Bygpris.dk

Multimeter

Multimeter multimeter 117
3.535 kr.
Læs mere
Multimeter multimeter 115
2.593 kr.
Læs mere
Multimeter Fluke 110 serie - model 113
1.313 kr.
Læs mere
Multimeter 289
8.044 kr.
Læs mere
Multimeter 287
8.735 kr.
Læs mere
Multimeter 233
3.871 kr.
Læs mere
Multimeter limit 500
724 kr.
Læs mere
Multimeter 289/fvf kit
8.703 kr.
Læs mere
Multimeter 175 digital
3.305 kr.
Læs mere
Multimeter Kyoritsu 2012R
2.220 kr.
Læs mere
Multimeter multimeter 116
2.817 kr.
Læs mere
Multimeter 177 digital
3.715 kr.
Læs mere
Multimeter 83v Fluke
11.890 kr.
Læs mere
Multimeter 179 digital
4.746 kr.
Læs mere
Multimeter Limit 210
186 kr.
Læs mere
Multimeter multimeter 114
2.360 kr.
Læs mere
Limit 400 Multimeter
421 kr.
Læs mere
Multimeter limit 610
978 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at se, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
For mange er byggeri ens betydende med talrige spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at vælge en netbutik, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af multimeter.
Når du skal bruge varerne med det samme eller blot har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente materialerne personligt. Det er især en mulighed ved de store byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder præsterer et stort produktudvalg, og nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, udover bare multimeter.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returret. Du bør derfor kende forretningens betingelser.
Der kan være forskel på prisen på billige multimeter fra webshop til webshop. Nogle tilbyder lave priser, og øvrige tilbyder kompetent rådgivning. Du bør overveje hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre finder du i de større byer, og hermed har flertallet mulighed for at bestille online og køre materialerne personligt. Herigennem har man valget om at spare leveringsomkostningen, samt sågar få varerne straks.
De kendte byggemarkeder køber produkter fra forskellige nicheshops, hvorfor du så kan handle fra et stort sortiment af multimeter online.
De store byggekæder er etablerede og bekendte firmaer, som kan bidrage til øget tryghed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

En masse specialiserede netshops er mindre virksomheder, der oftest er dansk ejede, gerne sågar fra dit lokalområde. Disse understøtter du idet du handler multimeter online på deres webshop.
Diverse nicheforhandlere producerer selv de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du forvente at få en lavere pris.
Forskellige nichebutikker har en enorm viden om de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse varer. Herved vil du få en høj grad af konstruktiv vejledning fra personale med specialistviden i netop multimeter.
De største byggemarkeder i Danmark
multimeter jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

multimeter silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

multimeter harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 ansatte i forretningens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag omtrent 100 kollegaer i forretningens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 mennesker i forretningens 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

multimeter bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 kollegaer i de 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du skal for alt i verden ikke mangle udstyr. Typisk vil det være fundamentalt at du har værktøjet tilgængeligt akkurat som du igangsætter byggeriet. Det er derudover fordelagtigt at indregne disse udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
2Godt forarbejde bliver kilden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du bør overveje at lave en struktureret agenda, som viser hvilke opgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende numerisk orden. Vær konkret idet du laver planen.
3Forud for at du indleder dit byggeprojekt kan det vise sig vanvittigt værdifuldt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
4Der viser sig ofte uforudsete vanskeligheder når det kommer til avancerede opgaver, og pga. dette kan det være af stor betydning at der er afsat passende plads i agendaen, med formålet om at man kan føle sig selvsikker på at have tid nok til det.
5Det kan vise sig vigtigt at du har de presserende byggematerialer klar til brug forud for at du starter eksekveringen. Du kan lave en hurtig huskeliste hvorpå der noteres det som er nødvendige, og bagefter gennemgå hvert eneste punkt, så du føler dig tryg ved at alt er klar.
6Du skal aldrig nogensinde glemme din sikkerhed, så glem ej påklædning som fx arbejdssko der beskytter dig overfor eventuelle uheld. Det er smart at du har styr på sikkerheden i byggeriet, især når du ikke fremskaffer professionel hjælp.
7Der ligger rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer på nettet som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube er formidler af overvældende meget anvendelig info, ikke mindst ifald du benytter engelske ord i din søgning.
8Du bør reflektere over hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du hellere bør få eksperthjælp til færdiggørelsen af byggeprocessen. Når du skal have professionel assistance vil det ofte være en god idé at få tilbud fra forskellige entreprenører.
9For projekter udendørs kan vind og vejr få stor betydning. Af den grund må du jævnligt tage notits af femdøgnsprognosen i perioden for byggeriets start, så det forhåbentlig ikke med et brag går i gang med at vælte ned når du netop er i fuld gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
10Ofte vil det være meningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for renoveringen, så man giver sig selv et overblik. Det bør blive en god idé at tage noter til hver enkelt udgiftspost, og dernæst notere billige priser på dem en ad gangen.
11Det kan være nyttigt at sikre sig assistance til byggeprocessen, især når det er krævende byggerier. Nogle byggerier gør krav på flere mennesker. Derudover er det mere effektivt og sjovere når man er flere om opgaven.
12Du kan få offentligt tilskud til byggerier. Det kan man få hvis ombygningen er CO2-besparende. At få tilskud betinges altså af at ombygningen gør en positiv forskel for planeten.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er ultra flot. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er yderst overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er rigtig beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er absolut beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er absolut godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.

automatisk, digital, elektrisk, hånd, kvalitets, lille, mini, professionel, Bosch, Branford, Craftsman, Fluke, Greenline, Millarco, Milwaukee, Philips, Powerfix, Ridgid, Ryobi, Uni-t, Würth, 12v, 220v, 230v, 24v, 400v, grøn, bluetooth, lyd, USB, batteri, bil, bil, elektronik, motorcykel, PC

Hvilken leveringsmåde er smartest?

En stor portion webbutikker i Danmark frembyder i dag et bredt udvalg af billige fragtformer til multimeter. Det mest populære er i dag pakkeshoppen, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer når der er mulighed for det. Fragttypen er jo ultra let, og mange gange tilmed den billigste fragtløsning.

Du burde omvendt påtænke at få varerne bragt til din adresse eller ud på dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig oftest en sjat mindre billig, men derudover meget bekvem ift. multimeter online. Den mest billige mulighed for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, hvilket stiller krav om at du opholder dig med kort afstand til internet firmaets byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Fragttiden på multimeter er jo ret så udslagsgivende når man skal bruge pakken straks, så i det øjemed er det utvivlsomt passende at du gransker det anslåede leveringstidspunkt på multimeter. En lang række online virksomheder – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – annoncerer billig dag-til-dag fragt på utallige varenumre online, men vær på vagt da det kræver at du bestiller forinden et angivent tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få produkterne pakket før pakkepersonalet får fri.

En hel del forretninger på nettet yder levering uden gebyr på multimeter online, men for det meste er det under betingelse af at man køber for et konkret beløb. Som alternativ bør man udse dig den mest prisbevidste metode til levering, hvilket mange gange vil være at få kørt varerne til et udleveringssted.

De største kæder tildeler click-and-collect hvor du køber billig multimeter derhjemme men selv henter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Davidsen, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggemarkederne tilbyder bl.a. klik-og-hent på multimeter i følgende områder:

Grenaa, Søborg, Stenløse, Dragør, Rønne, Holstebro, Tilst, Frederikshavn, Kolding, Albertslund, Randers, Vordingborg, Middelfart, Glostrup, Ishøj, Hørsholm, Nakskov, Hedehusene, Svendborg, Korsør, Højbjerg, Thisted, Aabenraa, Birkerød, Valby, Ballerup, Slagelse, Tårnby, Lillerød, Helsingør, Hvidovre, Charlottenlund, Allerød, Gladsaxe, Jyllinge, Nykøbing Falster, Brønderslev, Nyborg, Rødovre, Aalborg, Struer, Ølstykke, Vejle, Skanderborg, Silkeborg, Horsens, Gentofte, København, Holbæk, Haderslev, Taastrup, Farum, Frederikssund, Risskov, Vanløse, Viborg, Roskilde, Skive, Aarhus, Herning, Esbjerg, Kalundborg, Virum, Odder, Vallensbæk, Herlev, Nørresundby, Fredericia, Køge, Åbyhøj, Frederiksberg, Frederiksværk, Lyngby, Rudersdal, Ringsted, Hillerød, Værløse, Sønderborg, Odense, Haslev, Hjørring, Nærum, Brabrand, Brønshøj, Brøndby, Næstved, Varde, Solrød Strand, Lystrup, Hedensted, Greve, Hobro, Kokkedal, og Ikast, .

Klik-og-hent af multimeter er muligt i alle områder af landet: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Falster) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland).

Når man ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at internet shoppere tit kigger efter bl.a. multimeter priser og køb multimeter. Foruden dette ser vi mange gange folk efterspørge for eksempel billig multimeter, multimeter tilbud samt multimeter online, foruden de gængse byggecentre som 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

Gode tilbud på multimeter

Det er ekstremt bekvemt for enhver at lave prissammenligning på billige multimeter online på tværs af butikker på nettet, og på grund af dette har mange online outlets været nødt til at nedskære salgspriserne på multimeter betragteligt, og i øvrigt yde levering uden beregning.

Men det kan trods alt være tiden værd at prøve nogle e-shops efter billige priser på multimeter online inden du shopper, således at du er velinformeret til at få fat i den mest attraktive pris. Se ikke blot på de udbredte byggekæder som Bygma, Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

Man skal trods alt være klar over, at såfremt en e-forhandler afsætter billige multimeter online til en salgspris som er enormt favorabel, så bør det tit være en varsel om en falsk internet shop. Bestillinger med betalingskort er dog omsluttet af et regelsæt, hvilket forsvarer en overfor falske internet handler.

Vi tilråder kortbestillinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du overveje et tilbud som eksempelvis ViaBill, ifald du agter at dække pengene til multimeter over tid. Det fås som regel hos specialiserede netshops, i modsætning til de udbredte byggecentre som fx Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

Når vi kigger i data er det tydeligt, at internetbrugere mange gange leder efter fx billig multimeter og multimeter priser. Vi ser desuden jævnligt folk kigge efter eksempelvis køb multimeter, multimeter online samt multimeter tilbud.

Se nærmere på tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot tilbyder egentlig fremragende muligheder for at gennemsøge forskellige øvrige brugeres domme og derved er det en hjælp, at du eftersøger online firmaets anmeldelser forud for at du færdiggør din shopping med billige multimeter online.

Facebook bringer dig derudover fuldstændig relevante chancer for at få indtryk af internet shoppens popularitet. Her ses endda forretninger på nettet hvor det er muligt at sammensætte en omtale af ordreforløbet, som tillige må bruges til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Før nogen køber billige multimeter online hos en e-forretning kunne man uden tvivl sætte sig ind i netshoppens forretningsvilkår, det er dog ofte ikke særlig morsomt, specielt på de kendte byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan.

Et alternativt forslag kunne måske være at kigge hvorvidt online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det bør være en tryghed om at online webshoppen følger de danske love, tillige med at online virksomheden fra tid til anden kontrolleres af sagkyndige som har ekspertise inden for reglerne på området.

Dette er desuden en god mulighed for support, hvis du skulle få dilemmaer i processen med din ordre på multimeter. Tillige anbefaler vi at du er oppe på mærkerne omkring de mest centrale vedtægter der spiller ind i forbindelse med bestillingen af multimeter online, eksempelvis hvilken returrettighed netbutikken garanterer.

I den relation er det på samme måde essesentielt, at man når som helst opbevarer sin faktura, således man altid kan vidne om sit køb af multimeter, ligegyldig om man shopper fra XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg eller Bygma.

Jette E gav 5 stjerner

Nemt køb

Marianne Larsen gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Marianne M gav 5 stjerner

Hurtig

Rasmus gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

9 gode råd til indkøb via nettet
1En lang række e-handler giver nu om dage en lang række forskellige billige leveringsmodeller til multimeter. En af de mest moderne er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen når det passer ind i din kalender. Løsningen er altså usædvanlig let gængelig, samt mange gange derudover den billigste form for levering.
2Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i en anordning, hvilket begunstiger os overfor snydagtige forretninger på nettet. Som en anden løsning bør du bruge et tilbud som fx ViaBill, ifald du vil dække omkostningerne over et længere tidsrum.
3Den billigste løsning til levering kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, men den løsning afhænger af at du befinder dig med kort afstand til internet forretningens arbejdslager. Den form for fragt kan være ualmindeligt betydningsfuld hvis du står og skal bruge multimeter inden for kort tid. Alternativt så frembyder nogle få webshops gebyrfri levering, men for det meste stiller det krav om at der bestilles for en bestemt sum.
4Det er jo efterhånden ualmindeligt nemt for os alle at prissammenligne online på billige multimeter på tværs af butikker på nettet, og af den grund præsterer mange netbutikker levering uden omkostninger. Men det kan imidlertid vise sig indbringende at efterprøve nogle e-firmaer efter rabat og tilbud før du gennemfører dit køb, sådan at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den bedste pris.
5En række butikker på nettet lover billig fragt på multimeter, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at man køber for en konkret pris. Desuden kan man foretrække den prisbilligste leveringsmetode, som mange gange vil være at få dem til at bringe din bestilling til et udleveringssted. Fragtmetoden er almindeligvis også meget smertefri. Den mindst kostelige leveringsløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne.
6Vi slår generelt et slag for at se nærmere på om online firmaet er godkendt af e-mærket, grundet at det skulle være en garanti for at e-butikken imødekommer de opstillede regler, og at online virksomheden rutinemæssigt gennemses af specialister der kender til reglerne. Forud for at folk shopper billige multimeter hos en internet virksomhed bør de sådan set tage stilling til netshoppens forretningsaftale.
7Inden nogen shopper billige multimeter i en butik på nettet burde de principielt granske e-butikkens handelsbetingelser, det er dog mange gange et tidskrævende projekt. Ligeledes tilråder vi at man er sat ind i de mest betydningsfulde reglementer der kan influere på handlen med billige multimeter online, som fx hvilken byttepolitik e-firmaet tilsikrer.
8Leveringsdygtigheden kan vise sig at være vældig essentiel forudsat du absolut skal bruge produkterne inden for få dage, så derfor er det rimelig på sin plads at du finder det forventede leveringstidspunkt ved multimeter. Størstedelen af online outlets yder billig levering på næste hverdag på mange af shoppens varenumre, men vær på vagt da det er afhængig af at transaktionen gennemføres før et fastslået klokkeslæt.
9Trustpilot indebærer regulære værdifulde chancer for at finde ud af mange eksisterende konsumenters kritik og på grund af dette støtter vi, at du studerer online butikkens bedømmelser forinden du handler billige multimeter online. Facebook forærer dig ydermere temmelig gavnlige muligheder for at få kendskab til internet butikkens troværdighed.