Bygpris.dk

Støbegrus pristjek

I tabellen herunder har vi listet 30 webshops der sælger støbegrus, sammen med den pris de tager for 1.000 kg inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 1.000 kg for 885 kr., som er hele 51 % billigere end den højeste pris.

Så er spørgsmålet bare, hvor meget du skal købe. Du kan ændre i værdierne herunder, og klikke "Beregn", så får du svar på hvor mange kg støbegrus du har brug for.

m2 areal x cm lag = kg støbegrus

Laveste pris for 1.000 kg støbegrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Grus er sorteret i mange udgaver i forhold til deres kornstørrelser, som gør dem egnede til forskellige formål og projekter i haven. Står du overfor at støbe eller mure, har du brug for støbegrus.

Det findes i 2 forskellige udgaver (0-4mm og 0-8mm), der har hver sine egenskaber.

Herunder kan du læse mere om, hvordan du sikre dig at købe den rette sortering, så det passer med dine projekter i eller omkring din have.

Fordelene ved at bruge støbegrus

Der er flere fordele ved støbegrus (eller muregrus som materialet også betegnes), som både har betydning for anvendelse og økonomi.

Der findes mange udgaver af både grus og sand, og iblandt disse kategorier er grus til støbning et populært og ofte anvendt produkt. Derfor finder du et stort udvalg af naturmaterialet på nettet, hvor det sælges i forskellige mængder.

Gruset er et basismateriale, når det kommer til støbeprojekter såsom støbning af sokkel, og derfor kan du finde gode priser på materialet, når du undersøger de forskellige forhandlere på nettet.

Du kan blandt andet få glæde af følgende fordele, når du køber støbegrus:

Når du skal i gang med større byggeprojekter, er det vigtigste, at du forholder dig til grusets kornstørrelser, når du skal vælge den rette udgave.

Skal jeg vælge støbegrus 0-4mm eller 0-8mm?

Grus bliver inddelt i forhold til deres indhold af ler og mineraler, og de bliver sorteret i forhold til deres kornstørrelser. Du kan altid se grusets kornstørrelser, da det står specifikt angivet på hvert produkt.

Grus til støbning og murerarbejde findes i 0-4mm og 0-8mm.

Langt de fleste vælger at bruge udgaven 0-4mm, da denne giver den mest glatte og ensartede overflade på støbningerne. Dette er en fordel, når du skal forme en sokkel, da kornene på 0-4mm er i stand til at give den ønskede, blanke overflade.

Grus på 0-8mm anvendes typiske til afretningsopgaver i forbindelse med anlægning af terrasse eller ny indkørsel. Det er en grovere type grus sammenholdt med udgaven på 0-4mm.

0-8mm grus kan også anvendes til projekter, hvor du ønsker at støbe gulve eller klaplag.

Støbegrus er én af de primære bestanddele i beton.

Køb af støbegrus i big bags

Når du køber grus, foregår det primært i big bags. Der er behov for store mængder grus, når du støber fundamentale dele til dit kommende hjem, eller når du skal i gang med at støbe gulv.

1 big bag indeholder 1 ton grus.

Det er både en økonomisk og praktisk fordel at købe dit grus til støbning eller murerarbejde i big bag. Den stærke og solide bag sørger for at holde styr på dit grus, og du kan opbevare overskydende grus i sækken.

Når du får dit grus leveret i big bags, slipper du for, at materialet breder sig udover fortovet. Baggen holder sammen på materialet, så du får nemmeste ved at lave dit støbemateriale.

Når du har grus til støbning og murerarbejde, kan du også bruge det til pudsning af sokkel, murværk og fundament.

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

Mængder: 20 kg 15 kg 1000 kg 1 ton 1 m3 800 kg 500 kg 25 kg 25 kg

Levering: løst leveret i poser trailer hent selv i sække afhentning i løs vægt i bigbag vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart ekstremt afgørende at vide, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at vælge et andet.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man kende webshoppens regler.
Når du står og skal bruge varerne nu og her eller bare vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel fragte materialerne personligt. Det er især en mulighed ved de gængse byggekæder.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med talrige spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at bestille ved en webshop, hvor du har mulighed for at få sparring omkring støbegrus.
Der er forskel på salgspriserne på billige støbegrus fra byggekæde til byggekæde. En del har de bedste tilbud, imens øvrige fokuserer på service. Du må reflektere over hvad du vil prioritere.
Flere byggekæder præsterer et enormt varesortiment, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du skal gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varetyper at vælge fra, foruden blot støbegrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre samler produkter fra alverdens nichebutikker, og takket være dette kan du købe fra et bredt sortiment af støbegrus online.
De velkendte byggecentre findes i nærheden af dig selv, og derfor har kunderne mulighed for at købe online og hente materialerne på eget initiativ. Derfor har du chancen for at spare leveringsgebyret, samt ovenikøbet hente produkterne lige nu.
De store byggekæder er etablerede og bekendte butikker, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede netbutikker har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor kan du få mere begavet rådgivning fra personale som er eksperter i netop støbegrus.
Diverse specialiserede webshops er små firmaer, som typisk er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Disse kan du støtte idet du bestiller støbegrus online på deres side.
Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte på disse nichewebshops online bør du få billigere priser.
Danmarks største byggecentre

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 mennesker i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

støbegrus bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

støbegrus harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 kollegaer i de 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

støbegrus silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i de 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

støbegrus jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 personer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Muligvis vil det vise sig væsentligt at have de fornødne materialer tilgængelige forud for at du går i gang med arbejdet. Du har fordel af at sammensætte en punktforms note hvorpå der noteres alle de ting du har brug for, og efterfølgende eftergå listen, så du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
2Der kommer utvivlsomt overraskende vanskeligheder i tilfælde med avancerede opgaver, og følgelig vil det vise sig meningsfuldt at man afsætter passende tid i kalenderen, med formålet om at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål med projektet.
3I visse tilfælde kan man spørge om offentlig støtte til renoveringer. Det bliver givet når byggeriet er miljøvenligt. Det forudsætter dermed at byggeriet har en positiv indvirkning på planeten.
4Der kan findes stribevis af artikler og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube bringer dig meget udbytterig oplysning, særligt forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
5Måske du burde tage til overvejelse om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal anskaffe assistance fra en fagperson til opstarten af byggeriet. Ifald du ønsker assistance fra en professionel kan det være en god idé at søge uforpligtende tilbud fra en håndfuld foretagender.
6Du skal for alt i verden ikke mangle udstyr. Tit vil det vise sig fordelagtigt at have udstyret klar idet du iværksætter dit byggeprojekt. Glem ikke at indregne disse udgiftsposter i byggeriets regnskab.
7I god tid inden at du går i gang med byggeprocessen kan det vise sig ekstremt vigtigt at man sikrer sig, at byggeriet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde forskellige love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
8Det er fornuftigt at have lavet et regnskab for istandsættelsen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør være fornuftigt at gennemgå hver eneste udgift, hvorefter man kunne kortlægge mulige tilbud på dem en ad gangen.
9Ved udendørs byggeprojekter har vejret meget at sige. På grund af dette kan du med jævne mellemrum tage notits af vejrvarslen i de dage der er op til byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke pludselig begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du er gået i gang med det vigtige projekt.
10Du må ikke på noget tidspunkt glemme sikkerheden, så husk arbejdstøj herunder fod- og hovedbeklædning som sikring med henblik på hændelige skader. Det er af stor betydning med fokus på dit eget helbred i byggeriet, i særdeleshed når du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
11Godt forarbejde vil altid være nøglen til at lykkes med din byggeproces. Du er nødt til at lave en effektiv køreplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Husk at være realistisk i udarbejdelsen af handlingsplanen.
12Det kan vise sig at være godt at få hjælp til dele af projektet, i særdeleshed når det er omfattende arbejdsopgaver. Omfattende opgaver stiller krav om mere end en person. Desuden bør det være mere effektivt og mere interessant at være flere om det.
Danskernes favorit byggecentre
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er fantastisk imponerende. Ratingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er enormt beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt flot. Scoren grundlægges af 23.161 meninger, hvor hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er temmelig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ualmindeligt flot. Karakteren grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.

Normale spørgsmål hvad angår støbegrus

 • Hvor er støbegrus på tilbud?
 • Hvad koster støbegrus?
 • Hvor meget vejer støbegrus?
 • Hvor købes støbegrus online?
 • Hvad er støbegrus?
 • Hvor købes støbegrus billigt?
 • Hvilken fragttype skal jeg vælge?

  En række byggecentre frembyder nu om dage flere billige fragtformer til støbegrus. En favorit iblandt mange er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er altså vældig let, samt desuden derudover den mest letkøbte form for levering.

  Du bør endvidere vælge at vælge afsending til din bolig eller ud til dit arbejde. Muligheden bliver af og til en tand mere omkostningsfuld, men lige så vel vældig smertefri ved køb af støbegrus online. Den mest prisbevidste leveringsform er dog at hente varerne selv, som dog afhænger af at du er nærved internet firmaets butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Fragtperioden på støbegrus er jo vældig bestemmende hvis du har behov for dine nye varer inden for kort tid, så med det formål er det skam meningsfuldt at du undersøger det estimerede leveringstidspunkt ved støbegrus. En lang række e-handler – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – byder på billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre online, men vær påpasselig da det står og falder med at bestillingen laves forud for et fastslået tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få produkterne klar forud for at de logistikansatte har fyraften.

  Flere internet outlets sikrer levering uden beregning på støbegrus online, men ofte under forudsætning af at du indkøber for en konkret sum. I øvrigt må man overveje den mest billige leveringstype, som mange gange er at få fragtmanden til at bringe pakken til en pakkeshop.

  De store webshops giver click-and-collect hvor man køber billig støbegrus online men afhenter i byggemarkedet. Fx Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Stark. De tilbyder bl.a. afhentning af støbegrus i disse områder:

  Farum, Nyborg, Frederiksværk, Slagelse, Brønderslev, Varde, Roskilde, Brønshøj, Højbjerg, Ishøj, Skanderborg, Aabenraa, Greve, Køge, Rønne, Solrød Strand, Frederiksberg, Søborg, Horsens, Randers, Gladsaxe, Vordingborg, Esbjerg, Ikast, Hedensted, Næstved, Albertslund, Nærum, Risskov, Tilst, Nykøbing Falster, Glostrup, Aarhus, Nørresundby, Haderslev, Thisted, Valby, Hvidovre, København, Ringsted, Åbyhøj, Virum, Grenaa, Kolding, Dragør, Hedehusene, Lyngby, Lystrup, Allerød, Odense, Hørsholm, Silkeborg, Nakskov, Ballerup, Korsør, Rudersdal, Ølstykke, Svendborg, Vanløse, Hobro, Brøndby, Middelfart, Viborg, Odder, Sønderborg, Hillerød, Kokkedal, Helsingør, Struer, Skive, Jyllinge, Herlev, Gentofte, Vallensbæk, Brabrand, Kalundborg, Lillerød, Stenløse, Hjørring, Vejle, Haslev, Charlottenlund, Holbæk, Taastrup, Birkerød, Fredericia, Frederikshavn, Frederikssund, Rødovre, Tårnby, Holstebro, Værløse, Herning, og Aalborg, .

  Click-and-collect for støbegrus er muligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland), Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Falster, Lolland, Bornholm, Midtsjælland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn).

  Når vi ser på data bliver det klart, at internet shoppere jævnligt søger blandt andet køb støbegrus og støbegrus online. Foruden dette oplever vi jævnligt folk efterspørge bl.a. støbegrus priser, billig støbegrus samt støbegrus tilbud, foruden de store byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus og Bygma.

  Gode tilbud på støbegrus

  Det har vist sig at være rigtig overkommeligt for internetbrugere at finde de bedste priser på billige støbegrus online fra diverse internet webshops, og til gengæld har en hel del shops på nettet været nødt til at formindske prisniveauet på støbegrus betragteligt, og endda sikre levering uden omkostninger.

  Dog kan det trods alt blive tiden værd at efterse nogle enkelte e-handler efter tilbud på støbegrus online forud for at du shopper, således at du er velinformeret til at modtage den skarpeste pris. Se ikke blot på de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

  Du skal bare være årvågen med, at såfremt en online webshop frembyder billige støbegrus online på tilbud til en udsalgspris der virker mystisk fremragende, er det undertiden være et symbol på en uægte internet webshop. Handler med kort er i hvert fald omfattet af en lovbestemmelse, som garanterer dig som kunde imod uærlige e-butikker.

  Vi går generelt ind for handler med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du benytte en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du higer efter at honorere betalingen af støbegrus over en periode. Dette foreslåes ofte hos nichebutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Stark, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Ved kig i søgedata bliver det tydeligt, at mennesker tit kigger efter eksempelvis støbegrus tilbud og billig støbegrus. Foruden dette ser man typisk mennesker efterspørge eksempelvis køb støbegrus, støbegrus online og støbegrus priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg støbegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 24 brugeranmeldelser.

  Hurtig og gratis levering til pakkeboks.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

  Mængder: 1 ton 800 kg 15 kg 500 kg 20 kg 25 kg 1 m3 1000 kg 25 kg

  Levering: hent selv i bigbag løst leveret vognlæs afhentning i sække i løs vægt i poser trailer

  Kig på andre menneskers betragtninger

  Trustpilot tilbyder dig ret uafhængige løsninger til at besigtige en længere række aktuelle brugeres synspunkter og herved er det smart, at du bliver klogere på e-forretningens omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige støbegrus online.

  Facebook yder desuden aldeles sikre muligheder for at få en idé om internet firmaets popularitet. Foruden det møder vi en del internet shops hvor folk kan udforme en omtale af virksomhedens service, som lige så vel må benyttes til vurdering af kundetilfredsheden.

  Forinden folk køber billige støbegrus online på en e-shop burde de reelt gennemlæse webshoppens handelsbetingelser, dog er det bare ikke særlig sjovt, især ved de udbredte byggecentre som 10-4, Bygma, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix.

  Alternativet kan være at granske om internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket skulle være et signal om at online firmaet efterkommer de danske regler, og at shoppen regelmæssigt føres tilsyn med af fagfolk der er meget bekendte med bestemmelserne på området.

  Desuden tilbydes du genvej til at få assistance, ifald du får vanskeligheder i forbindelse med din handel med støbegrus. I øvrigt foreslår vi at køberen er vidende om de primære forhold der indvirker på købet af støbegrus online, til eksempel hvilken ombytningsret internet virksomheden kører med.

  I den sammenhæng er det tillige relevant, at man når som helst gemmer ens ordrekvittering, således man altid kan bevidne sin bestilling af støbegrus, uagtet om man har købt ved Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg eller Jem og Fix.

  Poul Mortensen gav 5 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Henrik Pedersen gav 4 stjerner

  Fremragende service og total hurtig…

  Morten Sørensen gav 5 stjerner

  Fin omgående levering

  Anders gav 4 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Støbegrus fra internet handler

  Trustpilot byder på ret anstændige muligheder for at iagttage diverse aktuelle kunders reflektioner med køb af støbegrus og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du beser netshoppens bedømmelser forinden du køber støbegrus online.

  Facebook frembyder tillige ultra fordelagtige metoder til at få et kig ind i internet butikkens kundetilfredshed. Tilmed møder vi endda online selskaber i Danmark som giver folk mulighed for at ytre en vurdering af købsoplevelsen, som tillige må udnyttes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er ved bestilling af støbegrus.

  Inden man bestiller støbegrus online

  Før folk køber støbegrus hos en butik på nettet kan man for at være på den sikre side betragte shoppens regler, det er dog uden tvivl en omfattende opgave.

  En nemmere løsning kan være at granske om e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, da det længe har været et billede på at online virksomheden efterfølger de officielle regler, tillige med at webbutikken tit vurderes af jurister som har meget erfaring med de gældende regulativer for salg af støbegrus på internettet.

  Desuden tilbydes du anledning til at få hjælp, hvis du møder dilemmaer ved din handel. Udover dette er det smart at køber er på vagt for de mest aktuelle vilkår i forbindelse med bestillingen.

  Forsendelse af støbegrus

  En del online webshops tilbyder nu om dage et hav af forskellige muligheder for fragt. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog altid være selv at hente støbegruset, men den mulighed forudsætter at du har bopæl med kort afstand til online shoppens adresse.

  Leveringsdygtigheden er naturligvis ultra bestemmende hvis man behøver støbegruset fluks, så af den grund er det fuldt ud centralt at man undersøger den estimerede leveringsdato for støbegrus – men som trods alt regnes ud fra at ordren køres igennem forud for et bestemt klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få varerne på posthuset inden medarbejderne drager hjemad.

  Enkelte e-firmaer yder portofri levering af støbegrus, men i mange tilfælde under forudsætning af at man bestiller for et præcist beløb.

  Tilbudene du finder på den her side blev søgt frem af websitets søgemekaniske. Denne har nemlig scannet et utal af tilbud for at finde frem til de varer der bedst relaterer sig til støbegrus, og som robotten af den grund føler matcher din søgeintention bedst.

  Foruden at inddrage de søgeord du indtastede på Google har den derudover medtaget ord, som data viser at øvrige søgende ofte skriver i den forbindelse, eksempelvis støbegrus leveret eller billig støbegrus foruden vendinger som støbegrus afhentning og støbegrus afhentning.

  Den data har den benyttet som ekstra inspiration til at vise de tættest beslægtede varer. Det er også tydeligt at andre mennesker leder efter køb støbegrus, støbegrus leveret og støbegrus afhentning. Den viden har robot-søgeren ligeledes taget i brug for, at søge sig forbi flere millioner af produkter.

  I øvrigt viser data, at søgeordene støbegrus leveret, støbegrus pris og støbegrus afhentning er virkelig anvendte, og som følge heraf er disse samtidig medregnet af robotten nøjagtig som søgningerne støbegrus hent selv, støbegrus leveret og støbegrus leveret. Vores håb er naturligvis at du ikke blev skuffet over de listede varer, ved at bare et enkelt af disse faldt i din smag.

  Støbegrus afhentes via normale webshops, eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark, Silvan og 10-4.

  Her ses de byer der oftest bestilles støbegrus til…

  Sjælland: Korsør, Solrød Strand, Jyllinge, Herfølge, Sorø, Skælskør, Tune, Fensmark, Nakskov, Kalundborg, Køge, Greve, Haslev, Nykøbing Sjælland, Ringsted, Maribo, Nykøbing Falster, Holbæk, Vordingborg, Slagelse, Næstved

  Nordjylland: Thisted, Hobro, Brønderslev, Skagen, Hadsund, Aalborg, Nibe, Aabybro, Sæby, Støvring, Nykøbing Mors, Frederikshavn, Hirtshals, Hjørring, Nørresundby, Aars, Svenstrup

  Hovedstaden: Værløse, Allerød, Roskilde, Fredensborg, Tårnby, Virum, Charlottenlund, Holte, Dragør, Brøndby, Helsinge, København, Hørsholm, Kokkedal, Herlev, Brønshøj, Søborg, Snekkersten, Hundested, Ishøj, Valby, Dyssegård, Farum, Taastrup, Stenløse, Frederiksberg, Hedehusene, Ølstykke, Nivå, Birkerød, Frederiksværk, Gladsaxe, Lillerød, Rudersdal, Hellerup, Ballerup, Måløv, Nærum, Frederikssund, Vallensbæk, Slangerup, Smørumnedre, Gilleleje, Albertslund, Hillerød, Lyngby, Gentofte, Humlebæk, Vanløse, Rødovre, Espergærde, Hvidovre, Rønne, Hellebæk, Glostrup, Helsingør, Høje Taastrup

  Syddanmark: Haderslev, Aabenraa, Assens, Faaborg, Sønderborg, Rødekro, Munkebo, Grindsted, Ringe, Varde, Esbjerg, Vejen, Billund, Middelfart, Vojens, Nyborg, Ribe, Tønder, Kolding, Nordborg, Børkop, Otterup, Fredericia, Bramming, Odense, Svendborg, Kerteminde

  Midtjylland: Risskov, Horsens, Mårslet, Kjellerup, Skive, Ikast, Galten, Hinnerup, Skanderborg, Brabrand, Grenaa, Hørning, Brande, Tilst, Ebeltoft, Odder, Malling, Struer, Randers, Hornslet, Åbyhøj, Viborg, Silkeborg, Hedensted, Lystrup, Vejle, Aarhus, Skjern, Hammel, Lemvig, Bjerringbro, Ry, Løgten, Egå, Herning, Løsning, Ringkøbing, Hasselager, Hadsten, Højbjerg, Beder, Holstebro, Skødstrup

  9 tips til køb på nettet
  1Størstedelen af e-firmaer tildeler nu om stunder diverse billige leveringsmodeller til støbegrus. En der er meget almindelig er i dag pakkeshops, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din ordre når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig særdeles fremkommelig, og tit endda den billigste fragttype.
  2Forud for at folk handler billige støbegrus i en webbutik burde de i virkeligheden gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens handelsaftale, men det er oftest ikke særlig spændende. Desuden stiller vi forslag om at køber er omhyggelig omkring de fundamentale vilkår der kan have betydning for bestillingen af billige støbegrus online, som eksempelvis den byttepolitik e-handlen bruger.
  3Trustpilot genererer visse sikre genveje til at betragte en hel del andre brugeres omtaler og på grund af dette kan det anbefales, at du iagttager online forretningens anmeldelser forud for at du bestiller billige støbegrus online. Facebook fremskaffer tillige adskillige ønskværdige chancer for at få indblik i online virksomhedens kundetilfredshed.
  4Den billigste leveringsversion er dog selv at hente ordren, som desværre afhænger af at du er med kort afstand til online forhandlerens hjemsted. Den leveringstype er selvfølgelig ultra central om vi har brug for støbegrus nu og her. Alternativt så tilbyder flere online webshops fragt uden gebyr, men undertiden er det så nødvendigt at der handles for et præcist beløb.
  5Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er dækket ind under en anordning, der garanterer køberen overfor svindlende outlets på nettet. Som en alternativ mulighed burde du overveje en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, når du agter at afbetale prisen over flere uger.
  6Det er efterhånden i høj grad problemfrit for alle at sammenligne tilbud online på billige støbegrus på flere netbutikker, og så lover masser af online butikker fragt uden beregning. Det kan dog stadigvæk blive lønnende at besigtige enkelte online varehuse efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er skråsikker på at skaffe sig den billigste pris.
  7Fragttiden kan være ekstremt betydningsfuld ifald man skal bruge varerne med det samme, og derfor er det jo fornuftigt at man besigtiger den forventede leveringsdato ved støbegrus. En hel del webbutikker stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varer, som står og falder med at bestillingen realiseres inden et konkret klokkeslæt.
  8Nogle få shops på nettet lover fragt uden beregning på støbegrus, men i reglen kun såfremt du indkøber for et fastsat beløb. I øvrigt bør du snuppe den mest betalelige leveringsversion, hvilket tit vil være at få dem til at levere pakken til et udleveringssted. Løsningen viser sig i regelen endvidere rigtig simpel. Den mest letkøbte fragtmetode vil dog altid være selv at hente varerne.
  9Vi tilråder generelt at se nærmere på om netbutikken er medlem af e-mærket, som kan være et billede på at online firmaet respekterer den officielle danske lovgivning, udover at internet forretningen rutinemæssigt kontrolleres af eksperter som har indsigt i lovene på området. Før folk bestiller billige støbegrus hos en online forretning behøver man for at være sikker gennemløbe forhandlerens handelsbetingelser.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk