Bygpris.dk

Fugesand pristjek

I tabellen herunder har vi listet 26 webshops der sælger fugesand, sammen med den pris de tager for 1.000 kg inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 1.000 kg for 850 kr., som er hele 87 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg fugesand inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
850 kr.Køb
895 kr.Køb
899 kr.Køb
950 kr.Køb
981 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.101 kr.Køb
1.173 kr.Køb
1.239 kr.Køb
1.249 kr.Køb
1.264 kr.Køb
1.285 kr.Køb
1.323 kr.Køb
1.810 kr.Køb
2.213 kr.Køb
2.213 kr.Køb
2.448 kr.Køb
2.600 kr.Køb
3.330 kr.Køb
3.330 kr.Køb
3.423 kr.Køb
3.849 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Det ligger jo nærmest i navnet. Fugesand er sand, der skal lægges i fugerne mellem dine fliser, så de ligger mere stabilt. Man kunne måske forledes til at tro, at alt sand der ligger i fugerne mellem fliser, er godt fugesand, men det er det ikke.

Al fugesand er nemlig ikke skabt lige. Der er f.eks. forskel på, om der er tale om fugesand med cement, stenmel eller noget helt tredje.

Kort sagt måles fugesand på sin evne til at stabilisere og styrke dine flisefuger. Når du får lagt fugesand mellem fliserne, og sørger for, at det bliver kompakte og stærke fuger, så sørger du samtidig for, at dine fliser kommer til at ligge jævnt og stabilt samtidig med, at du kan undgå en stor del af det ukrudt, der typisk kryber frem mellem terrassefliser og lignende.

Der er derfor mange gode grunde til at gøre brug af en ordentlig fugesand, når du skal lægge dine fliser i første omgang.

Hvorfor ikke bare bruge strandsand?

Hvis du først begynder at se dig om efter forskellige løsninger, går det måske op for dig, at det ville være meget billigere, hvis du bare tog et smut på stranden og hentede et par spande med strandsand, og det er helt rigtigt, men det er alligevel en dårlig løsning.

En af de helt store fordele ved at bruge fugesand, er at fugesand er lavet til at pakke sig tæt, og skabe en meget kompakt belægning, der ikke fortætter sig synderligt, når det bliver vådt.

Grunden til at fugesand kan pakke sig så tæt og blive liggende stabilt, er at det er udformet med kanter og i former, der griber i hinanden.

Strandsand derimod består af enormt mange, bittesmå, helt runde sandpartikler, der er blevet slebet helt fine af saltvand og slid. Det er det, der gør, at strandsand føles så blødt mellem tæerne.

Det betyder, at strandsand ikke kan pakke sig lige så godt som fugesandet, og med tiden ved strandsand blive skyllet væk, og så er du lige vidt.

Derfor skal du bruge fugesand

Hvordan bruger du fugesand?

Når du først har fået lagt dine fliser ud på terrassen, gårdspladsen eller i indkørslen i det mønster, du gerne vil have de skal ligge i, så er det tid til at få fyldt fugerne med fugesand. Heldigvis er det på ingen måde en svær opgave.

Sådan lægger du fugesand – trin for trin

 1. Sørg for at både dine fliser og dit fugesand er 100% tørt.
 2. Hæld dit fugesand ud på fliserne.
 3. Fej fugesandet ned i fugerne og husk at feje diagonalt på fugerne.
 4. Fej toppen af fliserne helt rene for sand.
 5. Brug en pladevibrator til at få fliserne til at ligge helt tæt.
 6. Top fugerne af med mere fugesand ligesom i trin 2 og 3.
 7. Fej til sidst toppen af fliserne helt rene for sand igen.

Fej fugesandet ned i fugerne

Til at starte med, skal du sørge for at både dine fliser og dine fugesand er helt tør.

Derefter skal du tømme dine sække eller din big bag med fugesand ud på fliserne, så det hele ligger fremme. Derefter skal du tage din kost, og feje fugesandet ned i fugerne. Her er det vigtigt, at du fejer diagonalt på fugerne.

Hvis du fejer lige på fugerne, bliver du aldrig færdigt, da du kommer til at feje fugesandet op igen. Derfor skal du huske at feje diagonalt.

Fej fliserne fri for resten af sandet

Når fugerne er fyldt, skal fliserne fejes fri for det resterende fugesand, inden du tager turen med pladevibratoren.

Det er vigtigt, at der ikke ligger sand på fliserne, da det vil give misfarvning og mærker på dine fliser.

Brug en pladevibrator

Når du kører pladevibratoren henover fliserne, skal du huske både at vibrere fliseområdet i bredden og på langs, så fliserne kommer til at ligge helt fast.

Ligeledes bør der være et overlap på ca. 50% af hver linje, du går med pladevibratoren.

Top fugerne af igen

Når du er færdig med at vibrere fliseområdet, vil du bemærke, at sandet i fugerne ikke ligger lige så højt som inden du gik i gang.

Derfor skal du nu fylde mere sand i fugerne, præcis som du gjorde til at starte med, og til sidst skal du igen sørge for, at få fejet fliserne fri for sand, så du undgår misfarvning.

Undgå ukrudt i fugerne

En af de evige kampe for enhver, der holder hus og have, er at bekæmpe ukrudt. Hvis du har set en gammel terrasse, så har du helt sikkert også lagt mærke til, hvordan ukrudtet kan pible op mellem fliserne, men det er der råd for.

Der findes f.eks. forskellige typer fugesand, der er udviklet til at mindske mængden af ukrudt, der kan trænge op igennem dine fliser.

Men lige meget hvad, vil der altid være en chance for, at der trænger en lille smule ukrudt op, der er dog flere forskellige måder at mindske sandsynligheden for, at det sker.

Ud over at du kan vælge en meget fin fugesand, der kan pakke sig ekstra tæt, er der en lang række ting, du kan gøre, for at undgå at få for store problemer med ukrudt.

Her er et par af de ting, der har betydning for, hvor meget ukrudt der skyder op mellem dine fliser:

Flisetype og fugebredde

Når det kommer til valg af fliser og fugebredde, så siger det næsten sig selv, hvad der er den bedste løsning. Store fliser og smalle fuger gør, at der ikke er så meget plads til ukrudt.

Til gengæld slipper der mere regnvand ned gennem en større fuge, hvilket mindsker sandsynligheden for oversvømmelser i haven.

Brug af ukrudtsdug

En ukrudtsdug er et tæppe, du lægger under fliserne, der sørger for, at ukrudt der kommer nedefra, ikke kan komme op til fugerne.

Det er en kæmpe hjælp, desværre er det meste af den type ukrudt, der vokser i fugerne, frøukrudt, hvilket betyder, at det kommer oppefra. Derfor vil en ukrudtsdug ikke kunne garantere dig imod ukrudt, men den er et godt skridt på vejen.

Valg af fugemateriale

I gamle dage brugte man strandsand til at fuge mellem fliser, men det virker ikke helt så godt, og i løbet af de sidste par år, er der dukket en del forskellige produkter op, der fungerer langt bedre som fugemateriale. Blandt dem er både forskellige typer stenmel og Danfugesand.

Stenmel virker rigtig godt som fugemateriale, fordi det har en meget fin struktur, hvilket betyder, at det kan pakke sig enormt tæt, hvilket både hjælper med at bekæmpe ukrudt, og det er ligeledes en fordi, når du skal feje stenmelet ned i fugerne, da det ikke lige så nemt kommer op igen, hvis du fejer på den forkerte led.

Danfugesand består af knust granit, og modsat almindeligt fugesand, har det en meget høj pH-værdi, hvilket betyder, at ukrudtet har rigtig dårlige vækstkår i fugesandet.

Vedligehold af dine fuger

At vedligehold dine fuger går i høj grad ud på at sørge for, at dine fuger er helt fyldt med fugemateriale. En halvtom fuge bliver let fyldt op med jord, hvilket øger ukrudtets vækstkår.

Derfor er det vigtigt, at du sørger for, at fylde din fuger op, og at fugematerialet ligger tilstrækkeligt tæt.

Brug fugeplanter i stedet

En anden mulighed er, at du planter planter i fugerne i stedet for at vente på, at ukrudtet indtager pladsen. Alle de steder hvor der gror planter, kan der nemlig ikke gro ukrudt.

For at få det bedste resultat, er det vigtigt, at du vælger planter, der ikke er for høje, og som gror tæt, så der ikke kan vokse ukrudt imellem dem.

Blandt de ideelle fugeplanter er:

Anvendelse: mod sokkel mod ukrudt til natursten til pigsten til fliser til havefliser til brosten til teglklinker mod myrer til teglsten til klinker til herregårdssten mod mos til brede fuger til tegl til skifer til belægningssten til indkørsel til terrasse til chaussesten

Varianter: basisk organisk hvid antracit elastisk ovntørret epoxy fejefast ukrudtshæmmende lufttørret

Mængder: 20 kg 15 kg 15 kg 500 kg 500 liter 10 kg 1 ton 800 kg 1 kubikmeter 1 m3 25 kg 1000 kg 25 kg

Levering: hent selv trailer løst leveret afhentning i poser vognlæs i sække i løs vægt i bigbag

Brands: Weber Skalflex Danfast IBF RNR No grow FB Beton RC Beton Dansand

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med alverdens spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at vælge et online byggemarked, som kan give sparring og vejledning omkring fugesand.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige fugesand fra webshop til webshop. En del tilbyder billige priser, og øvrige fokuserer på service. Du må gennemtænke hvad du vil prioritere.
Du skal vide hvilke betingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Derfor bør du undersøge firmaets regningslinjer.
Nogle byggekæder tilbyder et stort sortiment af varer, og øvrige fokuserer på en bestemt type af vare. Du skal tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, foruden blot fugesand.
Det er selvsagt meget relevant at tjekke, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Hvis du har brug for byggematerialerne nu og her eller bare har lyst til at undvære fragtgebyret, så kan du med fordel køre varerne selv. Det er navnligt muligt hos de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og landskendte forretninger, som kan bidrage til øget tryghed når du skal købe online. Dette vil nogle se fordele i.
De velkendte byggemarkeder har butikker i hele landet, og takket være dette har kunderne valget om at handle online og hente varerne på eget initiativ. Dermed er der mulighed for at undvære fragtgebyret, samt endda få fat i produkterne lige nu.
De velkendte byggekæder tilbyder produkter fra diverse leverandører, og hermed kan du vælge fra et stort sortiment af fugesand online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er producenter af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online vil du få lavere priser.
En masse nichespecifikke netbutikker er iværksættervirksomheder, som typisk har danske ejere, givetvis endda lokalt fra dit område. Dem hjælper du når du køber fugesand online på deres webshop.
Alverdens specialiserede netshops har meget ekspertise i de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Følgelig vil du opleve ekstremt anvendelig vejledning fra personale der er eksperter i lige præcis fugesand.
De 10 største byggemarkeder

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 personer i de 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 ansatte i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af cirka 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

fugesand silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

fugesand jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 mennesker i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

fugesand harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

fugesand bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 ansatte i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Potentielt kan det blive aktuelt at du har de fornødne materialer handlet ind i god tid før du starter byggeriet. Du har god gavn af at nedskrive en enkel huskeliste hvorpå der noteres alle de ting du får brug for, og bagefter gennemgå hver enkelt ting, så du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
2Man må ikke på noget tidspunkt mangle udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig fornuftigt at du har udstyret tilgængeligt når du starter byggeriet. Du bør huske at medtage de medfølgende omkostninger i økonomien.
3Typisk vil det være essentielt at nedskrive et budget for dit byggeri, så man har kontrol over udgifterne. Det kan vise sig at være behjælpeligt at dokumentere alle udgiftsposter, og dernæst nedfælde omkostningen ved dem én efter én.
4Planlægning bliver kilden til succes med din byggeproces. Du kunne overveje at liste en struktureret tidsplan, der beskriver hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp når du sammensætter din arbejdsplan.
5Husk at du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde hvor byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Tilskudet kræver med andre ord at byggeriet gør en positiv forskel for klimaet.
6Du må aldrig nogensinde nedprioritere sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj bl.a. sikkerhedshjelm der skåner dig mod potentielle ulykker. Det er uundværligt at du har styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
7Der er en verden af guides og videoer på nettet hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube yder assistance med vældig meget gavnlig info, særligt hvis man kigger i hele verden.
8For projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Således kan du jævnligt se vejrprognosen i forbindelse med projektets begyndelse, så det ikke med et brag begynder at piske ned absolut lige når du er i fuld gang med det avancerede projekt.
9Længe før du iværksætter byggeprojektet må det være højst betydningsfuldt med en forsikring om, at projektet er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor vil der vise sig forskellige regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
10Måske du burde tage til overvejelse om du magter at klare det hele selv, eller du i stedet for bør skaffe eksperthjælp til færdiggørelsen af byggeriet. Hvis du vil benytte hjælp fra en fagperson kan det være optimalt at tage imod en pris fra flere leverandører.
11Det anbefales at få hjælp til arbejdet, specielt såfremt det er krævende byggerier. Større projekter gør krav på flere end en enkelt person. Desuden bør det blive mere effektivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
12Der viser sig jævnligt ubelejlige bump på vejen i forbindelse med avancerede projekter, og derfor viser det sig af stor betydning at der afsættes tilstrækkelig tid i planen, således at man kan føle sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
De bedst vurderede byggekæder
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er utrolig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ekstremt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ultra imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % giver den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % giver 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er kolossalt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål med hensyn til fugesand

 • Hvordan bruger man fugesand?
 • Hvilket fugesand?
 • Hvad indeholder fugesand?
 • Hvor meget fugesand skal jeg bruge?
 • Hvordan virker fugesand?
 • Hvornår fugesand?
 • Fugesand hvorfor?
 • Hvilken slags fugesand?
 • Hvor meget fugesand pr m2?
 • Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

  En lang række internet shops frembyder nu om dage alverdens billige fragttyper til fugesand. Den mest almindelige er nu til dags pakkeshoppen, hvor det er muligt at hente varerne lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er jo vældig simpel, og ofte ydermere den billigste leveringsform.

  Du burde derudover beslutte dig for at bestille pakken til levering hjem til dig selv eller ud til dit arbejdes adresse. Denne bliver beklageligvis en lille smule mere pebret, men omvendt ret så hensigtsmæssig for fugesand online. Den billigste leveringsmanér er uden tvivl at du selv henter pakken, hvilket dog står og falder med at du lever i kort afstand af webshoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringstiden på fugesand er selvfølgelig yderst bestemmende i tilfælde af at man behøver dine nye varer med det samme, så med det formål er det utvivlsomt væsentligt at vi undersøger den forventede leveringsdato på fugesand. En del online shops – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – giver billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter online, som dog tager udgangspunkt i at ordren aflægges forinden et angivent tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få pakken afsted inden lagerpersonalet får fri.

  En række firmaer på nettet sikrer fragt uden omkostninger på fugesand online, men typisk under forudsætning af at man aftager for en konkret pris. I øvrigt bør man beslutte sig for den billigste fragttype, hvilket typisk er at få kørt dine produkter til et udleveringssted.

  En masse byggemarkeder udlover afhentning hvor du handler billig fugesand på nettet og afhenter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4 og Davidsen. Byggekæderne yder eksempelvis klik-og-hent på fugesand i følgende byer:

  Frederikshavn, Vanløse, Lyngby, Charlottenlund, Thisted, Birkerød, Nyborg, Næstved, Solrød Strand, Esbjerg, Holstebro, Gentofte, Frederikssund, Aalborg, Middelfart, Haslev, Risskov, Ballerup, Brøndby, Fredericia, Skive, Nakskov, Svendborg, Herlev, Varde, Valby, Hedensted, Brabrand, Sønderborg, Hillerød, Grenaa, Silkeborg, Kolding, Lillerød, Ringsted, Stenløse, Nørresundby, Tilst, Aarhus, Vejle, Farum, Greve, Hobro, Hørsholm, Odense, Viborg, Vordingborg, Jyllinge, Brønshøj, Herning, Nærum, Ølstykke, Ishøj, Køge, Skanderborg, Kokkedal, Korsør, Vallensbæk, Tårnby, Roskilde, Ikast, Dragør, Frederiksberg, Helsingør, Gladsaxe, Randers, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Hedehusene, Rudersdal, Værløse, Struer, Hjørring, Albertslund, Højbjerg, Søborg, Odder, Lystrup, Aabenraa, Virum, Kalundborg, Horsens, Haderslev, Holbæk, Glostrup, Hvidovre, Åbyhøj, København, Brønderslev, Allerød, Rødovre, Rønne, Slagelse, og Taastrup, .

  Klik-og-hent af fugesand er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland).

  Ved indkig i tallene står det klart, at folk typisk efterspørger blandt andet køb fugesand og fugesand online. Vi ser desuden tit netshoppere lede efter for eksempel fugesand tilbud, billig fugesand og fugesand priser, foruden de udbredte byggecentre som Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg.

  Den bedste pris på fugesand

  Det er jo særdeles uproblematisk for folk at finde information om priser på billige fugesand online hos flere forretninger på nettet, og på grund af dette har adskillige online forhandlere set sig tvunget til at formindske prisniveauet på fugesand drastisk, og ydermere love billig fragt.

  Dog kan det immervæk blive nyttigt at kontrollere indtil flere netbutikker efter tilbud på fugesand online inden du færdiggør din shopping, således at man er på den sikre side med at få den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggecentre som XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og Bygma.

  Man bør imidlertid være årvågen med, at når en online butik frembyder billige fugesand online på tilbud til en pris som virker helt fantastisk god, så er det undertiden være et signal om en uægte internet webshop. Bestillinger med betalingskort er heldigvis indbefattet af en retningslinje, som værner folk overfor bedrageriske firmaer på nettet.

  Generelt tilråder vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du udnytte en løsning som for eksempel ViaBill, forudsat du hellere vil betale regningen på fugesand over tid. Dette fås typisk hos nichefokuserede webshops, men ikke de store byggekæder som fx Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Bauhaus.

  Når vi kigger i statistikkerne fremstår det markant, at folk typisk leder efter for eksempel fugesand tilbud og fugesand online. Foruden dette oplever vi typisk mennesker lede efter for eksempel billig fugesand, køb fugesand samt fugesand priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg fugesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 24 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering godt gået” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: mod mos til tegl til terrasse til havefliser mod myrer til herregårdssten til fliser til teglklinker mod ukrudt til brede fuger til indkørsel til skifer mod sokkel til teglsten til brosten til klinker til pigsten til chaussesten til natursten til belægningssten

  Varianter: fejefast epoxy basisk lufttørret ukrudtshæmmende hvid elastisk ovntørret antracit organisk

  Mængder: 800 kg 15 kg 15 kg 10 kg 20 kg 25 kg 500 liter 1000 kg 500 kg 1 m3 1 ton 1 kubikmeter 25 kg

  Levering: i løs vægt i bigbag i poser i sække løst leveret hent selv afhentning vognlæs trailer

  Brands: Dansand RNR Weber No grow RC Beton Danfast FB Beton Skalflex IBF

  Gennemsøg andre menneskers anbefalinger

  Trustpilot leverer uden sammenligning habile chancer for at efterse en stor gruppe andre brugeres vurderinger og derved foreslåes det, at du tjekker e-shoppens ratings inden du shopper billige fugesand online.

  Facebook tilbyder dig ligeledes regulære troværdige muligheder for at få kendskab til e-butikkens popularitet. Tilmed ses en række butikker på nettet som giver folk mulighed for at ytre en anmeldelse af deres køb, hvilket tillige kan anvendes til at fornemme kundetilfredsheden.

  Inden nogen køber billige fugesand online i en internet webshop behøver de i og for sig sætte sig ind i netshoppens handelsbetingelser, dog er det almindeligvis ikke særlig morsomt, i særdeleshed ved de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Davidsen og Bauhaus.

  Et andet alternativ kan være at kigge om online forretningen er støttet af e-mærket, hvilket skulle være en tilkendegivelse af at online webshoppen tilslutter sig de danske retningslinjer, foruden at online webshoppen nu og da monitoreres af fagfolk der har ekspertise inden for de gældende regler.

  Dette er desuden en god chance for at få assistance, såfremt du møder besvær som følge af dit indkøb af fugesand. Herudover er det smart at kunden er sat ind i de elementære betingelser der indvirker på bestillingen af fugesand online, eksempelvis hvilken returrettighed online forhandleren garanterer.

  I den relation er det i øvrigt relevant, at man altid bevarer ens faktura e-mail, så man til enhver tid vil kunne bevise bestillingen af fugesand, hvad end man handler ved Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma eller XL-Byg.

  Hanne O gav 5 stjerner

  Intet at klage over

  Erik E gav 4 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  Birthe Sørensen gav 5 stjerner

  Hurtig levering uden mangler.

  Anna Nielsen gav 4 stjerner

  Alt fungerede perfekt.

  Fugesand via internet butikker

  Trustpilot frembyder fuldstændig fine genveje til at kigge nærmere på forskellige tidligere forbrugeres betragtninger med køb af fugesand og derfor er det at foretrække, at du ser nærmere på internet webshoppens bedømmelser forinden du køber fugesand online.

  Facebook leverer lignende adskillige anstændige løsninger til at få indtryk af online shoppens popularitet. Herinde møder vi mange firmaer på nettet som gør det muligt at formulere en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket tilmed kan udnyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne for bestilling af fugesand.

  Forinden man bestiller fugesand via nettet

  Før nogen shopper fugesand hos en online virksomhed bør de reelt bese webshoppens betingelser, men det er naturligvis et omfattende projekt.

  Et andet alternativ kunne måske være at efterse hvorvidt netbutikken er e-mærke godkendt, grundet at det typisk er en indikator for at internet forretningen efterkommer den officielle danske lovgivning, foruden at e-firmaet rutinemæssigt ses til af specialister der har ekspertise inden for de gældende love for salg af fugesand på nettet.

  Dette er en god chance for at få bistand, når du oplever problemer ved dit køb. Ydermere stiller vi forslag om at kunden er hensynstagende til de fundamentale regler der kan influere på handlen.

  Levering af fugesand

  Temmelig mange shops på nettet frembyder nu diverse metoder til levering. Den mest prisbevidste leveringsversion er dog at du selv står for afhentning af fugesandet, men det nødvendiggør at du opholder dig lige ved webbutikkens bopæl.

  Leveringstiden kan være særdeles vigtig om vi har behov for fugesandet om kort tid, og derfor er det selvfølgelig klogt at man checker den anslåede leveringsdato for fugesand – men husk at det nødvendiggør at du når at bestille inden et aftalt tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få ordren betjent inden de lageransatte drager hjemad.

  Nogle få webshops tilbyder fri fragt på fugesand, men typisk kun ifald man shopper for et præcist beløb.

  Varerne du finder her på siden blev fundet frem af vores algoritme. Søgemotoren har nemlig ledt et utal af varer for at finde de tilbud der minder om fugesand, og som robotten af den grund forestiller sig vil falde i din smag.

  Udover at inddrage søgeordene som du skrev på Google har søgemotoren desuden inddraget formuleringer, som den vurderer at andre folk med stor sandsynlighed indtaster i forbindelse med det, eksempelvis fugesand i mørk farve og fugesand til sokkel foruden formuleringer som fugesand til fliser og fugesand i grå.

  Den data bruger algoritmen som yderligere inspiration til at præsentere de tættest beslægtede produkter. Det er også tydeligt at andre folk eksempelvis søger efter fugesand i antracit, fugesand i mørk farve og fugesand til brede fuger. Den information har søgerobotten ligeledes brugt til, at navigere forbi mange hundredvis af varer.

  For øvrigt viser vores data, at søgeudtrykkene køb fugesand, fugesand til sokkel og fugesand i bigbags er meget populære, og derfor er de også medregnet af robotten ligesom søgeordene fugesand i grå, fugesand til fliser og fugesand i bigbags. Forhåbentlig føler du at du er tilfreds med de listede produkter, ved at bare et enkelt af dem faldt i din smag.

  Fugesand skaffes hos populære byggebutikker, som fx Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan og Bygma.

  Her ses de byer der oftest bestilles fugesand til…

  Hovedstaden: Gentofte, Brønshøj, Frederikssund, Nivå, Dragør, Gladsaxe, Hillerød, Lillerød, Hvidovre, Stenløse, Værløse, Roskilde, Smørumnedre, Helsinge, Valby, Nærum, Hundested, Dyssegård, København, Søborg, Rønne, Frederiksværk, Humlebæk, Snekkersten, Gilleleje, Herlev, Vallensbæk, Hørsholm, Måløv, Taastrup, Hellebæk, Kokkedal, Rudersdal, Lyngby, Farum, Holte, Frederiksberg, Tårnby, Ishøj, Ballerup, Virum, Fredensborg, Hedehusene, Glostrup, Ølstykke, Allerød, Vanløse, Espergærde, Helsingør, Slangerup, Brøndby, Birkerød, Albertslund, Charlottenlund, Hellerup, Rødovre, Høje Taastrup

  Midtjylland: Ringkøbing, Grenaa, Højbjerg, Randers, Skive, Lystrup, Løgten, Hammel, Kjellerup, Bjerringbro, Beder, Ikast, Ry, Brabrand, Skanderborg, Lemvig, Holstebro, Silkeborg, Horsens, Egå, Hinnerup, Løsning, Mårslet, Herning, Tilst, Hornslet, Risskov, Brande, Struer, Galten, Skjern, Åbyhøj, Aarhus, Odder, Ebeltoft, Malling, Hadsten, Skødstrup, Hørning, Hedensted, Viborg, Hasselager, Vejle

  Nordjylland: Svenstrup, Hjørring, Aalborg, Nibe, Thisted, Aabybro, Skagen, Nykøbing Mors, Brønderslev, Støvring, Sæby, Frederikshavn, Nørresundby, Hirtshals, Hadsund, Hobro, Aars

  Syddanmark: Bramming, Faaborg, Odense, Nyborg, Tønder, Svendborg, Munkebo, Grindsted, Varde, Fredericia, Vejen, Otterup, Sønderborg, Vojens, Billund, Nordborg, Aabenraa, Ribe, Middelfart, Børkop, Ringe, Kolding, Esbjerg, Haderslev, Kerteminde, Assens, Rødekro

  Sjælland: Vordingborg, Maribo, Nakskov, Holbæk, Ringsted, Nykøbing Falster, Nykøbing Sjælland, Tune, Haslev, Herfølge, Sorø, Skælskør, Slagelse, Kalundborg, Solrød Strand, Fensmark, Køge, Greve, Korsør, Næstved, Jyllinge

  9 tips til køb på nettet
  1Enkelte internet selskaber tilbyder levering uden beregning på fugesand, men tit er det forbeholdt når der erhverves for et fastsat beløb. Som alternativ skal man udse dig den mest billige mulighed for fragt, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få bragt ordren til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig tit på den anden side rigtig hensigtsmæssig. Den mest letkøbte leveringsmodel kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne.
  2Den mest betalelige fragtmulighed er uden tvivl selv at hente produkterne, som jo kræver at du er lige ved internet virksomhedens arbejdslager. Den leveringsløsning er ultra relevant hvis vi absolut skal bruge fugesand om få sekunder. Alternativt så frembyder indtil flere online outlets levering uden omkostninger, men undertiden stiller det krav om at du aftager for en konkret pris.
  3Trustpilot tilbyder dig ultra anstændige genveje til at gennemrode flere eksisterende konsumenters ratings og derved er det smart, at du gennemgår internet selskabets ratings før du bestiller billige fugesand online. Facebook tilbyder dig lignende de facto pålidelige genveje til at få en idé om online forretningens kundefokus.
  4Generelt anbefaler vi at se nærmere på hvorvidt e-firmaet er verificeret af e-mærket, siden det er en tilkendegivelse af at netbutikken opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, tillige med at den tit vurderes af jurister som mestrer vilkårene. Før folk køber billige fugesand på en internet virksomhed behøver man sådan set sætte sig ind i netbutikkens handelsbetingelser.
  5Leveringstiden er særdeles udslagsgivende ifald du behøver pakken omgående, og herved er det uden tvivl passende at man dobbelttjekker leveringstidspunktet ved fugesand. Størstedelen af shops på nettet stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på en række varenumre, som dog kræver at ordren laves tidligere end et konkret tidspunkt.
  6Det er rigtig simpelt for enhver at finde de bedste tilbud online på billige fugesand fra diverse online forretninger, og af den grund garanterer mange online firmaer fragt uden omkostninger. Dog kan det til hver en tid være nyttigt at granske nogle forskellige e-firmaer efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er sikker på at få den mest betalelige pris.
  7Forud for at folk handler billige fugesand på en webshop burde man principielt overveje webshoppens forretningsbetingelser, men det er oftest en omfattende opgave. Dertil er det smart at du er klar over de mest aktuelle bestemmelser der kan have indflydelse på shopping af billige fugesand online, fx den ombytningspolitik butikken kører med.
  8De fleste internet firmaer tilbyder nu om stunder flere billige leveringsmuligheder til fugesand. Et hit er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, så du selv kan hente de nyindkøbte varer når du har tid. Fragttypen er altså ret så smertefri, samt mange gange endvidere den prisbilligste leveringsmulighed.
  9Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af et regulativ, der garanterer en imod falske online virksomheder. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, hvis du har til hensigt at godtgøre regningen i flere bidder.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk