Bygpris.dk

Afisoleringstang

Afsiolerings- og klippetang. Knipex 13 05 160 T
423 kr.
Læs mere
Afisoleringstang 150 mm - 6"
68 kr.
Læs mere
Afisoleingstang teng tools cp53
238 kr.
Læs mere
Afisoleringstang embla
611 kr.
Læs mere
Afisoleringstang 1262-180
386 kr.
Læs mere
Afisoleringstang
89 kr.
Læs mere
Afisoleringstang 1242-195
912 kr.
Læs mere
Afisoleringstang Teng Tools CP55
228 kr.
Læs mere
Afisoleringstang automatisk
60 kr.
Læs mere
Afisoleringstang automatisk
216 kr.
Læs mere
Afisoleringstang Teng Tools CP60
311 kr.
Læs mere
Afisoleringstang mb 499-7t
172 kr.
Læs mere
Afisoleringstang/kabelskotang
114 kr.
Læs mere
Knipex afisoleringstang 1106 160 VDE 1000V
236 kr.
Læs mere
Knipex afisoleringstang 1102 160
174 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre udbyder et stort produktudvalg, og andre har fokus på en bestemt varegruppe. Du bør overveje om det er essentielt for dig at du har mange varer at vælge i mellem, foruden bare afisoleringstang.
Du vil finde ulighed i prisen på billige afisoleringstang fra byggekæde til byggekæde. En del vil have gode tilbud, og nogle tilbyder kompetent rådgivning. Du må beslutte hvad du helst vil have.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man kende byggeshoppens betingelser.
Såfremt du står og skal bruge varerne med det samme eller bare vil undgå fragtgebyret, så kan du med fordel hente materialerne personligt. Det er hovedsageligt muligt hos de udbredte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig super vigtigt at tjekke, om de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers må du lede andre steder.
For mange er byggeri lig med mange spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne købe fra en netbutik, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring afisoleringstang.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er fysisk til stede i store dele af landet, og derigennem har flertallet valget om at bestille online og hente produkterne på eget initiativ. Herigennem har du valget om at slippe for fragtomkostningen, og endda få varerne lige nu.
De store byggemarkeder forhandler produkter fra forskellige producenter, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af afisoleringstang online.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en billigere pris.
Flertallet af nichespecifikke webshops har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det får du formentlig ekstremt erfaren sparring fra ansatte som er specialister i netop afisoleringstang.
Diverse nicheforretninger på nettet er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse støtter du idet du handler afisoleringstang online fra deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 personer i kædens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

afisoleringstang jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af over 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

afisoleringstang bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

afisoleringstang silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag ca. 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

afisoleringstang harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 kollegaer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Potentielt kan det vise sig værdifuldt at have de presserende materialer klar inden du påbegynder projektet. Du får god gavn af at lave en hurtig huskeliste som indeholder hver eneste ting der bliver brug for, og dernæst tjekke hvert enkelt punkt, hvormed du er sikker på at alt er som det skal være.
2Du må aldrig glemme dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning bl.a. fod- og hovedbeklædning som beskyttelse imod eventuelle risici. Det er smart med fokus på dit eget helbred i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke har assistance fra en fagperson.
3I nogle tilfælde kan man spørge om økonomisk støtte til byggerier. Det bliver givet ifald byggeprojektet er CO2-besparende. Det betinger at projektet har betydning for klimaet.
4Det er afgørende at udfærdige et budget for byggeriet, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil blive fordelagtigt at tage noter til hver eneste udgift, hvorefter man kunne indsamle eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
5Inden du opstarter byggeprojektet kan det være ganske fundamentalt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der være gældende regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
6Du bør nødig undvære udstyr. Jævnligt kan det vise sig meningsfuldt at du har udstyret tilgængeligt når du begynder på byggeprocessen. I øvrigt er det fordelagtigt at tillægge de medfølgende omkostninger i økonomien.
7Du bør gennemtænke hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du i stedet for skal fremskaffe hjælp fra en fagmand til områder af byggeriet. Når du får hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være en god idé at notere forslag fra flere selskaber.
8Der viser sig typisk uventede udfordringer i tilfælde med krævende byggeprojekter, og pga. dette vil det være af stor betydning at der er afsat tilstrækkelig plads i agendaen, med formålet om at man kan føle sig overbevist om at have tid nok til det.
9Det kan være nyttigt at indhente assistance til byggeprojektet, navnlig såfremt det er væsentlige ombygninger. Omfangsrige ombygninger behøver flere mennesker. Samtidig er det mere produktivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
10Ved byggeprojekter udendørs har vejret en fundamental rolle. Af den årsag skal du med jævne mellemrum tage notits af udsigten ift. vejret i perioden for projektets begyndelse, så du undgår at det uden varsel starter med at piske ned netop som du er ved at færdiggøre dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
11Forberedelse vil være nøglen til at lykkes med projektet. Du bør overveje at lave en gennemarbejdet tidsplan, der dikterer hvilke opgaver der skal løses hvornår, med en tilhørende prioriteringsliste. Vær konkret når du sammensætter strategien.
12Du finder endeløse artikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med ret så meget anvendelig oplysning, særligt forudsat at du leder på engelsk.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er hamrende godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som jo er yderst beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er hamrende flot. Ratingen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvsagt er fantastisk beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ultra beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % giver bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.

automatisk, Bahco, Irwin, Knipex, Millarco, Mitsutomo, Stanley, blå

Hvilken fragtmulighed er smartest?

Flere internet shops tilbyder i øjeblikket mange forskellige billige former for fragt til afisoleringstang. En af de mest populære er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, og så henter du bare de bestilte varer når det passer ind i din hverdag. Løsningen er nemlig vældig fremkommelig, og oftest ligeledes den mest billige leveringstype.

Du kunne også påtænke at få det leveret til din adresse eller til adressen på dit arbejde. Muligheden viser sig sædvanligvis lidt mere pebret, men også meget enkel for afisoleringstang online. Den mest betalelige leveringsmanér vil dog altid være at hente varerne selv, hvilket er betinget af at du fysisk befinder dig lige ved e-firmaets byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på afisoleringstang er naturligvis ekstremt essentiel ifald man har behov for produktet inden for få dage, og i det øjemed er det utvivlsomt på sin plads at man besigtiger den anslåede leveringstid på afisoleringstang. Mange internet forhandlere – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – præsterer billig dag-til-dag levering på deres favorit produkter online, men som ikke desto mindre er afhængig af at ordren lægges inden et aftalt klokkeslæt, således at de kan nå at få varen distribueret forud for at medarbejderne har fyraften.

En række e-forhandlere lover portofri fragt på afisoleringstang online, men i reglen er det forudsat at du køber for en fastsat pris. Derudover bør man udse dig den billigste leveringsmanér, hvilket ofte er at få dem til at levere dine produkter til en pakkeshop.

Størstedelen af byggemarkeder giver klik-og-hent hvor man køber billig afisoleringstang online og afhenter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, 10-4, XL-Byg og Davidsen. Byggekæderne yder for eksempel afhentning af afisoleringstang i følgende byer:

Brabrand, Rødovre, Lystrup, Lyngby, Højbjerg, Randers, Hvidovre, Silkeborg, Frederiksberg, Middelfart, Brøndby, Glostrup, Næstved, Frederiksværk, Vordingborg, Allerød, Aarhus, Skanderborg, Kolding, Vanløse, Odense, Nørresundby, Varde, Albertslund, Herlev, Ishøj, Tårnby, Grenaa, Struer, Lillerød, Rønne, Fredericia, Aabenraa, Hjørring, Ballerup, Helsingør, Slagelse, Frederikssund, Brønderslev, Nærum, Hobro, Nakskov, Haderslev, Gladsaxe, Charlottenlund, Svendborg, Hedehusene, Stenløse, Ringsted, Thisted, Nykøbing Falster, Taastrup, Odder, Kalundborg, Vejle, Esbjerg, Virum, Valby, Søborg, Roskilde, Vallensbæk, Gentofte, Skive, Viborg, Solrød Strand, Horsens, Herning, Birkerød, Rudersdal, Frederikshavn, Dragør, Sønderborg, Brønshøj, Værløse, Holstebro, Haslev, København, Hillerød, Aalborg, Ølstykke, Korsør, Nyborg, Ikast, Greve, Risskov, Hedensted, Tilst, Farum, Kokkedal, Holbæk, Jyllinge, Åbyhøj, Hørsholm, og Køge, .

Click-and-collect ift. afisoleringstang er muligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn).

Når vi ser på tallene er det klart, at mennesker som regel søger bl.a. afisoleringstang tilbud og billig afisoleringstang. Derudover oplever man jævnligt online shoppere søge efter fx afisoleringstang priser, afisoleringstang online og køb afisoleringstang, plus de kendte byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Stark.

Find den bedste pris på afisoleringstang

Det er efterhånden rigtig smertefrit for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser på billige afisoleringstang online på forskellige internet forhandlere i Danmark, og følgelig har adskillige internet forretninger i Danmark fundet det uundgåeligt at mindske salgspriserne på afisoleringstang voldsomt, og ovenikøbet præstere fragt uden betaling.

Derfor kan det immervæk være udbytterigt at sammenligne et par forskellige internet webshops efter billige priser på afisoleringstang online inden du gennemfører dit køb, så du er usvigeligt sikker på at få fat i den laveste pris. Se ikke bare på de velkendte byggekæder som Davidsen, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

Du bør blot være opmærksom på, at hvis en online forretning udbyder billige afisoleringstang online til salg for en salgspris der kan ses som enormt fremragende, så er det ofte være en indikation på en svindel shop. Handler med kort er dog dækket ind under en orden, der støtter køberen overfor fup e-handler.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du drage fordel af et afdragstilbud som fx ViaBill, når du gerne vil honorere regningen på afisoleringstang over en længere periode. Det foreslåes normalt i specialiserede netshops, i modsætning til de udbredte byggekæder som eksempelvis Davidsen, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg og Harald Nyborg.

Når vi ser på søgedata fremstår det markant, at internetbrugere jævnligt søger efter blandt andet afisoleringstang tilbud og køb afisoleringstang. Vi ser derudover mange gange online shoppere søge fx billig afisoleringstang, afisoleringstang online og afisoleringstang priser.

Gennemsøg tidligere køberes erfaringer

Trustpilot yder adskillige belejlige løsninger til at gøre dig bekendt med en længere række andre forbrugeres bedømmelser og derved er det klogt, at du sonderer online butikkens kritik inden du køber billige afisoleringstang online.

Facebook leverer endvidere fuldkommen sikre genveje til at få en idé om online butikkens pålidelighed. I øvrigt ser vi endda internet shops hvor folk kan registrere en kritik af ordreforløbet, hvilket også bør benyttes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Inden folk bestiller billige afisoleringstang online i en internet handler bør de reelt studere webshoppens regler, dog er det typisk ikke særlig morsomt, specielt ved de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma og Stark.

Et alternativt forslag kunne være at se hvorvidt e-forhandleren er verificeret af e-mærket, fordi det bør være en indikation om at internet forhandleren retter sig efter gældende dansk lovgivning, og at internet virksomheden ofte føres tilsyn med af specialister som forstår retningslinjerne.

Dette er en god lejlighed til assistance, ifald du skulle få besvær med din bestilling af afisoleringstang. Udover dette støtter vi at kunden er obs på de mest betydningsfulde reglementer der har indflydelse på bestillingen af afisoleringstang online, som for eksempel den returret netbutikken kører med.

I den forbindelse er det desuden essesentielt, at man til enhver tid bevarer ens kvitteringsmail, således man senere vil kunne bekræfte købet af afisoleringstang, uafhængig af om man har købt ved Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg eller Bauhaus.

Kim gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Mads gav 4 stjerner

Har handlet der før

Hans Hansen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Louise gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 gode råd til indkøb via nettet
1Inden nogen handler billige afisoleringstang på en e-forhandler burde man i reglen kigge på dens regler, men det er naturligvis ikke særlig morsomt. Tilsvarende anbefaler vi at du er påpasselig med de elementære bestemmelser der har betydning for købet af billige afisoleringstang online, fx den bytteret online virksomheden garanterer.
2Den prisbilligste fragtmulighed vil til enhver tid være at hente produkterne selv, men den mulighed stiller krav om at du befinder dig lige ved internet selskabets hjemsted. Den fragttype kan i nogle tilfælde være super vital når vi behøver afisoleringstang inden for kort tid. Alternativt så yder visse outlets på nettet billig levering, men i reglen er det så nødvendigt at der købes for et bestemt beløb.
3Fragttiden kan være særligt udslagsgivende om vi har brug for din pakke inden for kort tid, så med det formål er det bestemt relevant at du besigtiger det forventede leveringstidspunkt ved afisoleringstang. En masse netshops i Danmark giver løfte om billig levering på næste hverdag på deres primære varenumre, der dog forudsætter at der bestilles forinden et bestemt klokkeslæt.
4En stor portion internet varehuse foreslår nu mange forskellige billige fragtformer til afisoleringstang. En der er meget anvendt er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte produkter når du har lyst. Leveringstypen er altså rigtig enkel, samt oftest tilmed den billigste form for levering.
5Trustpilot forærer dig nogle værdifulde genveje til at efterse en stor gruppe nuværende køberes betragtninger og af den grund tilrådes det, at du kigger på internet virksomhedens vurderinger før du bestiller billige afisoleringstang online. Facebook præsterer for øvrigt faktisk fremragende chancer for at få en idé om online firmaets popularitet.
6Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en bestemmelse, der forsvarer kunden overfor bedrageriske online forhandlere. Som en anden løsning burde du benytte en løsning fra fx ViaBill, hvis du agter at afbetale pengene over et længere tidsrum.
7En hel del webbutikker tilbyder fragtfri levering på afisoleringstang, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når der erhverves for en bestemt sum. Ellers burde du gribe den mest betalelige form for fragt, som i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at køre pakken til et udleveringssted. Fragtmuligheden viser sig undertiden til gengæld særligt smart. Den mest letkøbte leveringsmanér vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
8Det er meget ukompliceret for internetbrugere at finde de bedste priser online på billige afisoleringstang på diverse internet foretagender, og så tilbyder en hel del shops på nettet levering uden omkostninger. Til gengæld kan det immervæk blive lukrativt at eftergå flere e-handler efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din handel, sådan at man ikke er i tvivl om at indhente den skarpeste pris.
9Vi tilråder generelt at kigge om e-firmaet er tilsluttet e-mærket, fordi det typisk er en tilkendegivelse af at e-forhandleren følger gældende dansk lovgivning, og at shoppen nu og da kontrolleres af fagmænd som har nøje kendskab til de gældende love. Før folk handler billige afisoleringstang på en webbutik behøver de altid kigge på deres regler.