Bygpris.dk

Støbemix pristjek

Er du på udkig efter støbemix? Vi har fundet 21 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 839 kr. Det er 64 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg støbemix inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
839 kr. Sække med 1.000 kg Køb
855 kr. Sække med 1.000 kg Køb
898 kr. Sække med 1.000 kg Køb
945 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.019 kr. Sække med 500 liter Køb
1.019 kr. Sække med 500 liter Køb
1.024 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.068 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.098 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.099 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.109 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.125 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.138 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.148 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.342 kr. Sække med 1.000 kg Køb
1.362 kr. Poser med 20 kg Køb
1.766 kr. Sække med 500 liter Køb
1.819 kr. Sække med 775 kg Køb
1.975 kr. Sække med 500 liter Køb
1.984 kr. Sække med 1.000 kg Køb
2.078 kr. Sække med 1.000 kg Køb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Støbemix fås i flere størrelser, men de mest almindelige størrelser hedder 0-11 og 0-16, og det betyder simpelthen bare, at elementerne i blanding er mellem 0 og 16 mm i diameter.

Det mest almindelige sted at bruge støbemix er i betonblandinger, og støbemix fås både som sø og bakkemateriale, hvilket betyder, at det er hentet fra henholdsvis søer eller grusgrave.

Den type støbemix der her er betegnet som bakkemateriale, er også kendt som ærtegrus.

Hvad bruges støbemix til?

Støbemix er et blandingsprodukt, der består af sand og grus i forskellige blandingsforhold. Blandingsforholdet er afhængigt af, hvad det skal bruges til, og det betyder også, at støbemix kan bruges til næsten alle de støbeopgaver, en murer måtte have.

Men det er ikke kun professionelle murere, der gør brug af støbemix. Støbemix kan også bruge af gør-det-selv folket. Det kan eksempelvis bruges til gulve, når der skal lægges gulvvarme, eller til bryggerset.

Det er heller ikke udelukkende indendørs, at der bliver brugt støbemix. De grovere blandinger af støbemix bliver typisk brugt til fundamenter, og det er også normalt at bruge støbemix til fundablokke og flagstænger.

Det er et meget let produkt at arbejde med, da der ikke er behov for, at du tilsætter andet end cement og vand, før du kan begynde at arbejde med det. Ligeledes kan det bruges til stort set alle de opgaver, hvor der er brug for beton; som f.eks. trapper, fliser, fundamenter, kantstene, sokler, stolper, støttemure osv.

Hvor meget støbemix skal jeg bruge?

Der er to ting du skal overveje, når du skal begynde at arbejde med støbemix. Den første er hvor stort et område du skal dække, altså hvor stort et område m3 skal du have dækket. Det andet du skal overveje, er hvilket blandingsforhold dit støbemix skal indgå i.

Blandingsforholdet af støbemix varierer afhængigt af, hvilken opgave du skal løse. Nedenfor kan du se, hvor meget cement der skal i din støbemix til de mest almindelige opgaver.

For at lave 1 m3 beton, skal du som udgangspunkt bruge mellem 1,1 og 1,2 m3 støbemix.

Fordi støbemix er et blandingsprodukt kan vægten varierer lidt afhængigt af blandingsforholdet, men som udgangspunkt vejer støbemix omkring 1500 kg. pr. m3.

Hvor købes det?

Støbemix kan købes de fleste steder, hvor du kan købe byggemateriel. Det første du skal spørge dig selv om, når du vil købe støbemix, er hvor meget du skal bruge, og hvordan du vil have det transporteret.

Når du skal købe støbemix, er der nemlig enormt stor forskel på, om du vil afhente støbemixen selv eller om du vil have den leveret.

Og hvad er prisen?

Fordi støbemix er et blandingsprodukt, er det svært at svare præcist på, hvad støbemix koster. Det afhænger nemlig både af kvaliteten og størrelse, hvordan du vil have det leveret og om der er tale om sømateriale eller bakkemateriale.

Når det er sagt, så har 0-8 støbemix en pris pr. m3, der ofte ligger et sted mellem 200 og 400, men det bedste du kan gøre, er at gå på jagt på nettet, og danne dig et overblik over priserne på støbemix. På den måde kan du også sikre dig, at du får den bedste mulige pris.

Blandingsforhold til cement og beton

Når du skal blande cement eller beton med støbemix, er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvad der er de bedste blandingsforhold. I sidste ende har blandingsforholdet nemlig stor indflydelse på hvor hårdt og solidt gulvet bliver i sidste ende.

Men blandingsforholdet varierer ikke kun alt afhængigt af, hvad du skal bygge, kvaliteten af cementen har også indflydelse på det endelige resultat.

For betongulve der udsættes for meget slid, er det anbefalede blandingsforhold: ⅓ cement og ⅔ støbemix.

For betongulve der udsættes for normalt slid, er det anbefalede blandingsforhold: ¼ cement og ¾ støbemix.

Til slidlag og gulve med let færdsel, er det anbefalede blandingsforhold ⅕ cement og ⅘ støbemix.

Overfladen på betongulve bliver ret ru i forhold til eksempelvis et linoleumsgulv. Hvis du derimod ønsker en fin og glat overflade, kan du med fordel gøre brug af støbesand i stedet for støbemix.

Typer af gulve

Når du hører betegnelserne “betongulv der udsættes for meget slid” eller “slidlag og gulve med let færdsel”, så er det helt naturligt at overveje, hvad det dækker over, og det bliver forklaret her, for hvis du ikke ved, hvad de forskellige betegnelser betyder, så er det jo umuligt at regne ud, hvilket blandingsforhold du skal bruge til din støbemix.

Betongulve der udsættes for meget slid, dækker over gulve i båse eller på stier, hvor der er meget færdsel. Det dækker ligeledes over gulve og vægge, der udsættes for hårde vandtryk.

Betongulve der udsættes for normalt slid, dækker over udendørs betonkonstruktioner, der bliver påvirket af vind, vejr og daglig slitage.

Betongulve med let færdsel dækker over slidlag og underbeton til klinker og lignende, ligesom det dækker over indendørs betonkonstruktioner, der er beskyttet mod vind og vejr og derfor har en lavere daglig slitage.

Hvordan foregår levering?

Ligesom med de fleste andre byggematerialer er spørgsmålet om levering altid enormt præsent, fordi vægten på denne type produkter ofte er rigtig høj, og det gør sig da også gældende, når det kommer til støbemix.

Som udgangspunkt er der to måder, hvorpå du kan vælge at købe støbemix. Den ene er i løs vægt og den anden er støbemix i bigbags. Hos nogle forhandlere kan du dog også købe støbemix i mindre sække eller poser, der er muligt at transportere i bagagerummet af din bil.

Der er overordnet set fire måder at få leveret din støbemix, og hvilken en der er bedst, afhænger både af din situation, og hvordan du har valgt at købe din støbemix.

Stabilgrus som alternativ

Der kan være flere årsager til at ville finde et alternativ til støbemix, men i de fleste tilfældet er det tilgængelighed, der afgør det. Prisen på støbemix og stabilgrus er ofte relativt ens, og derfor er der ikke det store at vinde, ved at vælge stabilgrus i stedet for støbemix.

Det kan dog være, at du vil bruge stabilgrus som støbemix, fordi du netop har færdiggjort din terrasse, og nu har en del stabilgrus til overs.

Der er som udgangspunkt ikke nogen forskel i om du vælger støbemix eller stabilgrus. Begge produkter kan bruges til at blande beton. Du skal dog være opmærksom på, at stabilgrus har et ret højt indhold af ler, hvilket kan skabe en misfarvning i din beton. Derfor er det bedst at gøre brug af stabilgrus som støbemix, steder hvor betonkonstruktionen ikke er synlig.

Ligeledes er det sværere at vurdere det præcise blandingsforhold. Derfor anbefales det ikke at  bruge stabilgrus i stedet for støbemix steder, hvor betonkonstruktionen skal bære en væg.

Men er støbemix overhovedet det rette valg? Her finder du vores pristjek på andre typer af grus…

 • Afretningsgrus
 • Bakkegrus
 • Brolæggergrus
 • Bundsikringsgrus
 • Drængrus
 • Filtergrus
 • Flisegrus
 • Muregrus
 • Stabilgrus
 • Støbegrus
 • Støbemix
 • Ærtegrus
 • Støbemix på e-firmaer

  Trustpilot medfører de facto anstændige løsninger til at gennemgå en stor portion nuværende forbrugeres kritik med køb af støbemix og på grund af dette er det godt, at du gransker netbutikkens anmeldelser før du køber støbemix online.

  Facebook bringer dig ydermere altid gunstige metoder til at få indblik i netshoppens kundefokus. Desuden møder vi en række e-forretninger som tilbyder kunderne at registrere en omtale af deres købsoplevelse, hvilket ydermere bør anvendes til at fornemme tidligere kunders oplevelser ved køb af støbemix.

  Inden man shopper støbemix via internettet

  Forinden folk shopper støbemix hos en netbutik behøver man i reglen gøre sig bekendt med indholdet af butikkens forretningsaftale, men det er undertiden en tidskrævende opgave.

  En nem løsning kunne måske være at granske om webbutikken er verificeret af e-mærket, siden det er en antydning af at online shoppen opretholder de danske love, tillige med at online forretningen hyppigt tilses af fagfolk der forstår de gældende regler for salg af støbemix via webshops.

  Det giver dig lejlighed til opbakning, for så vidt du forvoldes besvær i processen med din handel. Ydermere er det fornuftigt at du er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde vedtægter der kan spille ind i forbindelse med transaktionen.

  Fragt af støbemix

  De fleste e-shops yder efterhånden flere leveringsmidler. Den mest betalelige metode til levering vil dog altid være at du selv står for afhentning af støbemixen, som dog beroer på at du har bopæl nær e-shoppens bopæl.

  Leveringshastigheden kan være usædvanlig udslagsgivende ifald vi står og skal bruge støbemixen omgående, og herved er det fuldkommen væsentligt at man checker den forventede leveringstid for støbemix – der dog antager at bestillingen indsendes inden et angivent tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få varen skippet afsted før de lageransatte tager hjem.

  Visse internet selskaber tilbyder fragtfri levering på støbemix, men tit under forudsætning af at du aftager for en konkret pris.

  Almindelige spørgsmål omkring støbemix:

 • Hvor meget cement til 1m3 støbemix?
 • Støbemix hvordan?
 • Hvilken støbemix til fundament?
 • Støbemix hvor meget vand?
 • Hvor meget cement støbemix?
 • Støbemix hvor meget?
 • Hvordan blandes støbemix?
 • Hvad indeholder støbemix?
 • Hvad er støbemix?
 • Hvor meget støbemix skal jeg bruge?
 • Hvad vejer 1m3 støbemix?
 • Hvad vejer 1 m3 støbemix?
 • Hvilken støbemix?
 • Hvad består støbemix af?
 • Hvad vejer en skovlfuld støbemix?
 • Hvor meget cement skal der i støbemix?
 • Støbemix hvad er det?
 • Hvad vejer en m3 støbemix?
 • Hvor meget cement til støbemix?
 • Hvad bruges støbemix til?
 • Hvad koster støbemix?
 • Hvad vejer støbemix?
 • Støbemix hvad er?
 • Varerne du ser på den her oversigt er genereret af websitets produktrobot. Denne har nemlig ledt mange hundredvis af tilbud med det formål at kunne præsentere dem der mest muligt relaterer sig til støbemix, og som robotten af den grund skønner matcher dit behov bedst.

  Foruden søgeteksten du indtastede på Google har den derudover medregnet søgeudtryk, som øvrige søgende med stor sandsynlighed bruger i den sammenhæng, eksempelvis støbemix til flagstang og støbemix til gulv foruden søgninger som støbemix 25 kg eller støbemix til gulv.

  Den information kan søgemotoren bruge som yderligere inspiration til at vise de bedste varer. Data viser også at øvrige søgende eksempelvis leder efter støbemix til badeværelse, støbemix tilbud og støbemix salg. Den viden har søgerobotten yderligere benyttet til, at navigere forbi millioner af varer.

  I øvrigt kan det ses i data, at søgningerne støbemix købes, støbemix til badeværelse og støbemix i sække er ekstremt anvendte, og som følge heraf er disse samtidig medregnet af søgerobotten ligesom søgningerne støbemix til gulvvarme, støbemix købes og støbemix købes. Forhåbentlig viser det sig at vi ikke skuffede dig med de viste produkter, ved at minimum ét af disse vækkede din interesse.

  Støbemix anskaffes igennem landsdækkende webbutikker, eksempelvis XL-Byg, Bygma, Davidsen, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix.

  Her ses de byer der oftest bestilles støbemix til…

  Sjælland: Sorø, Solrød Strand, Næstved, Korsør, Slagelse, Holbæk, Ringsted, Fensmark, Kalundborg, Vordingborg, Maribo, Tune, Greve, Nakskov, Herfølge, Haslev, Nykøbing Falster, Nykøbing Sjælland, Skælskør, Køge, Jyllinge

  Midtjylland: Hinnerup, Randers, Løgten, Herning, Ebeltoft, Hasselager, Vejle, Kjellerup, Løsning, Lemvig, Aarhus, Åbyhøj, Hedensted, Skanderborg, Ry, Hørning, Tilst, Brande, Ringkøbing, Grenaa, Galten, Beder, Holstebro, Hadsten, Ikast, Malling, Hornslet, Odder, Skjern, Bjerringbro, Skødstrup, Hammel, Silkeborg, Højbjerg, Viborg, Skive, Brabrand, Horsens, Lystrup, Risskov, Mårslet, Egå, Struer

  Syddanmark: Rødekro, Varde, Otterup, Sønderborg, Grindsted, Odense, Aabenraa, Munkebo, Kolding, Esbjerg, Haderslev, Børkop, Ribe, Ringe, Tønder, Assens, Nordborg, Fredericia, Bramming, Svendborg, Kerteminde, Vojens, Middelfart, Faaborg, Nyborg, Vejen, Billund

  Hovedstaden: Hellebæk, Taastrup, Høje Taastrup, Brønshøj, Stenløse, Hedehusene, Smørumnedre, Virum, Holte, Ølstykke, Nærum, Charlottenlund, Værløse, Hørsholm, Gilleleje, Valby, Helsinge, København, Gentofte, Lyngby, Albertslund, Glostrup, Helsingør, Hellerup, Rudersdal, Frederiksberg, Vallensbæk, Ishøj, Rødovre, Humlebæk, Fredensborg, Frederikssund, Slangerup, Brøndby, Måløv, Dyssegård, Allerød, Lillerød, Nivå, Søborg, Hvidovre, Herlev, Frederiksværk, Vanløse, Espergærde, Hundested, Ballerup, Farum, Tårnby, Hillerød, Gladsaxe, Birkerød, Snekkersten, Dragør, Kokkedal, Rønne, Roskilde

  Nordjylland: Støvring, Aars, Hjørring, Sæby, Hirtshals, Skagen, Aalborg, Nibe, Brønderslev, Frederikshavn, Hadsund, Nørresundby, Thisted, Aabybro, Svenstrup, Hobro, Nykøbing Mors

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg støbemix er 819 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Hjemmesiden finansieres af annoncer. Vi arbejder sammen med en gruppe af webshops derved at vi præsenterer virksomhedernes produkter, og får provision i tilfælde af at den besøgende vi sender videre fuldfører et indkøb.

  Orientering vedrørende produkter og netshops ajourføres jævnligt, men der tages ikke ansvar for rettelser der eventuelt er implementeret siden sidste opdatering af websitets data.