Bygpris.dk

Vandpumpe

JET ToolAir Vandpumpe 230 volt, Beskidt
2.890 kr.
Læs mere
JET ToolAir Vandpumpe 230 volt
3.565 kr.
Læs mere
JET ToolAir Klar vandpumpe 230 volt
2.600 kr.
Læs mere
Vandpumpe KGK CMA25 med motor
2.923 kr.
Læs mere
MP36-2" Pramac pumpe - rent vand
5.095 kr.
Læs mere
MP34-2 Vandpumpe
11.870 kr.
Læs mere
MP66-3 Vandpumpe
15.623 kr.
Læs mere
Vandpumpe KGK GP100
5.395 kr.
Læs mere
MP56-3" Pramac vandpumpe - rent vand
5.895 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder har et bredt sortiment af varer, imens nogle er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare vandpumpe.
Du bør have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man tjekke netbutikkens regningslinjer.
Det er absolut ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med massevis af spørgsmål. Hermed bør du shoppe hos et online byggemarked, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring vandpumpe.
Såfremt du vil have varerne hurtigst muligt eller blot gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at hente materialerne personligt. Det er i høj grad en mulighed i de kendte byggemarkeder.
Der er ikke lighed i priserne på billige vandpumpe fra byggemarked til byggemarked. En del fokuserer på gode priser, imens andre fokuserer på kompetent rådgivning. Du skal forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og almenkendte forretninger, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når man handler online. Det kan du se fordele i.
De kendte byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og takket være dette har man mulighed for at bestille online og køre varerne på egen hånd. Hermed er det muligt at spare fragtgebyret, og endda hente produkterne nu og her.
De store byggemarkeder køber varer fra diverse nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort udvalg af vandpumpe online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops i små nicher producerer selv de varer som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online kan du forvente at få en billigere pris.
Diverse specialiserede netshops er små familievirksomheder, som oftest drives i Danmark, måske endda fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe når du bestiller vandpumpe online fra deres webshop.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment er specialister i de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andet. Følgelig vil du modtage super brugbar vejledning fra nogle med specialistviden i netop vandpumpe.
Danmarks største byggekæder
vandpumpe silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af over 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

vandpumpe jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

vandpumpe harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

vandpumpe bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og styres dagligt af over 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i selskabets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 mennesker i de 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det kan vise sig at være meningsfuldt at have et budget for projektet, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør blive økonomisk at kortlægge samtlige poster, og dernæst dokumentere ens købspris for dem enkeltvis.
2Husk at tænke over om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde skaffe hjælp fra en ekspert til dele af arbejdet. Når du skal have hjælp fra en fagmand er det fornuftigt at indhente tilbud fra forskellige foretagender.
3For projekter udendørs har eventuelt regnvejr en stor rolle. Derfor må du jævnligt holde øje med vejrprognosen i dagene op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke mod forventning starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du er midt i det omfattende projekt.
4Det anbefales at få hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed når det kommer til store byggeprojekter. Omfangsrige opgaver kræver flere mennesker. Desuden vil det vise sig mere produktivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
5Du har adgang til en verden af artikler og videoer online som du kan finde inspiration i. Især YouTube kan hjælpe med ret så meget konstruktiv viden, specielt forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
6Forinden du starter arbejdet kan det blive ganske essentielt at sikre sig, at dit projekt er lovligt. Afhængigt af din bopæl kan der være forskellige retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
7Det vil vise sig værdifuldt at have alle materialer parat forinden du går i krig med arbejdet. Du har god gavn af at udfærdige en enkel indkøbsliste som samler de materialer du får brug for, og efterfølgende gennemgå hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig tryg ved at alt er klar.
8Der viser sig stort set altid uforudsete problemstillinger når det gælder store projekter, og ergo vurderes det meningsfuldt at man har afsat nok plads i køreplanen, med formålet om at man kan være sikker på at nå i mål med projektet.
9Du må på ingen måde glemme dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj som eksempelvis arbejdshjelm der sikrer dig med henblik på potentielle skader. Det er klogt med fokus på dit velbefindende i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
10Man vil aldrig nogensinde stå uden det nødvendige udstyr. Tit vil det vise sig essentielt at have værktøjet ved hånden akkurat som du påbegynder dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at inkludere omkostningerne hertil i byggeriets budget.
11Godt forarbejde viser sig som metoden til at komme i mål med byggeprocessen. Du er nødt til at lave en gennemarbejdet handlingsplan, der fortæller hvilke gøremål der skal løses på hvilken dag, samt en dertilhørende nummerorden. Husk at være konkret i sammensætningen af strategien.
12Det er muligt at få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det får man forudsat at byggeprojektet er CO2-besparende. Det betinges altså af at ombygningen forbedrer klimaet.
De højest ratede byggekæder
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er kolossalt godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er utrolig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ret så godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.

automatisk, batteridrevet, benzindrevet, elektrisk, hobby, hydraulisk, højtryks, hånd, industri, lille, mekanisk, mini, mobil, solcelle, soldrevet, stor, AL-KO, Bosch, Danfoss, Gardena, Grundfos, Honda, Kubota, Louis Poulsen, Marina, Pto, 10 bar, 12v, 220v, 230v, 24v, 400v, USB, batteri, bil, solceller, akvarie, autocamper, bil, børn, båd, bådmotor, camping, campingvogn, drikkevand, havebassin, havedam, haven, havevanding, hus, indendørs, kælder, PC, pool, pto, påhængsmotor, spa, trailer, traktor, udendørs, strøm

Hvilken mulighed for fragt er smartest?

Flere online varehuse frembyder i dag et stort udvalg af billige leveringsformer til vandpumpe. En der er meget almindelig er for nærværende levering til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din bestilling når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er jo rigtig let gængelig, samt mange gange ligeledes den mest letkøbte leveringsløsning.

Du kan på samme måde forsøge at få ordren leveret hjem til dig privat eller til hvor du arbejder. Leveringstypen bliver en gang i mellem et hak mindre billig, men tillige ekstremt simpel ift. vandpumpe online. Den mest letkøbte form for fragt er utvivlsomt at hente varerne selv, men dette stiller krav om at du har bopæl nærved internet selskabets byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på vandpumpe kan vise sig at være usædvanlig udslagsgivende i tilfælde af at du absolut skal bruge produktet inden for få dage, så derfor er det øjensynligt væsentligt at du gransker leveringstidspunktet på vandpumpe. En lang række online virksomheder – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – garanterer billig 1 dags fragt på flere varer online, som dog er regnet ud fra at bestillingen realiseres inden et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få varerne skippet afsted inden logistikpersonalet har fri.

Flere internet firmaer garanterer levering uden beregning på vandpumpe online, men oftest forudsætter det at man bestiller for en konkret pris. Alternativt kunne du foretrække den billigste metode til levering, som i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et afhentningssted.

Adskillige webbutikker udlover click-and-collect hvor man bestiller billig vandpumpe online men selv henter i butikken. Fx Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg. De tilbyder eksempelvis afhentning af vandpumpe i disse områder:

Albertslund, Næstved, Viborg, Ballerup, Birkerød, Brabrand, Brønderslev, Holbæk, Thisted, Gentofte, Aarhus, Brønshøj, Vallensbæk, Fredericia, Hørsholm, Hedehusene, Skive, Ishøj, Hjørring, Hobro, Skanderborg, Stenløse, Nærum, Frederikshavn, Lystrup, Højbjerg, Nakskov, Herning, Odense, Åbyhøj, Roskilde, Solrød Strand, Haslev, Nykøbing Falster, Charlottenlund, Kolding, Nyborg, Odder, Hillerød, Frederikssund, Jyllinge, Esbjerg, Struer, Farum, Taastrup, Værløse, Søborg, Helsingør, Kokkedal, Herlev, Hedensted, Greve, Rønne, Svendborg, Rødovre, Sønderborg, Vordingborg, Risskov, Lillerød, Virum, Frederiksberg, Ølstykke, Tilst, Nørresundby, Ringsted, Haderslev, Glostrup, Grenaa, Slagelse, Køge, Lyngby, Silkeborg, Gladsaxe, Valby, Varde, Tårnby, Dragør, Frederiksværk, Hvidovre, Aabenraa, Brøndby, Vejle, Vanløse, Middelfart, Aalborg, Korsør, Kalundborg, Rudersdal, Randers, Horsens, Ikast, Holstebro, København, og Allerød, .

Afhentning for vandpumpe er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark), Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Lolland, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn).

Ved kig i søgedata fremstår det tydeligt, at netshoppere ofte kigger efter eksempelvis vandpumpe priser og billig vandpumpe. Derudover oplever man mange gange internet shoppere søge for eksempel vandpumpe tilbud, vandpumpe online og køb vandpumpe, plus de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

Få den bedste pris på vandpumpe

Det er efterhånden særligt ligetil for forbrugerne at vurdere tilbud på billige vandpumpe online i blandt diverse internet varehuse, og så har flertallet af firmaer på nettet været nødt til at reducere udsalgspriserne på vandpumpe eftertrykkeligt, og i øvrigt love fragtfri levering.

Men det kan alligevel være tiden værd at undersøge et par internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud på vandpumpe online før du gennemfører din handel, således at man er garanteret at få den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggecentre som 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix.

Man skal trods alt være så påpasselig, at ifald en internet webshop udlover billige vandpumpe online til salg for en pris som kan virke ekstraordinært billig, kan det undertiden være en varsel om en falsk online virksomhed. Køb med gængse betalingskort er heldigvis inkluderet i en lovbestemmelse, der bistår dig som kunde overfor uægte internet butikker.

Vi tilråder generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som et alternativ burde du anvende en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du har i sinde at afbetale prisen på vandpumpe over en længere periode. Dette tilbydes typisk hos specialiserede netshops, men dog sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og Jem og Fix.

Ved kig i statistikkerne bliver det markant, at internetbrugere som regel leder efter bl.a. billig vandpumpe og køb vandpumpe. Vi ser derudover som regel folk søge blandt andet vandpumpe tilbud, vandpumpe priser samt vandpumpe online.

Analyser andre menneskers ratings

Trustpilot fører til de facto fantastiske genveje til at udforske flere forhenværende kunders iagttagelser og af den grund er det klogt, at du betragter netshoppens vurderinger inden du handler billige vandpumpe online.

Facebook forærer dig også en række fordelagtige genveje til at få kendskab til internet virksomhedens pålidelighed. Herinde ses nogle netbutikker hvor man kan tilkendegive en bedømmelse af deres købsoplevelse, som ydermere burde anvendes til at fornemme kundetilfredsheden.

Forud for at folk bestiller billige vandpumpe online på en e-handler kan man ideelt set tage stilling til deres betingelser, men det er undertiden et tidskrævende projekt, specielt hos de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix.

En anden mulighed kunne måske være at se nærmere på hvorvidt webshoppen er støttet af e-mærket, eftersom det kan være en forsikring om at internet virksomheden følger de danske regler, foruden at e-firmaet jævnligt besøges af jurister som har meget erfaring med reglerne.

Dette er en god lejlighed til assistance, når du møder dilemmaer i forbindelse med din shopping med vandpumpe. Yderligere er det anbefalelsesværdigt at kunden er klar over de mest essentielle reglementer der har betydning for købet af vandpumpe online, som eksempelvis den bytteret netshoppen garanterer.

I relation til det er det samtidig essesentielt, at man stadig bibeholder sin kvittering på e-mail, så man en anden gang kan bevise bestillingen af vandpumpe, ligegyldig om man shopper ved Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Silvan eller Stark.

Jens P gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Morten P gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Bente G gav 5 stjerner

Det virker bare.

Lars Nielsen gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

9 gode råd til indkøb via nettet
1Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er omfavnet af en lovbestemmelse, som støtter køber imod svindlende internet outlets. Som et alternativ bør du drage fordel af en billig afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du har i sinde at dække regningen over en periode.
2Vi går generelt ind for at kontrollere om online forhandleren er godkendt af e-mærket, fordi det typisk er en påvisning af at e-firmaet opretholder de officielle regler, og at online webshoppen af og til evalueres af eksperter der mestrer reglerne på området. Før folk handler billige vandpumpe på en online shop behøver de for at være sikker betragte deres handelsvilkår.
3Adskillige netbutikker i Danmark foreslår til alt held diverse billige leveringsløsninger til vandpumpe. Den mest populære er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, og så skal du blot gå forbi efter bestillingen når der er tid til det. Fragtmuligheden er nemlig ret så simpel, og i mange tilfælde endvidere den mest prisbevidste leveringsmåde.
4Nogle e-handler i Danmark garanterer gratis fragt på vandpumpe, men typisk er det påkrævet at der aftages for et konkret beløb. Som alternativ bør man udvælge den billigste fragtmulighed, som mange gange er at få fragtmanden til at levere bestillingen til en pakkeshop. Leveringstypen bliver ofte tillige i høj grad bekvem. Den billigste løsning til levering kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.
5Trustpilot fører til sådan set stabile chancer for at gennemrode ganske mange nuværende køberes observationer og af den grund tilråder vi, at du læser e-handlens omtaler forud for at du shopper billige vandpumpe online. Facebook medfører tillige fuldt ud fremragende muligheder for at få indtryk af e-forhandlerens pålidelighed.
6Den mest betalelige leveringsmulighed vil altid vise sig at være selv at hente pakken, men dette forudsætter at du opholder dig tæt på netshoppens arbejdslager. Den leveringsmetode er naturligvis rigtig vigtig om man har behov for vandpumpe om få sekunder. Alternativt så frembyder enkelte e-handler i Danmark levering uden betaling, men i reglen forudsætter det at man indkøber for et bestemt beløb.
7Leveringsdygtigheden er selvfølgelig særdeles vital hvis vi absolut skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, og herved er det temmelig essentielt at man gransker leveringstiden på vandpumpe. Masser af online webshops frembyder billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende produkter, hvilket dog er underforstået at ordren køres igennem forud for et konkret tidspunkt.
8Inden folk køber billige vandpumpe i en webbutik kan man principielt gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens betingelser, dog er det gerne ikke specielt ophidsende. Derudover foreslåes det at du er påpasselig med de mest centrale bestemmelser der har indvirkning på handlen med billige vandpumpe online, eksempelvis hvilken returret webbutikken garanterer.
9Det er efterhånden temmelig enkelt for alle at kigge efter tilbud online på billige vandpumpe på diverse internet handler, og ergo yder mange butikker på nettet fragt uden omkostninger. Derfor kan det trods alt være gunstigt at tjekke nogle få e-shops efter billige priser forinden du køber, sådan at du er sikret at antage den mest attraktive pris.