Bygpris.dk

Kloakrenser

Kloakrenser Ø130 mm, 2,5 m 2-delt skål
962 kr.
Læs mere
Kloakrenser, 150 cm
585 kr.
Læs mere
Kloakrenser Ø90 mm, 1,5 m 2-delt skål
882 kr.
Læs mere
Kloakrenser Ø130 mm, 2,0 m 2-delt skål
962 kr.
Læs mere
Kloakrenser Ø200 mm, 2,0 m 2-delt skål
1.045 kr.
Læs mere
Kloakrenser Ø200 mm, 2,5 m 2-delt skål
1.045 kr.
Læs mere
Kloakrenser Ø90 mm, 2,0 m 2-delt skål
1.045 kr.
Læs mere
Kloakrenser Ø200 mm, 1,5 m 2-delt skål
962 kr.
Læs mere
Kloakrenser Ø130 mm, 1,5 m 2-delt skål
962 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare vil undvære fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere varerne selv. Det er i særdeleshed muligt i de kendte byggecentre.
Flere byggekæder fremviser et bredt produktsortiment, imens andre specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, udover blot kloakrenser.
Der kan være forskel på priserne på billige kloakrenser fra webshop til webshop. Nogle har fokus på lave priser, imens øvrige tilbyder faglig rådgivning. Du skal bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Det er helt klart meget afgørende at undersøge, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt må du kigge andetsteds.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Du bør derfor læse virksomhedens regler.
For nogle er byggeprojekter forbundet med talrige spørgsmål. På grund af det kan du overveje at handle hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af kloakrenser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder finder du i de større byer, og derigennem har man valget om at købe online og hente materialerne personligt. Dermed er der mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, samt samtidig skaffe varerne med det samme.
De udbredte byggekæder forhandler produkter fra mange forskellige leverandører, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af kloakrenser online.
De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede forretninger, hvilket kan bidrage til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online kan du muligvis få gode tilbud.
De fleste nicheforretninger på nettet er opstartsvirksomheder, der tit er dansk ejede, eventuelt endda lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe når du køber kloakrenser online hos dem.
Majoriteten af små butikker har ekstremt meget forstand på deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Pga. dette kan du forvente ekstremt begavet sparring fra folk der er eksperter i lige præcis kloakrenser.
De største byggemarkeder i Danmark
kloakrenser harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i de 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i deres 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

kloakrenser jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

kloakrenser bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag over 1.000 personer i deres 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

kloakrenser silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag over 500 kollegaer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Længe før du igangsætter dit byggeprojekt kan det vise sig ubeskriveligt fundamentalt at sikre sig, at dit projekt er lovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig begrænsende regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
2Muligvis vil det vise sig betydningsfuldt at du har de påkrævede bygningsmaterialer parat på forhånd inden du igangsætter din byggeproces. Du vil med fordel kunne udfærdige en simpel huskeliste som samler hver eneste ting der bliver brug for, og derefter granske hver enkelt ting, så du er sikker på at alt er som det skal være.
3Der præsenterer sig som regel utidige problemer ved større byggeprojekter, og pga. dette vurderes det værdifuldt at man afsætter nok plads i arbejdsplanen, således at man kan være overbevist om at nå i mål med projektet.
4Måske burde du overveje hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere burde hente hjælp fra en fagmand til afslutningen af byggeriet. Når du henter hjælp fra en fagperson vil det normalt være en god idé at lede efter en pris fra diverse selskaber.
5Ofte vil det være vigtigt at udarbejde et regnskab for istandsættelsen, så man har styr på den økonomiske del. Det bør være en fordel at gennemgå samtlige udgifter, hvorefter man kan nedskrive prisen på dem alle sammen.
6Det kan overvejes at søge hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt når der er tale om vigtige arbejdsopgaver. Store opgaver gør krav på flere mennesker. Desuden bliver det mere produktivt og mere interessant at være flere om det.
7Du må på ingen måde undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning bl.a. arbejdshjelm der hjælper dig imod eventuelle risici. Det er uundværligt med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, specielt ifald du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
8Du finder alverdens hjælpeartikler og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube er kilde til vældig meget konstruktiv viden, navnligt hvis du kigger på engelsk.
9Glem ikke at du kan søge et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det gives hvis byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Af få støtte forudsætter med andre ord at byggeriet har en positiv effekt på planeten.
10Forberedelse vedbliver at være metoden til et godt forløb med arbejdet. Du kunne overveje at nedskrive en velovervejet dagsorden, der dikterer hvilke opgaver der laves hvornår, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du laver agendaen.
11Du vil for alt i verden ikke stå uden det nødvendige grej. Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at du har det klar til brug akkurat som du begynder på byggeprojektet. Desuden er det fordelagtigt at medregne de medfølgende omkostninger i byggeriets budget.
12For projekter udenfor kan vejrsituationen få meget at sige. Af den grund må du jævnligt tjekke vejrmeldingerne i dagene op til arbejdets start, så det ikke ud af det blå starter med at vælte ned absolut lige når du står midt i dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
De højest ratede byggeshops
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt betryggende. Evalueringen er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % har givet toprating, og blot 8 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er hamrende godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst imponerende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er yderst godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % giver bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ultra overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.

elektrisk, højtryks, lang, lille, mekanisk, mini, mobil, rund, 3M, Dewalt, Kew, Kärcher, Makita, Milwaukee, Nilfisk, Ridgid, 15 meter, 150 cm, 2 meter, 3 meter, 30 meter, 4 meter, 9 cm, vandslange

Hvilken slags levering skal jeg vælge?

Mange byggemarkeder tildeler i dag et stort udvalg af billige fragtmetoder til kloakrenser. En af de mest anvendte er nu til dags afhentningssteder, fordi du dermed nemt kan hente dine nye produkter når det passer dig. Fragtmuligheden er jo usædvanlig smart, og tit desuden den mest betalelige leveringsmodel.

Du kunne ydermere påtænke at bestille pakken til levering til din adresse eller til når du er på job. Leveringsformen er ofte et hak dyrere, men ydermere ualmindeligt ukompliceret ved køb af kloakrenser online. Den billigste fragtmetode er unægtelig at hente pakken selv, men dette forudsætter at du opholder dig i nærheden af e-handlens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på kloakrenser kan være vældig bestemmende om vi står og skal bruge varen fluks, og derfor er det faktisk afgørende at du kontrollerer den estimerede leveringsdato på kloakrenser. Flere outlets på nettet – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – garanterer billig dag-til-dag levering på deres primære varer online, men glem ikke at det regnes ud fra at transaktionen realiseres inden et fastsat klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få varerne ekspederet forinden lagermedarbejderne drager hjemad.

Nogle internet firmaer garanterer fri fragt på kloakrenser online, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis du indkøber for en bestemt sum. Som alternativ skulle du gribe den mindst kostelige type af levering, der tit er at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et afhentningssted.

Adskillige netshops udlover afhentning hvor du handler billig kloakrenser på nettet men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og Silvan. De tilbyder blandt andet afhentning af kloakrenser i følgende byer:

Nakskov, Brønderslev, Gentofte, Vordingborg, Glostrup, Brønshøj, Varde, Silkeborg, Aabenraa, Korsør, Aarhus, Tårnby, Thisted, Lillerød, Albertslund, Værløse, Odense, Viborg, Hillerød, Næstved, Esbjerg, Aalborg, Lystrup, Kalundborg, Vallensbæk, Nyborg, Rønne, Herning, Middelfart, Kolding, Hjørring, Jyllinge, København, Dragør, Svendborg, Hobro, Slagelse, Haderslev, Vanløse, Nykøbing Falster, Højbjerg, Ballerup, Hedensted, Charlottenlund, Køge, Horsens, Skive, Ølstykke, Vejle, Grenaa, Helsingør, Frederikshavn, Struer, Hørsholm, Frederiksværk, Virum, Søborg, Lyngby, Ishøj, Holstebro, Nærum, Haslev, Taastrup, Hedehusene, Fredericia, Risskov, Gladsaxe, Herlev, Holbæk, Solrød Strand, Farum, Tilst, Greve, Rudersdal, Ringsted, Valby, Nørresundby, Frederiksberg, Kokkedal, Skanderborg, Brøndby, Brabrand, Randers, Ikast, Hvidovre, Odder, Stenløse, Rødovre, Sønderborg, Roskilde, Birkerød, Allerød, Frederikssund, og Åbyhøj, .

Afhentning for kloakrenser er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Amager, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark).

Når vi kigger i tallene er det klart, at internet shoppere tit leder efter blandt andet køb kloakrenser og kloakrenser priser. Man ser desuden som regel netshoppere kigge efter bl.a. kloakrenser tilbud, kloakrenser online samt billig kloakrenser, plus de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma og Stark.

Få rabat på kloakrenser

Det har vist sig at være ret let gængeligt for alle at sammenligne tilbud på billige kloakrenser online fra forskellige internet forretninger, og så har langt de fleste internet virksomheder set sig nødsaget til at presse salgspriserne på kloakrenser voldsomt, og ydermere yde gratis levering.

Trods dette kan det trods alt blive smart at se nærmere på nogle enkelte e-butikker efter tilbud og udsalg på kloakrenser online forud for at du placerer ordren, således at man er usvigeligt sikker på at få fat i den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de store byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Silvan.

Man skal bare være så påvagt, at såfremt en internet shop frembyder billige kloakrenser online for en tilbudspris der anses for urealistisk billig, bør det tit være en indikation på en uærlig online shop. Køb med betalingskort er ikke desto mindre en del af et lovbud, som støtter kunden overfor uærlige firmaer på nettet.

Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du bruge en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du agter at klare prisen på kloakrenser over flere uger. Det foreslåes som regel i nicheforhandlere, men dog sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan og Davidsen.

Når der ses på tallene står det klart, at internet shoppere mange gange leder efter fx kloakrenser tilbud og kloakrenser priser. Foruden dette oplever man mange gange netshoppere lede efter fx køb kloakrenser, billig kloakrenser samt kloakrenser online.

Tjek eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot yder altid fine løsninger til at fortolke flere tidligere kunders opfattelser og af den grund anbefales det, at du kigger på internet forhandlerens vurderinger inden du handler billige kloakrenser online.

Facebook yder tilsvarende aldeles uafhængige genveje til at få et kig ind i e-forhandlerens popularitet. Foruden det er der en række internet butikker som giver kunderne mulighed for at levere en kritik af deres købsoplevelse, som lige så vel må bruges til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Før folk handler billige kloakrenser online hos en e-handler kan man faktisk kigge på e-shoppens betingelser, det er dog mange gange ikke super spændende, i særdeleshed på de gængse byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

En anden valgmulighed kunne derfor være at granske hvorvidt online forretningen er støttet af e-mærket, som kan være et fingerpeg om at netshoppen retter sig efter de danske love, udover at internet butikken af og til revideres af jurister som har indsigt i vilkårene på området.

Derudover giver det dig anledning til en hjælpende hånd, for så vidt du forvoldes problemer som følge af dit indkøb af kloakrenser. Yderligere anbefaler vi at køber er klar over de mest essentielle reglementer der gælder for købet af kloakrenser online, til eksempel den byttepolitik forretningen kører med.

Her er det virkelig essesentielt, at man permanent sikrer sin e-mail kvittering, således man en anden gang kan dokumentere sin bestilling af kloakrenser, ligegyldig om man bestiller fra 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Bente Knudsen gav 5 stjerner

SUPER

Susanne Kristensen gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Michael Poulsen gav 5 stjerner

Hurtig

Inge gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

9 gode råd til internetshopping
1Flere webbutikker i Danmark udlover nu om stunder en hel del forskellige billige leveringsudgaver til kloakrenser. En der er meget almindelig er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du så selv henter produkterne når det passer dig. Fragtformen er altså ualmindeligt overkommelig, og i mange tilfælde tilmed den billigste form for fragt.
2Trustpilot tilbyder flere sikre chancer for at gennemsøge forskellige tidligere køberes domme og derfor tilråder vi, at du ser nærmere på internet forhandlerens anmeldelser forud for at du køber billige kloakrenser online. Facebook tilbyder lige så vel faktisk relevante løsninger til at få indblik i e-forhandlerens kundetilfredshed.
3Visse online virksomheder frembyder fragt uden gebyr på kloakrenser, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at man handler for en præcis sum. Ellers kan du gribe den billigste leveringsversion, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at køre ordren til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig gerne omvendt ret let. Den billigste leveringsmodel vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren.
4Den mest betalelige type af levering er dog selv at hente produkterne, men den mulighed nødvendiggør at du opholder dig i nærheden af e-handlens bopæl. Den mulighed for levering er ualmindeligt væsentlig forudsat vi står og skal bruge kloakrenser inden for få dage. Alternativt så præsterer flere online virksomheder gebyrfri levering, men i reglen kun når der købes for en konkret sum.
5Leveringshastigheden er naturligvis særdeles udslagsgivende i tilfælde af at man absolut skal bruge din pakke om få sekunder, og herved er det i sandhed meningsfuldt at man studerer den estimerede leveringstid ved kloakrenser. Størstedelen af internet forhandlere lover billig levering på næstkommende hverdag på adskillige varer, men det står og falder med at der bestilles før et fast klokkeslæt.
6Forud for at folk køber billige kloakrenser hos en internet butik bør de sådan set tage stilling til forhandlerens handelsaftale, men det er bare ikke særlig interessant. Foruden dette er det smart at kunden er oppe på mærkerne omkring de fundamentale retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige kloakrenser online, som for eksempel hvilken returpolitik online forretningen tilbyder.
7Det har vist sig at være temmelig let for alle og enhver at finde de bedste priser online på billige kloakrenser fra forskellige e-shops, og altså garanterer adskillige outlets på nettet billig fragt. Men det kan ikke desto mindre vise sig lønsomt at tjekke en række netbutikker efter rabat og tilbud inden du handler, sådan at man er skråsikker på at skaffe sig den skarpeste pris.
8Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Køb med kort er omfavnet af en ordning, der beskytter en overfor uærlige webbutikker. Som en anden løsning kunne du drage fordel af et tilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du higer efter at afdrage betalingen over en periode.
9Vi tilråder generelt at undersøge hvorvidt online firmaet er e-mærket, fordi det bør være en indikation om at e-handlen forstår de officielle danske regler, og at online butikken lejlighedsvis besøges af specialister der kender lovene på området. Før nogen handler billige kloakrenser hos en online virksomhed bør man utvivlsomt tage stilling til forhandlerens vilkår.