Bygpris.dk

Husvandværk

Metabo Husvandværk HWW 9000/100 G
4.705 kr.
Læs mere
Metabo Husvandværk HWW 3300/25 G
1.590 kr.
Læs mere
Husvandværk 1000 Watt
1.244 kr.
Læs mere
Husvandværk 25 ltr. - 800 watt - 40 mtr.
1.494 kr.
Læs mere
Husvandværk 900 W - GE-WW 9041 E
1.999 kr.
Læs mere
Husvandværk Marina KS 801/22 med beholder
2.014 kr.
Læs mere
Husvandværk Marina KS801P
1.354 kr.
Læs mere
Gardena Husvandværk 3000/4 Eco
1.399 kr.
Læs mere
vandingspumpe 700 watt Kärcher BP 2 Home & Garden
899 kr.
Læs mere
Husvandværk 25 ltr. - 1200 watt - 50 mtr PowerPlus POWXG9456
2.325 kr.
Læs mere
Havepumpe 800 watt - 3200 l/t - 40 mtr. PowerPlus POWXG9442
1.033 kr.
Læs mere
Havepumpe 1200 watt - 3800 l/t - 50 mtr. PowerPlus POWXG9447
1.554 kr.
Læs mere
Havepumpe 800 Watt PowerPlus POW67930
843 kr.
Læs mere
Husvandværk 25 ltr. - 800 watt - 40 mtr. PowerPlus POWXG9451
1.554 kr.
Læs mere
Husvandværk 1000 Watt PowerPlus POW67935
1.297 kr.
Læs mere
vandingspumpe 950 watt BP 4 Home & Garden eco!ogic
1.745 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt utrolig vigtigt at tjekke, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt produktudvalg, imens nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du kan bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, udover blot husvandværk.
Der er forskel på salgspriserne på billige husvandværk hos de forskellige online byggecentre. Nogle giver billige priser, hvorimod nogle giver kompetent rådgivning. Du skal tænke igennem hvad du foretrækker.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gælder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Man bør derfor tjekke firmaets betingelser.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. Derfor kan du shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan få råd og vejledning til valg af husvandværk.
Hvis du har brug for varerne hurtigt eller bare gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du overveje at transportere produkterne selv. Dette er først og fremmest en mulighed ved de velkendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og landskendte butikker, hvilket bidrager til øget tryghed når man skal købe online. Det kan du se som en fordel.
De store byggekæder forhandler varer fra flere nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort udvalg af husvandværk online.
De udbredte byggemarkeder findes nær dig, og derfor har kunderne tilbuddet om at handle online og køre varerne på eget initiativ. Herigennem kan du vælge at undgå leveringsgebyret, og sågar have varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops i små nicher er mindre virksomheder, der typisk drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Disse støtter du ved at handle husvandværk online på deres hjemmeside.
Flertallet af webshops i små nicher er producenter af de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte fra nichebutikkerne online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
En masse nicheforhandlere har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Herved forventes det at du får mere god vejledning fra mennesker med specialistviden i netop husvandværk.
Danmarks største byggemarkeder
husvandværk jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

husvandværk bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i de 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

husvandværk harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 ansatte i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

husvandværk silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du må ikke mangle værktøj. Ofte vil det vise sig meningsfuldt at du har værktøjet klar til brug akkurat som du iværksætter byggeriet. Det er derudover godt at tillægge de her udgifter i budgettet for byggeriet.
2For opgaver udenfor har vejrsituationen en afgørende rolle. Således bør du tit se vejrforudsigelserne i de dage der er op til dit byggeprojekt, så det ikke med et brag starter med at stå ned i stænger når du netop vil i gang med dit avancerede byggeprojekt.
3Der er mange hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube giver temmelig meget konstruktiv info, især hvis du skriver søgeordene på engelsk.
4I nogle tilfælde kan man spørge om offentligt tilskud til byggeprojekter. Det bliver givet i tilfælde af at byggeriet er CO2-besparende. Støtten er altså afhængig af at ombygningen har en positiv effekt på miljøet.
5I god tid inden at du indleder dit byggeprojekt kan det vise sig temmelig afgørende at man sikrer sig, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter din bopæl vil der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
6Potentielt kan det blive meningsfuldt at du har de nødvendige byggematerialer disponible forinden du iværksætter håndværket. Du vil med fordel kunne udfærdige en enkel oversigt hvorpå der noteres hver eneste ting der skal bruges, og som det næste tjekke hvert eneste punkt, således at du bliver sikker på at du har husket det hele.
7Husk at vurdere om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan fremskaffe hjælp fra en fagperson til områder af arbejdet. Når du skal have assistance fra en professionel er det fordelagtigt at notere tilbud fra en håndfuld firmaer.
8Det kan være nyttigt at sikre sig hjælp til projektet, navnlig når det er omfattende arbejdsopgaver. Flere byggeprojekter skal gerne udføres af flere mennesker. Samtidig vil det være mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
9Der præsenterer sig stort set altid ubelejlige problemstillinger i forbindelse med avancerede projekter, og på grund af det kan det være vigtigt at man afsætter nok tid i tidsplanen, således at man er selvsikker på at nå i mål med projektet.
10Godt forarbejde viser sig som vejen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du bør lave en gennemarbejdet handlingsplan, der dikterer hvilke opgaver der løses på hvilke tidspunkter, samt derudover en kronologisk orden. Forsøg at være konkret i sammensætningen af din agenda.
11Du skal aldrig nogensinde nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse som fx hoved- og fodbeklædning der beskytter dig med henblik på hændelige uheld. Det er essentielt at have styr på dit eget helbred i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
12Ofte vil det vise sig afgørende at have lavet et budget for istandsættelsen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan være forstandigt at nedfærdige hver eneste udgift, og herefter notere udgiften ved dem en ad gangen.
Danskernes foretrukne byggecentre
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er virkelig godt arbejde. Scoren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % giver maksimum point, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er temmelig overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er rigtig flot. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ekstremt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.

automatisk, rustfri, AL-KO, Gardena, Grundfos, Metabo, Selekta, 12v, filter, drikkevand, havevanding

Hvilken form for levering er bedst?

En lang række online virksomheder foreslår nu til dags et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til husvandværk. Den mest moderne er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de bestilte produkter når der er tid til det. Den er nemlig virkelig smart, samt i mange tilfælde også den mest prisbevidste leveringsmodel.

Du bør også foretrække at vælge levering til din hjemmeadresse eller til dit arbejdes adresse. Fragtformen er almindeligvis en lille smule dyrere, men på den anden side rigtig ukompliceret ved køb af husvandværk online. Den billigste slags levering er uden tvivl at du selv henter pakken, hvilket betinges af at du bor tæt på e-forhandlerens byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på husvandværk er jo meget væsentlig ifald vi mangler dine nye produkter omgående, så i det øjemed er det aldeles essentielt at man studerer det forventede leveringstidspunkt ved husvandværk. En stor portion online virksomheder – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – giver løfte om billig 1 hverdags levering på massevis af varenumre online, men husk at det betinges af at ordren indsendes forinden et fast tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få varen ud af døren før lagerpersonalet drager hjemad.

En række e-forhandlere garanterer levering uden omkostninger på husvandværk online, men i mange tilfælde afkræver det at man handler for en fastsat sum. Derudover kunne man udvælge den billigste leveringsmåde, som typisk vil være at få bragt varerne til en pakkeshop.

En lang række byggemarkedskæder giver click-and-collect hvor man handler billig husvandværk på nettet men afhenter i byggemarkedet. Fx Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus. Byggekæderne udlover eksempelvis klik-og-hent på husvandværk i følgende områder:

Frederiksberg, Vordingborg, Lillerød, Rødovre, Frederiksværk, Herlev, Taastrup, Brøndby, Ballerup, Ishøj, Nykøbing Falster, Tårnby, Brønderslev, Brønshøj, Haderslev, Solrød Strand, Odense, Roskilde, Hvidovre, Silkeborg, Hobro, Valby, Fredericia, Kokkedal, Jyllinge, Varde, Højbjerg, Vanløse, Nærum, Grenaa, Ikast, Kolding, Virum, Stenløse, Vejle, Hørsholm, Sønderborg, Rønne, Ringsted, Skive, Tilst, Haslev, Aalborg, Gentofte, Svendborg, Nakskov, Horsens, København, Brabrand, Albertslund, Hedehusene, Nyborg, Åbyhøj, Odder, Thisted, Frederikssund, Allerød, Aabenraa, Struer, Vallensbæk, Hjørring, Kalundborg, Næstved, Dragør, Greve, Skanderborg, Birkerød, Holstebro, Søborg, Rudersdal, Helsingør, Frederikshavn, Holbæk, Ølstykke, Lyngby, Hillerød, Hedensted, Herning, Lystrup, Middelfart, Viborg, Farum, Nørresundby, Esbjerg, Charlottenlund, Slagelse, Køge, Randers, Værløse, Aarhus, Korsør, Glostrup, Risskov, og Gladsaxe, .

Klik-og-hent af husvandværk er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Østsjælland).

Ved kig i statistikkerne fremstår det klart, at internetbrugere typisk leder efter blandt andet husvandværk priser og husvandværk online. Derudover oplever vi som regel internet shoppere søge efter for eksempel billig husvandværk, køb husvandværk og husvandværk tilbud, foruden de gængse byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma, Silvan, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg.

Find den bedste pris på husvandværk

Det er jo efterhånden ekstremt fremkommeligt for os alle at vurdere prisniveauet på billige husvandværk online fra flere netbutikker, og derved har en hel del butikker på nettet ikke kunne lade være med at mindske salgspriserne på husvandværk betydeligt, og derudover præstere gratis fragt.

Dog kan det til hver en tid være fordelagtigt at eftergå forskellige forhandlere på nettet efter billige priser på husvandværk online forinden du færdiggør din shopping, så du er sikret at modtage den billigste pris. Kig ikke blot på de kendte byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

Du må trods alt ikke overse, at ifald en online virksomhed tilbyder billige husvandværk online for en tilbudspris som virker enormt fordelagtig, så kunne det tit være et signal om en falsk internet virksomhed. Køb med gængse betalingskort er dog omsluttet af et lovbud, der beskytter os imod fup internet handler.

Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du overveje en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, når du agter at dække pengene til husvandværk ude i fremtiden. Det tilbydes normalt hos niche netbutikker, men dog sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

Når man ser på statistikkerne er det tydeligt, at online shoppere jævnligt søger blandt andet køb husvandværk og husvandværk priser. Vi ser derudover tit internet shoppere kigge efter for eksempel husvandværk online, husvandværk tilbud samt billig husvandværk.

Læs tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot genererer uden sammenligning hæderlige muligheder for at beskue flere aktuelle brugeres betragtninger og på grund af dette stiller vi forslag om, at du tolker online virksomhedens anmeldelser forud for at du handler billige husvandværk online.

Facebook yder desuden flere passende metoder til at få indsigt i internet selskabets troværdighed. Foruden det er der mange internet selskaber hvor kunder kan aflevere en anmeldelse af købsoplevelsen, som ydermere må bruges til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk bestiller billige husvandværk online på en butik kan de for at være på den sikre side gennemgå webshoppens handelsaftale, det er dog bare ikke særlig morsomt, i særdeleshed med de store byggecentre som Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og Harald Nyborg.

En anden valgmulighed kunne være at efterse hvorvidt internet forhandleren er verificeret af e-mærket, siden det generelt er en angivelse af at online forhandleren opfylder de officielle regler, udover at e-butikken rutinemæssigt revideres af eksperter der har nøje kendskab til de gældende regulativer.

Det giver dig lejlighed til en hjælpende hånd, ifald du bliver udsat for dilemmaer i forbindelse med din ordre på husvandværk. Tilsvarende slår vi et slag for at man er opmærksom på de mest centrale forhold der kan have betydning for bestillingen af husvandværk online, til eksempel hvilken returrettighed online virksomheden tilbyder.

I den sammenhæng er det virkelig relevant, at man altid bevarer sin købsbekræftelse, så man en anden gang kan bekræfte bestillingen af husvandværk, ligegyldig om man har handlet fra Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen eller Stark.

Erik gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Inger gav 4 stjerner

Det var godt !

Anders P gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Hanne C gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 gode råd til køb på nettet
1Trustpilot yder nogenlunde solide muligheder for at blive klogere på forskellige nuværende køberes betragtninger og på grund af dette foreslåes det, at du studerer online webshoppens vurderinger før du køber billige husvandværk online. Facebook giver dig lignende tilpas pålidelige genveje til at få et kig ind i webbutikkens kundefokus.
2Den billigste leveringsudgave vil utvivlsomt være at hente pakken selv, men dette står og falder med at du opholder dig nærved e-handlens arbejdslager. Den leveringstype er jo rigtig aktuel i tilfælde af at du mangler husvandværk om få sekunder. Alternativt så garanterer en række internet firmaer gratis fragt, men i reglen er det forbeholdt når man indkøber for en bestemt sum.
3Det er meget fleksibelt for os alle at sammenligne priser online på billige husvandværk hos diverse online virksomheder, og af den grund yder en lang række online selskaber levering uden betaling. Til gengæld kan det ikke desto mindre blive nyttigt at tjekke nogle få internet forretninger efter tilbud og udsalg før du placerer ordren, så man er skråsikker på at skaffe sig den billigste pris.
4Fragttiden kan vise sig at være yderst afgørende i tilfælde af at vi har behov for dine nye produkter lige om lidt, så herved er det skam fornuftigt at vi besigtiger den anslåede leveringstid ved husvandværk. En del internet virksomheder lover billig levering på næstkommende hverdag på en række varer, men som imidlertid er regnet ud fra at bestillingen indsendes inden et aftalt klokkeslæt.
5Vi slår generelt et slag for at tjekke hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærke ordningen, da det burde være et sympol på at internet forretningen føjer gældende dansk lovgivning, tillige med at netshoppen undertiden overvåges af eksperter som forstår de gældende love. Forinden nogen handler billige husvandværk i en online webshop kunne man sådan set kigge på shoppens handelsaftale.
6Inden nogen handler billige husvandværk hos en internet shop kan man til hver en tid gennemgå dens vilkår, det er dog ofte en omfattende opgave. Desuden kan det anbefales at man er omhyggelig omkring de mest centrale reglementer gældende for shopping af billige husvandværk online, som for eksempel hvilken returneringsret internet shoppen tilbyder.
7Generelt tilråder vi handler med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er dækket ind under en forordning, hvilket værner folk overfor falske internet webshops. Som et alternativ burde du anvende en afdragsløsning fra fx ViaBill, forudsat du vil finansiere beløbet i flere bidder.
8Visse internet forhandlere yder billig levering på husvandværk, men ofte er det forudsat at man shopper for en bestemt sum. Ellers bør man gribe den mest letkøbte leveringsmanér, som ofte er at få dem til at bringe din bestilling til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig en gang i mellem ligeledes ret uproblematisk. Den mest billige fragtmulighed er utvivlsomt at du selv henter pakken.
9En række internet outlets frembyder nu en hel del forskellige billige leveringsformer til husvandværk. En af de mest anvendte er på nuværende tidspunkt pakkeshops, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de købte varer når det passer dig bedst. Leveringsformen er nemlig temmelig ligetil, samt i mange tilfælde endvidere den billigste leveringsløsning.