Bygpris.dk

Rørtang

Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 18
540 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 10
300 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 12
350 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 12
310 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 18
500 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 24
770 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 14
350 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 14
385 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 10
265 kr.
Læs mere
Rørtang aluminium pw12a
241 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid E 8
342 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid 10 - 250mm
432 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid 1141
354 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder tilbyder et stort sortiment af produkter, imens øvrige har fokus på en bestemt type af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, udover bare rørtang.
Det er absolut meget afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du være tvunget til vælge et andet.
Du vil finde ulighed i prisen på billige rørtang fra byggemarked til byggemarked. Enkelte giver lave priser, hvorimod andre har faglig sparring. Du bør tænke over hvad der betyder mest for dig.
Når du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot har lyst til at undvære leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere varerne selv. Det er i særdeleshed et alternativ hos de gængse byggekæder.
Du skal vide hvilke retningslinjer butikken udsteder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man læse webshoppens regningslinjer.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med alverdens spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne handle hos en online byggeshop, som kan give gode råd til valg af rørtang.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder forhandler produkter fra diverse nichebutikker, og dermed kan du købe fra et bredt udvalg af rørtang online.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i hele landet, og pga. det har du tilbuddet om at købe online og køre produkterne på egen hånd. Dermed er der mulighed for at spare fragten, samt endda have varerne straks.
De store byggecentre er etablerede og bekendte virksomheder, som kan bidrage til øget tryghed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche er specialister i de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved kan du modtage super informativ vejledning fra ansatte som er eksperter i lige præcis rørtang.
Størstedelen af nichebutikker er små familievirksomheder, som typisk er dansk ejede, muligvis sågar fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe idet du bestiller rørtang online fra deres webshop.
De fleste niche webshops styrer selv produktionen af produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online er det muligt at få gode tilbud.
Danmarks største byggemarkeder
rørtang jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag over 500 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

rørtang bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 personer i forretningens 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

rørtang silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i forretningens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 personer i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

rørtang harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det er anbefalelsesværdigt at få assistance til projektet, specielt ved vigtige byggeopgaver. Omfangsrige ting skal gerne udføres af flere personer. Samtidig vil det være bedre og mere interessant at dele arbejdet med andre.
2Før du går i gang med arbejdet må det være vanvittigt værdifuldt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor kan der gælde mange regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
3Måske du burde vurdere hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du skal tilkøbe hjælp fra en ekspert til noget af det. Ifald du henter assistance fra en fagmand er det normalt at søge en pris fra en håndfuld leverandører.
4Muligvis vil det vise sig aktuelt at du har de påkrævede bygningsmaterialer parat inden du begynder byggeprocessen. Du kan sammensætte en hurtig indkøbsseddel hvor der bør fremgå alle de ting der skal bruges, og efterfølgende granske listen, med det formål at du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
5Ofte vil det vise sig afgørende at nedskrive et budget for byggeriet, så du har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være en god idé at nedskrive samtlige poster, hvorefter man kan nedskrive online tilbud på dem slavisk.
6Godt forarbejde viser sig som nøglen til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du er nødt til at sammensætte en gennemarbejdet handlingsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, og som også indeholder en numerisk orden. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af planen.
7Du skal nødig glemme dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse herunder hjelm og sko som hjælp med henblik på hændelige risici. Det er afgørende at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke skaffer eksperthjælp.
8Man bør på ingen måde stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det være en fordel at du har det tilgængeligt forinden du går løs med byggeprojektet. I øvrigt må du huske at medregne de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
9Man kan hente et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes når ombygningen bidrager positivt til miljøet. Det kræver dermed at projektet har en positiv indvirkning på klimaet.
10Der viser sig jævnligt uforudsete hovedpiner i forbindelse med krævende opgaver, og herved vil det vise sig essentielt at man afsætter passende plads i handlingsplanen, som gør at man kan føle sig sikker på at man når det til siden.
11Ved udendørs byggeprojekter har vind og vejr en vigtig rolle. Derfor skal du ofte tage notits af udsigten ift. vejret lige før starten på projektet, så du undgår at det mod forventning går i gang med at vælte ned når du netop er godt i gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
12Du har adgang til endeløse instruktioner og videoer via nettet som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube bringer dig rigelig brugbar info, navnligt ifald du benytter engelske ord i din søgning.
Danskernes foretrukne byggeshops
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er meget flot. Bedømmelsen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er meget beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvsagt er temmelig betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som naturligvis er ekstremt betryggende. Scoren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er utrolig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % giver maksimum point, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.

lille, mini, stor, universal, Bahco, Gedore, Irwin, Knipex, Milwaukee, Polar, Ridgid, Rothenberger

Hvilken leveringstype er bedst?

En masse e-forhandlere foreslår nu om dage en række forskellige billige muligheder for levering til rørtang. Førstevalget hos mange er nu til dags pakkeshoppen, som gør at du kan hente ordren når det passer ind i din hverdag. Løsningen er nemlig ultra simpel, samt i mange tilfælde endda den billigste leveringstype.

Du kan endvidere planlægge at få ordren leveret hjem til dig eller til din arbejdsplads. Fragtformen bliver til tider en tak dyrere, men på den anden side virkelig bekvem med rørtang online. Den billigste metode til levering er uden tvivl selv at hente produkterne, men den løsning stiller krav om at du lever lige ved online firmaets butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på rørtang kan vise sig at være særdeles afgørende såfremt vi har brug for dine nye produkter straks, så af den grund er det rimelig centralt at du ser tidshorisonten for levering ved rørtang. Masser af butikker på nettet – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – tilbyder billig dag-til-dag levering på en lang række varenumre online, som alligevel er betinget af at bestillingen laves inden et fastsat klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt fikset før lagerpersonalet har fri.

Nogle få e-firmaer frembyder levering uden betaling på rørtang online, men i mange tilfælde kun hvis der aftages for en fastsat sum. Desuden burde du udvælge den mest betalelige leveringsmåde, der i mange tilfælde vil være at få dem til at levere din pakke til et afhentningssted.

De store webshops tilbyder click-and-collect hvor du køber billig rørtang online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Stark. Byggekæderne foreslår blandt andet klik-og-hent på rørtang i disse byer:

København, Søborg, Kolding, Viborg, Korsør, Rudersdal, Struer, Ballerup, Vejle, Charlottenlund, Rønne, Gentofte, Sønderborg, Skive, Ringsted, Frederikshavn, Værløse, Aarhus, Kalundborg, Birkerød, Esbjerg, Silkeborg, Horsens, Hjørring, Vallensbæk, Haslev, Helsingør, Odense, Brabrand, Solrød Strand, Grenaa, Nærum, Svendborg, Nakskov, Højbjerg, Hedehusene, Farum, Herlev, Hillerød, Dragør, Aabenraa, Thisted, Frederikssund, Åbyhøj, Middelfart, Randers, Nyborg, Virum, Hobro, Brønshøj, Glostrup, Valby, Lystrup, Hvidovre, Kokkedal, Roskilde, Næstved, Vanløse, Køge, Stenløse, Gladsaxe, Greve, Frederiksværk, Herning, Odder, Risskov, Lillerød, Tilst, Ikast, Ølstykke, Rødovre, Lyngby, Haderslev, Hørsholm, Tårnby, Nykøbing Falster, Fredericia, Holbæk, Aalborg, Brønderslev, Allerød, Albertslund, Varde, Ishøj, Skanderborg, Hedensted, Taastrup, Jyllinge, Holstebro, Slagelse, Vordingborg, Frederiksberg, Nørresundby, og Brøndby, .

Klik-og-hent for rørtang er muligt i alle dele af landet: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland) og Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Lolland, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland).

Når man kigger i tallene fremstår det tydeligt, at internetbrugere tit søger eksempelvis rørtang online og køb rørtang. Foruden dette oplever vi mange gange folk søge for eksempel rørtang priser, rørtang tilbud samt billig rørtang, plus de gængse byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og Silvan.

Få rabat på rørtang

Det er ret nemt for internetbrugere at sammenligne tilbud på billige rørtang online på tværs af internet forhandlere i Danmark, og derfor har masser af online butikker været nødt til at reducere prisniveauet på rørtang helt i bund, og ydermere yde gratis levering.

Men det kan trods alt vise sig rentabelt at prøve nogle internet foretagender efter tilbud og rabatter på rørtang online forinden du gennemfører dit køb, således at man er på den sikre side med at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke kun på de kendte byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4 og Bauhaus.

Man må dog ikke undervurdere, at såfremt en online virksomhed forhandler billige rørtang online til en pris der kan ses som usædvanlig fremragende, så kan det mange gange være en varsel om en uærlig e-butik. Bestillinger med betalingskort er dog dækket ind under en forordning, som begunstiger en overfor snydagtige e-butikker.

Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du overveje en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du hellere vil afbetale pengene til rørtang over tid. Det fås typisk i niche netbutikker, men sjældent de store byggekæder som for eksempel XL-Byg, Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

Når man ser på data bliver det markant, at internet shoppere tit efterspørger fx køb rørtang og rørtang online. Derudover ser vi tit folk kigge efter for eksempel rørtang tilbud, rørtang priser samt billig rørtang.

Tjek nuværende kunders meninger

Trustpilot frembyder immervæk strålende genveje til at fortolke en stor portion forhenværende køberes reflektioner og af den grund støtter vi, at du vurderer online butikkens bedømmelser før du placerer din ordre på billige rørtang online.

Facebook leverer lignende rigtig nyttige chancer for at få indtryk af online shoppens pålidelighed. Herinde er der nogle e-firmaer hvor kunder kan frembringe en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket også burde bruges til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk handler billige rørtang online på en internet handler kunne de reelt gennemlæse netshoppens betingelser, det er dog bare en omfattende opgave, særligt på de velkendte byggekæder som Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan.

Et nemt alternativ kunne måske være at granske om e-firmaet er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det burde være en angivelse af at online virksomheden adlyder de gældende danske regler, tillige med at online virksomheden regelmæssigt revurderes af jurister som mestrer reglerne på området.

Derudover tilbydes du chance for at blive hjulpet, såfremt du skulle få vanskeligheder som følge af din bestilling af rørtang. Tilmed er det anbefalelsesværdigt at køberen er vidende om de mest essentielle vedtægter der har indvirkning på købet af rørtang online, til eksempel den ombytningsret internet shoppen anvender.

Derfor er det ydermere relevant, at man stadig beholder ens købsbekræftelse, således man i fremtiden kan bevise købet af rørtang, uafhængig af om man shopper ved Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus eller Davidsen.

Lone M gav 5 stjerner

SUPER

Henrik Jørgensen gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Lene F gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Jan Andersen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

9 gode råd til når du køber online
1Indtil flere webbutikker lover fragt uden omkostninger på rørtang, men i mange tilfælde kræves det at du shopper for en fastsat pris. Derudover bør man beslutte sig for den prisbilligste fragtform, hvilket oftest vil blive at få dem til at bringe ordren til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig for det meste lige så vel vældig smertefri. Den mest billige mulighed for fragt er utvivlsomt selv at hente produkterne.
2Generelt slår vi et slag for at granske om e-shoppen er e-mærket medlem, som ofte er et kendetegn for at online forhandleren adlyder de gældende danske regler, og at den ofte besøges af fagfolk der har indsigt i retningslinjerne. Før folk handler billige rørtang på en e-forhandler bør man sådan set sætte sig ind i shoppens handelsvilkår.
3Antal dages levering kan vise sig at være ret vital ifald du har behov for dine nye produkter fluks, så i det øjemed er det forholdsvis aktuelt at vi finder leveringstiden på rørtang. En række e-forretninger frembyder billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varenumre, men det er forudsat at ordren lægges forud for et fastsat klokkeslæt.
4Forud for at nogen bestiller billige rørtang på en webshop bør man til hver en tid bese netbutikkens handelsbetingelser, men det er normalt ikke særlig interessant. Yderligere er det fornuftigt at du er opmærksom på de mest vedkommende betingelser der kan have betydning for handlen med billige rørtang online, for eksempel den returret internet forretningen kører med.
5Vi går generelt ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfavnet af en lovbestemmelse, der garanterer folk overfor snydagtige e-handler. Som et alternativ bør du drage nytte af et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, ifald du har i sinde at honorere betalingen ude i fremtiden.
6Det har vist sig at være super let gængeligt for alle at kigge efter tilbud online på billige rørtang på diverse internet handler, og derfor lover masser af internet selskaber i Danmark fri fragt. Trods dette kan det til hver en tid være lønnende at kontrollere nogle få internet outlets efter rabat og tilbud før du gennemfører din handel, således at du ikke er i tvivl om at modtage den mindst kostelige pris.
7Flere e-butikker giver i dag et hav af forskellige billige muligheder for fragt til rørtang. En af de mest populære er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din bestilling lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså usædvanlig simpel, samt i mange tilfælde desuden den billigste form for fragt.
8Den billigste leveringsmodel er utvivlsomt at hente pakken selv, hvilket forudsætter at du har bopæl nærved internet webshoppens arbejdslager. Den metode til levering er naturligvis virkelig aktuel hvis du behøver rørtang inden for få dage. Alternativt så tilbyder indtil flere netbutikker gratis levering, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at du køber for et konkret beløb.
9Trustpilot fremskaffer aldeles hensigtsmæssige muligheder for at analysere ret mange andre forbrugeres reflektioner og på grund af dette foreslåes det, at du ser nærmere på online forhandlerens kritik forud for at du shopper billige rørtang online. Facebook fører til ydermere nogle pæne genveje til at få indsigt i webshoppens kundefokus.