Bygpris.dk

Svejsehjelm

Svejsehjelm Jackson 10
627 kr.
Læs mere
Svejsehjelm m/justerbar dæmpning
585 kr.
Læs mere
Svejsehjelm fuldaut m/variabelDIN 5-9/9-13 (Blue)
949 kr.
Læs mere
Svejsehjelm fuldaut m/variabel DIN 9-13 (Sort/sølv)
696 kr.
Læs mere
Svejsehjelm fuldaut m/variabel DIN 9-13 (Blå/sølv)
696 kr.
Læs mere
Svejsehjelm Zekler fusion 1000
3.178 kr.
Læs mere
Svejsehjelm 10 til peltor sikkerhedshjelm
808 kr.
Læs mere
Svejsehjelm zekler 4060
1.499 kr.
Læs mere
Svejsehjelm Euromaske
858 kr.
Læs mere
Svejsehjelm sr 584/ sr 580 komplet
4.999 kr.
Læs mere
Svejsehjelm fuldaut m/variabel DIN 9-13 (Rød/sølv)
696 kr.
Læs mere
Svejsehjelm zekler 4050
1.307 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt lig med diverse spørgsmål. På grund af det kan du med fordel vælge et online byggemarked, hvor du kan modtage råd og vejledning til valg af svejsehjelm.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige svejsehjelm hos de forskellige online byggemarkeder. En del vil have lave priser, imens nogle har service. Du bør vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Derfor bør man læse butikkens regler.
Det er helt klart utrolig relevant at tjekke, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at finde et andet.
Hvis du har brug for varerne med det samme eller blot ønsker at undgå fragtomkostningen, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne personligt. Dette er hovedsageligt en mulighed i de kendte byggemarkeder.
Flere byggekæder sælger et stort sortiment af produkter, imens andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du bør tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange varer at vælge fra, foruden bare svejsehjelm.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder finder du i hele landet, og derfor har mange mulighed for at købe online og hente produkterne personligt. Herigennem har du mulighed for at undvære fragtgebyret, og endda få varerne med det samme.
De store byggecentre er udbredte og anerkendte butikker, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når man skal handle online. Dette kan du se positivt på.
De kendte byggecentre køber produkter fra en lang række forskellige leverandører, og pga. det kan du købe fra et stort sortiment af svejsehjelm online.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker er små firmaer, som typisk har danske ejere, muligvis endda fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe idet du bestiller svejsehjelm online fra deres webshop.
Mange specialiserede netshops er producenter af de varer som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online vil du få en bedre pris.
Diverse nichebutikker er specialister i de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andet. Ergo kan du opleve super kyndig vejledning fra personale der er specialister i netop svejsehjelm.
Danmarks største byggemarkeder

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

svejsehjelm bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i deres 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

svejsehjelm jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 ansatte i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

svejsehjelm harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag cirka 2.000 mennesker i de 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

svejsehjelm silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 personer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Planlægning er vejen til at komme i mål med projektet. Du anbefales at nedskrive en gennemarbejdet handlingsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilken dag, som også inkluderer en numerisk orden. Husk at være skarp når du sammensætter din strategi.
2Du skal for alt i verden ikke negligere din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj som fx hoved- og fodbeklædning der sikrer dig overfor hændelige ulykker. Det er smart at have styr på dit eget helbred i byggeriet, specielt såfremt du ikke investerer i professionel hjælp.
3Du har adgang til utallige instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube kan hjælpe med enorme mængder udbytterig information, særligt når du skriver søgeordene på engelsk.
4Ofte vil det vise sig afgørende at nedskrive et regnskab for byggeriet, så man har styr på omkostningerne. Det bør være behjælpeligt at tage noter til samtlige udgifter, og herefter finde frem til ens købspris for hver eneste af dem.
5Du skal aldrig nogensinde mangle arbejdsredskaber. Typisk kan det være en fordel at du har udstyret klar til brug forinden du iværksætter dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at medtage disse udgifter i budgettet.
6Inden du optager byggeprocessen må det være ubeskriveligt centralt at sikre sig, at det du vil bygge overholder loven. Alt efter din bopæl kan der være begrænsende regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Måske du burde tage til overvejelse om du ønsker at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at sikre dig assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Når du søger hjælp fra en fagperson kan det godt betale sig at søge forslag fra flere foretagender.
8Det kan være en god idé at søge hjælp til byggearbejdet, især når der er tale om store byggerier. Krævende ting skal gerne udføres af flere personer. Dertil vil det være hurtigere og mere socialt når man er flere om det.
9Du har mulighed for at hente støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives ifald byggeprojektet hjælper miljøet. Støtten forudsætter altså at byggeriet har en positiv indvirkning på naturen.
10Ved projekter udendørs har vind og vejr en essentiel rolle. Derfor skal du hyppigt kigge på prognosen for vejret i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uventet går i gang med at stå ned i stænger netop som du arbejder hårdt på det avancerede projekt.
11Måske kan det blive af stor betydning at du har de relevante materialer disponible på forhånd inden du iværksætter dit arbejde. Du bør notere en hurtig oversigt som indeholder alle de ting der er nødvendige, og derefter eftergå hver eneste ting, med det formål at du er tryg ved at du har det hele.
12Der præsenterer sig jævnligt pludselige bump på vejen når det gælder store byggeprojekter, og følgelig kan det vise sig væsentligt at der er afsat god tid i planen, så man kan være selvsikker på at komme i mål.
De bedst vurderede byggekæder
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er ultra overlegent. Scoren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er enormt imponerende. Vurderingen er baseret på 28.109 meninger, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er ret så beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er fantastisk flot. Evalueringen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.

automatisk, elektrisk, 3M, Diesella, Esab, Kemppi, Migatronic, Speedglas, TIG, Würth, filter, luft, lys

Hvilken type af levering skal du vælge?

De fleste online shops foreslår efterhånden et bredt udvalg af billige former for fragt til svejsehjelm. Det mest almindelige er lige nu at få sendt til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente ordren når du har lyst. Fragtmuligheden er altså særligt nem, samt typisk tilmed den mindst kostelige fragtmulighed.

Du kan lige så vel planlægge at få varerne bragt til din lejlighed eller hus eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen bliver af og til et hak mindre billig, men lige så vel i høj grad overkommelig ift. svejsehjelm online. Den mest letkøbte fragtform er utvivlsomt at hente ordren selv, hvilket betinges af at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet virksomhedens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på svejsehjelm kan i nogle tilfælde være usædvanlig betydningsfuld ifald du absolut skal bruge varerne lige om lidt, så af den grund er det selvfølgelig klogt at du finder det forventede leveringstidspunkt for svejsehjelm. En lang række butikker på nettet – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – byder på billig 1 dags fragt på masser af varenumre online, men som ikke desto mindre regnes ud fra at transaktionen realiseres forud for et besluttet tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen hen til fragtfirmaet før medarbejderne får fri.

Enkelte internet foretagender frembyder fragt uden betaling på svejsehjelm online, men i reglen kræver det at der aftages for en fastsat sum. Alternativt kan man foretrække den billigste leveringsudgave, hvilket tit vil være at få dem til at køre varerne til et udleveringssted.

Flere netshops tilbyder afhentning hvor du bestiller billig svejsehjelm derhjemme men afhenter i butikken. Fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen, Silvan og Stark. Byggecentrene tildeler for eksempel afhentning af svejsehjelm i disse byer:

Vallensbæk, Nyborg, Hedehusene, Slagelse, Gentofte, Nakskov, Aarhus, Odder, Ikast, Silkeborg, Ballerup, Glostrup, Greve, Ringsted, Åbyhøj, Brøndby, Lillerød, Hobro, Højbjerg, Herlev, Aalborg, Aabenraa, Struer, Odense, Hvidovre, Værløse, Frederiksværk, Tilst, Grenaa, Brønshøj, Hedensted, Ølstykke, Nykøbing Falster, Køge, Herning, Gladsaxe, Næstved, Solrød Strand, Vanløse, Ishøj, Allerød, Søborg, Kolding, Holbæk, Haslev, Kokkedal, Middelfart, København, Kalundborg, Horsens, Taastrup, Albertslund, Skive, Vejle, Nørresundby, Hjørring, Frederikshavn, Lystrup, Rønne, Birkerød, Svendborg, Rødovre, Esbjerg, Virum, Frederikssund, Holstebro, Helsingør, Hørsholm, Frederiksberg, Fredericia, Vordingborg, Stenløse, Dragør, Jyllinge, Thisted, Tårnby, Korsør, Viborg, Brabrand, Skanderborg, Sønderborg, Roskilde, Varde, Farum, Rudersdal, Valby, Charlottenlund, Haderslev, Randers, Hillerød, Risskov, Brønderslev, Nærum, og Lyngby, .

Afhentning af svejsehjelm er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Amager, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Når vi kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at internetbrugere mange gange kigger efter for eksempel køb svejsehjelm og svejsehjelm priser. Derudover ser vi jævnligt internet shoppere efterspørge eksempelvis svejsehjelm online, billig svejsehjelm og svejsehjelm tilbud, foruden de kendte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

Få rabat på svejsehjelm

Det er i dag vældig uproblematisk for købere at finde tilbud på billige svejsehjelm online hos diverse e-handler, og altså har mange online varehuse ikke kunne slippe for at nedsætte prisniveauet på svejsehjelm betragteligt, og derudover præstere levering uden beregning.

Men det kan imidlertid vise sig nyttigt at tjekke indtil flere internet webshops efter rabatter og tilbud på svejsehjelm online forud for at du shopper, således at du er velinformeret til at modtage den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de store byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg.

Du bør ikke desto mindre være obs på, at hvis en webshop reklamerer billige svejsehjelm online til en pris der anses for mystisk fordelagtig, burde det i nogle tilfælde være et tegn på en uærlig online butik. Kortkøb er imidlertid dækket ind under en ordning, som støtter dig som kunde overfor uærlige internet butikker.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du benytte en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du gerne vil godtgøre omkostningerne til svejsehjelm senere. Det tilbydes normalt hos online nichebutikker, men dog sjældent de gængse byggecentre som fx Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Bygma.

Når vi kigger i data fremstår det markant, at netshoppere ofte søger eksempelvis svejsehjelm tilbud og billig svejsehjelm. Foruden dette ser vi ofte online shoppere lede efter for eksempel køb svejsehjelm, svejsehjelm online og svejsehjelm priser.

Tjek andre menneskers synspunkter

Trustpilot genererer helt fortræffelige genveje til at tolke ganske mange øvrige køberes kritik og herved kan det være til hjælp, at du analyserer online forhandlerens vurderinger forinden du køber billige svejsehjelm online.

Facebook byder på derudover visse tiltalende genveje til at få et kig ind i online forretningens popularitet. Desuden er der mange internet webshops som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en omtale af ordreforløbet, som tillige kan udnyttes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden folk handler billige svejsehjelm online på en e-shop kunne man for at være på den sikre side se på shoppens regler, det er dog normalt ikke super spændende, særligt hos de store byggemarkeder som Bygma, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

Et alternativ kan være at se hvorvidt netbutikken er medlem af e-mærket, hvilket generelt er et kendetegn for at online firmaet respekterer dansk lovgivning, samt at forretningen jævnligt kigges til af specialister der behersker de gældende regulativer.

Dette er desuden din chance for at blive hjulpet, når du bliver udsat for udfordringer i processen med din ordre på svejsehjelm. Derudover går vi ind for at køberen er obs på de mest vedkommende retningslinjer der kan influere på bestillingen af svejsehjelm online, som eksempelvis hvilken returpolitik butikken garanterer.

Her er det på samme måde afgørende, at man permanent bibeholder ens ordrekvittering, således man senere kan påvise sin bestilling af svejsehjelm, uagtet om man har handlet ved Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma, Silvan eller Jem og Fix.

Henrik V gav 5 stjerner

Bestilte online

Thomas Mortensen gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Birthe Sørensen gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Peter B gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

9 tips til når du køber online
1Forinden folk bestiller billige svejsehjelm i en webshop burde man på en vis måde sætte sig ind i shoppens betingelser, dog er det uden tvivl ikke særlig morsomt. Ydermere er det anbefalelsesværdigt at kunden er påpasselig med de væsentligste forhold der har indflydelse på bestillingen af billige svejsehjelm online, som fx den returneringsret internet butikken har.
2Den mindst kostelige leveringsmetode vil i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, som jo står og falder med at du har bopæl i nærheden af netshoppens adresse. Den slags levering er selvfølgelig ret vigtig om man absolut skal bruge svejsehjelm om kort tid. Alternativt så yder visse online selskaber fragt uden omkostninger, men i de fleste tilfælde kræver det at du handler for et præcist beløb.
3Nogle internet firmaer lover levering uden gebyr på svejsehjelm, men i reglen kun ifald der indkøbes for et bestemt beløb. Ellers kan du udvælge den mindst kostelige leveringsmetode, hvilket tit er at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et udleveringssted. Løsningen viser sig for det meste på den anden side ultra problemfri. Den mest letkøbte leveringsmodel er uden tvivl at du selv henter varerne.
4Vi tilråder at kigge hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det ofte er en tryghed om at netshoppen lever op til de gældende danske regler, og at online forhandleren jævnligt overværes af jurister der er meget fortrolige de gældende bestemmelser. Før folk handler billige svejsehjelm på en butik på nettet burde de sådan set bese netbutikkens betingelser.
5Trustpilot byder på evigt ærlige muligheder for at iagttage mange andre konsumenters domme og derved rekommanderer vi, at du analyserer online webshoppens vurderinger forinden du handler billige svejsehjelm online. Facebook forærer dig lignende de facto fremragende genveje til at få indtryk af online webshoppens pålidelighed.
6Vi tilråder bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er inkluderet i et regelsæt, hvilket dækker køber overfor uægte forretninger på nettet. Alternativt kan du drage fordel af en afdragsordning fra fx ViaBill, for så vidt du efterspørger at klare beløbet over en længere periode.
7Fragtperioden er jo ret så bestemmende ifald man skal bruge dine nye produkter straks, så derfor er det bestemt meningsfuldt at vi besigtiger tidshorisonten for levering på svejsehjelm. En masse e-forretninger stiller garanti om billig 1 hverdags levering på masser af produkter, men som imidlertid regnes ud fra at bestillingen laves tidligere end et angivent klokkeslæt.
8Mange online virksomheder yder nu om dage et bredt udvalg af billige former for levering til svejsehjelm. Den mest moderne er nu om dage at afsende til en pakkeshop, hvor du selv afhenter dine nye produkter når du har mulighed for det. Leveringstypen er nemlig temmelig problemfri, samt oftest derudover den billigste type af levering.
9Det er i dag meget praktisk for internetbrugere at sammenholde priser online på billige svejsehjelm hos forskellige forhandlere på nettet, og til gengæld frembyder masser af outlets på nettet gratis levering. Derfor kan det alligevel vise sig profitabelt at kigge forbi nogle forskellige internet outlets efter udsalg og tilbud forinden du handler, så man ikke er i tvivl om at indhente den bedste pris.