Bygpris.dk

Sprøjtepistol

METABO SPRØJTEPISTOL UBS 1000 KOMBI
259 kr.
Læs mere
METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Læs mere
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Læs mere
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Læs mere
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Læs mere
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Læs mere
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Læs mere
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du står og skal bruge produkterne nu og her eller blot har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne selv. Dette er specielt et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor undersøge netbutikkens handelsbetingelser.
Det er helt klart utrolig relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en masse spørgsmål. Af den grund bør du overveje at shoppe hos en online byggeshop, som kan give tips og tricks til valg af sprøjtepistol.
Nogle byggemarkeder sælger et enormt udvalg, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du kan beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare sprøjtepistol.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige sprøjtepistol fra netbutik til netbutik. En del satser på lave priser, imens nogle satser på kompetent rådgivning. Du skal vurdere hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder findes i store dele af landet, og herigennem har du chancen for at købe online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Takket være dette kan du slippe for leveringsomkostningen, og sågar få produkterne med det samme.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De velkendte byggecentre udbyder produkter fra en lang række forskellige producenter, og dermed kan du købe fra et bredt udvalg af sprøjtepistol online.

Nichewebshop

Mange nichebutikker er små familievirksomheder, som oftest er dansk ejede, gerne tilmed fra dit lokalområde. Dem støtter du når du køber sprøjtepistol online fra deres webshop.
Hovedparten af nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online kan du forvente at få lavere priser.
Diverse niche netbutikker er eksperter i det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem vil du få mere indsigtsfuld service fra medarbejdere som er specialister i lige præcis sprøjtepistol.
Danmarks største byggemarkeder

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 mennesker i de 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

sprøjtepistol bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 ansatte i deres 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

sprøjtepistol harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af over 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

sprøjtepistol silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

sprøjtepistol jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 personer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der findes mange hjælpeartikler og videoer online som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube giver en masse brugbar oplysning, specielt hvis du kigger i hele verden.
2Der kommer jævnligt pludselige vanskeligheder når det gælder omfangsrige projekter, og følgelig kan det være meningsfuldt at man afsætter en del plads i køreplanen, med det formål at man er sikker på at man får det færdiggjort.
3Før du optager byggeprocessen er det ultra betydningsfuldt med en forsikring om, at det du vil lave overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være mange love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
4Godt forarbejde vedbliver at være metoden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du bør udarbejde en struktureret dagsorden, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, med en tilhørende numerisk orden. Vær realistisk når du sammensætter køreplanen.
5I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at udarbejde et regnskab for byggeprojektet, så du har styr på omkostningerne. Det kan blive sundt at tage noter til hver eneste udgift, og så finde frem til den billigste pris på dem en ad gangen.
6Man kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få når projektet gør en forskel for miljøet. At få tilskud kræver med andre ord at projektet influerer positivt på klimaet.
7Du må unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for sikkerheden, så husk påklædning inklusiv arbejdssko som beskytter dig mod eventuelle ulykker. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, især ifald du ikke køber hjælp fra en ekspert.
8Potentielt kan det blive fundamentalt at du har alle bygningsmaterialer parat på forhånd inden du starter projektet. Du har fordel af at forfatte en overskuelig note som samler alt du skal bruge, og efterfølgende tjekke materialerne, med det formål at du kan føle dig tryg ved at alt er klar.
9Det kan være en god idé at spørge om assistance til byggeprojektet, navnlig hvis det er større byggeopgaver. Enkelte projekter bør udføres af flere folk. Ydermere viser det sig hurtigere og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
10Ved projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Af den grund skal du regelmæssigt undersøge udsigten ift. vejret når du nærmer dig byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uden varsel går i gang med at regne bedst som du er startet på det svære byggeprojekt.
11Du kunne tænke over hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du alternativt skal skaffe assistance fra en fagperson til opstarten af projektet. Ifald du tager imod hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at søge tilbud fra forskellige selskaber.
12Man vil nødig mangle arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være vigtigt at du har værktøjet disponibelt forinden du går løs med byggeprocessen. Det er desuden godt at tillægge de her omkostninger i byggeriets regnskab.
De højest bedømte byggecentre
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ualmindeligt overlegent. Scoren er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er yderst betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er rigtig overlegent. Scoren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.

automatisk, batteridrevet, elektrisk, hobby, lille, mini, professionel, trykluft, Black & Decker, Bosch, Dewalt, Flowconcept, Gardena, Kärcher, Makita, Nilfisk, Parkside, Power Craft, Ryobi, Wagner, haveslange, indendørs, maling, vand, vandslange

Hvilken fragtmetode er smartest?

Mange internet handler tilbyder nu om stunder en række forskellige billige leveringsløsninger til sprøjtepistol. Det mest populære er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente pakken når det passer dig. Fragttypen er nemlig usædvanlig simpel, og i mange tilfælde derudover den mest letkøbte leveringsmetode.

Du burde på samme måde prøve at vælge at få udbragt til din private bopæl eller til dit arbejde. Løsningen er gerne en anelse dyrere, men tillige ret så overkommelig ved køb af sprøjtepistol online. Den mest billige type af levering vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, hvilket forudsætter at du bor i nærheden af netshoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på sprøjtepistol er selvfølgelig super central ifald vi står og skal bruge produkterne fluks, så af den grund er det temmelig fornuftigt at vi studerer det anslåede leveringstidspunkt på sprøjtepistol. En lang række online forhandlere – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – præsterer billig levering på næste hverdag på adskillige produkter online, men som imidlertid er påkrævet at bestillingen køres igennem inden et konkret tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer skippet afsted inden de logistikansatte får fri.

Indtil flere byggemarkeder yder portofri levering på sprøjtepistol online, men ofte er det så nødvendigt at du bestiller for en fastsat sum. Som alternativ burde man snuppe den billigste fragtmetode, der ofte vil blive at få dem til at levere pakken til et afhentningssted.

Størstedelen af byggemarkeder giver click-and-collect hvor man bestiller billig sprøjtepistol online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggemarkederne foreslår fx click-and-collect på sprøjtepistol i disse områder:

Odense, Ikast, Helsingør, Aalborg, Frederikshavn, Hedehusene, Åbyhøj, Aarhus, Ringsted, Struer, Nykøbing Falster, Glostrup, Brabrand, Fredericia, Charlottenlund, Rudersdal, Svendborg, Herning, Nørresundby, Randers, Solrød Strand, Nyborg, Stenløse, Taastrup, Brønshøj, Nærum, Frederiksværk, Thisted, Jyllinge, Middelfart, Ishøj, Ballerup, Hørsholm, Værløse, Kalundborg, Odder, Hedensted, Holstebro, Valby, Hvidovre, Virum, Birkerød, Lillerød, Skanderborg, Frederikssund, Køge, Albertslund, Hillerød, Gladsaxe, Kolding, Tårnby, Ølstykke, Vordingborg, Skive, Tilst, Viborg, Brønderslev, Frederiksberg, Vanløse, Horsens, Kokkedal, Vallensbæk, Greve, Sønderborg, Hobro, Slagelse, Hjørring, Næstved, Rønne, Roskilde, København, Korsør, Nakskov, Søborg, Aabenraa, Lyngby, Varde, Rødovre, Haderslev, Dragør, Gentofte, Silkeborg, Farum, Vejle, Risskov, Esbjerg, Højbjerg, Haslev, Lystrup, Holbæk, Grenaa, Brøndby, Herlev, og Allerød, .

Click-and-collect ift. sprøjtepistol er muligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn), Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Amager, Falster, Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland).

Ved kig i statistikkerne bliver det klart, at folk som regel kigger efter bl.a. sprøjtepistol tilbud og sprøjtepistol online. Derudover oplever man som regel netshoppere kigge efter eksempelvis køb sprøjtepistol, billig sprøjtepistol samt sprøjtepistol priser, foruden de gængse byggecentre som XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma og Jem og Fix.

Gode priser på sprøjtepistol

Det er jo efterhånden yderst uproblematisk for folk at sammenholde priser på billige sprøjtepistol online fra flere internet shops, og af den grund har mange online outlets fundet det nødvendigt at nedbringe prisen på sprøjtepistol markant, og i øvrigt love fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det imidlertid være profitabelt at prøve en række outlets på nettet efter rabatter og tilbud på sprøjtepistol online forud for at du bestiller, så man er på den sikre side med at antage den mest billige pris. Se ikke bare hos de gængse byggemarkeder som Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

Man bør lige meget hvad være så påpasselig, at når en online virksomhed frembyder billige sprøjtepistol online til en udsalgspris der anses for hamrende lav, så kan det undertiden være et fingerpeg om en fup butik. Køb med kort er dog en del af en retningslinje, som sikrer køber overfor bedrageriske internet forhandlere.

Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du benytte en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du gerne vil afdrage beløbet til sprøjtepistol over en periode. Dette fås som regel hos specialiserede netbutikker, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Bauhaus.

Ved kig i tendenserne er det markant, at internet shoppere typisk efterspørger bl.a. sprøjtepistol priser og sprøjtepistol tilbud. Foruden dette ser vi mange gange internet shoppere lede efter for eksempel køb sprøjtepistol, billig sprøjtepistol samt sprøjtepistol online.

Analyser tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot leverer absolut passelige muligheder for at iagttage diverse eksisterende forbrugeres omtaler og herved tilråder vi, at du analyserer online forretningens omtaler inden du handler billige sprøjtepistol online.

Facebook resulterer i desuden egentlig troværdige genveje til at få indtryk af online shoppens popularitet. Derudover ses en række internet butikker hvor man kan sammensætte en anmeldelse af deres købsoplevelse, som ydermere burde tages i brug til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk handler billige sprøjtepistol online på en netbutik bør de i reglen tage stilling til forhandlerens handelsaftale, men det er oftest en omfattende opgave, især ved de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix.

En anden valgmulighed kunne måske være at kontrollere hvorvidt online webshoppen er e-mærket medlem, siden det skulle være en indikator for at internet virksomheden lever op til de opstillede regler, samt at online firmaet undertiden vurderes af fagmænd som er meget fortrolige de gældende love.

Desuden giver det dig chance for at få hjælp, for så vidt du forvoldes problemstillinger ved dit indkøb af sprøjtepistol. Foruden dette kan det være til hjælp at du er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende retningslinjer der gælder for købet af sprøjtepistol online, fx hvilken ombytningspolitik e-shoppen tilsikrer.

I relation til det er det virkelig vigtigt, at man altid bevarer sin købsbekræftelse, således man til enhver tid kan dokumentere sin bestilling af sprøjtepistol, uanset om man har købt hos Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller XL-Byg.

Inger D gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Søren V gav 4 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Pia S gav 5 stjerner

Fremragende service

Maria T gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 gode råd til din online shopping
1En stor portion butikker på nettet frembyder i vore dage diverse forskellige billige leveringsmåder til sprøjtepistol. En der er meget almindelig er p.t. pakkeshops, fordi du så nemt kan hente dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Den er altså rigtig hensigtsmæssig, samt tit derudover den mindst kostelige leveringsudgave.
2Vi tilråder generelt kortkøb eller MobilePay. Kortkøb er dækket ind under en retningslinje, hvilket værner kunden imod uærlige online webshops. Som alternativ bør du udnytte en afbetalingsordning som fx ViaBill, for så vidt du ønsker at godtgøre betalingen i flere bidder.
3Trustpilot giver dig uden sammenligning anstændige muligheder for at besigtige ret mange øvrige køberes anmeldelser og af den grund er det godt, at du analyserer e-forretningens kritik forud for at du shopper billige sprøjtepistol online. Facebook fører til ligeledes nogle hensigtsmæssige muligheder for at få et kig ind i e-forhandlerens kundetilfredshed.
4Det er jo særligt overkommeligt for folk at søge sig frem til priser online på billige sprøjtepistol hos forskellige internet virksomheder, og til gengæld yder langt de fleste netshops billig levering. Trods dette kan det ikke desto mindre blive rentabelt at granske diverse internet butikker efter billige priser forinden du færdiggør din shopping, sådan at man er garanteret at opnå den skarpeste pris.
5Generelt går vi ind for at tjekke om netbutikken er e-mærket, som skulle være et signal om at webshoppen respekterer de danske regler, samt at netshoppen af og til revurderes af sagkyndige der har megen viden om vilkårene. Inden folk bestiller billige sprøjtepistol i en forhandler på nettet kan de altid kigge på forhandlerens forretningsbetingelser.
6Nogle få e-butikker frembyder levering uden beregning på sprøjtepistol, men i reglen er det betinget af at man køber for et konkret beløb. Som alternativ skulle du snuppe den billigste leveringsmåde, der gerne er at få fragtmanden til at levere din ordre til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver godt nok ligeledes særdeles let gængelig. Den mindst kostelige løsning kan ikke modsiges at være selv at hente varerne.
7Leveringshastigheden er naturligvis særligt betydningsfuld såfremt man mangler produktet inden for få dage, så af den grund er det nemlig centralt at man undersøger den forventede leveringsdato ved sprøjtepistol. Adskillige firmaer på nettet stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varenumre, men vær påpasselig da det afhænger af at bestillingen fuldbyrdes forinden et nøjagtigt tidspunkt.
8Den billigste metode til levering vil altid være at du selv henter varerne, men den løsning nødvendiggør at du fysisk befinder dig nær internet firmaets bopæl. Den leveringsmetode er naturligvis virkelig vigtig i tilfælde af at man har behov for sprøjtepistol om et øjeblik. Alternativt så yder nogle enkelte internet firmaer portofri levering, men i mange tilfælde er det så præmissen at du køber for et fastslået beløb.
9Inden nogen bestiller billige sprøjtepistol i en online forretning behøver man i princippet få overblik over webbutikkens forretningsvilkår, det er dog oftest ikke videre spændende. Herudover er det fornuftigt at du er obs på de mest betydningsfulde vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige sprøjtepistol online, som for eksempel hvilken ombytningsret hjemmesiden tilbyder.