Bygpris.dk

Perlegrus pristjek

I tabellen herunder har vi listet 59 webshops der sælger perlegrus, sammen med den pris de tager for 1.000 kg inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 1.000 kg for 700 kr., som er hele 34 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg perlegrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
700 kr.Køb
800 kr.Køb
800 kr.Køb
830 kr.Køb
830 kr.Køb
975 kr.Køb
983 kr.Køb
990 kr.Køb
998 kr.Køb
998 kr.Køb
999 kr.Køb
1.005 kr.Køb
1.010 kr.Køb
1.030 kr.Køb
1.078 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.099 kr.Køb
1.139 kr.Køb
1.139 kr.Køb
1.145 kr.Køb
1.145 kr.Køb
1.170 kr.Køb
1.187 kr.Køb
1.189 kr.Køb
1.195 kr.Køb
1.198 kr.Køb
1.209 kr.Køb
1.209 kr.Køb
1.229 kr.Køb
1.229 kr.Køb
1.229 kr.Køb
1.295 kr.Køb
1.300 kr.Køb
1.313 kr.Køb
1.319 kr.Køb
1.329 kr.Køb
1.329 kr.Køb
1.338 kr.Køb
1.347 kr.Køb
1.349 kr.Køb
1.433 kr.Køb
1.494 kr.Køb
1.524 kr.Køb
1.550 kr.Køb
1.776 kr.Køb
2.020 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.211 kr.Køb
2.433 kr.Køb
2.770 kr.Køb
2.793 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Perlegrus er det samme som perlesten, og det kan blandt andet bruges til både havebede, stier og andre former for gangarealer.

Derudover fungerer gruset også rigtigt godt som pynt og til at blande i cement, hvis man skal støbe et mindre fundament. Sidst men ikke mindst er der også mange kirkegårde, der vælger at lægge perlegrus ud på deres stier.

Overordnet set kan man lægge perlegrus ud der, hvor man enten ellers ville have lagt fliser, eller der hvor man ønsker at variere udtrykket i haven.

Man kan købe perlegrus i flere forskellige farver, hvilket gør det muligt, at man kan bruge gruset mange forskellige steder, fordi det passer ind overalt.

Hvad er perlegrus?

Denne type af grus er små fine sten, som har rigtig mange forskellige anvendelsesområder. Et af de absolut mest populære anvendelsesområder er dog i indkørslen, hvor mange bruger perlegruset som underlag i stedet for fliser eller belægningssten.

Det skyldes blandt andet, at perlegrus giver et farverigt, elegant og roligt udtryk i indkørslen, samtidig med at det er et billigt alternativ til for eksempel fliser eller belægnigssten.

Desuden passer perlegrus til rigtig mange forskellige omgivelser grundet de forskellige farver. Det passer for eksempel godt til granitskærver i havens bede, græsplænen eller fliserne rundt om huset.

Vælger man at gøre som rigtig mange andre danskere og lægge gruset i sin indkørsel, så skal man være opmærksom på stenenes størrelse. Det skyldes, at de små sten godt kan risikere at sætte sig fast i bilens dæk.

Derfor bør man gå efter perlegrus i enten størrelse 4/8 mm. eller 8/16 mm., da man derved undgår, at de små sten sætter sig fast i bildækkene.

Hvor kommer perlegrus fra?

Denne variant af grus kan helt overordnet set komme to forskellige steder fra.

Det kan enten komme fra sø eller hav, og så vil gruset være hvidt og sort, eller det kan komme fra en grusgrav, og gruset vil i så fald være gult og brunt.

Hvor kan man lægge perlegrus henne?

Langt de fleste danskere lægger perlegrus ud der, hvor de normalt ville have lagt fliser ud.

Derudover er der også mange, der lægger perlegrus ud i deres indkørsel, ligesom der også er mange, der lægger gruset ud i havens bede eller i havekrukker.

Det pynter nemlig flot i både havebede og krukker, men der er også en anden grund til, at det er særligt velegnet at lægge ud her.

Det forhindrer ukrudt i at vokse

Man kan nemlig med stor fordel lægge perlegrus ud i sine bede eller sine krukker, hvis man ønsker at forhindre, at der vokser ukrudt op det pågældende sted.

Et tykt lag perlegrus gør nemlig, at ukrudt ikke får sol nok til at kunne vækste, men man skal dog huske at lægge en fiberdug under gruset.

Det gør det nemlig endnu sværere for ukrudt at vokse op igennem laget af grus.

Man kan dog også undlade at lægge en fiberdug ud under gruset, men så er det nødvendigt, at man lægger et tykkere lag perlegrus ud.

Det gælder i hvert fald, hvis man lægger gruset ud for at forhindre ukrudtet i at vokse op igennem. Hvis man vil forhindre ukrudt i at vokse op gennem perlegruset uden at lægge en fiberdug, så skal man lægge en lagtykkelse på ca. 5 cm.

En fiberdug koster dog ikke ret meget, og rent økonomisk kan det dog ikke betale sig at undlade at lægge fiberdugen ud under perlegruset.

Hvor meget perlegrus skal man bruge?

Hvor stor en mængde perlegrus man skal bruge, afhænger hovedsageligt af, hvor stort et areal der skal dækkes.

Ønsker man at lægge perlegrus ud i en lagtykkelse på 5 cm, så kan man gå ud fra, at man kan dække ca. 16 kvadratmeter med en bigbag på 1000 kg. perlegrus.

Hvor kan perlegrus købes henne?

Perlegrus kan købes rigtig mange forskellige steder, men hvor man bør købe det henne afhænger af flere forskellige faktorer.

Det handler nemlig i høj grad om, hvor meget perlegrus man skal bruge, og om man har mulighed for at hente det selv.

Skal man bruge en lille mængde perlegrus til et par krukker eller til et lille havebed, og har man en trailer til rådighed, kan man med fordel købe det hos sin lokale forhandler.

Derved får man nemlig sin grus med det samme, og man sparer eventuelle udgifter forbundet med at få gruset leveret. Man kan være heldig at finde perlegrus i poser i sit lokale byggemarked som for eksempel Jem og Fix, Silvan, XL Byg, Bauhaus og Stark.

Skal man bruge en større mængde perlegrus, for eksempel til at dække hele sin indkørsel, så kan det i de fleste tilfælde godt betale sig at købe det på nettet.

Her er der nemlig rigtig mange forskellige forhandlere, der konkurrerer om at tiltrække kunderne til lige netop deres webshop.

Det gør de blandt andet på deres priser og deres leveringsvilkår, og der kan derfor være rigtig mange penge at spare ved at undersøge markedet for den bedste perlegrus pris.

Man kan som udgangspunkt sige, at jo større en mængde perlegrus man skal bruge, desto flere penge kan man spare ved at undersøge markedet for de bedste priser.

Vælg mellem forskellige leveringsmetoder

Alt afhængigt af hvor man vælger at købe sit perlegrus henne, så kan man få det leveret på flere forskellige måder.

Det mest almindelige er dog, at man køber sit perlegrus i løs vægt eller i bigbags, som kan rumme mellem 1000-1500 kg. De mest almindelige leveringsmetoder er derfor også:

Anvendelse: til gårdsplads til indkørsel til dræn til kirkegård til haven til terrasse til gravsted

Varianter: vaskede lyse hvide røde

Størrelser: 4-8 mm 2-8 mm 8-16 mm

Mængder: 15 kg 25 kg 20 kg 1000 kg 500 liter 500 kg 1 ton 25 kg 1 kubikmeter 1 m3 800 kg 10 kg 15 kg

Levering: i løs vægt afhentning vognlæs i sække i bigbag i poser løst leveret hent selv trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt sortiment af varer, imens nogle har fokus på en bestemt varegruppe. Du skal bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover blot perlegrus.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man undersøge webshoppens regler.
Det er naturligvis utrolig afgørende at vide, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du finde et andet.
Hvis du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at fragte materialerne på eget initiativ. Det er i høj grad et alternativ i de udbredte byggecentre.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige perlegrus fra byggekæde til byggekæde. Nogle satser på de bedste tilbud, imens nogle tilbyder service. Du bør gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at bestille ved et online byggecenter, hvor du kan modtage gode råd til valg af perlegrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder findes mange steder i landet, og derved har de fleste chancen for at bestille online og fragte produkterne på egen hånd. I kraft af det er det muligt at spare fragten, og sågar have produkterne nu og her.
De velkendte byggemarkeder forhandler varer fra mange forskellige nicheshops, og pga. det kan du vælge fra et stort sortiment af perlegrus online.
De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte virksomheder, som bidrager til en tryghedsfølelse når man handler online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke netbutikker er mindre virksomheder, som tit er danske, måske sågar lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at bestille perlegrus online hos dem.
Størstedelen af specialiserede netshops er producenter af produkterne som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online vil du få en skarpere pris.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter har en stor passion for deres produkter, idet de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig kan du forvente super erfaren assistance fra personale som er specialister i lige præcis perlegrus.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

perlegrus harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af over 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 mennesker i forretningens 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

perlegrus jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

perlegrus silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 personer i kædens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 medarbejdere i firmaets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

perlegrus bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan vurderes om du selv bør stå for hele projektet, eller du må fremskaffe hjælp fra en fagmand til afslutningen af projektet. Såfremt du skal have hjælp fra en fagmand kan det godt betale sig at søge en pris fra flere leverandører.
2Der findes ekstremt mange vejledninger og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube supporterer dig med temmelig meget brugbar viden, specielt ifald man kigger på engelsk.
3Det kan være en god idé at spørge om en hjælpende hånd til byggearbejdet, navnlig når der er tale om krævende byggeprocesser. Omfattende opgaver stiller krav om flere folk. Derudover viser det sig bedre og mere interessant når man er flere om det.
4Ofte vil det vise sig afgørende at udfærdige et budget for ombygningen, så du har styr på den økonomiske del. Det vil blive fornuftigt at tage noter til hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kunne nedskrive ens omkostning ved dem alle sammen.
5Man vil ikke stå uden det nødvendige udstyr. Tit vil det være erstatteligt at have grejet tilgængeligt inden du iværksætter byggeprojektet. Derudover er det godt at indkalkulere de her udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
6Godt forarbejde viser sig som vejen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du bør sammensætte en gennemarbejdet handlingsplan, der dikterer hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, og derudover en kronologisk rækkefølge. Vær realistisk idet du udarbejder din strategi.
7Der præsenterer sig altid pludselige hovedpiner når det handler om omfattende projekter, og herved vil det være betydningsfuldt at man har afsat betragtelig plads i handlingsplanen, så man kan være afslappet omkring at have tid nok til det.
8Forud for at du indleder arbejdet kan det blive vildt centralt at sikre sig, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din boligtype kan der være gældende regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
9Du bør aldrig nogensinde forsømme din sikkerhed, så glem ej beklædning herunder sikkerhedssko der hjælper dig mod potentielle skader. Det er vigtigt med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig ifald du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
10Ved opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Derfor skal du regelmæssigt tjekke vejrberetningerne når du nærmer dig arbejdets start, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt starter med at vælte ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre dit komplicerede projekt.
11Måske det viser sig vigtigt at have de relevante materialer disponible inden du påbegynder dit byggeprojekt. Du bør notere en punktforms oversigt hvor der bør fremgå det du skal bruge, og som det næste gennemløbe hver eneste ting, så du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
12Man kan få offentlig støtte til byggerier. Det kan man få i tilfælde hvor projektet bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte kræver altså at renoveringen influerer positivt på planeten.
De bedst vurderede byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er yderst flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er virkelig imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er ret så imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er absolut overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er rigtig flot. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Klassiske spørgsmål angående perlegrus

 • Hvor er perlegrus på tilbud?
 • Hvor købes perlegrus online?
 • Hvor meget vejer perlegrus?
 • Hvor købes perlegrus billigt?
 • Hvad er perlegrus?
 • Hvad koster perlegrus?
 • Hvilken fragtmulighed er smartest?

  Temmelig mange online selskaber foreslår nu om stunder en række forskellige billige leveringstyper til perlegrus. En af de mest moderne er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig vældig problemfri, og ofte tillige den mindst kostelige slags levering.

  Du kan derudover prøve at få pakken bragt til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Fragttypen er tit et hak mindre billig, men endda vældig overkommelig ved køb af perlegrus online. Den mest betalelige leveringsform er utvivlsomt at hente produkterne selv, som desværre nødvendiggør at du befinder dig i nærheden af e-handlens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringstiden på perlegrus er jo super vital i tilfælde af at du mangler produkterne øjeblikkeligt, så i det øjemed er det bestemt klogt at du studerer den estimerede leveringstid ved perlegrus. En lang række online forhandlere – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – giver løfte om billig dag-til-dag fragt på deres primære varenumre online, men husk at det nødvendiggør at bestillingen anbringes forud for et bestemt tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få varerne ekspederet inden pakkepersonalet holder fyraften.

  Enkelte webshops frembyder gratis levering på perlegrus online, men oftest kun når man indkøber for en konkret pris. I øvrigt bør du snuppe den mest letkøbte løsning til levering, der gerne er at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et afhentningssted.

  Temmelig mange byggemarkedskæder foreslår click-and-collect hvor du køber billig perlegrus på nettet og selv henter i butikken. Fx Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og Davidsen. Byggekæderne udlover bl.a. click-and-collect på perlegrus i disse byer:

  Solrød Strand, Farum, Skanderborg, Kolding, Tårnby, Hørsholm, Ølstykke, Hillerød, Fredericia, Svendborg, Jyllinge, Vanløse, Tilst, Taastrup, Varde, Lillerød, Søborg, Frederikssund, Struer, Brabrand, Brønderslev, Hjørring, Højbjerg, Viborg, Rudersdal, Hobro, Haslev, Vejle, Valby, Hedehusene, Gladsaxe, København, Gentofte, Silkeborg, Virum, Slagelse, Nakskov, Charlottenlund, Vallensbæk, Ringsted, Aabenraa, Nykøbing Falster, Grenaa, Hvidovre, Horsens, Holbæk, Frederiksberg, Brønshøj, Ishøj, Roskilde, Allerød, Næstved, Risskov, Randers, Sønderborg, Skive, Aarhus, Åbyhøj, Nørresundby, Nyborg, Haderslev, Ikast, Køge, Herlev, Frederikshavn, Thisted, Odense, Kokkedal, Stenløse, Esbjerg, Rønne, Holstebro, Helsingør, Hedensted, Rødovre, Frederiksværk, Lystrup, Odder, Glostrup, Nærum, Albertslund, Kalundborg, Lyngby, Vordingborg, Aalborg, Greve, Herning, Værløse, Ballerup, Birkerød, Korsør, Middelfart, Brøndby, og Dragør, .

  Afhentning ift. perlegrus er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Sjælland (Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Falster).

  Ved kig i data bliver det markant, at online shoppere tit leder efter blandt andet perlegrus online og køb perlegrus. Derudover oplever man jævnligt mennesker søge efter bl.a. perlegrus tilbud, billig perlegrus samt perlegrus priser, plus de udbredte byggecentre som Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Spar penge på perlegrus

  Det har vist sig at være ualmindeligt uproblematisk for købere at sammenholde priser på billige perlegrus online i blandt flere firmaer på nettet, og for det har langt de fleste e-butikker været presset til at at sænke udsalgspriserne på perlegrus markant, og derudover sikre levering uden betaling.

  Men det kan alligevel være smart at se nærmere på et par e-handler efter tilbud og rabatter på perlegrus online før du gennemfører dit køb, sådan at man er på den sikre side med at antage den bedste pris. Se ikke kun hos de store byggekæder som Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

  Man skal alligevel være opmærksom på, at når en e-forretning tilbyder billige perlegrus online til en pris der anses for utopisk lav, så bør det undertiden være en indikator for en falsk internet forhandler. Shopping med kort er ikke desto mindre omsluttet af en lovbestemmelse, hvilket begunstiger køber overfor bedrageriske internet virksomheder.

  Vi foreslår generelt betalinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ burde du anvende en løsning fra fx ViaBill, for så vidt du agter at honorere omkostningerne til perlegrus over flere uger. Det foreslåes som regel ved nichebutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Silvan og Bauhaus.

  Når man ser på data er det markant, at netshoppere mange gange søger bl.a. perlegrus priser og billig perlegrus. Foruden dette oplever vi som regel internet shoppere kigge efter fx perlegrus tilbud, køb perlegrus samt perlegrus online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg perlegrus er 890 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 23 brugeranmeldelser.

  Billigt, hurtigt og nemt.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gravsted til haven til gårdsplads til dræn til indkørsel til kirkegård til terrasse

  Varianter: vaskede lyse hvide røde

  Størrelser: 8-16 mm 2-8 mm 4-8 mm

  Mængder: 500 liter 10 kg 800 kg 1 m3 1000 kg 25 kg 25 kg 15 kg 1 kubikmeter 20 kg 15 kg 1 ton 500 kg

  Levering: i løs vægt i bigbag trailer afhentning hent selv i poser vognlæs løst leveret i sække

  Udforsk nuværende kunders evalueringer

  Trustpilot tilbyder dig i højeste grad gode genveje til at sondere ganske mange eksisterende kunders ratings og derfor støtter vi, at du gennemgår internet shoppens kritik forinden du køber billige perlegrus online.

  Facebook frembyder ligeledes egentlig gode chancer for at få indtryk af internet virksomhedens kundetilfredshed. Derudover ser vi en del internet virksomheder som gør det muligt at publicere en vurdering af deres købsoplevelse, som desuden bør tages i brug til at få et indblik i kundetilfredsheden.

  Forinden folk køber billige perlegrus online på en e-forhandler kunne man i princippet se på virksomhedens handelsbetingelser, men det er bare et omfattende arbejde, specielt ved de kendte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark.

  Et andet alternativ kan være at undersøge hvorvidt online virksomheden er godkendt af e-mærket, siden det længe har været et billede på at e-firmaet opererer i overensstemmelse med de danske regler, foruden at online webshoppen tit monitoreres af jurister der er meget fortrolige de gældende regler.

  Dette er desuden en god anledning til støtte, når du forvoldes problemstillinger i forbindelse med din ordre på perlegrus. Ydermere er det klogt at køber er obs på de mest vitale vedtægter der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af perlegrus online, eksempelvis hvilken byttepolitik shoppen anvender.

  I relation til det er det tillige essesentielt, at man stadig bevarer sin faktura, så man en anden gang kan bevidne sin bestilling af perlegrus, uafhængig af om man har bestilt ved 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan eller Jem og Fix.

  Jørgen Johansen gav 5 stjerner

  Fornuftigt sted at handle

  Louise gav 4 stjerner

  Fremragende service.

  Kirsten gav 5 stjerner

  God service og hurtig levering

  Per gav 4 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  Perlegrus fra forretninger på nettet

  Trustpilot medfører en lang række belejlige genveje til at beskue ganske mange øvrige brugeres domme med køb af perlegrus og af den grund foreslår vi, at du besigtiger webshoppens kritik inden du køber perlegrus online.

  Facebook medfører ydermere nogle værdifulde muligheder for at få indblik i online firmaets popularitet. Her ses en del e-shops hvor folk kan meddele en kritik af ordreforløbet, som tillige bør tages i brug til at bedømme kundernes tilfredshed ved bestilling af perlegrus.

  Inden du shopper perlegrus på nettet

  Før folk køber perlegrus på en webbutik kunne man ideelt set gennemlæse netshoppens forretningsaftale, dog er det i mange tilfælde ikke særlig interessant.

  Alternativet kunne måske være at kigge om internet forretningen er e-mærke godkendt, som almindeligvis er en tryghed om at e-firmaet opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, samt at webshoppen fra tid til anden kigges til af fagmænd der behersker de gældende regler for salg af perlegrus online.

  Desuden giver det dig genvej til at få bistand, hvis du bliver udsat for problemer ved din handel. Dertil er det godt at man er hensynstagende til de mest relevante vedtægter der har indflydelse på handlen.

  Levering af perlegrus

  En hel del online firmaer frembyder i øjeblikket en hel del forskellige løsninger til levering. Den mest betalelige leveringsversion er unægtelig selv at hente perlegruset, som jo betinges af at du har bopæl nærved online webshoppens adresse.

  Leveringstidspunktet er naturligvis super central i tilfælde af at vi behøver perlegruset øjeblikkeligt, og i det øjemed er det ret passende at du kontrollerer den forventede leveringstid på perlegrus – men det stiller krav om at orden realiseres forinden et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få bestillingen ud af døren forinden pakkemedarbejderne holder fyraften.

  Indtil flere e-butikker lover gratis fragt på perlegrus, men for det meste er det betinget af at du aftager for et fastslået beløb.

  Tilbudene der er præsenteret her på siden blev søgt frem af hjemmesidens shopping-robot. Den har effektivt ledt mange hundredvis af varer for at finde dem der relaterer sig mest til perlegrus, og som robotten af den grund regner sig frem til matcher din søgeintention bedst.

  Foruden søgningen du skrev på Google har algoritmen desuden medregnet søgeord, som historisk set er nogle som andre mennesker formentlig benytter i relation til det, eksempelvis perlegrus til kirkegård eller perlegrus i 8-16 mm foruden vendinger som perlegrus tilbud og perlegrus tilbud.

  Den information kan den benytte som yderligere inspiration for at liste de bedste tilbud. Data viser også at andre folk søger efter perlegrus til kirkegård, perlegrus til stier eller perlegrus i 8-16 mm. Denne information har søgerobotten ligeledes taget i brug for, at søge sig forbi mange hundredvis af varer.

  I øvrigt kan det ses i data, at søgningerne perlegrus i 8-16 mm, perlegrus til kirkegård og perlegrus til stier er særdeles almindelige, og af den grund er de ligeledes indregnet af robotten foruden søgeordene perlegrus tilbud, perlegrus købes og perlegrus til gravsted. Vi håber inderligt at du er tilfreds med de listede varer, idet at ét eller flere af dem kunne bruges.

  Perlegrus skaffes igennem normale byggeforretninger, f.eks. Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen og Silvan.

  Her ses de byer der oftest bestilles perlegrus til…

  Midtjylland: Holstebro, Silkeborg, Skanderborg, Struer, Mårslet, Lystrup, Tilst, Ebeltoft, Hinnerup, Løgten, Skødstrup, Hedensted, Risskov, Egå, Odder, Galten, Aarhus, Ry, Kjellerup, Hammel, Åbyhøj, Beder, Randers, Bjerringbro, Horsens, Malling, Brabrand, Ikast, Viborg, Vejle, Løsning, Ringkøbing, Skjern, Skive, Hornslet, Brande, Hadsten, Hørning, Lemvig, Grenaa, Hasselager, Herning, Højbjerg

  Hovedstaden: Ishøj, Ballerup, Humlebæk, Hundested, Vallensbæk, Fredensborg, Roskilde, Slangerup, Brønshøj, Glostrup, Rønne, Hellerup, Albertslund, Høje Taastrup, Lyngby, Helsinge, Birkerød, Hørsholm, Espergærde, Frederiksberg, Charlottenlund, Valby, Gentofte, Gladsaxe, Frederiksværk, Snekkersten, Allerød, Måløv, Hellebæk, Brøndby, Lillerød, Ølstykke, Gilleleje, Hillerød, Tårnby, Virum, Smørumnedre, Hedehusene, Frederikssund, Helsingør, Rudersdal, Rødovre, Nærum, Farum, Hvidovre, Søborg, Taastrup, Dyssegård, Holte, Værløse, København, Dragør, Vanløse, Nivå, Herlev, Kokkedal, Stenløse

  Sjælland: Kalundborg, Slagelse, Nakskov, Solrød Strand, Haslev, Nykøbing Falster, Ringsted, Fensmark, Sorø, Køge, Skælskør, Korsør, Jyllinge, Maribo, Nykøbing Sjælland, Herfølge, Holbæk, Næstved, Greve, Vordingborg, Tune

  Syddanmark: Vojens, Otterup, Faaborg, Bramming, Ringe, Svendborg, Rødekro, Vejen, Nyborg, Billund, Munkebo, Tønder, Sønderborg, Varde, Grindsted, Kerteminde, Nordborg, Fredericia, Haderslev, Middelfart, Ribe, Aabenraa, Kolding, Børkop, Esbjerg, Assens, Odense

  Nordjylland: Hirtshals, Hjørring, Aabybro, Thisted, Aalborg, Nørresundby, Hobro, Nykøbing Mors, Brønderslev, Støvring, Aars, Hadsund, Nibe, Svenstrup, Skagen, Sæby, Frederikshavn

  9 tips til online indkøb
  1Leveringstidspunktet er særdeles aktuel forudsat du har behov for pakken om et øjeblik, og derfor er det tydeligvis centralt at man studerer leveringstiden for perlegrus. Størstedelen af internet butikker frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende produkter, men som imidlertid er underforstået at du bestiller forud for et bestemt klokkeslæt.
  2Før folk handler billige perlegrus hos en e-butik behøver de i virkeligheden tage stilling til deres forretningsbetingelser, men det er uden tvivl et tidskrævende projekt. For øvrigt tilråder vi at køber er oppe på mærkerne omkring de fundamentale reglementer der kan have betydning for shopping af billige perlegrus online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed internet shoppen kører med.
  3Vi slår generelt et slag for at se hvorvidt internet butikken er tilsluttet e-mærket, grundet at det ofte er et billede på at online shoppen overholder de danske retningslinjer, og at e-handlen lejlighedsvis undersøges af jurister som mestrer de gældende bestemmelser. Inden nogen handler billige perlegrus hos en online shop kan de reelt betragte e-shoppens forretningsvilkår.
  4Den billigste leveringsversion vil utvivlsomt være at hente varerne selv, men den løsning forudsætter at du lever med kort afstand til webbutikkens tilholdssted. Den fragttype er ultra afgørende såfremt man mangler perlegrus inden for få dage. Alternativt så lover nogle enkelte online virksomheder levering uden gebyr, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at man indkøber for en konkret pris.
  5Trustpilot yder ganske anstændige muligheder for at læse flere nuværende brugeres iagttagelser og derved anbefales det, at du gennemsøger e-shoppens ratings inden du køber billige perlegrus online. Facebook byder på derudover altid belejlige chancer for at få indtryk af e-forhandlerens pålidelighed.
  6Vi foreslår generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfavnet af en bestemmelse, som assisterer kunden overfor uærlige e-forhandlere. Som en anden løsning burde du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, ifald du agter at dække pengene over tid.
  7Det er jo efterhånden vældig smertefrit for folk at undersøge tilbud online på billige perlegrus fra forskellige e-firmaer, og med det motiv tilbyder mange internet selskaber i Danmark levering uden gebyr. Men det kan imidlertid være rentabelt at studere et par forskellige online butikker efter billige priser forinden du bestiller, så man er skudsikker på at indhente den mest attraktive pris.
  8Størstedelen af internet firmaer udlover til alt held mange forskellige billige løsninger til levering til perlegrus. En favorit iblandt mange er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så henter du bare bestillingen lige når det passer dig. Metoden er jo særdeles fleksibel, og tit endvidere den prisbilligste leveringsmåde.
  9En hel del online butikker sikrer billig levering på perlegrus, men typisk er det under betingelse af at man bestiller for en bestemt sum. Alternativt burde man beslutte sig for den mest betalelige fragtmetode, der typisk vil være at få bragt din pakke til et afhentningssted. Fragttypen viser sig en gang i mellem på den anden side vældig overkommelig. Den mest betalelige leveringsmanér vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk