Bygpris.dk

Tæpperenser

Børstehoved til Puzzi 10/2 Adv. Kärcher PW 30/1 til 10/2
6.895 kr.
Læs mere
Tæpperenser professionel Fantom PROMIDI 250CP
3.744 kr.
Læs mere
Tæpperenser Kärcher SE 5.100
2.195 kr.
Læs mere
Tæpperenser Kärcher PUZZI 30/4 E
27.999 kr.
Læs mere
Tæpperenser Kärcher BRS 43/500 C
21.995 kr.
Læs mere
Tæpperenser Kärcher SE 4002
1.795 kr.
Læs mere
Powerbørste, 300 mm Kärcher PW20
9.995 kr.
Læs mere
Kärcher Tæpperenser Se 5.100
2.099 kr.
Læs mere
Kärcher Tæpperenser Puzzi 8/1 C
4.995 kr.
Læs mere
Tæpperenser Kärcher SE 4001
1.495 kr.
Læs mere
Sæbe til tæppe/tekstilrens Dry & ex, 1/80 Liter Kärcher RM 767/1
186 kr.
Læs mere
Tæpperenser Kärcher Puzzi 8/1 C
3.995 kr.
Læs mere
Tæpperenser Kärcher Puzzi 30/4
16.995 kr.
Læs mere
Tæpperenser Kärcher PUZZI 10/1
5.395 kr.
Læs mere
Tæpperenser Kärcher Puzzi 10/2 Adv
10.125 kr.
Læs mere
Tæpperenser Kärcher BRC 30/15 C
23.688 kr.
Læs mere
Tæpperenser Kärcher BRC 45/45 C
59.624 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super vigtigt at se, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
Flere byggecentre har et stort sortiment, imens nogle specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du bør tænke igennem om det er afgørende for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden bare tæpperenser.
Hvis du har brug for byggematerialerne hurtigst muligt eller blot vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er først og fremmest et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Man bør derfor undersøge byggemarkedets regler.
For en del er byggeri lig med massevis af spørgsmål. Derfor bør du købe fra en webshop, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring tæpperenser.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige tæpperenser alt efter hvor du handler online. Nogle giver gode tilbud, og nogle giver et højt serviceniveau. Du må afveje hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og kendte forretninger, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når man handler online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De gængse byggecentre samler produkter fra flere nicheshops, og derigennem kan du vælge fra et stort sortiment af tæpperenser online.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige i hele landet, og hermed har kunderne valget om at bestille online og fragte materialerne selv. Som følge af det er der mulighed for at spare fragtomkostningen, samt endda have varerne straks.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på internettet står selv for produktion af varerne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online får du et ekstra godt tilbud.
Diverse niche netbutikker er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, måske tilmed fra dit lokalområde. Disse kan du støtte når du bestiller tæpperenser online på deres side.
Alverdens specialiserede netshops har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem vil du opleve endnu mere brugbar rådgivning fra nogle som er specialister i netop tæpperenser.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

tæpperenser jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 ansatte i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag over 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

tæpperenser bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 kollegaer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

tæpperenser harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 kollegaer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 mennesker i firmaets 9 varehuse. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

tæpperenser silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du skal ikke glemme dit eget helbred, så glem ej påklædning som fx fod- og hovedbeklædning som hjælper dig mod eventuelle skader. Det er yderst relevant at have styr på din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst såfremt du ikke køber hjælp fra en fagmand.
2Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have et regnskab for optimeringen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil blive en fordel at notere samtlige omkostninger, og dernæst gennemgå den billigste pris på dem hver især.
3Længe før du opstarter arbejdet må det være temmelig afgørende at man sikrer sig, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig fastsatte regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
4Du har mulighed for at søge et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det fås når byggeriet er miljøvenligt. Modtagelsen af støtte kræver med andre ord at projektet influerer positivt på planeten.
5Man må ikke på noget tidspunkt fattes værktøj. I mange tilfælde vil det være fornuftigt at have grejet klar forinden du påbegynder byggeprocessen. I øvrigt er det afgørende at påregne disse udgifter i regnskabet for byggeriet.
6Ved projekter udenfor har vind og vejr en vigtig rolle. Af den grund må du løbende tage et kig på vejrforudsigelserne lige før byggeriets start, så du undgår at det ud af det blå går i gang med at piske ned i samme sekund som du er gået i gang med det komplekse byggeprojekt.
7Godt forarbejde vil være metoden til et godt forløb med dit arbejde. Du skal nedskrive en velovervejet arbejdsplan, som viser hvilke opgaver der skal udføres på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Vær konkret når du udarbejder din dagsorden.
8Måske det viser sig meningsfuldt at du har de presserende materialer parat før du indleder din byggeproces. Du har god gavn af at udfærdige en overskuelig note som indeholder hver eneste ting der bliver brug for, og bagefter tjekke hver eneste ting, så du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
9Du finder ekstremt mange artikler og videoer på nettet hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube er formidler af enormt meget brugbar info, ikke mindst forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
10Der præsenterer sig som regel ubelejlige udfordringer når det gælder krævende byggeprojekter, og som følge heraf er det essentielt at der afsættes betragtelig plads i planen, med det formål at man er overbevist om at komme i mål.
11Det kan overvejes at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, ikke mindst når der er tale om omfattende byggeprocesser. Større byggeprojekter stiller krav om flere end en enkelt person. Endvidere er det mere effektivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
12Du burde måske tænke over hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du bør skaffe professionel assistance til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en professionel er det fordelagtigt at søge en pris fra diverse foretagender.
Danskernes favorit byggecentre
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er hamrende godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er ultra betryggende. Vurderingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % giver dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er yderst flot. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ultra godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % giver topkarakter, og alene 8 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er yderst beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.

automatisk, hånd, håndholdt, lille, mini, professionel, dyson, Electrolux, Kärcher, Nilfisk, Numatic, Vax, Würth, 230v, damp, bil, gulvtæpper, hjemmebrug, møbler

Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

En stor portion online forretninger giver i øjeblikket diverse forskellige billige leveringstyper til tæpperenser. En der er meget populær er for øjeblikket pakkeshops, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de bestilte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er nemlig ultra fleksibel, og desuden ydermere den prisbilligste mulighed for levering.

Du burde også prøve at bestille ordren til levering til din bolig eller til dit arbejde. Fragtmetoden viser sig i mange tilfælde en kende mere bekostelig, men desuden temmelig smertefri med tæpperenser online. Den billigste leveringsmetode vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, men den løsning kræver at du lever i kort afstand af internet webshoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på tæpperenser er naturligvis særligt afgørende når du absolut skal bruge din pakke om kort tid, så derfor er det selvfølgelig væsentligt at du studerer den forventede leveringsdato på tæpperenser. Mange forretninger på nettet – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varer online, men glem ikke at det kræver at bestillingen indsendes inden et fastsat tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få bestillingen fikset forinden pakkemedarbejderne drager hjemad.

Visse e-butikker frembyder levering uden betaling på tæpperenser online, men tit er det kun gældende hvis der aftages for en fastsat sum. Derudover kan du foretrække den prisbilligste leveringsudgave, der mange gange vil være at få dem til at bringe bestillingen til et afhentningssted.

Store webbutikker tilbyder afhentning hvor du køber billig tæpperenser derhjemme men afhenter i butikken. Fx Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Stark. Byggecentrene yder bl.a. click-and-collect på tæpperenser i disse områder:

Vordingborg, Roskilde, Randers, Haslev, Odder, Odense, Valby, Skive, Solrød Strand, Aalborg, Rønne, Fredericia, Ringsted, Herlev, Dragør, Helsingør, Ikast, Gladsaxe, Risskov, Allerød, Jyllinge, Rødovre, Virum, Hvidovre, Silkeborg, Vanløse, Kolding, Lillerød, Taastrup, Esbjerg, Herning, Lystrup, Ishøj, Struer, Åbyhøj, Svendborg, Frederikssund, Holstebro, Tilst, Slagelse, Kalundborg, Nyborg, Varde, Korsør, Skanderborg, København, Middelfart, Kokkedal, Frederikshavn, Gentofte, Stenløse, Frederiksværk, Lyngby, Nærum, Hedehusene, Sønderborg, Thisted, Vallensbæk, Hjørring, Vejle, Aabenraa, Brønderslev, Hørsholm, Hedensted, Nørresundby, Rudersdal, Nakskov, Greve, Værløse, Brønshøj, Hobro, Charlottenlund, Haderslev, Næstved, Hillerød, Birkerød, Højbjerg, Albertslund, Viborg, Farum, Nykøbing Falster, Holbæk, Glostrup, Brøndby, Søborg, Grenaa, Køge, Horsens, Ølstykke, Ballerup, Tårnby, Brabrand, Aarhus, og Frederiksberg, .

Afhentning ift. tæpperenser er muligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark), Sjælland (Amager, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn).

Når man ser på data fremstår det klart, at online shoppere mange gange søger eksempelvis tæpperenser online og tæpperenser priser. Derudover oplever man som regel folk søge blandt andet køb tæpperenser, tæpperenser tilbud samt billig tæpperenser, foruden de velkendte byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg.

Tilbud på tæpperenser

Det er yderst fremkommeligt for folk at analysere priser på billige tæpperenser online fra diverse internet outlets, og på grund af dette har flere internet butikker fundet det uundgåeligt at trykke prisniveauet på tæpperenser eftertrykkeligt, og ovenikøbet byde på portofri fragt.

Men det kan alligevel være lønsomt at sammenholde en række internet forretninger efter udsalg og tilbud på tæpperenser online inden du færdiggør din shopping, så du er garanteret at antage den prisbilligste pris. Se ikke bare på de kendte byggecentre som Stark, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

Man må dog være årvågen med, at ifald en webbutik forhandler billige tæpperenser online for en pris der er himmelråbende gunstig, så bør det for det meste være en indikator for en fup internet shop. Kortbetalinger er i hvert fald omsluttet af en foranstaltning, der forsvarer køberen imod bedrageriske online selskaber.

Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du udnytte en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du efterspørger at godtgøre omkostningerne til tæpperenser over en periode. Det foreslåes ofte i nichefokuserede netbutikker, men sjældent de store byggekæder som for eksempel XL-Byg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Silvan og 10-4.

Ses der på søgedata bliver det markant, at internetbrugere som regel efterspørger eksempelvis tæpperenser online og tæpperenser priser. Derudover ser vi tit mennesker søge for eksempel billig tæpperenser, køb tæpperenser samt tæpperenser tilbud.

Se nærmere på eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot indebærer nogle passende muligheder for at finde ud af en stor portion eksisterende brugeres reflektioner og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du bliver klogere på e-butikkens kritik inden du færdiggør din shopping med billige tæpperenser online.

Facebook leverer på samme måde rigtig hæderlige metoder til at få et kig ind i online butikkens kundefokus. Tilmed ser vi nogle netshops hvor du kan udfærdige en vurdering af virksomhedens service, hvilket tillige burde bruges til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk køber billige tæpperenser online på en internet butik kunne de for at være sikker gennemse shoppens regler, men det er undertiden en omfattende opgave, især hos de gængse byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen.

Alternativet kan være at undersøge hvorvidt netbutikken er godkendt af e-mærket, som ofte er en sikring om at online forhandleren overholder de danske regler, udover at internet butikken ofte vurderes af fagfolk der forstår reglerne på området.

Desuden får du mulighed for at blive assisteret, ifald du møder vanskeligheder i forbindelse med din shopping med tæpperenser. Ligeså er det en hjælp at køber er obs på de mest essentielle retningslinjer der influerer på købet af tæpperenser online, som for eksempel den ombytningsrettighed internet firmaet garanterer.

I den sammenhæng er det samtidig essesentielt, at man altid bibeholder ens faktura e-mail, således man senere kan bevise sit køb af tæpperenser, uanset om man handler hos Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan eller XL-Byg.

Jette Jensen gav 5 stjerner

I gør det super godt

Mads gav 4 stjerner

Bestilte online

Anne Christensen gav 5 stjerner

Har handlet der før

Kirsten Thomsen gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 tips til online indkøb
1Forud for at folk køber billige tæpperenser i en online forretning kan man sådan set gennemløbe netbutikkens handelsaftale, men det er bare ikke særlig interessant. Yderligere tilråder vi at køberen er obs på de mest relevante vedtægter der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige tæpperenser online, som fx den returneringsret webshoppen tilsikrer.
2Vi slår generelt et slag for at undersøge om online butikken er medlem af e-mærket, siden det almindeligvis er en påvisning af at e-shoppen føjer den officielle danske lovgivning, foruden at netshoppen af og til tilses af fagmænd der forstår lovene på området. Forud for at nogen bestiller billige tæpperenser hos en online virksomhed kan de uden tvivl granske deres forretningsbetingelser.
3Leveringsdygtigheden er jo særligt vital om man absolut skal bruge dine nye varer om få sekunder, så herved er det helt fornuftigt at man ser det forventede leveringstidspunkt for tæpperenser. Adskillige e-forretninger stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på mange produkter, som dog er betinget af at der bestilles forinden et konkret tidspunkt.
4Generelt tilråder vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfattet af en orden, som skærmer dig som køber imod falske netshops. Som en anden løsning kan du drage fordel af en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du efterspørger at finansiere beløbet i flere bidder.
5En række internet outlets yder levering uden betaling på tæpperenser, men i mange tilfælde under forudsætning af at man indkøber for et præcist beløb. Alternativt kunne man overveje den mest billige mulighed for levering, hvilket typisk er at få kørt bestillingen til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig som regel derudover virkelig let gængelig. Den prisbilligste leveringsmetode vil dog altid være at hente ordren selv.
6Det er jo efterhånden ualmindeligt enkelt for folk at vurdere tilbud online på billige tæpperenser på forskellige internet forhandlere i Danmark, og på grund af dette frembyder flertallet af internet foretagender portofri fragt. Derfor kan det imidlertid blive gavnligt at tjekke et par forskellige butikker på nettet efter billige priser inden du placerer ordren, sådan at du er velinformeret til at indhente den mindst kostelige pris.
7Trustpilot frembyder forholdsvis nyttige muligheder for at evaluere en række nuværende køberes omtaler og herved er det at foretrække, at du vurderer internet butikkens omtaler inden du bestiller billige tæpperenser online. Facebook tilbyder for øvrigt nogle uafhængige muligheder for at få indsigt i webbutikkens kundefokus.
8En stor portion internet forretninger yder nu om stunder alverdens billige fragtmetoder til tæpperenser. En af de mest almindelige er nu om stunder afhentningssteder, så du selv kan hente de nyindkøbte produkter når der er tid til det. Fragtformen er nemlig ret praktisk, og desuden tilmed den billigste leveringsløsning.
9Den billigste form for levering vil til enhver tid være at hente pakken selv, men den mulighed er betinget af at du opholder dig nærved online butikkens lager. Den løsning er temmelig afgørende ifald vi mangler tæpperenser om få sekunder. Alternativt så frembyder indtil flere internet forretninger fragt uden gebyr, men for det meste er det under forudsætning af at du indkøber for et fastsat beløb.