Bygpris.dk

Natursten pristjek

I tabellen herunder har vi listet 27 webshops der sælger natursten, sammen med den pris de tager for 1.000 kg inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 1.000 kg for 700 kr., som er hele 41 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg natursten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
700 kr.Køb
1.395 kr.Køb
1.549 kr.Køb
1.600 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.679 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.749 kr.Køb
1.795 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.874 kr.Køb
1.875 kr.Køb
1.885 kr.Køb
1.933 kr.Køb
2.093 kr.Køb
2.125 kr.Køb
2.475 kr.Køb
2.498 kr.Køb
2.810 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Natursten er en samlebetegnelse for forskellige stentyper, der anvendes til belægning eller facade i og omkring haven.

Stenene udvindes fra brud og har derfor unikke former og overflader, der tager sig flot ud, når de bruges til indkørsler, terrasser, prydområder eller stier i haven.

Stenene er modstandsdygtige og vejrbestandige og holder i mange årtier. Der findes forskellige former for natursten, der varierer i type, størrelser og pris.

Fordelene ved at bruge natursten i haven

Står du overfor at lægge ny terrasse, eller vil du have en smuk og holdbar indkørsel, kan du vælge imellem mange forskellige udgaver af stentypen.

Stenen bruges typisk som dekoration imellem fliser, hvor du kan udvælge dig de typer, som i facon og nuancer matcher din have eller dit hus. Både marksten og pigsten hører ind under samlebetegnelsen for natursten.

De egner sig til mange forskellige formål i og omkring haven og har blandt andet følgende fordele:

Når du skal vælge de helt rette sten til dit haveprojekt, skal du forholde dig til de ønskede størrelser. Natursten sælges i kategorier for både stentype samt længder.

Hvis du ønsker at bruge stenene som dekoration til flisebelægning, skal de vælge de mindste udgaver.

Skal du derimod i gang med at skabe et bålsted i haven, vil de store udgaver være egnede.

Sådan vælger du de rette sten

Det charmerende ved natursten er deres unikke og forskelligartede udtryk. De er uforarbejdede, og der kan derfor forekomme stor variation i nuancer og former, når du bestiller en stor mængde af stentypen.

Når du skal vælge de rette sten, skal du forholde sig til type og størrelser i forhold til dit projekt.

Skal du anlægge et dige eller et bålområde, skal du vælge marksten, der er store udgaver, som måler mellem 10-30cm i længderne.

Der findes cirka 40-50 marksten i 1 big bag på 1000kg, hvilket svarer til en dækningsgrad på cirka 4 m2.

Når du vil bruge de charmerende og unikke sten til dekoration i din indkørsel eller på din terrasse, skal du gå efter de små stenudgaver.

I denne forbindelse vil pigsten være en valgmulighed, der er en lille stentype, som måler 7-20cm i længden.

Pigsten bliver typisk håndsorterede, så du kan gå efter den nuance, der passer ind til dit haveformål og havens omgivelser.

Disse små natursten bliver også pakket i bigbags på 1000kg, som giver en dækningsgrad på cirka 5 m2 (dækningsgraden afhænger også af fugeafstanden imellem fliserne og stenene).

Der findes forskellige andre typer af natursten i form af hele fliser, brosten og brudfliser. Hvilken type der er den rette for dig, afhænger af dine ønsker, behov og haveprojekt.

Det er en god idé at gå på opdagelse iblandt forskellige forhandlere, så du får et indtryk af de mange varianter, før du bestiller dine sten.

Hvad er prisen på natursten?

Prisen på stenene afhænger af mængde og type. Når du handler online, får du mulighed for både at købe enkeltvis og i store partier.

Der er ofte penge at spare, når du bestiller dine sten i big bags. Den store fordel ved at handle på nettet er, at du kan sammenligne forskellige priser hos de forskellige forhandlere.

Du kan således vælge den forhandler, som har de sten, du er ude efter til dit haveprojekt og få den pris, som matcher dit budget.

Mange boligejere vælger at kombinere forskellige stentyper, så der skabes et personligt, dekorativt og flot udtryk i haven. På den måde kan du kombinere køb af budgetvenlige sten med de dyrere udgaver og skabe dit eget, personligt mønster med stenene.

Natursten er en investering, der kommer dig til gode

Uanset om du skal i gang med at udforme et stendige, eller om du vil designe din egen terrasse, får du et holdbart og modstandsdygtigt resultat, når du vælger natursten.

Sammenholdt med flisesten og almindelige udendørssten, er de rå og naturlige sten særdeles vejrbestandige. Det er derfor en økonomisk, fornuftig investering at vælge natursten, når du vil have størst glæde af din terrasse, indkørsel eller stendige i haven.

Mens andre stentyper lettere får slitagetegn, opretholder natursten deres elegante og smukke ydre, uanset hvor meget der trædes på dem.

Med andre ord skal du overveje økonomien på lang sigt, når du skal vælge sten til dine betydningsfulde projekter i og omkring haven.

Bestilling og levering

Når du bestiller dine sten online, skal du forholde dig til, hvor mange m2 du skal bruge. Stenene leveres ofte i bagbags, hvor der er 1000kg i en bag.

Det kan være en økonomisk fordel at købe big bags, da du sparer penge på mængdekøbet, og da leveringen hos nogle forhandlere er gratis.

Det er først og fremmest størrelserne på stentypen, du skal være opmærksom på, når du bestiller dine sten. Du får størst succes med dit haveprojekt, når du vælger en stenstørrelse, som matcher dit formål.

Det er både en praktisk og økonomisk fordel at bestille på nettet. Du finder de bedste priser, det bredeste sammenligningsgrundlag, og du få mulighed for at bestille dine sten hjem til dig på din adresse.

Gode råd når du lægger natursten til indkørsel eller terrasse

Når du skal i gang med ny terrasse eller indkørsel, skal du ikke kun have styr på dine sten i forhold nuance og størrelser. Når du lægger stenene, skal det gøres på samme måde, som når du lægger fliser.

Herunder finder du et udpluk af de vigtigste råd, når du lægger terrasse eller indkørsel:

Anvendelse: til støttemur til gulv til akvarier til badeværelse til belægning til bede til haven til springvand til væg til mur til indkørsel til gravsten til højbede

Mængder: 1 m3 15 kg 1 ton 1000 kg 500 liter 10 kg 800 kg 25 kg 15 kg 1 kubikmeter 500 kg 25 kg 20 kg

Levering: løst leveret i sække i bigbag afhentning i løs vægt i poser vognlæs hent selv trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i priserne på billige natursten fra webshop til webshop. Nogle vil have lave priser, hvorimod øvrige vil have et højt serviceniveau. Du skal forholde dig til hvad du foretrækker.
Såfremt du har brug for byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kunne du overveje at fragte varerne selv. Det er især et alternativ hos de velkendte byggecentre.
Det er absolut super afgørende at se, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med alverdens spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at handle hos en webshop, hvor du kan modtage hjælp til valg af natursten.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder når du shopper online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør du kende firmaets betingelser.
Flere byggekæder har et bredt sortiment, imens øvrige fokuserer på en bestemt varegruppe. Du kan tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, udover blot natursten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er tilgængelige nær dig, og på grund af det har de fleste mulighed for at købe online og fragte produkterne personligt. I kraft af det har du mulighed for at undgå fragten, samt ovenikøbet få fat i varerne hurtigere.
De store byggecentre er folkekære og kendte forretninger, som bidrager til øget troværdighed når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De udbredte byggemarkeder sælger varer fra mange forskellige leverandører, og af den grund kan du shoppe fra et bredt sortiment af natursten online.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online bør du få lavere priser.
Hovedparten af nichebutikker på internettet har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det kan du modtage endnu mere kyndig sparring fra medarbejdere der er specialister i netop natursten.
Hovedparten af specialiserede webshops er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du køber natursten online fra deres webshop.
Danmarks største byggekæder

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

natursten jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 personer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

natursten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 personer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

natursten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag over 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

natursten silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Man skal aldrig fattes værktøj. Ofte vil det være smart at du har grejet til disposition når du starter dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at påregne omkostningerne hertil i dit økonomiske overblik.
2Du bør ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. arbejdshjelm der sikrer dig mod potentielle risici. Det er afgørende at have styr på din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
3Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du i stedet for bør købe hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af byggeriet. Ifald du fremskaffer hjælp fra en fagmand vil det normalt være en god idé at notere priser fra forskellige selskaber.
4Der findes utrolig mange artikler og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube tilbyder ekstremt meget anvendelig oplysning, navnligt forudsat at du benytter engelske søgeord.
5Det er meningsfuldt at lave et budget for arbejdet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive rationelt at beskrive samtlige omkostninger, og så søge sig frem til den billigste pris på dem én og én.
6Det kan vise sig at være godt at få en hjælpende hånd til dele af projektet, specielt når der er tale om væsentlige projekter. Nogle byggerier stiller krav om flere end en enkelt person. Desuden må det blive mere produktivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
7Forberedelse vil være kilden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du bør overveje at have en velovervejet strategi, som beskriver hvilke gøremål der løses på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du nedskriver planen.
8Ved opgaver udendørs har vind og vejr en essentiel rolle. På grund af dette skal du hyppigt lægge mærke til vejrforudsigelserne i tiden op til projektets start, så du slipper for at det uventet starter med at stå ned i stænger når du lige er startet på det avancerede projekt.
9Potentielt kan det blive betydningsfuldt at have de fornødne materialer indkøbt før du går i gang med dit arbejde. Du får god gavn af at sammenfatte en hurtig indkøbsseddel som samler alt hvad som er nødvendige, og derefter gennemløbe hver eneste ting, så du føler dig overbevist om at du har husket alt.
10Forinden du påbegynder dit byggeprojekt er det usandsynligt fornuftigt at sikre sig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig mange regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
11Man kan hente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det gives i tilfælde hvor ombygningen er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud betinger at renoveringen har positiv indfyldelse på miljøet.
12Der kommer uden tvivl uforudsete problemer i tilfælde med omfattende opgaver, og ergo er det betydningsfuldt at man afsætter nok tid i planen, med formålet om at man kan føle sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
De mest vellidte byggemarkeder
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er kolossalt overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er temmelig flot. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ekstremt beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er virkelig imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål til natursten

 • Hvordan bygge støttemur i natursten?
 • Natursten hvad er?
 • Hvordan mure natursten?
 • Hvordan afkalker man natursten?
 • Hvor kommer natursten fra?
 • Hvad er natursten?
 • Hvordan lægger man natursten?
 • Hvilken form for fragt er bedst?

  En stor portion online webshops frembyder efterhånden et stort udvalg af billige leveringsformer til natursten. En af de mest benyttede er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente din ordre når det passer ind i din kalender. Den er altså ultra uproblematisk, og desuden desuden den billigste fragttype.

  Du bør derudover udse dig at vælge levering til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Leveringsformen bliver gerne en tand mere pebret, men også særligt ligetil ift. natursten online. Den mindst kostelige fragtmulighed vil dog altid være selv at hente ordren, hvilket stiller krav om at du fysisk befinder dig i nærheden af internet virksomhedens byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringstiden på natursten er jo ekstremt afgørende i tilfælde af at man står og skal bruge varerne inden for kort tid, og i det øjemed er det naturligvis meningsfuldt at du kontrollerer den forventede leveringsdato ved natursten. En stor portion butikker på nettet – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – garanterer billig 1 dags levering på mange af butikkens varer online, men vær vagtsom da det er underforstået at bestillingen fuldbyrdes før et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få bestillingen ekspederet før personalet holder fyraften.

  Visse internet shops garanterer levering uden omkostninger på natursten online, men oftest kun når der handles for et fastsat beløb. Ellers kunne du udse dig den mindst kostelige leveringstype, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et afhentningssted.

  Masser af webbutikker foreslår klik-og-hent hvor man bestiller billig natursten online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og 10-4. Byggemarkederne yder fx klik-og-hent på natursten i følgende byer:

  København, Dragør, Kalundborg, Silkeborg, Randers, Horsens, Helsingør, Aarhus, Kolding, Ballerup, Gladsaxe, Varde, Taastrup, Greve, Vejle, Nørresundby, Hjørring, Stenløse, Sønderborg, Hillerød, Albertslund, Roskilde, Allerød, Nakskov, Solrød Strand, Lillerød, Birkerød, Tilst, Svendborg, Vallensbæk, Nærum, Højbjerg, Jyllinge, Odense, Hørsholm, Fredericia, Nykøbing Falster, Brøndby, Esbjerg, Køge, Værløse, Virum, Aabenraa, Risskov, Rødovre, Ikast, Vordingborg, Åbyhøj, Lyngby, Aalborg, Søborg, Nyborg, Gentofte, Haslev, Grenaa, Glostrup, Herlev, Slagelse, Hedehusene, Frederikshavn, Frederikssund, Middelfart, Skanderborg, Hedensted, Ringsted, Rønne, Brønshøj, Frederiksværk, Frederiksberg, Struer, Ølstykke, Thisted, Vanløse, Valby, Lystrup, Ishøj, Brønderslev, Holbæk, Korsør, Skive, Rudersdal, Haderslev, Viborg, Farum, Brabrand, Hvidovre, Kokkedal, Hobro, Charlottenlund, Herning, Næstved, Odder, Tårnby, og Holstebro, .

  Afhentning ift. natursten er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Falster, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn) og Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland).

  Ved indkig i søgedata bliver det tydeligt, at folk som regel søger for eksempel natursten priser og natursten online. Foruden dette ser man tit online shoppere lede efter for eksempel natursten tilbud, billig natursten samt køb natursten, foruden de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus.

  Gode tilbud på natursten

  Det er i dag super let gængeligt for almindelige mennesker at finde frem til tilbud på billige natursten online i blandt forskellige firmaer på nettet, og med det motiv har flere internet shops set sig tvunget til at stampe salgspriserne på natursten voldsomt, og derudover sikre fragt uden beregning.

  Trods dette kan det til hver en tid vise sig lukrativt at sammenholde nogle enkelte webshops efter tilbud på natursten online inden du handler, således at du er garanteret at skaffe sig den mest billige pris. Se ikke kun på de kendte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

  Du skal imidlertid være årvågen med, at når en butik på nettet markedsfører billige natursten online til salg for en pris der virker utopisk fremragende, så bør det for det meste være en indikator for en svindel internet handler. Kortbetalinger er på den anden side indbefattet af et regelsæt, som sikrer os overfor snydagtige internet varehuse.

  Vi tilråder betalinger med kort eller MobilePay. Som alternativ burde du vælge en afdragsløsning som fx ViaBill, for så vidt du tilstræber at afbetale pengene til natursten over en periode. Det tilbydes typisk hos specialiserede netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Bygma og Davidsen.

  Når man kigger i statistikkerne bliver det tydeligt, at internetbrugere mange gange efterspørger blandt andet natursten priser og køb natursten. Foruden dette oplever vi mange gange online shoppere efterspørge blandt andet billig natursten, natursten online og natursten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg natursten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Billigt, hurtigt og nemt.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til akvarier til højbede til belægning til væg til springvand til badeværelse til gulv til indkørsel til gravsten til støttemur til haven til bede til mur

  Mængder: 1 kubikmeter 1 ton 15 kg 20 kg 25 kg 10 kg 1 m3 15 kg 1000 kg 800 kg 500 liter 25 kg 500 kg

  Levering: i bigbag i poser hent selv trailer afhentning i løs vægt i sække løst leveret vognlæs

  Læs nuværende kunders ratings

  Trustpilot resulterer i adskillige passende genveje til at gennemstøve adskillige andre forbrugeres vurderinger og på grund af dette er det en hjælp, at du tolker online shoppens anmeldelser forinden du køber billige natursten online.

  Facebook leverer tillige tilpas strålende metoder til at få en idé om online forhandlerens troværdighed. Her ses faktisk webbutikker hvor du kan registrere en omtale af deres køb, som ligeledes burde udnyttes til at afveje kundetilfredsheden.

  Forud for at folk shopper billige natursten online på en netbutik behøver de i virkeligheden sætte sig ind i netbutikkens regler, dog er det undertiden ikke super spændende, særligt ved de store byggemarkeder som Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Et nemmere alternativ kan være at tjekke hvorvidt webbutikken er verificeret af e-mærket, som bør være en erklæring om at netshoppen adlyder de danske love, foruden at internet forretningen ofte besøges af jurister der er meget bekendte med reglementet på området.

  Dette er desuden en god genvej til at få bistand, når du møder dilemmaer i processen med din handel med natursten. Ligeså støtter vi at køberen er hensynstagende til de væsentligste betingelser der har indvirkning på købet af natursten online, som for eksempel hvilken returpolitik e-handlen anvender.

  Derfor er det desuden vigtigt, at man til enhver tid opbevarer sin e-mail kvittering, så man fremadrettet vil kunne dokumentere købet af natursten, hvad end man shopper fra Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Davidsen eller Bauhaus.

  Susanne T gav 5 stjerner

  Nemt at bestille og hurtig levering

  Per Madsen gav 4 stjerner

  Virkelig god service

  Morten Nielsen gav 5 stjerner

  Hurtig levering

  Mads T gav 5 stjerner

  Hurtig levering

  Natursten fra internet webshops

  Trustpilot byder på de facto strålende muligheder for at kontrollere en stor portion nuværende brugeres erfaringer med køb af natursten og derfor rekommanderer vi, at du beser internet forhandlerens anmeldelser forinden du bestiller natursten på nettet.

  Facebook forærer dig også absolut strålende genveje til at få indtryk af internet butikkens pålidelighed. Tilmed ses en del outlets på nettet hvor kunder kan publicere en vurdering af deres købsoplevelse, som tilmed burde bruges til at bedømme hvor tilfredse kunderne er når det kommer til bestilling af natursten.

  Forinden man bestiller natursten via nettet

  Før nogen køber natursten på en forhandler på nettet kan de i og for sig kigge på deres handelsbetingelser, men det er gerne ikke videre interessant.

  En nemmere løsning kan derfor være at bemærke om online webshoppen er støttet af e-mærket, siden det ofte er et bevis på at internet forhandleren adlyder de danske love, samt at online firmaet tit overvåges af jurister der har ekspertise inden for retningslinjerne for salg af natursten via internettet.

  Derudover tilbydes du mulighed for at få assistance, hvis du forvoldes besvær ved din handel. Desuden stiller vi forslag om at kunden er obs på de mest essentielle vilkår der kan influere på købet.

  Forsendelse af natursten

  En stor portion shops på nettet giver efterhånden diverse leveringsmetoder. Den mindst kostelige mulighed for levering vil dog til enhver tid være at du selv henter naturstenene, men dette forudsætter at du lever i nærheden af netshoppens arbejdslager.

  Fragttiden kan i nogle tilfælde være rigtig vital ifald man har brug for naturstenene om få sekunder, så med det formål er det selvfølgelig centralt at vi besigtiger tidshorisonten for levering ved natursten – som alligevel er påkrævet at bestillingen køres igennem forinden et besluttet tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få varerne hen til fragtfirmaet før pakkepersonalet drager hjemad.

  En række internet outlets tilbyder levering uden omkostninger af natursten, men ofte er det så nødvendigt at man shopper for en bestemt sum.

  Varerne der ses på den her oversigt blev nøje udvalgt af hjemmesidens webshop-robot. Algoritmen har faktisk gennemsøgt mange hundredvis af varer for at kunne fremvise de tilbud der minder om natursten, og som den derfor beregner matcher din søgeintention bedst.

  Udover at inddrage den søgefrase du skrev på Google har den ligeledes medregnet søgeforespørgsler, som den ser at andre brugere med stor sandsynlighed benytter i relation til det, eksempelvis natursten til vægge og natursten til haven foruden vendinger som køb natursten eller natursten til bålplads.

  Den data har den benyttet som yderligere inspiration for at kunne vise de bedste tilbud. Det ses også at øvrige brugere leder efter eksempelvis natursten pris, natursten online samt natursten afhentning. Denne viden har robot-søgeren også brugt for, at søge sig igennem tusindvis af produkter.

  I øvrigt viser vores data, at søgeordene natursten til vægge, natursten pris og natursten pris er utrolig anvendte, og derfor er disse ligeledes taget med af søgerobotten på samme måde som søgeudtrykkene natursten købes, natursten pris og natursten til vægge. Vores ønske er at du ikke blev skuffet over de listede tilbud, idet at nogle af dem kan bruges.

  Natursten skaffes fra førende webshops, som fx Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, Bygma og XL-Byg.

  Her ses de byer der oftest bestilles natursten til…

  Nordjylland: Hadsund, Svenstrup, Nykøbing Mors, Skagen, Hjørring, Sæby, Nibe, Hirtshals, Hobro, Aars, Thisted, Frederikshavn, Aabybro, Brønderslev, Støvring, Aalborg, Nørresundby

  Midtjylland: Kjellerup, Struer, Brande, Åbyhøj, Lemvig, Bjerringbro, Hedensted, Hadsten, Skødstrup, Randers, Aarhus, Hammel, Lystrup, Horsens, Brabrand, Holstebro, Tilst, Malling, Vejle, Ringkøbing, Odder, Beder, Hørning, Silkeborg, Skive, Løsning, Skanderborg, Hinnerup, Herning, Højbjerg, Løgten, Galten, Grenaa, Hasselager, Mårslet, Egå, Risskov, Ry, Viborg, Skjern, Ebeltoft, Ikast, Hornslet

  Hovedstaden: Birkerød, Stenløse, Valby, Gilleleje, Farum, Værløse, København, Herlev, Brønshøj, Brøndby, Charlottenlund, Søborg, Rønne, Vallensbæk, Snekkersten, Smørumnedre, Lyngby, Espergærde, Roskilde, Gladsaxe, Nærum, Dyssegård, Frederiksværk, Albertslund, Fredensborg, Vanløse, Dragør, Hvidovre, Allerød, Høje Taastrup, Ishøj, Helsinge, Tårnby, Kokkedal, Lillerød, Holte, Humlebæk, Gentofte, Hørsholm, Taastrup, Nivå, Hellebæk, Slangerup, Rødovre, Rudersdal, Virum, Hundested, Frederiksberg, Ballerup, Hillerød, Hedehusene, Måløv, Ølstykke, Frederikssund, Glostrup, Hellerup, Helsingør

  Syddanmark: Kerteminde, Bramming, Middelfart, Munkebo, Otterup, Haderslev, Ribe, Vejen, Billund, Nyborg, Aabenraa, Tønder, Grindsted, Vojens, Varde, Nordborg, Esbjerg, Børkop, Fredericia, Odense, Rødekro, Faaborg, Svendborg, Sønderborg, Kolding, Ringe, Assens

  Sjælland: Haslev, Ringsted, Slagelse, Skælskør, Nykøbing Sjælland, Herfølge, Holbæk, Maribo, Næstved, Solrød Strand, Køge, Greve, Jyllinge, Vordingborg, Nykøbing Falster, Tune, Sorø, Korsør, Nakskov, Kalundborg, Fensmark

  9 gode råd til online indkøb
  1Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en lovbestemmelse, der redder os overfor uægte online outlets. Som et alternativ bør du drage nytte af en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du higer efter at klare betalingen over en periode.
  2Før nogen køber billige natursten hos en e-butik bør man i reglen tyde dens forretningsbetingelser, dog er det uden tvivl ikke særlig interessant. Tilmed tilrådes det at køberen er vaks omkring de mest centrale bestemmelser der er gældende for købet af billige natursten online, fx den returneringsret internet virksomheden tilsikrer.
  3Trustpilot fremskaffer ret så gode muligheder for at bese en række andre køberes tanker og herved er det at foretrække, at du tager et kig på internet forretningens anmeldelser forinden du shopper billige natursten online. Facebook medfører tilsvarende uden sammenligning gavnlige genveje til at få indsigt i online forretningens kundetilfredshed.
  4Flere firmaer på nettet yder på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsløsninger til natursten. Den mest benyttede er for nærværende pakkeshoppen, og så kan du bare gå forbi efter bestillingen den dag der passer dig. Fragtmetoden er altså vældig bekvem, samt tit desuden den billigste leveringstype.
  5Leveringstidspunktet kan være ultra relevant når man absolut skal bruge varen fluks, så derfor er det ret væsentligt at man besigtiger den anslåede leveringsdato på natursten. En masse netshops i Danmark annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på en hel del varer, men glem ikke at det betinges af at bestillingen indsendes forinden et bestemt tidspunkt.
  6Flere online virksomheder yder gratis levering på natursten, men i mange tilfælde kun hvis man shopper for en konkret sum. Desuden må du tage den billigste leveringstype, der i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at køre din ordre til en pakkeshop. Leveringstypen er i mange tilfælde endvidere ualmindeligt bekvem. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
  7Generelt slår vi et slag for at se nærmere på hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærket, hvilket bør være en indikator for at netbutikken adlyder den officielle danske lovgivning, og at online butikken af og til besøges af sagkyndige der behersker de gældende bestemmelser. Forud for at nogen shopper billige natursten på en e-shop burde de på en vis måde granske dens vilkår.
  8Det er jo efterhånden ret smart for almindelige mennesker at finde de laveste priser online på billige natursten på flere internet butikker i Danmark, og på grund af dette yder flere internet forhandlere portofri levering. Men det kan immervæk vise sig smart at undersøge forskellige outlets på nettet efter udsalg og tilbud inden du handler, således at man er på den sikre side med at indhente den mindst kostelige pris.
  9Den billigste fragtmulighed vil utvivlsomt være at du selv henter produkterne, men den mulighed beroer på at du befinder dig lige ved netshoppens arbejdslager. Den fragtmetode er selvfølgelig meget central såfremt du har behov for natursten omgående. Alternativt så frembyder flere internet varehuse levering uden omkostninger, men i de fleste tilfælde kun når du bestiller for en fastsat sum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk