Bygpris.dk

Rillefræser

Bosch RILLEFRÆSER GNF 65 A
11.373 kr.
Læs mere
Bosch RILLEFRÆSER GNF 35 CA
8.298 kr.
Læs mere
Festool Rillefræser HW S8 R5
530 kr.
Læs mere
Festool Rillefræser HW, skaft 8 mm HW S8 R6,4 KL
635 kr.
Læs mere
Rillefræser 1700 watt PowerPlus POWE80050
899 kr.
Læs mere
Fugefræser diamantklinge 125x10mm Worker
749 kr.
Læs mere
Rillefræser 1800 watt PowerPlus POWX0650
1.199 kr.
Læs mere
Fugefræser diamantklinge 125x6mm Worker
699 kr.
Læs mere
Rillefræser 150-180mm Worker
8.695 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig relevant at se, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
Du skal kende de retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du læse byggeshoppens regler.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en verden af spørgsmål. Derfor kan du overveje at vælge et online byggemarked, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af rillefræser.
Flere byggekæder tilbyder et enormt vareudvalg, imens andre er specialiserede i en bestemt type af vare. Du kan reflektere over om det er essentielt for dig at have mange produkter at vælge i mellem, foruden blot rillefræser.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige rillefræser hos de forskellige online byggecentre. En del tilbyder de bedste tilbud, hvorimod andre satser på kompetent sparring. Du bør tænke på hvad du foretrækker.
Hvis du vil have byggematerialerne hurtigt eller blot vil spare leveringsomkostningen, så kan du tænke over at hente byggematerialerne personligt. Det er navnligt muligt ved de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og kendte butikker, som kan medvirke til øget sikkerhed til dig der shopper online. Det kan du se som positivt.
De gængse byggemarkeder finder du i det meste af landet, og af den grund har folk chancen for at bestille online og transportere byggematerialerne personligt. Derved kan du overveje at slippe for leveringsgebyret, samt endda skaffe produkterne lige nu.
De gængse byggekæder sælger produkter fra alverdens leverandører, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort sortiment af rillefræser online.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede webshops har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Herved får du formentlig endnu mere anvendelig sparring fra nogle med specialistviden i lige præcis rillefræser.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche producerer selv produkterne som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online er det muligt at få en lavere pris.
Alverdens webshops i små nicher er små virksomheder, som tit drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Dem hjælper du når du køber rillefræser online på deres side.
De 10 største byggemarkeder

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i deres 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

rillefræser silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

rillefræser harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 ansatte i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

rillefræser bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

rillefræser jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix satser på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag over 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 personer i deres 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du bør ikke på noget tidspunkt glemme sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv arbejdshjelm der sikrer dig imod potentielle uheld. Det er fundamentalt at du husker din sikkerhed i arbejdet, især ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
2For byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Af den grund skal du løbende se femdøgnsprognosen i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det pludselig går i gang med at regne i samme sekund som du er ved at færdiggøre det krævende projekt.
3Godt forarbejde vedbliver at være vejen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du bør overveje at have en strømlinet plan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, og en tilhørende nummerorden. Forsøg at være skarp når du udarbejder arbejdsplanen.
4Det kan være en god idé at sikre sig hjælp til projektet, navnlig når der er tale om væsentlige arbejdsopgaver. Omfangsrige byggerier gør krav på mere end en person. Endvidere er det mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
5I god tid inden at du påbegynder byggeprocessen er det meget værdifuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde mange regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
6Måske burde det overvejes hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde investere i hjælp fra en fagmand til noget af byggeprocessen. Såfremt du ønsker assistance fra en fagmand er det normalt at lede efter forslag fra flere håndværkere.
7Man skal aldrig mangle udstyr. Typisk vil det vise sig erstatteligt at have det disponibelt akkurat som du igangsætter byggeprocessen. Det er i øvrigt fordelagtigt at tage højde for de her udgiftsposter i økonomien.
8Måske kan det blive afgørende at du har de relevante materialer klar på forhånd inden du går til værks med arbejdet. Du kunne sammensætte en enkel note som indeholder det som er nødvendige, og dernæst granske oversigten, så du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
9Der kommer altid ubelejlige problemstillinger i forbindelse med store projekter, og følgelig vil det vise sig afgørende at der er afsat en del tid i handlingsplanen, således at man kan være tryg ved at nå det til den planlagte tid.
10Du kan forsøge at få offentlig støtte til renoveringer. Det gives i tilfælde af at byggeprojektet er klimavenligt. Af få støtte er altså betinget af at byggeprojektet har en positiv betydning for miljøet.
11Ofte vil det vise sig vigtigt at udfærdige et udgiftsbudget for renoveringen, så du har et overblik over økonomien. Det bør være forstandigt at notere alle udgiftsposter, hvorefter man bør søge sig frem til udgiften ved dem enkeltvis.
12Der kan findes en overflod af vejledninger og videoer online som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube giver betydelige mængder anvendelig viden, i særlig grad hvis du benytter engelske ord i din søgning.
De højest bedømte byggeshops
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er hamrende overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver toprating, og alene 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ualmindeligt overlegent. Evalueringen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt flot. Scoren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ret så flot. Ratingen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er temmelig flot. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor hele 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Baier, Eibenstock, Festool, Makita, Milwaukee, Power Craft, beton, el, mursten, træ

Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

En stor portion online forhandlere tilbyder i dag diverse forskellige billige fragtløsninger til rillefræser. Den mest populære er lige nu at få leveret til et udleveringssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen når der er tid til det. Metoden er jo virkelig smertefri, og tit også den prisbilligste leveringsløsning.

Du kunne derudover vælge at få pakken leveret hjem til hvor du bor eller til dit arbejde. Muligheden viser sig jævnligt et hak mindre billig, men også rigtig fleksibel med rillefræser online. Den billigste mulighed for fragt vil dog altid være at du selv henter pakken, hvilket dog forudsætter at du bor i nærheden af internet forretningens byggemarked, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på rillefræser er rigtig essentiel om man har behov for produktet om kort tid, så af den grund er det i sandhed meningsfuldt at vi ser den forventede leveringstid på rillefræser. De fleste forretninger på nettet – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – udlover billig levering på næstkommende hverdag på en lang række produkter online, men som imidlertid forudsætter at bestillingen laves inden et givent tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få pakken hen til fragtfirmaet forud for at lagerpersonalet drager hjemad.

Indtil flere internet firmaer yder fragt uden beregning på rillefræser online, men undertiden er det kun gældende hvis der aftages for en konkret pris. I øvrigt bør man beslutte sig for den billigste metode til levering, hvilket oftest er at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted.

Flere netshops yder afhentning hvor man handler billig rillefræser hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg. Byggemarkederne tilbyder eksempelvis klik-og-hent på rillefræser i disse områder:

Korsør, Skive, Aabenraa, Brønshøj, Nærum, Nyborg, Højbjerg, Struer, Kokkedal, Lillerød, Nørresundby, Hjørring, Ballerup, Farum, Nykøbing Falster, Svendborg, Taastrup, Gentofte, Ølstykke, Ikast, Glostrup, Frederikshavn, Virum, Vejle, Allerød, Hørsholm, Gladsaxe, Middelfart, Herlev, Vallensbæk, Kolding, Rønne, Silkeborg, Greve, Haderslev, Birkerød, Frederiksberg, Hobro, Søborg, Albertslund, Tårnby, Brønderslev, Køge, Rudersdal, Stenløse, Hvidovre, Odense, Frederiksværk, Næstved, Ringsted, Aalborg, Brøndby, Tilst, Horsens, Hedehusene, Hedensted, Viborg, Aarhus, Fredericia, Roskilde, Valby, Nakskov, Frederikssund, Rødovre, Risskov, Brabrand, Thisted, København, Holbæk, Varde, Esbjerg, Dragør, Lystrup, Vanløse, Ishøj, Lyngby, Grenaa, Skanderborg, Odder, Værløse, Solrød Strand, Åbyhøj, Hillerød, Holstebro, Helsingør, Jyllinge, Herning, Slagelse, Kalundborg, Charlottenlund, Randers, Sønderborg, Haslev, og Vordingborg, .

Afhentning af rillefræser er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Lolland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden).

Når der ses på tendenserne er det markant, at internet shoppere som regel søger fx rillefræser tilbud og rillefræser online. Man ser derudover tit folk kigge efter fx rillefræser priser, billig rillefræser samt køb rillefræser, plus de store byggecentre som Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Bygma.

Gode priser på rillefræser

Det er super fremkommeligt for enhver at prissammenligne på billige rillefræser online hos diverse e-forretninger, og med det motiv har langt de fleste online shops været tvunget til at trykke priserne på rillefræser en hel del, og ydermere garantere levering uden betaling.

Det kan dog alligevel blive rentabelt at granske flere forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg på rillefræser online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er på den sikre side med at skaffe sig den mest billige pris. Se ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg.

Man skal alligevel ikke overse, at ifald en butik forhandler billige rillefræser online på tilbud til en udsalgspris der kan ses som ufattelig overkommelig, kunne det i nogle tilfælde være et kendetegn på en fup e-butik. Køb med gængse betalingskort er på den anden side inkluderet i et lovbud, der redder os imod uærlige e-handler.

Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som alternativ kan du overveje et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, når du har til hensigt at klare prisen på rillefræser over tid. Det foreslåes som regel ved nichebutikker, men ikke de velkendte byggekæder som fx Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix og Silvan.

Når der ses på søgedata er det tydeligt, at mennesker mange gange søger efter fx rillefræser tilbud og køb rillefræser. Derudover oplever man som regel netshoppere lede efter for eksempel rillefræser priser, rillefræser online og billig rillefræser.

Udforsk nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot frembringer stort set tiltalende løsninger til at kigge nærmere på adskillige andre brugeres erfaringer og herved slår vi et slag for, at du evaluerer internet virksomhedens bedømmelser inden du køber billige rillefræser online.

Facebook fører til også visse sikre metoder til at få indtryk af netshoppens popularitet. Tilmed er der en række online forretninger som tilbyder folk at udforme en evaluering af købsoplevelsen, som tillige bør drages fordel af til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk bestiller billige rillefræser online på en e-forhandler behøver man for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens handelsaftale, det er dog bare ikke videre interessant, specielt ved de store byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen.

En anden mulighed kunne måske være at se om online firmaet er e-mærke godkendt, som almindeligvis er en påvisning af at internet forretningen imødekommer den officielle danske lovgivning, og at internet forretningen en gang i mellem tilses af sagkyndige som er meget fortrolige de gældende love.

Derudover giver det dig lejlighed til en hjælpende hånd, hvis du oplever dilemmaer som følge af dit indkøb af rillefræser. Ligeledes foreslår vi at køberen er klar over de mest vedkommende regler der spiller ind i forbindelse med bestillingen af rillefræser online, eksempelvis den bytteret netshoppen har.

Derfor er det på samme måde relevant, at man når som helst gemmer ens faktura e-mail, således man til enhver tid vil kunne dokumentere sit køb af rillefræser, uagtet om man shopper hos Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg eller Jem og Fix.

Hans J gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Helle U gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Inger Poulsen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Poul gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

9 tips til indkøb via nettet
1Det er i høj grad let gængeligt for internetbrugere at vurdere prisniveauet online på billige rillefræser fra diverse online shops, og af den grund tilbyder adskillige online forhandlere fragt uden beregning. Trods dette kan det stadigvæk blive gavnligt at inspicere en række internet selskaber efter tilbud og udsalg forinden du shopper, så man er usvigeligt sikker på at antage den laveste pris.
2Vi anbefaler kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfattet af Indsigelsesordningen, som assisterer dig som kunde imod fup webshops. Som alternativ kunne du benytte en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du har til hensigt at betale omkostningerne ude i fremtiden.
3Den mest letkøbte metode til levering vil til enhver tid være at du selv henter varerne, hvilket står og falder med at du er i kort afstand af e-handlens arbejdslager. Den mulighed for fragt er jo vældig central om man skal bruge rillefræser fluks. Alternativt så præsterer en række online butikker fragt uden beregning, men tit er det under betingelse af at du bestiller for et præcist beløb.
4Fragttiden kan i nogle tilfælde være meget udslagsgivende forudsat man mangler varen med det samme, så herved er det ret passende at man ser nærmere på tidshorisonten for levering ved rillefræser. Masser af online outlets reklamerer med billig levering på næste hverdag på flere varer, der dog kræver at ordren laves før et givent tidspunkt.
5En hel del internet forretninger præsterer fragt uden betaling på rillefræser, men ofte er det forbeholdt når man køber for en bestemt pris. I øvrigt må du overveje den mindst kostelige leveringsmodel, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver for det meste til gengæld temmelig let. Den prisbilligste type af levering er uden tvivl at hente ordren selv.
6Trustpilot genererer faktisk passelige chancer for at iagttage en stor portion tidligere brugeres oplevelser og derfor er det at foretrække, at du studerer online forhandlerens kritik før du køber billige rillefræser online. Facebook præsterer derudover temmelig strålende chancer for at få indtryk af internet forretningens popularitet.
7Forinden nogen bestiller billige rillefræser i en butik på nettet burde man helt sikkert overveje e-butikkens forretningsbetingelser, dog er det i reglen et tidskrævende projekt. For øvrigt tilrådes det at du er sat ind i de mest aktuelle betingelser der indvirker på bestillingen af billige rillefræser online, fx den returneringsret online butikken tilsikrer.
8Vi går generelt ind for at bemærke hvorvidt webshoppen er e-mærket medlem, da det almindeligvis er en erklæring om at e-forretningen efterlever de officielle regler, foruden at webbutikken undertiden ses til af fagmænd der kender reglerne på området. Forud for at folk shopper billige rillefræser hos en forhandler på nettet kunne de for at være på den sikre side sætte sig ind i deres forretningsbetingelser.
9En hel del internet virksomheder tilbyder i dag diverse billige leveringstyper til rillefræser. En der er meget almindelig er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine produkter på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er nemlig yderst problemfri, og tit endvidere den billigste fragtmetode.