Bygpris.dk

Multisliber

Metabo Multisliber FMS 200 Intec
540 kr.
Læs mere
Multisliber 180 watt med 100 dele
536 kr.
Læs mere
Multisliber/fugeskærer 200 W med tilbehørssæt - TE-MG 300 EQ Kit
699 kr.
Læs mere
Multisliber 260 watt 3 i 1
461 kr.
Læs mere
Tilbehørssæt til multisliber PowerPlus
118 kr.
Læs mere
Gips- og loftsliber 225 mm 1220 watt PowerPlus POWX0478
1.300 kr.
Læs mere
Slibe- og pudsesæt 28 dele ProBuilder
70 kr.
Læs mere
Multisliber 135 watt PowerPlus POW1820
299 kr.
Læs mere
Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Læs mere
Multisliber 3-i-1 200W MAX
328 kr.
Læs mere
Multisliber 130 watt ProBuilder 43627
170 kr.
Læs mere
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk. PowerPlus
494 kr.
Læs mere
Multisliber 200W med 126 dele PowerPlus
529 kr.
Læs mere
Multisliber 220 watt PowerPlus POWX0480
421 kr.
Læs mere
Slibemus 135 watt PowerPlus POW4001
199 kr.
Læs mere
Slibemus 140 watt PowerPlus
209 kr.
Læs mere
Tilbehørssæt til Multisliber 135 watt PowerPlus POW18205
70 kr.
Læs mere
Multisliber til bor, knive, sakse og sten PowerPlus POWX1350
360 kr.
Læs mere
Sibesæt til boremaskine/minisliber ProBuilder
69 kr.
Læs mere
Multisliber 300 watt med tilbehør PowerPlus POWE80010
440 kr.
Læs mere
Fugeskærer/multisliber 280 watt ProBuilder 43615
329 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige multisliber hos de forskellige online byggecentre. En del giver gode priser, og andre satser på service. Du skal tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder når du handler online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Ifald du vil have produkterne hurtigt eller bare vil slippe for fragten, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne selv. Dette er navnligt et alternativ hos de kendte byggemarkeder.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med alverdens spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at shoppe hos et online byggecenter, som tilbyder hjælp til valg af multisliber.
Flere byggemarkeder har et enormt udvalg af varer, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt type af vare. Du kan tænke på om det er afgørende for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, udover bare multisliber.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at undersøge, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og almenkendte forretninger, hvilket medvirker til øget troværdighed når man handler online. Det vil nogle se en fordel i.
De gængse byggecentre udbyder varer fra alle mulige nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et bredt sortiment af multisliber online.
De store byggemarkeder finder du i det meste af landet, og hermed har de fleste tilbuddet om at handle online og hente varerne på egen hånd. Som følge af det har man chancen for at slippe for leveringsomkostningen, og endda få varerne lige nu.

Nichewebshop

Mange nicheforhandlere har en dybdegående viden om deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Således forventes det at du får ekstremt informativ service fra folk der er eksperter i lige præcis multisliber.
De fleste nicheforhandlere er opstartsfirmaer, som oftest er dansk ejede, gerne sågar lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe idet du handler multisliber online hos dem.
Flertallet af nichebutikker på nettet producerer selv varerne som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte hos de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få lavere priser.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 personer i selskabets 9 butikker. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af ca. 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

multisliber bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

multisliber harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i deres 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag omtrent 100 mennesker i deres 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

multisliber jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 personer i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

multisliber silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Typisk vil det vise sig af stor betydning at have lavet et budget for optimeringen, så du har kontrol over udgifterne. Det er en fordel at gennemgå samtlige omkostninger, hvorefter man kan søge sig frem til udgiften ved dem hver især.
2Godt forarbejde viser sig som kilden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du er nødt til at nedskrive en effektiv køreplan, der viser hvilke opgaver der skal laves på hvilken dag, samt en dertilhørende numerisk orden. Det anbefales at være konkret når du laver tidsplanen.
3Ved projekter udendørs kan vejret få en stor rolle. På grund af dette bør du hyppigt se prognosen for vejret i tiden op til byggeprocessen, så det ikke med et brag går i gang med at stå ned i stænger bedst som du arbejder hårdt på det avancerede byggeprojekt.
4Du bør nødig undlade at tage højde for sikkerheden, så husk sikkerhedstøj som fx arbejdssko som hjælper dig mod potentielle uheld. Det er essentielt at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke får assistance fra en professionel.
5Du kan få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det ydes når byggeriet er miljøvenligt. Bidraget forudsætter dermed at ombygningen har en positiv betydning for naturen.
6Der kommer altid uforudsete vanskeligheder når det kommer til svære opgaver, og på grund af det vil det vise sig essentielt at der afsættes nok plads i kalenderen, som vil medvirke til at man er tryg ved at man når det til siden.
7Forud for at du går i gang med byggeriet må det være ufatteligt fundamentalt med en forsikring om, at dit projekt overholder loven. Alt efter hvor du bor vil der vise sig diverse love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
8Det kan vise sig aktuelt at du har de presserende byggematerialer klar til brug før du kaster dig over håndværket. Du har god gavn af at sammensætte en simpel indkøbsseddel hvoraf der fremgår de materialer du får brug for, og dernæst gennemløbe listen, med øje for at du er overbevist om at der ikke mangler noget.
9Det anbefales at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed hvis det er krævende byggeopgaver. Nogle ting bør udføres af flere mennesker. Derudover vil det blive bedre og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
10Man må under ingen omstændigheder undvære værktøj. Typisk kan det vise sig betydningsfuldt at du har udstyret parat inden du begynder på byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at inkludere de her omkostninger i dit udgiftsbudget.
11Du bør tænke over om du magter at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør have professionel assistance til opstarten af byggeriet. Såfremt du ønsker hjælp fra en ekspert vil det typisk være en god idé at lede efter tilbud fra flere håndværkere.
12Du har adgang til et bredt udvalg af guides og videoer online som der kan findes hjælp i. Især YouTube er formidler af store mængder brugbar information, navnligt såfremt man bruger den engelske version.
De bedst vurderede byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er yderst flot. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt flot. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er rigtig imponerende. Karakteren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er meget beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet toprating, og kun 8 % giver den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er enormt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.

akku, lille, mini, Black & Decker, Bosch, Dewalt, Dremel, Einhell, Falke, Fein, Festool, Ford, Makita, Metabo, Mitsutomo, Parkside, Power Craft, ProBuilder, Proxxon, Ryobi, Selekta, SKIL, Tech-Pro, Toolmate, Top Craft, Worx, 12v, 18v, 230v, batteri, batteri, træ

Hvilken slags levering er smartest?

En stor portion online webshops foreslår nu til dags et hav af forskellige billige leveringsformer til multisliber. En af de mest almindelige er p.t. at få leveret til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Løsningen er jo ret så bekvem, samt oftest endvidere den billigste leveringsmetode.

Du kunne lige så vel tænke over at få ordren sendt hjem til dig eller ud til din arbejdsplads. Denne er typisk et hak dyrere, men samtidig særligt nem ved køb af multisliber online. Den mest betalelige leveringsmodel er dog at du selv henter varerne, hvilket dog nødvendiggør at du er i nærheden af internet forretningens byggecenter, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på multisliber er jo ultra aktuel i tilfælde af at vi har brug for din pakke om få sekunder, så af den grund er det sandelig relevant at du gransker leveringstidspunktet ved multisliber. Størstedelen af online virksomheder – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – giver billig levering på blot en enkelt hverdag på mange varer online, men det påkræver at bestillingen fuldbyrdes før et besluttet tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få varen betjent forinden de pakkeansatte tager hjem.

Indtil flere internet webshops sikrer portofri fragt på multisliber online, men tit gælder det kun hvis man indkøber for et fastsat beløb. I øvrigt må man tage den mest billige leveringsmåde, som ofte er at få leveret bestillingen til en pakkeshop.

Adskillige byggemarkeder foreslår afhentning hvor du handler billig multisliber derhjemme og selv henter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen. Byggekæderne giver blandt andet afhentning af multisliber i disse områder:

Farum, Rødovre, Højbjerg, Slagelse, Tilst, Lillerød, Ølstykke, Risskov, Aarhus, Randers, Viborg, Holbæk, Brøndby, Ringsted, Greve, Thisted, Hedensted, Værløse, Skanderborg, Åbyhøj, Frederiksværk, Odense, Aalborg, Allerød, Esbjerg, Virum, Gentofte, Nørresundby, Struer, Frederikshavn, Lyngby, Søborg, Herning, Haslev, Ikast, Roskilde, Dragør, Nykøbing Falster, Kokkedal, Aabenraa, Hillerød, København, Horsens, Kolding, Vallensbæk, Næstved, Hedehusene, Vordingborg, Skive, Hørsholm, Rudersdal, Hjørring, Tårnby, Frederiksberg, Ballerup, Grenaa, Jyllinge, Nyborg, Brabrand, Lystrup, Albertslund, Hvidovre, Vanløse, Frederikssund, Herlev, Køge, Brønderslev, Odder, Gladsaxe, Glostrup, Svendborg, Charlottenlund, Rønne, Birkerød, Korsør, Sønderborg, Hobro, Nærum, Kalundborg, Haderslev, Vejle, Brønshøj, Varde, Solrød Strand, Ishøj, Helsingør, Nakskov, Stenløse, Fredericia, Silkeborg, Valby, Holstebro, Middelfart, og Taastrup, .

Afhentning af multisliber er en mulighed i alle regioner af landet: Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når der ses på tendenserne bliver det tydeligt, at mennesker som regel søger efter for eksempel multisliber online og billig multisliber. Vi ser derudover ofte online shoppere kigge efter bl.a. multisliber tilbud, køb multisliber samt multisliber priser, foruden de gængse byggecentre som XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark, Davidsen og Bauhaus.

Rabat på multisliber

Det er usædvanlig smart for folk at finde de bedste priser på billige multisliber online hos flere internet firmaer i Danmark, og af den grund har de fleste netshops set sig nødsaget til at presse priserne på multisliber enormt, og ydermere præstere levering uden beregning.

Derfor kan det ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at besigtige nogle forskellige firmaer på nettet efter udsalg og tilbud på multisliber online forud for at du handler, således at man er sikker på at antage den billigste pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

Du må lige meget hvad ikke undervurdere, at når en forhandler på nettet afhænder billige multisliber online til en salgspris som er uhørt billig, så bør det ofte være et tegn på en uærlig online forretning. Køb med betalingskort er imidlertid indbefattet af et regelsæt, som skærmer folk overfor snydagtige internet forhandlere.

Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du udnytte en løsning fra eksempelvis ViaBill, når du vil betale prisen på multisliber i flere bidder. Det tilbydes typisk i nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de store byggecentre som fx Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

Ved kig i tallene er det markant, at online shoppere jævnligt søger bl.a. billig multisliber og multisliber priser. Vi ser derudover jævnligt netshoppere søge efter bl.a. multisliber tilbud, multisliber online og køb multisliber.

Udforsk folks vurderinger

Trustpilot frembyder fuldt ud gode chancer for at tolke en lang række nuværende konsumenters observationer og derfor stiller vi forslag om, at du eksaminerer e-handlens bedømmelser inden du shopper billige multisliber online.

Facebook byder på desuden de facto fine genveje til at få indblik i netshoppens kundefokus. Herinde møder vi nogle butikker på nettet som gør det muligt at forfatte en omtale af købsoplevelsen, som også kan anvendes til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før nogen bestiller billige multisliber online på en internet handler burde de uden tvivl se på forhandlerens forretningsaftale, men det er almindeligvis ikke særlig sjovt, særligt hos de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

Et alternativt forslag kan derfor være at granske hvorvidt e-firmaet er e-mærket, som burde være en indikation om at webbutikken opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, og at online firmaet nu og da gennemses af fagfolk som kender til vilkårene.

Dette er desuden din genvej til at blive assisteret, såfremt du oplever vanskeligheder som følge af din bestilling af multisliber. Foruden dette går vi ind for at køber er sat ind i de mest essentielle retningslinjer der gælder for bestillingen af multisliber online, fx hvilken ombytningsrettighed internet forhandleren benytter.

I den relation er det samtidig vigtigt, at man altid gemmer sin ordremail, således man senere vil kunne bevise sin bestilling af multisliber, ligegyldig om man handler fra Bygma, Stark, 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Poul gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Susanne S gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

Morten Petersen gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Tina Jørgensen gav 5 stjerner

Det var helt ok.

9 gode råd til køb på nettet
1Den mindst kostelige leveringsudgave er unægtelig at hente pakken selv, men den mulighed afhænger af at du lever i kort afstand af e-forretningens hjemsted. Den leveringsløsning kan vise sig at være rigtig afgørende forudsat du mangler multisliber med det samme. Alternativt så præsterer flere online varehuse fragt uden beregning, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at du indkøber for en konkret pris.
2Trustpilot medfører fuldstændig gode løsninger til at beskue en hel del forhenværende brugeres kritik og derfor er det smart, at du læser e-firmaets vurderinger før du bestiller billige multisliber online. Facebook frembringer endvidere fuldstændig solide muligheder for at få indtryk af e-butikkens kundetilfredshed.
3Det er jo efterhånden særdeles hensigtsmæssigt for internetbrugere at tjekke tilbud online på billige multisliber fra forskellige internet shops, og ergo lover utallige online forretninger billig levering. Trods dette kan det alligevel blive smart at studere indtil flere online varehuse efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din handel, så man er velinformeret til at opnå den skarpeste pris.
4Fragtperioden er usædvanlig aktuel i tilfælde af at du absolut skal bruge dine nye produkter om få sekunder, så med det formål er det fuldkommen fornuftigt at man ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt på multisliber. En hel del internet forhandlere tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit varenumre, som dog er regnet ud fra at orden realiseres før et givent klokkeslæt.
5Generelt anbefaler vi at kigge om online virksomheden er tilsluttet e-mærket, fordi det kan være et signal om at e-shoppen retter sig efter de danske regler, og at netshoppen lejlighedsvis revurderes af jurister som har ekspertise inden for reglerne på området. Forud for at nogen køber billige multisliber i en butik kan man utvivlsomt bese deres handelsbetingelser.
6En stor portion online varehuse foreslår i vore dage et bredt udvalg af billige muligheder for fragt til multisliber. En der er meget almindelig er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din bestilling når du har tid. Fragtløsningen er nemlig særdeles fremkommelig, samt typisk desuden den billigste fragtmulighed.
7Generelt tilråder vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en lovbestemmelse, som begunstiger dig som kunde overfor falske online varehuse. Som et alternativ kan du drage fordel af en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afdrage prisen over en periode.
8Forinden nogen køber billige multisliber på en e-forretning burde man utvivlsomt kigge på virksomhedens handelsaftale, men det er bare ikke specielt ophidsende. Yderligere rekommanderer vi at køber er påpasselig med de fundamentale vilkår der kan have betydning for bestillingen af billige multisliber online, f.eks. hvilken byttepolitik netshoppen tilbyder.
9Nogle få internet selskaber yder fragt uden beregning på multisliber, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at der shoppes for et bestemt beløb. Som alternativ bør man udvælge den mest billige mulighed for levering, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at levere pakken til en pakkeshop. Løsningen bliver sædvanligvis ligeledes super hensigtsmæssig. Den mindst kostelige leveringsversion vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren.