Bygpris.dk

Værkstedsvogn

Teng Tools værkstedsvogn TCMM546N med 546 dele
15.595 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCMM1001N med værktøj 1001 dele
39.995 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCMMIND08 med værktøj 569 dele
32.295 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCMM600
22.500 kr.
Læs mere
Stanley værkstedsvogn 1-95-621
1.585 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCW809N
17.995 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCW807SV BASIC
8.495 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCMONSTER02 med værktøj 1190 dele
67.495 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCMME11A med 333 dele
23.995 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCMM1055N med 1055 dele
49.995 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCEMM249N med 249 dele
22.995 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCMM491N med 491 dele værktøj
21.995 kr.
Læs mere
Værkstedsvogn Holzmann WW1070D
6.899 kr.
Læs mere
Værkstedsvogn - TC-TW 100
899 kr.
Læs mere
Værkstedsvogn Holzmann WW690L m/7 skuffer
2.699 kr.
Læs mere
Værkstedsvogn Holzmann WW700Q m/6 skuffer
3.499 kr.
Læs mere
Stanley Værkstedsvogn Metal/plastik Rolling Workshop
1.819 kr.
Læs mere
Stanley Værktøjsvogn Inkl. 168 Dele Værktøj
9.239 kr.
Læs mere
Stanley Værkstedsvogn, Metal, 635 Mm
3.349 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Derfor skal man undersøge netbutikkens betingelser.
Når du vil have varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte materialerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
Flere byggekæder sælger et stort varesortiment, hvorimod andre fokuserer på en specifik type af vare. Du kan afveje om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden bare værkstedsvogn.
Det er selvsagt ekstremt relevant at tjekke, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige værkstedsvogn fra byggecenter til byggecenter. En del vil have gode tilbud, hvorimod øvrige tilbyder et højt serviceniveau. Du skal reflektere over hvad der for dig betyder mest.
For de fleste er byggeri lig med en stor portion spørgsmål. Derfor er det en fordel at handle hos en netbutik, som kan tilbyde rådgivning til valg af værkstedsvogn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder køber produkter fra flere nicheshops, og så kan du købe fra et bredt udvalg af værkstedsvogn online.
De store byggecentre er populære og almenkendte forretninger, som bidrager til øget tryghed når man skal handle online. Dette kan du se som positivt.
De udbredte byggemarkeder har butikker i store dele af landet, og som følge af det har mange tilbuddet om at købe online og fragte byggematerialerne på egen hånd. På grund af det har du valget om at undvære fragtgebyret, og sågar få produkterne nu og her.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede webshops er opstartsvirksomheder, der typisk drives i Danmark, muligvis sågar lokalt i dit område. Disse bidrager du til ved at købe værkstedsvogn online hos dem.
Majoriteten af nichebutikker på internettet står selv for produktion af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
De fleste online nichebutikker har meget ekspertise i deres varer, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Herved kan du få en høj grad af kyndig vejledning fra personale som er specialister i netop værkstedsvogn.
De 10 største byggemarkeder

10-4 startede i 1947, og lønner i dag ca. 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

værkstedsvogn jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 mennesker i de 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 medarbejdere i de 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 mennesker i de 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

værkstedsvogn silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

værkstedsvogn bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i kædens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 personer i de 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

værkstedsvogn harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du har adgang til rigelige mængder af artikler og videoer online som kan inspirere dig. Navnligt YouTube tilbyder dig utrolig meget anvendelig viden, i særlig grad såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
2Længe før du igangsætter byggeprojektet er det ufatteligt afgørende at have styr på, at byggeriet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
3Du må for alt i verden ikke stå uden det nødvendige grej. Typisk vil det være betydningsfuldt at have udstyret ved hånden idet du går løs med byggeprojektet. Det er desuden afgørende at indregne de her udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
4Du burde måske overveje hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal fremskaffe professionel assistance til afslutningen af projektet. Ifald du indhenter hjælp fra en fagperson vil det typisk være en god idé at notere priser fra diverse virksomheder.
5Forberedelse vil altid være kilden til at komme i mål med byggeriet. Du bør overveje at liste en gennemarbejdet arbejdsplan, som viser hvilke opgaver du vil udføre hvornår, og som også indeholder en prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret når du laver tidsplanen.
6Du må aldrig nogensinde se bort fra dit velbefindende, så glem ikke påklædning herunder arbejdshjelm som beskytter dig imod hændelige ulykker. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
7Det er essentielt at du har alle byggematerialer klar til brug i god tid før du påbegynder projektet. Du kunne udfærdige en punktforms oversigt hvor der bør fremgå alt du skal bruge, og dernæst tjekke punkterne, med det formål at du føler dig overbevist om at du har husket det hele.
8For udendørs opgaver har eventuelt regnvejr meget at sige. Af den grund kan du tit kigge på femdøgnsprognosen i dagene op til byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt begynder at piske ned når du lige står midt i det omfattende byggeprojekt.
9Det bør overvejes at indhente hjælp til arbejdet, i særdeleshed ift. krævende byggeopgaver. Store byggeprojekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Endvidere vil det blive mere effektivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
10Du har mulighed for at indhente et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det fås hvis byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Bidraget beroer altså på at renoveringen har en positiv effekt på miljøet.
11Der kommer stort set altid utidige problemer ved omfattende opgaver, og pga. dette viser det sig betydningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig tid i køreplanen, som gør at man kan føle sig ubekymret om at nå i mål.
12I mange tilfælde vil det være af stor betydning at lave et budget for optimeringen, så du har et økonomisk overblik. Det vil blive en fordel at beskrive alle udgifter, og efterfølgende nedskrive mulige tilbud på dem alle sammen.
De bedst vurderede byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som klart er ualmindeligt flot. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er virkelig beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er rigtig beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % giver bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er enormt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % har givet toprating, og bare 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ret så godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og blot 8 % har givet bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.

stor, Bahco, Bato, Berner, Blika, Duro, Facom, Güde, Hazet, Kreator, KS Tools, ProBuilder, Staco, Stanley, Teng Tools, Wisent, Work-it, Würth, sort, skuffer, værktøj, hjul, værktøj

Hvilken fragtløsning er bedst?

Temmelig mange e-shops foreslår i dag et bredt udvalg af billige fragttyper til værkstedsvogn. En der er meget populær er nu om stunder levering til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente bestillingen når det passer ind i din kalender. Løsningen er altså ultra smertefri, og endda desuden den mest billige leveringsform.

Du bør alternativt udse dig at få pakken leveret til din lejlighed eller hus eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden bliver sædvanligvis en tak mindre billig, men omvendt ultra bekvem ift. værkstedsvogn online. Den billigste løsning kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, men den mulighed beroer på at du er med kort afstand til e-handlens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på værkstedsvogn er jo ekstremt vital forudsat du mangler varen om et øjeblik, så derfor er det naturligvis vigtigt at du kigger nærmere på den estimerede leveringsdato ved værkstedsvogn. Størstedelen af online firmaer – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres varer online, men vær obs på at det afhænger af at handlen laves før et fast klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få pakken fikset før pakkepersonalet drager hjemad.

Nogle outlets på nettet garanterer fragtfri levering på værkstedsvogn online, men typisk under forudsætning af at der købes for et fastsat beløb. Desuden burde du beslutte sig for den mest letkøbte type af levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få leveret ordren til en pakkeshop.

Masser af byggemarkeder udlover klik-og-hent hvor du handler billig værkstedsvogn derhjemme men selv henter i butikken. For eksempel Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg. Byggekæderne tildeler for eksempel afhentning af værkstedsvogn i disse områder:

Ringsted, Albertslund, Nørresundby, Haderslev, Glostrup, Farum, Lillerød, Aalborg, Charlottenlund, Frederiksværk, Hjørring, Frederiksberg, Næstved, Sønderborg, Valby, Ballerup, Dragør, Frederikssund, Nykøbing Falster, Skanderborg, Ikast, Kokkedal, Hedensted, Svendborg, Lystrup, Frederikshavn, Holbæk, Tårnby, Varde, Allerød, Tilst, Virum, Køge, Rødovre, Brønshøj, Skive, Silkeborg, Brabrand, Haslev, Solrød Strand, Risskov, Ishøj, Fredericia, Aarhus, Ølstykke, Gentofte, Herlev, Hørsholm, Rudersdal, Vanløse, Korsør, Herning, Esbjerg, Vordingborg, Åbyhøj, Gladsaxe, Thisted, Odense, Nærum, Nyborg, Søborg, Aabenraa, Hedehusene, Greve, Højbjerg, Holstebro, Roskilde, Jyllinge, Taastrup, Helsingør, Nakskov, Vallensbæk, Lyngby, Kalundborg, Kolding, Værløse, Hillerød, Brønderslev, Vejle, Birkerød, Rønne, Randers, Viborg, Hobro, Hvidovre, Grenaa, Brøndby, Slagelse, Horsens, Middelfart, Struer, København, Stenløse, og Odder, .

Click-and-collect for værkstedsvogn er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Falster, Østsjælland).

Ved kig i data bliver det klart, at netshoppere jævnligt søger eksempelvis værkstedsvogn online og værkstedsvogn tilbud. Man ser desuden mange gange mennesker efterspørge for eksempel billig værkstedsvogn, køb værkstedsvogn samt værkstedsvogn priser, plus de udbredte byggekæder som Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Gode priser på værkstedsvogn

Det er i dag usædvanlig hensigtsmæssigt for alle at vurdere tilbud på billige værkstedsvogn online fra forskellige e-butikker, og følgelig har de fleste e-handler set sig tvunget til at presse prisniveauet på værkstedsvogn en hel del, og ydermere sikre gratis levering.

Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at analysere enkelte webshops efter rabatter og tilbud på værkstedsvogn online før du færdiggør din shopping, så man er sikker på at antage den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggecentre som XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

Man må ikke desto mindre være klar over, at hvis en online webshop annoncerer billige værkstedsvogn online for en tilbudspris der er umådelig beskeden, kan det i nogle tilfælde være en indikation på en fup internet forhandler. Køb med kort er i hvert fald dækket ind under en forordning, hvilket redder dig som kunde overfor uærlige netbutikker.

Vi tilråder kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du vælge en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du foretrækker at honorere regningen på værkstedsvogn over et længere tidsrum. Det foreslåes ofte ved specialiserede netshops, i modsætning til de kendte byggekæder som eksempelvis Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen og XL-Byg.

Ved kig i data fremstår det tydeligt, at internetbrugere ofte søger blandt andet køb værkstedsvogn og værkstedsvogn tilbud. Derudover ser vi jævnligt online shoppere efterspørge eksempelvis værkstedsvogn online, værkstedsvogn priser samt billig værkstedsvogn.

Analyser tidligere køberes meninger

Trustpilot forærer dig adskillige ønskværdige muligheder for at se nærmere på en lang række eksisterende brugeres observationer og derfor er det fornuftigt, at du tjekker online webshoppens anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige værkstedsvogn online.

Facebook genererer for øvrigt immervæk tiltalende muligheder for at få indtryk af e-handlens kundetilfredshed. Desuden ser vi nogle e-handler hvor det er muligt at formulere en evaluering af virksomhedens service, som ligeledes kan udnyttes til at fornemme kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen køber billige værkstedsvogn online hos en e-forretning bør de i virkeligheden sætte sig ind i forhandlerens handelsbetingelser, men det er i reglen ikke videre interessant, især hos de store byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bygma, Stark, Jem og Fix og Bauhaus.

En anden løsning kunne derfor være at kigge hvorvidt e-butikken er e-mærke godkendt, fordi det almindeligvis er en angivelse af at online butikken opretholder de danske regler, samt at internet webshoppen ofte monitoreres af fagfolk der har nøje kendskab til vilkårene på området.

Derudover giver det dig lejlighed til en håndsrækning, ifald du møder udfordringer i forbindelse med din bestilling af værkstedsvogn. Ydermere rekommanderer vi at kunden er obs på de vigtigste retningslinjer der kan have betydning for købet af værkstedsvogn online, eksempelvis den ombytningsrettighed shoppen anvender.

I den forbindelse er det også relevant, at man permanent beholder sin kvitteringsmail, så man til enhver tid kan vidne om sit køb af værkstedsvogn, uanset om man bestiller ved Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Stark eller 10-4.

Susanne Sørensen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Michael gav 4 stjerner

God webshop

Kim Johansen gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Søren gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

9 gode råd til online indkøb
1Inden folk bestiller billige værkstedsvogn hos en internet shop behøver man i virkeligheden se på shoppens betingelser, det er dog i mange tilfælde ikke specielt ophidsende. For øvrigt slår vi et slag for at køber er sat ind i de mest aktuelle vilkår der har indvirkning på shopping af billige værkstedsvogn online, som eksempelvis den ombytningsrettighed online forhandleren benytter.
2Trustpilot medfører evigt fine muligheder for at beskue en stor portion forhenværende køberes domme og derfor er det smart, at du sonderer netbutikkens bedømmelser før du shopper billige værkstedsvogn online. Facebook genererer også regulære udmærkede løsninger til at få et kig ind i online shoppens popularitet.
3Det er jo særdeles praktisk for almindelige mennesker at vurdere tilbud online på billige værkstedsvogn hos flere forhandlere på nettet, og følgelig frembyder langt de fleste e-butikker fragt uden beregning. Det kan dog imidlertid vise sig smart at kontrollere indtil flere e-firmaer efter tilbud og rabat inden du bestiller, sådan at du er garanteret at få den laveste pris.
4En række internet varehuse yder billig levering på værkstedsvogn, men typisk kræver det at der handles for en fastsat sum. Desuden kan man snuppe den mest billige løsning til levering, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et udleveringssted. Metoden bliver som oftest også temmelig praktisk. Den mest prisbevidste leveringsversion kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
5En lang række internet firmaer foreslår i vore dage diverse billige fragtmuligheder til værkstedsvogn. En favorit er i øjeblikket pakkeshoppen, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine varer når du har mulighed for det. Fragtløsningen er altså ualmindeligt bekvem, samt endda derudover den billigste mulighed for levering.
6Fragtperioden kan i nogle tilfælde være usædvanlig vital når du absolut skal bruge varerne med det samme, og med det formål er det naturligvis klogt at vi ser nærmere på leveringstidspunktet for værkstedsvogn. En række internet forretninger reklamerer med billig dag-til-dag fragt på masser af produkter, men vær opmærksom på at det afhænger af at bestillingen gennemføres forud for et fast tidspunkt.
7Vi anbefaler shopping med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er dækket ind under en forordning, som redder folk overfor snydagtige internet virksomheder. Alternativt burde du drage fordel af en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du hellere vil honorere prisen over flere uger.
8Den mindst kostelige løsning til levering vil altid vise sig at være at hente pakken selv, men det forudsætter at du fysisk befinder dig tæt på e-handlens hjemsted. Den metode til levering er jo ultra bestemmende forudsat du skal bruge værkstedsvogn nu og her. Alternativt så garanterer flere outlets på nettet gebyrfri levering, men oftest kræves det at man bestiller for et fastsat beløb.
9Generelt tilråder vi at granske hvorvidt online virksomheden er e-mærke godkendt, hvilket skulle være et bevis på at online shoppen lever op til de danske retningslinjer, foruden at virksomheden løbende kigges til af sagkyndige der har meget erfaring med de gældende bestemmelser. Før folk shopper billige værkstedsvogn på en forretning på nettet behøver man for at være på den sikre side gennemløbe e-shoppens forretningsaftale.