Bygpris.dk

Stenmel pristjek

I tabellen herunder har vi listet 81 webshops der sælger stenmel, sammen med den pris de tager for 1.000 kg inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 1.000 kg for 800 kr., som er hele 68 % billigere end den højeste pris.

Så er spørgsmålet bare, hvor meget du skal købe. Du kan ændre i værdierne herunder, og klikke "Beregn", så får du svar på hvor mange kg stenmel du har brug for.

m2 areal x cm lag = kg stenmel

Laveste pris for 1.000 kg stenmel inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
800 kr.Køb
850 kr.Køb
925 kr.Køb
925 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
998 kr.Køb
1.007 kr.Køb
1.025 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.090 kr.Køb
1.090 kr.Køb
1.090 kr.Køb
1.090 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.099 kr.Køb
1.100 kr.Køb
1.100 kr.Køb
1.100 kr.Køb
1.121 kr.Køb
1.121 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.138 kr.Køb
1.138 kr.Køb
1.140 kr.Køb
1.148 kr.Køb
1.154 kr.Køb
1.159 kr.Køb
1.164 kr.Køb
1.173 kr.Køb
1.173 kr.Køb
1.188 kr.Køb
1.188 kr.Køb
1.190 kr.Køb
1.198 kr.Køb
1.204 kr.Køb
1.211 kr.Køb
1.249 kr.Køb
1.249 kr.Køb
1.249 kr.Køb
1.295 kr.Køb
1.295 kr.Køb
1.323 kr.Køb
1.323 kr.Køb
1.350 kr.Køb
1.368 kr.Køb
1.368 kr.Køb
1.369 kr.Køb
1.369 kr.Køb
1.424 kr.Køb
1.498 kr.Køb
1.498 kr.Køb
1.820 kr.Køb
1.820 kr.Køb
1.825 kr.Køb
1.870 kr.Køb
2.030 kr.Køb
2.030 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Stenmel er et alsidigt produkt, der består af enten knust granit eller knuste sten, og det findes typisk i farverne sort og grå. Du kan blandt andet anvende det til dine belægninger, men det er også rigtigt godt at bruge til fugerne mellem fliser. Derudover kan du også stampe det og bruge det til etablering af stier.

En af de helt klare fordele ved stenmel er, at det har en unik evne til at pakke sig rigtigt godt. Det skyldes, at det er meget kantet, og dermed bliver det ikke skyllet væk eller blæst væk, når det blæser eller regner.

To forskellige former for stenmel

Der findes overordnet set to forskellige typer stenmel; den ene er fremstillet af knuste sten, mens den anden er fremstillet af knust granit. Man kan primært kende forskel på de to forskellige typer ved at kigge nærmere på farven.

Den mest almindelige variant er stenmelet fremstillet af knust granit, og det er som regel enten gråt eller sort i farven. Stenmelet fremstillet af knuste sten kaldes også for bakkestenmel, og det har en brunlig farve.

Bakkestenmel (stenmel af knuste sten)

Bakkestenmel er fremstillet af knuste sten, som kommer fra grusgrave. Grundet de knuste sten har det en brunlig farve, men det har samme gode evne til at pakke sig, som stenmel af knust granit.

Det er faktisk lidt grovere end stenmel af knust granit, og derfor kan du med fordel vælge denne type stenmel, hvis du skal bruge det til store fuger mellem fliser.

Det samme gør sig gældende, hvis du skal bruge det som den eneste belægning. Det kan eksempelvis være belægning af en ridebane, petanquebane, parkeringsplads eller i indkørslen derhjemme.

Det er et meget alsidigt materiale, og det har den store fordel, at det stort set ikke kan flytte sig under uvejr. Dette skyldes den firkantede struktur og den høje friktion.

Stenmel i knust granit

Stenmel i knust granit er den mest anvendte af de to forskellige typer stenmel. De mest almindelige farver er sort og grå, men det kan også fås i flere andre farver. Det har nogle meget skarpe kanter, som giver en høj friktion, hvilket gør det velegnet til at bruge til fuger mellem fliserne.

Ligesom med bakkestenmel flytter stenmel i knust granit sig ikke under hverken stormvejr eller regnvejr.

Hvad anvender man stenmel til?

Stenmel har mange forskellige anvendelsesområder, men det anvendes i høj grad af det offentlige til belægninger på ridebaner, parkeringspladser og lignende. Det er dog langt fra det eneste, som stenmel kan anvendes til. Det er for eksempel også et spændende produkt at bruge i haven.

Skal du for eksempel have gravet ud til en ny indkørsel, eller skal du have lagt fliser, kan du anvende stenmel i stedet for afretningssand. Skal du have lagt en fliseterrasse, kan du også erstatte flisesand med stenmel.

Derudover kan det også bruges til at forbedre havens jord, ligesom du også kan bruge det til at opnå den rette gødningsblanding.

I hjemmet kan det i øvrigt også bruges i akvarier.

Stenmel har nogle rigtig gode egenskaber, som er særligt velegnede i forbindelse med belægninger og fugearbejde. Det kan dog også sagtens anvendes til at etablere stier eller som det øverste lag på en ridebane eller en petanquebane.

Faktisk er der ikke ret mange begrænsninger for, hvilke anvendelsesområder stenmel har, men det mest almindelige er dog at anvende det til belægninger og fugning.

Anlægning af petanquebaner

Stenmel kan også sagtens anvendes til forskellige sportsaktiviteter, men særligt velegnet er det til anlægning af en petanquebane. Her udgør stenmelet et stabilt og jævnt toplag, som giver en bane med optimale betingelser.

Sådan anlægges en petanquebane

For at anlægge en petanquebane skal du først og fremmest vide, hvor stor den skal være. Ønsker du at følge de officielle retningslinjer, skal banen have en størrelse på mindst 4 meter i bredden og 15 meter i længden.

Når du har besluttet dig for banens størrelse, skal du i gang med gravearbejdet. Der skal nemlig graves 35-40 centimeter jord ud, og det kan også være nødvendigt at anlægge dræn, hvis jorden er leret.

Når der er gravet tilstrækkeligt ud, skal underlaget jævnes, inden du lægger en bundsikring. Bundsikringen skal bestå af stabilgrus og sand, og den skal være på 10-15 centimeter. Den gør, at vand kan løbe væk fra banen.

Efterfølgende skal du lægge et lag stabilgrus på bundsikringslaget, og det skal være på 15-20 centimeter. Det er med til at give en jævn overflade. Derfor er det også en god ide at plane stabilgruset ud med en pladevibrator.

Petanquebanens sidste og øverste lag skal bestå af 4 centimeter stenmel.

Hvis du vil have et flot resultat, kan du med fordel afslutte banen med at lægge kantsten hele vejen rundt. Det vil også gøre det svært for både ukrudt og græs at trænge ind på den nye bane.

Stenmelets mange forskellige farver

Stenmel findes i en række forskellige farver, og det er derfor muligt at finde en farve, der passer til den konkrete opgave, du skal have udført. Det består som regel af nærmest pulveriseret knust granit, og det betyder, at du kan få stenmel i de samme farver, som du kan få granit i.

Stenmel findes i følgende farver:

De forskellige valgmuligheder i forhold til valg af farve gør blandt andet, at du har mulighed for at vælge en farve, der passer til resten af dit projekt.

Derudover har du også mulighed for at vælge en farve underlag til dine granitskærver, der passer til skærvernes farve, hvis du bruger stenmel som underlag. Bruger du i stedet for stabilgrus som underlag til dine skærver, vil grusets farve skinne igennem skærverne.

Hvor meget stenmel er der behov for?

Ligesom med alle andre slags materialer er det en rigtig god ide på forhånd at regne ud, hvor meget stenmel du skal bruge til din opgave. På den måde undgår du hverken at købe for lidt eller for meget.

Der kan være lidt forskel på beregningerne alt afhængigt af, hvad du skal bruge stenmelet til. Skal du for eksempel bruge det til fuger mellem fliserne, kan det dog være svært at foretage en konkret beregning.

Derfor har du mulighed for flere forskellige steder at finde en stenmelsberegner, der kan hjælpe dig med regnestykket.

For at komme frem til at præcist resultat skal du indtaste målene for det samlede areal samt målene for dine fliser eller sten. Så klarer beregneren resten.

Skal du i stedet for bruge stenmel til etablering af en petanquebane, ridebane eller til et stabiliserende lag, er beregningen af forbruget mere simpel. Her skal du nemlig bare gange områdets længde og bredde med tykkelsen af laget med stenmel.

Skal du anlægge en petanquebane, der er 15 m i længden og 4 m i bredden, og som har et toplag på 4 cm, hedder regnestykket: 15 x 4 x 0,04, og du vil få et resultat på 2,4. Det betyder, at du til anlægning af banen skal bruge 2,4 kubikmeter stenmel.

Det er herefter nemt at regne ud, hvor meget stenmel du skal købe, da det vejer 1600 kilo per kubikmeter.

Hvem forhandler stenmel?

Der er rigtig mange forskellige forhandlere af stenmel, og du kan blandt andet købe det der, hvor du køber granitskærver og andre stenvarer.

Det står dig frit for at vælge en hvilken som helst forhandler, men det kan være en rigtig god ide at overveje, om stenmelet skal leveres eller ej, og hvor meget du vil betale for det.

Du skal for eksempel bruge 3 tons stenmel til at etablere en petanquebane, og det kan godt være svært selv at transportere disse store og tunge mængder. Det kan derfor være en fordel at betale for at få det leveret.

Hvad koster det?

Priserne varierer meget og afhænger blandt andet af, hvor meget du skal bruge, hvor du køber det henne, og om du skal have det leveret eller ej.

Du kan både købe stenmel i fysiske butikker og på nettet, og det kan være en god ide at kigge sig godt for på nettet. Der er nemlig et rigtigt stort udvalg, og de har typisk også nogle ganske gode priser.

Det koster dog overordnet set omkring 1200 kroner per kubikmeter stenmel, men det svarer også til cirka halvandet ton. Kiloprisen er derfor ganske overkommelig.

Forskellige leveringsmetoder

Som nævnt kan du selv vælge, om du vil have dit stenmel leveret til din adresse, eller om du selv ønsker at hente det. Hvis du selv vil hente det, skal du dog bruge en trailer, som du kan få det læsset op i. De fleste forhandlere tilbyder dog at læsse det op i traileren gratis.

Foretrækker du hellere at få det leveret, er der også gode muligheder for det. Faktisk kan du som regel vælge mellem tre forskellige leveringstyper, som bliver forklaret her:

Sådan lægges stenmel ud

Det er ikke nogen videnskab at lægge stenmel ud. Det er ganske ligetil, og det skal stort set gøres på samme måde, uanset hvilket projekt du er i gang med. Selve udlægningen foregår primært på samme måde som ved etableringen af en petanquebane:

 1. Start med udgravningen, så du får en pæn og lige overgang til din terrasse, indkørsel eller petanquebane. Dette giver også et robust fundament, men det forudsætter også, at du graver ud i den rigtige dybde på 35-40 cm.
 2. Sørg for at plane jorden godt ud, inden næste lag, som er bundsikring.
 3. Læg herefter et bundsikringslag bestående af sand og stabilgrus på 10-15 cm. Det sikrer, at regnvand løber korrekt væk fra det pågældende område.
 4. På bundsikringslaget skal du lægge et tykt lag stabilgrus på 15-20 cm. Det er med til at sikre, at toplaget bliver jævnt og plant.
 5. Laget med stabilgrus skal planes godt med en pladevibrator.
 6. Læg til sidst et lag stenmel på omkring 4 cm og sørg for at plane det godt ud.

Undgå misfarvning af din belægning

Stenmel har den ulempe, at det hurtigt kan komme til at misfarve din belægning, hvis du vel og mærke lader det ligge oven på din belægning, mens det regner.

Skal du lægge stenmel, er det derfor vigtigt, at du sørger for at fjerne det fra belægningen, og at det ikke bliver vådt.

Findes der nogle alternativer?

Ja det gør der, hvis du ønsker at undgå at risikere at misfarve din belægning med stenmel. I så fald kan du for eksempel anvende slotsgrus, almindeligt grus, fugesand, almindeligt sand eller strandsand.

Vælger du sand, skal du være opmærksom på, at det ikke ligger fast på samme måde som stenmel, og at det derfor godt kan fyge mere, når det blæser.

Vælger du grus, skal du være opmærksom på, at det kan være svært at plane det godt ud, men omvendt vil det fyge mindre end sand.

Anvendelse: som toplag til flisefuger til fliser til legeplads til bålsted til petanquebaner til gårdsplads omkring højbede under skærver som terrasse til veje som fugemateriale til havegange til fuger til køkkenhaven omkring træer til indkørsel som belægning til haven til bede til gangstier til belægning mod ukrudt til planter mod myrer som underlag som fugesand til ridebaner til akvarier til havesti til akvarier til drivhus til bålplads

Varianter: lysegrå gråt antracit gult groft granit knust hvidt gul bakke blå sort fint brun grå lyst

Størrelser: 0-4 mm 0-2 mm 0-8 mm

Mængder: 500 kg 25 kg 15 kg 25 kg 1 ton 20 kg 10 kg 15 kg 500 liter 1 m3 1 kubikmeter 1000 kg 800 kg

Levering: i løs vægt i bigbag trailer i sække vognlæs hent selv i poser afhentning løst leveret

Brands: NCC Champost Weber Dansand Safestone Raw

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at spare fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente produkterne personligt. Det er særligt et alternativ i de udbredte byggekæder.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør du tjekke virksomhedens regler.
Det er naturligvis super relevant at se, om de varer du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du kigge andetsteds.
Der er ikke lighed i prisen på billige stenmel fra byggemarked til byggemarked. Nogle har gode priser, imens øvrige tilbyder kompetent rådgivning. Du bør beslutte hvad du vil prioritere.
For de fleste er byggeri ens betydende med massevis af spørgsmål. Dermed kan du overveje at shoppe hos en webshop, som giver sparring omkring stenmel.
Nogle byggemarkeder har et stort udvalg, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du kan vide om det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, udover bare stenmel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre findes i det meste af landet, og i kraft af det har man chancen for at købe online og transportere varerne personligt. I kraft af det er der mulighed for at slippe for leveringsgebyret, og tilmed skaffe produkterne lige nu.
De velkendte byggemarkeder forhandler varer fra forskellige nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et bredt sortiment af stenmel online.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Mange nichebutikker står selv for produktion af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du muligvis få en billigere pris.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er specialister i deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse varer. Ergo kan du modtage en høj grad af nyttig assistance fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis stenmel.
Alverdens nichespecifikke netbutikker er små familiefirmaer, der tit drives i Danmark, givetvis endda fra dit lokalområde. Dem hjælper du når du køber stenmel online hos dem.
De 10 største byggemarkeder

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 kollegaer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

stenmel bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 mennesker i forretningens 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

stenmel jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 medarbejdere i de 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

stenmel silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

stenmel harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af over 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Planlægning vil altid være kilden til at lykkes med din byggeproces. Du bør overveje at have en struktureret agenda, der fortæller hvilke gøremål der løses på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være skarp når du udarbejder strategien.
2Du finder utrolig mange artikler og videoer online som kan give dig inspiration. Specielt YouTube er anvendeligt med utrolig meget udbytterig information, i særlig grad forudsat at man leder på engelsk.
3Du bør ikke glemme dit velbefindende, så husk påklædning som eksempelvis sko og hjelm der beskytter dig mod mulige ulykker. Det er fornuftigt at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, især ifald du ikke har assistance fra en professionel.
4Længe før du igangsætter byggeriet kan det blive yderst fundamentalt at man sikrer sig, at dit projekt overholde de gældende regler. Alt efter din boligtype vil der gælde en række retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
5Husk at du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få i tilfælde hvor renoveringen er klimavenligt. At få tilskud forudsætter altså at byggeriet har en positiv indvirkning på klimaet.
6Muligvis kan det blive at have noget at sige at du har samtlige bygningsmaterialer disponible forud for at du indleder arbejdet. Du kan forfatte en hurtig huskeliste hvor der bør fremgå alt det du får brug for, og så gennemløbe hver eneste ting, således at du er overbevist om at du har husket alt.
7Det kan give mening at tænke over hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du hellere bør få professionel hjælp til dele af byggeriet. Hvis du søger eksperthjælp kan det være fordelagtigt at indhente prisoverslag fra flere leverandører.
8Ofte vil det vise sig essentielt at udarbejde en budgetoversigt for dit projekt, så du har kontrol over omkostningerne. Det bør blive fornuftigt at gennemgå samtlige udgifter, og så indsamle ens købspris for dem en ad gangen.
9Det kan være til god gavn at sikre sig hjælp til byggearbejdet, navnlig når der er tale om væsentlige byggeprojekter. Omfangsrige opgaver gør krav på mere end en person. Dertil vil det vise sig hurtigere og mere socialt at være flere om det.
10Der viser sig som regel uforudsete problematikker når det gælder svære byggeprojekter, og ergo kan det være væsentligt at der afsættes en del plads i arbejdsplanen, med formålet om at man er selvsikker på at man når det til siden.
11For udendørs opgaver kan vind og vejr få stor betydning. Således skal du regelmæssigt undersøge meldingerne om vejret i dagene op til byggeriets start, så det ikke uventet begynder at stå ned i stænger netop som du er godt i gang med det ellers velplanlagte projekt.
12Du skal ikke på noget tidspunkt mangle udstyr. Det kan vise sig at være fordelagtigt at have værktøjet klar til brug når du starter byggeprocessen. Du bør i øvrigt huske at påregne de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
De mest populære byggekæder
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er utrolig betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er kolossalt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er usædvanligt imponerende. Vurderingen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % har givet toprating, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.

Normale spørgsmål til stenmel

 • Hvor meget stenmel skal jeg bruge?
 • Hvad vejer stenmel?
 • Hvad bruger man stenmel til?
 • Stenmel hvor tykt et lag?
 • Hvor langt rækker stenmel?
 • Hvorfor stenmel?
 • Hvad er stenmel lavet af?
 • Hvordan bliver stenmel hårdt?
 • Hvordan lægges stenmel?
 • Hvordan lægger man stenmel?
 • Hvad er stenmel?
 • Hvor kan jeg købe stenmel?
 • Hvor tykt lag stenmel?
 • Hvad koster stenmel?
 • Hvordan bruger man stenmel?
 • Hvor bruges stenmel?
 • Hvordan virker stenmel?
 • Hvor hårdt bliver stenmel?
 • Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

  Adskillige online firmaer foreslår i vore dage flere billige fragtmetoder til stenmel. En af favoritterne er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du kan afhente de nyindkøbte produkter når det passer dig. Metoden er nemlig rigtig problemfri, og oftest ligeledes den mest betalelige leveringsmåde.

  Du bør endvidere påtænke at få produkterne bragt til dit hus eller til dit arbejdes adresse. Leveringsformen bliver som regel lidt dyrere, men derudover rigtig let ift. stenmel online. Den prisbilligste leveringsmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, men den mulighed står og falder med at du er lige ved internet firmaets byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringsdygtigheden på stenmel kan vise sig at være super bestemmende såfremt man mangler dine nye produkter øjeblikkeligt, så i det øjemed er det sandelig vigtigt at man tjekker det estimerede leveringstidspunkt for stenmel. Flere forhandlere på nettet – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – lover billig levering på næste hverdag på mange af butikkens produkter online, der dog betinges af at bestillingen placeres forinden et fastslået klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne afsted forud for at personalet tager hjem.

  Visse internet shops garanterer gratis fragt på stenmel online, men i reglen er det så nødvendigt at du køber for en konkret sum. I øvrigt kan man vælge den billigste form for levering, der mange gange er at få kørt bestillingen til en pakkeshop.

  Store kæder giver afhentning hvor du bestiller billig stenmel hjemmefra og selv henter i butikken. Eksempelvis 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og Silvan. Byggemarkederne foreslår bl.a. klik-og-hent på stenmel i følgende områder:

  Hedensted, Silkeborg, Aalborg, Hvidovre, Gladsaxe, Charlottenlund, Slagelse, Søborg, Nyborg, Kolding, Kalundborg, Odder, Frederikshavn, Birkerød, Ølstykke, Horsens, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Viborg, Varde, Skanderborg, Struer, Vordingborg, Værløse, Greve, Højbjerg, Svendborg, Tårnby, Lillerød, Nakskov, Allerød, Brønshøj, Holstebro, Ikast, Odense, Køge, Vanløse, Vejle, Taastrup, København, Vallensbæk, Tilst, Lyngby, Rudersdal, Middelfart, Hobro, Jyllinge, Grenaa, Sønderborg, Randers, Valby, Holbæk, Herlev, Frederiksberg, Haderslev, Glostrup, Herning, Stenløse, Brøndby, Brønderslev, Kokkedal, Ringsted, Korsør, Helsingør, Esbjerg, Åbyhøj, Hørsholm, Ballerup, Næstved, Farum, Frederikssund, Frederiksværk, Skive, Aarhus, Virum, Nørresundby, Hjørring, Haslev, Aabenraa, Rødovre, Thisted, Lystrup, Rønne, Hillerød, Fredericia, Nærum, Albertslund, Dragør, Roskilde, Gentofte, Risskov, Hedehusene, Ishøj, og Brabrand, .

  Click-and-collect af stenmel er en mulighed i samtlige dele af landet: Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Amager, Bornholm, Lolland, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland).

  Når man kigger i statistikkerne fremstår det tydeligt, at internet shoppere ofte leder efter blandt andet køb stenmel og stenmel tilbud. Man ser desuden som regel folk søge bl.a. billig stenmel, stenmel priser samt stenmel online, plus de udbredte byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan og Davidsen.

  Gode priser på stenmel

  Det er i dag virkelig praktisk for alle og enhver at søge information om priser på billige stenmel online på diverse webbutikker, og derfor har masser af internet handler i Danmark været tvunget til at tvinge prisniveauet på stenmel kolossalt, og endda garantere levering uden betaling.

  Det kan dog imidlertid være profitabelt at eftergå flere e-handler efter tilbud og rabatter på stenmel online før du køber, så man er tryg ved at få den prisbilligste pris. Kig ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan.

  Man må imidlertid være årvågen med, at ifald en online virksomhed afhænder billige stenmel online til salg for en pris som kan virke umådelig god, kan det undertiden være et kendetegn på en bedragerisk shop. Bestillinger med betalingskort er trods alt inkluderet i et regulativ, som værner kunden overfor uærlige e-handler.

  Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du overveje en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at finansiere omkostningerne til stenmel ude i fremtiden. Det fås som regel ved nicheforhandlere, men ikke de kendte byggekæder som fx Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og 10-4.

  Når der ses på tendenserne bliver det klart, at mennesker jævnligt efterspørger bl.a. køb stenmel og billig stenmel. Derudover oplever vi som regel online shoppere lede efter blandt andet stenmel priser, stenmel tilbud samt stenmel online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg stenmel er 799 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

  Altid gode priser og kvalitet svarer” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til petanquebaner mod myrer til fliser til haven til akvarier til akvarier til køkkenhaven omkring træer til planter til indkørsel til fuger under skærver til legeplads mod ukrudt som terrasse til gangstier som fugesand til drivhus til gårdsplads til ridebaner til bålsted til flisefuger til bålplads som underlag til bede som belægning til havesti som fugemateriale som toplag omkring højbede til veje til havegange til belægning

  Varianter: knust gul grå antracit lysegrå gult bakke lyst blå brun hvidt sort gråt groft fint granit

  Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm 0-2 mm

  Mængder: 25 kg 1 m3 20 kg 1 kubikmeter 25 kg 500 liter 1 ton 800 kg 15 kg 15 kg 10 kg 500 kg 1000 kg

  Levering: løst leveret i løs vægt trailer i sække hent selv afhentning i bigbag vognlæs i poser

  Brands: Raw Weber NCC Dansand Safestone Champost

  Se nærmere på andre menneskers betragtninger

  Trustpilot frembyder adskillige værdifulde chancer for at vurdere en længere række nuværende forbrugeres iagttagelser og derfor foreslår vi, at du besigtiger internet forretningens omtaler forinden du færdiggør din shopping med billige stenmel online.

  Facebook frembringer for øvrigt faktisk gavnlige muligheder for at få indtryk af online forretningens pålidelighed. I øvrigt er der mange e-firmaer hvor folk kan tilkendegive en evaluering af ordreforløbet, som ligeledes må anvendes til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

  Inden folk bestiller billige stenmel online på en internet webshop kunne de for at være sikker gennemgå butikkens vilkår, dog er det i reglen et omfattende projekt, særligt ved de store byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma og Davidsen.

  En anden valgmulighed kan være at granske om e-shoppen er e-mærke godkendt, da det almindeligvis er en tryghed om at online butikken forstår de officielle danske regler, og at online butikken jævnligt evalueres af specialister der har indsigt i de gældende regler.

  Desuden giver det dig anledning til hjælpende service, for så vidt du oplever udfordringer med din ordre på stenmel. For øvrigt tilrådes det at du er påpasselig med de væsentligste forhold der kan have indflydelse på købet af stenmel online, som eksempelvis hvilken ombytningsret internet forhandleren har.

  I den relation er det samtidig afgørende, at man til enhver tid bevarer ens faktura, så man fremadrettet vil kunne påvise købet af stenmel, uafhængig af om man shopper ved Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, 10-4 eller Harald Nyborg.

  Lars T gav 5 stjerner

  Virkelig god service

  Henrik Jensen gav 4 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Inger U gav 5 stjerner

  Hurtigt og nemt via WEB

  Helle gav 4 stjerner

  Helt i orden.

  Stenmel fra internet forretninger

  Trustpilot fører til fuldt ud gavnlige løsninger til at tyde en lang række andre konsumenters evalueringer med køb af stenmel og af den grund støtter vi, at du tolker e-butikkens bedømmelser forinden du køber stenmel online.

  Facebook medfører for øvrigt fuldt ud fremragende metoder til at få indtryk af e-handlens popularitet. Foruden det ser vi nogle e-firmaer som giver kunderne mulighed for at meddele en vurdering af købsoplevelsen, hvilket ligeledes burde tages i brug til afvejning af tilfredsheden hos kunderne for bestilling af stenmel.

  Før man køber stenmel via internettet

  Inden nogen bestiller stenmel på en internet handler behøver de de facto skimme netbutikkens regler, det er dog oftest ikke særlig spændende.

  Et nemmere alternativ kunne derfor være at undersøge hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærket, hvilket ofte er en indikation om at internet shoppen forstår den officielle danske lovgivning, udover at netbutikken løbende undersøges af specialister der har ekspertise inden for lovgivningen for salg af stenmel via internettet.

  Desuden får du chance for at få assistance, hvis du skulle få problemer ved din handel. Ligeledes er det fornuftigt at køberen er obs på de vigtigste vedtægter der kan have betydning for transaktionen.

  Fragt af stenmel

  En stor portion online varehuse frembyder nu et stort udvalg af leveringsmidler. Den mindst kostelige form for levering kan ikke modsiges at være selv at hente stenmelet, hvilket kræver at du fysisk befinder dig tæt på e-forretningens arbejdslager.

  Fragtperioden er jo ualmindeligt væsentlig i tilfælde af at du mangler stenmelet øjeblikkeligt, så med det formål er det relativt væsentligt at vi ser det estimerede leveringstidspunkt på stenmel – men det antager at bestillingen realiseres forud for et besluttet klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få produktet skippet afsted før lagermedarbejderne tager hjem.

  Nogle få internet virksomheder sikrer gratis levering af stenmel, men i mange tilfælde forudsætter det at man aftager for et fastslået beløb.

  Varerne der vises her på siden blev søgt frem af hjemmesidens webshop-robot. Den har effektivt ledt en stor mængde produkter for at kunne fremvise dem der minder mest om søgeordet stenmel, og som søgemotoren af den grund føler matcher din søgning bedst.

  Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den samtidig indregnet vendinger, som data viser at andre folk normalt skriver i den forbindelse, eksempelvis stenmel til indkørsel og stenmel i granit foruden søgeord som stenmel i granit og stenmel i granit.

  Den viden kan algoritmen bruge som ekstra information til at kunne præsentere de mest aktuelle tilbud. Det er også tydeligt at andre mennesker leder efter stenmel online, stenmel til gangstier eller stenmel imod ukrudt. Denne data har algoritmen yderligere benyttet til, at navigere igennem ekstremt mange produkter.

  Desuden viser data, at søgefraserne stenmel salg, stenmel tilbud og stenmel til gangstier er meget almindelige, og derfor er de ligeledes indregnet af søgerobotten på samme måde som søgeordene stenmel til gangstier, stenmel til gangstier og stenmel i granit. Forhåbentlig viser det sig at du er tilfreds med de listede varer, idet at bare et enkelt af disse faldt i din smag.

  Stenmel købes ved markedsledende internet shops, for eksempel 10-4.dk, JemogFix.dk, Bauhaus.dk, Bygma.dk, XL-Byg.dk, Silvan.dk, Stark.dk og DavidsenShop.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles stenmel til…

  Nordjylland: Frederikshavn, Brønderslev, Hobro, Thisted, Nørresundby, Aars, Sæby, Nykøbing Mors, Aabybro, Hirtshals, Nibe, Skagen, Svenstrup, Hjørring, Aalborg, Hadsund, Støvring

  Midtjylland: Skanderborg, Hinnerup, Kjellerup, Holstebro, Løgten, Silkeborg, Egå, Hadsten, Hedensted, Aarhus, Højbjerg, Lemvig, Åbyhøj, Malling, Ry, Tilst, Galten, Mårslet, Skjern, Hasselager, Vejle, Brabrand, Brande, Skive, Ringkøbing, Hammel, Horsens, Ebeltoft, Beder, Herning, Hornslet, Bjerringbro, Viborg, Ikast, Grenaa, Risskov, Skødstrup, Løsning, Struer, Lystrup, Hørning, Randers, Odder

  Sjælland: Nykøbing Falster, Køge, Korsør, Næstved, Nakskov, Greve, Solrød Strand, Herfølge, Nykøbing Sjælland, Holbæk, Fensmark, Jyllinge, Ringsted, Slagelse, Haslev, Tune, Sorø, Maribo, Skælskør, Kalundborg, Vordingborg

  Syddanmark: Ringe, Nyborg, Assens, Svendborg, Ribe, Vejen, Middelfart, Vojens, Billund, Rødekro, Grindsted, Esbjerg, Haderslev, Fredericia, Varde, Kerteminde, Børkop, Odense, Kolding, Sønderborg, Aabenraa, Otterup, Tønder, Munkebo, Nordborg, Bramming, Faaborg

  Hovedstaden: Lillerød, Brøndby, Charlottenlund, Snekkersten, Vanløse, Humlebæk, Søborg, Virum, Fredensborg, Albertslund, Ølstykke, Hvidovre, Smørumnedre, Taastrup, Birkerød, Frederikssund, Valby, Slangerup, Kokkedal, Brønshøj, Roskilde, Rønne, Dragør, Rødovre, Nivå, Stenløse, Hellebæk, Farum, Måløv, Herlev, Hillerød, Helsingør, København, Hørsholm, Gladsaxe, Hedehusene, Hundested, Gentofte, Lyngby, Frederiksværk, Hellerup, Glostrup, Tårnby, Nærum, Høje Taastrup, Dyssegård, Helsinge, Ishøj, Vallensbæk, Allerød, Frederiksberg, Holte, Rudersdal, Ballerup, Espergærde, Værløse, Gilleleje

  9 gode råd til køb på nettet
  1Trustpilot frembyder ultra fine chancer for at eksaminere forskellige øvrige forbrugeres oplevelser og derved anbefales det, at du efterforsker online forhandlerens kritik forinden du bestiller billige stenmel online. Facebook leverer også nogenlunde passelige løsninger til at få indtryk af online virksomhedens troværdighed.
  2Generelt går vi ind for at bemærke hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærket, som typisk er et kendetegn for at online firmaet forstår den officielle danske lovgivning, udover at online butikken af og til overværes af eksperter der har megen viden om vedtægterne på området. Forud for at nogen shopper billige stenmel på en netshop burde de i virkeligheden have øje for e-butikkens betingelser.
  3Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være særligt bestemmende om man absolut skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, og med det formål er det altså aktuelt at man studerer den estimerede leveringsdato for stenmel. En masse online forretninger udlover billig levering efter en enkelt hverdag på masser af varenumre, men vær obs på at det er påkrævet at bestillingen fuldbyrdes inden et fastsat klokkeslæt.
  4Den billigste fragtmulighed vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, hvilket dog forudsætter at du har bopæl nær e-shoppens lager. Den leveringsmåde kan være særligt bestemmende ifald man mangler stenmel inden for kort tid. Alternativt så præsterer nogle enkelte online webshops gratis fragt, men for det meste under forudsætning af at man shopper for en bestemt sum.
  5Det er temmelig bekvemt for almindelige dødelige at søge sig frem til priser online på billige stenmel fra diverse internet forhandlere i Danmark, og på grund af dette garanterer adskillige internet webshops levering uden beregning. Til gengæld kan det til hver en tid vise sig gavnligt at se nærmere på et par forskellige webshops efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din handel, sådan at du er skudsikker på at opnå den mest attraktive pris.
  6Mange forhandlere på nettet tilbyder nu om dage flere billige metoder til levering til stenmel. En der er meget almindelig er nu om stunder udleveringssteder, og så kan du blot hente ordren når du har lyst. Denne er nemlig ret så ligetil, og tit endda den mest prisbevidste leveringsmanér.
  7Indtil flere butikker på nettet byder på fragt uden beregning på stenmel, men for det meste er det betinget af at man køber for et præcist beløb. Som alternativ burde man snuppe den mest prisbevidste leveringsmanér, hvilket tit vil blive at få dem til at køre varerne til et udleveringssted. Fragtformen er ofte samtidig ret så ukompliceret. Den mest prisbevidste fragtløsning vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv.
  8Generelt foreslår vi kortkøb eller MobilePay. Bestillinger med kort er indbefattet af en anordning, der beskytter køber imod falske webbutikker. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en løsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du higer efter at finansiere beløbet senere.
  9Før nogen køber billige stenmel på en butik behøver man på en vis måde læse shoppens regler, dog er det oftest en omfattende opgave. For øvrigt anbefales det at man er påpasselig med de mest betydningsfulde forhold der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige stenmel online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik webbutikken anvender.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk