Bygpris.dk

Jordbor

ZI-ELB70 Jordbor med motor Zipper
1.866 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige jordbor hos de forskellige online byggemarkeder. En del har fokus på gode priser, imens øvrige har fokus på et højt serviceniveau. Du må overveje hvad du helst vil have.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med talrige spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at shoppe hos en netbutik, hvor du kan modtage hjælp til valg af jordbor.
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returnering. Derfor skal man læse byggemarkedets betingelser.
Når du vil have byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere varerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest muligt hos de velkendte byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder sælger et stort udvalg af varer, hvorimod nogle fokuserer på en specifik varetype. Du bør gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover blot jordbor.
Det er selvsagt meget relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder finder du i nærheden af dig selv, og pga. det har man tilbuddet om at bestille online og køre produkterne selv. Hermed er det muligt at spare fragtomkostningen, og endda have varerne nu og her.
De store byggecentre er udbredte og landskendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De gængse byggekæder tilbyder varer fra forskellige nicheshops, og dermed har du mulighed for at bestille fra et stort udvalg af jordbor online.

Nichewebshop

Majoriteten af nicheforretninger på nettet er små firmaer, som typisk er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse bidrager du til idet du køber jordbor online på deres webshop.
Diverse webshops som sælger få produkter har en dyb forståelse for deres online produktudvalg, da de ikke sælger andet. Således vil du opleve super erfaren sparring fra nogle med specialistviden i netop jordbor.
Majoriteten af nichebutikker på internettet producerer selv de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online bør du få en lavere pris.
De 10 største byggemarkeder

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

jordbor bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

jordbor silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af over 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 kollegaer i de 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

jordbor harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 kollegaer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

jordbor jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 ansatte i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du finder utallige instruktioner og videoer via nettet hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube giver dig adgang til enormt meget nyttig information, navnligt forudsat at du leder på engelsk.
2Du skal unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit eget ve og vel, så husk påklædning som arbejdssko som beskyttelse imod mulige risici. Det er afgørende at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke investerer i assistance fra en professionel.
3I nogle tilfælde kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det bliver givet i tilfælde hvor byggeriet gør en forskel for klimaet. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at ombygningen forbedrer klimaet.
4Det kan være en god idé at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst når det kommer til store ombygninger. Omfattende ombygninger skal gerne udføres af flere mennesker. Derudover vil det være mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
5Det kan overvejes hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at sikre dig professionel hjælp til færdiggørelsen af arbejdet. Hvis du anskaffer hjælp fra en ekspert kan du spare penge ved at at modtage en pris fra en håndfuld selskaber.
6Ofte vil det vise sig vigtigt at udarbejde et budget for optimeringen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan vise sig at være sundt at gennemgå hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør nedfælde den billigste pris på hver eneste af dem.
7Det viser sig aktuelt at du har samtlige materialer til disposition inden du igangsætter projektet. Du bør lave en overskuelig indkøbsliste hvoraf der fremgår alt det du har brug for, og efterfølgende eftergå oversigten, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
8Du skal ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige grej. Tit kan det være klogt at du har værktøjet parat akkurat som du påbegynder arbejdet. I øvrigt må du huske at indregne de her udgifter i det økonomiske overblik.
9For udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Således skal du jævnligt se vejrudsigten i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du er ved at færdiggøre dit komplekse projekt.
10Inden du igangsætter arbejdet er det vanvittigt fornuftigt at være sikker på, at det du vil bygge overholder loven. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig gældende love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
11Forberedelse vil være metoden til et godt forløb med dit arbejde. Du er nødt til at lave en velovervejet plan, som viser hvilke gøremål du vil løse på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være konkret i sammensætningen af strategien.
12Der præsenterer sig utvivlsomt ubelejlige udfordringer når det gælder store byggeprojekter, og pga. dette vil det vise sig betydningsfuldt at man har afsat god nok tid i arbejdsplanen, så man føler sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
De mest vellidte byggecentre
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er hamrende betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er enormt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er ekstremt overlegent. Karakteren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.

benzindrevet, elektrisk, hydraulisk, motoriseret, Fiskars, Husquarna, Makita, Power Craft, Stihl, Texas, 100 mm, 200 mm, 50 mm, 60 mm, motor, gravemaskine, minigraver, minilæsser, pto, traktor

Hvilken leveringsmåde er smartest?

Flere netshops yder i øjeblikket en hel del forskellige billige leveringsmåder til jordbor. En af favoritterne er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente dine nye varer når det passer dig bedst. Fragtmetoden er altså usædvanlig let, og desuden derudover den mest letkøbte mulighed for fragt.

Du kan ydermere beslutte dig for at få varerne bragt til din hjemmeadresse eller til hvor du arbejder. Leveringstypen viser sig sædvanligvis en anelse dyrere, men på den anden side rigtig uproblematisk for jordbor online. Den billigste slags levering vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv, men den løsning nødvendiggør at du lever tæt på internet virksomhedens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragttiden på jordbor er selvfølgelig vældig essentiel såfremt man står og skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, så med det formål er det uden tvivl fornuftigt at man finder leveringstiden for jordbor. Størstedelen af internet handler – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – lover billig levering på næste hverdag på mange af shoppens varer online, men vær obs på at det betinges af at der bestilles inden et angivent klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få de nye varer skippet afsted inden pakkemedarbejderne får fri.

Enkelte e-forhandlere yder portofri levering på jordbor online, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at der købes for et konkret beløb. Ellers skulle du snuppe den billigste leveringsmodel, hvilket oftest er at få dem til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

En masse byggecentre tilbyder afhentning hvor du køber billig jordbor online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen. De frembyder eksempelvis click-and-collect på jordbor i disse områder:

Lyngby, Vejle, København, Brabrand, Kokkedal, Åbyhøj, Randers, Svendborg, Hjørring, Herning, Lystrup, Horsens, Taastrup, Tårnby, Roskilde, Odense, Farum, Tilst, Charlottenlund, Korsør, Brøndby, Virum, Esbjerg, Helsingør, Slagelse, Frederiksberg, Herlev, Middelfart, Skive, Holbæk, Aalborg, Hillerød, Struer, Kolding, Dragør, Valby, Haderslev, Hedehusene, Rønne, Haslev, Køge, Odder, Kalundborg, Holstebro, Allerød, Frederikssund, Jyllinge, Ishøj, Fredericia, Hørsholm, Silkeborg, Lillerød, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Ballerup, Højbjerg, Vallensbæk, Ikast, Nakskov, Nærum, Risskov, Frederiksværk, Hobro, Birkerød, Varde, Glostrup, Gentofte, Brønshøj, Hvidovre, Brønderslev, Frederikshavn, Rødovre, Vordingborg, Nørresundby, Hedensted, Nyborg, Aabenraa, Værløse, Ringsted, Næstved, Thisted, Grenaa, Ølstykke, Sønderborg, Viborg, Albertslund, Greve, Søborg, Rudersdal, Aarhus, Skanderborg, Vanløse, Gladsaxe, og Stenløse, .

Afhentning af jordbor er en mulighed i samtlige regioner af landet: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Lolland).

Ved kig i søgedata bliver det markant, at internet shoppere tit efterspørger bl.a. jordbor priser og køb jordbor. Vi ser desuden tit folk søge eksempelvis jordbor tilbud, billig jordbor samt jordbor online, foruden de gængse byggecentre som Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus.

Rabat på jordbor

Det er i dag meget ukompliceret for købere at finde frem til tilbud på billige jordbor online hos flere shops på nettet, og derved har adskillige online forretninger ikke kunne lade være med at tvinge prisniveauet på jordbor drastisk, og ydermere sikre billig levering.

Til gengæld kan det imidlertid være rentabelt at udforske diverse internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabatter på jordbor online forinden du shopper, således at du ikke er i tvivl om at få fat i den bedste pris. Se ikke blot på de kendte byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og XL-Byg.

Du bør dog være klar over, at ifald en internet shop udbyder billige jordbor online til salg for en pris som er ufattelig overkommelig, kunne det i nogle tilfælde være en indikator for en svindel internet shop. Bestillinger med kort er i hvert fald inkluderet i en forordning, som dækker kunden imod falske internet outlets.

Generelt anbefaler vi kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning bør du benytte et tilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du har i sinde at klare regningen på jordbor over tid. Det foreslåes typisk i niche webshops, i modsætning til de udbredte byggecentre som for eksempel Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

Ses der på statistikkerne bliver det klart, at netshoppere tit efterspørger fx jordbor priser og billig jordbor. Derudover oplever man ofte netshoppere lede efter blandt andet jordbor tilbud, jordbor online samt køb jordbor.

Analyser folks evalueringer

Trustpilot byder på aldeles relevante løsninger til at gennemstøve en stor gruppe aktuelle forbrugeres bedømmelser og derfor er det fornuftigt, at du eksaminerer online butikkens vurderinger forinden du placerer din ordre på billige jordbor online.

Facebook byder på tilsvarende altid anstændige genveje til at få en idé om e-shoppens kundetilfredshed. Derudover møder vi mange e-handler hvor man kan aflevere en evaluering af ordreforløbet, som på samme måde bør udnyttes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen køber billige jordbor online på en e-forretning kunne man de facto løbe igennem deres handelsaftale, men det er normalt ikke super interessant, særligt på de gængse byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

En nem løsning kunne derfor være at undersøge hvorvidt netshoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det typisk er et fingerpeg om at netbutikken følger den officielle danske lovgivning, samt at internet shoppen hyppigt monitoreres af sagkyndige der har indsigt i vedtægterne på området.

Dette er desuden din lejlighed til at få assistance, for så vidt du møder problemstillinger med dit køb af jordbor. Desuden foreslår vi at man er på vagt for de mest aktuelle vilkår der kan influere på bestillingen af jordbor online, som fx den byttepolitik forretningen garanterer.

I den relation er det tillige essesentielt, at man stadigvæk bibeholder sin ordremail, så man en anden gang kan vidne om sit køb af jordbor, hvad end man bestiller hos Davidsen, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Jan Andersen gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Else A gav 4 stjerner

God pris og alt ok

Helle D gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Charlotte U gav 4 stjerner

Hurtig

9 gode råd til internetshopping
1Den mest letkøbte leveringsversion vil utvivlsomt være at du selv henter varerne, som dog kræver at du har bopæl nærved internet selskabets adresse. Den leveringsmulighed er jo vældig central ifald du absolut skal bruge jordbor omgående. Alternativt så præsterer enkelte webbutikker fragt uden betaling, men tit er det betinget af at man shopper for et fastslået beløb.
2Trustpilot frembyder flere anstændige muligheder for at analysere en stor portion forhenværende køberes omtaler og på grund af dette er det prisværdigt, at du kigger på webbutikkens anmeldelser inden du køber billige jordbor online. Facebook yder desuden en del hensigtsmæssige metoder til at få indblik i internet virksomhedens kundetilfredshed.
3Før nogen handler billige jordbor på en online butik burde de i princippet betragte webbutikkens regler, dog er det mange gange ikke super interessant. Tilsvarende tilrådes det at du er klar over de primære betingelser gældende for bestillingen af billige jordbor online, som eksempelvis hvilken returret webshoppen bruger.
4Indtil flere shops på nettet frembyder levering uden omkostninger på jordbor, men tit er det under forudsætning af at der indkøbes for en fastsat pris. Som alternativ skal du beslutte sig for den mest letkøbte type af levering, som mange gange vil blive at få fragtmanden til at bringe pakken til en pakkeshop. Fragtløsningen viser sig tit tillige meget let. Den prisbilligste fragtmulighed er utvivlsomt selv at hente produkterne.
5Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være ekstremt relevant hvis man skal bruge din ordre inden for få dage, og i det øjemed er det forholdsvis vigtigt at du efterser den estimerede leveringsdato på jordbor. En hel del e-butikker i Danmark stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på en række af deres produkter, hvilket forudsætter at transaktionen realiseres inden et bestemt tidspunkt.
6Generelt slår vi et slag for køb med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af en anordning, som dækker folk imod uærlige internet webshops. Alternativt burde du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du har i sinde at afdrage prisen over tid.
7Generelt slår vi et slag for at se hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærket, da det typisk er et tegn på at internet selskabet forsvarer de officielle danske regler, og at webbutikken tit besigtiges af sagkyndige som kender til de gældende vilkår. Før nogen køber billige jordbor i en online butik bør de altid sætte sig ind i netshoppens forretningsvilkår.
8Det er jo usædvanlig fremkommeligt for internetbrugere at finde de bedste tilbud online på billige jordbor på flere internet webshops, og derfor tilbyder langt de fleste netshops levering uden omkostninger. Til gengæld kan det alligevel blive profitabelt at kontrollere et par internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din bestilling, sådan at man er garanteret at skaffe sig den billigste pris.
9Mange firmaer på nettet udlover på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige leveringsudgaver til jordbor. Førstevalget hos mange er nu om stunder levering til et afhentningssted, og så henter du bare de nyindkøbte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er jo temmelig nem, samt mange gange endvidere den billigste fragttype.