Bygpris.dk

Glasskærer

Glasskærer 130 mm
23 kr.
Læs mere
Bohle Glasskærer m.hårdmetalhjul
224 kr.
Læs mere
Bohle Glasskærer,træskaft m.hårdmetalhjul
209 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med en masse spørgsmål. Af den grund kan du med fordel shoppe hos en webshop, hvor du har mulighed for at få sparring omkring glasskærer.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige glasskærer hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har billige priser, imens andre fokuserer på faglig sparring. Du må overveje hvad du helst vil have.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Såfremt du har brug for produkterne hurtigt eller blot gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du tænke over at hente byggematerialerne på egen hånd. Det er først og fremmest en mulighed i de udbredte byggemarkeder.
Flere byggemarkeder sælger et stort udvalg, og øvrige er specialiserede i en specifik varetype. Du kan vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varer at vælge fra, udover bare glasskærer.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Derfor bør du undersøge byggemarkedets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre køber varer fra adskillige nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et stort udvalg af glasskærer online.
De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte virksomheder, som kan give øget sikkerhed når du shopper online. Det vil nogle se fordele ved.
De store byggemarkeder har butikker nær dig, og som følge af det har kunderne chancen for at bestille online og hente materialerne personligt. Takket være dette er der mulighed for at spare fragtgebyret, samt samtidig have produkterne nu og her.

Nichewebshop

De fleste små butikker er iværksætterfirmaer, som oftest er dansk ejede, givetvis sågar lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at bestille glasskærer online hos dem.
De fleste nichebutikker på internettet har en dybdegående viden om de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig kan du forvente mere konstruktiv assistance fra mennesker der er specialister i lige præcis glasskærer.
Mange specialiserede netshops står selv for produktion af de produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online får du en lavere pris.
Danmarks største byggemarkeder

Stark startede i 1896, og udgøres nu af over 2.000 personer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

glasskærer silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan satser på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

glasskærer harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

glasskærer jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

glasskærer bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 personer i deres 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 ansatte i de 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan vise sig at være godt at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst når der er tale om vigtige projekter. Omfattende ombygninger stiller krav om flere end en enkelt person. Endvidere vil det vise sig mere produktivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
2Forinden du igangsætter arbejdet kan det vise sig vanvittigt essentielt at være sikker på, at det du vil lave er lovligt. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig en række love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
3Ved byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få meget at sige. På grund af dette skal du jævnligt tage notits af vejrmeldingerne i dagene op til arbejdets start, så du undgår at det ud af det blå begynder at piske ned når du netop er trukket i arbejdstøjet til dit store byggeprojekt.
4Godt forarbejde vil være metoden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør overveje at sammensætte en effektiv plan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilke dage, som også inkluderer en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp i udarbejdelsen af din køreplan.
5Det kan blive vigtigt at du har de fornødne byggematerialer handlet ind forinden du begynder byggeprocessen. Du kunne med fordel sammensætte en overskuelig oversigt som indeholder alt det du får brug for, og så efterse materialerne, så du føler dig sikker på at du har det hele.
6Der præsenterer sig uden tvivl uforudsete problemer ved avancerede opgaver, og af den grund viser det sig af stor betydning at der er afsat god nok tid i planen, med det formål at man er selvsikker på at nå i mål.
7Du skal aldrig forsømme sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning herunder sikkerhedssko som sikrer dig overfor hændelige uheld. Det er fornuftigt at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
8Ofte vil det vise sig vigtigt at have lavet et budget for projektet, så du har et overblik over økonomien. Det vil være fornuftigt at nedskrive alle poster, og efterfølgende dokumentere omkostningen ved dem enkeltvis.
9Man kan spørge om støtte fra det offentlige til byggerier. Det fås i tilfælde hvor byggeriet hjælper miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter altså at renoveringen har en positiv effekt på planeten.
10Man må nødig undvære grej. Ofte vil det vise sig uundværligt at du har værktøjet ved hånden før du påbegynder dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at medregne omkostningerne hertil i byggeriets regnskab.
11Husk at reflektere over om byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt skal investere i hjælp fra en professionel til delelementer af byggeprocessen. Når du henter eksperthjælp kan det være fornuftigt at søge en pris fra forskellige foretagender.
12Du finder utallige hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube tilbyder vældig meget nyttig viden, især når man leder på engelsk.
De mest vellidte byggeshops
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er kolossalt overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % giver den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er usædvanligt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % giver toprating, og blot 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket jo er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som altså er ultra betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er ret så imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.

elektrisk, professionel, rund, olie

Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

Størstedelen af internet firmaer frembyder i vore dage en lang række forskellige billige former for fragt til glasskærer. En af de mest anvendte er efterhånden pakkeshops, hvor du selv henter ordren når det passer dig. Den er jo super fleksibel, og endda ligeledes den mest letkøbte leveringsversion.

Du burde ligeledes prøve at få det leveret til din adresse eller til dit arbejde. Metoden er en gang i mellem lidt mere omkostningsfuld, men også vældig nem for glasskærer online. Den mest billige fragtmetode vil dog altid være at du selv henter produkterne, hvilket dog er betinget af at du lever i nærheden af online firmaets butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på glasskærer kan være meget bestemmende såfremt man har brug for ordren om få sekunder, så i det øjemed er det aldeles meningsfuldt at vi ser det estimerede leveringstidspunkt ved glasskærer. Masser af online butikker – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – annoncerer billig 1 dags levering på masser af varenumre online, som alligevel påkræver at du når at bestille inden et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få varerne klar før logistikmedarbejderne drager hjemad.

En række shops på nettet lover fragt uden beregning på glasskærer online, men typisk afkræver det at du bestiller for et fastslået beløb. Alternativt skal du udse dig den mest betalelige leveringsmulighed, hvilket ofte vil blive at få fragtmanden til at køre din pakke til et udleveringssted.

Størstedelen af webshops tildeler click-and-collect hvor du handler billig glasskærer online og selv henter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg og Bygma. Byggekæderne udlover bl.a. click-and-collect på glasskærer i disse byer:

Slagelse, Frederikssund, Hedensted, Brønshøj, Sønderborg, Frederiksberg, Valby, Vejle, Nyborg, Birkerød, Horsens, Silkeborg, Nærum, Værløse, Ballerup, Aarhus, Jyllinge, Åbyhøj, Hedehusene, Brønderslev, Nakskov, Vanløse, Brabrand, Albertslund, Hjørring, København, Rønne, Struer, Ikast, Hobro, Greve, Rødovre, Højbjerg, Aabenraa, Vordingborg, Nørresundby, Kolding, Rudersdal, Gladsaxe, Grenaa, Taastrup, Brøndby, Ishøj, Hvidovre, Haderslev, Viborg, Vallensbæk, Næstved, Haslev, Tårnby, Helsingør, Korsør, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Hillerød, Svendborg, Tilst, Lystrup, Randers, Skive, Lillerød, Stenløse, Ølstykke, Søborg, Risskov, Aalborg, Thisted, Varde, Solrød Strand, Glostrup, Skanderborg, Holstebro, Ringsted, Kalundborg, Esbjerg, Herlev, Holbæk, Middelfart, Køge, Odder, Allerød, Fredericia, Dragør, Farum, Charlottenlund, Gentofte, Frederikshavn, Roskilde, Kokkedal, Odense, Virum, Hørsholm, Lyngby, og Herning, .

Afhentning for glasskærer er muligt i alle regioner af landet: Sjælland (Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Lolland), Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Ved indkig i data bliver det markant, at netshoppere mange gange efterspørger blandt andet glasskærer online og glasskærer tilbud. Foruden dette oplever vi ofte folk lede efter bl.a. køb glasskærer, glasskærer priser og billig glasskærer, plus de store byggecentre som Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Stark.

Få rabat på glasskærer

Det er i dag super fleksibelt for folk at prissammenligne på billige glasskærer online hos flere forhandlere på nettet, og til tak har langt de fleste e-forretninger set sig nødsaget til at trykke prisen på glasskærer eftertrykkeligt, og i øvrigt byde på portofri levering.

Det kan imidlertid vise sig rentabelt at efterprøve nogle enkelte internet firmaer efter billige priser på glasskærer online forinden du bestiller, således at du er usvigeligt sikker på at opnå den bedste pris. Se ikke kun på de kendte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Silvan, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og Bygma.

Du bør dog være klar over, at ifald en netbutik tilbyder billige glasskærer online for en tilbudspris der virker kolossalt overkommelig, er det ofte være et faresignal om en snydagtig e-butik. Kortkøb er i hvert fald indbefattet af en foranstaltning, hvilket begunstiger os imod uærlige outlets på nettet.

Vi anbefaler køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du overveje en afdragsordning som fx ViaBill, hvis du vil finansiere regningen på glasskærer ude i fremtiden. Det tilbydes typisk ved online nichebutikker, i modsætning til de gængse byggemarkeder som for eksempel Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Jem og Fix.

Når vi kigger i søgedata bliver det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger efter blandt andet glasskærer online og glasskærer tilbud. Man ser derudover mange gange folk lede efter blandt andet køb glasskærer, glasskærer priser samt billig glasskærer.

Læs andre menneskers meninger

Trustpilot indebærer de facto fortræffelige muligheder for at evaluere ganske mange eksisterende konsumenters evalueringer og derved er det anbefalelsesværdigt, at du analyserer online shoppens ratings forinden du færdiggør din shopping med billige glasskærer online.

Facebook genererer derudover i højeste grad pæne metoder til at få en idé om e-firmaets troværdighed. Derudover ses faktisk online outlets som tilbyder folk at offentliggøre en vurdering af ordreforløbet, som ligeledes bør benyttes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen shopper billige glasskærer online i en e-handler burde de i og for sig gennemgå butikkens betingelser, det er dog typisk et omfattende arbejde, specielt ved de kendte byggekæder som Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg og XL-Byg.

En anden mulighed kunne være at kontrollere hvorvidt internet webshoppen er e-mærket, da det længe har været et sympol på at e-forretningen respekterer gældende dansk lovgivning, udover at e-handlen af og til monitoreres af sagkyndige som kender reglerne.

Det er en rigtig god anledning til assistance, hvis du udsættes for problemstillinger i processen med din handel med glasskærer. Derudover er det smart at kunden er hensynstagende til de mest essentielle retningslinjer der har indflydelse på købet af glasskærer online, som fx den byttepolitik online forhandleren garanterer.

I den forbindelse er det i øvrigt essesentielt, at man stadigvæk bevarer sin ordremail, således man en anden gang kan påvise sin bestilling af glasskærer, uagtet om man køber fra Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma eller Harald Nyborg.

Hans Nielsen gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Poul gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Tina Thomsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Thomas F gav 4 stjerner

Fremragende service

9 gode råd til køb på nettet
1Inden folk handler billige glasskærer hos en internet shop kunne man i princippet gennemlæse dens forretningsbetingelser, men det er i reglen et omfattende arbejde. I øvrigt tilrådes det at kunden er på vagt for de mest essentielle reglementer der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige glasskærer online, eksempelvis den ombytningsret e-forretningen garanterer.
2Den mindst kostelige leveringsversion kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, men dette betinges af at du bor i nærheden af internet forhandlerens tilholdssted. Den leveringsløsning kan være meget aktuel ifald du absolut skal bruge glasskærer inden for kort tid. Alternativt så lover enkelte e-shops i Danmark gratis fragt, men tit kræver det at man bestiller for en bestemt sum.
3Leveringstidspunktet er naturligvis særdeles vital om du har behov for dine nye produkter omgående, og herved er det komplet klogt at man besigtiger den forventede leveringstid på glasskærer. En masse internet forhandlere garanterer billig dag-til-dag fragt på utallige varer, men som ikke desto mindre er regnet ud fra at bestillingen placeres tidligere end et givent tidspunkt.
4Nogle internet selskaber sikrer billig fragt på glasskærer, men oftest kun ifald der indkøbes for en bestemt pris. Alternativt må du udvælge den mest prisbevidste fragtmulighed, der mange gange vil være at få dem til at bringe ordren til en pakkeshop. Fragttypen bliver undertiden samtidig virkelig problemfri. Den mest prisbevidste metode til levering er unægtelig selv at hente ordren.
5Det er i høj grad ukompliceret for alle og enhver at finde de bedste priser online på billige glasskærer i blandt forskellige shops på nettet, og til gengæld yder utallige internet forhandlere levering uden gebyr. Dog kan det ikke desto mindre være gunstigt at udforske indtil flere webbutikker efter rabat og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man er sikker på at få fat i den billigste pris.
6En del online outlets udlover i dag alverdens billige fragttyper til glasskærer. En sikker vinder er lige nu pakkeshops, så du selv har mulighed for at hente din pakke når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er nemlig ret gnidningsløs, og endda tillige den billigste mulighed for fragt.
7Generelt slår vi et slag for at kigge hvorvidt internet forretningen er tilsluttet e-mærket, grundet at det almindeligvis er en påvisning af at e-forretningen anerkender de danske retningslinjer, og at internet forhandleren en gang i mellem gennemses af specialister som har meget erfaring med de gældende regler. Inden folk køber billige glasskærer hos en forhandler på nettet behøver man sådan set skimme netbutikkens handelsbetingelser.
8Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er en del af en lovbestemmelse, hvilket beskytter folk overfor falske e-shops. Som en alternativ mulighed burde du benytte en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du higer efter at finansiere pengene over flere uger.
9Trustpilot frembyder absolut gode muligheder for at tyde ret mange eksisterende forbrugeres kritik og derfor er det fornuftigt, at du eftergår internet selskabets bedømmelser før du køber billige glasskærer online. Facebook frembringer på samme måde sådan set fantastiske muligheder for at få indblik i internet firmaets popularitet.