Bygpris.dk

Trælim

Titebond III Ultimate trælim 3,8 ltr
415 kr.
Læs mere
Titebond Extend trælim 3,8 ltr
365 kr.
Læs mere
Titebond II Premium trælim 237ml
59 kr.
Læs mere
ESSVE Trælim SNABB, 225 ml
39 kr.
Læs mere
Titebond II Premium trælim 473ml
79 kr.
Læs mere
Profect 2406 D4 lim 15 kg
675 kr.
Læs mere
Plastflaske 1000 ml m/tud
12 kr.
Læs mere
ESSVE Trælim SNABB, 475 ml
115 kr.
Læs mere
Titebond III Ultimate trælim 473ml
105 kr.
Læs mere
Titebond II Premium trælim 3,8 ltr
295 kr.
Læs mere
Plastflaske 500 ml m/tud
9 kr.
Læs mere
Titebond III Ultimate trælim 237ml
69 kr.
Læs mere
Titebond Original Trælim 473ml
65 kr.
Læs mere
DANA vinter trælim 465
69 kr.
Læs mere
Titebond Original trælim 3,8 ltr
249 kr.
Læs mere
Profect 2406 D4 lim 15 kg
675 kr.
Læs mere
ESSVE Trælim SNABB, 225 ml
39 kr.
Læs mere
Titebond Original Trælim 237ml
49 kr.
Læs mere
ESSVE Trælim D2 VINTER - vandbaseret, frostsikker lim 750 ml
49 kr.
Læs mere
ESSVE Trælim SNABB, 475 ml
115 kr.
Læs mere
Dana Trælim Vinter 465 750ml
100 kr.
Læs mere
Dana Trælim D2 Inde 490 250ml
60 kr.
Læs mere
Dana Trælim D2 Inde 490 100ml
45 kr.
Læs mere
Dana Trælim D2 Inde 490 750ml
56 kr.
Læs mere
Dana Trælim Pu 421 Lys 100ml
50 kr.
Læs mere
Dana Trælim Pu 422 Mørk 750ml
181 kr.
Læs mere
Dana Trælim D3 Ude 430 250ml
60 kr.
Læs mere
Dana Trælim Gulv 433, 750 ml
76 kr.
Læs mere
Dana Trælim D2 Inde 490 5kg
500 kr.
Læs mere
Dana Trælim Pu 421 Lys 250ml
80 kr.
Læs mere
Dana Trælim Pu 421 Lys 750ml
230 kr.
Læs mere
Dana Trælim D3 Ude 430 750ml
100 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal have dine byggematerialer hurtigt eller bare ønsker at undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at hente materialerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest muligt ved de kendte byggemarkeder.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige trælim fra byggecenter til byggecenter. Nogle fokuserer på billige priser, imens nogle har faglig rådgivning. Du må overveje hvad du helst vil have.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med alverdens spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at bestille ved et online byggecenter, som tilbyder information omkring trælim.
Flere byggecentre tilbyder et bredt produktsortiment, imens nogle fokuserer på en specifik type af vare. Du kan bestemme om det er afgørende for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot trælim.
Det er naturligvis utrolig relevant at vide, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du skal være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Du bør derfor kende forretningens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og almenkendte virksomheder, hvilket medvirker til øget sikkerhed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De velkendte byggemarkeder har butikker i hele landet, og dermed har mange chancen for at handle online og fragte byggematerialerne selv. Af den grund har man chancen for at slippe for fragtgebyret, samt samtidig få produkterne nu og her.
De velkendte byggecentre samler varer fra talrige nichebutikker, hvorfor du så kan vælge fra et bredt sortiment af trælim online.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netbutikker har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Ergo kan du opleve super kyndig hjælp fra ansatte med ekspertviden i lige præcis trælim.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker er producenter af produkterne der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du forvente at få en bedre pris.
En masse specialiserede netshops er små familievirksomheder, der typisk er dansk ejede, givetvis sågar fra dit lokalområde. Disse kan du støtte når du bestiller trælim online på deres side.
Danmarks største byggecentre
trælim jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag over 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

trælim bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 mennesker i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

trælim silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 ansatte i forretningens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

trælim harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1For opgaver udendørs har vejrsituationen en væsentlig rolle. Af den årsag skal du tit kigge på vejrvarslen i perioden for byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå går i gang med at piske ned absolut lige når du er ved at færdiggøre det komplicerede projekt.
2Det kan overvejes hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt bør skaffe hjælp fra en fagmand til delelementer af det. Når du vil benytte assistance fra en fagperson vil det normalt anbefales at hente priser fra en håndfuld firmaer.
3Du bør ikke glemme dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj herunder arbejdssko som sikring imod mulige risici. Det er smart at du husker dit velbefindende i byggeriet, især såfremt du ikke får hjælp fra en fagmand.
4Godt forarbejde vil være vejen til at lykkes med dit arbejde. Du er nødt til at nedskrive en klar arbejdsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Vær skarp når du nedskriver din tidsplan.
5Ofte vil det være betydningsfuldt at have en budgetoversigt for projektet, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør være forstandigt at nedskrive alle poster, og efterfølgende søge sig frem til prisen på dem en ad gangen.
6Man bør ikke stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde kan det vise sig klogt at have udstyret til disposition inden du indleder dit byggeprojekt. Det er derudover vigtigt at påregne de her udgiftsposter i budgettet.
7Der kommer som regel overraskende bump på vejen når det kommer til svære byggeprojekter, og som følge heraf vil det være væsentligt at man har afsat rimelig tid i agendaen, således at man kan føle sig sikker på at nå det til den planlagte tid.
8I visse tilfælde kan man indhente økonomisk støtte til renoveringer. Det gives såfremt byggeprojektet hjælper miljøet. Det kræver altså at ombygningen gør en positiv forskel for klimaet.
9Der ligger stribevis af instruktioner og videoer online som der kan findes inspiration i. Især YouTube er formidler af store mængder gavnlig oplysning, navnligt såfremt man bruger den engelske version.
10Forinden du iværksætter dit byggeprojekt kan det vise sig ekstremt fundamentalt at sikre sig, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde begrænsende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
11Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, navnlig hvis det er større byggeprojekter. Større byggeprojekter bør udføres af flere folk. I øvrigt er det bedre og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
12Det bliver essentielt at have de relevante bygningsmaterialer til rådighed forinden du går i gang med din byggeproces. Du har fordel af at notere en overskuelig liste med de materialer der skal bruges, og så granske punkterne, så du føler dig sikker på at du har husket alt.
De mest vellidte byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er utrolig imponerende. Evalueringen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er temmelig overlegent. Scoren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er ekstremt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er usædvanligt overlegent. Ratingen grundlægges af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er usædvanligt flot. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.

stærk, Pattex, Sika, Würth, 5 liter, hvid, sort, indendørs, møbler, udendørs

Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

Størstedelen af online selskaber udlover på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til trælim. En af favoritterne er p.t. pakkeshops, hvor du kan afhente din pakke den dag der passer dig. Leveringstypen er nemlig yderst ukompliceret, samt i mange tilfælde ydermere den mest letkøbte fragtform.

Du bør ydermere beslutte dig for at vælge at få leveret hjem til dig selv eller til adressen på dit arbejde. Denne bliver undertiden en sjat dyrere, men derudover ekstremt smart ift. trælim online. Den mest prisbevidste løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, men det afhænger af at du befinder dig nær e-shoppens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på trælim kan i nogle tilfælde være rigtig central forudsat man behøver pakken om kort tid, så herved er det altså fornuftigt at vi undersøger leveringstiden for trælim. Adskillige byggeforretninger – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på adskillige produkter online, som alligevel regnes ud fra at bestillingen fuldbyrdes forinden et bestemt klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen distribueret forinden personalet får fri.

Nogle få online selskaber lover portofri fragt på trælim online, men for det meste er det under betingelse af at man shopper for en præcis sum. Alternativt må man foretrække den billigste mulighed for levering, som ofte vil være at få fragtmanden til at levere ordren til et udleveringssted.

En række webbutikker yder klik-og-hent hvor du køber billig trælim hjemmefra men selv henter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg. Byggecentrene frembyder bl.a. afhentning af trælim i følgende byer:

Nyborg, Lillerød, Køge, Lyngby, Næstved, Roskilde, Haderslev, Aarhus, Gentofte, Greve, Tilst, Kolding, Glostrup, Hvidovre, Farum, Hedehusene, Nakskov, Rønne, Haslev, Charlottenlund, Ikast, Ringsted, Helsingør, Vejle, Valby, Brabrand, Aalborg, Hobro, Kalundborg, Nykøbing Falster, Brønderslev, Struer, Vallensbæk, København, Søborg, Frederiksværk, Gladsaxe, Skanderborg, Frederiksberg, Ballerup, Værløse, Hedensted, Højbjerg, Skive, Nørresundby, Svendborg, Frederikssund, Herning, Grenaa, Korsør, Middelfart, Hillerød, Virum, Fredericia, Allerød, Vanløse, Frederikshavn, Herlev, Nærum, Viborg, Kokkedal, Odense, Sønderborg, Odder, Hjørring, Risskov, Tårnby, Jyllinge, Albertslund, Holbæk, Silkeborg, Brønshøj, Randers, Stenløse, Taastrup, Varde, Birkerød, Ølstykke, Lystrup, Esbjerg, Horsens, Ishøj, Hørsholm, Åbyhøj, Solrød Strand, Vordingborg, Dragør, Rudersdal, Thisted, Holstebro, Rødovre, Aabenraa, Slagelse, og Brøndby, .

Klik-og-hent ift. trælim er muligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn), Sjælland (Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Falster, Bornholm) og Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland).

Ved indkig i data fremstår det tydeligt, at online shoppere tit søger efter fx billig trælim og trælim tilbud. Foruden dette ser vi typisk mennesker lede efter for eksempel trælim priser, køb trælim og trælim online, foruden de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Stark og Bauhaus.

Rabat på trælim

Det er i dag yderst uproblematisk for alle og enhver at finde de laveste priser på billige trælim online i blandt flere internet foretagender, og med det motiv har utallige forhandlere på nettet ikke kunne slippe for at mindske prisen på trælim en hel del, og endda sikre fragt uden betaling.

Dog kan det stadigvæk vise sig gavnligt at efterse nogle enkelte forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud på trælim online før du shopper, sådan at man er skudsikker på at antage den skarpeste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggecentre som Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Man må lige meget hvad være så påvagt, at såfremt en netbutik sælger billige trælim online til en udsalgspris der er umådelig lav, kan det tit være et faresignal om en falsk internet virksomhed. Shopping med kort er dog indbefattet af en regel, der garanterer en imod uægte webbutikker.

Vi foreslår generelt kortkøb eller MobilePay. Som et alternativ kunne du vælge en løsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du har i sinde at dække pengene til trælim ude i fremtiden. Dette fås som regel hos nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bygma og Bauhaus.

Når vi kigger i data er det markant, at internetbrugere ofte kigger efter bl.a. trælim online og trælim priser. Foruden dette oplever man typisk internet shoppere søge efter for eksempel billig trælim, køb trælim og trælim tilbud.

Se nærmere på tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot leverer stort set troværdige genveje til at betragte en stor portion andre konsumenters domme og derved er det en hjælp, at du analyserer e-forhandlerens anmeldelser forinden du placerer din ordre på billige trælim online.

Facebook fører til også de facto hensigtsmæssige genveje til at få indtryk af internet forhandlerens troværdighed. Her ses en række e-firmaer som tilbyder kunderne at ytre en vurdering af virksomhedens service, som ydermere burde benyttes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Før folk shopper billige trælim online på en internet butik bør de når alt kommer til alt gennemløbe virksomhedens forretningsaftale, men det er uden tvivl ikke specielt ophidsende, særligt hos de kendte byggekæder som 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Bygma og Stark.

Alternativet kan være at efterse hvorvidt internet virksomheden er støttet af e-mærket, grundet at det almindeligvis er et sympol på at webbutikken opererer i overensstemmelse med de officielle regler, udover at e-shoppen regelmæssigt tilses af fagfolk som er meget bekendte med lovgivningen.

Derudover tilbydes du genvej til assistance, såfremt du møder vanskeligheder med din bestilling af trælim. Herudover støtter vi at køber er sat ind i de væsentligste reglementer der gør sig gældende i forbindelse med købet af trælim online, til eksempel den returret netbutikken anvender.

I den sammenhæng er det i øvrigt relevant, at man stadig opbevarer ens kvittering på e-mail, så man en anden gang kan påvise sit køb af trælim, uagtet om man handler ved Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4, Bygma eller XL-Byg.

Mads Kristensen gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Peter Mortensen gav 4 stjerner

Hurtig levering

Kim gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Michael gav 4 stjerner

Fremragende service.

9 tips til din online shopping
1Trustpilot leverer i højeste grad gode chancer for at kigge nærmere på en stor gruppe forhenværende brugeres domme og på grund af dette er det prisværdigt, at du analyserer internet firmaets kritik forinden du køber billige trælim online. Facebook leverer lignende fuldkommen troværdige metoder til at få indtryk af internet selskabets popularitet.
2Vi anbefaler generelt at kigge om webbutikken er tilsluttet e-mærket, da det typisk er et tegn på at online firmaet forsvarer de danske regler, tillige med at internet firmaet fra tid til anden kigges til af jurister som er indført i reglerne. Før nogen køber billige trælim på en internet handler bør man for at være på den sikre side overveje e-butikkens forretningsvilkår.
3Forud for at nogen shopper billige trælim på en butik bør man i princippet granske e-butikkens forretningsbetingelser, dog er det almindeligvis ikke super spændende. I øvrigt er det at foretrække at køberen er påpasselig med de mest basale regler der kan have indflydelse på shopping af billige trælim online, f.eks. hvilken byttepolitik internet firmaet tilbyder.
4Nogle internet firmaer yder levering uden omkostninger på trælim, men i reglen er det forbeholdt når du shopper for en fastsat sum. Som alternativ kan du udvælge den billigste leveringsmanér, som mange gange er at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig som oftest til gengæld i høj grad simpel. Den billigste fragtmulighed vil dog altid være selv at hente pakken.
5Den prisbilligste leveringsmodel er utvivlsomt selv at hente pakken, hvilket står og falder med at du opholder dig i nærheden af online forretningens bopæl. Den leveringsform kan være ultra udslagsgivende ifald vi står og skal bruge trælim inden for kort tid. Alternativt så præsterer nogle enkelte internet butikker fragtfri levering, men oftest kræver det at der købes for en bestemt sum.
6Det har vist sig at være særligt praktisk for alle og enhver at sammenligne tilbud online på billige trælim fra forskellige netbutikker, og til tak præsterer adskillige online varehuse levering uden omkostninger. Men det kan imidlertid blive gunstigt at checke nogle enkelte forretninger på nettet efter billige priser forinden du gennemfører din bestilling, således at man er på den sikre side med at modtage den mest betalelige pris.
7Generelt slår vi et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfavnet af en retningslinje, som bistår dig som kunde overfor snydagtige internet varehuse. Som et alternativ bør du udnytte en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du tilstræber at dække regningen af flere omgange.
8En stor portion online shops giver nu om dage et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til trælim. En af de mest moderne er i dag levering til en pakkeshop, og så afhenter du blot bestillingen når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er nemlig virkelig fremkommelig, og i mange tilfælde desuden den billigste løsning til levering.
9Antal dages levering er naturligvis særdeles udslagsgivende ifald du har behov for dine nye produkter inden for få dage, så i det øjemed er det forholdsvis meningsfuldt at du undersøger det anslåede leveringstidspunkt på trælim. De fleste internet webshops tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varer, som dog står og falder med at bestillingen realiseres forinden et fast tidspunkt.