Bygpris.dk

Girafsliber

Metabo Girafsliber LSV 5-225
5.840 kr.
Læs mere
Festool Girafsliber Planex easy LHS-E 225 EQ
7.256 kr.
Læs mere
Festool girafsliber - Langhalssliber med masser af kraft
9.355 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort sæt
9.895 kr.
Læs mere
Festool Planex Girafsliber LHS 225 EQ-Plus/SW
9.355 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 sæt
8.749 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort
4.955 kr.
Læs mere
MIRKA LEROS girafsliber 950cv, 225 mm
9.375 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK girafsliber VACUGLIDE ELS 225.1
5.384 kr.
Læs mere
ROKAMAT Girafsliber HERON
9.999 kr.
Læs mere
Girafsliber 710 watt ProBuilder 81534
849 kr.
Læs mere
Kombi girafsliber 710 watt PowerPlus POWX0477
1.693 kr.
Læs mere
Girafsliber 710 watt med LED lampe PowerPlus
1.182 kr.
Læs mere
Girafsliber til væg og loft PowerPlus 710W
1.195 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter forbundet med en lang række spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at handle hos et online byggecenter, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring girafsliber.
Du bør vide hvilke betingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man læse forretningens regler.
Såfremt du skal bruge produkterne hurtigt eller blot ønsker at undvære leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere produkterne selv. Dette er i særdeleshed muligt i de udbredte byggekæder.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at undersøge, om den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du kigge andetsteds.
Der er variationer i prisen på billige girafsliber fra byggekæde til byggekæde. En del satser på billige priser, og nogle giver kompetent rådgivning. Du må bestemme hvad du helst vil have.
Flere byggecentre fremviser et enormt udvalg af produkter, og andre specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør overveje om det er essentielt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot girafsliber.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder køber varer fra mange nicheshops, og hermed kan du vælge fra et stort sortiment af girafsliber online.
De kendte byggemarkeder finder du i store dele af landet, og som følge af det har de fleste mulighed for at købe online og køre byggematerialerne personligt. Herigennem har du chancen for at undvære fragtomkostningen, og endda skaffe produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er udbredte og landskendte butikker, som bidrager til øget tryghed når man handler online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

En masse små butikker er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, måske tilmed lokalt nær dig. Dem hjælper du ved at købe girafsliber online på deres webshop.
Størsteparten af nichebutikker på nettet producerer selv de varer som byggekæderne sælger. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online får du en billigere pris.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment er specialister i de varer de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette formår de at yde en høj grad af informativ assistance fra medarbejdere der er eksperter i netop girafsliber.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

girafsliber bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

girafsliber harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 ansatte i de 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

girafsliber jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu over 100 medarbejdere i firmaets 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 mennesker i kædens 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

girafsliber silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det kan være en god idé at få hjælp til dele af projektet, specielt i tilfælde af store byggerier. Krævende byggerier kræver flere folk. Dertil viser det sig mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
2Du skal ikke gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sikkerhedssko der skåner dig mod hændelige uheld. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, navnlig ifald du ikke køber assistance fra en fagmand.
3Måske det burdes overvejes om du selv bør stå for hele projektet, eller du i stedet for bør hente professionel assistance til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du fremskaffer assistance fra en professionel kan det være fornuftigt at tage imod uforpligtende tilbud fra flere foretagender.
4For udendørs opgaver har vejret en væsentlig rolle. Derfor kan du med jævne mellemrum tjekke vejrforudsigelserne i dagene før byggeriets begyndelse, så det ikke uventet går i gang med at regne netop som du er startet på det store byggeprojekt.
5Der præsenterer sig som regel pludselige vanskeligheder når det handler om krævende byggeprojekter, og altså viser det sig essentielt at der afsættes god plads i handlingsplanen, med formålet om at man føler sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
6Man vil nødig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være yderst relevant at have det klar idet du igangsætter byggeriet. Det er i øvrigt vigtigt at tillægge omkostningerne hertil i budgettet.
7Typisk vil det være betydningsfuldt at have lavet et budget for dit projekt, så man giver sig selv et overblik. Det kan være fordelagtigt at gennemgå samtlige poster, hvorefter man bør kortlægge ens omkostning ved hver enkelt.
8Længe før du går i gang med byggeprojektet kan det være yderst fornuftigt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholder loven. Alt efter din boligtype kan der vise sig gældende regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
9Du har mulighed for at spørge om tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få hvis projektet er miljøvenligt. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at byggeprojektet har positiv betydning for miljøet.
10Forberedelse vil være vejen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du må liste en gennemarbejdet arbejdsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en numerisk orden. Husk at være konkret i udarbejdelsen af oversigten.
11Der findes et bredt udvalg af instruktioner og videoer online som kan hjælpe dig. Særligt YouTube giver dig adgang til meget brugbar oplysning, især forudsat at du benytter engelske søgeord.
12Muligvis kan det blive meningsfuldt at have samtlige materialer klar i god tid før du indleder dit byggeprojekt. Du har god gavn af at udarbejde en overskuelig liste hvor der bør fremgå alt hvad der bliver brug for, og derefter gennemløbe hvert eneste punkt, således at du er sikker på at du har husket alt.
De mest vellidte byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor hele 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % giver bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er hamrende overlegent. Karakteren grundlægges af 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er yderst flot. Vurderingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ekstremt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % giver toprating, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket altså er enormt godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.

akku, elektrisk, gulv, kombi, professionel, Bosch, Dewalt, Eibenstock, Einhell, Festool, Flex, Herkules, Makita, Metabo, Millarco, Mirka, Mitsutomo, Power Craft, ProBuilder, Ryobi, Scheppach, 710w, lys, beton, gasbeton, gulv, loft, terrasse, træ, træterrasse, udendørs

Hvilken mulighed for fragt er bedst?

En stor portion forhandlere på nettet tilbyder nu om dage diverse forskellige billige fragttyper til girafsliber. Et hit er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, hvor du selv afhenter dine produkter på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er jo særdeles nem, og i mange tilfælde tillige den mest billige slags levering.

Du bør ligeledes prøve at bestille produkterne til levering til din lejlighed eller hus eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden viser sig for det meste en kende mere bekostelig, men ligeledes ekstremt enkel med girafsliber online. Den mest letkøbte fragttype vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, hvilket stiller krav om at du opholder dig lige ved webshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på girafsliber er naturligvis ekstremt vital i tilfælde af at man absolut skal bruge dine nye varer nu og her, og af den grund er det aldeles passende at man gransker den estimerede leveringstid for girafsliber. En masse butikker på nettet – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – reklamerer med billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende produkter online, hvilket dog er underforstået at handlen gemmenføres forinden et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få varen ordnet inden de lageransatte får fri.

Nogle få e-firmaer tilbyder gratis fragt på girafsliber online, men i de fleste tilfælde kun hvis der aftages for en bestemt sum. I øvrigt må man foretrække den mindst kostelige metode til levering, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et udleveringssted.

Flere byggemarkedskæder yder klik-og-hent hvor du bestiller billig girafsliber online og selv henter i butikken. Fx Bauhaus, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark og XL-Byg. De udlover for eksempel klik-og-hent på girafsliber i følgende byer:

Rødovre, Næstved, Hvidovre, Lillerød, Odense, Hørsholm, Værløse, Albertslund, Vordingborg, Haslev, Tårnby, Rudersdal, Vallensbæk, Brønshøj, Tilst, Jyllinge, Gentofte, Varde, Silkeborg, Stenløse, Herlev, Grenaa, København, Haderslev, Slagelse, Struer, Helsingør, Søborg, Brøndby, Ikast, Skive, Aabenraa, Nørresundby, Gladsaxe, Rønne, Frederikssund, Risskov, Svendborg, Køge, Nakskov, Solrød Strand, Aarhus, Kolding, Esbjerg, Odder, Allerød, Nykøbing Falster, Valby, Frederikshavn, Nærum, Roskilde, Hillerød, Holstebro, Brabrand, Aalborg, Frederiksberg, Åbyhøj, Virum, Randers, Ishøj, Lystrup, Vanløse, Højbjerg, Vejle, Taastrup, Hjørring, Hedensted, Fredericia, Skanderborg, Birkerød, Greve, Ballerup, Hobro, Frederiksværk, Herning, Dragør, Nyborg, Lyngby, Hedehusene, Farum, Middelfart, Thisted, Brønderslev, Ringsted, Viborg, Holbæk, Sønderborg, Korsør, Horsens, Glostrup, Charlottenlund, Ølstykke, Kokkedal, og Kalundborg, .

Klik-og-hent ift. girafsliber er muligt i alle områder af landet: Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Bornholm, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Falster), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland).

Når man ser på søgedata bliver det klart, at folk som regel leder efter for eksempel girafsliber online og girafsliber tilbud. Vi ser derudover mange gange online shoppere efterspørge fx girafsliber priser, billig girafsliber samt køb girafsliber, foruden de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4 og Davidsen.

Få den bedste pris på girafsliber

Det er jo virkelig smertefrit for enhver at søge information om priser på billige girafsliber online på tværs af internet virksomheder, og til gengæld har adskillige internet handler i Danmark set sig tvunget til at mindske salgspriserne på girafsliber kolossalt, og endda yde levering uden betaling.

Det kan dog imidlertid blive fordelagtigt at efterprøve et par forskellige e-forretninger efter rabatter og tilbud på girafsliber online inden du handler, sådan at du er usvigeligt sikker på at indhente den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Stark.

Du bør trods alt være så påpasselig, at hvis en netshop forhandler billige girafsliber online til en tilbudspris der kan virke besynderligt fremragende, er det i nogle tilfælde være et kendetegn på en falsk e-handler. Kortkøb er på den anden side en del af en anordning, der assisterer køberen imod svindlende netshops.

Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du drage fordel af en afdragsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at afdrage beløbet til girafsliber i flere bidder. Det fås som regel ved specialiserede netshops, men sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, 10-4, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

Når man ser på søgedata står det markant, at netshoppere jævnligt søger efter eksempelvis girafsliber online og billig girafsliber. Vi ser derudover typisk online shoppere kigge efter fx girafsliber tilbud, girafsliber priser og køb girafsliber.

Kig på tidligere kunders erfaringer

Trustpilot fører til forholdsvis ærlige genveje til at granske mange eksisterende kunders synspunkter og derved anbefaler vi, at du tager et kig på e-butikkens anmeldelser forud for at du færdiggør din shopping med billige girafsliber online.

Facebook tilbyder dig derudover faktisk gunstige chancer for at få en idé om online firmaets troværdighed. Tilmed møder vi en række online firmaer hvor kunder kan offentliggøre en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket ydermere burde tages i brug til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk køber billige girafsliber online på en e-forretning burde de når alt kommer til alt skimme virksomhedens handelsvilkår, men det er bare ikke særlig interessant, især hos de kendte byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

Alternativet kan derfor være at se om internet forretningen er godkendt af e-mærket, eftersom det er et billede på at internet forhandleren opretholder gældende dansk lovgivning, foruden at e-handlen regelmæssigt gennemses af jurister der mestrer vilkårene.

Dette er en god mulighed for at blive hjulpet, for så vidt du bliver udsat for problemstillinger med din shopping med girafsliber. Tilsvarende foreslåes det at køberen er sat ind i de elementære vilkår der kan have betydning for købet af girafsliber online, som fx den byttepolitik shoppen anvender.

Her er det på samme måde essesentielt, at man altid gemmer ens ordremail, så man senere kan eftervise sin bestilling af girafsliber, ligegyldig om man bestiller hos Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus eller Bygma.

Lone Møller gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Inger gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

Poul A gav 5 stjerner

Virkelig god service

Anders gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

9 tips til online indkøb
1Den billigste leveringsmetode kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, hvilket dog afhænger af at du fysisk befinder dig i kort afstand af online webshoppens hjemsted. Den løsning til levering kan i nogle tilfælde være ret så bestemmende hvis du står og skal bruge girafsliber om et øjeblik. Alternativt så tilbyder nogle forhandlere på nettet gratis levering, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at man bestiller for en konkret pris.
2Leveringstiden er selvfølgelig ultra afgørende ifald man har brug for varerne om kort tid, og derfor er det bestemt klogt at man gransker leveringstiden for girafsliber. Størstedelen af e-firmaer i Danmark garanterer billig levering på næstkommende hverdag på mange af deres produkter, som er afhængig af at bestillingen køres igennem før et fast klokkeslæt.
3Det er usædvanlig let gængeligt for internetbrugere at vurdere tilbud online på billige girafsliber på diverse online varehuse, og af den grund tilbyder de fleste online firmaer fragt uden beregning. Dog kan det immervæk være profitabelt at kigge forbi en række online forretninger efter udsalg og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, så du er sikret at indhente den mest attraktive pris.
4En hel del e-forretninger frembyder nu alverdens billige leveringstyper til girafsliber. En der er meget populær er i øjeblikket pakkeshoppen, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer når du har lyst. Leveringstypen er altså vældig smart, og tit også den mest prisbevidste mulighed for fragt.
5Generelt anbefaler vi at bemærke hvorvidt online shoppen er godkendt af e-mærket, da det almindeligvis er et signal om at internet firmaet forsvarer de officielle danske regler, tillige med at internet firmaet jævnligt kigges til af fagfolk som mestrer de gældende regler. Før folk handler billige girafsliber på en online forretning burde man faktisk få overblik over butikkens forretningsbetingelser.
6Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller MobilePay. Handler med kort er en del af et lovbud, der beskytter dig imod bedrageriske forhandlere på nettet. Alternativt kunne du udnytte et tilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du gerne vil finansiere regningen i flere bidder.
7Før nogen handler billige girafsliber på en webshop burde man i og for sig studere e-butikkens forretningsaftale, men det er almindeligvis et tidskrævende arbejde. Derudover er det smart at køber er klar over de mest vedkommende forhold der indvirker på shopping af billige girafsliber online, som fx hvilken returrettighed e-forhandleren garanterer.
8En hel del online virksomheder præsterer gratis levering på girafsliber, men i reglen kræver det at du indkøber for en konkret pris. Derudover bør du foretrække den mindst kostelige leveringsmulighed, hvilket oftest vil være at få leveret varerne til et afhentningssted. Denne viser sig uheldigvis omvendt ekstremt fremkommelig. Den mest letkøbte leveringsversion er unægtelig at hente varerne selv.
9Trustpilot tilbyder uden sammenligning fantastiske chancer for at tyde en stor gruppe forhenværende forbrugeres reflektioner og af den grund kan det anbefales, at du bliver klogere på e-shoppens anmeldelser forud for at du bestiller billige girafsliber online. Facebook indebærer for øvrigt fuldstændig solide muligheder for at få indtryk af online webshoppens kundetilfredshed.