Bygpris.dk

Fliserenser

Battery Power batteri 18V 2,5Ah Kärcher
649 kr.
Læs mere
Nylonbørster til ukrudtsfjerner WRE 4 Kärcher
99 kr.
Læs mere
Green-It Fliserenser 8\'
35 kr.
Læs mere
Hurtiglader 18 Volt Kärcher BATTERY POWER 16
399 kr.
Læs mere
Battery Power batteri 18V 5,0Ah Kärcher
1.049 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i priserne på billige fliserenser fra byggecenter til byggecenter. Nogle har billige priser, og øvrige vil have kompetent sparring. Du skal forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at vide, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke må du lede andre steder.
For mange er et byggeprojekt lig med en stor portion spørgsmål. Derfor bør du handle hos et online byggemarked, som kan tilbyde rådgivning og sparring omkring fliserenser.
Nogle byggekæder udbyder et stort vareudvalg, og andre er specialiserede i en enkelt type af vare. Du bør tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot fliserenser.
Hvis du skal have varerne hurtigt eller bare gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at hente materialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest en mulighed ved de gængse byggecentre.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder når du shopper online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Af den grund skal man kende virksomhedens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder har butikker mange steder i landet, og derved har folk valget om at købe online og hente byggematerialerne på egen hånd. Takket være dette kan man blive fri for fragtgebyret, samt sågar få varerne hurtigere.
De store byggecentre forhandler varer fra diverse nicheshops, med det formål at du så kan handle fra et stort sortiment af fliserenser online.
De store byggecentre er folkekære og kendte forretninger, som kan medvirke til øget tryghed når du skal købe online. Det kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede netbutikker er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, gerne endda lokalt nær dig. Dem kan du støtte når du handler fliserenser online på deres side.
Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af varerne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du få en billig pris.
En masse nicheforhandlere har ekstremt meget forstand på deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse varer. Pga. dette er det forventeligt at du får en høj grad af brugbar vejledning fra mennesker med ekspertviden i lige præcis fliserenser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 medarbejdere i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

fliserenser harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag cirka 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

fliserenser silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

fliserenser jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 ansatte i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

fliserenser bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Potentielt kan det blive meningsgivende at du har de nødvendige materialer til disposition forinden du kaster dig over dit arbejde. Du kan udarbejde en punktforms liste med alt hvad der skal bruges, og derefter gennemgå hver enkelt ting, med øje for at du bliver sikker på at du har husket det hele.
2Det kan vise sig nødvendigt at spørge om assistance til dele af projektet, hovedsageligt ved væsentlige arbejdsopgaver. Krævende projekter stiller krav om mere end en person. Endvidere vil det være mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
3Du må nødig glemme dit velbefindende, så glem ej beskyttelse som eksempelvis sko og hjelm der skåner dig overfor mulige risici. Det er klogt at have styr på din sikkerhed i arbejdet, specielt ifald du ikke sikrer dig professionel assistance.
4Du bør overveje om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere burde skaffe hjælp fra en professionel til opstarten af arbejdet. Hvis du får professionel hjælp kan det være en god idé at modtage tilbud fra forskellige firmaer.
5Man kan indhente offentlig støtte til ombygninger. Det bliver givet forudsat at projektet hjælper miljøet. Af få støtte beroer altså på at ombygningen har en positiv betydning for naturen.
6Der præsenterer sig utvivlsomt uventede bump på vejen når det kommer til avancerede byggeprojekter, og af den grund vil det vise sig meningsfuldt at man afsætter nok tid i agendaen, som gør at man er selvsikker på at have tid nok til det.
7Forberedelse vedbliver at være vejen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du kunne overveje at sammensætte en struktureret handlingsplan, som fortæller hvilke gøremål du vil løse på hvilken dag, samt en dertilhørende kronologisk orden. Forsøg at være realistisk når du udarbejder din plan.
8Man skal på ingen måde fattes grej. Ofte vil det være afgørende at have udstyret ved hånden når du starter byggeriet. Du må heller ikke glemme at påregne de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
9For opgaver udendørs har vind og vejr stor betydning. Således kan du tit tjekke vejrmeldingerne i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at piske ned i samme sekund som du vil i gang med dit avancerede projekt.
10Før du starter byggeprocessen kan det blive temmelig vigtigt at have styr på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter din boligtype kan der være forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
11Det kan vise sig at være betydningsfuldt at lave et regnskab for ombygningen, så du har kontrol over udgifterne. Det kan vise sig at være økonomisk at notere hver enkelt udgift, hvorefter man kan dokumentere den billigste pris på dem alle sammen.
12Der er mange instruktioner og videoer via internettet som kan vejlede dig. Specielt YouTube er anvendeligt med vældig meget nyttig viden, specielt forudsat at man bruger den engelske version.
De bedst anmeldte byggemarkeder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er temmelig overlegent. Bedømmelsen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver toprating, og kun 4 % har givet bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er meget overlegent. Vurderingen er baseret på 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % giver topkarakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er temmelig overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % giver topkarakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er kolossalt beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som klart er virkelig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % giver dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.

akku, automatisk, effektiv, elektrisk, højtryks, hånd, professionel, robot, roterende, Adano, AL-KO, Bosch, Dewalt, Fiskars, Garden, Gardena, Gloria, Husquarna, Kew, Kinzo, Kärcher, Makita, Millarco, Nilfisk, Park, Ryobi, Selekta, SKIL, Stiga, Stihl, Texas, Worx, 18v, 220v, 230v, 300w, batteri, børste, hjul, kost, ledning, motor, skaft, spids, stålbørste, teleskop, vand, batteri, benzin, el, hjul, skaft, badeværelse, batteri, fuger, haven, indendørs, mos, udendørs, ukrudt

Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

Adskillige internet shops frembyder nu til dags diverse billige leveringsformer til fliserenser. En af dem der er mest populær er efterhånden levering til et afhentningssted, hvor du kan afhente din ordre når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er nemlig ualmindeligt bekvem, samt desuden også den billigste leveringsmodel.

Du burde ydermere beslutte dig for at vælge udbringning hjem til din privatadresse eller til dit arbejde. Fragttypen er i mange tilfælde en kende mere bekostelig, men på den anden side ret enkel ved køb af fliserenser online. Den prisbilligste form for fragt er uden tvivl at hente ordren selv, men dette nødvendiggør at du befinder dig med kort afstand til online forretningens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på fliserenser er ret bestemmende hvis man står og skal bruge ordren om kort tid, og derfor er det bestemt på sin plads at vi finder leveringstiden ved fliserenser. Masser af e-handler – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – annoncerer billig levering på næste hverdag på masser af varer online, men vær vagtsom da det er underforstået at ordren indsendes før et fastsat tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få varen sendt afsted forud for at logistikpersonalet drager hjemad.

Nogle internet webshops præsterer fragt uden omkostninger på fliserenser online, men i de fleste tilfælde kræver det at du indkøber for en fastsat sum. Derudover kan du beslutte sig for den mest letkøbte fragtløsning, som ofte vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et udleveringssted.

De fleste byggecentre giver afhentning hvor du køber billig fliserenser hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma. Byggemarkederne frembyder eksempelvis click-and-collect på fliserenser i følgende byer:

Åbyhøj, Rønne, Ballerup, Varde, Herning, Slagelse, Ishøj, Ølstykke, Dragør, Ikast, Hedehusene, Brønshøj, Risskov, Aarhus, Hjørring, Taastrup, Tårnby, Lystrup, Vordingborg, Solrød Strand, Struer, Brabrand, Vejle, Thisted, Tilst, Kalundborg, Skanderborg, Glostrup, Gentofte, Allerød, Næstved, Hørsholm, Rødovre, Frederiksberg, Odder, Odense, Nykøbing Falster, Brønderslev, Greve, Fredericia, Ringsted, Svendborg, Rudersdal, Nakskov, Nærum, Værløse, Brøndby, Frederiksværk, Hobro, Vanløse, Holstebro, København, Holbæk, Sønderborg, Vallensbæk, Lyngby, Kokkedal, Farum, Viborg, Haslev, Middelfart, Jyllinge, Køge, Valby, Hillerød, Grenaa, Randers, Skive, Frederikssund, Gladsaxe, Haderslev, Esbjerg, Hedensted, Herlev, Roskilde, Charlottenlund, Lillerød, Virum, Birkerød, Frederikshavn, Korsør, Kolding, Nyborg, Højbjerg, Helsingør, Aalborg, Stenløse, Nørresundby, Hvidovre, Albertslund, Søborg, Silkeborg, Aabenraa, og Horsens, .

Afhentning ift. fliserenser er muligt i alle regioner af landet: Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Bornholm), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Ses der på data står det klart, at internet shoppere tit leder efter blandt andet køb fliserenser og fliserenser priser. Foruden dette ser vi tit online shoppere søge bl.a. billig fliserenser, fliserenser tilbud og fliserenser online, plus de store byggekæder som XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Få rabat på fliserenser

Det er jo efterhånden yderst fleksibelt for almindelige mennesker at finde tilbud på billige fliserenser online hos forskellige internet outlets, og herved har en hel del online butikker ikke kunne slippe for at stampe salgspriserne på fliserenser helt i bund, og derudover præstere fragt uden beregning.

Men det kan stadigvæk vise sig rentabelt at kigge forbi indtil flere internet butikker efter tilbud og udsalg på fliserenser online før du færdiggør din shopping, så du er skråsikker på at få den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggecentre som Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix.

Du skal lige meget hvad være omhyggelig med, at ifald en internet butik sælger billige fliserenser online for en tilbudspris der kan ses som grænseløst fremragende, burde det undertiden være et karakteristika der viser en falsk netbutik. Kortbestillinger er heldigvis omsluttet af et reglement, hvilket beskytter dig imod uoprigtige webbutikker.

Vi går generelt ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du udnytte en afdragsordning som fx ViaBill, såfremt du higer efter at godtgøre prisen på fliserenser i flere bidder. Dette foreslåes normalt ved niche netbutikker, men ikke de velkendte byggekæder som for eksempel Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen og Bygma.

Når man kigger i statistikkerne er det klart, at internet shoppere ofte kigger efter bl.a. billig fliserenser og fliserenser priser. Foruden dette ser vi ofte internet shoppere søge efter blandt andet fliserenser online, køb fliserenser og fliserenser tilbud.

Kig på folks meninger

Trustpilot fører til super ærlige genveje til at kigge nærmere på en længere række øvrige køberes opfattelser og derved tilråder vi, at du efterforsker online firmaets ratings inden du handler billige fliserenser online.

Facebook yder for øvrigt de facto uafhængige genveje til at få kendskab til internet virksomhedens kundefokus. Desuden møder vi endda online outlets som gør det muligt at udfærdige en anmeldelse af ordreforløbet, som lige så vel burde anvendes til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen shopper billige fliserenser online på en internet forhandler kunne man reelt gennemløbe netbutikkens betingelser, dog er det almindeligvis et tidskrævende projekt, i særdeleshed med de store byggecentre som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

Et alternativt forslag kunne være at kontrollere om internet selskabet er godkendt af e-mærket, eftersom det burde være en indikation om at internet webshoppen følger de gældende danske regler, tillige med at e-handlen jævnligt overværes af specialister der er indført i bestemmelserne på området.

Desuden får du genvej til at få assistance, såfremt du oplever problemer ved din shopping med fliserenser. For øvrigt er det klogt at kunden er vidende om de fundamentale bestemmelser der kan have betydning for bestillingen af fliserenser online, fx hvilken ombytningsret netshoppen har.

I den relation er det virkelig essesentielt, at man når som helst gemmer sin faktura, således man en anden gang vil kunne bevise bestillingen af fliserenser, uafhængig af om man har handlet hos Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen eller Stark.

Inge gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Hans N gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Henrik D gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Anne Christiansen gav 4 stjerner

Rigtig god service

9 gode råd til internetshopping
1En række internet webshops tildeler nu om dage alverdens billige leveringsudgaver til fliserenser. Det mest populære er for nærværende at afsende til en pakkeshop, så du selv kan hente din nyindkøbte vare den dag der passer dig. Leveringstypen er altså temmelig hensigtsmæssig, samt mange gange endvidere den billigste fragtløsning.
2Trustpilot frembringer nogle tiltalende muligheder for at kontrollere en længere række øvrige kunders vurderinger og af den grund kan det være til hjælp, at du studerer internet virksomhedens omtaler før du køber billige fliserenser online. Facebook bringer dig desuden en del relevante løsninger til at få en idé om online forhandlerens kundefokus.
3Det er i dag ualmindeligt let gængeligt for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser online på billige fliserenser fra diverse webbutikker, og med det motiv tilbyder langt de fleste internet selskaber i Danmark gebyrfri levering. Det kan dog trods alt vise sig smart at kontrollere nogle få netbutikker efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din handel, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.
4Fragtperioden kan vise sig at være vældig udslagsgivende i tilfælde af at vi har behov for varen fluks, og med det formål er det tydeligvis på sin plads at man gransker den anslåede leveringstid for fliserenser. En hel del butikker på nettet giver billig levering på næstkommende hverdag på en masse produkter, hvilket dog tager udgangspunkt i at orden realiseres tidligere end et angivent tidspunkt.
5Nogle få internet butikker byder på fragt uden beregning på fliserenser, men typisk er det under forudsætning af at man aftager for et konkret beløb. Ellers kan du udse dig den mest prisbevidste leveringsmodel, som tit vil være at få fragtmanden til at levere dine varer til et udleveringssted. Fragtmuligheden viser sig sædvanligvis til gengæld yderst uproblematisk. Den mest betalelige leveringsmanér vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne.
6Den mest betalelige slags levering vil altid vise sig at være selv at hente varerne, som jo står og falder med at du har bopæl lige ved online firmaets bopæl. Den leveringsmodel er naturligvis vældig relevant ifald du absolut skal bruge fliserenser omgående. Alternativt så lover indtil flere online virksomheder fri fragt, men ofte er det så nødvendigt at man indkøber for et fastsat beløb.
7Forinden folk bestiller billige fliserenser på en internet butik burde de egentlig granske e-butikkens handelsaftale, det er dog mange gange en omfattende opgave. Desuden rekommanderer vi at man er klar over de mest vitale bestemmelser der har betydning for handlen med billige fliserenser online, som for eksempel den byttepolitik e-forhandleren kører med.
8Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omsluttet af en orden, som skærmer dig imod uoprigtige online virksomheder. Som et alternativ burde du udnytte en billig afdragsordning fra fx ViaBill, for så vidt du har i sinde at honorere beløbet over tid.
9Vi anbefaler generelt at bemærke hvorvidt netshoppen er e-mærket, hvilket almindeligvis er en garanti for at e-firmaet forsvarer den officielle danske lovgivning, samt at den hyppigt ses til af specialister som er meget fortrolige de gældende bestemmelser. Forud for at nogen køber billige fliserenser på en butik burde man reelt kigge på e-shoppens vilkår.