Bygpris.dk

Gasbrænder

Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Læs mere
Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Læs mere
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Læs mere
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Læs mere
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på prisniveauet på billige gasbrænder fra byggekæde til byggekæde. Nogle tilbyder billige priser, og øvrige har fokus på faglig sparring. Du bør gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man læse butikkens regler.
Det er helt klart super vigtigt at se, om de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers må du vælge et andet.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. Derfor kan du bestille ved et online byggecenter, som giver information omkring gasbrænder.
Når du skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare gerne vil undgå fragtomkostningen, så kunne du med fordel fragte produkterne på egen hånd. Dette er særligt et alternativ i de kendte byggecentre.
Flere byggemarkeder har et stort udvalg af produkter, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du bør tænke på om det er vigtigt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden bare gasbrænder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og højtprofilerede forretninger, hvilket kan give øget sikkerhed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De store byggemarkeder samler produkter fra mange nicheshops, hvorfor du kan bestille fra et stort udvalg af gasbrænder online.
De gængse byggemarkeder findes i det meste af landet, og af den grund har kunderne adgang til at handle online og hente produkterne på eget initiativ. Hermed har man mulighed for at spare fragtgebyret, samt ovenikøbet hente produkterne straks.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke netbutikker er små virksomheder, der typisk er dansk ejede, måske endda lokalt i dit område. Dem kan du støtte idet du køber gasbrænder online på deres hjemmeside.
Mange specialiserede netbutikker er producenter af de varer der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online er det muligt at få en lavere pris.
Alverdens nicheforretninger på nettet har ekstremt meget forstand på deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Altså kan du forvente mere god assistance fra folk med ekspertviden i lige præcis gasbrænder.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
gasbrænder jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 medarbejdere i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af over 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

gasbrænder harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af mere end 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

gasbrænder bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

gasbrænder silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 kollegaer i kædens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det vil vise sig værdifuldt at have alle byggematerialer klar før du indleder arbejdet. Du har god gavn af at sammensætte en hurtig note hvor der bør fremgå alle de ting der skal bruges, og efterfølgende gennemgå materialerne, hvormed du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
2Det kan være en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt når der er tale om større byggerier. Større byggerier bør udføres af mere end en person. I øvrigt viser det sig bedre og sjovere når man ikke er ene om det.
3Ved opgaver udendørs har vind og vejr en stor rolle. Således bør du hyppigt lægge mærke til vejrprognosen lige før byggeprojektet, så du slipper for at det uden varsel går i gang med at regne i samme sekund som du arbejder hårdt på det vigtige projekt.
4Du har adgang til rigelige mængder af instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Især YouTube kan hjælpe med temmelig meget almennyttig viden, specielt når du kigger i hele verden.
5Det er muligt at få offentlig støtte til ombygninger. Det ydes i tilfælde af at byggeriet er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at byggeprojektet har positiv betydning for naturen.
6Du må aldrig nogensinde mangle arbejdsredskaber. Typisk kan det være fundamentalt at have værktøjet parat idet du iværksætter byggeprojektet. Det er desuden fordelagtigt at inkludere de medfølgende omkostninger i byggeriets regnskab.
7Før du påbegynder byggeprojektet er det meget essentielt at du sikrer dig, at projektet overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor vil der være diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
8Det kan vise sig at være fundamentalt at have et regnskab for optimeringen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det er fordelagtigt at dokumentere alle udgifter, og dernæst notere billige priser på dem enkeltvis.
9Der præsenterer sig stort set altid uforudsete problematikker i forbindelse med større projekter, og følgelig kan det vise sig betydningsfuldt at der afsættes rimelig tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan være afslappet omkring at man når det til siden.
10Planlægning er nøglen til at nå problemfrit i mål med projektet. Du bør forfatte en velovervejet handlingsplan, som viser hvilke opgaver der løses på hvilke dage, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du laver handlingsplanen.
11Du skal på ingen måde negligere dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj herunder sikkerhedssko som sikrer dig imod mulige skader. Det er fornuftigt med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, specielt såfremt du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
12Du kan tænke over hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du med fordel kan købe assistance fra en professionel til opstarten af projektet. Ifald du fremskaffer hjælp fra en ekspert vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at lede efter tilbud fra flere firmaer.
De mest vellidte byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som altså er usædvanligt imponerende. Karakteren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket altså er ultra overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som naturligvis er temmelig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er usædvanligt beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er rigtig imponerende. Scoren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og alene 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.

hobby, hånd, håndholdt, kraftig, lille, mini, professionel, stor, Rothenberger, Weber, slange, vogn, brændeovn, båd, camping, haven, indendørs, jern, kød, køkken, smykker, sølv, traktor, udendørs, ukrudt

Hvilken leveringsudgave er smartest?

En del internet varehuse yder efterhånden en lang række forskellige billige leveringsmodeller til gasbrænder. En der er meget almindelig er nu om dage levering til et afhentningssted, og så kan du blot hente de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Leveringstypen er nemlig ekstremt enkel, og endda også den billigste leveringsmodel.

Du kan tillige vælge at bestille ordren til levering hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Metoden bliver i regelen en lille smule mere pebret, men desuden super fremkommelig ved køb af gasbrænder online. Den billigste fragttype vil dog altid være at du selv henter pakken, som desværre stiller krav om at du lever med kort afstand til webshoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragttiden på gasbrænder er jo ultra udslagsgivende i tilfælde af at du behøver varen øjeblikkeligt, og med det formål er det faktisk afgørende at man undersøger den estimerede leveringsdato ved gasbrænder. Flere e-shops – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – tilsiger billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende produkter online, men glem ikke at det kræver at bestillingen fuldbyrdes forinden et fastsat tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt ordnet før lagerpersonalet drager hjemad.

Nogle få internet butikker sikrer levering uden betaling på gasbrænder online, men typisk er det under forudsætning af at du handler for en konkret pris. Derudover burde du vælge den prisbilligste type af levering, hvilket typisk vil være at få kørt din bestilling til et udleveringssted.

De fleste netbutikker frembyder afhentning hvor man handler billig gasbrænder hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggecentrene tilbyder for eksempel click-and-collect på gasbrænder i disse byer:

Frederiksberg, Brabrand, Odense, Middelfart, Ølstykke, Skive, Herlev, Esbjerg, Frederikshavn, Brønshøj, Brøndby, Kalundborg, Hedehusene, Ishøj, Kolding, Albertslund, Herning, Vejle, København, Nyborg, Taastrup, Aarhus, Charlottenlund, Korsør, Farum, Hørsholm, Struer, Allerød, Jyllinge, Ringsted, Aalborg, Slagelse, Virum, Kokkedal, Odder, Valby, Glostrup, Rudersdal, Sønderborg, Ikast, Gladsaxe, Hedensted, Stenløse, Nakskov, Hvidovre, Svendborg, Greve, Frederiksværk, Hillerød, Helsingør, Risskov, Brønderslev, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Lystrup, Randers, Dragør, Frederikssund, Haslev, Køge, Tårnby, Fredericia, Nørresundby, Rødovre, Lillerød, Holstebro, Silkeborg, Thisted, Gentofte, Holbæk, Viborg, Hobro, Åbyhøj, Tilst, Værløse, Birkerød, Næstved, Ballerup, Nærum, Roskilde, Haderslev, Skanderborg, Vordingborg, Rønne, Vanløse, Højbjerg, Horsens, Hjørring, Grenaa, Lyngby, Aabenraa, Søborg, og Varde, .

Klik-og-hent af gasbrænder er en mulighed i alle regioner af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Amager, Østsjælland, Midtsjælland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland).

Når der ses på tendenserne fremstår det markant, at internetbrugere jævnligt kigger efter fx køb gasbrænder og gasbrænder online. Foruden dette ser man jævnligt online shoppere søge fx billig gasbrænder, gasbrænder priser og gasbrænder tilbud, foruden de velkendte byggecentre som Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og 10-4.

Den bedste pris på gasbrænder

Det er jo særligt praktisk for internetbrugere at sammenligne priser på billige gasbrænder online i blandt flere netbutikker, og herved har adskillige firmaer på nettet ikke kunne lade være med at formindske udsalgspriserne på gasbrænder betragteligt, og ovenikøbet love fragtfri levering.

Men det kan trods alt være lønnende at eftergå diverse e-firmaer efter billige priser på gasbrænder online forinden du bestiller, så man er garanteret at opnå den bedste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggekæder som Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

Man må imidlertid være årvågen med, at når en e-handler reklamerer billige gasbrænder online på tilbud til en tilbudspris der er himmelråbende god, så burde det i nogle tilfælde være et symbol på en svindel online webshop. Kortbestillinger er heldigvis omfavnet af en foranstaltning, der garanterer en overfor fup forhandlere på nettet.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du vælge en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, for så vidt du vil dække omkostningerne til gasbrænder over et længere tidsrum. Det tilbydes typisk i online nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og Davidsen.

Når vi kigger i tendenserne fremstår det markant, at netshoppere mange gange leder efter eksempelvis billig gasbrænder og gasbrænder tilbud. Man ser derudover som regel online shoppere kigge efter eksempelvis køb gasbrænder, gasbrænder online og gasbrænder priser.

Undersøg tidligere kunders evalueringer

Trustpilot genererer ganske solide chancer for at fortolke en række øvrige brugeres observationer og derfor kan det anbefales, at du udforsker e-handlens omtaler inden du bestiller billige gasbrænder online.

Facebook frembringer desuden ret så passende genveje til at få indtryk af webshoppens troværdighed. Her møder vi en del internet outlets hvor du kan udforme en vurdering af ordreforløbet, hvilket på samme måde bør benyttes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Inden folk bestiller billige gasbrænder online på en webbutik bør man principielt overveje netbutikkens handelsbetingelser, men det er almindeligvis et omfattende arbejde, specielt på de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4, Davidsen, Bygma og Bauhaus.

En nem løsning kan være at kontrollere hvorvidt e-forhandleren er e-mærke godkendt, hvilket bør være et sympol på at webshoppen accepterer gældende dansk lovgivning, samt at hjemmesiden løbende overvåges af fagmænd der mestrer vedtægterne på området.

Derudover giver det dig lejlighed til assistance, såfremt du bliver udsat for problemstillinger i forbindelse med din ordre på gasbrænder. Ligeledes støtter vi at kunden er vidende om de mest centrale vedtægter der kan influere på købet af gasbrænder online, fx hvilken returneringsret virksomheden garanterer.

I relation til det er det desuden relevant, at man stadigvæk beholder ens e-mail kvittering, så man altid kan eftervise købet af gasbrænder, uafhængig af om man har handlet ved Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma eller Bauhaus.

Inge Jørgensen gav 5 stjerner

Fremragende!

Lene Poulsen gav 4 stjerner

Det var helt ok.

Niels Mortensen gav 5 stjerner

god service

Lone Pedersen gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 tips til internetshopping
1Trustpilot byder på sådan set gode løsninger til at se nøjere på en hel del aktuelle brugeres vurderinger og derfor er det fornuftigt, at du besigtiger online forretningens vurderinger inden du køber billige gasbrænder online. Facebook indebærer derudover altid solide genveje til at få en idé om webbutikkens kundefokus.
2Masser af online webshops foreslår nu om stunder et hav af forskellige billige leveringsmodeller til gasbrænder. En der er meget anvendt er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, så du selv kan hente dine nye varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er altså vældig problemfri, samt i mange tilfælde ligeledes den billigste leveringsmetode.
3Vi slår generelt et slag for at tjekke om internet firmaet er e-mærke godkendt, fordi det typisk er en tryghed om at internet butikken føjer de danske love, tillige med at forretningen ofte revurderes af eksperter som kender de gældende vilkår. Forud for at folk bestiller billige gasbrænder på en e-butik bør de ideelt set tage stilling til forhandlerens handelsaftale.
4Det er jo temmelig overkommeligt for forbrugerne at søge information om priser online på billige gasbrænder hos flere netbutikker, og for det præsterer adskillige online virksomheder gratis fragt. Dog kan det ikke desto mindre blive tiden værd at besigtige et par forskellige e-forretninger efter udsalg og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, så man er skråsikker på at få fat i den laveste pris.
5Fragtperioden kan være ret bestemmende om du absolut skal bruge dine nye varer om kort tid, så med det formål er det rigtig afgørende at vi besigtiger den anslåede leveringstid for gasbrænder. Størstedelen af online selskaber udlover billig dag-til-dag levering på en hel del produkter, som dog er regnet ud fra at bestillingen køres igennem før et fast klokkeslæt.
6Forud for at nogen bestiller billige gasbrænder i en internet webshop burde man for at være på den sikre side gennemlæse e-shoppens handelsaftale, det er dog i mange tilfælde et omfattende projekt. Ydermere foreslåes det at køber er vaks omkring de mest essentielle vilkår gældende for bestillingen af billige gasbrænder online, som fx den returneringsret e-shoppen kører med.
7Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omsluttet af en orden, der assisterer dig som køber imod snydagtige online virksomheder. Alternativt burde du overveje en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du agter at finansiere betalingen over en længere periode.
8Flere internet webshops yder levering uden beregning på gasbrænder, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at der handles for et præcist beløb. Derudover skulle du overveje den mest betalelige leveringsmulighed, der ofte vil være at få fragtmanden til at bringe din pakke til et afhentningssted. Fragtformen viser sig typisk samtidig i høj grad overkommelig. Den mest prisbevidste mulighed for levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
9Den billigste form for levering er utvivlsomt at du selv henter produkterne, men det er betinget af at du bor tæt på netshoppens tilholdssted. Den leveringsmanér er vældig bestemmende om man har behov for gasbrænder fluks. Alternativt så yder nogle firmaer på nettet portofri fragt, men for det meste er det betinget af at man indkøber for en fastsat sum.