Bygpris.dk

Tændrør


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de betingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund skal man kende netbutikkens handelsbetingelser.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Derved bør du handle hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning til valg af tændrør.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige tændrør hos de forskellige online byggecentre. Nogle satser på de bedste priser, hvorimod nogle satser på faglig sparring. Du må gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggemarkeder har et stort udvalg af varer, og øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du skal vurdere om det er vigtigt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare tændrør.
Hvis du skal have byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at køre materialerne personligt. Dette er i særdeleshed en mulighed i de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder udbyder produkter fra alle mulige leverandører, hvorfor du kan købe fra et stort sortiment af tændrør online.
De store byggekæder har butikker i hele landet, og derfor har kunderne tilbuddet om at købe online og hente varerne på egen hånd. Af den grund kan man undvære leveringsgebyret, samt samtidig få fat i produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede virksomheder, som bidrager til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online vil du få en billigere pris.
Hovedparten af nichebutikker på nettet har en stor passion for deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Følgelig får du formentlig ekstra kyndig assistance fra personale med ekspertviden i lige præcis tændrør.
Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre virksomheder, der typisk er dansk ejede, muligvis endda lokalt fra dit område. Dem hjælper du ved at købe tændrør online på deres side.
Danmarks største byggecentre
tændrør harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 ansatte i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

tændrør silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 ansatte i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

tændrør bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af over 100 medarbejdere i de 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

tændrør jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 mennesker i forretningens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der præsenterer sig ofte uforudsigelige problematikker når det handler om større projekter, og herved vil det være essentielt at der afsættes nok tid i planen, med det formål at man føler sig overbevist om at have tid nok til det.
2Det vil vise sig meningsgivende at du har de påkrævede byggematerialer tilgængelige i god tid før du kaster dig over byggeriet. Du kan udfærdige en simpel indkøbsseddel som indeholder alle de ting som er nødvendige, og derefter gennemgå oversigten, således at du kan føle dig sikker på at der ikke mangler noget.
3Man vil på ingen måde fattes grej. Tit vil det vise sig af stor betydning at du har udstyret til rådighed når du tager fat på arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for de her udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
4Du finder mange hjælpeartikler og videoer på internettet hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube tilbyder dig rigelig gavnlig oplysning, i særlig grad såfremt du benytter engelske ord i din søgning.
5Planlægning bliver metoden til succes med arbejdet. Du bør overveje at nedskrive en strømlinet agenda, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilken dag, samt en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være skarp i sammensætningen af din køreplan.
6Det kan overvejes at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst når der er tale om omfattende projekter. Nogle projekter kræver flere end en enkelt person. Desuden viser det sig hurtigere og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
7Husk at du kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det fås såfremt renoveringen er miljøvenligt. Det kræver altså at renoveringen har en positiv indvirkning på planeten.
8Det kan vise sig at være betydningsfuldt at have en budgetoversigt for ombygningen, så du har styr på den økonomiske del. Det vil blive behjælpeligt at beskrive alle omkostninger, og bagefter nedfælde ens udgift ved dem én efter én.
9Du må nødig gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj bl.a. fod- og hovedbeklædning som beskyttelse imod eventuelle risici. Det er yderst relevant at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke får assistance fra en professionel.
10For projekter udenfor kan vind og vejr få en essentiel rolle. Af den årsag må du ofte undersøge vejrmeldingerne lige før byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det starter med at vælte ned i samme sekund som du arbejder hårdt på det store byggeprojekt.
11Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere burde skaffe hjælp fra en ekspert til dele af projektet. Hvis du sikrer dig hjælp fra en fagperson kan det være fornuftigt at lede efter tilbud fra flere entreprenører.
12Længe før du går i gang med byggeprojektet kan det blive vildt centralt med en forsikring om, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig fastsatte regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
De mest populære byggeshops
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er yderst betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt flot. Vurderingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % giver bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som klart er hamrende overlegent. Evalueringen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er enormt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som klart er utrolig flot. Karakteren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % giver den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.

kvalitets, Bosch, Briggs & Stratton, Champion, Husquarna, Iridium, McCulloch, NGK, Oregon, 2 takt, sort, bil, bil, bådmotor, havetraktor, MC, motorcykel, pilleovn, påhængsmotor, scooter

Hvilken løsning til levering er bedst?

De fleste internet virksomheder tilbyder nu til dags et bredt udvalg af billige fragttyper til tændrør. Den mest almindelige er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente dine varer når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså særdeles enkel, og endda derudover den mest betalelige fragtform.

Du kan ydermere overveje at bestille levering til din adresse eller til når du er på job. Fragttypen er i regelen en tand mere bekostelig, men samtidig super problemfri for tændrør online. Den mest letkøbte leveringsform vil dog altid være selv at hente ordren, som jo nødvendiggør at du er med kort afstand til netshoppens byggecenter, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på tændrør kan i nogle tilfælde være yderst relevant om vi absolut skal bruge varerne om få sekunder, og med det formål er det utvivlsomt på sin plads at vi tjekker den estimerede leveringstid ved tændrør. Størstedelen af online firmaer – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – giver billig levering på næstkommende hverdag på de fleste produkter online, men vær på vagt da det kræver at der bestilles tidligere end et fastsat tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få produktet ekspederet forinden personalet har fyraften.

Nogle enkelte internet forretninger præsterer fragtfri levering på tændrør online, men i mange tilfælde kun såfremt der bestilles for et bestemt beløb. I øvrigt må man beslutte sig for den billigste leveringsmåde, der tit vil være at få dem til at bringe ordren til en pakkeshop.

Størstedelen af byggemarkedskæder udlover klik-og-hent hvor man handler billig tændrør online og selv henter i byggecenteret. Fx Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg. De tildeler for eksempel klik-og-hent på tændrør i disse områder:

Køge, Ikast, Sønderborg, Ishøj, Helsingør, Ringsted, Vanløse, Hobro, Allerød, Brøndby, Horsens, Silkeborg, Hjørring, Herlev, Kalundborg, Jyllinge, Korsør, Lyngby, Randers, Lillerød, Rudersdal, Thisted, Nørresundby, Nærum, Vallensbæk, Værløse, Vejle, Hvidovre, Glostrup, Skive, Højbjerg, Haderslev, Odense, Gladsaxe, Charlottenlund, Albertslund, Ballerup, Middelfart, Greve, Holbæk, Nykøbing Falster, Nakskov, Grenaa, Viborg, Kolding, Slagelse, Dragør, Fredericia, Aarhus, Holstebro, Farum, Risskov, Brønderslev, Frederikssund, Brabrand, Aalborg, Esbjerg, Solrød Strand, Tårnby, Virum, Hørsholm, Søborg, Varde, Rønne, Odder, Frederiksværk, Hedensted, Haslev, Struer, København, Nyborg, Lystrup, Roskilde, Taastrup, Stenløse, Frederiksberg, Tilst, Aabenraa, Hillerød, Åbyhøj, Valby, Vordingborg, Herning, Brønshøj, Frederikshavn, Hedehusene, Rødovre, Skanderborg, Kokkedal, Birkerød, Gentofte, Næstved, Ølstykke, og Svendborg, .

Click-and-collect ift. tændrør er en mulighed i alle områder af landet: Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Lolland, Bornholm), Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Ved kig i data bliver det tydeligt, at internet shoppere jævnligt efterspørger fx tændrør online og billig tændrør. Vi ser derudover tit internet shoppere søge eksempelvis køb tændrør, tændrør tilbud og tændrør priser, plus de store byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og XL-Byg.

Gode priser på tændrør

Det er jo vældig praktisk for alle og enhver at søge sig frem til priser på billige tændrør online på diverse butikker på nettet, og af den grund har masser af forretninger på nettet været nødt til at mindske prisniveauet på tændrør helt i bund, og endda sikre fragt uden beregning.

Men det kan imidlertid blive lønnende at efterse indtil flere shops på nettet efter udsalg og tilbud på tændrør online forinden du færdiggør din shopping, så man er garanteret at modtage den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Harald Nyborg.

Du må bare være så påvagt, at når en shop på nettet udbyder billige tændrør online til en salgspris som kan virke besynderligt attraktiv, så kan det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en uægte netshop. Handler med kort er i hvert fald omfattet af et regelsæt, der støtter os overfor bedrageriske netshops.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du anvende en løsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du agter at godtgøre beløbet til tændrør over tid. Det foreslåes typisk i specialiserede webshops, men dog sjældent de store byggecentre som fx Stark, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

Når man ser på statistikkerne er det tydeligt, at netshoppere typisk leder efter blandt andet tændrør priser og tændrør online. Foruden dette ser man jævnligt mennesker søge blandt andet billig tændrør, køb tændrør samt tændrør tilbud.

Udforsk nuværende kunders evalueringer

Trustpilot fører til en række fornemme chancer for at gennemgå en lang række andre konsumenters bedømmelser og på grund af dette er det klogt, at du kigger nærmere på netshoppens bedømmelser forinden du bestiller billige tændrør online.

Facebook forærer dig lignende regulære belejlige genveje til at få kendskab til webbutikkens kundetilfredshed. Tilmed møder vi faktisk internet forretninger som giver kunderne mulighed for at registrere en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket tillige kan bruges til at bedømme hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen køber billige tændrør online i en netshop behøver de til hver en tid gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens handelsbetingelser, men det er i mange tilfælde et tidskrævende projekt, særligt på de gængse byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

Et nemmere alternativ er at tjekke hvorvidt internet selskabet er e-mærke tilsluttet, hvilket almindeligvis er en erklæring om at online firmaet respekterer gældende dansk lovgivning, udover at online webshoppen rutinemæssigt ses til af fagfolk der har ekspertise inden for de gældende bestemmelser.

Derudover tilbydes du lejlighed til bistand, ifald du forvoldes problemstillinger ved dit køb af tændrør. Tilmed stiller vi forslag om at køberen er vidende om de mest vedkommende bestemmelser der kan influere på bestillingen af tændrør online, til eksempel den returrettighed e-forhandleren kører med.

Her er det tilmed relevant, at man altid gemmer ens faktura, så man senere vil kunne dokumentere sin bestilling af tændrør, uagtet om man handler fra Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 eller Stark.

Pia Christiansen gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Thomas gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Anders Madsen gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Jørgen D gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Den mindst kostelige fragtløsning vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, men den mulighed forudsætter at du fysisk befinder dig nærved e-forretningens adresse. Den leveringsmodel er usædvanlig afgørende hvis man behøver tændrør straks. Alternativt så lover enkelte online webshops billig levering, men i mange tilfælde kun når du indkøber for et bestemt beløb.
2Inden folk handler billige tændrør i en forhandler på nettet kan man egentlig betragte butikkens handelsaftale, dog er det almindeligvis ikke særlig spændende. Ligeså er det klogt at kunden er omhyggelig omkring de grundlæggende vedtægter der har betydning for købet af billige tændrør online, som fx den returpolitik online shoppen anvender.
3Vi tilråder generelt at se hvorvidt online forretningen er e-mærke godkendt, grundet at det typisk er en sikring om at internet firmaet forsvarer de officielle regler, tillige med at butikken fra tid til anden gennemses af sagkyndige som forstår lovene på området. Forinden folk køber billige tændrør hos en forretning på nettet behøver man uden tvivl få overblik over virksomhedens handelsaftale.
4Flere internet forhandlere frembyder i vore dage et bredt udvalg af billige løsninger til levering til tændrør. En af dem der er mest populær er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, fordi du dermed nemt kan hente produkterne når der er tid til det. Fragtmuligheden er jo super overkommelig, samt i mange tilfælde tillige den mindst kostelige leveringsmåde.
5Indtil flere internet butikker byder på fragt uden gebyr på tændrør, men for det meste er det kun gældende hvis du handler for et præcist beløb. Alternativt må du foretrække den prisbilligste mulighed for levering, hvilket typisk er at få fragtmanden til at levere dine varer til et udleveringssted. Fragtløsningen er somme tider på den anden side virkelig ukompliceret. Den mest betalelige løsning til levering er uden tvivl at du selv henter produkterne.
6Vi anbefaler generelt kortkøb eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i et reglement, hvilket assisterer kunden overfor falske outlets på nettet. Alternativt bør du anvende en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, forudsat du vil afbetale omkostningerne over tid.
7Det har vist sig at være i høj grad ukompliceret for alle og enhver at finde tilbud online på billige tændrør i blandt flere webshops, og med det motiv lover massevis af online outlets fragtfri levering. Men det kan alligevel være indbringende at efterprøve enkelte online butikker efter billige priser forinden du gennemfører dit køb, således at man er garanteret at opnå den mindst kostelige pris.
8Trustpilot indebærer ultra stabile genveje til at beskue forskellige forhenværende forbrugeres domme og på grund af dette er det godt, at du kigger nærmere på webshoppens anmeldelser inden du bestiller billige tændrør online. Facebook frembyder lignende visse ønskværdige løsninger til at få kendskab til internet forretningens troværdighed.
9Leveringstidspunktet er meget essentiel forudsat vi absolut skal bruge pakken inden for få dage, så i det øjemed er det fuldkommen væsentligt at du kigger nærmere på leveringstiden ved tændrør. De fleste online forhandlere præsterer billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varenumre, men vær på vagt da det er påkrævet at orden realiseres forud for et bestemt tidspunkt.