Bygpris.dk

Økse

Økse 1550g GROUW
245 kr.
Læs mere
Skovøkse 1000gr GROUW 97709
145 kr.
Læs mere
Flækøkse 3000 gram, med ergonomisk skaft Kreator KRTGR8011
306 kr.
Læs mere
Økse 550g
130 kr.
Læs mere
Flækøkse GOLD 2000 gram KwB 4534-20
460 kr.
Læs mere
Flækøkse 2500gr Hultafors SLY 141-2,5 RA
882 kr.
Læs mere
Flækøkse 2500 gram HERO 3089-250
199 kr.
Læs mere
Skovøkse 1250 gram, med ergonomisk skaft Kreator KRTGR8002
248 kr.
Læs mere
Håndøkse 600 gram med ergonomisk skaft Kreator KRTGR8001
134 kr.
Læs mere
Håndøkse 900gr Staco 580371090
176 kr.
Læs mere
Økse 910g GROUW
208 kr.
Læs mere
Skovøkse GOLD 1600 gram KwB 4532-26
306 kr.
Læs mere
Flækøkse 2500gr Staco 580371025
324 kr.
Læs mere
Håndøkse 800gr Hultafors H 008 SV
370 kr.
Læs mere
Håndøkse 600gr Rawlink 69310
79 kr.
Læs mere
Håndøkse 600gr Hultafors H 006 SV
360 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare ønsker at undvære fragten, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne personligt. Dette er i høj grad muligt hos de udbredte byggemarkeder.
Du skal kende de regler der gælder når du shopper online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør du tjekke butikkens handelsbetingelser.
Det er selvsagt utrolig afgørende at tjekke, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers må du vælge et andet.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige økse hos de forskellige online byggemarkeder. En del giver gode priser, imens øvrige fokuserer på faglig sparring. Du skal gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
For mange er byggeprojekter ens betydende med en lang række spørgsmål. På grund af det bør du overveje at købe fra en netbutik, hvor du bliver tilbudt sparring omkring økse.
Flere byggecentre sælger et enormt produktudvalg, hvorimod nogle er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du skal beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, foruden blot økse.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre køber produkter fra diverse leverandører, og takket være dette kan du købe fra et bredt udvalg af økse online.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig der shopper online. Det kan du se positivt på.
De velkendte byggemarkeder har butikker nær dig, og derfor har mange valget om at købe online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Som følge af det har du chancen for at undvære leveringsgebyret, og endda få produkterne med det samme.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på nettet ved ekstremt meget om de varer de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund kan du opleve mere indsigtsfuld rådgivning fra personale som er specialister i netop økse.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online får du et ekstra godt tilbud.
Mange online nichebutikker er små familiefirmaer, som typisk drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt nær dig. Disse kan du støtte ved at bestille økse online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag over 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i firmaets 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

økse bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

økse silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag over 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

økse jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix satser på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

økse harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 ansatte i deres 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det er oplagt at søge hjælp til byggeprocessen, ikke mindst ved større byggerier. Flere ting gør krav på flere end en enkelt person. Samtidig viser det sig mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
2Ved udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en afgørende rolle. På grund af dette kan du løbende tage et kig på vejrprognosen i perioden for byggeprocessen, så du undgår at det mod forventning går i gang med at vælte ned når du netop vil påbegynde det avancerede projekt.
3Forberedelse vil altid være nøglen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du anbefales at have en gennemarbejdet plan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, inklusiv en prioriteringsliste. Forsøg at være konkret når du udarbejder din arbejdsplan.
4Du bør nødig undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej påklædning inklusiv arbejdshjelm som sikring imod mulige skader. Det er af stor betydning at du husker din sikkerhed i byggeriet, især ifald du ikke får professionel assistance.
5Det vil vise sig meningsfuldt at have de presserende bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du begynder arbejdet. Du bør nedskrive en punktforms huskeliste med hver eneste ting der skal bruges, og så efterse punkterne, med det formål at du sikrer dig at der ikke mangler noget.
6Du kan indhente offentlig støtte til byggerier. Det får man hvis byggeriet er miljøvenligt. Tilskudet betinges altså af at byggeprojektet gør en positiv forskel for klimaet.
7Der er alverdens instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube bringer dig overvældende meget nyttig info, navnligt hvis du bruger den engelske version.
8Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsigelige udfordringer i tilfælde med avancerede opgaver, og følgelig vil det vise sig af stor betydning at man afsætter betragtelig plads i køreplanen, som bidrager til at man kan være selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
9Du må ikke mangle værktøj. I mange tilfælde vil det være af stor betydning at du har det ved hånden idet du tager fat på dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at medregne disse udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
10Typisk vil det være fundamentalt at lave et udgiftsbudget for ombygningen, så man har kontrol over udgifterne. Det kan vise sig at være behjælpeligt at nedskrive samtlige poster, og bagefter søge sig frem til beløbet for dem én efter én.
11Måske burde du overveje hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du hellere burde hente hjælp fra en professionel til afslutningen af byggeprocessen. Såfremt du vil benytte hjælp fra en fagmand kunne det være en god idé at få forslag fra en håndfuld virksomheder.
12Før du starter dit byggeprojekt kan det vise sig ret betydningsfuldt med en forsikring om, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor kan der være mange love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
De mest populære byggeshops
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er hamrende flot. Ratingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som selvsagt er ret så beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er kolossalt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er virkelig overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.

bred, enhånds, hånd, kombi, lang, let, letvægts, lille, mini, stor, Adano, Bahco, Fiskars, Gardena, Hultafors, Husquarna, Jonsered, Morsø, Stanley, Stihl, Viking, kniv, træskaft, bil, børn, camping, køkken, snedker, tømrer

Hvilken leveringsmanér er bedst?

En hel del online butikker giver heldigvis en lang række forskellige billige leveringsmidler til økse. En favorit iblandt mange er i øjeblikket levering til en pakkeshop, som gør at du kan hente de købte varer når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er nemlig meget nem, og oftest endda den mest letkøbte mulighed for levering.

Du kunne derudover vælge at bestille levering til din private bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Fragttypen er som oftest lidt mindre billig, men lige så vel ualmindeligt ukompliceret for økse online. Den billigste form for levering er uden tvivl at hente pakken selv, hvilket stiller krav om at du lever med kort afstand til online virksomhedens byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på økse kan være særligt afgørende om man absolut skal bruge dine nye varer om få sekunder, og herved er det relativt meningsfuldt at du checker tidshorisonten for levering ved økse. Masser af e-firmaer i Danmark – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – byder på billig dag-til-dag fragt på mange produkter online, men vær påpasselig da det påkræver at transaktionen gennemføres forud for et konkret tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få pakken fikset forud for at pakkemedarbejderne drager hjemad.

Flere internet selskaber lover gratis fragt på økse online, men ofte kræves det at man indkøber for en præcis sum. I øvrigt skal man overveje den mest betalelige mulighed for levering, der i mange tilfælde vil være at få bragt bestillingen til et afhentningssted.

En lang række byggecentre tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig økse hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og 10-4. Byggecentrene tildeler bl.a. click-and-collect på økse i følgende områder:

Brønderslev, Ikast, Korsør, Charlottenlund, Silkeborg, Struer, Åbyhøj, Aabenraa, Farum, Jyllinge, Værløse, Hillerød, Vanløse, Kolding, Frederiksværk, Skive, Søborg, Aarhus, Haslev, Hvidovre, Fredericia, Nykøbing Falster, Hjørring, Vordingborg, Tilst, Ballerup, Valby, Taastrup, Risskov, Holbæk, Albertslund, Frederiksberg, Horsens, Lystrup, Herlev, Aalborg, Odense, Ishøj, Sønderborg, Odder, Herning, Dragør, Glostrup, Brabrand, Birkerød, Kalundborg, Næstved, Gladsaxe, Roskilde, Ølstykke, Frederikssund, Viborg, Lyngby, Thisted, København, Nørresundby, Haderslev, Allerød, Virum, Middelfart, Rudersdal, Gentofte, Hørsholm, Højbjerg, Vallensbæk, Randers, Hedensted, Hedehusene, Rødovre, Lillerød, Helsingør, Greve, Frederikshavn, Tårnby, Stenløse, Varde, Køge, Svendborg, Hobro, Ringsted, Brøndby, Skanderborg, Nyborg, Grenaa, Solrød Strand, Rønne, Nærum, Nakskov, Kokkedal, Vejle, Brønshøj, Slagelse, Holstebro, og Esbjerg, .

Click-and-collect for økse er en mulighed i de fleste regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark) og Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Amager).

Når vi ser på søgedata fremstår det markant, at internet shoppere som regel søger for eksempel billig økse og køb økse. Foruden dette ser man ofte netshoppere søge efter bl.a. økse online, økse tilbud og økse priser, plus de udbredte byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og Bauhaus.

Gode tilbud på økse

Det er jo efterhånden ultra enkelt for enhver at finde de laveste priser på billige økse online på forskellige e-handler, og af den grund har flertallet af online forhandlere set sig tvunget til at mindske udsalgspriserne på økse helt i bund, og ovenikøbet garantere billig fragt.

Det kan dog imidlertid blive rentabelt at tjekke indtil flere internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på økse online forinden du færdiggør din shopping, således at man ikke er i tvivl om at få den prisbilligste pris. Kig ikke bare på de udbredte byggemarkeder som 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Bygma.

Man skal alligevel huske på, at ifald en internet forhandler udlover billige økse online for en pris som er besynderligt billig, så burde det tit være et faresignal om en bedragerisk butik. Køb med gængse betalingskort er imidlertid dækket ind under et regulativ, som garanterer køber overfor snydagtige netbutikker.

Vi foreslår generelt kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning kan du anvende et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du hellere vil honorere prisen på økse over tid. Dette fås typisk ved nichebutikker, men dog sjældent de store byggecentre som fx XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan og Davidsen.

Når man ser på tendenserne bliver det tydeligt, at online shoppere jævnligt leder efter bl.a. økse tilbud og billig økse. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere lede efter fx køb økse, økse priser samt økse online.

Kig på andre menneskers meninger

Trustpilot frembringer fuldt ud belejlige muligheder for at kortlægge diverse aktuelle konsumenters iagttagelser og derved er det klogt, at du evaluerer online butikkens vurderinger før du lægger din bestilling på billige økse online.

Facebook frembringer tilsvarende fuldstændig passelige genveje til at få en idé om netshoppens kundefokus. Herinde ses endda webbutikker som gør det muligt at meddele en evaluering af ordreforløbet, som ydermere burde benyttes til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Før folk bestiller billige økse online i en butik kan de principielt gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens handelsaftale, men det er oftest en omfattende opgave, især ved de store byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Bygma.

Et andet alternativ kunne derfor være at granske hvorvidt online forhandleren er tilsluttet e-mærket, hvilket kan være et kendetegn for at online shoppen tilslutter sig de officielle danske regler, tillige med at forretningen rutinemæssigt undersøges af eksperter der forstår lovene på området.

Dette er en god lejlighed til en hjælpende hånd, for så vidt du får udfordringer ved din shopping med økse. Ydermere er det at foretrække at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest basale regler gældende for købet af økse online, som for eksempel den ombytningsrettighed shoppen har.

I den forbindelse er det ligeledes essesentielt, at man permanent bibeholder sin faktura e-mail, således man fremadrettet vil kunne bevidne købet af økse, hvad end man har købt fra Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma eller XL-Byg.

Karen Hansen gav 5 stjerner

Virkelig god service

Jens gav 4 stjerner

Alt var i orden

Jette Jensen gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Lone Kristensen gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

9 gode råd til online shopping
1Den prisbilligste leveringsløsning er uden tvivl at du selv henter pakken, men den mulighed beroer på at du opholder dig i nærheden af e-butikkens lager. Den leveringsmulighed er meget vigtig om vi har brug for økse med det samme. Alternativt så frembyder nogle online webshops gratis levering, men for det meste er det under forudsætning af at der købes for et konkret beløb.
2En hel del e-butikker tilbyder fragt uden omkostninger på økse, men i mange tilfælde kræver det at du shopper for en fastsat pris. I øvrigt må du gribe den mindst kostelige fragtform, som oftest er at få fragtfirmaet til at bringe varerne til en pakkeshop. Den bliver tit samtidig særdeles ligetil. Den mest letkøbte leveringsløsning vil dog altid være selv at hente produkterne.
3Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med betalingskort er indbefattet af et lovbud, hvilket passer på os overfor uoprigtige online varehuse. Som en alternativ mulighed kunne du vælge et tilbud fra eksempelvis ViaBill, såfremt du foretrækker at honorere omkostningerne i flere bidder.
4Leveringstidspunktet er særligt aktuel i tilfælde af at vi har brug for ordren straks, så derfor er det ret på sin plads at vi dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt ved økse. En hel del forretninger på nettet garanterer billig 1 dags levering på en række af deres varenumre, hvilket dog antager at ordren placeres før et konkret klokkeslæt.
5Det er jo ret så nemt for internetbrugere at finde de laveste priser online på billige økse på diverse internet selskaber, og til tak garanterer de fleste internet firmaer fragt uden beregning. Til gengæld kan det stadigvæk vise sig profitabelt at inspicere et par online virksomheder efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører dit køb, så man er sikret at få den mindst kostelige pris.
6Forinden nogen handler billige økse hos en shop kunne de reelt bese deres handelsbetingelser, det er dog almindeligvis ikke super spændende. Ligeså foreslåes det at man er opmærksom på de mest relevante retningslinjer der kan have indvirkning på bestillingen af billige økse online, til eksempel den byttepolitik e-butikken bruger.
7Trustpilot frembringer ret så passende løsninger til at beskue diverse aktuelle forbrugeres evalueringer og derved er det smart, at du kigger på internet selskabets vurderinger inden du handler billige økse online. Facebook byder på tilsvarende immervæk hensigtsmæssige løsninger til at få en idé om e-handlens pålidelighed.
8Vi tilråder generelt at granske om internet selskabet er e-mærket medlem, som typisk er en sikkerhed for at internet virksomheden understøtter de danske regler, foruden at e-handlen hyppigt kontrolleres af specialister der er meget fortrolige de gældende bestemmelser. Inden folk bestiller billige økse hos en forretning på nettet kan de helt sikkert gennemgå netshoppens vilkår.
9Adskillige outlets på nettet yder nu et stort udvalg af billige leveringsløsninger til økse. En favorit er p.t. at få leveret til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte varer når der er mulighed for det. Løsningen er altså rigtig enkel, og typisk derudover den billigste fragttype.