Bygpris.dk

Brændekløver

ZI-HS22EZ Vertikal Brændekløver Zipper 22 ton
18.741 kr.
Læs mere
Brændekløver 5 ton ZI-HS5TN Zipper
2.522 kr.
Læs mere
ZI-HS7TU 7 tons brændekløver Zipper
2.803 kr.
Læs mere
Klargøring af 26T Brændekløver
1.149 kr.
Læs mere
Ryobi Brændekløver RLS4A
3.148 kr.
Læs mere
Texas Power Split 820V - 230V - Brændekløver
5.499 kr.
Læs mere
Texas Power Split 830V - 380V - Brændekløver
5.499 kr.
Læs mere
Texas 4-delt kløverhoved for Power Split 620 til brændekløver
299 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige brændekløver fra byggecenter til byggecenter. Nogle satser på billige priser, og andre tilbyder faglig rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en masse spørgsmål. Derved kan det være en god idé at handle hos et online byggemarked, hvor du kan få gode råd til valg af brændekløver.
Såfremt du står og skal bruge produkterne nu og her eller bare vil slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at hente materialerne på eget initiativ. Dette er især et alternativ hos de udbredte byggecentre.
Det er helt klart super vigtigt at vide, om den vare du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Du bør kende de betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du kende firmaets betingelser.
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt udvalg af produkter, imens andre specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover blot brændekløver.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder findes i det meste af landet, og derfor har kunderne valget om at handle online og fragte materialerne selv. I kraft af det har du chancen for at slippe for fragtgebyret, og samtidig have produkterne lige nu.
De store byggekæder er populære og velkendte virksomheder, hvilket kan give ubekymrethed når man handler online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De udbredte byggecentre køber produkter fra forskellige leverandører, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et bredt sortiment af brændekløver online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er ekstraordinært passionerede omkring det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derfor bør du modtage en høj grad af nyttig service fra personale med specialistviden i netop brændekløver.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker er små firmaer, der oftest har danske ejere, givetvis sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe når du køber brændekløver online på deres hjemmeside.
Flertallet af specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online vil du få en skarpere pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
brændekløver silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 mennesker i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 ansatte i firmaets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

brændekløver harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

brændekløver jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af over 2.100 personer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 ansatte i firmaets 104 butikker. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 personer i deres 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 personer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

brændekløver bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Nogle gange kan man søge støtte fra det offentlige til byggerier. Det kan man få når byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Det betinger at projektet påvirker naturen.
2Ofte vil det være essentielt at have lavet et budget for byggeprojektet, så man har styr på den økonomiske del. Det kan blive en god idé at nedskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne tjekke ens købspris for hver eneste af dem.
3Der præsenterer sig stort set altid uventede udfordringer i tilfælde med omfangsrige opgaver, og ergo kan det vise sig værdifuldt at man afsætter betragtelig tid i køreplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig sikker på at man får det færdiggjort.
4Godt forarbejde bliver nøglen til et uproblematisk forløb med projektet. Du bør nedskrive en velovervejet plan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk i sammensætningen af din arbejdsplan.
5Måske du burde regne på om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal få hjælp fra en fagperson til områder af projektet. Såfremt du indhenter assistance fra en fagperson er det fordelagtigt at hente prisoverslag fra flere håndværkere.
6Ved byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Af den årsag kan du med jævne mellemrum kigge på vejrudsigten i forbindelse med dit byggeprojekt, så du slipper for at det mod forventning begynder at vælte ned bedst som du vil påbegynde dit svære byggeprojekt.
7Du må for alt i verden ikke glemme dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse som hjelm og sko som beskyttelse imod mulige skader. Det er uundværligt med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt ifald du ikke skaffer assistance fra en professionel.
8Man skal under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige værktøj. Ofte kan det være erstatteligt at du har grejet klar før du går løs med dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at medregne udgifterne hertil i budgettet.
9Længe før du optager arbejdet kan det blive vildt betydningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil lave er lovligt. Alt efter hvor du bor kan der vise sig mange retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
10Måske kan det blive fundamentalt at have de nødvendige materialer handlet ind før du går til værks med håndværket. Du har god gavn af at sammensætte en enkel oversigt hvoraf der fremgår det du har brug for, og som det næste tjekke hver enkelt ting, så du sikrer dig at du har husket alt.
11Der kan findes mange instruktioner og videoer på internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube giver store mængder konstruktiv info, særligt når du søger på engelsk.
12Det anbefales at få hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt såfremt det er store byggeprocesser. Omfangsrige opgaver stiller krav om flere end en enkelt person. Samtidig bør det blive mere produktivt og sjovere når der er flere der bidrager.
De højest ratede byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er meget imponerende. Evalueringen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som altså er yderst imponerende. Karakteren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er kolossalt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ultra imponerende. Karakteren grundlægges af 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % giver den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er yderst beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % har givet toprating, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.

elektrisk, hydraulisk, hånd, lille, professionel, stor, AL-KO, Ariens, GMZ, Güde, Millarco, MTD, Park, Power Craft, Scheppach, Selekta, Stihl, Texas, Toolmate, Trolla, Zoodos, 380v, 5 tons, el, traktor

Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

De fleste byggeforretninger tilbyder nu om stunder alverdens billige former for levering til brændekløver. Den mest almindelige er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente ordren præcis når det passer dig. Leveringsformen er nemlig særdeles let gængelig, samt i mange tilfælde også den prisbilligste leveringsform.

Du kan ydermere tænke over at få produkterne sendt hjem til din privatadresse eller ud på din arbejdsplads. Løsningen bliver desværre et hak mere pebret, men tillige meget let for brændekløver online. Den billigste form for levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, men dette beroer på at du fysisk befinder dig tæt på internet forretningens byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på brændekløver er jo meget væsentlig forudsat vi mangler din ordre øjeblikkeligt, så af den grund er det relativt relevant at du ser nærmere på den anslåede leveringstid ved brændekløver. En hel del internet handler – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – frembyder billig 1 dags fragt på massevis af varer online, men vær på vagt da det betinges af at bestillingen indsendes før et fastslået tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få pakken ekspederet forud for at lagerpersonalet tager hjem.

Nogle få online outlets byder på fragt uden betaling på brændekløver online, men oftest er det betinget af at man aftager for en præcis sum. Desuden skal du snuppe den mest prisbevidste fragtmulighed, som tit er at få dem til at køre din bestilling til et udleveringssted.

En stor portion kæder tildeler klik-og-hent hvor man handler billig brændekløver på nettet men selv henter i byggemarkedet. Fx Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark og Davidsen. De frembyder fx klik-og-hent på brændekløver i følgende byer:

Varde, Greve, Fredericia, Køge, Ølstykke, Svendborg, Aarhus, Skive, Ringsted, Nærum, Gentofte, Næstved, Nykøbing Falster, Skanderborg, Herning, Taastrup, Sønderborg, Aalborg, Hørsholm, Korsør, Frederiksværk, Brabrand, Vanløse, Nyborg, Ishøj, Vordingborg, Værløse, Kolding, Grenaa, Frederikssund, Odder, Haslev, Kokkedal, Horsens, Hobro, Hjørring, Lystrup, Lyngby, Rønne, Valby, Frederiksberg, Dragør, Slagelse, Thisted, Holbæk, Frederikshavn, Haderslev, Tårnby, Tilst, Nørresundby, Albertslund, Højbjerg, Vallensbæk, Rudersdal, Roskilde, Ballerup, Viborg, Randers, København, Ikast, Hillerød, Solrød Strand, Gladsaxe, Aabenraa, Søborg, Jyllinge, Hedensted, Holstebro, Esbjerg, Middelfart, Helsingør, Kalundborg, Charlottenlund, Birkerød, Odense, Silkeborg, Lillerød, Allerød, Vejle, Virum, Hvidovre, Hedehusene, Glostrup, Brønshøj, Brønderslev, Stenløse, Farum, Brøndby, Nakskov, Struer, Åbyhøj, Risskov, Herlev, og Rødovre, .

Click-and-collect ift. brændekløver er en mulighed i de fleste områder af landet: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark), Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Ved kig i søgedata fremstår det tydeligt, at netshoppere tit efterspørger fx brændekløver priser og køb brændekløver. Foruden dette oplever man typisk mennesker lede efter fx billig brændekløver, brændekløver tilbud samt brændekløver online, foruden de udbredte byggecentre som Stark, Bygma, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

Gode tilbud på brændekløver

Det har vist sig at være yderst problemfrit for forbrugerne at kigge efter tilbud på billige brændekløver online på diverse internet butikker i Danmark, og derfor har flertallet af netshops ikke kunne slippe for at nedskære prisen på brændekløver en hel del, og ydermere præstere gratis fragt.

Derfor kan det til hver en tid blive lønsomt at studere nogle enkelte netshops efter udsalg og tilbud på brændekløver online forud for at du bestiller, så man er skudsikker på at få fat i den mest betalelige pris. Se ikke kun på de store byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Man bør alligevel ikke undervurdere, at i tilfælde af at en internet butik afhænder billige brændekløver online til en pris der er utopisk fremragende, så bør det tit være et kendetegn på en falsk internet handler. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omsluttet af et reglement, der bistår folk overfor bedrageriske online shops.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du vælge en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du agter at honorere beløbet til brændekløver over et længere tidsrum. Det tilbydes ofte i online nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggecentre som fx Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bauhaus og Silvan.

Når man kigger i tallene står det tydeligt, at folk typisk leder efter fx brændekløver tilbud og billig brændekløver. Man ser derudover mange gange folk kigge efter blandt andet køb brændekløver, brændekløver priser samt brændekløver online.

Udforsk tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot frembyder nogle værdifulde chancer for at kontrollere en hel del andre brugeres bedømmelser og af den grund rekommanderer vi, at du besigtiger e-butikkens bedømmelser forud for at du færdiggør din shopping med billige brændekløver online.

Facebook yder derudover faktisk ærlige chancer for at få indsigt i internet selskabets kundetilfredshed. Tilmed ses faktisk internet forretninger som tilbyder kunderne at udfærdige en kritik af deres køb, som lige så vel burde anvendes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige brændekløver online hos en netshop bør de ideelt set se på netshoppens betingelser, det er dog naturligvis et tidskrævende arbejde, særligt hos de kendte byggekæder som Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

Alternativet er at finde ud af om netbutikken er e-mærke godkendt, siden det kan være en sikring om at e-firmaet overholder de officielle regler, foruden at butikken rutinemæssigt evalueres af sagkyndige der har indsigt i retningslinjerne.

Dette er en god anledning til at få assistance, for så vidt du udsættes for problemer som følge af dit køb af brændekløver. Yderligere er det fornuftigt at køber er klar over de mest vedkommende betingelser der indvirker på købet af brændekløver online, som for eksempel den ombytningspolitik online forretningen lover.

I den relation er det ligeledes vigtigt, at man til enhver tid sikrer sin ordremail, således man altid vil kunne dokumentere sit køb af brændekløver, uafhængig af om man har købt ved Stark, Bygma, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Helle gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Else Andersen gav 4 stjerner

Har handlet der før

Erik B gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Peter O gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

9 tips til din online shopping
1Det har vist sig at være særdeles fleksibelt for forbrugerne at finde de bedste priser online på billige brændekløver på diverse internet firmaer i Danmark, og derfor frembyder en lang række internet varehuse portofri fragt. Men det kan trods alt blive indbringende at se nærmere på nogle webbutikker efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er sikker på at indhente den mest betalelige pris.
2Den billigste leveringsmodel vil altid være at du selv henter pakken, som jo forudsætter at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-handlens hjemsted. Den leveringsløsning er naturligvis super afgørende forudsat vi har behov for brændekløver omgående. Alternativt så tilbyder flere e-butikker fragt uden beregning, men oftest forudsætter det at man indkøber for en fastsat pris.
3Leveringsdygtigheden kan være særligt udslagsgivende når vi behøver din ordre med det samme, så af den grund er det temmelig fornuftigt at vi besigtiger den estimerede leveringstid på brændekløver. En lang række internet butikker frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på masser af produkter, men vær opmærksom på at det er regnet ud fra at ordren aflægges inden et besluttet tidspunkt.
4Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en lovbestemmelse, der begunstiger en overfor uægte firmaer på nettet. Som en anden løsning kunne du drage nytte af et tilbud fra f.eks. ViaBill, når du higer efter at afbetale pengene over tid.
5Inden folk handler billige brændekløver på en shop kan man i og for sig bese e-butikkens forretningsaftale, dog er det mange gange ikke super interessant. Desuden foreslår vi at man er hensynstagende til de mest aktuelle vedtægter der indvirker på bestillingen af billige brændekløver online, fx den ombytningsret forretningen lover.
6En hel del internet forretninger lover fri fragt på brændekløver, men i mange tilfælde forudsætter det at der shoppes for et bestemt beløb. Alternativt bør man gribe den mest betalelige leveringsmulighed, der typisk vil være at få leveret ordren til en pakkeshop. Den viser sig ofte omvendt særdeles nem. Den mest prisbevidste form for levering er utvivlsomt at du selv henter ordren.
7Vi tilråder at undersøge om internet forretningen er støttet af e-mærket, som er en garanti for at internet virksomheden forsvarer den officielle danske lovgivning, udover at online firmaet ofte gennemses af jurister som kender til bestemmelserne på området. Forud for at nogen køber billige brændekløver på en forretning på nettet burde de når alt kommer til alt sætte sig ind i dens vilkår.
8Masser af internet handler udlover heldigvis en hel del forskellige billige muligheder for levering til brændekløver. Et hit er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de købte produkter lige når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig ualmindeligt simpel, samt typisk endvidere den mest betalelige leveringsmåde.
9Trustpilot forærer dig aldeles gode muligheder for at eksaminere forskellige aktuelle forbrugeres meninger og på grund af dette er det at foretrække, at du analyserer internet virksomhedens vurderinger før du handler billige brændekløver online. Facebook giver dig på samme måde fuldt ud stabile genveje til at få indsigt i internet virksomhedens pålidelighed.