Bygpris.dk

Ærtesten pristjek

I tabellen herunder har vi listet 45 webshops der sælger ærtesten, sammen med den pris de tager for 1.000 kg inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 1.000 kg for 700 kr., som er hele 28 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg ærtesten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
700 kr.Køb
800 kr.Køb
800 kr.Køb
830 kr.Køb
830 kr.Køb
925 kr.Køb
925 kr.Køb
950 kr.Køb
983 kr.Køb
990 kr.Køb
998 kr.Køb
1.025 kr.Køb
1.037 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.063 kr.Køb
1.068 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.099 kr.Køb
1.099 kr.Køb
1.139 kr.Køb
1.150 kr.Køb
1.164 kr.Køb
1.172 kr.Køb
1.175 kr.Køb
1.189 kr.Køb
1.239 kr.Køb
1.284 kr.Køb
1.313 kr.Køb
1.329 kr.Køb
1.329 kr.Køb
1.329 kr.Køb
1.349 kr.Køb
1.358 kr.Køb
1.433 kr.Køb
1.445 kr.Køb
1.449 kr.Køb
1.450 kr.Køb
1.520 kr.Køb
1.550 kr.Køb
1.726 kr.Køb
1.795 kr.Køb
2.020 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mange vælger enten at have belægningssten eller småsten i form af for eksempel ærtesten i deres indkørsel, og hvad man vælger er hovedsageligt en smagssag.

Der er dog også andre faktorer, der spiller ind, når man skal vælge, om man skal have ærtesten eller belægningssten i den nye indkørsel.

Skal man vælge belægningssten eller ærtesten?

Belægningssten er som regel dyrere end ærtesten. Derudover er belægningsstenene tunge, og de kræver, at en brolægger lægger dem, medmindre man kan lægge dem selv.

I så fald skal man være sikker på, at man har 100 % styr på, hvordan man lægger en belægning. Det gælder både, så den bliver pænt og jævn, og så den kan holde til belastningen af en eller flere biler, uden at den sætter sig.

Derudover skal man også tage højde for, om man har behov for at skrabe sne i indkørslen. I så fald er det bedre at vælge belægningssten, da det kan være svært at skrabe sne med ærtesten som underlag.

På den anden side har regnvand meget nemmere ved at trænge ned igennem ærtesten og andre former for småsten, og dermed minimerer man risikoen for oversvømmelse.

Har man problemer med store vandmængder på sin grund, kan man derfor med fordel vælge ærtestenene.

Vælg den rette størrelse småsten

Hvis man har besluttet sig for at lægge småsten i sin indkørsel, skal man igen tage stilling til, hvor store stenene skal være. De må ikke være for små, da de i så fald kan sætte sig ind i bilens dæk.

Her er ærtesten særligt velegnede, da de har en størrelse på 8-16 millimeter. De har dermed en tilpas størrelse til, at de ikke kan sætte sig fast i bilens dæk.

Hvor tykt et lag skal man lægge?

Når man skal lægge ærtesten i sin indkørsel, bør man lægge et lag i en tykkelse på omkring 5 centimeter. Det er dog vigtigt, at man forinden har lagt et tykt lag stabilgrus ud i en tykkelse på 10-15 centimeter.

Dette lag skal man sørge for at stampe godt, så det bliver hårdt og fast. Det er for at sikre, at indkørslen kan holde til belastningen fra en eller flere biler.

Vælg mellem forskellige farver

Ærtesten findes i rigtig mange forskellige farver, og der er dermed gode muligheder for at vælge den farve sten, som man foretrækker, og som passer bedst til omgivelserne.

Når man skal lægge ærtesten ud i sin indkørsel, kan man med fordel vælge en farve sten, som matcher husets farve eller eventuelle andre sten eller fliser, som man har i haven eller indkørslen.

Har man et hvidt hus med et sort tag, kan man få et rigtigt flot resultat ved at lægge sorte, blålige eller hvide ærtesten ud. Har huset omvendt en mere brunlig, rødlig eller en anden varm naturlig farve, så kan det være pænt at lægge ærtesten ud i samme farver.

Man kan også lægge ærtesten ud andre steder

Der er rigtig mange danskere, der lægger ærtesten ud i deres indkørsel, men det er langt fra det eneste sted, man med fordel kan lægge disse småsten ud henne. Ærtesten er nemlig også særdeles velegnede til gårdspladser og i haven.

Her er der for eksempel mange, som bruger dem rundt om huset, på gangstier i haven eller i bede. Det er med til at give haven et rustikt og meget naturligt udseende.

Ønsker man at skjule jorden i sit havebed, eller er man træt af at luge ukrudt, så kan man med stor fordel også lægge ærtesten ud i bedet. Her er det dog vigtigt, at man sørger for at lægge en fiberdug under stenene, da ukrudtet ellers vil komme op alligevel.

Find yderligere information om ærtesten her:

… og her:

Hvor mange ærtesten skal man bruge?

Hvor stor en mængde ærtesten man skal bruge afhænger i høj grad af, hvor stort et område de skal dække. Overordnet set gælder det dog, at hvis man skal lægge et lag ærtesten på omkring 5 centimeter, så skal man bruge et ton for at dække ca. 13 kvadratmeter.

Derfra kan man så regne ud, hvor mange tons man skal bruge for at dække det konkrete areal, hvor der skal lægges ærtesten.

Hvor kan man købe ærtesten henne?

Der findes rigtig mange forskellige forhandlere, der sælger ærtesten. Det gælder både fysiske byggemarkeder og havecentre samt online webshops og vognmænd.

Hvor man vælger at købe sine ærtesten henne afhænger blandt andet af, hvor stor en mængde man skal bruge, og hvor man kan finde den bedste ærtesten pris.

Jo større en mængde man skal bruge, desto flere penge kan man typisk spare på at bruge lidt ekstra tid på at finde den billigste forhandler.

Her skal man også tage højde for, om forhandleren tilbyder gratis levering, eller om man skal betale for at få stenene leveret.

Her kan der være rigtig mange penge at spare, da leveringen kan være nødvendig, særligt hvis man skal bruge en meget stor mængde. Det kan for eksempel være, at man skal bruge ærtestenene til at dække en hel indkørsel, og så har man typisk ikke mulighed for at hente dem selv med en trailer.

Hvordan foregår leveringen?

Hvordan ærtestenene bliver leveret afhænger blandt andet af, hvor stor en mængde man skal bruge, og hvor man har købt dem henne.

Ved mindre mængder kan man selv tage ud og hente stenene, men ellers kan det godt betale sig at få dem leveret.

Man køber som regel ærtesten i en bigbag, der kan rumme mellem 1000 og 1500 kilo. Man kan få leveret sine ærtesten på flere forskellige måder:

Hvilken leveringsform man vælger afhænger blandt andet også af, hvornår man skal bruge stenene. Nogle forhandlere har væsentlig længere leveringstid end andre.

Skal man bruge stenene med det samme, er man nødt til at tage hen til en forhandler, hvor man kan hente dem med det samme.

Varianter: blå grå hvide

Mængder: 500 kg 15 kg 1 ton 500 liter 800 kg 25 kg 10 kg 1 kubikmeter 1 m3 15 kg 25 kg 1000 kg 20 kg

Levering: trailer i sække afhentning hent selv løst leveret vognlæs i bigbag i løs vægt i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder udbyder et bredt sortiment, og andre er specialiserede i en enkelt varetype. Du skal overveje hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, foruden blot ærtesten.
Det er selvsagt meget relevant at se, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers må du vælge et andet.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne personligt. Dette er i høj grad en mulighed i de kendte byggemarkeder.
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Af den grund skal man undersøge netbutikkens betingelser.
For mange er byggeprojekter forbundet med en verden af spørgsmål. På grund af det kan du bestille ved et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af ærtesten.
Der findes forskelle i priserne på billige ærtesten hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle vil have gode tilbud, imens øvrige vil have faglig rådgivning. Du bør tænke på hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og velkendte firmaer, som kan bidrage til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se fordele ved.
De udbredte byggecentre køber produkter fra adskillige leverandører, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et bredt sortiment af ærtesten online.
De udbredte byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og på grund af det har du valget om at købe online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Dermed kan du spare leveringsgebyret, og ovenikøbet skaffe produkterne lige nu.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede netbutikker er producenter af de varer der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online får du lavere priser.
Diverse nichebutikker på nettet er små familiefirmaer, som tit er danske, muligvis endda fra dit lokalområde. Dem understøtter du idet du køber ærtesten online på deres side.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment har et indgående kendskab til de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Følgelig får du formentlig endnu mere kyndig assistance fra personale der er specialister i lige præcis ærtesten.
De 10 største byggemarkeder
ærtesten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag flere end 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for over 500 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

ærtesten harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 kollegaer i de 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 personer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

ærtesten silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

ærtesten jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 mennesker i forretningens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der kommer næsten altid overraskende problemer når det kommer til avancerede projekter, og herved vil det være vigtigt at man har afsat en god portion plads i agendaen, med formålet om at man kan føle sig selvsikker på at man når det til siden.
2Du bør unden ingen omstændigheder forsømme dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning som sikkerhedshjelm som hjælp med henblik på eventuelle uheld. Det er klogt at du husker din sikkerhed i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
3Ved opgaver udendørs kan vejrsituationen få en stor rolle. På grund af dette bør du med jævne mellemrum holde øje med prognosen for vejret i de dage der er op til byggeriets start, så du undgår at det pludselig går i gang med at vælte ned netop som du er i fuld gang med det svære byggeprojekt.
4Det kan vise sig at være meningsfuldt at udarbejde et regnskab for dit byggeri, så man har et økonomisk overblik. Det vil blive fornuftigt at nedskrive hver eneste udgift, og så gennemgå eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
5Du vil under ingen omstændigheder mangle værktøj. Typisk kan det vise sig strategisk at have grejet disponibelt inden du påbegynder byggeriet. Det er derudover godt at indregne de her udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
6Godt forarbejde viser sig som nøglen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du må liste en gennemarbejdet handlingsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke dage, og som også indeholder en nummerorden. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver agendaen.
7I visse tilfælde kan man forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet når ombygningen er godt for miljøet. At få tilbud om støtte kræver altså at renoveringen influerer positivt på naturen.
8Du burde måske tænke over om byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere bør hente assistance fra en fagmand til områder af det. Forudsat at du skal have hjælp fra en professionel vil det ofte være fornuftigt at notere priser fra forskellige selskaber.
9Det vil vise sig betydningsfuldt at du har de fornødne materialer til rådighed før du iværksætter byggeriet. Du har fordel af at sammensætte en simpel indkøbsliste med alle de ting der bliver brug for, og som det næste tjekke hvert enkelt punkt, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
10Før du indleder byggeriet kan det vise sig ret vigtigt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af din boligtype kan der være begrænsende regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
11Du har adgang til utallige guides og videoer via internettet hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube bringer dig enormt meget udbytterig oplysning, navnligt hvis du benytter engelske søgeord.
12Det anbefales at søge assistance til projektet, navnlig ved omfangsrige byggeprojekter. Krævende byggeprojekter kræver flere folk. Desuden bør det være mere produktivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
Danskernes foretrukne byggecentre
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er temmelig imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt flot. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er temmelig godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % giver den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er enormt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % har givet toprating, og alene 2 % giver den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er virkelig betryggende. Vurderingen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % giver 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.

Klassiske spørgsmål til ærtesten

 • Ærtesten hvor meget?
 • Hvad er ærtesten?
 • Hvordan lægger man ærtesten?
 • Hvad vejer ærtesten?
 • Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

  Flere online firmaer yder i øjeblikket diverse forskellige billige former for levering til ærtesten. Det mest almindelige er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv henter din pakke når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er jo særligt ukompliceret, og mange gange endda den mest betalelige leveringsløsning.

  Du bør tillige forsøge at bestille pakken til levering hjem til dig eller ud på dit arbejde. Fragtløsningen er almindeligvis en tand mere bekostelig, men desuden ualmindeligt fremkommelig for ærtesten online. Den billigste leveringsform vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken, hvilket dog beroer på at du befinder dig med kort afstand til internet forhandlerens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på ærtesten kan vise sig at være yderst vital forudsat du har brug for produktet om kort tid, og herved er det selvfølgelig centralt at vi finder den anslåede leveringsdato på ærtesten. En stor portion internet foretagender – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – yder billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre online, som dog tager udgangspunkt i at ordren køres igennem før et konkret klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt sendt afsted forud for at lagermedarbejderne har fyraften.

  En række webshops sikrer fragtfri levering på ærtesten online, men ofte er det betinget af at der erhverves for en fastsat pris. Derudover bør man udse dig den mest letkøbte leveringsløsning, som i de fleste tilfælde er at få dem til at bringe pakken til en pakkeshop.

  En hel del netshops yder afhentning hvor man køber billig ærtesten derhjemme men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4 og Bauhaus. Byggekæderne tildeler bl.a. klik-og-hent på ærtesten i disse områder:

  Birkerød, Nørresundby, Holstebro, Haderslev, Tilst, Dragør, Skive, Frederikssund, Næstved, Ishøj, Ikast, Esbjerg, Grenaa, Vanløse, Taastrup, Roskilde, Rødovre, Hillerød, Greve, Højbjerg, Nyborg, Vejle, Hvidovre, Kalundborg, Åbyhøj, Herlev, Korsør, Tårnby, Solrød Strand, Middelfart, Fredericia, Jyllinge, Hedensted, Thisted, Søborg, Værløse, Aabenraa, Nakskov, Vallensbæk, Risskov, Stenløse, Silkeborg, Glostrup, Randers, Gladsaxe, Brønderslev, Vordingborg, Hobro, Ølstykke, Frederiksværk, Ringsted, Kolding, Farum, Virum, Aarhus, Rudersdal, Herning, Brøndby, Horsens, Frederiksberg, Odense, Svendborg, Aalborg, Allerød, Gentofte, Haslev, Hørsholm, Sønderborg, Brabrand, Slagelse, Albertslund, Charlottenlund, Rønne, Valby, Holbæk, Hedehusene, Nærum, Skanderborg, København, Frederikshavn, Lillerød, Odder, Nykøbing Falster, Kokkedal, Viborg, Lyngby, Brønshøj, Varde, Helsingør, Lystrup, Køge, Struer, Ballerup, og Hjørring, .

  Klik-og-hent af ærtesten er muligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Sydsjælland) og Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland).

  Ses der på tendenserne bliver det tydeligt, at internetbrugere tit kigger efter eksempelvis ærtesten tilbud og ærtesten priser. Foruden dette oplever vi typisk mennesker søge efter fx ærtesten online, billig ærtesten og køb ærtesten, plus de store byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Bygma, Stark, Jem og Fix og Silvan.

  Spar penge på ærtesten

  Det har vist sig at være ret ukompliceret for almindelige dødelige at sammenligne priser på billige ærtesten online i blandt diverse netshops, og altså har adskillige internet webshops været presset til at at sænke salgspriserne på ærtesten helt i bund, og ovenikøbet garantere gratis levering.

  Til gengæld kan det trods alt blive gunstigt at inspicere et par netbutikker efter tilbud på ærtesten online før du gennemfører din bestilling, sådan at du er på den sikre side med at opnå den billigste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark og Silvan.

  Man må alligevel ikke glemme, at ifald en e-shop frembyder billige ærtesten online for en salgspris der kan virke besynderligt billig, så er det mange gange være en varsel om en uoprigtig online virksomhed. Shopping med kort er i hvert fald en del af en vedtægt, som passer på en imod fup internet outlets.

  Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du overveje en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, ifald du higer efter at dække regningen på ærtesten af flere omgange. Det foreslåes normalt i nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som fx Stark, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

  Ses der på statistikkerne bliver det klart, at netshoppere mange gange søger for eksempel ærtesten priser og billig ærtesten. Man ser derudover typisk internet shoppere søge efter eksempelvis ærtesten tilbud, ærtesten online samt køb ærtesten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg ærtesten er 899 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Hurtig og effektiv” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Varianter: grå hvide blå

  Mængder: 1 ton 1 m3 1000 kg 15 kg 500 liter 500 kg 15 kg 800 kg 25 kg 10 kg 20 kg 1 kubikmeter 25 kg

  Levering: i sække løst leveret vognlæs i løs vægt hent selv i bigbag trailer i poser afhentning

  Tjek andre menneskers evalueringer

  Trustpilot fremskaffer en række fine chancer for at verificere forskellige øvrige forbrugeres observationer og derved rekommanderer vi, at du betragter internet butikkens bedømmelser før du placerer din ordre på billige ærtesten online.

  Facebook tilbyder dig lignende immervæk fine metoder til at få kendskab til e-firmaets troværdighed. Desuden er der en del e-handler hvor man kan meddele en vurdering af ordreforløbet, som tillige burde benyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

  Før nogen køber billige ærtesten online i en webbutik kunne de sådan set tyde deres regler, det er dog tit ikke særlig spændende, især hos de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og Stark.

  En nemmere løsning kan være at granske hvorvidt e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, eftersom det generelt er et tegn på at e-firmaet accepterer de gældende danske regler, og at online shoppen nu og da undersøges af jurister som har meget erfaring med reglementet på området.

  Det giver dig mulighed for en håndsrækning, ifald du får problemstillinger i forbindelse med dit køb af ærtesten. Udover dette er det fornuftigt at du er vidende om de mest vitale retningslinjer der har indflydelse på bestillingen af ærtesten online, som fx hvilken byttepolitik online firmaet bruger.

  I den forbindelse er det samtidig afgørende, at man til enhver tid beholder ens e-mail kvittering, så man senere kan påvise sit køb af ærtesten, uafhængig af om man køber fra Bygma, 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

  Mette Christensen gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering

  Jesper Jørgensen gav 4 stjerner

  Er meget tilfreds med handlen

  Helle D gav 5 stjerner

  Altid et godt tilbud

  Morten U gav 5 stjerner

  Varen kommer præcis som ønsket

  Ærtesten via online butikker

  Trustpilot leverer nogenlunde fantastiske muligheder for at tyde ganske mange andre forbrugeres reflektioner med køb af ærtesten og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du betragter e-butikkens bedømmelser forud for at du handler ærtesten online.

  Facebook giver dig for øvrigt rigtig fordelagtige chancer for at få en idé om online forretningens kundefokus. Derudover ses en del e-handler som giver kunderne mulighed for at afgive en omtale af deres køb, som ligeledes bør benyttes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er ved bestilling af ærtesten.

  Før man bestiller ærtesten på nettet

  Forinden nogen shopper ærtesten på en webbutik bør man utvivlsomt studere e-butikkens handelsaftale, dog er det bare et tidskrævende projekt.

  En nem løsning kunne derfor være at kigge hvorvidt online virksomheden er e-mærke godkendt, grundet at det skulle være et kendetegn for at internet butikken overholder de opstillede regler, samt at internet butikken jævnligt overvåges af fagmænd der har indsigt i vilkårene for salg af ærtesten på nettet.

  Dette er desuden en god mulighed for at få hjælp, såfremt du bliver udsat for udfordringer i forbindelse med dit indkøb. Dertil er det klogt at køber er vidende om de mest relevante vedtægter der spiller ind i forbindelse med ordren.

  Forsendelse af ærtesten

  Adskillige online firmaer tilbyder nu til dags et stort udvalg af fragtformer. Den mindst kostelige leveringsmanér vil dog til enhver tid være at du selv henter ærtestenene, hvilket kræver at du fysisk befinder dig tæt på online shoppens hjemsted.

  Fragtperioden er selvfølgelig særligt vital ifald man mangler ærtestenene om et øjeblik, så herved er det rimelig fornuftigt at vi gransker den forventede leveringstid ved ærtesten – men vær opmærksom på at det er forudsat at der bestilles inden et fast tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få varerne afsendt inden lagermedarbejderne har fri.

  Nogle enkelte internet webshops frembyder fri fragt af ærtesten, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis der shoppes for en konkret pris.

  Tilbudene der er fremvist i den her samling blev fundet frem af vores produktrobot. Robotten har hurtigt gennemsøgt et utal af varer for at finde de produkter der ligger tæt op ad ærtesten, og som søgemotoren af den grund beregner vil falde i din smag.

  Udover søgeteksten du indtastede på Google har algoritmen ligeledes indregnet søgeord, som den ser at andre mennesker typisk skriver i den forbindelse, eksempelvis ærtesten i 500 kg og ærtesten leveret foruden søgninger som ærtesten i sort eller ærtesten tilbud.

  Den viden kan den bruge som yderligere inspiration for at liste de mest relevante produkter. Vi kan også se at andre brugere søger efter ærtesten i hvid, ærtesten i 500 kg eller ærtesten til krukker. Denne viden har søgemotoren ligeledes brugt for, at finde vej igennem tusindvis af produkter.

  For øvrigt kan det ses i data, at søgeudtrykkene ærtesten salg, køb ærtesten og ærtesten tilbud er ekstremt populære, og af den grund er de ligeledes medregnet af robot-søgeren ligesom søgeordene ærtesten afhentning, køb ærtesten og ærtesten tilbud. Vi håber inderligt at du er tilfreds med de viste produkter, ved at nogle af dem kan bruges.

  Ærtesten afhentes via fremherskende byggecentre, for eksempel Silvan.dk, 10-4.dk, Bygma.dk, Bauhaus.dk, JemogFix.dk, Stark.dk, XL-Byg.dk og DavidsenShop.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles ærtesten til…

  Midtjylland: Ringkøbing, Mårslet, Hornslet, Lemvig, Lystrup, Hadsten, Ry, Hørning, Silkeborg, Viborg, Ebeltoft, Hasselager, Holstebro, Åbyhøj, Hedensted, Løgten, Kjellerup, Struer, Herning, Bjerringbro, Egå, Skanderborg, Skødstrup, Hinnerup, Brabrand, Skive, Skjern, Højbjerg, Randers, Risskov, Horsens, Beder, Grenaa, Løsning, Malling, Galten, Brande, Hammel, Ikast, Aarhus, Tilst, Vejle, Odder

  Syddanmark: Ringe, Børkop, Nordborg, Kerteminde, Fredericia, Grindsted, Faaborg, Esbjerg, Tønder, Rødekro, Vojens, Sønderborg, Otterup, Odense, Aabenraa, Assens, Middelfart, Nyborg, Ribe, Vejen, Kolding, Bramming, Billund, Munkebo, Svendborg, Varde, Haderslev

  Sjælland: Vordingborg, Køge, Solrød Strand, Ringsted, Kalundborg, Herfølge, Nykøbing Sjælland, Sorø, Jyllinge, Maribo, Holbæk, Skælskør, Næstved, Greve, Tune, Fensmark, Slagelse, Korsør, Nakskov, Nykøbing Falster, Haslev

  Hovedstaden: Søborg, Gilleleje, Smørumnedre, København, Hillerød, Helsinge, Hedehusene, Rødovre, Nivå, Tårnby, Lillerød, Rudersdal, Snekkersten, Hørsholm, Valby, Ballerup, Stenløse, Espergærde, Hellerup, Humlebæk, Hvidovre, Gentofte, Taastrup, Glostrup, Værløse, Birkerød, Dyssegård, Kokkedal, Nærum, Farum, Charlottenlund, Ishøj, Helsingør, Måløv, Vallensbæk, Frederiksværk, Brøndby, Hundested, Fredensborg, Ølstykke, Allerød, Herlev, Høje Taastrup, Frederiksberg, Slangerup, Hellebæk, Dragør, Vanløse, Brønshøj, Frederikssund, Roskilde, Lyngby, Holte, Albertslund, Virum, Rønne, Gladsaxe

  Nordjylland: Hobro, Svenstrup, Nykøbing Mors, Brønderslev, Sæby, Nørresundby, Aars, Aabybro, Thisted, Frederikshavn, Skagen, Hirtshals, Hadsund, Nibe, Støvring, Hjørring, Aalborg

  9 tips til indkøb via nettet
  1Den mest betalelige fragtmetode er unægtelig at hente ordren selv, hvilket dog er betinget af at du har bopæl tæt på internet selskabets bopæl. Den leveringsmåde er jo meget afgørende hvis du absolut skal bruge ærtesten øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer flere internet webshops billig fragt, men for det meste er det forbeholdt når man bestiller for et fastsat beløb.
  2Vi går generelt ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er inkluderet i en lov, der sikrer dig imod uægte netbutikker. Alternativt kan du bruge en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at godtgøre regningen over et længere tidsrum.
  3Visse internet firmaer præsterer levering uden beregning på ærtesten, men tit er det påkrævet at der shoppes for et fastslået beløb. Som alternativ kunne man foretrække den mest betalelige form for levering, hvilket typisk vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et udleveringssted. Fragtformen er gerne lige så vel ultra gnidningsløs. Den mest letkøbte fragtmulighed vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren.
  4Trustpilot resulterer i ultra uafhængige muligheder for at eksaminere adskillige forhenværende køberes observationer og af den grund er det prisværdigt, at du undersøger e-shoppens ratings før du shopper billige ærtesten online. Facebook tilbyder for øvrigt sådan set fantastiske muligheder for at få kendskab til e-handlens pålidelighed.
  5Forinden folk shopper billige ærtesten hos en online forretning behøver man i virkeligheden gennemgå forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog for det meste ikke super interessant. Ydermere stiller vi forslag om at man er omhyggelig omkring de vigtigste regler i forbindelse med handlen med billige ærtesten online, f.eks. hvilken returrettighed internet shoppen kører med.
  6Leveringshastigheden er jo yderst vigtig såfremt du absolut skal bruge varen fluks, så herved er det tydeligvis centralt at du ser det forventede leveringstidspunkt ved ærtesten. Flere internet selskaber tilbyder billig 1 dags fragt på masser af produkter, men vær på vagt da det er påkrævet at ordren køres igennem forud for et konkret klokkeslæt.
  7Det er meget nemt for folk at finde de laveste priser online på billige ærtesten hos diverse forhandlere på nettet, og til tak garanterer massevis af online webshops levering uden betaling. Trods dette kan det stadigvæk vise sig smart at checke et par e-forhandlere efter udsalg og tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at du er garanteret at modtage den billigste pris.
  8Generelt anbefaler vi at kontrollere om e-forretningen er medlem af e-mærket, hvilket typisk er en angivelse af at internet butikken tilslutter sig den officielle danske lovgivning, samt at e-forhandleren rutinemæssigt føres tilsyn med af fagfolk der har den nødvendige knowhow om vilkårene. Forinden folk bestiller billige ærtesten på en internet virksomhed behøver man for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens betingelser.
  9Mange online virksomheder giver nu om stunder diverse billige fragtløsninger til ærtesten. Den mest benyttede er for nærværende udleveringssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din nyindkøbte vare præcis når det passer dig. Fragtløsningen er jo meget ligetil, samt oftest desuden den mest prisbevidste metode til levering.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk