Bygpris.dk

Nedstryger

Teng Tools nedstryger 701
195 kr.
Læs mere
Teng Tools nedstryger sæt 700-PR05 incl. kniv
475 kr.
Læs mere
Teng Tools nedstryger 701N1
225 kr.
Læs mere
Teng Tools nedstryger 705 - lille model
65 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm - 12", med alu. ramme
186 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm med pen
41 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm - 12"
93 kr.
Læs mere
Mini nedstryger 150 mm - 6"
45 kr.
Læs mere
Mini nedstryger 150 mm - 6"
74 kr.
Læs mere
Nedstryger 250 mm - 10 "
49 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm HERO 3240-300
89 kr.
Læs mere
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804001
25 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm HERO 3240-011
38 kr.
Læs mere
Bahco Nedstryger 300 Mm.
150 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm med pen Kreator KRT804006
55 kr.
Læs mere
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804003
60 kr.
Læs mere
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804004
98 kr.
Læs mere
Bacho Nedstryger 440 Mm
100 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm - 12'' Kreator KRT804007
123 kr.
Læs mere
Nedstryger 250 mm - 10'' Kreator KRT805002
65 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm - 12'', med alu. ramme Kreator KRT804008
225 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at undvære fragtgebyret, så kunne du tænke over at hente varerne selv. Det er især et alternativ i de kendte byggecentre.
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør du tjekke forretningens regningslinjer.
Flere byggekæder præsterer et enormt produktudvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden bare nedstryger.
Du vil finde variationer i prisen på billige nedstryger fra byggemarked til byggemarked. Nogle satser på gode priser, og nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du bør forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
For de fleste er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at bestille ved en netbutik, hvor du bliver tilbudt tips og tricks til valg af nedstryger.
Det er selvsagt utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke må du kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre sælger varer fra alverdens nichebutikker, hvorfor du kan bestille fra et bredt sortiment af nedstryger online.
De store byggecentre er etablerede og velkendte butikker, hvilket kan bidrage til ubekymrethed til dig der shopper online. Det vil nogle se fordele ved.
De velkendte byggecentre finder du i hele landet, og i kraft af det har kunderne valget om at handle online og transportere varerne på egen hånd. I kraft af det kan du overveje at undgå leveringsomkostningen, samt endda få fat i varerne hurtigere.

Nichewebshop

Mange små butikker er små virksomheder, som oftest drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe ved at handle nedstryger online hos dem.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online kan du forvente at få en bedre pris.
En masse specialiserede netshops er specialister i deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem kan du forvente ekstremt informativ rådgivning fra folk der er specialister i lige præcis nedstryger.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

nedstryger silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

nedstryger bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 ansatte i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

nedstryger jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

nedstryger harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af over 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det er en god idé at sikre sig hjælp til byggeprojektet, ikke mindst når der er tale om vigtige ombygninger. Enkelte projekter bør udføres af flere personer. Derudover vil det være hurtigere og mere socialt når der er flere der bidrager.
2Der ligger et stort udvalg af artikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube yder assistance med ekstremt meget gavnlig oplysning, specielt såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
3Før du går i gang med dit byggeprojekt må det være meget fundamentalt at man sikrer sig, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være mange love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
4I visse tilfælde kan man spørge om offentlig støtte til byggerier. Det tilbydes forudsat at byggeprojektet hjælper miljøet. Den økonomiske støtte betinges altså af at byggeriet har en positiv effekt på klimaet.
5Man vil aldrig nogensinde gå ned på arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig fornuftigt at have udstyret disponibelt før du indleder byggeprocessen. Du må heller ikke glemme at medregne de tilhørende udgifter i din økonomi.
6Det kan blive vigtigt at du har de presserende bygningsmaterialer klar til brug forud for at du indleder byggeprocessen. Du kan notere en enkel note indeholdende alt hvad der er nødvendige, og som det næste efterse hvert eneste punkt, med det formål at du føler dig sikker på at du har husket det hele.
7Godt forarbejde vil være vejen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du må have en gennemarbejdet handlingsplan, der dikterer hvilke opgaver der løses på hvilken dag, samt derudover en kronologisk orden. Vær skarp i sammensætningen af din arbejdsplan.
8Ved udendørs opgaver har vejrsituationen stor betydning. Derfor bør du med jævne mellemrum tage et kig på vejrprognosen i dagene før byggeprojektet, så du slipper for at det ud af det blå går i gang med at regne i samme sekund som du vil påbegynde det svære projekt.
9Du bør på ingen måde nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx sko og hjelm der hjælper dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er essentielt med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, især såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
10Du bør gennemtænke hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du skal tilkøbe hjælp fra en ekspert til dele af arbejdet. Forudsat at du søger hjælp fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være en god idé at lede efter forslag fra en håndfuld foretagender.
11Der viser sig uden tvivl uventede vanskeligheder ved større byggeprojekter, og derfor kan det vise sig værdifuldt at man har afsat betragtelig plads i handlingsplanen, som vil medvirke til at man kan være tryg ved at nå det inden ens deadline.
12Ofte vil det være af stor betydning at udarbejde en budgetoversigt for dit byggeri, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det er rationelt at kortlægge alle omkostninger, og herefter søge sig frem til mulige tilbud på hver enkelt.
De bedst vurderede byggecentre
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er utrolig betryggende. Evalueringen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket klart er ret så godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og alene 9 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % giver maksimum point, og bare 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er ualmindeligt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som klart er meget flot. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.

elektrisk, junior, lang, lille, mini, Bahco, Bosch, Hultafors, Ironside, Irwin, Milwaukee, Raw, Stanley, Viking, 300 mm, aluminium, jern, metal, stål, træ

Hvilken løsning til levering skal du vælge?

Temmelig mange netshops tilbyder til alt held diverse forskellige billige leveringsmetoder til nedstryger. En af de mest almindelige er i dag at få leveret til en pakkeshop, så du selv kan hente din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er altså meget nem, samt mange gange tilmed den billigste mulighed for fragt.

Du bør lige så vel tænke over at få det leveret til din lejlighed eller til når du er på job. Leveringstypen bliver ofte lidt mere bekostelig, men lige så vel ultra let med nedstryger online. Den billigste leveringsmodel kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, men dette forudsætter at du har bopæl i kort afstand af internet webshoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på nedstryger er selvfølgelig ekstremt vigtig hvis man mangler ordren omgående, så af den grund er det rimelig fornuftigt at vi finder leveringstiden ved nedstryger. En stor portion internet firmaer – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – lover billig 1 dags levering på deres favorit produkter online, men vær obs på at det er betinget af at ordren lægges forinden et givent klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få de nye varer pakket før pakkepersonalet drager hjemad.

Nogle enkelte online forretninger garanterer portofri fragt på nedstryger online, men typisk kun ifald man aftager for et bestemt beløb. Som alternativ kunne man foretrække den mindst kostelige form for fragt, som gerne vil være at få bragt dine varer til et udleveringssted.

De største byggemarkedskæder foreslår afhentning hvor du handler billig nedstryger online men selv henter i butikken. Fx Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma og 10-4. Byggemarkederne tildeler for eksempel afhentning af nedstryger i følgende byer:

Frederiksberg, Nakskov, Silkeborg, Struer, Slagelse, Værløse, Holbæk, Herlev, Aabenraa, Skanderborg, Charlottenlund, Søborg, Hørsholm, Korsør, Vejle, Horsens, Vallensbæk, Glostrup, Frederikshavn, Nørresundby, Sønderborg, Brabrand, Aalborg, Vordingborg, Varde, Hobro, Valby, Ishøj, Frederikssund, Hvidovre, Grenaa, Skive, Albertslund, Jyllinge, Risskov, Lystrup, Farum, Odder, Vanløse, Åbyhøj, Nyborg, Lillerød, Haslev, Ringsted, Hedensted, Odense, Esbjerg, Randers, Ikast, Solrød Strand, Aarhus, Herning, Gladsaxe, Brøndby, Viborg, Virum, Nykøbing Falster, Lyngby, Dragør, Kolding, Fredericia, Kokkedal, Roskilde, Holstebro, Helsingør, Rudersdal, Greve, Birkerød, Middelfart, Taastrup, Hedehusene, Kalundborg, Frederiksværk, Allerød, Tilst, Svendborg, Højbjerg, Rønne, København, Køge, Næstved, Haderslev, Gentofte, Hillerød, Stenløse, Ølstykke, Brønderslev, Thisted, Brønshøj, Hjørring, Rødovre, Nærum, Ballerup, og Tårnby, .

Klik-og-hent af nedstryger er muligt i alle områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Sjælland (Lolland, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Falster, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland).

Ved kig i statistikkerne bliver det tydeligt, at internet shoppere typisk søger efter for eksempel billig nedstryger og nedstryger tilbud. Derudover ser vi mange gange netshoppere kigge efter for eksempel nedstryger online, køb nedstryger og nedstryger priser, plus de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, XL-Byg og 10-4.

Gode priser på nedstryger

Det er ultra smertefrit for folk at vurdere tilbud på billige nedstryger online i blandt forskellige webbutikker, og til tak har masser af online webshops set sig tvunget til at mindske udsalgspriserne på nedstryger helt i bund, og derudover præstere levering uden beregning.

Til gengæld kan det stadigvæk være profitabelt at granske nogle få e-shops efter tilbud og rabatter på nedstryger online forinden du handler, så du er velinformeret til at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de gængse byggecentre som 10-4, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

Man må ikke desto mindre være klar over, at ifald en e-forretning markedsfører billige nedstryger online til en pris der er grænseløst billig, så kunne det for det meste være et symbol på en uægte internet handler. Kortkøb er imidlertid omsluttet af en anordning, hvilket sikrer køberen imod uægte online shops.

Vi går generelt ind for handler med kort eller mobilbetaling. Alternativt burde du udnytte en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du agter at betale pengene til nedstryger af flere omgange. Det fås ofte ved niche netbutikker, men dog sjældent de store byggekæder som fx XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix.

Når vi kigger i data fremstår det markant, at internet shoppere typisk søger eksempelvis billig nedstryger og nedstryger online. Foruden dette oplever man typisk internet shoppere efterspørge eksempelvis nedstryger priser, nedstryger tilbud samt køb nedstryger.

Se nærmere på tidligere køberes vurderinger

Trustpilot fremskaffer nogenlunde fine løsninger til at gøre dig bekendt med adskillige forhenværende konsumenters ratings og herved er det smart, at du læser e-shoppens anmeldelser forud for at du køber billige nedstryger online.

Facebook indebærer lige så vel sådan set fine chancer for at få kendskab til online firmaets troværdighed. Foruden det møder vi en række online forhandlere hvor du kan udfærdige en bedømmelse af købsoplevelsen, som tillige bør tages i brug til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk shopper billige nedstryger online i en webbutik bør man i virkeligheden bese e-butikkens handelsbetingelser, det er dog naturligvis et omfattende arbejde, i særdeleshed på de store byggemarkeder som Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og 10-4.

Et andet forslag kan være at kigge hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det er en erklæring om at e-shoppen efterkommer de officielle danske regler, foruden at internet selskabet af og til overværes af jurister som har ekspertise inden for vilkårene på området.

Dette er desuden en god chance for at blive hjulpet, såfremt du udsættes for problemstillinger som følge af din shopping med nedstryger. I øvrigt tilråder vi at køber er oppe på mærkerne omkring de mest relevante regler der har betydning for bestillingen af nedstryger online, som fx den ombytningsrettighed webshoppen lover.

Derfor er det samtidig afgørende, at man stadig gemmer ens købsbekræftelse, således man fremadrettet vil kunne påvise sit køb af nedstryger, ligegyldig om man handler ved Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma eller 10-4.

Pia J gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Tina T gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

Martin D gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Anders gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

9 tips til internetshopping
1Trustpilot tilbyder relativt fortræffelige chancer for at udforske diverse andre brugeres opfattelser og derved er det fornuftigt, at du betragter webshoppens vurderinger før du handler billige nedstryger online. Facebook tilbyder dig lignende evigt tiltalende chancer for at få et kig ind i internet firmaets pålidelighed.
2Vi anbefaler kortbetalinger eller mobilbetaling. Handler med kort er omfattet af en anordning, hvilket redder dig som kunde imod uærlige e-butikker. Som et alternativ burde du drage fordel af en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, når du ser en fordel i at godtgøre prisen af flere omgange.
3Visse online virksomheder frembyder portofri levering på nedstryger, men undertiden er det under forudsætning af at du indkøber for et fastsat beløb. Alternativt kan du gribe den mindst kostelige type af levering, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til en pakkeshop. Leveringsmetoden er som oftest endda yderst fleksibel. Den mest betalelige leveringsmåde kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
4En masse forretninger på nettet tilbyder nu en række forskellige billige løsninger til levering til nedstryger. En favorit iblandt mange er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, hvor du kan afhente dine produkter lige når det passer dig. Leveringsmetoden er jo virkelig uproblematisk, samt ofte derudover den billigste slags levering.
5Leveringshastigheden er selvfølgelig yderst bestemmende når vi har brug for pakken fluks, og i det øjemed er det uden tvivl fornuftigt at man ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på nedstryger. De fleste butikker på nettet garanterer billig dag-til-dag fragt på en masse produkter, som imidlertid betinges af at ordren aflægges tidligere end et fast klokkeslæt.
6Generelt går vi ind for at se nærmere på hvorvidt online forretningen er medlem af e-mærket, som almindeligvis er en sikkerhed for at netshoppen følger de danske regler, og at shoppen tit besigtiges af sagkyndige som har indsigt i de gældende bestemmelser. Forud for at nogen handler billige nedstryger hos en e-butik kunne man i og for sig kigge på e-butikkens betingelser.
7Det er ret smart for almindelige dødelige at finde information om priser online på billige nedstryger i blandt flere online virksomheder, og følgelig tilbyder flertallet af webshops levering uden beregning. Trods dette kan det immervæk være udbytterigt at efterse visse outlets på nettet efter rabat og tilbud forinden du køber, således at man er på den sikre side med at få den laveste pris.
8Før nogen handler billige nedstryger på en e-forretning bør man i virkeligheden tage stilling til forhandlerens forretningsvilkår, det er dog typisk et tidskrævende projekt. I øvrigt tilrådes det at køber er på vagt for de primære forhold der spiller ind i forbindelse med shopping af billige nedstryger online, som eksempelvis den ombytningspolitik e-handlen bruger.
9Den billigste løsning til levering vil til enhver tid være at hente ordren selv, men den løsning betinges af at du befinder dig med kort afstand til internet webshoppens hjemsted. Den leveringsmodel er temmelig væsentlig forudsat du skal bruge nedstryger fluks. Alternativt så sikrer en hel del internet webshops levering uden gebyr, men i reglen kun hvis du aftager for et fastslået beløb.