Bygpris.dk

Gulvsliber

Holzmann Gulvsliber PSM2
9.142 kr.
Læs mere
Holzmann Gulvsliber PSM3
10.800 kr.
Læs mere
Bernardo Gulvsliber PSM 2600 - 400 V
34.716 kr.
Læs mere
Bernardo Gulvsliber PSM 2000 - 400 V
33.854 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 235.1
10.776 kr.
Læs mere
Husqvarna gulvsliber til kanter PG280
23.744 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 180 F
8.998 kr.
Læs mere
Husqvarna gulvsliber PG450
29.995 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter forbundet med adskillige spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at vælge en online byggeshop, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring gulvsliber.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige gulvsliber fra byggemarked til byggemarked. En del har de bedste tilbud, imens nogle giver service. Du må reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Det er absolut meget relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Hvis du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kan du overveje at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Dette er specielt et alternativ hos de gængse byggekæder.
Du skal have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Derfor bør man tjekke butikkens regningslinjer.
Flere byggekæder udbyder et stort udvalg af produkter, imens nogle er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du skal tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varer at vælge fra, udover blot gulvsliber.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre tilbyder produkter fra mange forskellige specialbutikker, og som følge af dette kan du handle fra et stort sortiment af gulvsliber online.
De gængse byggekæder har butikker overalt i landet, og i kraft af det har kunderne chancen for at bestille online og køre produkterne på eget initiativ. Som følge af det har du valget om at blive fri for leveringsgebyret, og sågar have varerne hurtigere.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede virksomheder, hvilket medvirker til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke webshops er specialister i deres produkter, idet de udelukkende sælger disse varer. Altså kan du modtage ekstra nyttig service fra mennesker med specialistviden i lige præcis gulvsliber.
Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsvirksomheder, som typisk er dansk ejede, gerne tilmed fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe idet du handler gulvsliber online fra deres webshop.
Størstedelen af specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af varerne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online kan du få et ekstra godt tilbud.
De 10 største byggemarkeder
gulvsliber bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 personer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

gulvsliber harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

gulvsliber silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af over 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i firmaets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af ca. 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

gulvsliber jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 medarbejdere i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan være til god gavn at spørge om en hjælpende hånd til projektet, navnlig i tilfælde af krævende arbejdsopgaver. Større ting stiller krav om flere end en enkelt person. Derudover vil det være mere effektivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
2Nogle gange kan man hente offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det bliver givet hvis byggeprojektet er klimavenligt. Tilskudet kræver altså at ombygningen har en positiv betydning for naturen.
3Planlægning vil være vejen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du må liste en strømlinet strategi, der beskriver hvilke opgaver du vil løse hvornår, som også inkluderer en kronologisk orden. Husk at være skarp idet du laver oversigten.
4Forinden du opstarter dit byggeprojekt må det være ganske afgørende at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der være gældende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
5Ved byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. På grund af dette skal du ofte holde øje med vejrberetningerne i de dage der er op til byggeprojektet, så du slipper for at det med et brag går i gang med at vælte ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det store byggeprojekt.
6Måske du burde regne på hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du må skaffe professionel hjælp til færdiggørelsen af det. Hvis du køber assistance fra en fagperson er det lukrativt at hente tilbud fra diverse entreprenører.
7Der er alverdens instruktioner og videoer på nettet som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube bringer dig betydelige mængder udbytterig oplysning, specielt når du leder på engelsk.
8Du bør ikke på noget tidspunkt undvære grej. I mange tilfælde kan det vise sig afgørende at du har udstyret tilgængeligt inden du igangsætter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt fordelagtigt at påregne de medfølgende omkostninger i byggeriets budget.
9Der kommer altid uforudsigelige bump på vejen i tilfælde med avancerede opgaver, og følgelig vil det være meningsfuldt at der afsættes passende plads i kalenderen, med formålet om at man kan føle sig overbevist om at nå det inden ens deadline.
10Du må på ingen måde undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning som fx sko og hjelm som hjælper dig med henblik på hændelige risici. Det er essentielt med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, specielt ifald du ikke køber assistance fra en fagmand.
11Det kan blive væsentligt at have de relevante bygningsmaterialer parat i god tid før du kaster dig over din byggeproces. Du har god gavn af at lave en hurtig indkøbsliste indeholdende alt hvad der er nødvendige, og så granske hvert eneste punkt, med det formål at du er tryg ved at alt er på sin plads.
12Det er fornuftigt at udfærdige et regnskab for dit projekt, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil blive fornuftigt at nedfærdige samtlige poster, hvorefter man kunne kortlægge den billigste pris på dem en ad gangen.
De højest ratede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er enormt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er temmelig beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er yderst imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som naturligvis er virkelig beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.

lille, Husquarna, Numatic, beton, betongulv, terrasse

Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

Flere online virksomheder foreslår heldigvis en række forskellige billige fragttyper til gulvsliber. En der er meget populær er lige nu pakkeshops, som giver dig fleksibiliteten til at hente de købte produkter når det passer dig bedst. Fragtformen er nemlig ret så simpel, og typisk endvidere den prisbilligste leveringsløsning.

Du bør alternativt vælge at få varerne bragt til din privatbolig eller til din arbejdsplads. Denne viser sig gerne en kende mere pebret, men desuden yderst ukompliceret med gulvsliber online. Den prisbilligste leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, men den løsning er betinget af at du er nær internet webshoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på gulvsliber er virkelig relevant ifald du har brug for din ordre straks, så derfor er det altså vigtigt at man kigger nærmere på den estimerede leveringstid for gulvsliber. Masser af outlets på nettet – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – giver billig levering på næstkommende hverdag på en lang række varer online, men som trods alt kræver at bestillingen gennemføres inden et angivent tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få produktet sendt afsted forinden logistikpersonalet drager hjemad.

Nogle få online butikker byder på levering uden omkostninger på gulvsliber online, men i reglen er det så præmissen at du aftager for en bestemt pris. Ellers skal man foretrække den billigste form for levering, der ofte er at få dem til at køre produkterne til et afhentningssted.

En stor portion kæder foreslår klik-og-hent hvor du køber billig gulvsliber online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4 og Stark. Byggecentrene foreslår eksempelvis klik-og-hent på gulvsliber i disse områder:

Rødovre, Hedensted, Gladsaxe, Haderslev, København, Hørsholm, Thisted, Hedehusene, Odder, Middelfart, Grenaa, Stenløse, Gentofte, Nørresundby, Aalborg, Lystrup, Vejle, Struer, Rønne, Vallensbæk, Roskilde, Aabenraa, Ikast, Randers, Tårnby, Sønderborg, Valby, Nykøbing Falster, Hillerød, Fredericia, Herning, Varde, Greve, Silkeborg, Lillerød, Slagelse, Solrød Strand, Charlottenlund, Aarhus, Vordingborg, Allerød, Rudersdal, Risskov, Herlev, Skanderborg, Ringsted, Helsingør, Kolding, Holbæk, Hvidovre, Jyllinge, Ishøj, Odense, Værløse, Næstved, Brabrand, Søborg, Haslev, Korsør, Nærum, Højbjerg, Kalundborg, Frederiksberg, Frederikssund, Albertslund, Skive, Esbjerg, Svendborg, Frederiksværk, Taastrup, Glostrup, Birkerød, Nyborg, Ølstykke, Viborg, Brønshøj, Dragør, Brønderslev, Holstebro, Horsens, Tilst, Virum, Frederikshavn, Vanløse, Brøndby, Farum, Lyngby, Kokkedal, Hjørring, Hobro, Nakskov, Ballerup, Køge, og Åbyhøj, .

Click-and-collect af gulvsliber er tilgængeligt i alle områder af landet: Sjælland (Bornholm, Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland).

Når man kigger i tallene står det klart, at mennesker jævnligt leder efter blandt andet billig gulvsliber og køb gulvsliber. Man ser derudover jævnligt online shoppere lede efter bl.a. gulvsliber tilbud, gulvsliber priser og gulvsliber online, plus de gængse byggekæder som Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

Gode tilbud på gulvsliber

Det er særdeles fremkommeligt for forbrugerne at analysere priser på billige gulvsliber online fra diverse internet webshops, og derved har langt de fleste shops på nettet været nødt til at mindske priserne på gulvsliber voldsomt, og derudover yde levering uden betaling.

Det kan stadigvæk vise sig nyttigt at eftergå nogle få webshops efter tilbud og udsalg på gulvsliber online forinden du køber, så man er sikker på at skaffe sig den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggekæder som Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

Man må trods alt ikke undervurdere, at når en online shop afsætter billige gulvsliber online til salg for en pris som er uforståeligt billig, så kunne det tit være et karakteristika der viser en uægte internet forhandler. Kortbestillinger er trods alt omfattet af et lovbud, hvilket skærmer dig overfor svindlende webbutikker.

Generelt går vi ind for køb med kort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du overveje et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, for så vidt du higer efter at afdrage betalingen af gulvsliber over en længere periode. Dette tilbydes typisk hos specialiserede webshops, men ikke de store byggekæder som for eksempel 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Bygma.

Når man kigger i søgedata er det klart, at internetbrugere mange gange søger efter eksempelvis gulvsliber priser og billig gulvsliber. Foruden dette oplever man jævnligt online shoppere søge bl.a. gulvsliber tilbud, køb gulvsliber samt gulvsliber online.

Gennemsøg eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot byder på tilpas gode chancer for at dechifrere en lang række nuværende kunders kritik og herved er det godt, at du gennemsøger e-butikkens ratings forud for at du shopper billige gulvsliber online.

Facebook genererer lignende egentlig pæne muligheder for at få en idé om online firmaets kundefokus. Desuden er der endda e-butikker som gør det muligt at aflevere en omtale af deres købsoplevelse, hvilket også burde bruges til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen shopper billige gulvsliber online på en butik bør man i princippet betragte butikkens betingelser, det er dog for det meste ikke videre interessant, særligt hos de velkendte byggekæder som 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

En nemmere løsning kunne være at tjekke om e-forhandleren er e-mærket, eftersom det burde være en indikator for at netshoppen imødekommer de officielle regler, udover at forretningen ofte kigges til af fagfolk som har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser.

Desuden tilbydes du genvej til at blive hjulpet, ifald du bliver udsat for dilemmaer som følge af din bestilling af gulvsliber. I øvrigt anbefales det at køberen er omhyggelig omkring de mest vitale vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af gulvsliber online, for eksempel den returret e-handlen har.

Derfor er det ydermere afgørende, at man når som helst bibeholder ens ordrekvittering, således man en anden gang vil kunne bevidne sin bestilling af gulvsliber, ligegyldig om man har købt hos Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Davidsen eller Bygma.

Per gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Peter Sørensen gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Poul I gav 5 stjerner

Bestilte online

Per Mortensen gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

9 tips til indkøb via nettet
1Inden nogen køber billige gulvsliber på en butik kan de reelt løbe igennem virksomhedens forretningsvilkår, dog er det naturligvis ikke super spændende. Dertil tilrådes det at du er klar over de mest basale reglementer i forbindelse med shopping af billige gulvsliber online, f.eks. hvilken ombytningsret webshoppen bruger.
2Vi anbefaler kortbetalinger eller MobilePay. Kortkøb er dækket ind under en forordning, som garanterer kunden overfor falske firmaer på nettet. Alternativt kan du drage fordel af en løsning fra f.eks. ViaBill, hvis du gerne vil godtgøre beløbet over flere uger.
3Det er jo efterhånden virkelig fleksibelt for købere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige gulvsliber hos flere internet firmaer i Danmark, og så garanterer utallige webbutikker billig levering. Til gengæld kan det trods alt blive gunstigt at kontrollere nogle forskellige online varehuse efter tilbud inden du gennemfører dit køb, således at du er tryg ved at indhente den billigste pris.
4Trustpilot bringer dig uden sammenligning stabile løsninger til at eftersøge en længere række andre brugeres oplevelser og derfor anbefaler vi, at du læser online shoppens ratings forud for at du shopper billige gulvsliber online. Facebook fremskaffer derudover faktisk nyttige metoder til at få indtryk af internet firmaets popularitet.
5Nogle få butikker på nettet lover fragt uden beregning på gulvsliber, men tit er det så nødvendigt at du handler for en konkret sum. Desuden må du beslutte sig for den mest prisbevidste fragtmulighed, der i de fleste tilfælde er at få leveret dine produkter til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig tit endvidere temmelig praktisk. Den mest billige fragtløsning vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne.
6Vi går generelt ind for at se nærmere på om webbutikken er godkendt af e-mærket, eftersom det skulle være en erklæring om at internet selskabet føjer de opstillede regler, og at online forretningen nu og da vurderes af jurister der er inde i de gældende vilkår. Før nogen køber billige gulvsliber på en e-shop behøver man reelt tage stilling til shoppens forretningsvilkår.
7Flere e-butikker tildeler nu om stunder en række forskellige billige leveringsmuligheder til gulvsliber. Et hit er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, som gør det muligt at hente din bestilling når du har lyst. Fragtformen er jo ret så gnidningsløs, og typisk endda den billigste fragtmetode.
8Leveringshastigheden er jo yderst essentiel ifald man skal bruge varerne omgående, og af den grund er det utvivlsomt væsentligt at du finder den estimerede leveringsdato for gulvsliber. De fleste e-firmaer i Danmark præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en række varer, hvilket nødvendiggør at orden realiseres tidligere end et angivent klokkeslæt.
9Den billigste form for levering kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, hvilket stiller krav om at du har bopæl nærved internet webshoppens lager. Den fragtform er ret bestemmende forudsat man skal bruge gulvsliber omgående. Alternativt så præsterer en hel del butikker på nettet fragt uden gebyr, men oftest kun hvis der indkøbes for en konkret sum.