Bygpris.dk

Stemmejern

Hultafors stemmejern HDC 20mm
185 kr.
Læs mere
Hultafors stemmejern EDC 10 mm
110 kr.
Læs mere
Stemmejern 12 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Læs mere
Stemmejern 19 mm - slagfast håndtag
53 kr.
Læs mere
Stemmejern 16 mm - slagfast håndtag
45 kr.
Læs mere
Stemmejern 10 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Læs mere
Stemmejern 32 mm slagfast håndtag Kreator
100 kr.
Læs mere
Stemmejernsæt 4 dele - 6-12-19-25 mm Kreator KRT461109
209 kr.
Læs mere
Stemmejern 25 mm slagfast håndtag Kreator
92 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super relevant at vide, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Du vil finde forskelle i priserne på billige stemmejern fra byggemarked til byggemarked. Enkelte tilbyder gode priser, imens andre fokuserer på service. Du skal bestemme hvad du helst vil have.
Flere byggekæder udbyder et enormt produktudvalg, imens andre specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du kan vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varer at vælge fra, foruden blot stemmejern.
For mange er byggeprojekter ens betydende med diverse spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at handle hos en netbutik, som kan give gode råd til valg af stemmejern.
Du skal vide hvilke betingelser der gælder for dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Af den grund bør du læse byggeshoppens regler.
Ifald du står og skal bruge produkterne nu og her eller bare har lyst til at undvære fragten, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne selv. Det er navnligt muligt i de velkendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder findes i nærheden af dig selv, og herigennem har folk chancen for at handle online og hente varerne personligt. Takket være dette kan du overveje at undvære fragten, samt tilmed hente varerne hurtigere.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når man stopper online. Dette kan du se som en fordel.
De store byggecentre tilbyder varer fra flere nichebutikker, og dermed har du mulighed for at vælge fra et bredt sortiment af stemmejern online.

Nichewebshop

Størsteparten af online nichebutikker er opstartsvirksomheder, som tit har danske ejere, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Dem understøtter du når du handler stemmejern online på deres hjemmeside.
Hovedparten af nichespecifikke netbutikker har en dybdegående viden om deres produkter, idet de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund er det forventeligt at du får super begavet rådgivning fra personale der er specialister i netop stemmejern.
Flertallet af nichebutikker på internettet er producenter af de varer der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du få gode tilbud.
De største byggekæder i Danmark
stemmejern harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

stemmejern silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 kollegaer i selskabets 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

stemmejern bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 mennesker i selskabets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af omkring 100 medarbejdere i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

stemmejern jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag over 2.100 kollegaer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du må ikke negligere dit eget helbred, så husk beskyttelse bl.a. fod- og hovedbeklædning som sikring imod hændelige ulykker. Det er fornuftigt med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, især når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
2Det kan blive vigtigt at du har de relevante byggematerialer parat før du går til værks med håndværket. Du får god gavn af at nedskrive en overskuelig liste hvoraf der fremgår alle de ting du får brug for, og efterfølgende tjekke hvert eneste punkt, hvormed du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
3Måske burde du overveje om projektet er et du kan klare selv, eller du burde fremskaffe hjælp fra en ekspert til dele af byggeriet. Når du fremskaffer hjælp fra en ekspert kan det være fordelagtigt at indhente forslag fra forskellige firmaer.
4Det er oplagt at indhente assistance til dele af projektet, ikke mindst når det er vigtige projekter. Flere ting gør krav på flere folk. I øvrigt må det blive hurtigere og sjovere at være flere om det.
5Du skal aldrig mangle arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig smart at have værktøjet klar til brug før du går løs med byggeriet. Det er desuden en fordel at tillægge de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeriet.
6Forberedelse viser sig som vejen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du anbefales at liste en struktureret køreplan, som dikterer hvilke opgaver der skal udføres hvornår, inklusiv en numerisk orden. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver din agenda.
7Det er muligt at få offentlig støtte til byggerier. Det fås når renoveringen gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af støtte er altså afhængig af at ombygningen har positiv betydning for naturen.
8Der viser sig ofte ubelejlige udfordringer i tilfælde med omfangsrige byggeprojekter, og på grund af det vil det vise sig afgørende at der afsættes en del tid i agendaen, som bidrager til at man kan være sikker på at man når det til siden.
9Før du iværksætter dit byggeprojekt er det aldeles meningsfuldt at have styr på, at byggeriet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde gældende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
10For udendørs opgaver kan vind og vejr få en essentiel rolle. Derfor må du tit tage et kig på vejrvarslen i dagene op til arbejdets start, så det ikke uden varsel begynder at regne netop som du arbejder hårdt på dit ellers velplanlagte projekt.
11Ofte vil det vise sig afgørende at udarbejde et udgiftsbudget for optimeringen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan være sundt at nedskrive alle udgiftsposter, og så tjekke omkostningen ved dem en ad gangen.
12Du finder et stort udvalg af artikler og videoer via nettet som kan vejlede dig. Især YouTube er kilde til utrolig meget konstruktiv viden, især såfremt du benytter engelske søgeord.
De højest bedømte byggeshops
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er absolut imponerende. Ratingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er meget imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er absolut flot. Bedømmelsen er baseret på 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.

elektrisk, hjørne, kvalitets, lange, lille, luksus, mini, rund, små, Bahco, Bosch, Hultafors, Irwin, Luna, Millarco, Stanley, 10 mm, 12 mm, 3 mm, 4 mm, 40 mm, 5 mm, 50 mm, 6 mm, 7 mm, træskaft, metal, træ

Hvilken fragtmetode skal du vælge?

En hel del byggecentre tildeler nu om stunder alverdens billige løsninger til levering til stemmejern. En af de mest anvendte er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, og så skal du blot gå forbi efter de købte varer når du har lyst. Fragtmetoden er nemlig ret så hensigtsmæssig, og i mange tilfælde tillige den billigste fragtmetode.

Du kan omvendt planlægge at få pakken bragt hjem til dig privat eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden er en gang i mellem en tak mere pebret, men ydermere super gnidningsløs med stemmejern online. Den billigste leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, hvilket betinges af at du er i kort afstand af online forhandlerens byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på stemmejern kan i nogle tilfælde være særdeles vigtig ifald du har brug for pakken med det samme, og derfor er det helt vigtigt at man kontrollerer det forventede leveringstidspunkt ved stemmejern. En masse internet webshops – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – annoncerer billig 1 hverdags levering på utallige varenumre online, som trods alt afhænger af at bestillingen gennemføres tidligere end et fast klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få bestillingen pakket forinden pakkepersonalet har fyraften.

Indtil flere forhandlere på nettet yder fragt uden beregning på stemmejern online, men ofte er det kun gældende hvis du aftager for en præcis sum. Ellers burde man vælge den mest letkøbte leveringsmulighed, hvilket i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et afhentningssted.

Mange byggemarkedskæder foreslår klik-og-hent hvor du handler billig stemmejern online og selv henter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og 10-4. Byggemarkederne foreslår eksempelvis klik-og-hent på stemmejern i følgende områder:

Haslev, Rønne, Korsør, Helsingør, København, Herlev, Holstebro, Ringsted, Hjørring, Brøndby, Vordingborg, Brønshøj, Struer, Charlottenlund, Silkeborg, Herning, Køge, Frederiksberg, Ishøj, Værløse, Nørresundby, Aarhus, Vallensbæk, Nakskov, Skive, Roskilde, Thisted, Brabrand, Frederikshavn, Rødovre, Vanløse, Kokkedal, Kalundborg, Gentofte, Risskov, Lystrup, Søborg, Allerød, Skanderborg, Fredericia, Ølstykke, Vejle, Frederiksværk, Tårnby, Nykøbing Falster, Middelfart, Lyngby, Åbyhøj, Grenaa, Greve, Næstved, Tilst, Ballerup, Viborg, Hedensted, Glostrup, Albertslund, Brønderslev, Lillerød, Dragør, Rudersdal, Birkerød, Nærum, Sønderborg, Nyborg, Virum, Solrød Strand, Taastrup, Haderslev, Frederikssund, Gladsaxe, Svendborg, Kolding, Stenløse, Farum, Ikast, Randers, Jyllinge, Valby, Aabenraa, Horsens, Odder, Holbæk, Slagelse, Hørsholm, Hvidovre, Hobro, Odense, Aalborg, Hedehusene, Hillerød, Varde, Højbjerg, og Esbjerg, .

Afhentning af stemmejern er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden, Lolland, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland).

Når vi kigger i data står det tydeligt, at folk som regel efterspørger fx stemmejern online og køb stemmejern. Derudover oplever vi mange gange folk søge fx stemmejern tilbud, billig stemmejern samt stemmejern priser, plus de velkendte byggecentre som Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

Få rabat på stemmejern

Det er jo efterhånden meget bekvemt for enhver at kigge efter tilbud på billige stemmejern online hos diverse e-firmaer, og altså har en hel del internet virksomheder ikke kunne lade være med at trykke prisniveauet på stemmejern betydeligt, og ydermere frembyde fri fragt.

Trods dette kan det alligevel være lønnende at tjekke indtil flere forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på stemmejern online forinden du shopper, således at du er sikret at få den mest betalelige pris. Se ikke kun på de store byggecentre som 10-4, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og Bygma.

Du skal lige meget hvad ikke undervurdere, at i tilfælde af at en internet handler markedsfører billige stemmejern online til salg for en pris der kan virke kolossalt overkommelig, så burde det tit være et kendetegn på en bedragerisk e-forhandler. Bestillinger med betalingskort er heldigvis omsluttet af en forordning, der begunstiger køberen imod snydagtige online virksomheder.

Vi anbefaler betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du udnytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du vil afbetale beløbet til stemmejern over en længere periode. Det tilbydes normalt hos online nichebutikker, i modsætning til de store byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma og Davidsen.

Ved indkig i data fremstår det tydeligt, at mennesker som regel leder efter bl.a. stemmejern priser og billig stemmejern. Derudover oplever man som regel netshoppere kigge efter fx køb stemmejern, stemmejern online og stemmejern tilbud.

Se nærmere på folks meninger

Trustpilot yder uden sammenligning troværdige chancer for at tolke forskellige aktuelle kunders opfattelser og af den grund går vi ind for, at du eftersøger internet forhandlerens vurderinger inden du handler billige stemmejern online.

Facebook forærer dig også ret fortræffelige genveje til at få indtryk af internet webshoppens kundefokus. Tilmed ser vi en del netbutikker som gør det muligt at ytre en omtale af købsoplevelsen, hvilket på samme måde kan benyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk shopper billige stemmejern online på en butik kunne man ideelt set kigge på e-shoppens handelsaftale, det er dog mange gange ikke super spændende, specielt med de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

Alternativet kan derfor være at efterse hvorvidt internet selskabet er støttet af e-mærket, eftersom det bør være en erklæring om at online webshoppen efterkommer de danske retningslinjer, tillige med at internet selskabet jævnligt undersøges af sagkyndige som har meget erfaring med vilkårene på området.

Dette er desuden en god mulighed for en håndsrækning, såfremt du skulle få vanskeligheder ved din ordre på stemmejern. Ligeledes anbefales det at køber er obs på de grundlæggende bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med købet af stemmejern online, som fx hvilken ombytningsret webshoppen kører med.

På grund af dette er det virkelig relevant, at man permanent sikrer ens faktura e-mail, så man til enhver tid kan påvise sin bestilling af stemmejern, uanset om man har handlet hos Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus eller Silvan.

Poul V gav 5 stjerner

SUPER

Anders gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Kim N gav 5 stjerner

God til prisen

Jens Hansen gav 5 stjerner

God til prisen

9 tips til køb på nettet
1Trustpilot frembringer ret så anstændige chancer for at evaluere ganske mange øvrige forbrugeres iagttagelser og herved er det prisværdigt, at du undersøger online butikkens anmeldelser før du køber billige stemmejern online. Facebook medfører ydermere regulære ærlige muligheder for at få en idé om webbutikkens pålidelighed.
2Det er efterhånden særdeles problemfrit for alle og enhver at sammenligne tilbud online på billige stemmejern i blandt forskellige internet outlets, og herved tilbyder en hel del internet foretagender levering uden omkostninger. Det kan dog stadigvæk være profitabelt at sammenligne visse internet firmaer efter rabat og tilbud før du færdiggør din shopping, således at du er på den sikre side med at antage den mest attraktive pris.
3Vi foreslår generelt kortkøb eller MobilePay. Handler med kort er en del af en bestemmelse, der skærmer en overfor bedrageriske webshops. Som en anden løsning burde du drage nytte af en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, såfremt du efterspørger at dække betalingen i flere bidder.
4Fragtperioden kan i nogle tilfælde være yderst vigtig om vi skal bruge din pakke om kort tid, så i det øjemed er det aldeles essentielt at vi besigtiger leveringstiden ved stemmejern. En del internet firmaer udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varenumre, men vær påpasselig da det tager udgangspunkt i at transaktionen gennemføres inden et aftalt klokkeslæt.
5Flere online selskaber yder gratis levering på stemmejern, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at du bestiller for et bestemt beløb. Desuden skulle man beslutte sig for den prisbilligste leveringsmetode, der typisk er at få fragtmanden til at levere varerne til et udleveringssted. Løsningen bliver godt nok tillige temmelig simpel. Den mindst kostelige type af levering kan ikke benægtes at være selv at hente ordren.
6Mange forhandlere på nettet yder nu til dags diverse forskellige billige leveringsmåder til stemmejern. Førstevalget hos mange er lige nu at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente dine nye varer når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er jo usædvanlig praktisk, og desuden derudover den mest letkøbte fragtløsning.
7Den billigste slags levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, hvilket dog nødvendiggør at du opholder dig i kort afstand af online firmaets tilholdssted. Den form for levering er selvfølgelig ret vital såfremt du står og skal bruge stemmejern om kort tid. Alternativt så præsterer enkelte webshops fragt uden beregning, men oftest er det kun gældende hvis der købes for et præcist beløb.
8Forud for at nogen handler billige stemmejern hos en webshop burde de utvivlsomt tage stilling til e-shoppens forretningsaftale, dog er det bare et tidskrævende projekt. Desuden slår vi et slag for at du er på vagt for de mest vedkommende vedtægter der indvirker på handlen med billige stemmejern online, for eksempel den bytteret internet virksomheden garanterer.
9Vi slår generelt et slag for at kigge om e-forretningen er tilsluttet e-mærket, siden det kan være en indikator for at online forretningen accepterer de officielle regler, samt at e-forhandleren lejlighedsvis kontrolleres af fagfolk som har meget erfaring med de gældende bestemmelser. Inden nogen handler billige stemmejern på en online shop bør de når alt kommer til alt have øje for shoppens forretningsbetingelser.