, som ligeledes burde anvendes til at fornemme kundernes tilfredshed ved bestilling af kompost.

  Forinden man bestiller kompost online

  Inden folk køber kompost hos en internet shop kan de faktisk se på webshoppens forretningsvilkår, men det er mange gange et omfattende projekt.

  En anden valgmulighed er at se nærmere på om e-shoppen er e-mærke godkendt, da det længe har været et tegn på at online virksomheden retter sig efter de danske regler, foruden at forretningen rutinemæssigt kigges til af fagfolk der kender til de gældende regulativer for salg af kompost online.

  Dette er en god genvej til en hjælpende hånd, såfremt du oplever dilemmaer med dit køb. For øvrigt rekommanderer vi at du er påpasselig med de mest vitale forhold der kan spille ind i forbindelse med bestillingen.

  Forsendelse af kompost

  En række internet handler yder nu til dags et hav af forskellige former for levering. Den mest prisbevidste fragtmulighed er unægtelig at du selv står for afhentning af komposten, hvilket beroer på at du befinder dig i kort afstand af internet forretningens arbejdslager.

  Leveringshastigheden er ultra central forudsat du har behov for komposten fluks, og i det øjemed er det rimelig fornuftigt at man dobbelttjekker den forventede leveringstid ved kompost – som imidlertid betinges af at bestillingen køres igennem forinden et fastslået tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få produktet ordnet forinden personalet har fri.

  En række forretninger på nettet frembyder gratis levering af kompost, men undertiden er det betinget af at der købes for en fastsat sum.

  Tilbudene der findes på denne side er udvalgt automatisk af hjemmesidens robot. Den har hurtigt gennemsøgt tusindvis af tilbud med det formål at finde dem der har den tætteste relation til kompost, og som den af den grund regner sig frem til matcher dit behov bedst.

  Foruden din søgetekst har algoritmen derudover indregnet formuleringer, som den ser at øvrige brugere sandsynligvis benytter i forbindelse med det, eksempelvis kompost pris eller bedste kompost foruden søgefraser som billig kompost og kompost afhentning.

  Den viden bruger algoritmen som yderligere inspiration til at liste de mest relaterede produkter. Data viser også at øvrige søgende eksempelvis søger efter billig kompost, billig kompost samt kompost hent selv. Den viden har algoritmen yderligere brugt til, at søge sig forbi et utal af produkter.

  I øvrigt kan det i data ses, at søgningerne kompost online, kompost online og kompost hent selv er ekstremt anvendte, og af den grund er de også taget med af robotten nøjagtig som søgningerne kompost hent selv, kompost leveret og kompost hent selv. Vores håb er naturligvis at du er tilfreds med de præsenterede varer, idet at nogle af disse vækkede din interesse.

  Kompost erhverves via fremstående byggemarkeder, som fx Stark.dk, Silvan.dk, Bauhaus.dk, DavidsenShop.dk, 10-4.dk, XL-Byg.dk, JemogFix.dk og Bygma.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles kompost til…

  Syddanmark: Esbjerg, Grindsted, Nyborg, Ribe, Børkop, Kerteminde, Vejen, Odense, Nordborg, Fredericia, Assens, Kolding, Varde, Otterup, Middelfart, Faaborg, Rødekro, Vojens, Ringe, Haderslev, Sønderborg, Svendborg, Aabenraa, Billund, Munkebo, Bramming, Tønder

  Sjælland: Nakskov, Nykøbing Falster, Nykøbing Sjælland, Næstved, Tune, Solrød Strand, Maribo, Greve, Køge, Vordingborg, Fensmark, Haslev, Sorø, Skælskør, Slagelse, Herfølge, Korsør, Kalundborg, Ringsted, Holbæk, Jyllinge

  Hovedstaden: Høje Taastrup, Frederiksværk, Glostrup, Birkerød, Rudersdal, Lyngby, Frederiksberg, Brøndby, Hellerup, Hillerød, Holte, Måløv, Espergærde, Rønne, Dragør, Tårnby, Ballerup, Lillerød, Rødovre, Gilleleje, Hørsholm, Hellebæk, Værløse, Ishøj, Søborg, Vallensbæk, Herlev, Fredensborg, Hundested, København, Virum, Slangerup, Dyssegård, Charlottenlund, Helsinge, Ølstykke, Kokkedal, Smørumnedre, Valby, Stenløse, Farum, Nivå, Helsingør, Nærum, Albertslund, Humlebæk, Allerød, Taastrup, Gladsaxe, Frederikssund, Roskilde, Gentofte, Hvidovre, Vanløse, Hedehusene, Snekkersten, Brønshøj

  Midtjylland: Skjern, Grenaa, Viborg, Løgten, Struer, Hadsten, Galten, Højbjerg, Skødstrup, Hinnerup, Brabrand, Herning, Skive, Bjerringbro, Horsens, Aarhus, Ikast, Risskov, Silkeborg, Vejle, Randers, Ry, Holstebro, Mårslet, Hornslet, Åbyhøj, Løsning, Hammel, Egå, Ringkøbing, Ebeltoft, Brande, Skanderborg, Malling, Beder, Odder, Kjellerup, Hasselager, Hørning, Lystrup, Lemvig, Tilst, Hedensted

  Nordjylland: Brønderslev, Frederikshavn, Aabybro, Aars, Thisted, Hjørring, Støvring, Aalborg, Hirtshals, Svenstrup, Hobro, Nykøbing Mors, Skagen, Nibe, Nørresundby, Sæby, Hadsund

  9 tips til internetshopping
  1Generelt anbefaler vi at undersøge om online forretningen er støttet af e-mærket, eftersom det generelt er en antydning af at netbutikken respekterer de gældende danske regler, samt at hjemmesiden fra tid til anden efterses af fagmænd der er indført i retningslinjerne. Forud for at folk køber billige kompost på en internet butik burde de sådan set studere netshoppens forretningsvilkår.
  2Masser af firmaer på nettet giver nu alverdens billige former for levering til kompost. En af de mest almindelige er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, hvor du så selv henter dine varer når det passer ind i din kalender. Metoden er jo ret så fleksibel, og oftest endda den mest letkøbte leveringsform.
  3Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være virkelig afgørende ifald vi behøver ordren med det samme, så af den grund er det forholdsvis essentielt at du ser nærmere på leveringstidspunktet for kompost. Masser af e-forhandlere stiller udsigt til billig 1 dags fragt på en række af deres varer, men vær påpasselig da det stiller krav om at der bestilles forud for et givent tidspunkt.
  4Den mest letkøbte slags levering er dog selv at hente varerne, men det betinges af at du bor med kort afstand til netbutikkens lager. Den fragtløsning er jo særligt betydningsfuld når du mangler kompost inden for kort tid. Alternativt så garanterer nogle online forhandlere gebyrfri levering, men ofte under forudsætning af at der indkøbes for en konkret pris.
  5Flere online butikker tilbyder levering uden omkostninger på kompost, men for det meste er det forbeholdt når du indkøber for et præcist beløb. I øvrigt kunne du vælge den prisbilligste fragtløsning, hvilket i de fleste tilfælde er at få bragt din bestilling til et afhentningssted. Leveringsmetoden bliver beklageligvis desuden vældig enkel. Den mest letkøbte fragttype kan ikke modsiges at være at hente pakken selv.
  6Trustpilot indebærer ganske pæne muligheder for at eftersøge en stor gruppe tidligere køberes erfaringer og derfor rekommanderer vi, at du betragter webshoppens vurderinger forud for at du bestiller billige kompost online. Facebook byder på tillige immervæk pæne muligheder for at få en idé om internet forretningens popularitet.
  7Forud for at folk køber billige kompost på en webbutik burde de på en vis måde have øje for e-shoppens handelsvilkår, dog er det naturligvis en omfattende opgave. Ligeledes støtter vi at kunden er vaks omkring de mest essentielle vedtægter der kan have indflydelse på shopping af billige kompost online, som eksempelvis den returneringsret forretningen tilbyder.
  8Det er vældig smart for alle at finde tilbud online på billige kompost i blandt diverse e-forhandlere, og af den grund præsterer de fleste webshops fragt uden gebyr. Derfor kan det trods alt blive nyttigt at eftergå nogle forskellige netbutikker efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører din handel, sådan at man er på den sikre side med at skaffe sig den mindst kostelige pris.
  9Vi foreslår generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Kortkøb er indbefattet af en retningslinje, hvilket redder kunden imod snydagtige webshops. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du efterspørger at betale omkostningerne i flere bidder.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk