Bygpris.dk

Vertikalskærer

Makita VERTIKALSKÆRER 32CM
935 kr.
Læs mere
Makita Vertikalskærer 36 cm
1.515 kr.
Læs mere
Vertikalskærer 31 cm 1.200 W - GC-ES 1231/1
699 kr.
Læs mere
Bosch AVR 1100 Vertikalskærer - 060088A100
1.406 kr.
Læs mere
Elektrisk vertikalskærer AL-KO 32.5 VE Basic Care Classic
899 kr.
Læs mere
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460TG
3.749 kr.
Læs mere
Gardena Elektrisk Vertikalskærer Evc 1000 - 04068-20
1.629 kr.
Læs mere
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460B
4.199 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at vide, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Der er variationer i prisen på billige vertikalskærer fra byggecenter til byggecenter. Enkelte giver de bedste tilbud, imens nogle giver kompetent rådgivning. Du bør vide hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggemarkeder tilbyder et enormt udvalg, hvorimod andre har fokus på en specifik type af vare. Du skal reflektere over om det er afgørende for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden blot vertikalskærer.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan du med fordel vælge en online byggeshop, som kan tilbyde rådgivning til valg af vertikalskærer.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at spare fragten, så kan du overveje at transportere produkterne personligt. Dette er i høj grad en mulighed hos de udbredte byggecentre.
Du skal vide hvilke retningslinjer butikken udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor læse butikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og herigennem har folk tilbuddet om at købe online og køre produkterne på egen hånd. Derved har du chancen for at undgå fragtomkostningen, samt ovenikøbet have produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er udbredte og kendte forretninger, som kan medvirke til øget troværdighed når du skal handle online. Det kan du se som positivt.
De kendte byggecentre tilbyder produkter fra adskillige nichebutikker, så du kan handle fra et stort udvalg af vertikalskærer online.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche er opstartsvirksomheder, der typisk drives i Danmark, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Dem understøtter du ved at købe vertikalskærer online hos dem.
Majoriteten af niche netbutikker er producenter af de varer der sælges i de store byggekæder. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online vil du få lavere priser.
Mange online nichebutikker har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Således vil du modtage en høj grad af kyndig service fra mennesker der er specialister i netop vertikalskærer.
De største byggecentre i Danmark
vertikalskærer silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

vertikalskærer harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag over 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

vertikalskærer jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

vertikalskærer bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 medarbejdere i forretningens 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du bør overveje hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du hellere skal have hjælp fra en professionel til noget af byggeprocessen. Når du henter assistance fra en professionel kunne det være en god idé at hente en pris fra en håndfuld foretagender.
2I god tid inden at du starter dit byggeprojekt kan det være aldeles afgørende at man sikrer sig, at projektet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
3Du har mulighed for at få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås såfremt renoveringen hjælper miljøet. Bidraget kræver altså at projektet influerer positivt på naturen.
4Du finder en overflod af hjælpeartikler og videoer via nettet hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube tilbyder dig enorme mængder anvendelig viden, særligt hvis man leder på engelsk.
5Det anbefales at indhente hjælp til dele af projektet, navnlig ift. omfangsrige byggeprocesser. Krævende byggeprojekter gør krav på flere mennesker. I øvrigt bør det blive mere produktivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
6Der præsenterer sig uden tvivl ubelejlige problemstillinger når det handler om avancerede opgaver, og følgelig vil det være meningsfuldt at der afsættes en del plads i agendaen, som gør at man kan være afslappet omkring at komme i mål.
7Ved udendørs byggeprojekter kan vejret få en essentiel rolle. Af den grund skal du ofte se prognosen for vejret i dagene op til byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt begynder at stå ned i stænger bedst som du er godt i gang med det krævende byggeprojekt.
8Du må for alt i verden ikke forsømme dit eget helbred, så glem ikke beklædning herunder hoved- og fodbeklædning som hjælp imod mulige skader. Det er vigtigt med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke investerer i professionel assistance.
9Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for projektet, så man har styr på udgifterne. Det må være en fordel at beskrive alle udgiftsposter, hvorefter man kan tjekke ens købspris for hver eneste af dem.
10Du må nødig fattes grej. Typisk kan det vise sig strategisk at du har udstyret tilgængeligt inden du indleder arbejdet. Det er desuden godt at påregne disse udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
11Muligvis kan det blive vigtigt at du har de relevante bygningsmaterialer til disposition i god tid før du starter arbejdet. Du bør nedskrive en hurtig liste indeholdende alt du skal bruge, og så gennemløbe hver enkelt ting, så du kan føle dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
12Godt forarbejde er metoden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du må lave en strømlinet dagsorden, som dikterer hvilke opgaver der løses på hvilket tidspunkt, inklusiv en rækkefølge. Husk at være skarp idet du udarbejder planen.
De højest bedømte byggekæder
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ultra flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % giver den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ultra godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % giver 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som jo er ultra overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er enormt flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 ratings, hvor hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket altså er fantastisk flot. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.

akku, batteridrevet, efterhængt, elektrisk, kraftig, professionel, AL-KO, Bosch, Dewalt, Einhell, Fiskars, Garden, Gardena, Ginge, Gudenaa, Husquarna, John Deere, Jonsered, Klippo, Makita, MTD, Power Craft, Pto, Ryobi, Stiga, Stihl, Texas, Viking, Worx, 1500w, 1800w, 18v, batteri, benzinmotor, motor, opsamler, batteri, benzin, ATV, græsplæne, havetraktor, minilæsser, mos, traktor, ledning

Hvilken leveringsmanér er smartest?

Temmelig mange shops på nettet udlover nu et stort udvalg af billige leveringsmetoder til vertikalskærer. En af de populære er nu til dags afhentningssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente pakken når det passer ind i din hverdag. Metoden er jo ret så hensigtsmæssig, samt i mange tilfælde ydermere den prisbilligste leveringstype.

Du kan ydermere forsøge at bestille produkterne til levering til din private bopæl eller ud til dit arbejde. Fragtløsningen er af og til et hak mindre billig, men endda særdeles ligetil med vertikalskærer online. Den mest prisbevidste mulighed for levering kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, som jo kræver at du har bopæl i nærheden af internet forhandlerens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på vertikalskærer kan være ultra udslagsgivende i tilfælde af at du har behov for dine nye varer omgående, så herved er det tydeligvis vigtigt at du dobbelttjekker den anslåede leveringsdato på vertikalskærer. Temmelig mange online outlets – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – tilbyder billig 1 dags fragt på en masse varenumre online, som imidlertid tager udgangspunkt i at ordren køres igennem forinden et besluttet tidspunkt, med det formål at de kan nå at få varen distribueret før lagermedarbejderne har fri.

En hel del internet foretagender frembyder fragt uden gebyr på vertikalskærer online, men tit gælder det kun hvis man aftager for en konkret pris. Ellers skal man beslutte sig for den billigste leveringsmetode, hvilket ofte er at få bragt dine produkter til et udleveringssted.

Store kæder frembyder click-and-collect hvor du handler billig vertikalskærer online men selv henter i butikken. Fx Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark og 10-4. Byggecentrene frembyder blandt andet afhentning af vertikalskærer i følgende byer:

Vordingborg, Valby, Søborg, Hillerød, Sønderborg, Farum, Odense, Taastrup, Hobro, Aabenraa, Kolding, Herlev, Hedensted, Skive, Hedehusene, Risskov, Lyngby, Thisted, Randers, Kalundborg, Varde, Nærum, Dragør, Birkerød, Silkeborg, Ishøj, Struer, Solrød Strand, Tårnby, Glostrup, Nyborg, Rudersdal, Viborg, Lillerød, Gladsaxe, Frederikshavn, Nakskov, Nykøbing Falster, Middelfart, Horsens, Ringsted, Hørsholm, Ikast, Ølstykke, Højbjerg, Odder, Brøndby, Køge, Haslev, Frederikssund, Brønderslev, Albertslund, Fredericia, Brønshøj, Tilst, Vallensbæk, Slagelse, Kokkedal, Allerød, Haderslev, Holstebro, Vanløse, Frederiksværk, Hvidovre, Lystrup, København, Brabrand, Korsør, Esbjerg, Greve, Vejle, Aarhus, Rønne, Grenaa, Åbyhøj, Næstved, Frederiksberg, Gentofte, Stenløse, Nørresundby, Helsingør, Ballerup, Roskilde, Værløse, Herning, Aalborg, Virum, Holbæk, Jyllinge, Skanderborg, Rødovre, Hjørring, Svendborg, og Charlottenlund, .

Afhentning for vertikalskærer er en mulighed i alle dele af landet: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Østsjælland, Falster, Lolland).

Når man ser på tendenserne er det markant, at mennesker som regel leder efter bl.a. vertikalskærer online og vertikalskærer tilbud. Man ser derudover jævnligt folk søge eksempelvis vertikalskærer priser, køb vertikalskærer og billig vertikalskærer, plus de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma og Stark.

Bedste tilbud på vertikalskærer

Det er jo ultra enkelt for forbrugerne at finde tilbud på billige vertikalskærer online på tværs af internet virksomheder, og af den grund har de fleste shops på nettet været presset til at at sænke prisen på vertikalskærer eftertrykkeligt, og endda sikre billig levering.

Dog kan det ikke desto mindre vise sig smart at efterse et par forskellige internet butikker efter tilbud og udsalg på vertikalskærer online inden du handler, så du er skudsikker på at modtage den skarpeste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

Man skal trods alt være så påpasselig, at i tilfælde af at en e-handler markedsfører billige vertikalskærer online til en pris som virker overordentlig tiltalende, burde det undertiden være et karakteristika der viser en bedragerisk internet virksomhed. Kortbestillinger er heldigvis omfavnet af et reglement, hvilket støtter folk imod uærlige forretninger på nettet.

Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du tilstræber at dække beløbet til vertikalskærer over en længere periode. Dette tilbydes som regel ved niche webshops, men ikke de store byggemarkeder som fx Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

Når der ses på tendenserne står det markant, at online shoppere tit søger efter bl.a. vertikalskærer online og vertikalskærer priser. Derudover oplever vi mange gange mennesker kigge efter eksempelvis billig vertikalskærer, vertikalskærer tilbud og køb vertikalskærer.

Udforsk andre menneskers anmeldelser

Trustpilot leverer tilpas ærlige chancer for at kontrollere en længere række forhenværende køberes omtaler og derfor er det at foretrække, at du ser nærmere på netshoppens vurderinger før du placerer din ordre på billige vertikalskærer online.

Facebook leverer tilsvarende flere gunstige løsninger til at få et kig ind i internet butikkens pålidelighed. Desuden ses faktisk internet shops som giver kunderne mulighed for at meddele en omtale af virksomhedens service, som ligeledes kan bruges til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forinden folk bestiller billige vertikalskærer online på en e-shop burde de reelt få overblik over virksomhedens betingelser, men det er oftest ikke videre interessant, i særdeleshed på de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

En anden mulighed kunne måske være at kontrollere hvorvidt online webshoppen er godkendt af e-mærket, eftersom det generelt er et bevis på at e-butikken efterkommer dansk lovgivning, og at internet shoppen fra tid til anden monitoreres af fagfolk som har nøje kendskab til retningslinjerne.

Desuden tilbydes du mulighed for bistand, hvis du bliver udsat for dilemmaer ved dit køb af vertikalskærer. Tillige kan det være til hjælp at køberen er påpasselig med de vigtigste regler der gør sig gældende i forbindelse med købet af vertikalskærer online, fx den byttepolitik internet virksomheden lover.

Her er det samtidig vigtigt, at man når som helst bevarer sin faktura, således man fremadrettet vil kunne vidne om sit køb af vertikalskærer, uafhængig af om man har handlet hos Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark eller Harald Nyborg.

Michael gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Hanne gav 4 stjerner

god service

Marianne gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Else gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 tips til online shopping
1Før nogen bestiller billige vertikalskærer hos en online webshop bør de for at være på den sikre side tage stilling til webshoppens forretningsbetingelser, det er dog mange gange et tidskrævende projekt. Ligeså er det fornuftigt at du er obs på de elementære reglementer der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige vertikalskærer online, for eksempel hvilken ombytningspolitik forretningen benytter.
2Generelt anbefaler vi at undersøge hvorvidt internet webshoppen er verificeret af e-mærket, da det ofte er en sikkerhed for at e-butikken accepterer de danske regler, tillige med at e-shoppen af og til efterses af fagmænd som har nøje kendskab til reglementet på området. Før folk køber billige vertikalskærer på en e-handler bør man reelt granske forhandlerens handelsbetingelser.
3Enkelte internet virksomheder frembyder fragt uden beregning på vertikalskærer, men tit stiller det krav om at man shopper for en bestemt sum. Alternativt kunne man overveje den billigste løsning til levering, der mange gange vil blive at få dem til at køre bestillingen til et afhentningssted. Leveringstypen er undertiden omvendt meget problemfri. Den billigste leveringsmanér vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv.
4Trustpilot frembringer aldeles habile genveje til at inspicere en længere række nuværende konsumenters oplevelser og derved slår vi et slag for, at du tjekker online butikkens anmeldelser inden du handler billige vertikalskærer online. Facebook yder derudover regulære fine metoder til at få indsigt i online firmaets troværdighed.
5Det er usædvanlig fremkommeligt for købere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige vertikalskærer fra flere online firmaer, og på grund af dette lover en hel del internet firmaer fri fragt. Dog kan det trods alt blive gavnligt at sammenligne en række online virksomheder efter rabat og tilbud før du handler, sådan at man er usvigeligt sikker på at indhente den mindst kostelige pris.
6Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omsluttet af et regelsæt, der skærmer køberen imod falske internet forretninger. Som en alternativ mulighed burde du vælge en løsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du efterspørger at dække regningen over en periode.
7En del shops på nettet foreslår nu om stunder diverse forskellige billige leveringsløsninger til vertikalskærer. Den mest populære er i vore dage levering til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente varerne når det passer dig bedst. Leveringstypen er nemlig super enkel, og tit desuden den mest betalelige leveringsmanér.
8Den billigste fragtform vil altid vise sig at være selv at hente varerne, men den mulighed afhænger af at du fysisk befinder dig med kort afstand til online webshoppens bopæl. Den fragtform kan vise sig at være yderst aktuel ifald man har behov for vertikalskærer om et øjeblik. Alternativt så frembyder nogle enkelte online selskaber fragt uden gebyr, men undertiden forudsætter det at der handles for en præcis sum.
9Antal dages levering er selvfølgelig meget betydningsfuld ifald vi har behov for din ordre om kort tid, så af den grund er det nemlig aktuelt at vi efterser tidshorisonten for levering for vertikalskærer. De fleste online selskaber giver billig 1 hverdags levering på en hel del varenumre, men vær opmærksom på at det er påkrævet at bestillingen køres igennem tidligere end et konkret klokkeslæt.