Bygpris.dk

Barkflis pristjek

Er du på udkig efter barkflis? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 2.500 liter for kun 1.931 kr. Det er 67 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.500 liter barkflis inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.931 kr. Sække med 2.000 liter Køb
1.994 kr. Sække med 2.000 liter Køb
2.514 kr. Sække med 2.500 liter Køb
2.925 kr. Sække med 1.000 liter Køb
2.925 kr. Sække med 1.000 liter Køb
2.991 kr. Sække med 1.000 liter Køb
2.995 kr. Sække med 2.500 liter Køb
2.998 kr. Sække med 1.000 liter Køb
3.063 kr. Poser med 80 liter Køb
3.217 kr. Sække med 750 liter Køb
3.248 kr. Sække med 1.000 liter Køb
3.298 kr. Sække med 1.000 liter Køb
3.298 kr. Sække med 1.000 liter Køb
4.190 kr. Sække med 500 liter Køb
4.365 kr. Poser med 50 liter Køb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Men hvad er barkflis egentlig?

Barkflis er et træprodukt, der egner sig rigtig godt som bunddække og til at frostsikre planterne i dine bede. Barkflis minder i høj grad om træflis og ligesom træflis, fås det også i både en grov og en fin udgave. Den grove udgave egner sig godt til at dække store områder, hvor den fine barkflis særligt egner sig til mindre bede og ridebaner.

Hvordan bruges barkflis?

Den første fordel man lægger mærke til, når man ser på barkflis, er det flotte æstetiske udtryk, som flisen er med til at give dine bede, men det er ikke den eneste gode egenskab barkflis besidder, barkflis er nemlig også eminent til at holde ukrudtet væk fra din planter.

Det er også en af grundene til at barkflis bliver brugt som bunddække i bede og i hække, men det kan også bruges andre steder i haven, og fordi det har en evne til at holde den underliggende jord lidt varmere end gennemsnittet, er det også glimrende til at afdække bedet rundt om din husmur.

Udover at du kan bruge barkflis til at beskytte din rhododendron, dine roser eller din bøgehæk, bliver det også brugt på legepladser. Det har været almindeligt at bruge barkflis på mange naturlegepladser, hvor det fungerer som faldunderlag, samtidig med, at det giver legepladsen et naturligt udtryk, og så er det faktisk markant blødere at falde ned på, end den bare jord.

Hvor købes det?

Du kan købe barkflis rigtig mange forskellige steder, men spørgsmålet om hvor der er bedst at købe barkflis, afhænger både af hvor meget du vil købe, og hvordan du vil have det leveret.

Hvis du bare skal bruge en enkelt sæk, til et mindre bed i haven, kan du egentlig bare svinge forbi dit lokale havecenter og selv stå for afhentningen af din barkflis, men hvis du har brug for store mængder, kan det derimod være smart at afsøge markedet efter et sted hvor prisen på barkflis, leveringsmulighederne og selvfølgelig kvaliteten går op i en højere enhed.

Og hvad koster det?

Der er flere forskellige faktorer, der spiller ind, når du skal udregne den egentlige pris på barkflis. Brugen af barkflis kan nemlig både spare dig en masse lugetid i haven, og det kan samtidig spare miljøet for en masse kemikalier til ukrudtsbekæmpelse, derfor er det ikke altid den bedste idé at forsøge at gøre prisen på barkflis op i kontanter.

Hvis det alligevel er det, du er ude efter, så er der to ting, du skal overveje i forhold til prisen. Det første du skal overveje er mængden. Jo mere barkflis du skal købe, jo billigere bliver det. Derfor er det også smart, at du ved præcis hvor meget barkflis, du leder efter, inden du går til en forhandler.

Den anden ting der har betydning for prisen, er kvaliteten. Hvis du er på markedet efter en fin barkflis, der skal pynte i dit rosenbed, så er det typisk dyrere, end hvis du skal anskaffe dig en almindelig, grov barkflis.

Hvordan foregår levering?

Hvis du går til en forhandler, skal du almindeligvis købe barkflis i m3. Fordi det er den størrelsesorden det købes i, er det ikke altid helt lige nemt at hente det selv. Heldigvis er der flere forskellige måder, du kan få leveret din barkflis.

Du kan få tippet din barkflis af. Det betyder kort sagt, at en lastbil tipper barkflisen af i din indkørsel eller ved din kantsten, og så kan du nøjes med at transportere det derfra og ind i bedet.

En anden løsning er at bestille din barkflis til aflæsning med grab. Det betyder, at din barkflis bliver leveret inde på din grund i stedet for i indkørslen eller ved kantstenen. Det er dog et forudgående krav, at lastbilen kan komme tæt nok på til at aflevere til det aftalte sted på din grund.

Den tredje mulighed er, at du får leveret din barkflis i bigbag. Det betyder helt enkelt, at der bliver leveret en stor sæk med barkflis i din indkørsel eller ved kantstenen. Det minder meget om at få det tippet af, forskellen er bare, at du har det hele i en bigbag, der holder sammen på bunken af barkflis.

Den sidste mulighed er, at du selv henter din barkflis. Det kræver, at du er i besiddelse af en trailer, og typisk skal du komme indenfor et bestemt tidsrum. Ofte læsser forhandleren dog gratis, hvilket er en kæmpe fordel.

Hvor meget skal jeg bruge?

Hvor meget barkflis du skal bruge, er selvfølgelig afhængig af, hvor stort et område du skal have dækket. Der er dog alligevel en ret god tommelfingerregel til at regne ud, hvor meget barkflis du skal købe.

Barkflis virker nemlig bedst, hvis det ligger i et lag på ca 10 cm. Det hænger sammen med at det i den tykkelse dækker ret solidt, også selvom der bliver skubbet lidt til det. Derfor vil lidt hurtig folkeskolematematik fortælle os, hvor meget barkflis vi skal bruge. 1m3 kommer således til at dække cirka 10m3 bed.

Så er der ikke andet tilbage end at måle, hvor stort dit bed er.

Fordele ved brug af flis

En af de væsentligste grunde til at bruge barkflis er som sagt, at det er godt til at bekæmpe ukrudt i dine bede og andre steder i din have. Det hænger sammen med, at barkflisen sørger for, at der ikke kommer sollys ned til bunden, hvilket gør ukrudtets muligheder for at vokse markant dårligere, da ukrudtets primære kilde til liv netop er sollys.

Det betyder, at brugen af barkflis både kan spare dig en masse timer på knæ, hvor du skulle have luget ukrudt, og samtidig kan det spare miljøet for en masse kemikalier, der er beregnet til at bekæmpe ukrudt.

En anden fordel ved et bunddække i barkflis er, at det holder på den fugt der samler sig i jorden, hvilket betyder, at du sjældnere er nødsaget til at vande, fordi jorden er blevet tør, og det er jo endnu et plus på miljøkontoen.

Den sidste fordel er den levetid barkflis har. Som udgangspunkt holder barkflis nemlig et sted mellem fem og ti år, men det er ikke det hele, for barkflis formulder, hvilket betyder, at det også er med til at give mere næring til jorden, og give dig endnu sundere planter.

Barkflis bekæmper ukrudt

Barkflis er som sagt eminent til at forebygge ukrudt, men selv hvis du anlægger en helt ny have, med ny kvalitetsjord, kan du ikke være garanteret, at der ikke er kimen til ukrudt i jorden.

Heldigvis er barkflis ikke bare godt til at forebygge ukrudt, fordi det skaber en mørk jordbund, kan det også tage livet af ukrudt, der allerede måtte være at finde i jorden.

Barkflis eller træflis?

Barkflis og træflis er tæt på at være det samme produkt, og så alligevel ikke. Begge dele er eminent som bunddække og begge dele er rigtig godt til forebyggelse af ukrudt. Det betyder, at begge dele bliver brugt i både haver og bede, på legepladser, på ridebaner og på skovstier.

Den største forskel på træflis og barkflis er udseendet. Barkflis har nemlig et meget mere naturligt og skovagtigt udseende end træflis, og ligeledes ligger barkflis også bedre fast fra starten, hvor træflis har en periode inden det ligger helt fast. Det hænger sammen med, at det har en glattere struktur.

Derfor er det også umuligt at sige om træflis eller barkflis er bedst. Det hele handler om, hvad du skal bruge det til, og hvilket udtryk du gerne vil have. Begge dele har stort set de samme fordele og ulemper, så i sidste ende kommer træflis kontra barkflis til at handle om, hvad du synes er pænest.

Andre typer af flis

Der findes flere forskellige former for flis til bunddække, hvor træflis og barkflis er de mest almindelige. Barkflis kommer ofte fra gran- og nåletræer og træflis kommer oftest fra løvtræer, men det er også muligt at finde flis fra mere eksotiske sorter.

En anden flistype er kakaoflis, der er lavet af de sprøde skaller, der er et overskudsmateriale fra chokoladeproduktionen. Kakaoflisen indeholder en god mængde nærringsstoffer, der er med til at holde jorden fugtig, og med den rette lagtykkelse er det også eminent mod ukrudt.

Derudover findes der også en flistype, der hedder skovflis. Skovflis er en grovere type af træflis, der typisk stammer fra træer, der er fjernet ved udtynding i de danske skove.

Men er barkflis overhovedet det rette valg? Her finder du vores pristjek på andre typer af flis…

 • Barkflis
 • Dækbark
 • Flis
 • Kakaoflis
 • Kakaoskaller
 • Pinjebark
 • Pyntebark
 • Træflis
 • Barkflis på e-shops

  Trustpilot leverer ganske solide muligheder for at gennemsøge flere øvrige kunders meninger med køb af barkflis og derved rekommanderer vi, at du besigtiger online forretningens vurderinger forinden du bestiller barkflis på nettet.

  Facebook forærer dig for øvrigt absolut relevante chancer for at få indsigt i webshoppens pålidelighed. I øvrigt er der mange internet forhandlere hvor folk kan sammensætte en vurdering af købsoplevelsen, som desuden kan udnyttes til at afveje kundetilfredsheden ift. bestilling af barkflis.

  Før du bestiller barkflis på nettet

  Forud for at nogen shopper barkflis hos en online virksomhed bør man i og for sig sætte sig ind i shoppens vilkår, men det er undertiden ikke videre interessant.

  En nemmere løsning kan være at efterse hvorvidt online butikken er e-mærke godkendt, eftersom det bør være en tryghed om at e-forretningen retter sig efter de gældende danske regler, udover at netbutikken ofte ses til af sagkyndige som er inde i retningslinjerne for salg af barkflis på internettet.

  Desuden tilbydes du anledning til at få hjælp, såfremt du udsættes for vanskeligheder i processen med din shopping. Tilsvarende kan det anbefales at man er påpasselig med de mest basale vilkår der kan spille ind i forbindelse med købet.

  Fragt af barkflis

  Mange online forhandlere yder nu om dage alverdens fragtløsninger. Den prisbilligste form for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at du selv står for afhentning af barkflisen, hvilket beroer på at du er lige ved e-butikkens tilholdssted.

  Antal dages levering er temmelig udslagsgivende såfremt man behøver barkflisen om et øjeblik, så derfor er det bestemt væsentligt at man ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på barkflis – hvilket er underforstået at handlen gemmenføres forinden et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne hen til fragtfirmaet før de lageransatte holder fyraften.

  Indtil flere forhandlere på nettet yder portofri fragt af barkflis, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at du shopper for et præcist beløb.

  Klassiske spørgsmål omkring barkflis:

 • Hvad koster barkflis?
 • Hvor længe holder barkflis?
 • Hvor meget barkflis?
 • Barkflis hvor meget?
 • Hvad er bedst træflis eller barkflis?
 • Hvad er barkflis?
 • Hvor tykt lag barkflis?
 • Hvad vejer barkflis?
 • Hvilken barkflis er bedst?
 • Barkflis hvordan?
 • Varerne du ser i den her oversigt blev udvalgt automatisk af websitets søgemekaniske. Søgemotoren har hurtigt ledt massevis af varer med det formål at kunne fremvise de tilbud der læner sig mest op ad søgeordet barkflis, og som søgemotoren derfor vurderer matcher din søgeintention bedst.

  Udover at inddrage den søgefrase du skrev på Google har søgemotoren derudover medtaget søgefraser, som data viser at andre brugere med stor sandsynlighed indtaster i sammenhæng med det, eksempelvis barkflis i bigbag eller barkflis til hønsegård foruden søgefraser som barkflis til fyring og barkflis pris.

  Den data har den benyttet som ekstra information for at kunne præsentere de mest relevante varer. Vores data viser også at andre folk eksempelvis søger efter barkflis salg, barkflis til grill samt barkflis fint. Denne data har robot-søgeren også brugt for, at navigere forbi flere millioner af produkter.

  For øvrigt viser data, at søgeudtrykkene barkflis fint, barkflis til surbundsbed og barkflis som bunddække er ekstremt almindelige, og af den grund er de samtidig medregnet af søgerobotten på samme måde som søgefraserne barkflis pris, barkflis til surbundsbed og barkflis til rygning. Forhåbentlig viser det sig at du er tilfreds med de præsenterede tilbud, og at minimum ét af dem vækkede din interesse.

  Barkflis bestilles igennem velrenommerede byggebutikker, eksempelvis Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

  Her ses de byer der oftest bestilles barkflis til…

  Syddanmark: Svendborg, Kerteminde, Ringe, Kolding, Ribe, Haderslev, Otterup, Nordborg, Aabenraa, Børkop, Rødekro, Sønderborg, Faaborg, Munkebo, Grindsted, Esbjerg, Odense, Middelfart, Fredericia, Varde, Tønder, Vojens, Assens, Billund, Bramming, Vejen, Nyborg

  Nordjylland: Aalborg, Thisted, Brønderslev, Svenstrup, Sæby, Aars, Nørresundby, Hirtshals, Hobro, Aabybro, Hadsund, Nibe, Nykøbing Mors, Hjørring, Frederikshavn, Skagen, Støvring

  Hovedstaden: Hellebæk, Virum, Tårnby, Hundested, Hillerød, Hørsholm, Lyngby, Slangerup, Farum, Helsinge, Gladsaxe, Birkerød, Dyssegård, Roskilde, Frederiksberg, Ølstykke, Gentofte, Hedehusene, Nærum, Albertslund, København, Brøndby, Allerød, Rødovre, Vallensbæk, Gilleleje, Rudersdal, Ballerup, Taastrup, Humlebæk, Ishøj, Glostrup, Helsingør, Søborg, Valby, Stenløse, Hvidovre, Brønshøj, Rønne, Herlev, Frederiksværk, Fredensborg, Frederikssund, Høje Taastrup, Lillerød, Vanløse, Charlottenlund, Espergærde, Nivå, Kokkedal, Snekkersten, Måløv, Værløse, Smørumnedre, Dragør, Holte, Hellerup

  Sjælland: Nykøbing Sjælland, Maribo, Tune, Ringsted, Nykøbing Falster, Korsør, Næstved, Kalundborg, Jyllinge, Greve, Solrød Strand, Vordingborg, Holbæk, Slagelse, Køge, Sorø, Herfølge, Nakskov, Fensmark, Skælskør, Haslev

  Midtjylland: Mårslet, Skjern, Skanderborg, Aarhus, Hadsten, Løsning, Skødstrup, Beder, Randers, Herning, Lemvig, Bjerringbro, Silkeborg, Kjellerup, Horsens, Ikast, Skive, Hinnerup, Vejle, Struer, Brande, Hammel, Lystrup, Ry, Galten, Viborg, Risskov, Ringkøbing, Hasselager, Egå, Hørning, Åbyhøj, Grenaa, Malling, Brabrand, Holstebro, Hedensted, Hornslet, Højbjerg, Tilst, Odder, Ebeltoft, Løgten

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 kg barkflis er 680 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Fremragende service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Denne hjemmeside finansieres af annoncer. Vi har faste samarbejder med et hold af internet forretninger hvor vi formidler virksomhedernes produkter, og får godtgørelse hvis de personer vi sender videre fuldfører et indkøb.

  Data angående varer og online forhandlere vedligeholdes fra tid til anden, men vi tager ikke ansvar for ændringer der er udført efter at vi sidste gang opdaterede sidens oplysninger.