Bygpris.dk

Dekupørsav

Proxxon Dekupørsav DSH 2-gears
1.980 kr.
Læs mere
JET Dekupørsav 354 230 V
4.660 kr.
Læs mere
Luna Dekupørsav BSS 460
4.295 kr.
Læs mere
Eclipse dekupørsav, 7cp 315 mm
179 kr.
Læs mere
Proxxon Dekupørsav DS 230/E
1.130 kr.
Læs mere
JET Dekupørsav JWSS-22B
6.995 kr.
Læs mere
Proxxon Dekupørsav DS 460 2-Gears m. beskyttelse
3.205 kr.
Læs mere
Jet JSS-18 Dekupørsav
3.750 kr.
Læs mere
JET Dekupørsav JSS-16A
995 kr.
Læs mere
Luna Dekupørsav BFS 1601
1.095 kr.
Læs mere
JET Dekupørsav JSS-354V
5.895 kr.
Læs mere
Scheppach Dekupørsav DECO-FLEX
1.795 kr.
Læs mere
Holzmann Dekupørsav DKS20
1.795 kr.
Læs mere
Dekupørsav 120 W - TC-SS 405 E
799 kr.
Læs mere
FOX Dekupørsav med lys, flexaksel og kitsæt 120w
2.499 kr.
Læs mere
Ryobi Rsw1240g Dekupørsav 125w
1.699 kr.
Læs mere
Dekupørsav 85 watt PowerPlus POWX190
855 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i priserne på billige dekupørsav fra byggecenter til byggecenter. En del fokuserer på lave priser, hvorimod nogle fokuserer på service. Du skal reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
Det er helt klart utrolig relevant at se, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være tvunget til lede andre steder.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende når du køber online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor skal man læse webshoppens regningslinjer.
Såfremt du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente varerne på eget initiativ. Dette er især et alternativ hos de velkendte byggecentre.
Nogle byggecentre udbyder et enormt udvalg, og øvrige er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du bør vide hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, udover blot dekupørsav.
For en del er gør-det-selv projekter lig med alverdens spørgsmål. Derved kan du med fordel bestille ved en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af dekupørsav.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre samler varer fra talrige leverandører, og takket være dette kan du vælge fra et bredt udvalg af dekupørsav online.
De gængse byggemarkeder har butikker i hele landet, og i kraft af det har kunderne mulighed for at købe online og fragte materialerne på eget initiativ. Dermed har man valget om at spare leveringsomkostningen, samt tilmed få fat i varerne hurtigere.
De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte butikker, hvilket kan give øget troværdighed når man handler online. Det vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforhandlere er opstartsfirmaer, der oftest er danske, gerne endda fra dit lokalområde. Dem understøtter du idet du handler dekupørsav online på deres side.
De fleste nichefokuserede webshops er specialister i deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse varer. Herved bør du forvente ekstra kyndig sparring fra ansatte der er eksperter i lige præcis dekupørsav.
Hovedparten af nichespecifikke netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en skarpere pris.
De 10 største byggemarkeder
dekupørsav jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 kollegaer i de 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 mennesker i deres 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

dekupørsav silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

dekupørsav bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag flere end 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

dekupørsav harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 personer i forretningens 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du skal nødig undvære udstyr. Tit vil det være fundamentalt at du har udstyret parat idet du indleder dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at medtage disse udgifter i byggeriets budget.
2Ofte vil det være fundamentalt at nedskrive et budget for ombygningen, så man har kontrol over omkostningerne. Det må være sundt at tage noter til alle udgiftsposter, og herefter finde frem til beløbet for hver enkelt.
3Du finder alle mulige former for vejledninger og videoer online som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube faciliterer rigelig almennyttig info, i særlig grad såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
4Husk at vurdere hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt skal fremskaffe eksperthjælp til dele af arbejdet. Når du tager imod assistance fra en fagperson kunne det være en god idé at få prisoverslag fra en håndfuld foretagender.
5Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. På grund af dette skal du tit tage notits af vejrvarslen i de dage der er op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du er ved at færdiggøre dit store projekt.
6Nogle gange kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man såfremt byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Tilskudet betinges altså af at projektet har positiv betydning for planeten.
7Forberedelse vedbliver at være kilden til succes med byggeriet. Du bør overveje at udarbejde en gennemarbejdet agenda, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af planen.
8Du skal aldrig nogensinde forsømme din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse herunder sikkerhedssko som beskyttelse imod eventuelle ulykker. Det er afgørende at have styr på dit velbefindende i arbejdet, ikke mindst såfremt du ikke fremskaffer professionel hjælp.
9Der præsenterer sig uden tvivl pludselige problematikker ved avancerede opgaver, og derfor kan det vise sig afgørende at man afsætter god nok plads i planen, som vil medvirke til at man kan være afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
10Det er oplagt at sikre sig assistance til arbejdet, især såfremt det er omfangsrige byggeprojekter. Store opgaver skal gerne udføres af flere personer. Derudover vil det vise sig mere produktivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
11Forud for at du går i gang med byggeprojektet er det ultra centralt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter hvor du bor vil der være begrænsende regler for, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
12Det bliver meningsgivende at have de nødvendige bygningsmaterialer handlet ind inden du indleder håndværket. Du får god gavn af at notere en simpel liste med hver eneste ting du skal bruge, og dernæst efterse listen, således at du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
Danskernes favorit byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er enormt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % giver maksimum point, og kun 8 % giver dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er fantastisk flot. Ratingen er baseret på 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er temmelig imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ualmindeligt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.

elektrisk, hobby, hånd, håndholdt, mini, Black & Decker, Bosch, Dewalt, Dremel, Einhell, Ferax, Hegner, JET, Parkside, Power Craft, Proxxon, Rexon, Ryobi, Scheppach, Stanley, Worx, Zoodos, børn, glas, metal

Hvilken leveringsudgave er smartest?

En hel del internet shops yder i vore dage diverse billige leveringsløsninger til dekupørsav. En af dem der er mest anvendt er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente bestillingen på et selvvalgt tidspunkt. Denne er altså temmelig ukompliceret, samt oftest også den mest letkøbte fragtmetode.

Du kan tillige beslutte dig for at få ordren bragt hjem til dig privat eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden er ofte en anelse mindre billig, men endda temmelig praktisk ift. dekupørsav online. Den mest letkøbte løsning vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, som dog er betinget af at du lever i nærheden af internet firmaets butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på dekupørsav er jo ekstremt betydningsfuld når man skal bruge varen inden for kort tid, så i det øjemed er det nemlig meningsfuldt at du gransker den anslåede leveringstid ved dekupørsav. Størstedelen af e-firmaer i Danmark – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – lover billig levering på næstkommende hverdag på masser af varenumre online, der dog nødvendiggør at bestillingen fuldbyrdes inden et konkret tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få pakken distribueret inden pakkemedarbejderne har fyraften.

Nogle enkelte firmaer på nettet sikrer portofri levering på dekupørsav online, men i de fleste tilfælde kun hvis der købes for en bestemt sum. Ellers skulle man snuppe den billigste mulighed for fragt, som i de fleste tilfælde vil være at få dem til at levere varerne til et afhentningssted.

De største webshops giver klik-og-hent hvor du bestiller billig dekupørsav online og afhenter i byggemarkedet. Fx 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og Stark. Byggemarkederne giver bl.a. click-and-collect på dekupørsav i disse byer:

Rødovre, Kalundborg, Vallensbæk, Esbjerg, Korsør, Gladsaxe, Odense, Aabenraa, Herlev, Allerød, Frederiksberg, Nørresundby, Frederiksværk, Horsens, Aalborg, Herning, Roskilde, Nærum, Svendborg, Rønne, Frederikshavn, Solrød Strand, Grenaa, Charlottenlund, Virum, Hedehusene, København, Rudersdal, Ikast, Nykøbing Falster, Jyllinge, Næstved, Tårnby, Ishøj, Aarhus, Hørsholm, Risskov, Varde, Randers, Lillerød, Valby, Helsingør, Farum, Vejle, Struer, Ballerup, Gentofte, Lystrup, Slagelse, Sønderborg, Odder, Haslev, Brønderslev, Silkeborg, Lyngby, Viborg, Søborg, Middelfart, Kokkedal, Greve, Nakskov, Kolding, Nyborg, Vanløse, Køge, Holbæk, Glostrup, Højbjerg, Skanderborg, Ringsted, Dragør, Hvidovre, Hjørring, Birkerød, Vordingborg, Haderslev, Frederikssund, Holstebro, Brabrand, Albertslund, Taastrup, Stenløse, Tilst, Åbyhøj, Hillerød, Hedensted, Hobro, Værløse, Brønshøj, Skive, Brøndby, Ølstykke, Fredericia, og Thisted, .

Afhentning for dekupørsav er en mulighed i de fleste regioner af landet: Jylland (Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland), Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Falster) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når vi kigger i statistikkerne bliver det klart, at online shoppere tit søger efter eksempelvis dekupørsav tilbud og dekupørsav online. Foruden dette ser man jævnligt internet shoppere kigge efter bl.a. dekupørsav priser, billig dekupørsav samt køb dekupørsav, foruden de store byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

Gode priser på dekupørsav

Det er jo ret hensigtsmæssigt for internetbrugere at finde de bedste priser på billige dekupørsav online på flere netshops, og på grund af dette har flere online butikker været nødt til at formindske salgspriserne på dekupørsav enormt, og i øvrigt sikre gratis fragt.

Til gengæld kan det immervæk være lukrativt at se nærmere på indtil flere internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg på dekupørsav online inden du shopper, sådan at du ikke er i tvivl om at indhente den mest betalelige pris. Se ikke blot på de kendte byggemarkeder som Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Jem og Fix.

Man bør blot være obs på, at ifald en shop på nettet udlover billige dekupørsav online til en salgspris som virker umådelig beskeden, er det i nogle tilfælde være en varsel om en snydagtig online virksomhed. Betalinger med kort er på den anden side omsluttet af en lov, hvilket assisterer os overfor uærlige e-forretninger.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller MobilePay. Alternativt kan du vælge en løsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil honorere pengene til dekupørsav over et længere tidsrum. Det foreslåes typisk i specialiserede netshops, men dog sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg.

Ved kig i data er det markant, at netshoppere mange gange søger bl.a. køb dekupørsav og dekupørsav online. Foruden dette oplever vi typisk internet shoppere lede efter blandt andet dekupørsav tilbud, billig dekupørsav og dekupørsav priser.

Analyser tidligere kunders betragtninger

Trustpilot frembringer nogenlunde fortræffelige genveje til at efterse adskillige andre køberes kritik og af den grund støtter vi, at du undersøger internet forhandlerens omtaler forinden du handler billige dekupørsav online.

Facebook giver dig ydermere ultra stabile genveje til at få indblik i internet forhandlerens troværdighed. Derudover møder vi en række online shops i Danmark hvor folk kan frembringe en omtale af virksomhedens service, hvilket desuden bør bruges til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk bestiller billige dekupørsav online på en internet shop bør de helt sikkert have øje for shoppens betingelser, det er dog bare ikke super interessant, i særdeleshed med de gængse byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og XL-Byg.

Et nemmere alternativ kan derfor være at se nærmere på om internet firmaet er e-mærket medlem, som ofte er et billede på at webshoppen opretholder de officielle danske regler, foruden at e-forhandleren undertiden kigges til af fagfolk der behersker de gældende love.

Dette er en god chance for assistance, når du bliver udsat for udfordringer i forbindelse med dit køb af dekupørsav. Yderligere tilrådes det at man er hensynstagende til de mest centrale forhold i forbindelse med bestillingen af dekupørsav online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik e-forretningen tilsikrer.

På grund af dette er det tilmed vigtigt, at man stadigvæk bevarer sin ordremail, så man senere kan bekræfte sit køb af dekupørsav, uagtet om man bestiller ved Davidsen, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 eller Stark.

Martin Christensen gav 5 stjerner

Det virker bare.

Peter F gav 4 stjerner

Det virker bare.

Marianne T gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Hanne gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

9 gode råd til indkøb via nettet
1En række online selskaber tildeler til alt held en lang række forskellige billige leveringsmetoder til dekupørsav. En af de populære er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv kan hente din bestilling når du har tid. Fragtformen er nemlig særligt smertefri, og tit ydermere den billigste type af levering.
2Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af en bestemmelse, hvilket sikrer køberen overfor uægte e-butikker. Som en anden løsning burde du anvende en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at godtgøre regningen over flere uger.
3Den mest betalelige leveringsmåde er uden tvivl selv at hente pakken, hvilket dog afhænger af at du har bopæl tæt på e-forhandlerens adresse. Den fragtmulighed er naturligvis virkelig afgørende forudsat du mangler dekupørsav nu og her. Alternativt så garanterer nogle online selskaber fragtfri levering, men i mange tilfælde gælder det kun hvis man shopper for et fastslået beløb.
4En række e-butikker garanterer levering uden omkostninger på dekupørsav, men undertiden påkræves det at der handles for et præcist beløb. Desuden må du snuppe den mindst kostelige leveringsmanér, hvilket i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et udleveringssted. Denne viser sig tit derudover ualmindeligt let. Den mest prisbevidste leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
5Trustpilot frembyder en lang række fine genveje til at verificere en hel del forhenværende brugeres opfattelser og derved er det smart, at du tager et kig på netshoppens ratings forud for at du køber billige dekupørsav online. Facebook resulterer i endvidere fuldt ud hæderlige muligheder for at få indsigt i online firmaets troværdighed.
6Før nogen shopper billige dekupørsav i en shop behøver man sådan set løbe igennem virksomhedens handelsvilkår, det er dog gerne ikke særlig interessant. Udover dette er det smart at du er klar over de væsentligste vedtægter der er gældende for bestillingen af billige dekupørsav online, f.eks. hvilken byttepolitik internet selskabet kører med.
7Det er yderst nemt for købere at undersøge tilbud online på billige dekupørsav fra flere online webshops, og på grund af dette yder masser af online outlets gratis levering. Derfor kan det imidlertid være lukrativt at efterprøve enkelte internet forhandlere efter tilbud og udsalg inden du gennemfører dit køb, sådan at man er usvigeligt sikker på at opnå den laveste pris.
8Vi foreslår generelt at kontrollere hvorvidt online shoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det kan være et sympol på at internet virksomheden accepterer de danske regler, samt at e-forhandleren regelmæssigt revurderes af jurister der er meget fortrolige vilkårene på området. Forinden folk bestiller billige dekupørsav på en online butik kan man egentlig gøre sig bekendt med indholdet af butikkens forretningsbetingelser.
9Antal dages levering er ualmindeligt betydningsfuld såfremt man behøver din pakke med det samme, så af den grund er det bestemt meningsfuldt at man tjekker tidshorisonten for levering på dekupørsav. En stor portion shops på nettet udlover billig 1 dags fragt på massevis af varer, som trods alt er underforstået at handlen gemmenføres inden et fast klokkeslæt.