Bygpris.dk

Perlegrus pristjek

Er du på udkig efter perlegrus? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 895 kr. Det er 31 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg perlegrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
895 kr. Sække med 1.000 kg Køb
988 kr. Sække med 1.000 kg Køb
999 kr. Sække med 1.000 kg Køb
999 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.079 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.095 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.194 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.344 kr. Sække med 1.000 kg Køb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Perlegrus er det samme som perlesten, og det kan blandt andet bruges til både havebede, stier og andre former for gangarealer.

Derudover fungerer gruset også rigtigt godt som pynt og til at blande i cement, hvis man skal støbe et mindre fundament. Sidst men ikke mindst er der også mange kirkegårde, der vælger at lægge perlegrus ud på deres stier.

Overordnet set kan man lægge perlegrus ud der, hvor man enten ellers ville have lagt fliser, eller der hvor man ønsker at variere udtrykket i haven.

Man kan købe perlegrus i flere forskellige farver, hvilket gør det muligt, at man kan bruge gruset mange forskellige steder, fordi det passer ind overalt.

Hvad er perlegrus?

Denne type af grus er små fine sten, som har rigtig mange forskellige anvendelsesområder. Et af de absolut mest populære anvendelsesområder er dog i indkørslen, hvor mange bruger perlegruset som underlag i stedet for fliser eller belægningssten.

Det skyldes blandt andet, at perlegrus giver et farverigt, elegant og roligt udtryk i indkørslen, samtidig med at det er et billigt alternativ til for eksempel fliser eller belægningssten.

Desuden passer perlegrus til rigtig mange forskellige omgivelser grundet de forskellige farver. Det passer for eksempel godt til granitskærver i havens bede, græsplænen eller fliserne rundt om huset.

Vælger man at gøre som rigtig mange andre danskere og lægge gruset i sin indkørsel, så skal man være opmærksom på stenenes størrelse. Det skyldes, at de små sten godt kan risikere at sætte sig fast i bilens dæk.

Derfor bør man gå efter perlegrus i enten størrelse 4/8 mm. eller 8/16 mm., da man derved undgår, at de små sten sætter sig fast i bildækkene.

Hvor kommer perlegrus fra?

Denne variant af grus kan helt overordnet set komme to forskellige steder fra.

Det kan enten komme fra sø eller hav, og så vil gruset være hvidt og sort, eller det kan komme fra en grusgrav, og gruset vil i så fald være gult og brunt.

Hvor kan man lægge perlegrus henne?

Langt de fleste danskere lægger perlegrus ud der, hvor de normalt ville have lagt fliser ud.

Derudover er der også mange, der lægger perlegrus ud i deres indkørsel, ligesom der også er mange, der lægger gruset ud i havens bede eller i havekrukker.

Det pynter nemlig flot i både havebede og krukker, men der er også en anden grund til, at det er særligt velegnet at lægge ud her.

Det forhindrer ukrudt i at vokse

Man kan nemlig med stor fordel lægge perlegrus ud i sine bede eller sine krukker, hvis man ønsker at forhindre, at der vokser ukrudt op det pågældende sted.

Et tykt lag perlegrus gør nemlig, at ukrudt ikke får sol nok til at kunne vækste, men man skal dog huske at lægge en fiberdug under gruset.

Det gør det nemlig endnu sværere for ukrudt at vokse op igennem laget af grus.

Man kan dog også undlade at lægge en fiberdug ud under gruset, men så er det nødvendigt, at man lægger et tykkere lag perlegrus ud.

Det gælder i hvert fald, hvis man lægger gruset ud for at forhindre ukrudtet i at vokse op igennem. Hvis man vil forhindre ukrudt i at vokse op gennem perlegruset uden at lægge en fiberdug, så skal man lægge en lagtykkelse på ca. 5 cm.

En fiberdug koster dog ikke ret meget, og rent økonomisk kan det dog ikke betale sig at undlade at lægge fiberdugen ud under perlegruset.

Hvor meget perlegrus skal man bruge?

Hvor stor en mængde perlegrus man skal bruge, afhænger hovedsageligt af, hvor stort et areal der skal dækkes.

Ønsker man at lægge perlegrus ud i en lagtykkelse på 5 cm, så kan man gå ud fra, at man kan dække ca. 16 kvadratmeter med en bigbag på 1000 kg. perlegrus.

Hvor kan perlegrus købes henne?

Perlegrus kan købes rigtig mange forskellige steder, men hvor man bør købe det henne afhænger af flere forskellige faktorer.

Det handler nemlig i høj grad om, hvor meget perlegrus man skal bruge, og om man har mulighed for at hente det selv.

Skal man bruge en lille mængde perlegrus til et par krukker eller til et lille havebed, og har man en trailer til rådighed, kan man med fordel købe det hos sin lokale forhandler.

Derved får man nemlig sin grus med det samme, og man sparer eventuelle udgifter forbundet med at få gruset leveret. Man kan være heldig at finde perlegrus i poser i sit lokale byggemarked som for eksempel Jem og Fix, Silvan, XL Byg, Bauhaus og Stark.

Skal man bruge en større mængde perlegrus, for eksempel til at dække hele sin indkørsel, så kan det i de fleste tilfælde godt betale sig at købe det på nettet.

Her er der nemlig rigtig mange forskellige forhandlere, der konkurrerer om at tiltrække kunderne til lige netop deres webshop.

Det gør de blandt andet på deres priser og deres leveringsvilkår, og der kan derfor være rigtig mange penge at spare ved at undersøge markedet for den bedste perlegrus pris.

Man kan som udgangspunkt sige, at jo større en mængde perlegrus man skal bruge, desto flere penge kan man spare ved at undersøge markedet for de bedste priser.

Vælg mellem forskellige leveringsmetoder

Alt afhængigt af hvor man vælger at købe sit perlegrus henne, så kan man få det leveret på flere forskellige måder.

Det mest almindelige er dog, at man køber sit perlegrus i løs vægt eller i bigbags, som kan rumme mellem 1000-1500 kg. De mest almindelige leveringsmetoder er derfor også:

Men er perlegrus overhovedet det rette valg? Her finder du vores pristjek på andre typer af sten…

 • Dekorationssten
 • Kampesten
 • Marksten
 • Natursten
 • Nøddesten
 • Perlegrus
 • Perlesten
 • Pigsten
 • Pyntesten
 • Ral sten
 • Singels sten
 • Småsten
 • Stenmel
 • Strandsten
 • Søsten
 • Ærtesten
 • Ølandssten
 • Perlegrus fra forretninger på nettet

  Trustpilot medfører en lang række belejlige genveje til at beskue ganske mange øvrige brugeres domme med køb af perlegrus og af den grund foreslår vi, at du besigtiger webshoppens kritik inden du køber perlegrus online.

  Facebook medfører ydermere nogle værdifulde muligheder for at få indblik i online firmaets popularitet. Her ses en del e-shops hvor folk kan meddele en kritik af ordreforløbet, som tillige bør tages i brug til at bedømme kundernes tilfredshed ved bestilling af perlegrus.

  Inden du shopper perlegrus på nettet

  Før folk køber perlegrus på en webbutik kunne man ideelt set gennemlæse netshoppens forretningsaftale, dog er det i mange tilfælde ikke særlig interessant.

  Alternativet kunne måske være at kigge om internet forretningen er e-mærke godkendt, som almindeligvis er en tryghed om at e-firmaet opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, samt at webshoppen fra tid til anden kigges til af fagmænd der behersker de gældende regler for salg af perlegrus online.

  Desuden giver det dig genvej til at få bistand, hvis du bliver udsat for problemer ved din handel. Dertil er det godt at man er hensynstagende til de mest relevante vedtægter der har indflydelse på handlen.

  Levering af perlegrus

  En hel del online firmaer frembyder i øjeblikket en hel del forskellige løsninger til levering. Den mest betalelige leveringsversion er unægtelig selv at hente perlegruset, som jo betinges af at du har bopæl nærved online webshoppens adresse.

  Leveringstidspunktet er naturligvis super central i tilfælde af at vi behøver perlegruset øjeblikkeligt, og i det øjemed er det ret passende at du kontrollerer den forventede leveringstid på perlegrus – men det stiller krav om at orden realiseres forinden et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få bestillingen ud af døren forinden pakkemedarbejderne holder fyraften.

  Indtil flere e-butikker lover gratis fragt på perlegrus, men for det meste er det betinget af at du aftager for et fastslået beløb.

  Typiske spørgsmål rundt om perlegrus:

 • Hvad er perlegrus?
 • Perlegrus tilbud?
 • Hvad koster perlegrus?
 • Perlegrus pris?
 • Hvor er perlegrus på tilbud?
 • Hvor købes perlegrus online?
 • Hvor meget vejer perlegrus?
 • Bedste perlegrus?
 • Hvor købes perlegrus billigt?
 • Tilbudene der er præsenteret her på siden blev søgt frem af hjemmesidens shopping-robot. Den har effektivt ledt mange hundredvis af varer for at finde dem der relaterer sig mest til perlegrus, og som robotten af den grund regner sig frem til matcher din søgeintention bedst.

  Foruden søgningen du skrev på Google har algoritmen desuden medregnet søgeord, som historisk set er nogle som andre mennesker formentlig benytter i relation til det, eksempelvis perlegrus til kirkegård eller perlegrus i 8-16 mm foruden vendinger som perlegrus tilbud og perlegrus tilbud.

  Den information kan den benytte som yderligere inspiration for at liste de bedste tilbud. Data viser også at andre folk søger efter perlegrus til kirkegård, perlegrus til stier eller perlegrus i 8-16 mm. Denne information har søgerobotten ligeledes taget i brug for, at søge sig forbi mange hundredvis af varer.

  I øvrigt kan det ses i data, at søgningerne perlegrus i 8-16 mm, perlegrus til kirkegård og perlegrus til stier er særdeles almindelige, og af den grund er de ligeledes indregnet af robotten foruden søgeordene perlegrus tilbud, perlegrus købes og perlegrus til gravsted. Vi håber inderligt at du er tilfreds med de listede varer, idet at ét eller flere af dem kunne bruges.

  Perlegrus skaffes igennem normale byggeforretninger, f.eks. Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen og Silvan.

  Her ses de byer der oftest bestilles perlegrus til…

  Midtjylland: Holstebro, Silkeborg, Skanderborg, Struer, Mårslet, Lystrup, Tilst, Ebeltoft, Hinnerup, Løgten, Skødstrup, Hedensted, Risskov, Egå, Odder, Galten, Aarhus, Ry, Kjellerup, Hammel, Åbyhøj, Beder, Randers, Bjerringbro, Horsens, Malling, Brabrand, Ikast, Viborg, Vejle, Løsning, Ringkøbing, Skjern, Skive, Hornslet, Brande, Hadsten, Hørning, Lemvig, Grenaa, Hasselager, Herning, Højbjerg

  Hovedstaden: Ishøj, Ballerup, Humlebæk, Hundested, Vallensbæk, Fredensborg, Roskilde, Slangerup, Brønshøj, Glostrup, Rønne, Hellerup, Albertslund, Høje Taastrup, Lyngby, Helsinge, Birkerød, Hørsholm, Espergærde, Frederiksberg, Charlottenlund, Valby, Gentofte, Gladsaxe, Frederiksværk, Snekkersten, Allerød, Måløv, Hellebæk, Brøndby, Lillerød, Ølstykke, Gilleleje, Hillerød, Tårnby, Virum, Smørumnedre, Hedehusene, Frederikssund, Helsingør, Rudersdal, Rødovre, Nærum, Farum, Hvidovre, Søborg, Taastrup, Dyssegård, Holte, Værløse, København, Dragør, Vanløse, Nivå, Herlev, Kokkedal, Stenløse

  Sjælland: Kalundborg, Slagelse, Nakskov, Solrød Strand, Haslev, Nykøbing Falster, Ringsted, Fensmark, Sorø, Køge, Skælskør, Korsør, Jyllinge, Maribo, Nykøbing Sjælland, Herfølge, Holbæk, Næstved, Greve, Vordingborg, Tune

  Syddanmark: Vojens, Otterup, Faaborg, Bramming, Ringe, Svendborg, Rødekro, Vejen, Nyborg, Billund, Munkebo, Tønder, Sønderborg, Varde, Grindsted, Kerteminde, Nordborg, Fredericia, Haderslev, Middelfart, Ribe, Aabenraa, Kolding, Børkop, Esbjerg, Assens, Odense

  Nordjylland: Hirtshals, Hjørring, Aabybro, Thisted, Aalborg, Nørresundby, Hobro, Nykøbing Mors, Brønderslev, Støvring, Aars, Hadsund, Nibe, Svenstrup, Skagen, Sæby, Frederikshavn

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg perlegrus er 856 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 23 brugeranmeldelser.

  Billigt, hurtigt og nemt.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Dette website finansieres af annonceindtægter. Vi har tætte samarbejder med en mængde butikker på nettet og fremviser firmaernes tilbud, og tager imod provision under forudsætning af at en bruger fra vores side gennemfører en transaktion.

  Oplysninger angående produkter og online forhandlere ajourføres hele tiden, men der gives ikke garantier imod reguleringer der potentielt er implementeret efter seneste opdatering af sidens oplysninger.